Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, little miracle είπε:

δεν ξερω πως το εννοει η bluey , αλλα γενικα απο οσα μου εχουν πει εμενα εικονα ειναι οταν απλα στον υπερηχο φαινονται πολλα ωοθυλακια, ενω συνδρομο οταν συνοδευεται η εικονα απο συγκεκριμενες τιμες στις lh-fsh καθως και συμπτωματολογια (μεγαλοι αστατοι κυκλοι, τριχοφυια, ευκολη αυξηση βαρους με πολυ λιπος η το αντιθετο / ανδρικο φαινοτυπο κτλ)

Δεν έχω καταλάβει την διαφορά αλλά έχω ακούσει όλα αυτά που λες και εσύ και εγώ δεν έχω τίποτα από όλα αυτά απλά φαίνεται στον υπέρηχο πολλά ωοθυλάκια για αυτό λέω πως μάλλον έχω εικόνα και όχι σύνδρομο 

Just now, Blu24 είπε:

Δεν έχω καταλάβει την διαφορά αλλά έχω ακούσει όλα αυτά που λες και εσύ και εγώ δεν έχω τίποτα από όλα αυτά απλά φαίνεται στον υπέρηχο πολλά ωοθυλάκια για αυτό λέω πως μάλλον έχω εικόνα και όχι σύνδρομο 

Και για αυτό μάλλον και η ΑΜΗ μου είναι λίγο πάνω από το όριο 

Ποσες δεν κανουν ή δεν γνωρίζουν για την ωορηξια τους?

Ωορηξια δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο???  

76

1. 1. Ωορηξια δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο???

• ΑΚΑΝΟΝΙΣΤΟΣ ΚΥΚΛΟΣ
    • ΠΟΛΥΚΥΣΤΙΚΈΣ ΩΟΘΗΚΕΣ
    • ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΩΟΡΗΞΙΑ

Recommended Posts

Εγω ολη μερα σπιτι ειμαι!!

Αδιαθετησα κιολας κοριτσια!!!

Γιουπιιιι 32αρης ο κυκλος μου!!!

Οπως παλια!!!

Ελπιζω να συνεχισει ετσι!!!!:):):):)

Τι γιουπι καλε;Παει η σοκολατοπιτα :D:D:D:D!!!Δεν πειραζει εχω υπομονη εγω...τουλαχιστον απο οτι φαινεται εκανες κανονικα ωορρηξια οποτε κοντα ειναι και η μερα της επιτυχιας!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αρχικό μήνυμα απο Ηλιοβασίλεμα / Τελευταία ενημέρωση 28/7

• starkieser -------> Εγκυούλα στο πρώτο μπεμπέ!!!!!!!!!!
  • Μαριμπελ -------> Εγκυούλα στο πρώτο μπεμπέ!!!!!!!!!!

Θέλουν να γίνουν Μανούλες:

Present: 36 ετών, προετοιμάζεται κατάλληλα για να κερδίσει την μάχη!!!

Ηλιοβασίλεμα : 36 ετών, μανούλα και θέλει αδερφάκι για την κόρη της!!!

Iokasth79 : 34 ετών, αγορομανούλα και θέλει 2ο μπεμπέ!!!

Maria - Maraki27: 29 ετών, προσπαθεί δυναμικά για το 1ο!!!

Ι want to be mama: 27 ετών, ατύχησε αλλά θα τα καταφέρει ξανά!!!

Σμαρώ

Anastasia1988: 24 ετών, έτοιμη για μαμά και το προσπαθεί!!!

καλησπερα κοριτσια και απο μενα!

Μπηκα σημερα να διαβασω τα νεα σας!

Λυπαμαι που σου ηρθε η περιοδος Ι want to be mama αλλα απο την αλλη το οτι εχεις ωορηξια και εχεις περιοδο ειναι πολυ θετικα, σε 14 μερες απο σημερα ξανα προσπαθειες και θα ερθει και η τυχεση φορα!

Εγω τι να πω, 38 μερα του κυκλου μου και κανενα σημαδι, τιποτα ουτε ενα μικρο πονακι, μια ενδειξη κατι!:oops:Το κοβω να περνω χαπια για να ερθει!

Ηλιοβασιλεμα μια χαρα περνας και καλα κανεις εχεις και θαλασσα κοντα απο οτι καταλαβα για σενα ειναι τα καλοκαιρια,εμεις θα φυγουμε απο εδω τεταρτη και να δουμε ποτε θα ξανακανουμε μπανακι!

Ηλιοβασιλεμα μια χαρα περνας και καλα κανεις εχεις και θαλασσα κοντα απο οτι καταλαβα για σενα ειναι τα καλοκαιρια,εμεις θα φυγουμε απο εδω τεταρτη και να δουμε ποτε θα ξανακανουμε μπανακι!

Δεν το συζητω ευτυχως που εχουμε θαλασσα στα 5 λεπτα με το αυτοκίνητο!!! Δεν είναι και από τις καλύτερες θάλασσες γιατι εχει σκουρα νερα αλλα για τα καθημερινα μας μπανια, ειμαστε μια χαρά!!!

Υπομονή μέχρι την Τετάρτη για να κανετε και εσεις τα μπανακια σας!!!

28η μερα εγώ...και οπως λες τιποτα....

Εσύ θα παρεις πριμολουτ για να προκαλέσεις περίοδο ή θα περιμένεις και αλλο;

Κορίτσια έχετε κάνει τεστ ωορρηξίας, αυτά των φαρμακείων;

Εχει παραγγειλει καμιά σας από εξωτερικό; από ποιο σαϊτ και ποιο προϊόν; τα μεταφορικά πόσο πάνε; συμφέρει;;;

Διαφημίσεις

Κορίτσια έχετε κάνει τεστ ωορρηξίας, αυτά των φαρμακείων;

Εχει παραγγειλει καμιά σας από εξωτερικό; από ποιο σαϊτ και ποιο προϊόν; τα μεταφορικά πόσο πάνε; συμφέρει;;;

εγω εχω παρει απο εξωτερικο,αγγλια και εχω στειλει το σαιτ που τα επερνα οπως εχω πει ειναι πολυ αξιοπιστα και τουλαχιστον για εμενα μου εβρισκαν παντα την ωορηξια και το μωρο το "ειδε" το τεστ 3 μερες πριν καν εχω καθυστεριση...εγω επερνα περιπου 40 τεστ ωορηξιας και 25 ή 30 εγκυμοσυνης και πληρωνα για ολα 25 ευρω...δεν ειναι σε πλαστικες θηκες οπως τα ακριβα αλλα κανουν καλη δουλεια...το σαιτ ειναι www.homehealth-uk.com υπαρχουν και αλλα σαιτ εγω επερνα παντα απο αυτο!

Καλημερα κορίτσια!!!

Καλά είστε όλες από ότι βλέπω...

Κορίτσια, με την ομοιοπαθητική έμεινα πολύ ευχαριστημένη και συγκεκριμένα με την γιατρό γιατί την θεραπεία τωρα την ξεκινάω.... με έβαλε να κάνω εξεταση της προλακτινης και πριν από λιγο έδωσα αίμα... (καλά η γυναικολόγος μου είναι απαράδεκτη)

θα με βοηθησει και για τις ΚΠ και θα έχω και περίοδο... γενικώς ο ψυχικός μου κόσμος είναι πολύ φορτισμένος και η θεραπεία θα με βοηθησει.... πολλά μου είπε αλλα τώρα δεν έχει νόημα να τα αναφέρω. Γενικώς η ομοιοπαθητική βλέπει ολιστικά τον άνθρωπο και δεν επικεντρωνεται στο πρόβλημα και μόνο...και μετα το τελος της θεραπείας παραμενουν τα αποτελεσματα της.... και δεν έχει καμία παρενεργεια!!! εγω τουλαχιστον από την κλασική ιατρική δεν είδα αποτελεσμα, και πιστεύω πολυ σε αυτή τη μορφή εναλλακτικής ιατρικής!!

Καλημερα κορίτσια!!!

Καλά είστε όλες από ότι βλέπω...

Κορίτσια, με την ομοιοπαθητική έμεινα πολύ ευχαριστημένη και συγκεκριμένα με την γιατρό γιατί την θεραπεία τωρα την ξεκινάω.... με έβαλε να κάνω εξεταση της προλακτινης και πριν από λιγο έδωσα αίμα... (καλά η γυναικολόγος μου είναι απαράδεκτη)

θα με βοηθησει και για τις ΚΠ και θα έχω και περίοδο... γενικώς ο ψυχικός μου κόσμος είναι πολύ φορτισμένος και η θεραπεία θα με βοηθησει.... πολλά μου είπε αλλα τώρα δεν έχει νόημα να τα αναφέρω. Γενικώς η ομοιοπαθητική βλέπει ολιστικά τον άνθρωπο και δεν επικεντρωνεται στο πρόβλημα και μόνο...και μετα το τελος της θεραπείας παραμενουν τα αποτελεσματα της.... και δεν έχει καμία παρενεργεια!!! εγω τουλαχιστον από την κλασική ιατρική δεν είδα αποτελεσμα, και πιστεύω πολυ σε αυτή τη μορφή εναλλακτικής ιατρικής!!

Αν νιωθεις Μαρακι πως αυτο σε βοηθαει,αυτο και να κανεις!Αλλα ποτε μην αποκλειεις την συμβατικη ιατρικη για μια μη συμβατικη θεραπεια...Νομιζω πως η συνδιαστικη αντιμετωπιση του προβληματος ειναι πιο ασφαλης!!!

Διαφημίσεις

Αν νιωθεις Μαρακι πως αυτο σε βοηθαει,αυτο και να κανεις!Αλλα ποτε μην αποκλειεις την συμβατικη ιατρικη για μια μη συμβατικη θεραπεια...Νομιζω πως η συνδιαστικη αντιμετωπιση του προβληματος ειναι πιο ασφαλης!!!

Καλημέρα Κορίτσια!!!

Starkieser, θα το κάνω και αυτό και βλέπουμε.... εντάξει αν πετύχει θα πετάξω από τη χαρά μου!! Θα σας κρατάω ενημερες!!!

Πολύ ησυχία επεσε....

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια!!!

Μαράκι Τί κάνετε με τον ομοιπαθητικό; Για πες μας, δεν εχω ιδέα τι εστι ομοιπαθητική...

Γεια σας κορίτσια!!!!

Ηλιοβασίλεμα, η ομοιοπαθητική είναι μια αναγνωρισμένη επιστημη απλώς όχι και πολύ διαδεδομένη, γιατί φυσικά οι μεγάλες φαρμακευτικές θέλουν να τα οικονομάνε.... τα τελευταία χρόνια άρχισε να γίνετε γνωστή και να την εμπιστεύεται ο κοσμος!!!!

Εντάξει δεν ακυρωνω την κλασικη ιατρική απλώς σε κάποιες περιπτώσεις η ομοιοπαθητική βοηθάει να ξεπεράσει κανείς διάφορα προβλήματα και το κυριότερο είναι ότι τα ομοιοπαθητικά φάρμακα είναι εντελώς ακινδυνα και φυτικά και για τον λόγο αυτό δεν πρέπει να εκτείθενται σε κινητά γιατί αποδυναμώνονται... επίσης, δεν πρέπει να πίνουμε καφεϊνη (τσαι, κοκα - κολα, γαρυγαλλο) γιατί χανεται η δραση τους...

Πέρα από το πρόβλημα η ομοιοπαθητικός σου παίρνει ένα πλήρη ιστορικό και αναλόγως και με την προσωπικότητα του ασθενους δίνεται και το κατάλληλο φάρμακο...

Έχω διαβάσει πολλες περιπτώσεις στο ιντερνετ ότι βοηθαει πολύ το ΣΠΩ. Επίσης, ζωντανό παράδειγμα ο ανηψιος μου, είχε έκζεμα και μονο με την ομοιοπαθητική βρήκε σωτηρία....

Δεν ξέρω αν σε βοηθησα αλλά εγώ την πιστεύω πολύ και το μετάνιωσα τοσο καιρό που δεν ξεκίνησα........

Εξαρταται και απο το προβλημα,οταν θελεις ενχειρηση στη μεση δεν θα πας σε μασερ θα πας σε χειρουργο ορθοπεδικο...Οταν πας για καισαρικη δεν θα στην κανει η μαια,θα στην κανει η γυναικολογος...Θελω να πω οτι η ομοιπαθητικη βασιζεται πολυ σε φυτικα προιοντα γιατι δεν μπορει να δωσει φαρμακα εκ των πραγματων,μονο ο γιατρος μπορει,και βασιζεται παρα πολυ στην ψυχολογια του ασθενη ενω η συμβατικη ιατρικη οχι και τοσο.Θελουν ολα ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...