Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, little miracle είπε:

δεν ξερω πως το εννοει η bluey , αλλα γενικα απο οσα μου εχουν πει εμενα εικονα ειναι οταν απλα στον υπερηχο φαινονται πολλα ωοθυλακια, ενω συνδρομο οταν συνοδευεται η εικονα απο συγκεκριμενες τιμες στις lh-fsh καθως και συμπτωματολογια (μεγαλοι αστατοι κυκλοι, τριχοφυια, ευκολη αυξηση βαρους με πολυ λιπος η το αντιθετο / ανδρικο φαινοτυπο κτλ)

Δεν έχω καταλάβει την διαφορά αλλά έχω ακούσει όλα αυτά που λες και εσύ και εγώ δεν έχω τίποτα από όλα αυτά απλά φαίνεται στον υπέρηχο πολλά ωοθυλάκια για αυτό λέω πως μάλλον έχω εικόνα και όχι σύνδρομο 

Just now, Blu24 είπε:

Δεν έχω καταλάβει την διαφορά αλλά έχω ακούσει όλα αυτά που λες και εσύ και εγώ δεν έχω τίποτα από όλα αυτά απλά φαίνεται στον υπέρηχο πολλά ωοθυλάκια για αυτό λέω πως μάλλον έχω εικόνα και όχι σύνδρομο 

Και για αυτό μάλλον και η ΑΜΗ μου είναι λίγο πάνω από το όριο 

Ποσες δεν κανουν ή δεν γνωρίζουν για την ωορηξια τους?

Ωορηξια δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο???  

76

1. 1. Ωορηξια δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο???

• ΑΚΑΝΟΝΙΣΤΟΣ ΚΥΚΛΟΣ
    • ΠΟΛΥΚΥΣΤΙΚΈΣ ΩΟΘΗΚΕΣ
    • ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΩΟΡΗΞΙΑ

Recommended Posts

Καλημερα!!!

Σημερα ξεμπερδεψα με την κοκκινη φιλεναδα οποτε ξεκιναμε εντατικα προσπαθειες μερα παρα μερα...

Ας ελπισουμε οτι αυτος ο μηνας θα ειναι καρποφορος!!!

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟΟΟΟΟ!!!!!!:D:D:D:D

jPnnp3.png

P92Ip3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Sophi@ καλως ηρθες!!!

Ιοκαστη μου κανε την χοριακη να εισαι σιγουρη!!!

Μακαρι η Παναγια μας να εκανε το θαυμα της και αντι για 0 να δεις ενα νουμερακι τελειο!!!

Εγκυουλα μας τι κανεις;;

Ελπιζω αυτον τον μηνα να φας σοκολατοπιτα απο τα χερακια μου!!!

χιχιχι!!!

Ηλιοβασιλεμα μου;;;Ολα καλα;;;Η γοργονιτσα σου;;;

Μαρακιιιιι!!!!Τι κανεις κουκλιτσα;;;;

Θα πατε για μπανακι σημερα;;;;

jPnnp3.png

P92Ip3.png

Κορίτσια τωρα γυρίσαμε από μαθημα κολυμβησης και μετα ειχαμε καφεδακι αφου ο αντρας μου ειχε ρεπο. Εχει αερα ζεστο...και δεν πήγαμε θαλασσα αλλά καθήσαμε σε ενα καφε με παιδοτοπο υπαιθριο στο λιμανι...

Τωρα περιμενω να στρωσω τραπεζι για φαγητο...

I want to be mama ελπίζω να το πατε καλά το αθλημα μερα παρα μερα...εμας δυστυχως δεν μας καθεται μερα παρα μερα λογω κουρασης του αντρα μου και λογω μικρής που καποιες φορες μας προλαβαινει...και διχως συμπτωματα ωορρηξιας παμε στα τυφλα...Σημερα ειμαι 31η μερα...

Ιοκάστη καλά κάνεις και τα λες σε μας γιατι και εγω δεν τα λεω σε φιλες κλπ πια...δεν νιωθω καλα...ο καθενας την ζωη του και δεν θελω να τα λεω ολα...απο την στιγμη που και οι αλλοι δεν μοιραζονται τα παντα μαζι μου... τα εν οικω μη εν δημω!!!

Sophi καλά είσαι; εργάζεσαι; που ζεις; επαρχία; Με εβαλες σε περιέργεια να ρωτησω για τα femara οταν ξαναπαω σε γιατρο. Εγω εχω δοκιμασει 3 φορες την κλομιφαινη και μονο την πρωτη μου εκανε 1 ωάριο...

Μαράκι πήγες για τα αποτελέσματα του αντρα σου; Καλή επιτυχία!!!

starkieser Κοιμάσαι;;; Μακάρι όλες να σου στειλουμε και απο ενα κερασμα, γλυκο!!!

Ιοκαστη πλακα κανεις;Εχω ριξει εγω γκρινια εδω μεσα ουουουου,πες τα κοριτσι μου να ξεθυμανεις.Αν περιμενεις απο φιλες σωθηκες,εκτως αν περνανε τα ιδια, δεν μπορουν να καταλαβουν.Οι δικες μου φιλες,ο Θεος να τις κανει,μολις εμαθαν οτι ειμαι εγκυος εξαφανιστηκαν,η μια που ειναι και κουμπαρα μου,μου ειπε αντε εσυ βρηκες τον καλυτερο αντρα εκανες και μωρο τι αλλο θελεις,εμεις να δουμε...Δεν λεω πως ειναι ολες ετσι και ελπιζω οι δικες σας να αποδειχτουν καλυτερες...Ειμαστε λιγο αθλιεςσ εμεις οι γυναικες τελικα,μας ενοχλει αν δεν εχουμε οτι εχει ο αλλος ή κατι παραπανω για να κοκορευομαστε,ποτε δεν σκεφτομαστε τι περναει ο αλλος για να κερδισει κατι!!

Διαφημίσεις

Μια χαρουλα ειμαι ηλιοβασίλεμα..κατι σκαμπανεβασματα στη διαθεση αλλα οκ :-) αυτον τον καιρο δεν δουλευω.. το χω ριξει στο πλεξιμο χιχιχι :-) αθηνα μενω εσείς κοριτσια ?

i want to be mama, έχει κανενα μισάωρο που γύρισα από την δουλειά και περιμένω πως και πως την Δευτερα που ξεκιναει η άδεια μου για 2 βδομάδες.....

Ηλιοβασιλεμα, το απογευμα θα παω να τα πάρω και θα το συνδυάσω και με χυμο έξω γιατί μπάφιασα, δουλειά - σπιτι!!!!! θα σας πω τα νεα!!!! (ας ελπίσουμε καλά).

Starkieser, δίκιο έχεις... φίλες αληθινες είχαμε σε μικρότερες ηλικίες... τωρα φοβάμαι να εμπιστευτώ..... καλύτερα να τα λέμε εδώ πάρα σε γνωστούς και φίλους!!!!! καλα για τους συγγενείς δεν έχω λόγια!!! το αφήνω ασχολίαστο!!

Sophi, το πλέξιμο είναι αγχολυτικό !!! καλά κανεις!!!

Γειά σας κορίτσια και καλό μήνα!!

Είμαι καινούργια εδώ και προσπαθώ να δω τι παίζει... Άνοιξα κι εγώ ένα θεματάκι δικό μου αλλά είπα να πω ένα γειά κι εδώ!

Εμείς προσπαθούμε εδώ και 4 μήνες για μωράκι και παρόλο που είναι λίγος καιρός έχω αγχωθεί πολύ! Αναρωτιέμαι κι εγώ συνέχεια αν όντως κάνω ωορηξία και πως μπορώ να είμαι σίγουρη.... Αυτό τον μήνα είπα να κάνω τεστάκια ωορηξίας (clear blue), άντε κι ο θεός βοηθός!!!

Άσε που από τότε που αρχίσαμε να έχουμε ελεύθερες επαφές παρατηρώ και διάφορα περίεργα πχ έναν πόνο κάτω αριστερά στην κοιλιά και μούδιασμα στο αριστερό χέρι και πόδι, για 2-3 μέρες στην μέση του κύκλου μου. ΟΚ ένδειξη ωορηξίας θα μου πείτε...αλλά πάντα από την αριστερή πλευρά για 3-4 μήνες; Επίσης ο κύκλος μου έχει μικρύνει (απο 29-30 σε 26 μέρες) κι έχω και πιό ελαφριά ροή... Είναι στο μυαλό μου όλα αυτά ή είδανε κι άλλες κοπέλες αλλαγές;

BTW Maria-Maraki27 συμφωνώ απόλυτα, εδώ μέσα μπορείς να τα λες όλα πιο άνετα απ'ότι σε φίλους και συγγενείς. Υπάρχει μεγάλη ζήλια και κακία στον κόσμο δυστυχώς!!!

gMLBp1.png

Purple Sun? Or shall I say Purple... rain? ;)

Γειά σας κορίτσια και καλό μήνα!!

Είμαι καινούργια εδώ και προσπαθώ να δω τι παίζει... Άνοιξα κι εγώ ένα θεματάκι δικό μου αλλά είπα να πω ένα γειά κι εδώ!

Εμείς προσπαθούμε εδώ και 4 μήνες για μωράκι και παρόλο που είναι λίγος καιρός έχω αγχωθεί πολύ! Αναρωτιέμαι κι εγώ συνέχεια αν όντως κάνω ωορηξία και πως μπορώ να είμαι σίγουρη.... Αυτό τον μήνα είπα να κάνω τεστάκια ωορηξίας (clear blue), άντε κι ο θεός βοηθός!!!

Άσε που από τότε που αρχίσαμε να έχουμε ελεύθερες επαφές παρατηρώ και διάφορα περίεργα πχ έναν πόνο κάτω αριστερά στην κοιλιά και μούδιασμα στο αριστερό χέρι και πόδι, για 2-3 μέρες στην μέση του κύκλου μου. ΟΚ ένδειξη ωορηξίας θα μου πείτε...αλλά πάντα από την αριστερή πλευρά για 3-4 μήνες; Επίσης ο κύκλος μου έχει μικρύνει (απο 29-30 σε 26 μέρες) κι έχω και πιό ελαφριά ροή... Είναι στο μυαλό μου όλα αυτά ή είδανε κι άλλες κοπέλες αλλαγές;

BTW Maria-Maraki27 συμφωνώ απόλυτα, εδώ μέσα μπορείς να τα λες όλα πιο άνετα απ'ότι σε φίλους και συγγενείς. Υπάρχει μεγάλη ζήλια και κακία στον κόσμο δυστυχώς!!!

Και εγω ειχα περιεργα συμπτωματα οταν αρχισα να εχω ελευθερες επαφες με τον αντρα μου,να σημειωσω οτι ποτε δεν ειχακανει ελευθερα σεξ με κανεναν πλην του αντρα μου,ειχα πονο στα δεξια και νομιζα για πολυ καιρο πως ειμαι ελεργικη στο σπερμα του,αλλα μου περασε μετα απο καιρο.Τωρα για περιοδο δεν ξερω αν επιρεαζει γιατι δεν ειχα:D:D:D:D...Αν εισαι μικρη σε ηλικια οι 4 μηνες ειναι πολυ λιγοι για να ανησυχεις,αλλα τα τεστ ωορηξιας ειναι μια καλη κινησει για να μη σε τρωει το αγχος καθε μηνα...Καλη επιτυχια σου ευχομαι και οπως λεμε σε ολες εδω μεσα ψυχραιμια!

Διαφημίσεις

Κοίτα 31 είμαι, μεγάλη δεν με λες αλλά δεν είναι να το αφήσω και για πολύ!!! Εχεις τίποτα tips να μου δώσεις για το τεστάκι; Τα περισσότερα λένε ένα την ημέρα αλλά διάβασα online ότι καλύτερα να κάνεις 2 την ημέρα για να πιάσεις την αύξηση της ορμόνης... Έχει χρησιμοποιήσει καμία ClearBlue?

Χαιρομαι πάντως που ακούω οτι κι άλλες παρατηρήσανε διάφορα περίεργα αφού ξεκινήσανε τις ελεύθερες επαφές! Κι εμένα ο άντρας μου είναι ο πρώτος με τον οποίο είχα ελεύθερες επαφές και δεν τις ξεκινήσαμε πάρα μόνο πρόσφατα που αποφασίσαμε οτι θέλουμε μωράκι...

Απ'ότι βλέπω από το τικεράκι σου είσαι έγκυος ε; Με το καλό εύχομαι όλα να πάνε καλά, καλή λευτεριά!!!

gMLBp1.png

Κοίτα 31 είμαι, μεγάλη δεν με λες αλλά δεν είναι να το αφήσω και για πολύ!!! Εχεις τίποτα tips να μου δώσεις για το τεστάκι; Τα περισσότερα λένε ένα την ημέρα αλλά διάβασα online ότι καλύτερα να κάνεις 2 την ημέρα για να πιάσεις την αύξηση της ορμόνης... Έχει χρησιμοποιήσει καμία ClearBlue?

Χαιρομαι πάντως που ακούω οτι κι άλλες παρατηρήσανε διάφορα περίεργα αφού ξεκινήσανε τις ελεύθερες επαφές! Κι εμένα ο άντρας μου είναι ο πρώτος με τον οποίο είχα ελεύθερες επαφές και δεν τις ξεκινήσαμε πάρα μόνο πρόσφατα που αποφασίσαμε οτι θέλουμε μωράκι...

Απ'ότι βλέπω από το τικεράκι σου είσαι έγκυος ε; Με το καλό εύχομαι όλα να πάνε καλά, καλή λευτεριά!!!

Κοιτα εγω πηρα φθηνα τεστακια απο το ιντερνετ,οι υπολοιπες θα πουνε,οχι παλι με τα τεστακια της χαχαα!!!η γιατρος μου μου ειπε οτι θελει 3-4 ωρες να μην πας τουαλετα για να ανεβει η ορμονη στα ουρα και πρεπει καθε μερα να γινεται την ιδια ωρα...και εγω 31 ειμαι!εγω τα βρηκα ολυ πρακτικα γιατι ειναι τρελα το να βασιζεσαι καθε μηνα σε υποθεσεις και μαντεψιες ή να τρεχεις συνεχεια στη γυναικολογο για υπερηχο!!ξεχασα να σου πω οτι εγω με τεστακι ειδα την ωορηξια μου ειχα μια επαφη και εκανα το νινι μου,οχι οτι εφτασα ευκολα στο νινι,αλλα αν δεν ειχα κανει το τεστ εκεινη τη μερα-ωρα θα ειχα χασει την ευκαιρια μου...

Κοιτα εγω πηρα φθηνα τεστακια απο το ιντερνετ,οι υπολοιπες θα πουνε,οχι παλι με τα τεστακια της χαχαα!!!η γιατρος μου μου ειπε οτι θελει 3-4 ωρες να μην πας τουαλετα για να ανεβει η ορμονη στα ουρα και πρεπει καθε μερα να γινεται την ιδια ωρα...και εγω 31 ειμαι!εγω τα βρηκα ολυ πρακτικα γιατι ειναι τρελα το να βασιζεσαι καθε μηνα σε υποθεσεις και μαντεψιες ή να τρεχεις συνεχεια στη γυναικολογο για υπερηχο!!

Δοκίμασα τεστάκια από το ιντερνετ τον μήνα που μας πέρασε αλλά δυστυχώς δεν μπόρεσα να βρω την ωορηξία μου (ήτανε τύπου αν η μια γραμμούλα είναι πιο σκούρα από την άλλη γραμμούλα....) οπότε ή δεν έκανα ωορηξία ή δεν μπόρεσα να το διαβάσω σωστά :D Μία φίλη μου είπε ότι ίσως να χρειάζεται και 2 φορές την ημέρα να επαναλαβεις το τεστ!!

Δυστυχώς/ευτυχώς ζω εξωτερικό, οπότε ο "οικογενειακός" γιατρός που βλέπω εδώ μου είπε απλα έλα σε 1-1,5 χρόνο αν δεν μπορείς να συλλάβεις. Όπως καταλαβαίνεις καμία συμβουλή, να τρώω σωστά και να πάρω φυλικό οξύ αυτά μόνο, καμια εξέταση ούτε καν υπέρηχο και εξέτασεις αίματος απλές τπτ!!! Εσύ όταν ξεκίνησες σου έδωσε ο γυναικολόγος σου προληπτικές εξετάσεις να κανεις; Αν ναι μπορείς να μου πεις τι;

Θα μπορούσα να πάω ιδιωτικά εδώ ή ίσως να πάω Χριστούγεννα στην Ελλάδα αν ειναι καλύτερα να κάνω κάποιες εξετάσεις για να ξέρω που βαδίζω και να αποκτήσω ένα γερό μωράκι!

gMLBp1.png

Δοκίμασα τεστάκια από το ιντερνετ τον μήνα που μας πέρασε αλλά δυστυχώς δεν μπόρεσα να βρω την ωορηξία μου (ήτανε τύπου αν η μια γραμμούλα είναι πιο σκούρα από την άλλη γραμμούλα....) οπότε ή δεν έκανα ωορηξία ή δεν μπόρεσα να το διαβάσω σωστά :D Μία φίλη μου είπε ότι ίσως να χρειάζεται και 2 φορές την ημέρα να επαναλαβεις το τεστ!!

Δυστυχώς/ευτυχώς ζω εξωτερικό, οπότε ο "οικογενειακός" γιατρός που βλέπω εδώ μου είπε απλα έλα σε 1-1,5 χρόνο αν δεν μπορείς να συλλάβεις. Όπως καταλαβαίνεις καμία συμβουλή, να τρώω σωστά και να πάρω φυλικό οξύ αυτά μόνο, καμια εξέταση ούτε καν υπέρηχο και εξέτασεις αίματος απλές τπτ!!! Εσύ όταν ξεκίνησες σου έδωσε ο γυναικολόγος σου προληπτικές εξετάσεις να κανεις; Αν ναι μπορείς να μου πεις τι;

Θα μπορούσα να πάω ιδιωτικά εδώ ή ίσως να πάω Χριστούγεννα στην Ελλάδα αν ειναι καλύτερα να κάνω κάποιες εξετάσεις για να ξέρω που βαδίζω και να αποκτήσω ένα γερό μωράκι!

Κοιτα εγω δεν ειχα ποτε περιοδο χωρις χαπια και παιδευομαι με αυτο απο 12 χρονων οποτε εχω κανει εναν τονο εξετασεις και εχω παρει παρα πολλα φαρμακα!Το να θελεις ομως να κανεις μωρο και να εχεις ενα γιατρο να σου λεει βαρα στα τυφλα και βλεπουμε,μου ακουγεται χαζο...Ειμαι κατα των βιαστικων αποφασεων στο θεμα των φαρμακων και ειδικα αυτων της ξωσωματικης,αλλα οι εξετασεις θεωρω οτι ειναι απαραιτητες...Αν εχεις κατι απλο που θεραπευται αμεσα και εξαιτιας του δεν πιανεις μωρο,δεν ειναι χαζο να χασεις εναν ολοκληρο χρονο για να το βρεις και να το θεραπευσεις;Επεισης αν διαβασες δεν θεωρω κανεναν γιατρο αναντικαταστατο,μπορεις αν εχεις την διαθεση να βρεις ενα γιατρο να σου γραψει τις εξετασεις και να εχεις μια πληρη εικονα του σωματος σου αλλα και του αντρα σου και να ξερεις τι σου γινεται...Οι εξετασεις ειναι γενικος ορμονικος ελεγχος,σαλπιγκογραφια,ελεγχος για τυχον μολυνσεις και σπερμοδιαγραμμα...

Κοιτα εγω δεν ειχα ποτε περιοδο χωρις χαπια και παιδευομαι με αυτο απο 12 χρονων οποτε εχω κανει εναν τονο εξετασεις και εχω παρει παρα πολλα φαρμακα!Το να θελεις ομως να κανεις μωρο και να εχεις ενα γιατρο να σου λεει βαρα στα τυφλα και βλεπουμε,μου ακουγεται χαζο...Ειμαι κατα των βιαστικων αποφασεων στο θεμα των φαρμακων και ειδικα αυτων της ξωσωματικης,αλλα οι εξετασεις θεωρω οτι ειναι απαραιτητες...Αν εχεις κατι απλο που θεραπευται αμεσα και εξαιτιας του δεν πιανεις μωρο,δεν ειναι χαζο να χασεις εναν ολοκληρο χρονο για να το βρεις και να το θεραπευσεις;Επεισης αν διαβασες δεν θεωρω κανεναν γιατρο αναντικαταστατο,μπορεις αν εχεις την διαθεση να βρεις ενα γιατρο να σου γραψει τις εξετασεις και να εχεις μια πληρη εικονα του σωματος σου αλλα και του αντρα σου και να ξερεις τι σου γινεται...Οι εξετασεις ειναι γενικος ορμονικος ελεγχος,σαλπιγκογραφια,ελεγχος για τυχον μολυνσεις και σπερμοδιαγραμμα...

Χμμμμ έχεις πολυ δίκιο σε αυτό που λες, ίσως προσπαθήσω μερικούς μήνες ακόμα και όταν έρθω Ελλάδα να το κοιτάξω γιατί εδώ πολυ δύσκολα σου γράφουνε εξετάσεις αν δεν είναι μεγάλη άνάγκη... Από την άλλη πλευρά το να αρχίσω να κάνω εξετάσεις και να ψάχνομαι δεν θα με αγχώσει χειρότερα;

Γενικά όσο κοιτάζω στο forum τόσο καταλαβαίνω οτί δεν ξέρω τίποτα, είναι λίγο αγχωτικό αυτό αλλα, από την άλλη άμα δεν σου έχει χρειάστει πως/γιατί να τα ξέρεις.... Από τις φίλες μου τις κοντινές καμία δεν έχει παιδιά, εκτός απο μία που είναι έγκυος και έμεινε απο τον πρώτο μηνα οπότε δεν έχει κι εκείνη εμπειρία στο θέμα...

Τι να πω; Μακάρι να καταφέρουμε όλες να κανουμε γερά μωράκια, καλό μας κουράγιο!!!

gMLBp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...