Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, linaa είπε:

Αποψυχουν μόνο αυτά που είναι να μεταφέρεις. Προφανώς στην φίλη σου τα είχαν καταψυξει 3 μέρα Κ θα της είπαν ότι θα αποψυξουν τα μισά για να δουν πια θα πάνε 5η μέρα για βλαστοκυστη για να της μεταφέρουν βλαστοκυστη . 

Αυτά βέβαια τα συμφωνείς από πριν με το γιατρό. 

Κατάλαβα. Αυτό βγάζει περισσότερο νοημα. Γιατί μου φάνηκε παραξενο αυτό που μου ειπε. Ευχαριστώ!

11 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Καλησπέρα και σε σένα! Όσα έμβρυα βάλεις,τόσα θα βγάλουν από την κατάψυξη και γίνεται το πρωί της ίδιας μέρας.Κοιταζουν τις αξιολογήσεις των εμβρύων μερικές μέρες πρίν και σου λένε ποια είναι τα πιο κατάλληλα για να μεταφερθούν.Υπαρχει συνεχής ενημέρωση, τουλάχιστον στο κέντρο που ήμουν εγώ.Καλη επιτυχία 🥰 

Καλημέρα! Ευχαριστώ πολύ πολύ!!

Ποσες δεν κανουν ή δεν γνωρίζουν για την ωορηξια τους?

Ωορηξια δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο???  

76

1. 1. Ωορηξια δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο???

• ΑΚΑΝΟΝΙΣΤΟΣ ΚΥΚΛΟΣ
    • ΠΟΛΥΚΥΣΤΙΚΈΣ ΩΟΘΗΚΕΣ
    • ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΩΟΡΗΞΙΑ

Recommended Posts

Α ρε Μαράκι!!!! δεν ελπίζουμε τίποτα!!! δεν περιμένουμε τίποτα!!!!

Γι αυτό τον λόγο δεν πήγα ακόμη γυναικολόγο, αύριο θα είμαι 10η μερα και πρέπει να παω το πολυ μεχρι Παρασκευη 11η , για να δω τι και αν υπάρχει!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας Κορίτσια!!!

Ηλιοβασίλεμα, μακάρι να δεις ένα τέλειο ωάριο!!! αύριο θα πας για υπέρηχο????

Ιοκάστη, cyclacur πόσους μήνες πήρες?? έκανε καθόλου ωορρηξια με αυτα???

Αναστασία, μπράβο κορίτσι μου!!!! τώρα απόλαυσέ το!!!!!

Εγώ αυτό το μήνα ούτε αδιαθετησα από μόνη μου, ούτε πριμολουτ πήρα και δεν περιμένω τίποτα... δεν ελπίζω τίποτα....

Περιμενε λιγο ακομα,εγω αδιαθετισα στις 50 μερες, ασε λιγο τον εαυτου σου και ποτε δεν ξερεις ποτε θα κανει ωαριο.ειναι ο πρωτος μηνας αυριο θα παρω το τελευταιο!Με ειδε ο γυναικολογος στις 14 μερες απο την περιοδο και δεν ειχα τιποτα!Ειχα πονακια και αρκετα υγρα στην 10,11 και 12 μερα αλλα τοσο νωρις ωορηξια αποκλειεται να εκανα!Μου ειπε οτι θα κανω τον αλλον μηνα!Καλα δεν το δενω και κομπο, μπορει και να μην κανω.τα εχεις δοκιμασει εσυ?

Περιμενε λιγο ακομα,εγω αδιαθετισα στις 50 μερες, ασε λιγο τον εαυτου σου και ποτε δεν ξερεις ποτε θα κανει ωαριο.ειναι ο πρωτος μηνας αυριο θα παρω το τελευταιο!Με ειδε ο γυναικολογος στις 14 μερες απο την περιοδο και δεν ειχα τιποτα!Ειχα πονακια και αρκετα υγρα στην 10,11 και 12 μερα αλλα τοσο νωρις ωορηξια αποκλειεται να εκανα!Μου ειπε οτι θα κανω τον αλλον μηνα!Καλα δεν το δενω και κομπο, μπορει και να μην κανω.τα εχεις δοκιμασει εσυ?

Καλημέρα κορίτσια!!!

Ιοκάστη, εγώ έχω περάσει και τις 50, ίσως και τις 60 μέρες ανευ περιόδου.....

αυτά τα χάπια δεν τα έχω δοκιμάσει αλλά μην απογοητευσαι εφόσον είναι ο 1ος μήνας... μπορεί στο 2ο να είναι καλύτερα τα πράγματα....

Ηλιοβασίλεμα, την Παρασκευή να πας... μην γίνει και την χασεις άδικα..

Starkieser, τι γινεσαι ρε κορίτσι???

Καλημέρα κορίτσια!!!

Ιοκάστη, εγώ έχω περάσει και τις 50, ίσως και τις 60 μέρες ανευ περιόδου.....

αυτά τα χάπια δεν τα έχω δοκιμάσει αλλά μην απογοητευσαι εφόσον είναι ο 1ος μήνας... μπορεί στο 2ο να είναι καλύτερα τα πράγματα....

Ηλιοβασίλεμα, την Παρασκευή να πας... μην γίνει και την χασεις άδικα..

Starkieser, τι γινεσαι ρε κορίτσι???

Ολα καλα Μαρακι,καθομαι και σας διαβαζω αλλα δεν εχω κατι να προσθεσω στη κουβεντα,περιμενω να ακουσω και για τις υπολοιπες ευχαριστα νεα...!Εγω ασχολουμε ολη μερα με τις κλωτσιες του μπεμπι,αφου δεν εχω απολυτος τιποτα αλλο να κανω...!

Διαφημίσεις

Ιοκάστη το cyclacur τί είναι; αντισυλληπτικο; ή χαπι προκλησης ωορρηξιας;

τα cyclacur ειναι οιστρογονα και κατι αλλες ορμονες για την ρυθμισει του κυκλου και απο οτι εχω διαβασει μεσα και απο οτι μου ειπε ο γιατρος μου δεν ειναι αντισυλιπτικα.

Ολα καλα Μαρακι,καθομαι και σας διαβαζω αλλα δεν εχω κατι να προσθεσω στη κουβεντα,περιμενω να ακουσω και για τις υπολοιπες ευχαριστα νεα...!Εγω ασχολουμε ολη μερα με τις κλωτσιες του μπεμπι,αφου δεν εχω απολυτος τιποτα αλλο να κανω...!

Καλημέρα!!!!

Εσύ την καλύτερη δουλειά κάνεις... μακάρι να κάναμε και μεις το ίδιο!!!!!!!!!! :):):):)

Γεια σας Κορίτσια!!!

Ηλιοβασίλεμα, μακάρι να δεις ένα τέλειο ωάριο!!! αύριο θα πας για υπέρηχο????

Ιοκάστη, cyclacur πόσους μήνες πήρες?? έκανε καθόλου ωορρηξια με αυτα???

Αναστασία, μπράβο κορίτσι μου!!!! τώρα απόλαυσέ το!!!!!

Εγώ αυτό το μήνα ούτε αδιαθετησα από μόνη μου, ούτε πριμολουτ πήρα και δεν περιμένω τίποτα... δεν ελπίζω τίποτα....

Καλημέρα!!!!!!εμένα μου ήρθε περίοδος στις 55 μέρες.γενικά εχω βέβαια άστατο κύκλο.εσυ πότε περιμένεις????

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα!!!!!!εμένα μου ήρθε περίοδος στις 55 μέρες.γενικά εχω βέβαια άστατο κύκλο.εσυ πότε περιμένεις????

Thalia, εγω δεν έχω καθόλου κύκλο αν δεν πάρω πριμολουτ... τελευταία φορά αδιαθέτησα στις 29-06-13 με τα συγκεκριμένα χάπια.... οπότε αν δεν τα πάρω ξανά δεν πρόκειται να έρθει περίοδος.....

Κ γω μ ια απ τα ιδιΑ μαρακι... 50η μερα σημερα και τιποτα.. περιμενω μεχρι την 54η που θα παω στο γιατρο να με δει και βλεπουμε... τι κανετε οι υπολοιπες? Οι εγκυουλες μας πως ειστε?

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια!!!

Πήγα στον γυναικολόγο το απόγευμα, 11η μέρα...Είπε μια ορολογία για το ενδομήτριο που δεν την κατάλαβα....ότι ειναι καλό αλλά όχι ακριβώς όπως το θέλουμε. Και κανένα ωοθυλάκιο.............Αλλά μου είπε να ξαναπάω την Δευτέρα, 14η μέρα ξανά για υπέρηχο μήπως έχει γίνει κάτι...αλλιώς πάμε στον επόμενο κύκλο.

Καλησπέρα κορίτσια!!!

Πήγα στον γυναικολόγο το απόγευμα, 11η μέρα...Είπε μια ορολογία για το ενδομήτριο που δεν την κατάλαβα....ότι ειναι καλό αλλά όχι ακριβώς όπως το θέλουμε. Και κανένα ωοθυλάκιο.............Αλλά μου είπε να ξαναπάω την Δευτέρα, 14η μέρα ξανά για υπέρηχο μήπως έχει γίνει κάτι...αλλιώς πάμε στον επόμενο κύκλο.

Ηλιοβασίλεμα, μέχρι την 18η μέρα έχεις ελπίδες..... αν δεν γίνει τίποτα θα τα ξαναπάρεις τα κλομιφεν???

ρε κορίτσια, ακόμα και με χάπια και τίποτα... ΕΛΕΟΣ δηλαδή.... καμιά φορά με πιάνει απελπισία, νευρα.... άλλες με το σάλιο και μενουν έγκυες.... σόρι αν σας ρίχνω αλλά τα παίρνω που και που..... :tongue::tongue:

Κ γω μ ια απ τα ιδιΑ μαρακι... 50η μερα σημερα και τιποτα.. περιμενω μεχρι την 54η που θα παω στο γιατρο να με δει και βλεπουμε... τι κανετε οι υπολοιπες? Οι εγκυουλες μας πως ειστε?

Σοφάκι, όλες στα ίδια είμαστε..... γιατι θα πας στο γιατρό???

Κοριτσια τι κανετε;;;

Πφφ θα μας σκασει αυτη η περιοδος τελικα.....

Κι εγω σημερα ειμαι στην 35η μερα!!!!

ΥΠΟΘΕΤΩ οτι εκανα ωορρηξια γυρω στις 20 του μηνα απο τα υγρα και την ορεξουλα για σεξ που ειχα!!!

Πρηστηκε το στηθος,εχω πονακια περιοδου νοιωθω την μεση μου να εχει ανοιξει!!!!Αντε να ερθει γιατι δεν μπορω αλλο!!!!!:evil::evil::evil:

jPnnp3.png

P92Ip3.png

Γεια σας κορίτσια!!!

i want to be mama μακάρι να είναι συμπτώματα εγκυμοσύνης όλα αυτά και όχι περιόδου!!! Καλή τύχη!!!

Μαράκι ναι στον επόμενο κυκλο θα τα ξαναπαρω τα χαπια κλομιφαινης για 5η φορά....Μου ειπε αν δεν δουμε ωοθυλακιο τις επόμενες μέρες, θα πάρω πριμολούτ για να εχω περίοδο σε 28-30 μερες! Την δοσολογία δεν συμφωνεί να την πειράξουμε, 2 χαπια την ημερα απο 2η εως και 6η μερα......

Και εγώ νευριάζω με τα χάπια που δεν με πιάνουν αλλά τώρα εχω ρίξει την προσοχή μου στην διατροφή για να χασω κιλά!!! Τελειώνω την 2η βδομάδα διατροφής...θα ζυγιστώ την Δευτέρα και εύχομαι να εχω κατεβει ενα κιλό αυτη την βδομάδα γιατί πρόσεχα και εκανα τακτικα τα γευματα....Είναι πολλά τα κιλά που πρέπει να χάσω! Αλλά εβαλα σαν πρώτο στόχο μέχρι αρχες Νοέμβρη να εχω χάσει 10 κιλά!!! Μακάρι να τα καταφέρω!!!!!

Ηλιοβασιλεμα παμε μαζι!! Εγω γραφτηκα και γυμναστήριο χτες..

Μαρακι στο γιατρο παω και με παρακολουθει τακτικα για να δουμε αν εχω κανει κανα ωοθηλακιο γιατι ειχα παρει χαπια για προκληση.

την προηγουμενη φορα ειδε οτι ισως αδιαθετησω σε 15 μερες. Τωρα την τριτη που μας ερχεται ειναι η 15η μερα.. αν δεν γινει τιποτα θα παρω πριμολουτ και παμε για αλλο κυκλο με φεμαρΑ παλι και ενεσεις μαλλων...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...