Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , MK2012 είπε:

Κορίτσια καλημέρα.

Οσες γνωρίζετε, πόσο καιρό μετά τη διακοπή φαρμάκων συνήθως έρχεται η περίοδος μετά την αποτυχημένη εμβρυομεταφορά; Μου σταμάτησαν και οι πόνοι περιόδου που είχα τις προηγούμενες ημέρες και τώρα απλά αναρωτιέμαι πότε θεωρητικά θα περιμένω.

Καλημέρα. Σε 2-3 ημέρες ερχόταν σε εμένα.

• Ευχαριστώ 1

ΝΟΜΟΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 450
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Χρονια Πολλα Ιωαννα ,να χαιρεσαι την οικογενεια κ το παιδακι σου κ φυσικα να σε χαιρονται κ αυτοι.Να τα εκατοστησεις!

Λοιπον οσο αφορα το θεμα της βαφτισης,στο 1ο μου παιδι που το βαφτισα στην Κοζανη δεν πληρωσα τιποτα για την εκκλησια λογω αλλης ενοριας,παρολο που εγω ανηκα εκει αλλα πλεον μενουμε εδω,αλλα κ στον Οσιο Εφραιμ που πηγα κ ρωτησα για την βαφτιση δεν μου ειπε κατι τετοιο,αυτα ισχυουν μονο στο γαμο νομιζω.

Ο Μπουσιας αν δεν κανω λαθος τα εχει στην ιδια τιμη ολα τα γλυκα απλα αν αλλαξεις συσκευασια πληρωνεις γυρω στα 0,10 παραπανω.Για τον Ναρλη που σας εγραψα εχουν παραγγειλει κοπελες σε αυτο το φορουμ κ εμειναν ευχαριστημενες,κ εγω που κοιταξα για τιμες εχει τις πιο καλες σε σχεση με ολους τους αλλους,βεβαια Κατερινη δεν εχω κοιταξει για να δω τι παιζει,για τον γαμο ομως που κοιτουσα πριν 3 χρονια ειχαν πολυ μεγαλη διαφορα γι΄αυτο τα πηρα απο Κοζανη,κ της βαφτισης ομως του γιου μου.

Τωρα ψαχνω για την Τινκερμπελ αλλα δεν βρισκω πουθενα.

Ιωαννα αν θελεις την Κυριακη του Θωμα θα πρεπει να βιαστεις γιατι ηδη κλεινουν,εγω δηλ. την πατησα κ δεν εχει για τοτε στον Οσιο Εφραιμ,τωρα θα κοιταξω για αλλα ημερομηνια αλλα θα πρεπει να μας βολευει κιολας.Βεβαι ακομη δεν ξερω ποτε θα γινει η βαφτιση,περιμενω απο τη νονα το οκ κ βλεπουμε,παντως πηγα τις ψωνισα ενα τελειο συνολο απο τα Madarino ,κοκκινο παλτο,κοκκινο φορεμα κ ασπρο πουκαμισο,τελεια με 50%εκπτωση,δεν ξερω ομως αν τα φορεσουμε,αν οχι θα της τα βαλω το Πασχα.

qqfk.jpgnlOxp3.png

9wEc.jpgAvESp3.png

Χρόνια Πολλά Ιωάννα άν και λίγο καθυστερημένα. Ελπίζω να δέχεσε ακόμα τις ευχές. Να είσαι πάντα γερή και ευτυχισμένη για να απολαμβάνεις την οικογένεια σου και φυσικά να σε απολαμβάνουν και αυτοί. Για τα γλυκά του Μπούσια αυτή είναι η τιμή για όλα νομίζω. Και εγώ σήμερα το πρωϊ πήγα με την νονά μας για να δούμε για βαφτιστικά. Εμείς θέλουμε να τον κάνουμε λίγο μαγκάκι με πιο σπόρ ρούχα στην βάφτιση και λίγο δυσκολευόμαστε να βρούμε. Θα δούμε από εβδομάδα. Για μακιγιάζ εγώ πηγαίνω στο atmosphere είμαι πολύ ευχαριστημένη και στον γάμο μου και άλλες φορές εκεί πήγα. Και για χτένισμα πάω στην Δήμητρα Γεωργαντά. Μου αρέσει γιατί μου κάνει πάντα κάτι διαφορετικό και πάντα κάτι περίεργο όπως το θέλω. Αυτό που με προβληματίζει είναι το φόρεμα μου. Θέλω κάτι και όμορφο αλλά και πρακτικό γιατί εμείς θηλάζουμε και ελπίζουμε ότι θα συνεχίσουμε όποτε πρέπει κάτι να με βολεύει για όταν πεινάσει. Για πληρωμές σε άλλες ενορίες αυτά ισχύουν στο γάμο και όχι στην βάφτιση. Θα πρέπει να κλείσεις από τώρα γιατί στις μεγάλες εκλησίες δεν βρίσκεις μετά. Εμείς λέμε να πάμε στον Τίμιο Σταυρό στα χοιράδικα. Μας αρέσει ο παπάς εκεί. Ξέρετε τίποτα για τίμες σε προσκλητήρια και μπομπονιέρες ? Κάτι κουτάκια που είχε δει η νύφη μου με ένα μπρελόκ επάνω ήταν 1,50 ευρώ. Πρέπει να πάω να δώ. Άγχος τελικά και η βάφτιση. Και εγώ που νόμιζα ότι μόνο ο γάμος θα ήταν έτσι.

bXk5p2.png

Ο μαγουλήθρας ήρθε στη ζωή μας 15 Αυγούστου 2009!!!

Tm55p3.png

Το ξωτικούλι ήρθε στη ζωή μας 10 Ιανουαρίου 2012!!!

h1d6.png

Για ρουχάκια παιδικά μέχρι 14 ετών εμένα μου αρέσουν πάρα πολύ και είναι και πολύ καλές οι τιμές του αλλά και η ποιότητα στο idexe. Βρήσκετε απέναντι από την παλιά αστυνομία. Σκέφτομαι τώρα να πάω να πάρω για τον μικρό για το φθινόπωρο και τον χειμώνα γιατί συμφέρει. Θα ψωνίσω και τον βαφτιστικό μου μια και το Πάσχα είναι κοντά και βολεύει τώρα με τις εκπτώσεις.

bXk5p2.png

Tm55p3.png

h1d6.png

Σονια μου φυσικα και τις δεχομαι τις ευχες σε ευχαριστω πολυ!Για μπομπονιερες οτι εχω δει μεσα απο το ιντερνετ στα μαγαζια της Κατερινης δεν εχω ιδεα τι γινετε...ευχαριστω για τις πληροφοριες!

Το αλλο ΣΚ λεμε να κατεβουμε να συζητησουμε και με τους κουμπαρους και να κλεισουμε ημερομηνια για την βαφτιση...

Διαφημίσεις

Κορίτσια τι κάνετε? Μάλλον όλες μπλέξαμε με δουλειές και το ξεχάσαμε το φόρουμ. Ελπίζω να είστε καλά όλες καθώς και τα μωρά σας. Εμείς σήμερα πήγαμε στον παιδίατρο και γίναμε 7300 και 70 πόντους. Α δεν σας είπα βγάλαμε και δόντι και ετοιμάζετε και το δεύτερο. Το είδε σήμερα η νύφη μου. Είναι μεγαλούτσικο θα έχει μέρες. Και εγώ η άσχετη μάνα απορούσα γιατί εδώ και σχεδόν μια εβδομάδα είχε γκρίνια, ήθελε αγκαλιές όλη την ημέρα και έτρεχαν τα σάλια του ποτάμι. Καληνύχτα κορίτσια τα λέμε, πάω να απλώσω το πλυντήριο που μόλις τελείωσε και μετά νάνι. :D

bXk5p2.png

Tm55p3.png

h1d6.png

Σονια μου καλες μασες.....και γερα δοντακια να εχετε!

πες στην νυφη σου να του παρει δωρακι αφου το ειδε πρωτη,ετσι γινετε!!!!!

Απ'οτι βλεπω το μωρακι σου εγινε 5 μηνων..ξεκινησες κρεμουλες? ή μονο θηλαζεις?

Καλησπέρα Ιωάννα. Ναι είπε η νύφη μου θα του το πάρει το δώρο για το δόντι. Σήμερα πρώτη φορά το πρωϊ δοκιμάσαμε αχλάδι. Δεν νιμίζω ότι του άρεσε και πολύ. Πιο πολύ έδειχνε να αϊδιάζει. Το απόγευμα του έδωσα ρυζάλευρο σκέτο όμως όχι κρέμα βανίλια-ρυζάλευρο που είπε ο γιατρός. Εκείνο το έφαγε καλύτερα μπορώ να πώ. Αλλά έχει πολύ πλάκα που προσπαθεί να ρουφίξει το κουτάλι. Δεν τον πίεσα σήμερα όταν είδα ότι δεν θέλει άλλο τον έβαλα στο στήθος για να συμπληρώσει το γεύμα του. Είναι που βγάλαμε και δόντι, κάναμε και εμβόλιο, έχουμε και δέκατα, έχουμε και γκρίνια οπότε είπα όσο θέλει. Άντε να δούμε αύριο τι θα κάνουμε πάλι.

bXk5p2.png

Tm55p3.png

h1d6.png

Αμαν ρε Σονια ολα μαζι σας ηρθαν.Μεγια το καινουριο σας δοντακι κ ΄μενα η μικρη στον 5ο το εβγαλε το 1ο της δοντακι ενω ο γιος μου στον 6ο.

Τα αχλαδια αυτη την εποχη ειναι πολυ χαλια αγευστα κ χωρις καθολου ζουμι ισως για αυτο να μην του αρεσε,να μην βαζεις πολυ μεχρι να φτιαξουν λιγο κ μια φιλη ειχε ακριβως το ιδιο προβλημα κ τωρα το βραζει οπως κ το μηλο.

Οσο αφορα το ριζαλευρο να του δινει με τη βανιλια γιατι το αλλο απο οτι γραφει κ απο πισω ειναι μονο για σουπες,αν του δινει το Nutricia για τα αλλα δεν ξερω,εμεις παντως απο κρεμες τρωμε κ Nutricia k Nestle,οι 2ες ειναι φτωχες σε θερμιδες κ επιδη η μικρη δεν επερνε πολυ βαρος στην αρχη μας συστησε η γιατρος τις 1ες,τις αλλαες παντως δεν ηθελα να τις της δοκιμασω γιατι ειναι φουλ στη ζαχαρη.

Σονια ωραια να ψωνισεις απο τωρα για το Πασχα για το βαφτιστικο αλλα συνηθως τοτε βγαζουν τα ανοιξιατικα κ εγω το σκεφτικα αλλα θελω αυτο που θα παρω να το φορεσει τοτε κ οχι του χρονου κ εκτος αυτο αν θελει να το αλλαξει τι θα κανεις;Εγω αυτο σκεφτομαι.

qqfk.jpgnlOxp3.png

9wEc.jpgAvESp3.png

Ευχαριστούμε για τις ευχές για τα δοντάκια μας. Ναι, ναι έγιναν δυο. Χθές ξεμύτισε και το δέυτερο. Για τα βαπτιστικά που λές Σόφι τα πείρα μαζί μου -γιατί είναι και ανύψια μου-δοκίμασαν αυτά που τους άρεσαν και από ότι είδα τα φόρεσαν κιόλας. Οπότε κανένα πρόβλημα. Το Πάσχα θα τους πάρω μόνο λαμπάδα και τελειώσαμε.

Χθές ο μικρός έφαγε και μπανάνα μαζί με το αχλάδι και το έφαγε καλύτερα από ότι σκέτο το αχλάδι. Το απόγευμα που τον έκανα ρυζάλευρο 50 ml νερό το έφαγε όλο και έκλεγε ήθελε και άλλο. Ο γιατρός μου είπε ότι μπορώ να δοκιμάσω και το σκέτο το ρυζάλευρο αλλά το πιο πιθανό είναι να μην το φάει ο μικρός και να πάρω το άλλο με την βανίλια. Αλλά ο δικός μου μια χαρά το τρώει το σκέτο, του άρεσε από ότι φαίνεται. Οπότε θα συνεχίσω με το σκέτο. Αν δείς στα συστατικά και η Nutricia έχει ζάχαρη και μάλιστα δυο είδη -σουκρόζη και φρουκτόζη. Έχει επίσης και τρια είδη γαλακτός και το ρυζάλευρο το αναφέρει σχέδον στο τέλος από τα συστατικά άρα έχει πολύ λίγο μέσα. Αντίθετα της Nestle που είδα έχει 62% ρυζάλευρο και μετά γάλα και όλα τα υπόλοιπα αλλά δεν αναφέρει ζάχαρη. Εγώ πήρα αυτό που είναι για σούπες και ο γιατρός μου είπε για το Ανθος ορύζης του Γιωτη. Αλλά και εκείνο έχει βρεφικό γάλα μέσα.

Τέσπα ας δούμε αν το τρώει και μετά αποφασίζουμε γιατί πολλά παιδάκια δεν τρώνε τελικά κρέμες.

Τα δικά σου τα μικρά τι κάνουν? Εμείς σήμερα είμαστε καλεσμένοι σε διπλό πάρτυ γενεθλίων στις Μαριονέτες αλλά τον μικρό δεν θα τον πάρω γιατί έχει πολύ γκρίνια. Ευτυχώς τώρα κοιμήθηκε και έχω λίγο ησυχία γιατί αλλιώς θέλει όλο αγκαλιά.

bXk5p2.png

Tm55p3.png

h1d6.png

Διαφημίσεις

Αλήθεια η Κίτσα τι να κάνει? Δεν μας είπε τίποτα για την μικρή. Ελπίζω μόνο να είναι καλά και να μην έχουν τρεξίματα πάλι.

Ιωάνναααααααα? Πού χάθηκες? Σας έπιασαν τα χίονια εκεί? Εδώ λίγο τα χωράφια άσπρισε. Εγώ φοβήθηκα έτσι που έριχνε το βράδυ ότι το πρώϊ θα είχαμε πολύ χιόνι. Αλλά εντάξει όλα καλά.

Κορίτσια σκέφτομαι να κάνω τις προσκλήσεις και τις μπομπονιέρες για την βάπτιση μόνη μου. Τι λέτε? Έχω τόσες μέρες ψάχνω για υλικά για μπομπονιέρες.

bXk5p2.png

Tm55p3.png

h1d6.png

Αστο βρε Σονια να χιονιζει να δουμε κ καμια ασπρη μερα,ολο υγρασια κ βροχη δεν μπορω αλλο.Καλα εκανες κ δεν τον πηρες στις Μαριονετες γιατι ειναι πολυ μικρο μαγαζι κ δυστυχως κυκλοφορουν πολλες αρρωστιες κ το χειροτερο ειναι πως ειναι μερικες μαμαδες που δεν πα να ειναι το παιδι της αρρωστο θα το παει μονο κ μονο για να ξεσκασει,οσο για τα αλλα πιστεψε με δεν τα σκεφτεται καθολου.Εγω εχω το μικρο αρρωστο,τον πηγα χθες στο σχολειο μια χαρα κ τον πηρα με κλειστο το ματι απο τις τσιμπλες κ απο τις 6 κ μετα αρχισε να ανεβαζει πυρετο.Ευτυχως η μικρη ειναι ακομη καλα.

Σονια κ εγω τα προσκλητηρια μονη μου θελω να τα κανω αλλα δεν ξερω κατα ποσο θα προλαβω,αν κ ακομη δεν εχουμε κανονισει για βαφτιση.

qqfk.jpgnlOxp3.png

9wEc.jpgAvESp3.png

Γεια σας κοριτσια

το προηγουμενο ΣΚ ηρθαμε Κατερινη.... μεσα στα χιονια!!!! τι να πω τοσο καιρο δεν ερχομασταν και διαλεξαμε το χειροτερο ΣΚ να ερθουμε... τελος παντων! ευτυχως που δεν αρρωστησε η μικρη!

Πηγαμε για φαγητο στα Καλα Καθουμενα και συζητησαμε με τους κουμπαρους για την βαφτιση...

Θα την κανουμε 11/4 Κυριακη του Θωμα στις 1 παρα τεταρο το μεσημερι στην ΑΓ.Παρασκευη.... εχω κλεισει την εκκλησια και ολα οκ.........

οποια θελει μπορει να ερθει κερναμε γλυκακι....

τιποτα αλλο δεν κανονισαμε ... τωρα αρχιζει το τρεξιμο

τα νεα σας?????????????????????

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΑΙ? ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΡΥΟ ΤΙ ΑΛΛΑ ΝΕΑ ? ΕΜΕΙΣ ΠΑΝΤΟς ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟΥΛΗ ΜΑΣ Κ ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΕΙΔΑΜΕ ΤΟ ΜΠΕΜΠΟΥΛΙ ΜΑΣ ΕΠΕΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ Κ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ Κ ΔΙΠΛΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ Κ ΑΓΟΡΑΚΙ. ΤΑ ΛΕΜΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ .

Γεια σας κοριτσια... χιονιζει στο Κιλκις απο χθες!!!!

eirinieliza συγχαρητηρια... το πρωτο σου παιδακι ειναι???σε ποιο μηνα εισαι???? με το καλο και με ενα πονο σου ευχομαι....

Να μπαινεις συχνα να τα λεμε....

Δεν μας ειπες τιποτα για σενα Κατερινη μενεις???

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...