Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, little miracle είπε:

δεν ξερω πως το εννοει η bluey , αλλα γενικα απο οσα μου εχουν πει εμενα εικονα ειναι οταν απλα στον υπερηχο φαινονται πολλα ωοθυλακια, ενω συνδρομο οταν συνοδευεται η εικονα απο συγκεκριμενες τιμες στις lh-fsh καθως και συμπτωματολογια (μεγαλοι αστατοι κυκλοι, τριχοφυια, ευκολη αυξηση βαρους με πολυ λιπος η το αντιθετο / ανδρικο φαινοτυπο κτλ)

Δεν έχω καταλάβει την διαφορά αλλά έχω ακούσει όλα αυτά που λες και εσύ και εγώ δεν έχω τίποτα από όλα αυτά απλά φαίνεται στον υπέρηχο πολλά ωοθυλάκια για αυτό λέω πως μάλλον έχω εικόνα και όχι σύνδρομο 

Just now, Blu24 είπε:

Δεν έχω καταλάβει την διαφορά αλλά έχω ακούσει όλα αυτά που λες και εσύ και εγώ δεν έχω τίποτα από όλα αυτά απλά φαίνεται στον υπέρηχο πολλά ωοθυλάκια για αυτό λέω πως μάλλον έχω εικόνα και όχι σύνδρομο 

Και για αυτό μάλλον και η ΑΜΗ μου είναι λίγο πάνω από το όριο 

Ποσες δεν κανουν ή δεν γνωρίζουν για την ωορηξια τους?

Ωορηξια δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο???  

76

1. 1. Ωορηξια δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο???

• ΑΚΑΝΟΝΙΣΤΟΣ ΚΥΚΛΟΣ
    • ΠΟΛΥΚΥΣΤΙΚΈΣ ΩΟΘΗΚΕΣ
    • ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΩΟΡΗΞΙΑ

Recommended Posts

ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΜΑΡΙ ΜΟΥ, ΣΕ ΠΟΙΟ ΘΕΜΑ ΓΡΑΦΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Απο σενα παρασυρθηκα!!!!!!!!!!Ατιμηηηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!

χαχαχαχαχααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια μου!!!Τι κάνετε?Σόρρυ που χάθηκα,.ομως θάλασσα,βολτίτσες κτλ..Καλοκαίρι βλέπετε!Χαχαχα!!Ελπίζω να είστε όλες καλά!Εγω δεν περιμένω για 16/8..Είχα πάει στο γυναικολόγο μου για παρακολούθηση του κύκλου στις 30/7 και μου είπε οτι το πολύ σε 3 μέρες θα έκανα ωορρηξία!Στις 2/8 είχα πολλά υγρά κολλώδη και κατάλαβα οτι έκανα..Την επόμενη μέρα όμως είχα πάλι λίγα τέτοια υγρά και κάποια στιγμή είχα λευκά παχύρευστα...Να σημειώσω οτι σε επαφή ήρθαμε 2 συνεχόμενες μέρα ΜΕΤΑ την ωορρηξία δηλαδή 3-4/8 και καθόλου πρίν γιατι έλειπε ο αντρούλης μου!Οπότε δεν έχουμε ελπίδες για αυτο τον μήνα ε? :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Καλημέρα κορίτσια μου!!!Τι κάνετε?Σόρρυ που χάθηκα,.ομως θάλασσα,βολτίτσες κτλ..Καλοκαίρι βλέπετε!Χαχαχα!!Ελπίζω να είστε όλες καλά!Εγω δεν περιμένω για 16/8..Είχα πάει στο γυναικολόγο μου για παρακολούθηση του κύκλου στις 30/7 και μου είπε οτι το πολύ σε 3 μέρες θα έκανα ωορρηξία!Στις 2/8 είχα πολλά υγρά κολλώδη και κατάλαβα οτι έκανα..Την επόμενη μέρα όμως είχα πάλι λίγα τέτοια υγρά και κάποια στιγμή είχα λευκά παχύρευστα...Να σημειώσω οτι σε επαφή ήρθαμε 2 συνεχόμενες μέρα ΜΕΤΑ την ωορρηξία δηλαδή 3-4/8 και καθόλου πρίν γιατι έλειπε ο αντρούλης μου!Οπότε δεν έχουμε ελπίδες για αυτο τον μήνα ε? :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Αναστασια μου η ωορηξια ειναι ατιμο πραγμα και εκει που λες οτι την εχασες σου κανει το ωαριο ενα μπαμ και ερχετε το νινικο!!Καλα κανεις και βολταρεις ειναι καλυτερο απο το να εισαι συνεχεια με αυτη τη σκεψη στο μυαλο...!

Καλημέρα!!!!!!!!

Αναστασία καλή τυχη με τον κυκλο και μακαρι να μην σου ερθει η ακατανόμαστη!!!

starkieser Πώς έισαι; τα παραμύθια συνεχίζονται στο νινί σας;;;

Καλημέρα!!!!!!!!

Αναστασία καλή τυχη με τον κυκλο και μακαρι να μην σου ερθει η ακατανόμαστη!!!

starkieser Πώς έισαι; τα παραμύθια συνεχίζονται στο νινί σας;;;

Ναι ναι παραμυθια και φιλακια απο τον μπαμπα συνεχεια για να περνει μια γευση του πως θα ειναι οταν θα βγει...Ασε και σημερα στεναχωρεθηκα πολυ,η κοπελα που σας ελεγα πως επιασε τα δυδιμακια τελικα τα εχασε...Αντε τωρα να βρεις το νοημα...Ξερω πως ολα εχουν ενα σκοπο, αλλα...!

Διαφημίσεις

Ασε και σημερα στεναχωρεθηκα πολυ,η κοπελα που σας ελεγα πως επιασε τα δυδιμακια τελικα τα εχασε...Αντε τωρα να βρεις το νοημα...Ξερω πως ολα εχουν ενα σκοπο, αλλα...!

Κρίμα.....φανταζομαι την στεναχωρια της.....

Κρίμα.....φανταζομαι την στεναχωρια της.....

Τι να πει η κοπελα,εχασε τοσα μωρα,εκανε τοσες εξωσωματικες και αποτελεσμα μια αδεια αγκαλια...Πρεπει να εχει τρελη δυναμη και με κανει να σκεφτομαι ποσο μικρες και γκρινιαρες ειμαστε μερικες φορες...

Δικιο εχεις....

Απλα ο καθενας κοιταει την δικη του περιπτωση διχως να συγκρινει με τις ιστορίες των άλλων...

Εμενα παλι, 43η μερα σημερα διχως αποτελεσμα, απλα ξεκινησα απο χθες πριμολουτ για να αδιαθετησω...και να παω για τον επομενο κυκλο...Ομως δεν λεω στεναχωρηθηκα αλλα το προσπερνω, νιωθω μια παγομαρα...και λεω ενταξει, παμε, προχωραμε και οτι και οποτε γινει....

Δικιο εχεις....

Απλα ο καθενας κοιταει την δικη του περιπτωση διχως να συγκρινει με τις ιστορίες των άλλων...

Εμενα παλι, 43η μερα σημερα διχως αποτελεσμα, απλα ξεκινησα απο χθες πριμολουτ για να αδιαθετησω...και να παω για τον επομενο κυκλο...Ομως δεν λεω στεναχωρηθηκα αλλα το προσπερνω, νιωθω μια παγομαρα...και λεω ενταξει, παμε, προχωραμε και οτι και οποτε γινει....

Ναι την ξερω αυτη την παγωμαρα και καθε φορα που λες οτι την αλλη φορα θα το παρεις χαλαρα νιωθεις και παλι τα ιδια...Παρε το μωρακι σου αγκαλια και σε 2 δευτερολεπτα θα καεις απο τη ζεστη χαχαχα!!Απλα δεν μπορει να το χωρεσει ο νους μου πως υπαρχουν γυναικες που παθαινουν τοσα πολλα και συνεχιζουν να προσπαθουν,για εμενα δεν αξιζει τοσο πολυ πονο,ισως το λεω γιατι δεν θα το αντεχα να το κανω...!

Καλησπερα κοριτσια και απο μενα!

Λυπαμαι πολυ για την κοπελα που εχασε τα μωρακια της!Τι να πω, αλλο να μην μενεις και αλλο και μενεις και να το χανεις ειναι πολυ πιο δυσκολο!

Τα παιδια ομως ειναι ζωη, μαζευεις τα κομματια και συνεχιζεις και καλα κανεις και ετσι πρεπει να κανουμε ολοι!

Ηλιοβασιλεμα σε νοιωθω 100 τις 100 ετσι ημουνα και εγω πριν απο 2 βδομαδες, περνανε οι μερες και εχεις μια μικρη ελπιδα αλλα στο τελος.......

Αναστασια σου ευχομαι να μην, μην,μην,μην σου ερθει η περιοδος:P:p:p

starkieser ζεις υπεροχες στιγμες, και οι ακομα πιο υπεροχες ερχονται!:wink:

Εγω τελειωσα με την ας την πουμε περιοδο και περιμενω να παω στο γιατρο 20/8 για να ακουσω τις εξελιξεις!Το καλυτερο νεο που περιμενω ειναι οτι δεν εχω καμια κηστη!:twisted:

Διαφημίσεις

Χρόνια πολλά κορίτσια, η Παναγία κοντά μας!!!!!!!!!!!!!Να μας προσέχει εμάς και τις οικογένειες μας!!!

Ιοκάστη, ξέρω ότι με καταλαβαίνεις γιατί μας σώζουν τα παιδάκια μας και ισορροπούν τις καταστάσεις!!!

Αναστασία, Μαράκι είστε καλά;

Starkieser από ζέστες πώς πας; πότε έχεις ξανά γιατρο;

Καλησπερα κοριτσια και απο μενα!

Λυπαμαι πολυ για την κοπελα που εχασε τα μωρακια της!Τι να πω, αλλο να μην μενεις και αλλο και μενεις και να το χανεις ειναι πολυ πιο δυσκολο!

Τα παιδια ομως ειναι ζωη, μαζευεις τα κομματια και συνεχιζεις και καλα κανεις και ετσι πρεπει να κανουμε ολοι!

Ηλιοβασιλεμα σε νοιωθω 100 τις 100 ετσι ημουνα και εγω πριν απο 2 βδομαδες, περνανε οι μερες και εχεις μια μικρη ελπιδα αλλα στο τελος.......

Αναστασια σου ευχομαι να μην, μην,μην,μην σου ερθει η περιοδος:P:p:p

starkieser ζεις υπεροχες στιγμες, και οι ακομα πιο υπεροχες ερχονται!:wink:

Εγω τελειωσα με την ας την πουμε περιοδο και περιμενω να παω στο γιατρο 20/8 για να ακουσω τις εξελιξεις!Το καλυτερο νεο που περιμενω ειναι οτι δεν εχω καμια κηστη!:twisted:

Μην φοβασαι ολα θα ειναι καλα,αφου εχουμε τις πολυκιστικες τιποτα μην σε παραξενευει στο θεμα της ποσοτητας,πανε στο γιατρο σου χαλαρα και να δεις πως ολα καλα θα ειναι...Ειναι χιλιες φορες χειροτερο να χανεις μωρο απο το να μην μπορεις να πιασεις εχεις απολυτο δικιο,για αυτο και λεω πως εγω δεν θα το αντεχα,δεν εχουν ολοι την ιδια δυναμη...Αχ σημερα το μωρο μου μου εδωσε κατι κλωτσιες που πηγε η κοιλια μου απο τη μια μερια στην αλλη,εκλεγα σαν χαζο,πρωτη φορα το βλεπω απο εξω...Τι χαζο που ειμαι...χαχαχαχ!!!

Μην φοβασαι ολα θα ειναι καλα,αφου εχουμε τις πολυκιστικες τιποτα μην σε παραξενευει στο θεμα της ποσοτητας,πανε στο γιατρο σου χαλαρα και να δεις πως ολα καλα θα ειναι...Ειναι χιλιες φορες χειροτερο να χανεις μωρο απο το να μην μπορεις να πιασεις εχεις απολυτο δικιο,για αυτο και λεω πως εγω δεν θα το αντεχα,δεν εχουν ολοι την ιδια δυναμη...Αχ σημερα το μωρο μου μου εδωσε κατι κλωτσιες που πηγε η κοιλια μου απο τη μια μερια στην αλλη,εκλεγα σαν χαζο,πρωτη φορα το βλεπω απο εξω...Τι χαζο που ειμαι...χαχαχαχ!!!

Ποτε θα πας στο γιατρο να δουμε τι ειναι αυτο το μπεμπακι κοριτσακι ή αγορακι!:-D:-D:-D

Ποτε θα πας στο γιατρο να δουμε τι ειναι αυτο το μπεμπακι κοριτσακι ή αγορακι!:-D:-D:-D

Στις 23 κοριτσια μου το απογευμα...το βραδυ εκεινης της ημερας θα βγαλω υπουργικο διαταγμα...:-D:-D:-D

Καλημέρα κορίτσια καλό μας Σ/Κ!Τι κάνετε?Εγω εδώ,ΔΕΝ περιμένω..χχαχαχα!Να σας ρωτήσω βρε κορίτσια..Υπάρχει περίπτωση η περίοδος να μου καθυστερεί λόγω της θάλασσας? Η να αρχίσω να χαίρομαι?Λογικά περίμενα χθές..Το πρωί μετρήθηκα και είχα 37.0 όπως και χθές 37.1..επίσης είχα χθές και κάτι λίγα υγρά διάφανα..

Συγνώμη που σας ζαλίζω,όμως καταλαβαίνετε την αγωνία μου..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...