Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, MK2012 είπε:

Λοιπόν πήρα τηλέφωνο κ είχε το πρώτο διαθέσιμο πρωινό στις 27/1. Οκ είναι λίγο μακριά αλλά είναι κ οι γιορτές στη μέση. Αν θες απογευματινό λέει μόνο πέμπτες και θα πρέπει να καλέσω τη Δευτέρα για αυτό. Έκλεισα στις 27 και θα καλέσω Δευτέρα μήπως βρω κάτι νωρίτερα σε απόγευμα. Τα απογευματινά δεν είναι δωρεάν αλλά οκ. Αν είναι να γίνει νωρίτερα.

Σε χιλιοευχαριστω!

Επειδή πρέπει να έχει ηρεμήσει λίγο το σώμα σου απτά φάρμακα καλητερα το 27

Κ σαν συμβουλή άφησε 2 κύκλους χωρίς φάρμακα . Αν θες να κάνεις ωοληψια κάνε αλλά χωρίς κανένα φάρμακο μόνο το ωάριο του κύκλου . Εγώ αυτό θα έκανα γιατί καμιά φορά μετά από τόσα φάρμακα ο οργανισμός λειτουργεί καλητερα μόνος του χωρίς τίποτα κ είναι Κ πιο σωστή η επιλογή του ωαρίου 

πρίν από 4 λεπτά , MK2012 είπε:

Λοιπόν πήρα τηλέφωνο κ είχε το πρώτο διαθέσιμο πρωινό στις 27/1. Οκ είναι λίγο μακριά αλλά είναι κ οι γιορτές στη μέση. Αν θες απογευματινό λέει μόνο πέμπτες και θα πρέπει να καλέσω τη Δευτέρα για αυτό. Έκλεισα στις 27 και θα καλέσω Δευτέρα μήπως βρω κάτι νωρίτερα σε απόγευμα. Τα απογευματινά δεν είναι δωρεάν αλλά οκ. Αν είναι να γίνει νωρίτερα.

Σε χιλιοευχαριστω!

Εννοώ θα βγει πιο αντιπροσωπευτικό αποτέλεσμα στις εξετάσεις αν είσαι μακριά από την λήψη φαρμάκων 

Οπότε καλητερα 27

Καλαμάτα

anthea

Recommended Posts

περιμενουμε νεα σου!!!!!

geonik μου, σημερα σαραντιζουμε! Γεννησα 25 Απριλιου το αγορακι μου με εκτακτη καισαρικη λογω πτωσης παλμων. Πολυ καλες οι εντυπωσεις μου απο το Ηρα. Η αρχη μας ητανε πολυ δυσκολη,γιατι μου τραυματιστηκαν οι θηλες και υπεφερα στο θηλασμο, αλλα ευτυχως τωρα ο πονος εχει υποχωρησει αρκετα και συνεχιζουμε να θηλαζουμε αποκλειστικα.

Εχουμε ηδη ξεκινησει τις βολτουλες και να σου πω την αληθεια, ανυπομονω να περασουμε στη φαση που θα αρχισει να αντιλαμβανεται και να επικοινωνει το μωρουλι μου, ωστε να ξεκινησουμε τις συναναστροφες με αλλα μωρακια και να κανουμε παρεουλα!! :D:D:D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 99
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

geonik μου, σημερα σαραντιζουμε! Γεννησα 25 Απριλιου το αγορακι μου με εκτακτη καισαρικη λογω πτωσης παλμων. Πολυ καλες οι εντυπωσεις μου απο το Ηρα. Η αρχη μας ητανε πολυ δυσκολη,γιατι μου τραυματιστηκαν οι θηλες και υπεφερα στο θηλασμο, αλλα ευτυχως τωρα ο πονος εχει υποχωρησει αρκετα και συνεχιζουμε να θηλαζουμε αποκλειστικα.

Εχουμε ηδη ξεκινησει τις βολτουλες και να σου πω την αληθεια, ανυπομονω να περασουμε στη φαση που θα αρχισει να αντιλαμβανεται και να επικοινωνει το μωρουλι μου, ωστε να ξεκινησουμε τις συναναστροφες με αλλα μωρακια και να κανουμε παρεουλα!! :D:D:D

Να σου ζησει το μωρακι σου!!!!Σιδερενιοι να ειστε!!!:):):):)

Συγχαρητηρια που θηλαζεις ,εγω απο το αγχος δεν τα καταφερα ,παρα μονο 2,5 μηνες και οχι αποκλειστικα.Να το χαρεις το μωρακι σου οσο μπορεις τωρα που ειναι βρεφακι και να το χορτασεις αγκαλιες γιατι εγω τοτε φοβομουν μην το κακομαθω και τωρα που κοντευει 7 μηνων ηδη δεν κρατιεται πολυ αγκαλια!!!! Ουτε καταλαβα ποτε περασε ο καιρος και σκεφτομαι να μπορουσα να ξαναζησω τους πρωτους 2 μηνες που δεν μπορεσα να χαρω το μωρο μου απο το αγχος.....

ΝΑ ΤΟ ΧΑΡΕΙΣ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΣ!!!!!:D:D:D:D:D

Το έχετε υπόψιν σας το mazikes.gr? Έχει πάνες Libero. Δεν ξέρω αν τις χρησιμοποιείτε. Τις δίνουν σε αρκετά καλή τιμή ανά τεμάχιο. Για να γίνει όμως η παραγγελία απαιτούνται τουλάχιστον 80 καταχωρήσεις (εκδήλωση επιθυμίας δηλαδή για αγορά)

Eνδιαφερον site, θα το παρακολουθω, δεν το γνωριζα!

r1OMp3.png KcCbp3.png

• 2 εβδομάδες μετά...

Καλησπέρα και από άλλη μία Καλαματιανή. Να σας ζήσουν τα μωράκια σας. Μήπως μπορείτε να μου πείτε ποιος γιατρός σας παρακολουθεί γιατί έχω μπερδευτεί λιγάκι. Δεν είμαι ακόμα έγγυος αλλά μαζεύω πληροφορίες για εκείνη την ώρα. Ευχαριστώ.

Καλησπέρα και από άλλη μία Καλαματιανή. Να σας ζήσουν τα μωράκια σας. Μήπως μπορείτε να μου πείτε ποιος γιατρός σας παρακολουθεί γιατί έχω μπερδευτεί λιγάκι. Δεν είμαι ακόμα έγγυος αλλά μαζεύω πληροφορίες για εκείνη την ώρα. Ευχαριστώ.

Για πολλα χρονια με παρακολουθουσε ο κ.Τζαμουρανης, μετα για 3-4 χρονια γυρισα διαφορους και τελικα στον 6ο μηνα της εγκυμοσυνης μου με ανελαβε ξανα ο Τζαμουρανης ,δεν εχω κανενα παραπονο, ειχα μια τελεια γεννα και εναν εκπληκτικο γιατρο (και ανθρωπο κυριως) διπλα μου που με στηριξε σε οτι χρειαστηκα!!!!

Εχω παει σχεδον σε ολους ομως, οποτε οτι θες ρωτησε με :).

r1OMp3.png KcCbp3.png

Διαφημίσεις

Για πολλα χρονια με παρακολουθουσε ο κ.Τζαμουρανης, μετα για 3-4 χρονια γυρισα διαφορους και τελικα στον 6ο μηνα της εγκυμοσυνης μου με ανελαβε ξανα ο Τζαμουρανης ,δεν εχω κανενα παραπονο, ειχα μια τελεια γεννα και εναν εκπληκτικο γιατρο (και ανθρωπο κυριως) διπλα μου που με στηριξε σε οτι χρειαστηκα!!!!

Εχω παει σχεδον σε ολους ομως, οποτε οτι θες ρωτησε με :).

Να'μαι και εγω η Καλαματιανη!!!Καλως σας βρηκα!!

Την Δεμπεγιωτη την γνωριζεις?Πως σου φαινεται ως γιατρος?Αυτη με παρακολουθει εδω και λιγο καιρο(δεν ειμαι εγκυουλα ακομα,ευελπιστω συντομα!)

jN12p3.png

Την πάσαν ελπίδα μας,είς σε ανατίθεμεν,Μήτερ του Θεού,φύλαξον μας υπό την σκέπη σου...

Να'μαι και εγω η Καλαματιανη!!!Καλως σας βρηκα!!

Την Δεμπεγιωτη την γνωριζεις?Πως σου φαινεται ως γιατρος?Αυτη με παρακολουθει εδω και λιγο καιρο(δεν ειμαι εγκυουλα ακομα,ευελπιστω συντομα!)

με το καλο σου ευχομαι!!!!

Δεν εχω προσωπικη αποψη για την συγκεκριμενη γιατρο, ομως αυτο που πιστευω ειναι οτι κανενας γιατρος δεν ειναι Θεος! Για ολους θα ακουσεις και κατι καλο και κατι κακο!

Ακολουθησε το ενστικτο σου και το συναισθημα σου για τον γιατρο σου και παντα για μενα παρε και μια δευτερη γνωμη αν χρειαστει.

Αυτο εμενα με γλιτωσε απο πολλους μπελαδες και ταλαιπωριες. Επισης στην εγκυμοσυνη και στην γεννα ειναι σημαντικο ο γυναικολογος να εχει ΠΟΛΛΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ.

Στα λεω εγω ολα αυτα που εμεινα εγκυος μετα απο 7 χρονια προσπαθειων!!!!

;)

r1OMp3.png KcCbp3.png

με το καλο σου ευχομαι!!!!

Δεν εχω προσωπικη αποψη για την συγκεκριμενη γιατρο, ομως αυτο που πιστευω ειναι οτι κανενας γιατρος δεν ειναι Θεος! Για ολους θα ακουσεις και κατι καλο και κατι κακο!

Ακολουθησε το ενστικτο σου και το συναισθημα σου για τον γιατρο σου και παντα για μενα παρε και μια δευτερη γνωμη αν χρειαστει.

Αυτο εμενα με γλιτωσε απο πολλους μπελαδες και ταλαιπωριες. Επισης στην εγκυμοσυνη και στην γεννα ειναι σημαντικο ο γυναικολογος να εχει ΠΟΛΛΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ.

Στα λεω εγω ολα αυτα που εμεινα εγκυος μετα απο 7 χρονια προσπαθειων!!!!

;)

7 χρονια προσπαθειων?Χαρας στο κουραγιο σου κοπελα μου!Παντα αξια και παντα δυνατη!!!Αν δεν γινομαι αδιακριτη,υπηρχε καποιο συγκεκριμενο θεμα?Η το κλασικο αγχος που μας βαραει ολες?

jN12p3.png

Την πάσαν ελπίδα μας,είς σε ανατίθεμεν,Μήτερ του Θεού,φύλαξον μας υπό την σκέπη σου...

7 χρονια προσπαθειων?Χαρας στο κουραγιο σου κοπελα μου!Παντα αξια και παντα δυνατη!!!Αν δεν γινομαι αδιακριτη,υπηρχε καποιο συγκεκριμενο θεμα?Η το κλασικο αγχος που μας βαραει ολες?

Μετα απο μια αναγκαστικη διακοπη κυησης στην αρχη της, λογω βαριας αγωγης που ειχα παρει για οξεια πυελονεφριτιδα, μετα δεν εμενα εγκυος με τιποτα! Χωρις κανενα αλλο προβλημα!

Εμεινα οταν δεν το περιμενα :):):):):)!

r1OMp3.png KcCbp3.png

Μετα απο μια αναγκαστικη διακοπη κυησης στην αρχη της, λογω βαριας αγωγης που ειχα παρει για οξεια πυελονεφριτιδα, μετα δεν εμενα εγκυος με τιποτα! Χωρις κανενα αλλο προβλημα!

Εμεινα οταν δεν το περιμενα :):):):):)!

Ετσι να μου λες ,να "περνω τα πανω μου"!!:(:(

Αυτο το αγχος με εχει καταστρεψει,δεν θα κανω παιδακι.Ειμαι καθε μερα αγχωμενη,ολη μερα!!!!:(Χροοοοοοονια τωρα η βαλιτσα!!!

jN12p3.png

Διαφημίσεις

Καλά βρε Καλαματιανές... δεν ντρεπόσαστε λίγο να συζητάτε εδώ μέσα για γουρουνοπούλες??? ή γουρνοπούλα όπως το λέει κι η γιαγιά μου.... χαχαα

Μα να μας ξελιγώνετε όλους?? Ντροπή!

Γεια σας κι απο μένα, δεν μένω Καλαμάτα αλλά είμαι η μισή Καλαματιανή μιας και η μαμά μου γεννήθηκε στη Μικρομάνη.

bV53p3.png

cooker θα σου προτεινω κατι που πιανει παντα....βγαλτο απ το μυαλο σου για ενα χρονικο διαστημα και εχε επαφη με τον αντρα σου ελευθερα χωρις να επιδιωκεις να μεινεις εγκυος και θα δεις πως θα πιασει!!!!!

Καλημερα Καλαματιανες!!!!Σημερα ξυπνησα πουρνο πουρνο (που ελεγε και η γιαγια μου) και η μερα ηταν γλυκια και υπεροχη!!

Να ρωτησω κατι χαζο.

Ειμαι ενας πολυ αγχωδης τυπος.Καθε μερα τα νευρα μου τσαταλια.Ολη μερα νιωθω ενα σφιξιμο στο λαιμο.Το εχω συνηθισει πια,τι αλλο να κανω?

Ανα καιρους προσπαθω να το πολεμησω.Καποιο φεγγαρι ειχα παει και σε ψυχολογο αλλα μου εσπαζε τα νευρα και εφυγα.Ουτε η ομοιοπαθητικη βοηθησε!

Τελικα,αποφασησα να μην του δινω σημασια.Αυτο.

Αυτο το αγχος,μπορει να με εμποδισει να γινω μαμα?

Αμα ειναι ετσι,αστα να πανε.Ατεκνη θα μεινω!!

jN12p3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...