Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, little miracle είπε:

δεν ξερω πως το εννοει η bluey , αλλα γενικα απο οσα μου εχουν πει εμενα εικονα ειναι οταν απλα στον υπερηχο φαινονται πολλα ωοθυλακια, ενω συνδρομο οταν συνοδευεται η εικονα απο συγκεκριμενες τιμες στις lh-fsh καθως και συμπτωματολογια (μεγαλοι αστατοι κυκλοι, τριχοφυια, ευκολη αυξηση βαρους με πολυ λιπος η το αντιθετο / ανδρικο φαινοτυπο κτλ)

Δεν έχω καταλάβει την διαφορά αλλά έχω ακούσει όλα αυτά που λες και εσύ και εγώ δεν έχω τίποτα από όλα αυτά απλά φαίνεται στον υπέρηχο πολλά ωοθυλάκια για αυτό λέω πως μάλλον έχω εικόνα και όχι σύνδρομο 

Just now, Blu24 είπε:

Δεν έχω καταλάβει την διαφορά αλλά έχω ακούσει όλα αυτά που λες και εσύ και εγώ δεν έχω τίποτα από όλα αυτά απλά φαίνεται στον υπέρηχο πολλά ωοθυλάκια για αυτό λέω πως μάλλον έχω εικόνα και όχι σύνδρομο 

Και για αυτό μάλλον και η ΑΜΗ μου είναι λίγο πάνω από το όριο 

Ποσες δεν κανουν ή δεν γνωρίζουν για την ωορηξια τους?

Ωορηξια δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο???  

76

1. 1. Ωορηξια δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο???

• ΑΚΑΝΟΝΙΣΤΟΣ ΚΥΚΛΟΣ
    • ΠΟΛΥΚΥΣΤΙΚΈΣ ΩΟΘΗΚΕΣ
    • ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΩΟΡΗΞΙΑ

Recommended Posts

Mακαρι ρε κοριτσια να μην ερθει σε καμια μας η περιοδος και να φουσκωσουμε σιγα σιγα σαν μπαλονακια!:-P:razz:Ηλιοβασιλεμα θα παμε σε στουντιο με μικρη κουζινουλα!

i want to be mama μετα την ωορηξια δεν ερχεται η περιοδος σε 15 μερες???Εγω ετσι μετρουσα, βασικα ετσι νομιζα!

Εμενα μου ερχετε στις 14 μερες...

Σημερα ειμαι στην 12η μερα...

Ολη μερα παω τουαλετα γιατι εχω εντονες κραμπες και τραβηγματα!

jPnnp3.png

P92Ip3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Mακαρι να μην σου ερθει!Εγω ειχα κραμπες παρα πολλες στον γιο μου ειναι που μεγαλωνει η μητρα!Αυτο ειναι πολυ καλο σημαδι εγκυμοσυνης αλλα καποιες φορες ειναι απλα περιοδος!Αν γενικα δεν εχει τετοιους πονους συνηθως απο περιοδο εισαι σε ΚΑΛΟ δρομο!

Αρα υπομονη και ψυχραιμια 2 μερες ακομα!Και εγω οσο περνανε οι μερες ελπιζω αλλα δεν εχω τιποτα, ουτε φουσκωμα, ουτε πονακια τιποτα, το απολυτο κενο!

Να πω επισης οτι εσυ ειπες οτι νομιζεις οτι εκανες ωορηξια την 18 με 19 μερα του κυκλους σου , εγω καταλαβα αρχηκα 18 -19 ιουλιου!:-P:razz::-Pκαι ειπα νωρις περιμενει αυτο το κοριτσι, σημερα εχουμε 26/7!

Mακαρι να μην σου ερθει!Εγω ειχα κραμπες παρα πολλες στον γιο μου ειναι που μεγαλωνει η μητρα!Αυτο ειναι πολυ καλο σημαδι εγκυμοσυνης αλλα καποιες φορες ειναι απλα περιοδος!Αν γενικα δεν εχει τετοιους πονους συνηθως απο περιοδο εισαι σε ΚΑΛΟ δρομο!

Αρα υπομονη και ψυχραιμια 2 μερες ακομα!Και εγω οσο περνανε οι μερες ελπιζω αλλα δεν εχω τιποτα, ουτε φουσκωμα, ουτε πονακια τιποτα, το απολυτο κενο!

Τους τελευταιους μηνες με ποναει 1-2 μερες πριν αδιαθετησω...

Αλλα αυτη την φορα εχω πονακια απο την επομενη μερα σχεδον την ωορρηξιας μου...Οπως επισης πρησμενο στηθος που ποναει...

Τωρα αν ειμαι ή οχι θα φανει...

Θα περιμενω οσο μπορω,αν δω οτι περνανε μερες μπορει να κανω κανενα τεστ!!!

Λογικα την Κυριακη πρεπει να αδιαθετησω...

jPnnp3.png

P92Ip3.png

Τους τελευταιους μηνες με ποναει 1-2 μερες πριν αδιαθετησω...

Αλλα αυτη την φορα εχω πονακια απο την επομενη μερα σχεδον την ωορρηξιας μου...Οπως επισης πρησμενο στηθος που ποναει...

Τωρα αν ειμαι ή οχι θα φανει...

Θα περιμενω οσο μπορω,αν δω οτι περνανε μερες μπορει να κανω κανενα τεστ!!!

Λογικα την Κυριακη πρεπει να αδιαθετησω...

Μαράκι, μακάρι να έχουμε ευχάριστα!!!!!!!!! Άντε ρε κορίτσια να γίνει η αρχή γιατί καιρό έχουμε ανα ακούσουμε ευχάριστα!!!!!!!! Δεν έμειναν πολλές μέρες, μεθαύριο θα ξέρουμε!!!!!

ιοκάστη, καλές διακοπές να έχετε!!!!!

Ηλιοβασίλεμα, γεια σου!!!!!!!! :D

Η present, χάθηκε.......... μακάρι να είναι για καλό σκοπό!!!!!!

Starkieser, που είσαι ρε κορίτσι??? τι έγινε τελικά???

Διαφημίσεις

τι κανετε κοριτσια,αργισα να απαντησω γιατι τωρα μπηκα...ο υπερηχος πηγε παρα πολυ καλα ουτε υστεριες ουτε τιποτα,αλλα το μωρο ηταν παλι με το κεφαλι κατω και δεν φαινοταν τιποτα,απλευε η γιατρος αλλα με εκανε παλι κολπικο και πονουσα πολυ...μετα το σπλαχνο μου μου εκανε δωρο εναν εμετο και με εστειλε για υπνο μεχρι το απογευμα...χαχαχαχ!!!

Οσους εμμετους και να σου χαρίζει, δεν πειράζει!!!!!!!!!!!!!!!!Πώς σου φαινόταν το μωρουλίνι σου;;; Σας κρατάει ακόμη σε αγωνία;;; Πότε έχεις να ξαναπας; Τελικά με την β επιπεδου αποφασισες τί θα κάνεις;

Οσους εμμετους και να σου χαρίζει, δεν πειράζει!!!!!!!!!!!!!!!!Πώς σου φαινόταν το μωρουλίνι σου;;; Σας κρατάει ακόμη σε αγωνία;;; Πότε έχεις να ξαναπας; Τελικά με την β επιπεδου αποφασισες τί θα κάνεις;

θα παω και ο Θεος βοηθος...τελοσ αυγουστου θα μου κλεισουν ραντεβου..μεγαλωσε πολυ σε σχεση με τους αλλους υπερηχους μετρουσα δαχτυλακια απο τα χερακια του,ειναι ολα εκει χααχα!!εμενα μου φαινεται πανεμορφο αχαχαχ!!!

Διαφημίσεις

Αυτό ακριβώς...Ολη μερα βολτα σημερα...γυρισαμε 5 παρά και λογικά το απογευμα αργα θα ξαναβγουμε!!!

Αυριο όμως ξαναγυριζει για δουλεια ο αντρας μου, οποτε ξανα τα κεφαλια μεσα!!!

Πώς είστε;

Εγω ολη μερα σπιτι ειμαι!!

Αδιαθετησα κιολας κοριτσια!!!

Γιουπιιιι 32αρης ο κυκλος μου!!!

Οπως παλια!!!

Ελπιζω να συνεχισει ετσι!!!!:):):):)

Πολύ καλός ο 32αρης κύκλος!!!!!!!!!!!!! Και χωρίς φάρμακα;;; Μόνο ινοφερτ;

Μακάρι να ξαναέχεις συμπτώματα ωορρηξίας και σε αυτόν τον κύκλο που ξεκινάει σήμερα!!!

Πολύ καλός ο 32αρης κύκλος!!!!!!!!!!!!! Και χωρίς φάρμακα;;; Μόνο ινοφερτ;

Μακάρι να ξαναέχεις συμπτώματα ωορρηξίας και σε αυτόν τον κύκλο που ξεκινάει σήμερα!!!

Δεν παιρνω ινοφερτ...

Glucophage παιρνω...

Ετσι ηταν παλια ο κυκλος μου πριν την εγκυμοσυνη.32αρης χωρις φαρμακα...

Πιστευω οτι φταινε τα κιλα μου και εμφανιστηκαν οι πολυκυστικες...

Και αφου θεωρω οτι υπεθεσα σωστα οτι εκανα ωορρηξια μου ηρθε ακριβως στις 14 μερες...

jPnnp3.png

P92Ip3.png

Δεν παιρνω ινοφερτ...

Glucophage παιρνω...

Ετσι ηταν παλια ο κυκλος μου πριν την εγκυμοσυνη.32αρης χωρις φαρμακα...

Πιστευω οτι φταινε τα κιλα μου και εμφανιστηκαν οι πολυκυστικες...

Και αφου θεωρω οτι υπεθεσα σωστα οτι εκανα ωορρηξια μου ηρθε ακριβως στις 14 μερες...

Μπράβο!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...