Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, little miracle είπε:

δεν ξερω πως το εννοει η bluey , αλλα γενικα απο οσα μου εχουν πει εμενα εικονα ειναι οταν απλα στον υπερηχο φαινονται πολλα ωοθυλακια, ενω συνδρομο οταν συνοδευεται η εικονα απο συγκεκριμενες τιμες στις lh-fsh καθως και συμπτωματολογια (μεγαλοι αστατοι κυκλοι, τριχοφυια, ευκολη αυξηση βαρους με πολυ λιπος η το αντιθετο / ανδρικο φαινοτυπο κτλ)

Δεν έχω καταλάβει την διαφορά αλλά έχω ακούσει όλα αυτά που λες και εσύ και εγώ δεν έχω τίποτα από όλα αυτά απλά φαίνεται στον υπέρηχο πολλά ωοθυλάκια για αυτό λέω πως μάλλον έχω εικόνα και όχι σύνδρομο 

Just now, Blu24 είπε:

Δεν έχω καταλάβει την διαφορά αλλά έχω ακούσει όλα αυτά που λες και εσύ και εγώ δεν έχω τίποτα από όλα αυτά απλά φαίνεται στον υπέρηχο πολλά ωοθυλάκια για αυτό λέω πως μάλλον έχω εικόνα και όχι σύνδρομο 

Και για αυτό μάλλον και η ΑΜΗ μου είναι λίγο πάνω από το όριο 

Ποσες δεν κανουν ή δεν γνωρίζουν για την ωορηξια τους?

Ωορηξια δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο???  

76

1. 1. Ωορηξια δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο???

• ΑΚΑΝΟΝΙΣΤΟΣ ΚΥΚΛΟΣ
    • ΠΟΛΥΚΥΣΤΙΚΈΣ ΩΟΘΗΚΕΣ
    • ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΩΟΡΗΞΙΑ

Recommended Posts

Χμμμμ έχεις πολυ δίκιο σε αυτό που λες, ίσως προσπαθήσω μερικούς μήνες ακόμα και όταν έρθω Ελλάδα να το κοιτάξω γιατί εδώ πολυ δύσκολα σου γράφουνε εξετάσεις αν δεν είναι μεγάλη άνάγκη... Από την άλλη πλευρά το να αρχίσω να κάνω εξετάσεις και να ψάχνομαι δεν θα με αγχώσει χειρότερα;

Γενικά όσο κοιτάζω στο forum τόσο καταλαβαίνω οτί δεν ξέρω τίποτα, είναι λίγο αγχωτικό αυτό αλλα, από την άλλη άμα δεν σου έχει χρειάστει πως/γιατί να τα ξέρεις.... Από τις φίλες μου τις κοντινές καμία δεν έχει παιδιά, εκτός απο μία που είναι έγκυος και έμεινε απο τον πρώτο μηνα οπότε δεν έχει κι εκείνη εμπειρία στο θέμα...

Τι να πω; Μακάρι να καταφέρουμε όλες να κανουμε γερά μωράκια, καλό μας κουράγιο!!!

Αν εχεις θεματα οπως εμεις εδω μεσα τοτε οι εξετασεις δεν ειναι κατι που πρεπει να σε ανχωνει,εξαλλου εχεις μονο 2 λυσεις ή θα πεις μονη μου και ο Θεος βοηθος ή θα πεις ο Θεος βοηθος και εγω θα κανω οτι περναει απο το χερι μου...Εμενα με ανχωνει τονα μη ξερω τον εχθρο μου γιατι ετσι δεν εχω τα καταλληλα οπλα να το πολεμισω.Οτι λεμε φυσικα ειναι αποψη δικη μας,εσυ να κανεις οπως νιωθεις καλυτερα...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

PurpleSun καλως ηρθες!

Ηλιοβασηλεμα να χαιρεσε το κοριτσακι σου και γρηγορα το 2ο!!! Ναι οντως το πλεξιμο ειναι αγχολυτικό αλλα και δημιουργικο.. και ειδικά στην περίπτωση μου.."τρελό" !!! :-)

PurpleSun καλως ηρθες!

Ηλιοβασηλεμα να χαιρεσε το κοριτσακι σου και γρηγορα το 2ο!!! Ναι οντως το πλεξιμο ειναι αγχολυτικό αλλα και δημιουργικο.. και ειδικά στην περίπτωση μου.."τρελό" !!! :-)

πες μας τωρα οτι πασχεις και απο ανγχωδης διαταραχη να γινουμε 3 το συνολο χαχαχαχ

Οχι οκ!! Το "τρελο" πήγαινε γι αυτα που πλεκω.. Επειδή δεν ειναι τα συνηθισμένα.. απλα σκουφακια κτλ.. φτιαχνω ηρωες καρτουν.. ηρωες απο net games.. και γενικα οτι τρελο μου ζητησουν ! Μεχρι και χιουμοριστικα εσωρουχα εχω φτιαξει :-)

Οχι οκ!! Το "τρελο" πήγαινε γι αυτα που πλεκω.. Επειδή δεν ειναι τα συνηθισμένα.. απλα σκουφακια κτλ.. φτιαχνω ηρωες καρτουν.. ηρωες απο net games.. και γενικα οτι τρελο μου ζητησουν ! Μεχρι και χιουμοριστικα εσωρουχα εχω φτιαξει :-)

και εγω εχω ενα θεματακι με το πλεξιμο,αλλα τα εχω πλεξει ολα,βαρεθηκα!!!Ελπιζω να βρω κανενα καινουργιο σχεδιο γιατι αρχιζει ο χειμωνας και δεν θα εχω τι να κανω!

Διαφημίσεις

Τι κανετε κοριτσαρες;κανενα νεο απο το μετωπο;Εγω εκανα και το καρδιογραφημμα μου σημερα και τελειωσα και με αυτο,τελος του μηνα παλι γιατρους,πρωτα ο θεος!!Μονο 2 ωρες περιμενα και πηγα και σε ιδιωτη,πολυ ψειρας ο τυπος!!

Τι κανετε κοριτσαρες;κανενα νεο απο το μετωπο;Εγω εκανα και το καρδιογραφημμα μου σημερα και τελειωσα και με αυτο,τελος του μηνα παλι γιατρους,πρωτα ο θεος!!Μονο 2 ωρες περιμενα και πηγα και σε ιδιωτη,πολυ ψειρας ο τυπος!!

Μπραβο, καλα αποτελεσματα τωρα και με τις υπολοιπες εξετασεις...εμεις πριν κανα μισαωρο επιστρεψαμε, μας πηρα η ωρα εξω με το παιδι...

μπηκα να πω ενα γεια και παω για υπνο!!!

Καλησπερα κοριτσια και καλη Κυριακη!

45 μερες καθυστερηση σημερα και ετσι εκανα ενα τεστακι το οποιο φυσικα βγηκε αρνητικο!

Απο βδομαδα λοιπον γυναικολογος για πολλες πολλες εξετασεις (δεν εχω κανει τιποτα περαν απο ορμονικες ) και χαπια για περιοδο αν οχι αντισυλιπτικα (αν εχω κυστη)!

Τελικα το να ερχεται η περιοδος δεν ειναι τοσο ασχημα,πας απλα για τον επομενο μηνα!!!!:-P

Στεναχωρεθηκα λιγο χτες αλλα τωρα ειμαι μια χαρα!Ολα τα ξεπερναμε και τα αντιμετωπιζουμε!

:-P:razz::-P

Ιοκάστη, καλυτερα που εκανες τεστ για να ξερεις...Πηγαινε στο γιατρο για περεταιρω ελεγχο....

Εγω 34μερα σημερα...αν δεν αδιαθετησω μεχρι 38η-40η, θα κανω τεστ και αν βγει αρνητικο, θα παρω πριμολουτ...Μετα δεν ξερω αν θα παρω και 4η φορα κλομιφαινη...ή θα αφησω τον επομενο κυκλο να εξελιχθει φυσικα...

Ιοκάστη, καλυτερα που εκανες τεστ για να ξερεις...Πηγαινε στο γιατρο για περεταιρω ελεγχο....

Εγω 34μερα σημερα...αν δεν αδιαθετησω μεχρι 38η-40η, θα κανω τεστ και αν βγει αρνητικο, θα παρω πριμολουτ...Μετα δεν ξερω αν θα παρω και 4η φορα κλομιφαινη...ή θα αφησω τον επομενο κυκλο να εξελιχθει φυσικα...

Σου ευχομαι ολοψυχα να εισαι εγκυος εχεις μερες ακομα, αλλα αν δεν μεινεις τουλαχιστον να εχουμε περιοδο ρε γ....... να λεμε παμε για τον επομενο μηνα, ξανα στο παιχνιδι, να μπορουμε να προσπαθουμε.;)

Παντως να ξερεις η ενεσης ειναι καλυτερες απο τα χαπια, εσυ που τωρα μπορει να σου τις γραψει και το ικα!Τα εχω δοκιμασει και τα δυο για αυτο στο λεω, τουλαχιστον για μενα φυσικα!Εγω αν ξεπερδεψω απο τις εξετασεις και απο κυστες αν εχω θα κανω ενεσης και σπερματεγχυση!

Διαφημίσεις

Ιοκαστη, η σπερματεγχυση ειναι απαραιτητη; Η για να βελτιωσεις τα ποσοστα επιτυχιας; Μονο ενεσεις και ελευθερες επαφες εχετε δοκιμασει;

Τελη Οκτωβρη εχω ραντεβου με επιτροπη....Δεν υπαρχει οικονομικη δυνατοτητα για ενεσεις νωριτερα...

γεια σας κορίτσια!!! να΄ μαι και γω!!! Διάβασα τα νέα!!

Ιοκάστη και γω αυτό λέω, τουλάχιστον να είχαμε σταθερό κύκλο και να λέγαμε ότι θα προσπαθήσουμε στον επόμενο..... ούτε αυτή την ελπίδα δεν έχουμε... :(

Εμείς με το σπερμοδιάγραμμα είμαστε πολύ καλά... έχουμε 70.000.000 απλά λίγο η κινητικοτητα είναι στα όρια... αλλά ο γιατρός είπε μια χαρα είμαστε!!!!

εγώ ξεκίνησα άδεια (και ο άντρας μου) από σήμερα και έκανα και το πρώτο μου μπάνιο για φετος. Αυτά τα νέα!

πες μας τωρα οτι πασχεις και απο ανγχωδης διαταραχη να γινουμε 3 το συνολο χαχαχαχ

Μαρέσει που το διακωμωδείς... ψάχνεις ασθενείς εσύ μου φαίνεται.... :) :)

καλά εσύ είσαι εξπερ.... και ήρωες??? εγώ μεχρι κασκόλ φτάνω γιατί πάει ίσια....... :oops::oops::oops::oops:

τι έπαθες εσύ κοπελιά?? γιατί έκανες καρδιογράφημα????

Εχω ανηψακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!

Μπράβο, να σας ζήσει!!!! Λεπτομέρειες θέλουμε...

PurpleSun, μην αγχώνεσαι...... όταν ερθεις Ελλάδα στις γιορτές κάνε καμιά εξετασούλα... αλλά που ξερεις μπορεί να ρθεις με φουσκωμένη κοιλίτσα τα Χριστούγεννα!!!!!!

Ανηψάκι starkieser;;; Να σου ζήσει!!!

Μαρακι το καρδιογραφημα το ζητανε κατα την διαρκεια της εγκυμοσυνης!

Θα παρει καμια βιταμινη ο αντρας σου για βελτιωση κινητικότητας;

Εγω ακομη τιποτα...35η μερα σημερα...

Να σας ζησει το ανηψακι starkieser !!

Tα παντα πλεκω μαρακι!οκ σχεδον :-) Και να φανταστεις οτι εμαθα μονη μου και δεν εχει περασει ουτε χρονος απο τοτε!

Πηγαμε για μπανιο χτες κοριτσια .. τελεια η παραλια.. σουπερ περασαμε αλλα καηκα!! Αουτς!!

Κατα τ αλλα τιποτα.. το εχουμε ρηξει στο εντατικο χιχιχιχι και περιμενουμε ( η παναγια , η αγια αννα η αγια ειρήνη η χρυσοβαλαντου και οι υπόλοιποι αγιοι να κανουν το θαυμα τους ! ) :-)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...