Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Αρχές καλοκαιριού με τέλος άνοιξης όχι μέσα στον καύσωνα... Πχ Μάιος Ιούνιος. 

Εκτός από το υποκειμενικό που μπορεί να ζεις στο νησί με το ανχος  η άνοιξη Κ το καλοκαίρι έχουν τις λιγότερες ιώσεις ο οργανισμός δεν καταπονητε από το κρύο η μέρα είναι μεγαλύτερη βγαίνεις περισσότερο έξω στο φως κάνεις περισσότερες βόλτες έξω στον καθαρό αέρα Κ στον ήλιο . Ο οργανισμός είναι στα καλητερα του την άνοιξη Κ αρχές καλοκαιριού Κ η ψυχολογία .. μπορεί να σας έτυχαν ιώσεις αλλά εντάξει αντικειμενικά το καλοκαίρι δεν αρρωσταίνει τόσο πολύ ο κόσμος Κ επίσης υπάρχει Κ καλύτερη ψυχολογία  .. 

Θεωρείς τυχαίο ότι τα περισσοτερα  πλάσματα στην γη αναπαράγονται την άνοιξη Κ το καλοκαίρι? Είναι απλώς οι συνθήκες που ευνοούν. 

Εντάξει δεν λέμε ότι θα αποτύχεις άλλη εποχή αλλά είναι ένα θετικό ότι ο καιρός είναι καλύτερος Κ η ψυχολογία πιο ανεβασμένη στους περισσότερους ανθρώπους τουλάχιστον . .. 

Όλη η φύση ανθίζει την άνοιξη Κ το καλοκαίρι ο άνθρωπος δεν λειτουργεί ανάποδα . Άσχετα που το έχουμε ξεχάσει ότι πάμε παράλληλα με την φύση το σώμα κάποια πράγματα τα θυμάται. 

Θα διαφωνήσω με αυτό , οι περισσότεροι έχουν γενέθλια Σεπτέμβρη και Μάιο. Οι τοπ μηνεσ Στις γεννήσεις. Ανοιξιάτικα μωράκια και καλοκαιρινά. Από εκεί και πέρα, έχει να κάνει με τον οργανισμό και που μένεις. 
      πολλές χάνουν κύκλους το καλοκαίρι από την ζέστη και την θάλασσα. Άλλοι έχουν αλλεργίες, και αυτό το μια ζεστή μια κρύο γιατί πλέον δεν έχουμε άνοιξη, ταλαιπωρεί περισσότερο τον οργανισμό από τον καθαρό χειμώνα. 

Είχα διαβάσει και σε ξένα site ότι έχει φανεί πως καλύτερα αποτελέσματα στις διεγέρσεις έχεις τους ποιο κρύους μήνες. 

1 hour ago, MK2012 είπε:

Κορίτσια καλημέρα.

Οσες γνωρίζετε, πόσο καιρό μετά τη διακοπή φαρμάκων συνήθως έρχεται η περίοδος μετά την αποτυχημένη εμβρυομεταφορά; Μου σταμάτησαν και οι πόνοι περιόδου που είχα τις προηγούμενες ημέρες και τώρα απλά αναρωτιέμαι πότε θεωρητικά θα περιμένω.

πρίν από 1 λεπτό , Xristina96 είπε:

Λυπάμαι πάρα πολύ! Ξέρω πως είναι η πρώτη φορά. Όσες το νιώσαμε μια και δυο και τρεις , πάντα πονάει το ίδιο. Ισως η πρώτη φορά ποιο πολύ γιατί πας με προσδοκίες πολλές και μετά σκέφτεσαι έντονα τα λάθη που πιστεύεις ότι μπορεί να έχουν γίνει για να μην ξανά γίνουν. Μακάρι να τα καταφέρναμε με την πρώτη και το ιδανικό να μην φτάναμε ως εδώ. Συμφωνώ με τα κορίτσια ότι η αμη είναι ενδεικτική τιμή ποσότητας και όχι ποιότητας. Επίσης μπορεί να μην σου ταίριαξε το πρωτόκολλο. Εγώ έχω χαμηλή αμη και ο γιατρός μου μου είπε ότι ακόμα για πολλούς αυτή η εξέταση για το πόσο ισχύει αμφισβητείτε. Υπάρχουν αμφιβολίες. Και από βλαστοκύστες στα 18 ωάρια γιατί έχω πολυκυστικών εκανα μόνο 2 άριστες βλαστοκύστες με 4 μπροστά όμως. Οχι 5 και 6 που διαβάζω από τόσες κοπέλες. Εμάς στον σύζυγο που φαίνεται εκει το θέμα δεν έχουν κάνει dfi. Μόνο σπερμοδιάγραμμα. Ακόμα και τα κέντρα μπνο στον γυναικείο παράγοντα κολλάνε. Οι περισσότεροι τουλάχιστον. Επισης, έχω παρατηρήσει ότι όταν βρίσκουν ένα «πρόβλημα» κολλάνε σε αυτό. Δεν κοιτάνε αν υποβόσκει και τίποτα άλλο. Σαν να τους βολεύει να ρίχνουν απλά ευθύνες. Πχ σε σένα θα λένε μόνο για την αμη. 

πρίν από 9 λεπτά , Xristina96 είπε:

Θα διαφωνήσω με αυτό , οι περισσότεροι έχουν γενέθλια Σεπτέμβρη και Μάιο. Οι τοπ μηνεσ Στις γεννήσεις. Ανοιξιάτικα μωράκια και καλοκαιρινά. Από εκεί και πέρα, έχει να κάνει με τον οργανισμό και που μένεις. 
      πολλές χάνουν κύκλους το καλοκαίρι από την ζέστη και την θάλασσα. Άλλοι έχουν αλλεργίες, και αυτό το μια ζεστή μια κρύο γιατί πλέον δεν έχουμε άνοιξη, ταλαιπωρεί περισσότερο τον οργανισμό από τον καθαρό χειμώνα. 

Είχα διαβάσει και σε ξένα site ότι έχει φανεί πως καλύτερα αποτελέσματα στις διεγέρσεις έχεις τους ποιο κρύους μήνες. 

Λυπάμαι πάρα πολύ! Ξέρω πως είναι η πρώτη φορά. Όσες το νιώσαμε μια και δυο και τρεις , πάντα πονάει το ίδιο. Ισως η πρώτη φορά ποιο πολύ γιατί πας με προσδοκίες πολλές και μετά σκέφτεσαι έντονα τα λάθη που πιστεύεις ότι μπορεί να έχουν γίνει για να μην ξανά γίνουν. Μακάρι να τα καταφέρναμε με την πρώτη και το ιδανικό να μην φτάναμε ως εδώ. Συμφωνώ με τα κορίτσια ότι η αμη είναι ενδεικτική τιμή ποσότητας και όχι ποιότητας. Επίσης μπορεί να μην σου ταίριαξε το πρωτόκολλο. Εγώ έχω χαμηλή αμη και ο γιατρός μου μου είπε ότι ακόμα για πολλούς αυτή η εξέταση για το πόσο ισχύει αμφισβητείτε. Υπάρχουν αμφιβολίες. Και από βλαστοκύστες στα 18 ωάρια γιατί έχω πολυκυστικών εκανα μόνο 2 άριστες βλαστοκύστες με 4 μπροστά όμως. Οχι 5 και 6 που διαβάζω από τόσες κοπέλες. Εμάς στον σύζυγο που φαίνεται εκει το θέμα δεν έχουν κάνει dfi. Μόνο σπερμοδιάγραμμα. Ακόμα και τα κέντρα μπνο στον γυναικείο παράγοντα κολλάνε. Οι περισσότεροι τουλάχιστον. Επισης, έχω παρατηρήσει ότι όταν βρίσκουν ένα «πρόβλημα» κολλάνε σε αυτό. Δεν κοιτάνε αν υποβόσκει και τίποτα άλλο. Σαν να τους βολεύει να ρίχνουν απλά ευθύνες. Πχ σε σένα θα λένε μόνο για την αμη. 

Επισης, γιατί να προχωρήσεις με δωρεά αφού κάνετε βλαστοκύστες. Ταλαιπωρηθήκατε μήνες αλλά παίρνεις κάθε μήνα ωάριο. Αν τα βάλω κάτω με την διέγερση μου είναι σαν να έπαιρνα ωάρια για 18 μήνες και κατέληξα με 2 μόνο άριστες βλαστοκύστες. Για την ακρίβεια μια 4ΑΑ και μια 4ΒΑ. Και ήμουν 26 μόνο! 

ΝΟΜΟΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

CoffeeFilter

Recommended Posts

μια ερωτηση σε ποιο φωτογραφο θα πατε για την βαφτιση????

εγω σκεφτομαι τον Πανταζη που ειχα στον γαμο αλλα εχω την εντυπωση πως ειναι λιγο ακριβος.... εμεινα ομως πολυ ευχαριστημενη μου ειχε κανει καλη δουλεια!!!

θελω να κανω ψηφιακο αλμπουμ οπωςς και στον γαμο...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 450
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα κορίτσια. Ειρήνη εγκυούλα? Μπράβο κορίτσι μου πολύ όμορφα νέα. Να έχεις μια εύκολη και τελειόμηνη εγκυμοσύνη και φυσικά μια ακόμα πιο εύκολη γέννα.

Ιωάννα μπράβο κλείσατε βάπτιση. Πολύ ωραία. Εμείς ακόμα το σκεφτόμαστε και το πρόβλημα είναι ότι τελικά δεν θα βρούμε ημερομηνία γιατί τέλη Απρίλη με αρχές Μάιου ήδη μάθαμε για πολλούς γάμους και βαπτίσεις. Και είναι όλοι δικοί μας άνθρωποι. Ελπίζω να μείνει και καμία μέρα ελεύθερη και για εμάς. Θα δούμε. Τι κάνει η μικρή σου? Εμείς τρελενώμαστε με το ρυζάλευρο το απόγευμα αλλά τα φρούτα το πρωί δεν τα θέλουμε καθόλου. Μόνο πέντε-έξι κουταλιές τρώει. Τέσπα θα το πάρω απόφαση ότι δεν θα είναι φρουτάς.

Σοφί που χάθηκες? Τί κάνει ο μικρός σου? Ελπίζω να είναι καλύτερα. Ο δικός μου παρόλο που δεν τον έβγαλα έξω η μύτη του πάει λίγο σνιφ-σνιφ.

Βλέπω τόσο όμορφα πράγματα για προσκλητήρια και μπομπονιέρες που δεν μπορώ να αποφασίσω τι θα κάνω. Ιωάννα εμείς φωτό στον γάμο βγάλαμε σε έναν γνωστό μας που συνεργάζετε με το Galerie. Για εκεί σκέφτομαι πάλι.

bXk5p2.png

Ο μαγουλήθρας ήρθε στη ζωή μας 15 Αυγούστου 2009!!!

Tm55p3.png

Το ξωτικούλι ήρθε στη ζωή μας 10 Ιανουαρίου 2012!!!

h1d6.png

Ειρηνη ευχομαι ολα να πανε καλα με την εγκυμοσυνη σου κ αν χρειαστεις τιποτα μη διστασεις να ρωτησεις.

Εγω κοριτσια φωτογραφο εχω κλεισει την Βεργα,την ειχα κ στο γαμο κ εμεινα πολυ ευχαριστημενη,απο τιμες δεν ξερω για τους αλλους γιατι δεν πηγα να κοιταξω,αλλα επειδη ξερω τη δουλεια της οσα κ να μου ζητουσε παλι εκι θα πηγαινα.

qqfk.jpgnlOxp3.png

9wEc.jpgAvESp3.png

Σονια για μπομπονιερες κ τετοια εχει κ απεναντι απο το μαγαζι του αντρα σου,μια ματια που ειχα ριξει ειχε σχετικα καλες τιμες κ σημερα εμαθα κ για ενα μαγαζι στη Δορυλαιου αλλα ακομη δεν εχω παει να δω τι παιζει.

qqfk.jpgnlOxp3.png

9wEc.jpgAvESp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια. Τι μου κάνετε? Καλά να περάσετε σήμερα Τσικνοπέμπτη. Που θα το τσικνίσετε? Εμείς στο σπίτι μας θα ψήσουμε. Ήδη ο άντρας μου έξω ψήνει και μετά θα έρθει και η κουμπάρα μας και τα πεθερικά μου και η μαμά μου. Απλά πραγματάκια λίγο κρεατάκι και λίγο ρετσινούλα. Έτσι για το έθιμο. Έφη έμαθα ότι σήμερα πέρασες από το μαγαζί. Εγώ πήγα από εκεί γύρω στις 12. Κρίμα που δεν σε πρόλαβα. Είχες και τα μωρά μαζί? Πρέπει να βρεθούμε να γνωριστούμε. Ιωάννα πως πάνε οι ετοιμασίες για την βάπτιση? Εμείς ακόμα να κλείσουμε ημερομηνία. Άντε να δούμε πότε θα το κάνουμε τελικά. Σας είπα ότι βγάλαμε και τρίτο δοντάκι. Τον επάνω τον κυνόδοντα. Άνοιξε το ούλο του αλλά ακόμα δεν τσιμπάει το δοντάκι του. Σας είπα ότι στις 17 αρχίζω δουλειά. Σνίφ πολύ το σκέφτομαι. Σαν βουνό μου φαίνεται. Η πρώτη εβδομάδα πιστεύω θα είναι πολύ πίκρα. Ελπίζω μετά να μπώ γρήγορα στο ρυθμό. Τι να πώ. Θα δείξει. Τέσπα.

Άντε κορίτσια καλά να περάσετε σήμερα. Και καλές μάσες επίσης. Φιλιά. ;) ;) ;)

bXk5p2.png

Tm55p3.png

h1d6.png

Γεια σας κοριτσια.... Σοφι εγινα αγροτισα και εγω χαχαχα

Καλα πανε οι ετοιμασιες εχω κλεισει την εκκλησια,αισθητικο,κομμωτρια και φωτογραφο..τελος Φεβρουαριου θα ερθουμε Κατερινη για τις μπομπονιερες και τα γλυκα μετα το μονο που μενει ειναι να παρω κανενα ρουχαλακι αλλα λιγο αργοτερα να βγει και η νεα κολεξιον....

που ειναι η Δορυλαιου???

Ελα ντε κ εγω εψαξα χθες να τη βρω αλλα δεν τα καταφερα.

Σονια μου Σοφη με λενε οχι Εφη.Ωραια πραγματα ειδα παλι κ δεν ξερω τι να πρωτοδιαλεξω.

Εγω ρουχα απο τωρα θα παω να παρω για να μου βγουν κ πιο φθηνα,παντως μια ματια που εριξα οι τιμες ειναι καλες κ τα φορεματα τα πιο πολλα φοριουνται κ την ανοιξη.

qqfk.jpgnlOxp3.png

9wEc.jpgAvESp3.png

Το ότι το μυαλό μου έχει γίνει σάλτσα σας το είπα? Το ότι σε λένε Σόφι το ξέρω αλλά εκείνη την ώρα που έγραφα ήταν εδώ η νύφη μου που την λένε Έφη. Επειδή μιλούσα μαζί της έγραψα Έφη. Σάλτσα σας λέω το μυαλό μου, σάλτσα. Στην Δορυλαίου που έχει τέτοιο μαγαζί? Η Δορυλαίου από όσο ξέρω είναι η συνέχεια της Σαρανταπόρου από το φαρμακείο του Μπεκτά και μετά λέγετε Δορυλαίου. Αλλά τέτοιο μαγαζί δεν ξέρω εκεί. Αν το βρείς Σόφι (είδες το έγραψα σωστά! Χεχε) πες μας. Σήμερα έχω πάλι επισκέψεις για το μωρό. Άντε να δούμε μέχρι πότε θα έρχονται. Καλό Σαββατοκύριακο κορίτσια. Καλά να περάσετε!!!

bXk5p2.png

Tm55p3.png

h1d6.png

Καλησπέρα!!! Τι μου κάνετε? Ελπίζω να είσται καλά.... Σαν να χαθήκαμε λίγο.... Μάλλον όλες τρέχουμε έτσι? Ιωάννα που χάθηκες? Έχεις μέρες να

εμφανιστείς.....Τι κάνει η μικρή? Σόφι είναι κάλα τώρα ο μικρός? Θυμάμε ότι ήταν άρρωστος...... Εγώ αυτή την εβδομάδα θα δοκίμαζω να αφήνω τον μικρό κάθε πρωί με την μαμά μου. Σήμερα τα πήγε πολύ καλά για πρώτη μέρα. Δεν έκλαψε καθόλου, έφαγε και όλο το φρούτο του και όταν γύρισα το μεσημέρι είχε κάτι κέφια.....όλο χαμόγελα και κόλπα ήταν. Αν συνεχίσουμε έτσι θα είμαστε μια χαρά.....Καλό βράδυ και να περνάτε καλά !!!

bXk5p2.png

Tm55p3.png

h1d6.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια κ απο εμενα αλλα αυτη τη φορα απο την Κοζανη ηρθαμε για τις αποκριες μιας κ στην Κατερινη δεν εχει τιποτα ιδιαιτερο.Τα μικρα μου ευτυχως ειναι κ τα δυο καλα.

Θα καθησουμε ως την Καθαρα Δευτυερα κ μετα επιστροφη χωρις ομως την μικρη η οποια θα μεινει με τη γιαγια της γιατι πρεπει οπωσ κ δηποτε να τελειωσω κατι δουλειες με το σπιτι κ με τη μικρη να ξυπναει στις 11.00 ειναι λιγο δυσκολο,ευτυχως δεν εχει προβλημα η μαμα μου.

Η πεθερα μου εκει που ελεγε θα σταματησει τη δουλεια μετα τις εκπτωσεις ,τωρα το αλλξε κ λεει μετα το Πασχα,προς το παρον παντως νομιζω πως δε θα σταματησει,ομως θα δειξει.

Για τη βαφτιση ομως εναι πολυ αρνητικη,ισως να το βλεπω κ εγω ετσι,αλλα απο τοτε που εμαθε πως δεν θα τη βγαλουμε το δικο της ονομα ουτε καν αναφερεται,της ειπα να βγαλει ποιους θα καλεσει κ εκανε την αδιαφορη.

Η νονα μας που πηγαμε χθες μου προτεινε να τα βγαλω κ τα δυο δηλ. Κατερινα-Αθηνα αλλα δεν θελω με τιποτα γιατι ως τωρα δεν με εχει βοηθησει πουθενα,ερχεται σπιτι κ το μονο που κανει ειναι να καθεται στον καναπε.Τι σας γραφω τωρα θα πειτε αλλα ρε κοριτσια αδικο εχω,πως εχεις απαιτηση να ακουσεις το ονομα σου αφου ηδη εχει ακουστει ενα ονομα απο τη δικη σας τη μερια,δεν τα καταλαβαινω αυτα,η δε μανα μου λεει βγαλτο Κατερινα κ τι εγινε;Τρελαινομαι μεχρς στιγμης αυτη με βοηθαει κ ας ειναι μακρια κ το ονομα της δεν απαιτει να το ακουσει,αντιθετα λεει οτι αποφασισει το ζευγαρι κ ασχετο ονομα να βγαλετε δικο σας ειναι εμεις θα σας πουμε τι να κανετε;Κ ετσι πιστευω ειναι,βεβαια προς το παρον δεν ξερει πως θα την πουμε Αθηνα αλλιως θα φωναζε,δεν θελει με τιποτα να ερθω σε ρηξη με την πεθερα μου,μιας κ αυτη ειναι κοντα αν χρειαστεις κατι αυτη θα ερθει,ονομα σε το ετσι για να ευχαριστηθει κ εκεινη.Ακου να δεις πως σκεφτεται ,η πεθερα μου ομως ζει σε αλλο κοσμο,εμενα βεβαια δεν μου εχει αναφερε ποτε τιποτα αλλα μου ειπε ο αντρας μου κ η συνυφαδα μου πως το αναφερουν συχνα κ μαλιστα οταν εμαθε για το Αθηνα στεναχωρηθηκε παρα πολυ,αντι να λεει καλα να ειναι το μωρο κ οπως θελεουν ας το βγαλουν ,αυτη στεναχωρηθηκε.

qqfk.jpgnlOxp3.png

9wEc.jpgAvESp3.png

καλημερα ΠΗΤΑ ΤΟ ΘΑΡΡΟς ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ,ΚΟΙΤΑ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΙΧΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑKIA ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ,ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΘΑ ΒΓΕΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΧΩ ΤΑΜΕΝΟ Κ ΛΟΓΩ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΦΤΑΣΩ ΕΩς ΕΔΩ .ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΛΕΝΕ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ(THN ΠΟΛΗΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ ΠΕΘΕΡΑ!!!!!! ΣΙΓΑ) Κ ΟΛΟ ΛΕΕΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΞΕΡΕΙς ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΕς ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ΘΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ,ΓΙΑ ΑΥΤΟ Κ ΕΓΩ ΤΟ ΕΤΑΞΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΡΑΦΑΗΛ Κ ΘΑ ΤΗΝ ΠΟΥΜΕ ΡΑΦΑΗΛΙ-ΕΙΡΗΝΗ ΤΟ ΡΑΦΑΙΛΙ ΛΕΓΕΤΕ ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΙΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΜΟΝΑΧΟς ΜΑΚΑΡΙΟΣ

ΤΟ ΞΕΡΕΙ Κ Η ΝΟΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΝΟ .Κ ΕΤΣΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΥΤΗΧΙΣΜΕΝΗ

ΕΑΝ ΜΠΟΡΕΙς ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΑΝΤΙΣΤΙΧΟ ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΗ ΣΚΑΨΟΥ ΤΟ .ΣΟΥ ΜΙΛΑΩ ΕΚ ΠΗΡΑς ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΟΥ ΕΔΩΣΑ ΜΙΑ ΛΥΣΟΥΛΑ ΘΑ ΕΛΕΓΑ .ΦΙΛΑΚΑ eirinieliza .

Καλημερα κοριτσια...καλη η ιδεα της Ειρηνης πες το εταξα το παιδι...αμαν πια με αυτα τα ονοματα δηλ.οπως και να τοβγαλουμε το ιδιο δεν θα το αγαπανε?τι κολλημα ειναι αυτο...

Σοφι αν το πρωτο το ειπες στους γονεις του αντρα σου το δευτερο επιβαλετε να το πεις στην μαμα σου...ολα εμεις οι γυναικες τα τραβαμε εμεις τα κουβαλαμε 9 μηνες στην κοιλια τι στο καλο δεν μπορουμε να το πουμε στους γονεις μας??? ΕΛεος!!!Το ονομα ειναι θεμα των γονιων ...

Εγω εκανα ξεκαθαριση ενα και ενα θα παει...μακαρι να ερθει και το δευτερο.....

Ειρηνη αγορακι δεν ειχες πει οτι εχεις? Θεσσαλονικη θα γεννησεις??

Σονια το μωρακι σου καθετε με την μαμα σου;πως σου φενετε που γυρισες στην δουλεια;

Σοφι πως τα περνας στην πατριδα σου; Εχει κρυο...

Βαφτιση κοριτσια κλεισατε ημερομηνια;

καλησπερα ioannakip εχθες βραδυ πηγαμε στον γιατρουλι ξαναειδαμε τα νινακια μας αλλα απο οτι φαινεται το ενα μας την εφερε τελικα ειναι κοριτσακι κ απο οτι μας ειπε ο γιατρος αυτην η μπουμπου ενδεχεται να ειναι κ η πιο μεγαλη σε θεμα κιλων ,στην αρχη ο μπαμπας μας ο αντρουλης μου ο γιοι μου τα καμαρια μου κ δεν συμαζαβοταν λογω που η ανδρες ξερεις παντα αν οχι ολλοι αλλα ενα μεγαλο ποσοστο θα ελεγα θελουν αγορι ,τωρα ο καλος θεουλης μας χαρισε κ μια μπουμπουκα .κ για το κοριτσακι ειχαμε ενα θεμετακι με το ονομα αντι να πουνε να βγουνε γερα τι ναπω ευτηχως με τον μικρουλι θα παρει το ονομα του μπαμπακα μου αντρεας .τα λεμε....

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...