Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, little miracle είπε:

δεν ξερω πως το εννοει η bluey , αλλα γενικα απο οσα μου εχουν πει εμενα εικονα ειναι οταν απλα στον υπερηχο φαινονται πολλα ωοθυλακια, ενω συνδρομο οταν συνοδευεται η εικονα απο συγκεκριμενες τιμες στις lh-fsh καθως και συμπτωματολογια (μεγαλοι αστατοι κυκλοι, τριχοφυια, ευκολη αυξηση βαρους με πολυ λιπος η το αντιθετο / ανδρικο φαινοτυπο κτλ)

Δεν έχω καταλάβει την διαφορά αλλά έχω ακούσει όλα αυτά που λες και εσύ και εγώ δεν έχω τίποτα από όλα αυτά απλά φαίνεται στον υπέρηχο πολλά ωοθυλάκια για αυτό λέω πως μάλλον έχω εικόνα και όχι σύνδρομο 

Just now, Blu24 είπε:

Δεν έχω καταλάβει την διαφορά αλλά έχω ακούσει όλα αυτά που λες και εσύ και εγώ δεν έχω τίποτα από όλα αυτά απλά φαίνεται στον υπέρηχο πολλά ωοθυλάκια για αυτό λέω πως μάλλον έχω εικόνα και όχι σύνδρομο 

Και για αυτό μάλλον και η ΑΜΗ μου είναι λίγο πάνω από το όριο 

Ποσες δεν κανουν ή δεν γνωρίζουν για την ωορηξια τους?

Ωορηξια δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο???  

76

1. 1. Ωορηξια δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο???

• ΑΚΑΝΟΝΙΣΤΟΣ ΚΥΚΛΟΣ
    • ΠΟΛΥΚΥΣΤΙΚΈΣ ΩΟΘΗΚΕΣ
    • ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΩΟΡΗΞΙΑ

Recommended Posts

Γειά σας κοριτσάκια.. καινούργια στην παρεα! ΣΠΩ και γω.. ειμαι 24χρ. Και προσπαθουμε για νινακι 11 μηνες.. στην αρχη ελευθερα.. μετα ξεκίνησα glucophage 850 ενα τη μερα.. μετα προσθέσαμε και ενα φακελακι inofert τη μέρα.. περίοδο δε βλεπω παρα μονο οταν παρω primolut στις 40 μερες.. εχω και υποθυρεοειδη.. ολα τα καλα! Αυτό το μήνα ειπαμε να κανουμε πρόκληση ωορηξιας με femara χαπακια ( ειναι σαν τη κλομιφαινη αλλα καλυτερο..) ειμαι CD 20η και μεχρι την 14η που εκανα υπέροχο δεν ειχαν μεγαλωσει αρκετά.. τωρα περιμενουμε μεχρι 20/8 να δουμε αν καναμε τιποτα .. αλλιως παμε για round 2 :) αυταααα...

Καλησπερα συνονοματη,εισαι στην ιδια κατασταση με εμενα και τη Μαρια μας και εγω αν ειδες ειμαι εγκυος,οποτε μην ανχωνεσαι,εισαι πολυ μικρουλα και πιστευω πως δεν θα αργισει και για εσενα το μπεμπε...Μεχρι τοτε εχεις πολλες τρελες για παρεα εδω ;););)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλως ηρθες στην παρεα sophi@!Εισαι πολυ μικρη ακομα εχεις ολα τον καιρο μπροστα σου και αν δεν αγχωθεις θα γινεις συντομα μανουλα!Ολες εδω λιγο πολυ εχουμε τα ιδια προβληματα οπως και πολλες αλλες γυναικες αλλα παιδια ολες θα κανουμε καποιες εχουμε κιολας 1 παιδακι οπως εγω!

Κοριτσια 41 μερες σημερα απο την τελευταια περιοδο!Τι να κανω???Η αληθεια ειναι οτι ηλπιζα πολυ να ερθει απο μονη της , μετα απο 2 κυκλους με αντισυλιπτικα μετα για κανενα 2 μηνες εστω οποτε να ειναι ερχεται, μπαινω δηλαδη σε εναν ρυθμο!

Να κανω καμια χοριακη?δεν εχω κανενα συμπτωμα,ουτε φουσκωμα ουτε πρηξιμο, ουτε αναγουλες!Και της 2 φορες που εμεινα εγκυος την ημερα την εμφυτευσης ειχα λιγο αιμα, τωρα τιποτα!

Καλως ηρθες στην παρεα sophi@!Εισαι πολυ μικρη ακομα εχεις ολα τον καιρο μπροστα σου και αν δεν αγχωθεις θα γινεις συντομα μανουλα!Ολες εδω λιγο πολυ εχουμε τα ιδια προβληματα οπως και πολλες αλλες γυναικες αλλα παιδια ολες θα κανουμε καποιες εχουμε κιολας 1 παιδακι οπως εγω!

Κοριτσια 41 μερες σημερα απο την τελευταια περιοδο!Τι να κανω???Η αληθεια ειναι οτι ηλπιζα πολυ να ερθει απο μονη της , μετα απο 2 κυκλους με αντισυλιπτικα μετα για κανενα 2 μηνες εστω οποτε να ειναι ερχεται, μπαινω δηλαδη σε εναν ρυθμο!

Να κανω καμια χοριακη?δεν εχω κανενα συμπτωμα,ουτε φουσκωμα ουτε πρηξιμο, ουτε αναγουλες!Και της 2 φορες που εμεινα εγκυος την ημερα την εμφυτευσης ειχα λιγο αιμα, τωρα τιποτα!

Ιοκαστη μου εγω λεω να κανεις μια χοριακη,καλυτερα να κανεις και να βγει αρνητικη παρα να εχεις μωρακι και να παρεις φαρμακα...Εγω εχω ακουσει πως ακομα και στην ιδια γυναικα καμια εγκυμοσυνη δεν ειναι ιδια.Αν αντεχεις παντως αστο λιγο ακομα,μηπως και ξυπνησει απο μονο του,καλοκαιρι ειναι παρτο σαν διακοπες απο την περιοδο για να κανεις μπανιο ;)

Καλώς ήρθες sophi@!!!

Τα Femara είναι σαν την κλομιφαίνη; είναι πιο ισχυρά και λες ότι είναι καλύτερα; να ρωτησω και εγω τους γυναικολόγους μου....;;;

Ιοκάστη στην 40η;;; Δεν ξέρω....εγώ όταν φτασω στη 40η μάλλον θα ελεγξω με τεστ φαρμακειου αν υπάρχει εγκυμοσύνη και αν οχι, θα παρω πριμολουτ για να αδιαθετησω επιτέλους...

Καλησπερα συνονοματη,εισαι στην ιδια κατασταση με εμενα και τη Μαρια μας και εγω αν ειδες ειμαι εγκυος,οποτε μην ανχωνεσαι,εισαι πολυ μικρουλα και πιστευω πως δεν θα αργισει και για εσενα το μπεμπε...Μεχρι τοτε εχεις πολλες τρελες για παρεα εδω ;););)

χαχαχα τρελές δεν θα πεις τίποτα.... με τις ορμόνες μας να ανεβοκατεβαίνουν σαν ασανσερ είμαστε λίγο για τα σίδερα... αλλά υπάρχουν και μέρες που είμαστε κυρίες!!! (να τα λέμε και αυτά) :D:D:D:D

Γειά σας κοριτσάκια.. καινούργια στην παρεα! ΣΠΩ και γω.. ειμαι 24χρ. Και προσπαθουμε για νινακι 11 μηνες.. στην αρχη ελευθερα.. μετα ξεκίνησα glucophage 850 ενα τη μερα.. μετα προσθέσαμε και ενα φακελακι inofert τη μέρα.. περίοδο δε βλεπω παρα μονο οταν παρω primolut στις 40 μερες.. εχω και υποθυρεοειδη.. ολα τα καλα! Αυτό το μήνα ειπαμε να κανουμε πρόκληση ωορηξιας με femara χαπακια ( ειναι σαν τη κλομιφαινη αλλα καλυτερο..) ειμαι CD 20η και μεχρι την 14η που εκανα υπέροχο δεν ειχαν μεγαλωσει αρκετά.. τωρα περιμενουμε μεχρι 20/8 να δουμε αν καναμε τιποτα .. αλλιως παμε για round 2 :) αυταααα...

Sophi, καλώς ήρθες στο club μας.... και μεις εδώ όπως θα είδες είμαστε μια από τα ίδια!!!!! Γι αυτό μην αγχώνεσαι δεν είσαι η μοναδική!!!!!! Ζωντανό παράδειγμα για να παίρνεις κουράγιο είναι η Σοφία μας διότι είναι έγκυος αν και εχει ΣΠΩ, υποθυρεοειδή! γι αυτό μην χάνεις την ελπίδα όλα γίνονται και όλα αντιμετωπίζονται!!!!

Αυτά τα femara πρώτη φορά τα ακούω~~!

Διαφημίσεις

Αρχικό μήνυμα απο Ηλιοβασίλεμα viewpost.gif

Ενημερωμένος πίνακας 31/7!!!

Αρχικό μήνυμα απο maria-maraki27

• starkieser -------> Εγκυούλα στο πρώτο μπεμπέ!!!!!!!!!!
  • Μαριμπελ -----> Εγκυούλα στο πρώτο μπεμπέ!!!!!!!!!!

Θέλουν να γίνουν Μανούλες:

Present: 36 ετών, προετοιμάζεται κατάλληλα για να κερδίσει την μάχη!!!

Ηλιοβασίλεμα : 36 ετών, μανούλα και θέλει αδερφάκι για την κόρη της!!!

Iokasth79 : 34 ετών, μανούλα και θέλει 2ο μπεμπέ!!!

Maria - Maraki27: 29 ετών, προσπαθεί δυναμικά για το 1ο!!!

Ι want to be mama: 27 ετών, ατύχησε αλλά θα τα καταφέρει ξανά!!!

Σμαρώ

Anastasia1988: 24 ετών, έτοιμη για μαμά και το προσπαθεί!!!

Sophi@ : 24 ετών, θέλει να γίνει μανούλα και αυτή!!!

Γεια σου Μαράκι!!!!!!!!!!!!!Κατσε να βρω το πινακακι μας για να ενημερωσουμε την Σοφη!!!

Είσαι υπεύθυνη και καλά κάνεις και ενημερώνεις τον Πίνακα μας!!!!!! να ξερουμε τι μας γίνεται!!!!! ;);)

Μαράκι Αλήθεια τι εγινε με το σπερμοδιάγραμμα; το κάνατε;

Γεια σου Ηλιοβασίλεμα!!!!!!

ΤΟ κάναμε το σπερμοδιάγραμμα αλλά θα πάω αύριο να πάρω τα αποτελέσματα γιατί ο άντρας μου ντρεπεται να πάει... το αμέλησα να πάω έχει βγει εδώ και μέρες..... θα σας πω άυριο (αν καταλαβω τι λεει).....

Καλά μην νομίζεις και εγω ακομη να παω σε γιατρούς να δειξω τα αποτελεσματα ορομονικων, σαλπιγγογραφια κλπ...δεν υπαρχει χρημα...

Μονο στον Εοππυ πηγα στον ουρολογο και μας ειπε οτι ειναι οκ...

Παρτα και πες μας τι λεει, για να συγκρίνουμε....μονες μας οι γιατρέσσες!!!;):tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια!! Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα! ! Σοφακι μια τελειωμηνη εγκυμοσύνη σου ευχομαι..με το καλο!! Το femara ( δραστικη ουσια =λετροζολη ) ειναι αναστολεας αρωματασης. Δηλαδη μειωνει τα οιστρογονα με αποτελεσμα να δινει σημα ο εγκεφαλος, η υποφυση δηλαδη.. να παραχθει FSH. Κανει την ιδια δουλεια με την κλομιφαινη.. διεγείρει δλδ τις ωοθηκες να παραγουν ωοθηλακια. Σε ανωορρηκτικες κοπελες βοηθα στο να ωριμασουν τα ωοθηλακια για να γινει ωορηξια και σε γυναικες που κανουν ωορηξια βοηθαει παραγοντας περισσότερα ωοθηλακια για περισσοτερες πιθανότητες εγκυμωσυνης.σε σχεση με την κλομιφαινη εχει λιγοτερες πιθανοτητες πολλυδυμων κυησεων..δεν δρα αρνητικα στο ενδομητριο.. φευγει αμεσως απο τον οργανισμό οταν τ σταματησεις.. και εχει αποτέλεσμα οταν εχει αποτυχει η κλομιφαινη ..λενε οτι δεν εχει παρενέργειες όπως η κλομιφαινη..

κανονικα ειναι θεραπεια για τον καρκινο του μαστου σε γυναικες που εχουν περασει εμμηνόπαυση και δεν εχει παρει εγκριση για προκληση ωορηξιας, αλλα το γραφουν οι γιατροι. Καντε μια ερευνα στο google και κυριως σε ξενα φορουμ που μιλουν κοπελες που το εχουν παρει . Πολλες εχουν μεινει εγκυες με τον πρωτο κυκλο ενω δεν ειχαν αποτελεσμα με 4-5 κυκλους κλομιφαινης.

Καθε οργανισμός ειναι διαφορετικος και ανταποκρινεται αλλιως..

Καλησπέρα κοριτσάκια!! Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα! ! Σοφακι μια τελειωμηνη εγκυμοσύνη σου ευχομαι..με το καλο!! Το femara ( δραστικη ουσια =λετροζολη ) ειναι αναστολεας αρωματασης. Δηλαδη μειωνει τα οιστρογονα με αποτελεσμα να δινει σημα ο εγκεφαλος, η υποφυση δηλαδη.. να παραχθει FSH. Κανει την ιδια δουλεια με την κλομιφαινη.. διεγείρει δλδ τις ωοθηκες να παραγουν ωοθηλακια. Σε ανωορρηκτικες κοπελες βοηθα στο να ωριμασουν τα ωοθηλακια για να γινει ωορηξια και σε γυναικες που κανουν ωορηξια βοηθαει παραγοντας περισσότερα ωοθηλακια για περισσοτερες πιθανότητες εγκυμωσυνης.σε σχεση με την κλομιφαινη εχει λιγοτερες πιθανοτητες πολλυδυμων κυησεων..δεν δρα αρνητικα στο ενδομητριο.. φευγει αμεσως απο τον οργανισμό οταν τ σταματησεις.. και εχει αποτέλεσμα οταν εχει αποτυχει η κλομιφαινη ..λενε οτι δεν εχει παρενέργειες όπως η κλομιφαινη..

κανονικα ειναι θεραπεια για τον καρκινο του μαστου σε γυναικες που εχουν περασει εμμηνόπαυση και δεν εχει παρει εγκριση για προκληση ωορηξιας, αλλα το γραφουν οι γιατροι. Καντε μια ερευνα στο google και κυριως σε ξενα φορουμ που μιλουν κοπελες που το εχουν παρει . Πολλες εχουν μεινει εγκυες με τον πρωτο κυκλο ενω δεν ειχαν αποτελεσμα με 4-5 κυκλους κλομιφαινης.

Καθε οργανισμός ειναι διαφορετικος και ανταποκρινεται αλλιως..

Τωρα που το περιεγραψες θυμαμαι πως το ειχα διαβασει και εγω αυτο το σκευασμα αλλα οταν το ειπα στη γιατρο μου δεν ειχε ιδεα γιατι πραγμα μιλαω...Μετα μεινα εγκυος και δεν το εψαξα αλλο,αλλα και εγω αυτα ειχα διαβασει πως ειναι πιο δραστικο απο την κλομιφενη...Ευχαριστω για τις ευχες!

Καλημεραααα!!! Το femara μου το προτεινε ο γυναικολογος μου .. δεν εχω κανει κυκλο με κλομιφαινη. Ξεκινησαμε με αυτο. Η κλομιφαινη ηταν απο πολυ παλια φαρμακο εκλογης για τη διεγερση . Αυτο ειναι πιο καινουριο..

Καλημερα και απο μενα!

42 μερες απο την τελευταια περιοδο, ειμαι λιγο απογητευμενη σημερα!

Μετα απο 2 κυκλους με αντισυλιπτικα ηλπιζα οτι η περιοδος θα ερχοτανε εστω και καθυστερημενα αλλα δεν την βλεπω πουθενα!Το μυαλο μου παει σε κυστες και αλλα τετοια.....:?

Δευτερα θα παω για χοριακη και υπαρχει μια ελπιδα (αν και δεν εχω κανενα συμπτωμα και δεν διαισθανομαι κατι) και μετα ακομα μεγαλυτερη απογοητευση ως την τριτη που θα το εχω ξεπερασει!:-P:razz::-P

Λυπαμαι αν σας εριξα και εσας αλλα πουθενα αλλου δεν μπορω να πω τιποτα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...