Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, little miracle είπε:

δεν ξερω πως το εννοει η bluey , αλλα γενικα απο οσα μου εχουν πει εμενα εικονα ειναι οταν απλα στον υπερηχο φαινονται πολλα ωοθυλακια, ενω συνδρομο οταν συνοδευεται η εικονα απο συγκεκριμενες τιμες στις lh-fsh καθως και συμπτωματολογια (μεγαλοι αστατοι κυκλοι, τριχοφυια, ευκολη αυξηση βαρους με πολυ λιπος η το αντιθετο / ανδρικο φαινοτυπο κτλ)

Δεν έχω καταλάβει την διαφορά αλλά έχω ακούσει όλα αυτά που λες και εσύ και εγώ δεν έχω τίποτα από όλα αυτά απλά φαίνεται στον υπέρηχο πολλά ωοθυλάκια για αυτό λέω πως μάλλον έχω εικόνα και όχι σύνδρομο 

Just now, Blu24 είπε:

Δεν έχω καταλάβει την διαφορά αλλά έχω ακούσει όλα αυτά που λες και εσύ και εγώ δεν έχω τίποτα από όλα αυτά απλά φαίνεται στον υπέρηχο πολλά ωοθυλάκια για αυτό λέω πως μάλλον έχω εικόνα και όχι σύνδρομο 

Και για αυτό μάλλον και η ΑΜΗ μου είναι λίγο πάνω από το όριο 

Ποσες δεν κανουν ή δεν γνωρίζουν για την ωορηξια τους?

Ωορηξια δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο???  

76

1. 1. Ωορηξια δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο???

• ΑΚΑΝΟΝΙΣΤΟΣ ΚΥΚΛΟΣ
    • ΠΟΛΥΚΥΣΤΙΚΈΣ ΩΟΘΗΚΕΣ
    • ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΩΟΡΗΞΙΑ

Recommended Posts

Ιοκαστη, η σπερματεγχυση ειναι απαραιτητη; Η για να βελτιωσεις τα ποσοστα επιτυχιας; Μονο ενεσεις και ελευθερες επαφες εχετε δοκιμασει;

Τελη Οκτωβρη εχω ραντεβου με επιτροπη....Δεν υπαρχει οικονομικη δυνατοτητα για ενεσεις νωριτερα...

Καλησπερα και απο μενα!

Σημερα ξεκινησα δουλεια και δεν χαιρομαι καθολου, μου λειπει πολυ και το αγορακι μου!

Οχι δεν ειναι απαραιτητη η σπερματεγχυση απλα για να εχουμε μια ελπιδα παραπανω!Ναι ενεσης εχω κανει μια φορα καλα πηγα εκανα ωαρια 2-3 δεν θυμαμαι, μου εδεινε μικρη δωσει να μου εχω καμια υπερδιεγεση ωοθηκων, αλλα....Παω τεταρτη μου λεει σαββατο θα σκασουνε το βραδυ βλεπω λιγο αιμα,παω για υπερηχο παρασκευη μου λεει το ενα εσκασε (δεν ειχα ερθει σε επαφη).μου κανει ενεση για να σκασουμε μου λεει ελα σε επαφες, καθε μερα προσπαθουσαμε , πεμπτη βλεπω αιμα παλι το πρωι λιγο, λεω παει δεν το προλαβαμε παλι και για του λογου το αληθες μετραω απο εκεινη την μερα 15 μερες και ειχα περιοδο κανονικα!δεν σκανε τα δικα μου, και με ενεση σκασανε οποτε να ειναι!:-P

starkieser να το χαιρεσαι το ανηψακι σου!τι ειναι?αγορακι ?κοριτσακι?

ειδες maria-maraki27 που με καταλαβαινεις :-P, ξεκινα τωρα στις διακοπες ειναι η καλυτερη φαση που εισαι χαλαρη!!!!!

καληνυχτα κοριτσια!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καρδιογραφημα ζητανε για το μωρο καποια στιγμη αλλα εγω κανω γενικα μια φορα στα 2 χρονια μαζι με υπερηχο καρδιας,εχω πολλα κιλα,αγχος,εχω παρει πολλες ορμονες και ως γνωστον οι πολυκιστικες αυξανουν τον κυνδινο καρδιοαγγειακων προβληματων.Το ανηψακι μου ειναι αγορακι αλλα δεν το εχω δει ακομα,δεν θελω να παω στο νοσοκομειο μην τυχον κολλησω τιποτα και μετα εχω τρεχαματα,την Παρασκευη θα το δω στο σπιτι...Αχ θελω να ερθουν τα Χριστουγεννα γρηγορα να δω και το δικο μου,εδω και μια βδομαδα εχει κανει την κοιλια μου λουνα παρκ.Μαρακι μπορει να ηταν η παρτιδα λιγο αργη,ειπε τιποτα ανησυχητικο ο γιατρος;

Ανηψάκι starkieser;;; Να σου ζήσει!!!

Μαρακι το καρδιογραφημα το ζητανε κατα την διαρκεια της εγκυμοσυνης!

Θα παρει καμια βιταμινη ο αντρας σου για βελτιωση κινητικότητας;

Εγω ακομη τιποτα...35η μερα σημερα...

Γεια σας Κορίτσια!!!

Δεν μας έδωσε τίποτα ο γιατρός για την κινητικότητα γιατί είναι στα όρια.... Ηλιοβασίλεμα, περίμενε μέχρι τις 40 και βλέπουμε....

Να σας ζησει το ανηψακι starkieser !!

Tα παντα πλεκω μαρακι!οκ σχεδον :-) Και να φανταστεις οτι εμαθα μονη μου και δεν εχει περασει ουτε χρονος απο τοτε!

Πηγαμε για μπανιο χτες κοριτσια .. τελεια η παραλια.. σουπερ περασαμε αλλα καηκα!! Αουτς!!

Κατα τ αλλα τιποτα.. το εχουμε ρηξει στο εντατικο χιχιχιχι και περιμενουμε ( η παναγια , η αγια αννα η αγια ειρήνη η χρυσοβαλαντου και οι υπόλοιποι αγιοι να κανουν το θαυμα τους ! ) :-)

καλά κανετε και το ρίξατε στο εντατικό.. ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται... καμιά φορά από εκεί που δεν το περιμένεις σου σκάει το baby!!!!

Καρδιογραφημα ζητανε για το μωρο καποια στιγμη αλλα εγω κανω γενικα μια φορα στα 2 χρονια μαζι με υπερηχο καρδιας,εχω πολλα κιλα,αγχος,εχω παρει πολλες ορμονες και ως γνωστον οι πολυκιστικες αυξανουν τον κυνδινο καρδιοαγγειακων προβληματων.Το ανηψακι μου ειναι αγορακι αλλα δεν το εχω δει ακομα,δεν θελω να παω στο νοσοκομειο μην τυχον κολλησω τιποτα και μετα εχω τρεχαματα,την Παρασκευη θα το δω στο σπιτι...Αχ θελω να ερθουν τα Χριστουγεννα γρηγορα να δω και το δικο μου,εδω και μια βδομαδα εχει κανει την κοιλια μου λουνα παρκ.Μαρακι μπορει να ηταν η παρτιδα λιγο αργη,ειπε τιποτα ανησυχητικο ο γιατρος;

Να σας ζήσει το ανηψάκι!!!!!

Θα είναι και Χριστούγεννα, θα έχεις και το μωρουλίνι... θα είναι τέλεια να έχεις και το ριλαξ δίπλα στο στολισμένο δέντρο με το καλυτερο δώρο από κάτω..

όχι δεν μας είπε ότι είναι ανησυχητικό για την κινητικότητα, μπορεί να είναι και η παρτίδα όπως λες!!!! ουτε μας είπε να ξανακάνουμε....

Ελα Μαρακι, καλησπέρα!

Για τις βιταμινες ετσι σε ρωτησα, εγω παντως του πηρα του αντρα μου και πινει τις wellman conception, γυρω στα 13? απο ιντερνετ, με δικη μας πρωτοβουλια...χωρις να αναφερει κατι καποιος γιατρος...

Ετσι λεω και εγω να περιμενω να σαραντισω!!!!

Διαφημίσεις

Ελα Μαρακι, καλησπέρα!

Για τις βιταμινες ετσι σε ρωτησα, εγω παντως του πηρα του αντρα μου και πινει τις wellman conception, γυρω στα 13? απο ιντερνετ, με δικη μας πρωτοβουλια...χωρις να αναφερει κατι καποιος γιατρος...

Ετσι λεω και εγω να περιμενω να σαραντισω!!!!

καλησπέρα Ηλιοβασίλεμα!!!!!!!!!

λες να τον ποτίσω και γω??? το βρηκα το προϊόν και καλό ακούγεται... λέει μέσα και για την κινητικότητα.... αλλά θα το πάρει ο δικός μου? ούτε ντεπον δεν παίρνει ευκολα...... από μόνη σου το βρήκες ψάχνοντας στο ιντερνετ??

Εσύ να σαραντίσεις με το καλό και βλέπουμε :)

Ούτως ή άλλως και οι γιατροί μας δίνουν περιθώριο 40 με 45 μέρες!!!

καλησπέρα Ηλιοβασίλεμα!!!!!!!!!

λες να τον ποτίσω και γω??? το βρηκα το προϊόν και καλό ακούγεται... λέει μέσα και για την κινητικότητα.... αλλά θα το πάρει ο δικός μου? ούτε ντεπον δεν παίρνει ευκολα...... από μόνη σου το βρήκες ψάχνοντας στο ιντερνετ??

Εσύ να σαραντίσεις με το καλό και βλέπουμε :)

Ούτως ή άλλως και οι γιατροί μας δίνουν περιθώριο 40 με 45 μέρες!!!

Ναι μονη μου το βρηκα...ειναι και σχετικα οικονομικο (13? για 30 χαπια. 1 καθε μεσημερι μετα το φαγητο). Διαλεξα αυτο σαν βιταμινη για να πιανει και κινητικοτητα και ποιοτητα σπερματος...οχι δηλαδη καποιο προϊον εξειδεικευμενο πχ μονο για κινητικοτητα...Εμείς είμαστε στο 2ο κουτι!

Τον επεισα να τα παρει και του τονισα οτι ειναι βιταμινες και οχι φαρμακα γιατι εχει χειρωνακτικη εργασια και κουραζεται και από τις πρωτες μερες ειχε περισσοτερη επιθυμια και αντοχές!!!;););)

Πού είστε βρε κορίτσια;;;;;;;

Ιοκάστη τί εγινε τελικά; αδιαθέτησες ή ακόμη;

Μαράκι πώς πας με την ομοιπαθητική;

Sophi@, Τον ξεζουμισες τον άντρα σου;;;;)

Starkieser, φουσκώνεις; το μπεμπε το κατάλαβες ή ακόμη;

Εγω 37η προς 38η, με κανενα συμπτωμα εκτος από πόνο στη μέση εδω και κανα δυο μερες που μπορεί να ειναι κ τυχαίο...θα δείξει...

Χαχαχαχα στον αποχυμωτή τον εβαλα :-) τα γονατακια μου πονανε! Με το κάψιμο στη πλατη δεν εχω κ πολλες επιλογές. . :-)

Πόσο κάηκες και εσύ βρε σοφη!!! Προς τον στοχο, τί ειναι λίγος πόνος!!! Ξεζουμισε τον!!!!!!!!

Εσύ εχεις το καψιμο που σας εμποδίζει, εμείς εχουμε την κόρη που ξυπνάει μεσα στην νυχτα στις πιο ακατάλληλες στιγμές!!!;););)

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια!!!

Ερήμωσε το θεματάκι μας..... αλλα Καλοκαίρι όλες κάπου έχουμε να πάμε...

Εμείς μόλις γυρίσαμε από θάλασσα... (σαν Καρκινάκι που είμαι μαρέσει να πλατσουρίζω στα νερά).

Ηλιοβασίλεμα μου, τα παίρνω τα φάρμακα της ομοιοπαθητικής αλλά θέλουν το χρόνο τους για να φανεί κάποιο αποτέλεσμα..... αυτό είναι το αρνητικό τους, αν μπορούμε να το θεωρήσουμε αρνητικό....

Τα άλλα κορίτσια ???

Μαράκι είναι που δεν συμπίπτουν οι ωρες που κοιμόμαστε και αντιστοίχως μπαίνουμε στο σαιτ...

Εγω να σου πω, πέρασε μια βδομάδα και πήγαμε μονο για ενα μπανιο...λιγο για να ξεκουραστουμε και τωρα μπορώ να πω, μου έλειψε η θαλασσούλα... Θα πάμε λογικά το απόγευμα!!!

Τι εγινε ρε κοριτσια ολοι οι καρκινοι εδω μαζευτικαν...20/7 εγω!!Ηλιοβασιλεμα τωρα ειμαι 90% σιγουρη πως τα στριφογυρισματα και τα σπρωξιματα που νιωθω ειναι το μωρακι μου...Αρχισαμε να του διαβαζουμε και παραμυθια,ο μπαμπας του δηλαδη,γιατι μας ειπε η γιατρος οτι ακουει τωρα και κατα περιεργο τοπο οταν του μιλαει ο αντρας μου ηρεμει και δεν με κουτουλαει τοσο,μπαμποθρευτω το κοβω χαχαα!!Καλες διακοπουλες Σοφια.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...