Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

Θέλεις ανά 2 μέρες τουλάχιστον 60% 

Οι δικές μου ήταν 199,30 μετά 305 μετά 660 μετά 1550 και μετά από 1 εβδομάδες 6600 μετά από 1 εβδομάδες πάλι 36000 και τέλος.

υπομονη και όλα θα πάνε καλά. Αφού ήταν σε άλλο εργαστήριο μπορεί να ήταν στο δικό σου 400. Μικρή η απόκλιση.

Πέρα από τις αποβολές, μετράνε και οι αποτυχίες σε εμβρυομεταφορες. Οπότε μπορεί να το δικαιούστε. Ωραία τέλεια. Δοκιμάστε και την βιοψία. Εύχομαι να πάνε όλα καλά ! 

Τι να πω..μακάρι...αν κάτι δεν πήγαινε καλά δεν θα μειωνοταν; 

ΝΟΜΟΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 450
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας και από εμάς. Είχαμε ξεμείνει από internet μερικές μέρες. Το μαγαζί που λές Σόφι είναι στην 25ης Μαρτίου και έχει σχεδόν τα πάντα για να φτιάξει μπομπονιέρες. Σε σχέση με τις τιμές που είδα στα σαίτ που προτείνουν τα κορίτσια στο parents είναι λίγο ποιό ακριβό. Αλλά έχει μεγάλη ποικιλία. εγώ όμως έχω τη νονά μου στην Αθήνα και θα την στείλω να μου τα ψωνίσει εκείνη και να μου τα φέρει. Και εγώ όσο τα βλέπω τα διάφορα προσκλητήρια και τις μπομπονιέρες μπερδεύομαι. Όσο για την ώρα της βάπτισης ο μικρός μου τρώει το πρωϊ στις 9 μετά στις 12 φρούτα και μετά στις 3 την σούπα του. Οπότε 1 είναι μια καλή ώρα για εμάς. Εμείς μετά την βάπτιση θα έχουμε γύρω στα 150 άτομα αλλά θα το κάνουμε το τραπέζι στην αυλή του παππού μας. Θα πρέπει όμως να παρακαλάμε να έχει καλό καιρό. Όσο για την εκκλησία εκεί μας κόβω να έχουμε γύρω στα 400 άτομα. Κάτι σαν μίνι γάμος ένα πράγμα. Έχουμε και οι δύο μεγάλο σόι, φίλοι, συνάδερφοι και συνεργάτες. Άστα να πάνε. Κόβουμε κόβουμε και πάλι μας περισεύουν τα άτομα. Τι να κάνεις?

Ελπίζω να είστε όλες καλά και το ίδιο και τα μωρά σας. Φιλιά.

bXk5p2.png

Ο μαγουλήθρας ήρθε στη ζωή μας 15 Αυγούστου 2009!!!

Tm55p3.png

Το ξωτικούλι ήρθε στη ζωή μας 10 Ιανουαρίου 2012!!!

h1d6.png

Εφη καλως ηρθες στην παρεα μας.Εγω δεν ειμαι απο εδω αλλα μενω πλεον μονιμα εδω.

Σονια μου τι λες τωρα παρα πολλα ατομα για βαφτιση,να υποθεσω πως θα εχεις catering στον παππου σου γιατι αλλιως ποιος θα μαγειρεψει για τοσα ατομα;

Πηγα στην 25η μαρτιου εχει μεγαλη ποικιλια απο τουλια κ κορδελες αλλα για μπομπονιερες δεν ειδα κατι ενδιαφερον ολο πεταλουδες ειχε ενω εγω ψαχνω να βρω για νεραιδες,κ μενα η συνυφαδα μου ειναι Αθηνα αλλα τωρα κατεβηκε κ δεν ξερει καθολου απο μαγαζια για να τη στειλω.

Χθες πηγα κ στο Παρα 5 αλλα δεν μπορει να αναλαβει βαφτιση μου ειπε για 80-100 ατομα,μεχρι 60 μονο,οποτε ακυρο κ αυτο.

qqfk.jpgnlOxp3.png

9wEc.jpgAvESp3.png

Διαφημίσεις

Καλώς την Έφη. Πολύ μακριά από το Λιτόχωρο κορίτσι. Πώς και έτσι ? Καλώς ήρθες στην παρέα μας όπως και να έχει.

Άσε βρε Σόφι δεν γίνεται με τίποτα να μειώσουμε τα άτομα. Και να φανταστείς ότι τα 150 άτομα για το τραπέζι είναι μέχρι τα δικά μας πρώτα ξαδέρφια και πολύ λίγοι φίλοι και οι συνάδερφοι μου. Αναλαμβάνει να τα ετοιμάσει όλα η πεθερά μου με τις αδερφές της. Οπότε για εμένα όλα καλά. Άλλωστε το έχει ξανακάνει στο γάμο μας. Έιχαν κάνει το προηγούμενο βράδυ γλέντι με τα διπλά περίπου άτομα. Οπότε ξέρει τι παίζει.

Και εγώ τις διευθύνσεις για τα μαγαζιά στην Αθήνα τις βρήκα από τα κορίτσια στο parents. Λένε ότι τα περισσότερα είναι στο κέντρο οπότε δεν νομίζω να δυσκολευτεί πολύ.

bXk5p2.png

Tm55p3.png

h1d6.png

Εφη καλως ορισες και εσυ..... μακρια απο την πατριδα ε? και εγω το ιδιο γιατι ο αντρας μου ειναι στρατιωτικος βεβαια τωρα ημαστε Κιλκις μια ωρα μακρια απο Κατερινη!!!

Ρε κοριτσια τι χαλι ειναι αυτο με τα οικονομικα? ουτε δωρο θα μας δωσουν τελικα στον ιδιωτικο τομεα ετσι οπως παμε θα ειναι καλυτερα!

Εφη πες μας για σενα εχεις παιδακια?

Ρε κοριτσια το ΣΚ ημασταν Κατερινη πως αλλαξε ετσι ... καινουρια μαγαζια,αλλαξανε τους δρομους λιγους μηνες ειχα να βγω προς το κεντρο και ολα διαφορετικα...

εμεις παραγγειλαμε μπομπονιερες πηραμε βαση για ρεσω πασχαλιτσα επικερο μια που θα γινει Πασχα η βαφτιση χιχιχιχι επελεξα κατι που να μην ειναι και πολυ παιδικο για να το κρατησουν και οσοι δεν εχουν παιδακια...περασαμε και απο τον φωτογραφο 600 ευρω κλεισαμε πακετο με ψηφιακο αλμπουμ,40 φωτο,2 dvd και μια μεγεθυνση... ταβερνα δεν κλεισαμε αλλα θα ημαστε 20 ατομα μονο οποτε δεν με αγχωνει ιδιαιτερα θα κλεισουμε τηλεφωνικως....

κατα τα αλλα ημαστε καλα σε 15 μερες θα αρχισουμε να τρωμε κρεμουλες,ο καιρος εδω εφτιαξε και βγαινουμε και βολτιτσες...

φιλακια σε ολες σας και καλα να περνατε

Γεια σας. Τι κάνετε? Εμείς είμαστε πολύ καλά τώρα που βγάλαμε και το 5ο μας δόντι. Μάθαμε και με την γιαγιά τα πρωινά και είμαστε ΟΚ. Πώς πάνε οι ετοιμασίες για την βάπτιση? Εμείς σχεδόν καταλήξαμε στην μπομπονιέρα και τώρα θα αγοράσω τα υλικά και θα αρχίσω το φτιάξιμο. Κλείσαμε και φωτογράφο και τώρα μένει να βρεί η μαμά τι θα φορέσει στην βάπτιση. Το προσκλητήριο θα το φτιάξει ο μπαμπάς μας με έναν φίλο του γραφίστα και μετά τελειώσαμε. Σχεδόν δηλαδή γιατί όλο και κάτι θα μείνει να κάνουμε. Καλά να περνάτε κορίτσια.

bXk5p2.png

Tm55p3.png

h1d6.png

α!!!!!!!!!δεν εχω τικερακι!

εχω ενα αγορακι , τον μιχαηλ μου κ ειναι 9 μηνων:-D

ανεβαινω λιτοχωρο 2 φορες το χρονο .

μια εβδομαδα τον γεναρη κ 2 εβδομαδες τον σεπτεβρη.

απο το ολοτελα:(...

Διαφημίσεις

Κοριτσια γεια σας,χαθηκα λιγο αλλα πολυ τρεξιμο,μπαινω μονο κ σας διαβαζω για να μην χανω τα νεα σας.

Ψαχνω ολη την εβδομαδα να βρω ξυλακια stick στην Κατερινη κ δεν υπαρχουν πουθενα μου εμειναν αλλα 2 μαγαζια ακομη να κοιταξω κ μετα να δω τι θα κανω με το προσκλητηριο το οποιο στον ανδρα μου δεν αρεσει αλλα σε μια φιλη που της το εδειξα ενθουσιαστηκε.μπομπονιερα βρηκα απο ενα μαγαζι στη Θεσ/νικη την Tinkerbell σε κρεμαστο,ανυπομονω να τη φτιαξω.

Τι καιρος κ αυτος βρε κοριτσια,μου τη δινει η υγρασια!Θελω ηλιο!!!!!!!!!!!

qqfk.jpgnlOxp3.png

9wEc.jpgAvESp3.png

Κοριτσια τι μου κανετε????

εμεις εδω ολοκληρη σχεδον την εβδομαδα χιονιζει και εχουμε κρυο...σημερα το γυρισε σε βροχη!

Την Δευτερα θα παμε στον γιατρο και μαλλον θα αρχισουμε κρεμουλες..ανυπομονω! Βεβαια θα ειναι λιγο παιδεμα στην αρχη νομιζω..αλλα θελω να δω το μουτρακι της πως θα κανει για πρωτη φορα που θα τρωει κατι αλλο εκτος απο γαλα...

Ιωαννα καλη επιτυχια με το φαγητο σας,εγω με τον 1ο δυσκολευτηκα παρα πολυ,αλλα με τη μικρη καθολου,ειναι αναλογα με το παιδι καλη θεληση χρειαζεται κ υπομονη.

Τελικα το βρηκα το στικ που εψαχνα,επιτελους,απο αυριο πιανω δουλεια,ελπιζωνα προλαβω να τα κανω ολα γιατι ο αντρουλης μου δεν πολυβοηθαει,βεβαια εχουμε κ τα τρεξιματα με το σπιτι οποτε ειναι φυσικο.

Αλλαγη παλι ονοματος,η μανα μου δεν θελει με τιποτα να πουμε το δικο της ονομα,της πεθερας μου αποκλειεται,δεν το θελω εγω,οποτε αποφασισαμε με τον αντρα μου να το πουμε Αρτεμη,ελπιζω να μην αλλαξει κατι μεχρι την βαφτιση γιατι πραγματικα με κουρασε πολυ το θεμα.

Η αγαπημενη ....ρουλα μια απο τα ιδια,αλλα ευτυχως μετα απο 2 μηνες ηρθε στο σπιτι για επισκεψη.Το αλλο παραδοξο ειναι οταν την ειπα να μου πει ποσα προσκλητηρια θελει κ μου ειπε δεν θα καλεσω κανενα μονο το αφεντικο μου κ τη γυναικα που δουλευουνε μαζι,μετα τη ρωτησα αυτους που φεραν δωρο δεν θα τους καλεσεις;κ η απαντηση:οχι μωρε δεν ειναι κ απαραιτητο.Μετα τι να πεις.Δυστυχως ομως δεν ηταν ο αντρας μου μπροστα να την ακουσει.

qqfk.jpgnlOxp3.png

9wEc.jpgAvESp3.png

Γεια σας και από εμάς!!! Τι μου κάνετε? Ελπίζω να σας βρίσκω όλους καλά!!!

Από ότι βλέπω οι ετοιμασίες για τις βαπτίσεις μας καλά κρατούν έτσι? Λοιπόν τα δικά μου νέα. Εμείς καταλήξαμε στην μπομπονιέρα, έχω αγοράσει τα μισά υλικά και έχω αρχίσει τις δοκιμές. Το προσκλητήριο το φτιάχνει ο μπαμπάς μας αυτό το ΣΚ οπότε θα το δώ αύριο το βράδυ. Ο μπέμπης έχει ρούχα για πρίν τη βάπτιση και η μαμά του μπέμπη αγόρασε σήμερα. Οπότε τώρα μου μένει να τελειώσω τις δοκιμές και να αρχίσω να φτιάχνω μπομπονιέρες. Κορίτσια για παιδικές λέω να φτιάξω χωνάκια με ζαχαρωτά και γλυκάκια γενικά και ένα από εκείνα που φτιάχνουν φούσκες. Πώς σας φαίνεται η ιδέα? Ελπίζω ότι τα μικρά θα το χαρούν πιο πολύ το χωνάκι με τα γλυκά. Θα το καταναλώσουν και άμεσα νομίζω. Εσείς τι λέτε?

Άντε Σόφι ελπίζω να μην το αλλάξετε ξανά το όνομα του παιδιού. Αλήθεια για πότε λέτε τη βάπτιση της μπουμπούς?

Να ρωτήσω κάτι άσχετο? Είχατε ποτέ πρόβλημα με το μωρό σας όταν πάτε σε άλλα σπίτια? Ο δικός μου κλαίει όταν πάμε αλλού. Χωρίς λόγο έτσι απλά κλαίει. Ενώ όσο είμαστε στο σπίτι είναι άλλο παιδί. Δεν ακούω τη φωνή του. Περίεργο μου έρχετε γιατί είναι κοινωνικό παιδί. Γελάει σε όλους.

Ιωάννα θα φάτε κρεμούλες ακούω? Άντε με το καλό. Ο δικός μου δεν ήθελε τα φρούτα στην αρχή και του τα έβραζα λίγο. Τώρα πλέον τα τρώει μια χαρά σκέτα και τρώει και την σούπα του και το ρυζάλευρο μια χαρά. Ήταν εύκολος και στο φαγητό του δεν μπορώ να πώ.

bXk5p2.png

Tm55p3.png

h1d6.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...