Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Συγνώμη αυτο για το καλοκαιρι ισχυει γενικα ή ειναι δικό σας συμπέρασμα βασει εμπειριων; Προσωπικα τις χειροτερες περιοδους αγχους τις περναω τα καλοκαιρια (και μενω και σε νησι), φετος το καλοκαιρι οσες εγκυουλες ηξερα ειχαν περασει ολες γαστρεντεριτιδα οπως και ο κορωνοιος θέριζε... Επισης λογω ζεστης σε κλειστους χώρους με ερ κοντισιον ανοιχτο, παλι τα μικροβια δινουν και παιρνουν.. ασε που τον χειμώνα προσωπικα μπορω πολυ πιο ευκολα να αποφυγω φιλια, αγκαλιές και συνευρεσεις με συνωστισμο γιατι εχω έτοιμη τη δικαιολογια οτι κρυωσα!! Χαχα Οχι τπτ αλλα ακομα και θαλασσα μας απαγορεύουν να παμε.. οποτε θα διαφωνησω σε αυτο, κυριως γιατι το εζησα και ξερω..

Λυπαμαι πολυ.. ολα σου φαίνονται βουνό και χάος αυτη τη στιγμη, το ξερω, ολες το ξέρουμε αλλα να ξέρεις θα περασει αυτο το συναίσθημα... Μερα με τη μερα θα εισαι καλυτερα, πιο δυνατη να συνεχισεις τον αγωνα σου  ! Η ηλικια σου ειναι σιγουρα συμμαχος σου και μη σκεφτεσαι ακομα τη δωρεα.. γνωμη μου! Μιλα με τους γιατρους σου, παρε και 2η γνωμη αν μφιβαλλεις και προχωρα! Σίγουρα υπάρχει ενα υγιες εμβρυο για εσας! Το τσιγαρο καλα εκανες και το εκοψες,  iqos έκανα και εγω και το εκοψα  απο την πρωτη ετ, συνολο 7μηνο και δεν μου λειπει.. θα δεις και διάφορα στο πορτοφόλι σου! Παρε τον χρονο σου τωρα να ηρεμησεις και με το νεο  ετος θα πανε ολα καλύτερα... Ευχομαι για ολες μας ... Στελνω νοερη αγκαλια ... Το ξερω, το περασα προσφατα,  ειναι δυσκολο, ποναει,αλλα θα εισαι καλυτερα μερα με τη μερα.. στο υποσχομαι!!!

Αρχές καλοκαιριού με τέλος άνοιξης όχι μέσα στον καύσωνα... Πχ Μάιος Ιούνιος. 

Εκτός από το υποκειμενικό που μπορεί να ζεις στο νησί με το ανχος  η άνοιξη Κ το καλοκαίρι έχουν τις λιγότερες ιώσεις ο οργανισμός δεν καταπονητε από το κρύο η μέρα είναι μεγαλύτερη βγαίνεις περισσότερο έξω στο φως κάνεις περισσότερες βόλτες έξω στον καθαρό αέρα Κ στον ήλιο . Ο οργανισμός είναι στα καλητερα του την άνοιξη Κ αρχές καλοκαιριού Κ η ψυχολογία .. μπορεί να σας έτυχαν ιώσεις αλλά εντάξει αντικειμενικά το καλοκαίρι δεν αρρωσταίνει τόσο πολύ ο κόσμος Κ επίσης υπάρχει Κ καλύτερη ψυχολογία  .. 

Θεωρείς τυχαίο ότι τα περισσοτερα  πλάσματα στην γη αναπαράγονται την άνοιξη Κ το καλοκαίρι? Είναι απλώς οι συνθήκες που ευνοούν. 

Εντάξει δεν λέμε ότι θα αποτύχεις άλλη εποχή αλλά είναι ένα θετικό ότι ο καιρός είναι καλύτερος Κ η ψυχολογία πιο ανεβασμένη στους περισσότερους ανθρώπους τουλάχιστον . .. 

2 ώρες πρίν, Neverstop είπε:

Κάτι είχα ακούσει και για το ότι η ζέστη βοηθά μέσα την κατάσταση στη μήτρα, δεν θυμάμαι τι ακριβώς αλλά κι εγώ έχω ακούσει πως είναι καλύτερα να μείνεις έγκυος αρχές καλοκαιριού.

Όλη η φύση ανθίζει την άνοιξη Κ το καλοκαίρι ο άνθρωπος δεν λειτουργεί ανάποδα . Άσχετα που το έχουμε ξεχάσει ότι πάμε παράλληλα με την φύση το σώμα κάποια πράγματα τα θυμάται. 

ΝΟΜΟΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αχ βρε Σονια ωραια τα 2 ονοματα αλλα δεν το σκεφτεσαι λιγο το παιδακι που θα πρεπει μια ζωη να γραφει 2 ονοματα;Κ εκτος αυτο,αντε κ το βγαζεις 2 ονοματα,πως θα το φωναζετε;Ειναι μεγαλο προβλημα αυτο νομιζω.

qqfk.jpgnlOxp3.png

9wEc.jpgAvESp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 450
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Συμφωνω με την Σοφι... στο σχολειο,στην ταυτοτητα στις χαρτουρες παντα θα πρεπει να γραφει 2 ονοματα και αν εχετε και μεγαλο επιθετο αστα να πανε....

εγω νομιζω οτι στα γυναικεια ονοματα μπορεις πιο ευκολα να βαλεις 2 γιατι τα εννωνεις και γινετε ενα.. ενω στα αντρικα και να το βαφτισεις με 2 αναγκαστικα θα το φωναζεις με το ενα μονο

Ναι μωρέ και εγώ το έχω στο μυαλό μου αλλά το βρίσκω λίγο δύσκολο για το μωρό. Έχουμε και μεγάλο επίθετο θα με βρίζει όταν θα μεγαλώσει. Απλά επειδή γεννήθηκε της Παναγίας έλεγα να του δώσω και ένα σχετικό όνομα μαζί με το άλλο. Από την μία θα μου άρεσε να του δώσω μόνο ένα όνομα για να έχει και γενέθλια και γιορτή μαζί ας πούμε Μάριος ή Παναγιώτης. Θα ήθελα επίσης να βάλω του μπαμπά μου που δεν ζει, Αναστάσιος. Αλλά από την άλλη θα στεναχωρεθεί ο πεθερός μου αν και δεν πρόκειτε να το πεί ποτέ. Οπότε μάλλον θα καταλήξω στο Ιωάννης γιατί του μπαμπά μου ακούστηκε ήδη 2 φορές στα ανήψια μου. Αν κάνω δεύτερο αγόρι θα το βάλω Αναστάσιο μιας και της πεθεράς μου δεν γίνεται αντρικό. Τί λέτε? Τόση σκέψη για ένα όνομα!!!

bXk5p2.png

Ο μαγουλήθρας ήρθε στη ζωή μας 15 Αυγούστου 2009!!!

Tm55p3.png

Το ξωτικούλι ήρθε στη ζωή μας 10 Ιανουαρίου 2012!!!

h1d6.png

Είδες Ιωάννα άλλαξα τελικά την φωτό του μικρού. Πώς σου φαίνεται τώρα ο μαγουλήθρας μου? Εμείς τον προηγούμενο μήνα ήμασταν 7050 και 67 πόντους. Στους 2 μήνες ήμασταν 5750 και 61 πόντους. Οπότε είμαστε στα ίδια. Αλήθεια την θηλάζεις την μικρή? Πότε λέτε να την βαφτίσετε? Εμείς λέμε για τέλη Απριλίου, μετά το Πάσχα. Είναι και νωρίς φέτος, νωμίζω στις 4 του Απρίλη?

bXk5p2.png

Tm55p3.png

h1d6.png

Σόφι και εσείς δεν την βαφτίσατε την μικρή έτσι? Έληξε η διαμάχη σας για το όνομα? Εμένα πάλι ο άντρας μου όταν τον ρωτάω για το όνομα πάντα μου λέει δεν ξέρω. Μάλλον περιμένει από εμένα να του πώ το όνομα του μπαμπά του για να είναι χαρούμενος ότι εγώ το αποφάσισα και ότι ήθελα το όνομα του πεθερού μου. Τι να πώ? Οι άντρες τελικά κρύβονται πίσω από το δαχτυλό τους. Δηλαδή αν μου πει τη γνώμη του τί θα γίνει? Εγώ δηλαδή πώς λέω την δικιά μου?

bXk5p2.png

Tm55p3.png

h1d6.png

Διαφημίσεις

Σονια ο μαγουληθρας σου ειναι τελειος πολυ ομορφος!!!!!!!

Δεν την θηλαζω πλεον...για να δουμε την παρασκευη ποσο θα εχει γινει?καθε μηνα αυτη την αγωνια εχω!οντως την ιδια αναπτυξη εχουν τα παιδακια μας.

Το Πασχα πεφτει 4 Απριλιου.Εμεις για βαφτιση λεμε να την κανουμε αρχες Ιουνιου αλλα υπαρχει και μια σκεψη για το Πασχα...θα δειξει πρεπει να συζητησουμε και με τους κουμπαρους!

Σονια μου αν θα κανεις καμια ερευνα αγορας για μπομπονιερες,γλυκα κτλπ ενημερωσε με τι παιζει περιπου απο τιμες για να εχω μια ιδεα γιατι εγω δεν κατεβενω και πολυ συχνα Κατερινη.

Το ονομα το ξερουμε θα την πουμε Μαρια στην πεθερα μου και το δευτερο πρωτα ο θεος οτι και να ειναι θα παρει το ονομα απο τους δικους μου γονεις!

ο αντρας σου μαλλον δεν θα θελει να γινει πιεστικος ή δεν τον πολυενδιαφερει αν θα παρει το παιδι το ονομα του μπαμπα του.Σου λεει οτι ονομα και να εχει εγω το ιδιο θα το αγαπαω και ετσι ειναι .

Εμεις οι Ελληνες κανουμε ετσι για τα ονοματα οι ξενοι βγαζουν το μωρο οπως να ναι ακομα και με ονοματα πολεων στα οποια εχουν γεννηθει τα παιδια... δηλ. εγω αν ημουν Αμερικανιδα θα μπορουσα να την βαφτισω την μικρη Θεσσαλονικη ή Γεννεσις ή Πυλαια εκει που βρισκετε η κλινικη(χιχιχι).

Καλα οι ξενοι δινουν και τετοια ονοματα γιατι δεν ειναι χριστιανοι ορθοδοξοι

Λοιπο κοριτσια εμεις,δηλ. εγω,αποφασισαμε για το ονομα το οποιο θα ειναι Αθηνα,βεβαια καποιοι στεναχωρηθηκαν οταν το ακουσαν αλλα δεν με ενδιαφερει καθολου,απο τη μια μερια ακουσανε ας ακουσει τωρα κ η αλλη,στο κατω κατω αλλος ζοριζεται για να το βαλει κ αλλος θα αποφασιζει;

Η βαφτιση μας ακυρωθηκε μια φορα κ ακομη δεν ξερω για ποτε γιατι του Θωμα που θελαμε στο μοναστηρι Οσιος Εφραιμ δεν υπαρχει ωρα,τωρα θα δουμε πρωτα πως ειναι η νονα κ μετα θα κανονισουμε.

Ιωαννα μου ο μπομπιρας σου ειναι τελειος,αλλα κ εσενα Σονια δεν παει πισω.Κοριτσια ετοιμαστε τις προικες σας για να μπορουμε να διαλεξουμε,μας πεφτετε λιγο μικροι αλλα δεν πειραζει,κατι μηνες ειναι αυτοι.

Ιωαννα απο γλυκα νομιζω τις καλυτερες τιμες τις εχεις ο ΜΠΟΥΣΙΑΣ κ απο μπομπονιερες ψαξε στο σαιτ του Narli στην Καβαλα ειναι αυτος,εχει πολυ καλες τιμες.

qqfk.jpgnlOxp3.png

9wEc.jpgAvESp3.png

Οντως μπερδευτηκα,αλλα κ εμεις μαλλια δεν εχουμε ειναι κ ξανθια ουτε χνουδι δεν φαινεται,κ οπως το βλεπω κ τα επομενα 2 χρονια ετσι θα ειναι γιατι κ ο γιος μου ετσι ηταν τα μοναδικα μαλλια που ειχαν μεγαλωσει κ ξεχωριζαν λιγο ηταν αυτα που του ειχε κοψει ο παπας στη βαφτιση.

qqfk.jpgnlOxp3.png

9wEc.jpgAvESp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια. Τι μου κάνετε? Εμείς ήμαστε καλά αν και τις τελευταίες μέρες έχουμε λίγο γκρίνια. Ο μικρός μας κύριος έμαθε αγκαλιά τις γιορτές και τώρα δεν κάθετε με τίποτα στο πάρκο του. Όλο τσιρίδες είμαστε. Έλπίζω να μας περάσει. Ευχαριστούμε πολύ Ιωάννα για τα καλά σου λόγια. Εμείς θα πάμε στο γιατρό την Τρίτη το απόγευμα για εμβόλιο και ζύγισμα. Α δεν σας είπα χθές ο μπέμπης γύρισε για πρώτη φορά. Αλλά τρόμαξε ο χαζούλης και έβαλε τα κλάμματα. Είχε πολύ πλάκα. Όσο για την βάφτιση και εμείς αυτή την εβδομάδα θα δούμε αν έχει ώρα στην εκλησία και μετά θα δούμε όλα τα άλλα. Από μια ερώτηση που είχα κάνει στον Μπούσια για γλυκά βάφτισης μου είχε πει από 0,75 εως 0,85 ανάλογα με το γλυκό. Ο άντρας μου το έχει αποφασίσει αυτό θα είναι φυσικά προφιτερόλ. Κλασικά πράγματα. Αυτόν που λές για τις μπομπονιέρες Σόφι τον ξέρεις? Θέλω να πώ έκανες εσύ ή κανένας γνωστός σου? Από τιμές τι λέει? Γιατί μια ματιά που είχα ρίξει σε κάτι σάιτ από Αθήνα που είχαν προτείνει κορίτσια μέλη του parents ήταν πανάκριβα. Αλλά ίσως για δεδομένα Αθήνας να ήταν οικονομικά. Γιατί όπως και να το κάνουμε εδώ οι τιμές είναι πιο καλές. Αύριο θα πάω με την κουμπάρα μου να δούμε για ρούχα βαφτιστικά. Βολεύει που είναι νωρίς το Πάσχα φέτος γιατί μπορείς να ψωνίσεις με τις εκπτώσεις. Ετσι και αλλιώς χειμωνιάτικα θα φοράμε το Πάσχα.

bXk5p2.png

Tm55p3.png

h1d6.png

Σονια μια απο τα ιδια εχουμε γκρινια χωρις να μας φταιει κατι....καθε φορα που παω να την παρω αγκαλια βαζει τα χερια της μπροστα στο στηθος και τα σφιγγει..ε,μερικες φορες χωρις να παω να την πιασω κανει αυτη ακριβως την κινηση και κλαιει που σημαινει οτι θελει να μου πει παρε με αγκαλια τωρα...μολις την σηκωνω σταματαει να κλαιει παω να την ξαπλωσω αρχιζει παλι....

και οι 2 μου προτεινετε τον Μπουσια ε? εχει πολυ ωραια γλυκα...

φθηνα μου φενονται εγω τα περιμενα 1 ευρω με 1,20 το κομματι...Σονια το προφιτερολ ειναι ενα κλασσικο γλυκο που φυσικα αρεσει σε ολους γιατι εχει σοκολατα και εγω κατι τετοιο σκεφτομαι αλλα και πουτιγκα σε περιπτωση που σε καποιον δεν αρεσουν τα σοκολατενια...το προφιτερολ το ρωτησες ποσο εχει?

η παστουλες σε χαρτινο κουτακι με ζωγραφιες σιγουρα θα ειναι πιο ακριβα ε?

μια φιλη μου απο την Καβαλα σε μια βαπτιση που πηγε εδιναν σοκολατες με παιδικο περιτυλιγμα και εγραφε πανω το ονομα του παιδιου ..μ'αρεσε πολυ αλλα Κατερινη δεν νομιζω να εχει κατι τετοιο

Επεξεργάστηκαν by joannakip

Εμεις μαλλον θα την κανουμε την Κυριακη του Θωμα...

ξερετε ποτε πρεπει να παω να κλεισω την εκκλησια?ο αντρας μου ανηκει στην ενορια στον Αγ.Σαββα στον Μυλαυλακο αλλα εμενα δεν μ'αρεσει και θελω στην Αγ.Παρασκευη να την κανω πρεπει να πληρωσω και τις 2 τις εκκλησιες ή μπορω να παω οπου θελω?

τι χαρτια χρειαζονται για την βαπτιση?

ολο αποριες ειμαι............:confused::confused:

που θα κανετε βαψιμο και μακιγιαζ? εγω θα παω στην Μηλιωτη εμεινα ευχαριστημενη στον γαμο και μαλλι στην Ανθη επισης στην κομμωτρια που ειχα στον γαμο

Ρουχο για μενα θελω αφου χασω κανενα κιλακι φυσικα.......:lol:

για τα βαφτιστικα της μικρης και μπομπονιερες θα παω πρωτα να δω σε μια κοπελα απο το χωριο μου που ανοιξε μαγαζι...και αν κατι δεν μ'αρεσει θα ψαξω αλλου..

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...