Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Winnie7 είπε:

Καλημέρα! Σε 3 μέρες μετά την διακοπή των φαρμάκων μου ερχόταν. 

Κορίτσια θέλω να ρωτήσω , όσες είχατε πάρει θετική χοριακη ο γιατρός σας έλεγχε την προγεστερόνη; 
      εμένα δεν μου την έλεγχε και σκέφτομαι μπορεί να είναι αιτία αποβολής ή πτώση της προγεστερονης; 

Εμένα δεν την έλεγχε. Έκανα μόνη μου 6η εβδομάδα και είχα μόνο 9. Εκανα προλυτεξ και έπαιρνα 4 utro των 200 την ημέρα και πάλι είχε φτάσει μέχρι 9. Μου είπε δεν έχει καμία σημασία να μην την ξανά μετρήσω . 

ΝΟΜΟΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα σας και από εμάς. Τι μου κάνετε? Ελπίζω να είστε όλες καλά και το ίδιο και τα μωρά σας. Λοιπόν ας τα πάρω με την σειρά.

Σόφι αυτό με τα ονόματα είναι όντως μεγάλη βλακεία. Μακάρι στην Ελλάδα κάποια στιγμή να το ξεπεράσουμε και να ησυχάσουμε όλοι. Αλλά θα μου πεις μέχρι τότε τί γίνετε? Λοιπόν όπως τα είδα τα πράγματα έχεις δίκιο σε αυτά που λές αλλά από την άλλη και η μαμά σου έχει δίκιο σε αυτά που σου λέει. Αλήθεια ο άντρα σου τι άποψη έχει? Το ποιό συμαντικό είναι νομίζω με εκείνον να είστε σύμφωνοι και να μην μαλώνετε για το όνομα. Την λύση για τα δύο ονόματα την έχεις σκεφτεί? Αν το έλεγες το γιαβρί Αθηνά-Κατερίνα έτσι και αλλιώς το πρώτο θα φωνάζεις. Και εσύ θα βάλεις το όνομα της μαμάς σου και η ..ρούλα σου δεν θα χαλάστεί (όχι πολύ τουλάχιστον). Ξαναλέω ότι το ποιό σημαντικό είναι τι λέει ο άντρας σου.

Ιωάννα κλείσαμε βάπτιση στις 24 Απριλίου στον Τίμιο Σταυρό. Ώρα δεν είπαμε ακόμη γιατί δεν έχει τίποτα άλλο και δεν αποφασίσαμε ακόμη. Θα σας πώ για να έρθετε. Τώρα πρέπει να κλείσω φωτογράφο. Περίπου έχω καταλήξει στις μπομπονιέρες τις οποίες θα φτιάξω μόνη μου. Προσκλητήριο ακόμα ψάχνω και περιμένω έναν φίλο μας γραφίστα που είπε μου ετοιμάζει κάτι. Τα ρούχα και τον σταυρό τα ψωνίσαμε με την νονά του μπέμπη. Γενικά έχουμε ακόμη. Όσο για την δουλειά που ξεκινάω επίσημα την Τετάρτη προσπαθώ να σκέφτομαι ότι δεν είμαι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία μανούλα που θα πάω στην δουλειά για να μου έρθει ποιό ανώδινα. Όχι ότι θα τα καταφέρω κιόλας. Θα είναι πίκρα η πρώτη εβδομάδα. Μετά θα συνηθίσουμε. Ευτυχώς ο μικρός είναι εντάξει με τη μαμά μου και δεν αγχώνομαι για αυτόν.

Ειρήνη με μπέρδεψες. Ένα ή δύο μωράκια περιμένεις? Αγοράκι, κοριτσάκι? Σόρρυ αλλά μπερδεύτικα λίγο.

bXk5p2.png

Ο μαγουλήθρας ήρθε στη ζωή μας 15 Αυγούστου 2009!!!

Tm55p3.png

Το ξωτικούλι ήρθε στη ζωή μας 10 Ιανουαρίου 2012!!!

h1d6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 450
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Είναι κανείς εδώώώώώώώώώ?

Καλησπέρα. Τι κάνετε? Ελπίζω να είστε όλες καλά και απλά να είστε απασχολημένες και να μην γράφετε. Πού χαθήκατε όλες αυτές τις μέρες?

Εγώ σήμερα ξεκίνησα δουλειά. Άντε καλή μου αρχή.

Περιμένω νέα σας ! ! ! ! !

bXk5p2.png

Tm55p3.png

h1d6.png

καλη αρχη Σοννια.

Ειρηνη καλο το σκεφτικο σου αλλα το κακο ηταν πως επρεπε να το πω απο την αρχη οτι το εταξα κ οχι τωρα.

Δυο ονοματα δεν θελω να το βγαλω γιατι εγω θα τη φωναζω Αθηνα κ ο αντρας μου Κατερινα.Το μεγαλο προβλημα που λετε κοριτσια ειναι ο αντρας μου,εγω του ελεγα απο την αρχη να το βγαλουμε εναουδετερο ονομα αλλα αυτος επεμενε ή το ένα ή το άλλο,μεση λυση οχι,ετσι κ εγω αποφασισα Αθηνα,εξαλλου εγω το ειχα 9 μηνες στην αγκαλια μου εγω περασα οτι περασα αφου γεννησα κ η ....ρουλα οπως λες κ εσυ ιωαννα μου δεν ηταν πουθενα,αφαντη,τωρα ο μικρος εχει αρχισει να τη φωναζει κατερινα ενω στην αρχη την ελεγε Αθηνα,δεν μπορω να καταλαβω ποιος του ειπε τετοιο πραγμα αλλα οταν του λεω πως θα πουμε την μικρη λεει κατερινα κ γελαει σαν να με κοροιδευει.τι να πω δεν ξερω παντως Κατερινα δεν το βγαζω με τιποτα κ αν επιμεινουν ας πανε μονοι τους στη βαφτιση.

Λοιπον ας τα αφησουμε αυτα τωρα,ψωνισα κ εγω για το ευτυχες γεγονος απο Κοζανη γιατι οτι εβλεπα εδω δεν μου αρεζε,για τα μικρουλια ψωνισα απο εδω κ παπουτσια απο Κοζανη κ τωρα εμεινε μονο ο μπαμπας μας,για τον οποιο εχω δει ενα περοχο κουστουμι στο ΙΜΑΤΙΟ κ ελπιζω να βρουμε νουμερο γιατι πραγματικα το εχω ερωτευτει.

Βρηκα κ φορεμα για τη μικρη μιας κ η νονα δεν μπορει να ψαξει κ μου μενουν μονο τα προσκλητηρια κ οι μπουμπουνιερες για τις οποιες εχω παιδευτει πολυ κ ακομη δεν ξερω τι θα κανω,πονοκεφαλος με πιανει.Αυτο το μαγαζι που σας ελεγα το εχει βρει καμια;

Στην Κοζανη περασαμε τελεια,ξεκουραστηκα κ βγηκα κ λιγο εξω.Την Κυριακη εριχνε χιονι ηταν τελεια κ βγηκαμε με το μικρο εξω αλλα σε καφετερια κ στην παρελαση δεν καθησαμε γιατι ειχε αρκετο κρυο,την Κ.Δευτερα δεν πεταξαμε χαρταετο αλλα πηγαμε στο δασακι που εχουμε απεναντι απο το σπιτι μου κ παιξαμε με τα ανηψακια μου κ το γιο μου χιονοπολεμο,τελεια ηταν.Εδω εμαθα πολυ βροχη,τη σιχαινομαι τη βροχη.

Σημερα ομως παλι απο την αρχη,ολο το πρωι καθαριζα το σπιτι μια μικρη γενικη γιατι γινοταν χαμος,ελειπε κ ο μικρος οποτε βρηκα χρονο κ το καθαρισα.Αυριο εχω σιδερωμα κ βαριεμαιιιιιιι

qqfk.jpgnlOxp3.png

9wEc.jpgAvESp3.png

Αχ μωρέ Σόφι. Δύσκολα τα πράγματα έτσι να μην τα βρίσκετε με το όνομα. Εύχομαι να βρεθεί η ποιό ανώδυνη λύση. Για εσένα και για τον άντρα σου εννοώ. Οι υπόλοιποι περιτεύουν. Το μαγαζί που είπες δεν το βρήκα πάντως εγώ. Αλλά θα συμφωνίσω ότι είναι μεγάλος πονοκέφαλος οι μπομπονιέρες και τα προσκλητήρια.

Ειρήνη χαίρομαι πολύ που είστε όλοι καλά. Δεν μας είπες όμως από εδώ από Κατερίνη είσαι?

Κορίτσια πότε θα κανονίσουμε να γνωριστούμε από κοντά?

Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας. Σήμερα δεύτερη μέρα στην δουλειά μετα από 7 μήνες και ήμουν και μόνη μου. Τα συστήματα να έχουν πάρει τα χάπια τους και να μην δουλεύει τίποτα. Να είμαι όλη την ώρα από το ένα γραφείο στο άλλο και να δουλεύω σε δυο υπολογιστές γιατί ακόμα δεν είχαν ενεργοποιηθεί όλες οι προσβάσεις μου. Αλλά κατά τα άλλα όλα καλά. Τελείωσε η μέρα. Άυριο πάλι θα δούμε.

Το θετικό της υπόθεσης είναι ότι ο μπέμπης είναι μια χαρά με την μαμά μου και δεν έχω και αυτό στο μυαλό μου.

Καλά να περνάτε κορίτσια. Τα ξαναλέμε.

Αλήθεια η Ιωάννα που είναι?

bXk5p2.png

Tm55p3.png

h1d6.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια τι κανετε; εδω ειμαι Σονια μου μπαινω και σας διαβαζω καμια φορα παω να απαντησω γκρινιαζει η μικρη και μετα το αμελω...

Καλη αρχη στην δουλεια σου ευχομαι το μωρακι σου τι κανει??

Σοφι πες το στην μαμα σου και ασε τους αλλους να κουρευονται? χιονισε στην Κοζανη ε? τα παιδακια σου ειναι καλα?

Ειρηνη πως τα πας με την εγκυμοσυνη?

Εμεις προχθες πηγαμε στον γιατρο για εμβολιο...ειμαστε 7 κιλα και 67 ποντους σε ενα μηνα θα ξεκινησουμε κρεμουλες! για να δουμε...

Το αλλο ΣΚ θα ερθουμε Κατερινη για να κλεισουμε μπομπονιεριες...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ? ΕΜΕΙς ΕΙΧΑΜ ΚΑΤΙ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΣΠΟΥΔΕΩ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΑς ΕΙΔΕ Ο ΓΙΑΤΡΟς Κ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΑς ΕΙΠΕ, sonia μου ναι απο κατερινη ειμαι ,οχι μεσα απο κατερινη απο χωριο αλλα λογω εργασιας του αντρα μου αλλα κ γιατι το σπιτι μας ειναι θεσσαλονικη μενουμε εδω. ευχομε να ειστε ολες καλα τα λεμε κοριτσια .

Eιρηνη ευχομαι να πανε ολα καλα κ να μη ξαναχρειαστει να πατε στο γιατρο παρα μονο για την κλασικη εξεταση.

Δηλ. μενετε στη Θεσ/νικη αν καταλαβα καλα;

Πολυ τρεξιμο αυτη τη βδομαδα,τρεχω να παρω τιμες για ντουλαπες γιατι πρεπει να τα τελειωνω γρηγορα για να παρω κ το κοριτσακι μου που εχει λειψει.Σονια τις μπομπονιερες θα τις φτιαξεις μονη σου ειπες;Εγω για τα προσκλητηρια λεω προς το παρον.

Ξερετε κανενα μαγαζι για βαφτισεις να παω να ρωτησω τιμες;Προς το παρον πηγα στο Παρα 5 κ μου ειπε 11Ε η μεριδα,οπως κ στο Μαγειρακο γιατι ειναι γειτονας του αντρα μου αλλιως το εχει 13Ε μας ειπε,μας κοβει δηλ.

qqfk.jpgnlOxp3.png

9wEc.jpgAvESp3.png

Ιωαννα στην Κοζανη χιονισε την Κυριακη της Αποκριας,πολυ χιονι κ πολυ ωραιο ο μικρος ξετρελαθηκε οπως κ εγω,την αλλα μερα βγηκαμε κ πεξαμε χιονοπολεμο γιατι την Κυριακη ειμασταν ολο το πρωι εξω.

Τα παιδακια μου ειναι κ τα δυο πολυ καλα,η μικρη ειχε μονο λιγες μυξουλες αλλα μαλλον ειναι απο τα δοντακια,το 7ο κ το 8ο μας εμεινε μεχρι να χρονισει μετα αρχιζουν τα αλλα.

qqfk.jpgnlOxp3.png

9wEc.jpgAvESp3.png

Καλησπέρα σας. Τι μου κάνετε?

Εμείς δεν ήμασταν πολύ καλά. Ο μικρός μας δηλαδή. Την Παρασκευή το απόγευμα μου ανέβασε πυρετό. Το Σάββατο το πρωί τον πήγα στον παιδίατρο αλλά δεν του βρήκε τίποτα. Μόνο πυρετό είχε τίποτα άλλο. Το ίδιο και ο μικρός του αδερφού μου. Αφού ο γιατρός μας γελούσε μαζί μας. Ευτυχώς τελευταία φορά που μου έκανε πυρετό ήταν το Σάββατο το βράδυ. Από τότε είμαστε καλά.

Σόφι μου ναι είπα θα τις κάνω μόνη μου τις μπομπονιέρες. Έχουμε σχεδόν καταλήξει γιατί λέω σιγά σιγά να αρχίσω γιατί θα έχουμε πολύ κόσμο στην βάπτιση. Για τα προσκλητήρια περιμένω από ένα φίλο μας γραφίστα που μου είπε ότι έχει ετοιμάσει κάτι πρωτότυπο. Α σας είπα κλείσαμε βάπτιση. Είναι οριστικό πλέον. Την Κυριακή 25 Απριλίου στον Τίμιο Σταυρό στη 1 το μεσημέρι. Θα χαρώ πολύ να σας δω εκεί.

Ιωάννα μεγάλωσε πολύ η μικρή ε? Ο δικός μου τώρα που κλείσαμε τους 6 ήταν 7750 και 70 πόντους. Τώρα άρχισε να προσπαθεί να μπουσουλήσει όταν τον αφήνω στο χαλί. Τρώμε και χορτόσουπα τώρα. Μην φανταστείτε 5 με 10 κουταλιές το πολύ. Που θα πάει θα την μάθουμε και αυτή τη γεύση.

Ειρήνη μου εύχομαι να είστε καλά και να μην χρειάζετε να πηγαίνετε συχνά στο γιατρό.

Α Σόφι μπορείς να δείς και στην Ελιά για μετά την βάπτιση. Νομίζω έχει τη μερίδα ?10. Ο αδερφός μου έκανε εκεί και ήταν πολύ όμορφα. Και το φαγητό πολύ καλό. Για βάπτιση δίνει την αίθουσα που είναι μπροστά από τον παιδότοπο. Παίζουν και τα παιδιά μέσα στον παιδότοπο. Δεν ξέρω πόσα άτομα έχεις όμως. Ο αδερφός μου είχε 100. Αλλά είχε χώρο και για μερικά ακόμα.

bXk5p2.png

Tm55p3.png

h1d6.png

Διαφημίσεις

Ιωάννα γιατί την έβγαλες την φωτογραφία της κούκλας σου? Ήταν πολύ όμορφη σε εκείνη τη φωτό της.

bXk5p2.png

Tm55p3.png

h1d6.png

Xθες πηγαμε στον Μαγειρακο κ ρωτησαμε 11Ε τη μεριδα,περιπου στα 80-100 ατομα θα εχω,αλλα παιζεται ακομη γιατι δεν καθησαμε να βγαλουμε τα ατομα,υπολογιζω με βαση τη βαφτιση του γιου μου.

Σονια 1 η ωρα μηπως ειναι λιγο αργα,λεω εγω τωρα.Τι ωρα περιπου τρωει ο μικρος,γιατι αν εκεινη ειναι η ωρα του να μην σου γκρινιαζει πολυ την ωρα του μυστηριου.

Αχ κοριτσια με τις μπομπονιερες εχω μπερδευτει παρα πολυ,οσο πιο πολυ ψαχνω τοσο αλλαζω κ γνωμη,τωρα εχω καταληξη σε κατι φιλντισιενιους σταυρους,μεχρι να αποφασισω μαλλον θα αλλαξω πολλες φορες γνωμη,απλα θελω κατι που θα την χρησιμοποιησουν οι περισσοτεροι κ δεν θα την πεταξουν,πολλα ζηταω κ φυσικα κ κατι προτοτυπο τα εχω βαρεθει σχεδον ολα.

Μονο για την παιδικη μπομπονιερα αποφασισα πως θα ειναι παιδικη κρεμαστρα,ειμαι σιγουρη πως ολα τα παιδακια θα τις χρησιμοποιησουν οπως καναμε κ εμεις.

Το προσκλητηριο κ εγω μονη μου θα το φτιαξω εκτος αν αλλαξει κατι στο ενδιαμεσο κ λεω να κανω μπομπονιερα κ προσκλητηριο μαζι να γλιτωσω λιγα χρηματα.

qqfk.jpgnlOxp3.png

9wEc.jpgAvESp3.png

Σονια μου περαστικα σας...

εμεις τραπεζι στην βαφτιση θα κανουμε μονο στους γονεις και στους κουμπαρους 20 ατομα θα ημαστε...δεν κανουμε πολλα πολλα για εξοικονομιση χρηματων μια και πεζει το ενδεχομενο να παρουμε μεταθεση φετος οποτε χρειαζονται και εκει αρκετα χρηματα.

Ο ξαδερφος μου πηγε στο παρα 5 και εμεινε ευχαριστημενος,

συμφωνω με την Σονια για την Ελια εχει καλες τιμες...εμεις επειδη θα ημαστε λιγα ατομα λεμε να παμε και στα Καλα Καθουμενα γιατι ειναι το στεκι μας αλλσκεφτομαστε και το Παρα 5 απλα δεν εχω πει ποτε εκει και δεν ξερω το φαγητο του..

Σοφι οι περισσοτεροι Κατερινη τα τελευταια χρονια κανουν μπομπονιερα με ενα μικρο καρτελακι ή οποια ειναι και η προσκληση και δινουν μια σε καθε σπιτι και στην εκκλησια μονο το γλυκο.. εμεις αυτο θα κανουμε...

Μια κοπελα απο το χωριο μου εχει μαγαζι με βαφτιστικα και μπομπονιερες στην οδο Αγ.Τριαδος 13 ,ομιζω οτι λεγετε Μικρη Πολιτεια το μαγαζι πηγαινε να ρωτησεις δεν ξερψ τι τιμες εχει βεβαια αλλα θα παω εκει,περιπου τα ιδια παιζουν παντου οποτε θα παω να στηριξω την συγχωριανη μου!

η φιλεναδα μου για προσκληση μου ειπε οτι θα παρει κατι παιδικα μπρελοκ απο τα τζαμπο και θα τυπωσει μικρες καρτουλες και θα τα φτιαξει μονη της 30 λεπτα το ενα τα ειδε μου ειπε και αλλα 30 το καρτελακι περιπου καιθα της βγει η προσκληση 60 λεπτα...

για να κρατησουν και το μπρελοκ λεει γιατι τιδηποτε αλλο ολοι το πετανε ...σκεψου και αυτο μπομπονιερα και προσκληση σε ενα συμφαιρει...

ιωαννα μου το ξερω το μαγαζι που λες,εχω ψωνισει κιολας γιατι ειναι κατι σοι νομιζω με την πεθερα μου,δεν το εχω ψαξει κ πολυ για να σου πω την αληθεια.

Για μπρελοκ το εχω σκεφτει κ εγω αλλα ηθελα κατι σε νεραιδα κ δεν βρισκω.

Σημερα εφτιαξα κ ενα δειγμα απο το προσκλητηριο κ του αντρα μου του αρεσε παρα πολυ.Πρεπει να παρω κ κορδελιτσες για να το τελειοποιησω.Για τα προσκλητηρια δηλ. το χαρτι δεν πηρα ακομη τιμες αλλα καποια στιγμη που ρωτησα μου ειπαν γυρω στα 0,35Ε,το ολο θεμα υπολογιζω να μου βγει γυρω στα 90Ε γιατι θελω 150 να φτιαξω.

Ιωαννα κ εμεις δεν ειμαστε για πολλα εξοδα λογω οτι χτιζουμε κ το σπιτι αλλα επειδη θα ερθουν κ πολλοι απο Κοζανη δεν μου ερχεται λογικο να τους καλεσω χωρις να τους ταισω,αλλα εκτος αυτο θα φτιαξω κ τα γενεθλια των παιδιων οποτε θα κερδισω κ απο εκει λιγα χρηματα αν ηταν να τους τα φτιαξω ξεχωριστα.

Μου ειπαν κ ενα μαγαζι τωρα στην 25η Μαρτιου με ειδη βαπτισης,θα παω κ εκει να κοιταξω.

qqfk.jpgnlOxp3.png

9wEc.jpgAvESp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...