Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, little miracle είπε:

δεν ξερω πως το εννοει η bluey , αλλα γενικα απο οσα μου εχουν πει εμενα εικονα ειναι οταν απλα στον υπερηχο φαινονται πολλα ωοθυλακια, ενω συνδρομο οταν συνοδευεται η εικονα απο συγκεκριμενες τιμες στις lh-fsh καθως και συμπτωματολογια (μεγαλοι αστατοι κυκλοι, τριχοφυια, ευκολη αυξηση βαρους με πολυ λιπος η το αντιθετο / ανδρικο φαινοτυπο κτλ)

Δεν έχω καταλάβει την διαφορά αλλά έχω ακούσει όλα αυτά που λες και εσύ και εγώ δεν έχω τίποτα από όλα αυτά απλά φαίνεται στον υπέρηχο πολλά ωοθυλάκια για αυτό λέω πως μάλλον έχω εικόνα και όχι σύνδρομο 

Just now, Blu24 είπε:

Δεν έχω καταλάβει την διαφορά αλλά έχω ακούσει όλα αυτά που λες και εσύ και εγώ δεν έχω τίποτα από όλα αυτά απλά φαίνεται στον υπέρηχο πολλά ωοθυλάκια για αυτό λέω πως μάλλον έχω εικόνα και όχι σύνδρομο 

Και για αυτό μάλλον και η ΑΜΗ μου είναι λίγο πάνω από το όριο 

Ποσες δεν κανουν ή δεν γνωρίζουν για την ωορηξια τους?

Ωορηξια δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο???  

76

1. 1. Ωορηξια δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο???

• ΑΚΑΝΟΝΙΣΤΟΣ ΚΥΚΛΟΣ
    • ΠΟΛΥΚΥΣΤΙΚΈΣ ΩΟΘΗΚΕΣ
    • ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΩΟΡΗΞΙΑ

Recommended Posts

Τι εγινε ρε κοριτσια ολοι οι καρκινοι εδω μαζευτικαν...20/7 εγω!!Ηλιοβασιλεμα τωρα ειμαι 90% σιγουρη πως τα στριφογυρισματα και τα σπρωξιματα που νιωθω ειναι το μωρακι μου...Αρχισαμε να του διαβαζουμε και παραμυθια,ο μπαμπας του δηλαδη,γιατι μας ειπε η γιατρος οτι ακουει τωρα και κατα περιεργο τοπο οταν του μιλαει ο αντρας μου ηρεμει και δεν με κουτουλαει τοσο,μπαμποθρευτω το κοβω χαχαα!!Καλες διακοπουλες Σοφια.

Μπραβο βρε Starkieser!!!!!!!! Οπου να ναι, θα εισαι 100% σιγουρη οτι οτι νιωθεις, φταιει το μπεμπε σου!!!!!!!!! Μπράβο ο μπαμπάς του!!!

Εγω ειμαι παρθενος αλλα ταιριάζουμε πολύ με Καρκινους!!!!!!!!! ο αντρας μου καρκινος...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μπραβο βρε Starkieser!!!!!!!! Οπου να ναι, θα εισαι 100% σιγουρη οτι οτι νιωθεις, φταιει το μπεμπε σου!!!!!!!!! Μπράβο ο μπαμπάς του!!!

Εγω ειμαι παρθενος αλλα ταιριάζουμε πολύ με Καρκινους!!!!!!!!! ο αντρας μου καρκινος...

ΑΑΑΑΑ ο αντρας μου ειναι παρθενος,τους αγαπωωωωωωωωωωω!!!

Γεια σας Κορίτσια!!!

Πολλοί καρκίνοι μαζευτήκαμε.... εγώ 29 -06!!!

Σοφία, καλα να παράσετε και να χαλαρώσετε....

Ηλιοβασίλεμα, όντως δεν συμπίπτουν οι ώρες μας και δεν συγχρονιζόμαστε με τίποτα :)

Starkieser, γι αυτό χάθηκες εσύ.... τωρα που σε ακούει θα μάθει και την φωνή σου και θα την αναγνωρίζει..... :) :)

39η μερα από τελευταια περιοδο και το απογευμα εκανα ενα τεστακι, βγήκε αρνητικο...

Λέω να περιμενω λιγες μερες ακομη και να επαναλάβω, για να ξεκινήσω τα πριμολουτ....

Καλησπερα κοριτσια!!!

Συγνωμη που χαθηκα αλλα ξεκινησα δουλεια και με το παιδι, δεν εχω καθολου χρονο!!!τι κανουνε οι εγκυουλες μας με τις ζεστες???

Εγω στην 50μερα του κυκλου μου αδιαθετησα επιτελους, φυσικα περιοδο της κακιας ωρας, λιγο αιμα σκεφτητε 2 μερα και ειμαι ακομα με σερβιετακι!Και φυσικα ηρθε την μερα που ειχα κλεισει ραντεβου με το γυκαικολογο,το οποιο και ανεβαλα, η περιοδος μου με μισει!!!!:-P:razz::-P

Τωρα μου ειπε να παρω cyclacur, για να δουμε τι θα γινει και πηρα και τα inofert δεν τον ρωτησα καν και τα Glucophage, χαπακονομαι κανονικα!!:-P

Αυτα τα νεα μου!

Καλο βραδυ!

Διαφημίσεις

Σας ευχαριστω πολυ κοριτσακια! Και σεις να περασετε τελεια! Ιοκαστη δεν εισαι μονη.. εγω να δεις πως χαπακωνομαι!!! :-) . Φιλακια κοριτσια.. τα λεμε παλι σε καμια δεκαρια μερουλες! Καλο 15αυγουστο !

Σας ευχαριστω πολυ κοριτσακια! Και σεις να περασετε τελεια! Ιοκαστη δεν εισαι μονη.. εγω να δεις πως χαπακωνομαι!!! :-) . Φιλακια κοριτσια.. τα λεμε παλι σε καμια δεκαρια μερουλες! Καλο 15αυγουστο !

Καλά να περάσετε!!!!!!!!!!!

Ιοκάστη καλα κανεις και πινεις ινοφερτ. Αλλα τα glucopghage ρωτησε πρωτα τον γιατρο σου, ειναι φαρμακα όχι βιταμινες!!!

Καλησπερα σε ολους!

Αν και νομιζω οτι δεν ειμαστε και πολλοι εδω, κατι αδειες κατι οι καυσωνες:-P:razz:!

Απο περισι μου ειχε πει για τα glucopghage τα επερνα και μετα μου τελειωσανε και δεν τα ξαναπηρα!Τωρα τα εχω ξαναρχησει!Ρε κοριτσια να σας ρωτησω περιοδο οταν εχετε εχετε πολλες μερες πολυ αιμα?Εγω παρα μα παρα πολυ λιγο!

Καλησπερα σε ολους!

Αν και νομιζω οτι δεν ειμαστε και πολλοι εδω, κατι αδειες κατι οι καυσωνες:-P:razz:!

Απο περισι μου ειχε πει για τα glucopghage τα επερνα και μετα μου τελειωσανε και δεν τα ξαναπηρα!Τωρα τα εχω ξαναρχησει!Ρε κοριτσια να σας ρωτησω περιοδο οταν εχετε εχετε πολλες μερες πολυ αιμα?Εγω παρα μα παρα πολυ λιγο!

Καλησπέρα!!! εγω μπαινω συχνα μεσα στο καφε, αλλα δεν βλεπω και ιδιαιτερη κινηση οποτε ....

Εμενα εχει μειωθει και η διάρκεια και το αίμα της περιόδου, τους τελευταιους μηνες από τοτε που σταματησα τα αντισυλληπτικά τον Φεβρουάριο και όσες φορές αδιαθετησα από τοτε εγινε μονο μετά την λήψη πριμολούτ...

Πριν ειχα 3 μερες πολυ αιμα και μετα σταδιακα μειωνόταν και εφτανε να τελειωσουν τα καφε αίματα την 6η-7η μέρα. Τώρα μία μέρα αντε 2 έχω ροή μέτρια (όχι μεγάλη...) και μετά 2-3 μέρες το πολύ καφέ...

Διαφημίσεις

Καλησπερα σε ολους!

Εμενα δεν φτανει που ειχα περιοδο μονο με χαπια αλλα κρατουσε και μονο 2 ημερες με μονο καφε υγρα την τριτη,ημουνα η χαρα του γκομενου...Δεν ξερω αν πρεπει σον και καλα να εχουμε ολες τις ιδιες ημερες και την ιδια ποσοτητα αλλα νομιζω πως καθε γυναικα ειναι ξεχωριστη σε ολα τα γυναικολογικα θεματα...

Καλησπέρα κορίτσια!!!!!!! Είστε καλά;

42η μέρα σήμερα, εκανα τεστ εγκυμοσύνης αρνητικό και ξεκίνησα τα πριμολουτ για να ερθει επιτελους η περιοδος και να πάμε για τον άλλο μήνα!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...