Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Ποσες δεν κανουν ή δεν γνωρίζουν για την ωορηξια τους?

Ωορηξια δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο???  

76

1. 1. Ωορηξια δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο???

• ΑΚΑΝΟΝΙΣΤΟΣ ΚΥΚΛΟΣ
    • ΠΟΛΥΚΥΣΤΙΚΈΣ ΩΟΘΗΚΕΣ
    • ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΩΟΡΗΞΙΑ

Recommended Posts

Αρχικό μήνυμα απο Ηλιοβασίλεμα viewpost.gif Ενημερωμένος πίνακας 21/8!!!

Αρχικό μήνυμα απο maria-maraki27

Έγκυες ή ήδη μανούλες:

• Anastasia1988---> Φρεσκοεγκυούλα η μικρή της παρέας!!!! θετικό τεστ 21/8!

• starkieser -------> Εγκυούλα στο πρώτο μπεμπέ!!!!!!!!!!
  • Μαριμπελ -----> Εγκυούλα στο πρώτο μπεμπέ!!!!!!!!!!

Θέλουν να γίνουν Μανούλες:

Present: 36 ετών, προετοιμάζεται κατάλληλα για να κερδίσει την μάχη!!!

Ηλιοβασίλεμα : 36 ετών, μανούλα και θέλει αδερφάκι για την κόρη της!!!

Iokasth79 : 34 ετών, μανούλα και θέλει 2ο μπεμπέ!!!

Maria - Maraki27: 29 ετών, προσπαθεί δυναμικά για το 1ο!!!

Ι want to be mama: 27 ετών, ατύχησε αλλά θα τα καταφέρει ξανά!!!Sophi@ : 24 ετών, θέλει να γίνει μανούλα και αυτή!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μακάρι να τα δικαιούσαι και σαφώς είναι μεγάλη βοήθεια! Πάντως μπορείς να πας εσύ ή με εξουσιοδότηση ο άντρας σου να ζητησεις εκτύπωση ενσήμων των 2 τελευταιων χρονων! πχ αν γεννας εντος του 2013, ζήτα ενσημα για 2011-2012-2013.

πχ με ΠΗΤ 15/12/2013, σε νοιαζει να εχεις τα 200 ενσημα από 15/12/2011 έως κ 56 μερες πριν την πητ....

Γεια σου Ηλιοβασιλεμαα!!!

Να κανω και εγω μια ερωτησουλα;; γιατι δεν το πολυκαταλαβα..

Για να παρεις το επιδομα πρεπει να εχεις 200 ενσημα απο την πητ και πισω 2 χρονια? ή να τα εχεις συμπληρωσει 56 μερες πριν την πητ!!!;;

nnHnp2.png

HAoFp3.png

Γεια σου και σε σένα Charma!!!!

To ικα γραφει 2 χρονια πριν την ΠΗΤ!!!

Αλλά είσαι και υποχρεωμένη κιόλας να μην δουλεύεις 56μερες πριν την ΠΗΤ...

Οπότε ο συνδυασμός αυτών των 2, σε οδηγεί να έχεις τα 200 ένσημα, εντός της τελευταιας διετίας πριν την ΠΗΤ, χωρίς να υπολογίζεις τις τελευταίες 56 μερες...

Δεν ξέρω και σίγουρα 100% αλλά πχ με ΠΗΤ 1/12/13 και 56 Μέρες πριν 7/10/13, εγώ θα κοίταζα να έχω 200 ένσημα μεταξύ 1/12/11 έως 7/10/13 και όχι 7/10/11-7/10/13 ή 1/12/11-1/12/13 !!!

Γεια σου και σε σένα Charma!!!!

To ικα γραφει 2 χρονια πριν την ΠΗΤ!!!

Αλλά είσαι και υποχρεωμένη κιόλας να μην δουλεύεις 56μερες πριν την ΠΗΤ...

Οπότε ο συνδυασμός αυτών των 2, σε οδηγεί να έχεις τα 200 ένσημα, εντός της τελευταιας διετίας πριν την ΠΗΤ, χωρίς να υπολογίζεις τις τελευταίες 56 μερες...

Δεν ξέρω και σίγουρα 100% αλλά πχ με ΠΗΤ 1/12/13 και 56 Μέρες πριν 7/10/13, εγώ θα κοίταζα να έχω 200 ένσημα μεταξύ 1/12/11 έως 7/10/13 και όχι 7/10/11-7/10/13 ή 1/12/11-1/12/13 !!!

Μακαρι να ισχυει το 2 χρονια πριν την πητ!! Τοτε οριακα το πιανω αν ειμαι εγκυουλα αυτον τον μηνα.. αν οχι παει το επιδομα γενικα γιατι δεν εχω καθολου ενσημα στο 2013 επειδη ελειπα στο εξωτερικο!! αχ αυτα τα ενσημαα....

Κανονικα απο την στιγμη που δουλευεις εκεινη την περιοδο δεν επρεπε να εχει προυποθεσεις!!! τι να πω...

Σε ευχαριστω πολυ που μου απαντησες!!!!

nnHnp2.png

HAoFp3.png

Διαφημίσεις

Μακάρι να τα δικαιούσαι και σαφώς είναι μεγάλη βοήθεια! Πάντως μπορείς να πας εσύ ή με εξουσιοδότηση ο άντρας σου να ζητησεις εκτύπωση ενσήμων των 2 τελευταιων χρονων! πχ αν γεννας εντος του 2013, ζήτα ενσημα για 2011-2012-2013.

πχ με ΠΗΤ 15/12/2013, σε νοιαζει να εχεις τα 200 ενσημα από 15/12/2011 έως κ 56 μερες πριν την πητ....

Γιουπιιιιιιι αν ολα ειναι ακομα οπως τα ξερεις και δεν τα εχουν αλλαξει εχω σιγουρα τα ενσημα...δουλευα και το 2011 και 2012 ολοκληρο ιχιχιχιχιχ!!!Περνω κουραγιο γιατι ειχα πνιγει οικονομικα!

Καλησπέρα κορίτσια!!!Τα νέα μου είναι πως...ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!Εύχομαι σε όλες ολόψυχα γρήγορα με ένα θετικό καραμπινάτο τέστ σαν τα δικά μου!!! :P:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Καλε τωρα το ειδα...αααααααααααααααααα συγχαρητηριαααααααααααα ειδες και ελεγες πως εχασες την ωορηξια...Αντε να γινομαστε πολλες!!!!!!

Μπράβο βρε Starkieser !!! μακάρι να τα δικαιούσαι!!!!!!!

Εσύ έχεις ΠΗΤ 30/12;;; Αρα οι 56 μερες πριν είναι 3/11/13 και λογικά αν έχεις 200 ένσημα από 30/12/11 έως και 2/11/13 και αφού λες οτι δουλευες ολο το 2012, τοτε σίγουρα τα εχεις!!!

Τι μεικτο μισθό είχες; ήσουν 8ωρη και 5μερη εργασια; Να σου κάνω ενα υπολογισμο των επιδοματων (με επιφυλαξη...) αλλά τα εχω μαθει...και γι αυτο ηλπιζα σε επιτευξη εγκυμοσυνης παραλληλα με τα επιδοματα....:(

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΕΓΚΥΟΣ !!!!!!!!!!!!!!!!! Άλλαξα και την λίστα!!!!!!!!!!:)

Μπράβο βρε Starkieser !!! μακάρι να τα δικαιούσαι!!!!!!!

Εσύ έχεις ΠΗΤ 30/12;;; Αρα οι 56 μερες πριν είναι 3/11/13 και λογικά αν έχεις 200 ένσημα από 30/12/11 έως και 2/11/13 και αφού λες οτι δουλευες ολο το 2012, τοτε σίγουρα τα εχεις!!!

Τι μεικτο μισθό είχες; ήσουν 8ωρη και 5μερη εργασια; Να σου κάνω ενα υπολογισμο των επιδοματων (με επιφυλαξη...) αλλά τα εχω μαθει...και γι αυτο ηλπιζα σε επιτευξη εγκυμοσυνης παραλληλα με τα επιδοματα....:(

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΕΓΚΥΟΣ !!!!!!!!!!!!!!!!! Άλλαξα και την λίστα!!!!!!!!!!:)

Αχ δεν θυμαμαι 780 επερνα στο χερι,8 ωρες,5 ημερες κανονικα...νομιζω πως γυρο στα 900-960 ηταν ακαθαριστα αλλα μπορει να λεω και βλακιες ειμαι πανασχετη!!!

Αχ δεν θυμαμαι 780 επερνα στο χερι,8 ωρες,5 ημερες κανονικα...νομιζω πως γυρο στα 900-960 ηταν ακαθαριστα αλλα μπορει να λεω και βλακιες ειμαι πανασχετη!!!

οπότε για 1000 ευρω που εχω κανει τα μαθηματικα και τους υπολογισμους, βγαίνουν σκάρτο 2500... Για 900? μικτο μισθο, είναι περίπου 2200?!!!

Διαφημίσεις

εχεις πιθανη ημερομηνια 30/12;;;

αρα στις 3/11 κ μετα, μπορείς να καταθέσεις τα δικαιολογητικά που θα εχεις ετοιμασει νωριτερα, στο ΙΚΑ για να παρεις το επιδομα κυοφοριας.

Μετά την γεννα, ειναι αλλη μια λεπτομερεια που ξεχασα να σου πω! πρωτα θα ανοιξεις βιβλιαριο υγειας του μωρου στο ονομα σου κ οχι στον μπαμπα του και ετσι στους υπολογισμους, θα γινει προσαυξηση 10%, οπότε προκυπτει αυτο το 2200ρικο!!!! Μακάρι να τα παρεις!!!!!!!

οπότε για 1000 ευρω που εχω κανει τα μαθηματικα και τους υπολογισμους, βγαίνουν σκάρτο 2500... Για 900? μικτο μισθο, είναι περίπου 2200?!!!

Αχ μακαρι μου βγαζει τα εξοδα της καισαρικης,ειναι αρκετο για μενα!!

Γεννας σε ιδιωτικη κλινική ή σε δημόσιο νοσοκομειο....;;

Εγω το 2009 ειχα δωσει για καισαρικη με επισκληριδιο, μονοκλινο σε ιδιωτικη κλινικη και με αμοιβη γιατρου 3900?!!! αλλά τα ειχα παρει με τα επιδοματα...ειχα καλά μεικτά!!!

Γεννας σε ιδιωτικη κλινική ή σε δημόσιο νοσοκομειο....;;

Εγω το 2009 ειχα δωσει για καισαρικη με επισκληριδιο, μονοκλινο σε ιδιωτικη κλινικη και με αμοιβη γιατρου 3900?!!! αλλά τα ειχα παρει με τα επιδοματα...ειχα καλά μεικτά!!!

Σε ιδιωτικη,οπως εχω ξαναπει εδω εχουν "φαει" πολλες γυναικες στο νοσοκομειο και δεν μπορω να το ρισκαρω,θελω να το δω το παιδι μου...!!!μου ειπαν οτι βγαινει περιπου 3000 μαζι με τα 1000 που δινει το εοππυ στο νοσοκομειο,οποτε αν ειναι ακομα και 2000 μου μενει να δωσω 1000 αντι για 3000...Αχ να σου εχει συμβει τετοιο θαυμα απο το Θεο και να σου το βγαζουν απο τη μυτη τα κωλονοσοκομεια...!!!!

Καλησπέρα κορίτσια!!!Τα νέα μου είναι πως...ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!Εύχομαι σε όλες ολόψυχα γρήγορα με ένα θετικό καραμπινάτο τέστ σαν τα δικά μου!!! :P:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Συγχαρητήρια Αναστασία!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλή εγκυμοσύνη να έχεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αλλά θέλουμε να μας πεις λεπτομέρειες!!!!!!!!!!!! το πίστευες πολύ και έγινες το θαυματάκι σου!!! Χάρηκα πάρα πολύ!!!!!!

και στα δικά μας οι υπόλοιπες!!!!!!!! :D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...