Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, little miracle είπε:

δεν ξερω πως το εννοει η bluey , αλλα γενικα απο οσα μου εχουν πει εμενα εικονα ειναι οταν απλα στον υπερηχο φαινονται πολλα ωοθυλακια, ενω συνδρομο οταν συνοδευεται η εικονα απο συγκεκριμενες τιμες στις lh-fsh καθως και συμπτωματολογια (μεγαλοι αστατοι κυκλοι, τριχοφυια, ευκολη αυξηση βαρους με πολυ λιπος η το αντιθετο / ανδρικο φαινοτυπο κτλ)

Δεν έχω καταλάβει την διαφορά αλλά έχω ακούσει όλα αυτά που λες και εσύ και εγώ δεν έχω τίποτα από όλα αυτά απλά φαίνεται στον υπέρηχο πολλά ωοθυλάκια για αυτό λέω πως μάλλον έχω εικόνα και όχι σύνδρομο 

Just now, Blu24 είπε:

Δεν έχω καταλάβει την διαφορά αλλά έχω ακούσει όλα αυτά που λες και εσύ και εγώ δεν έχω τίποτα από όλα αυτά απλά φαίνεται στον υπέρηχο πολλά ωοθυλάκια για αυτό λέω πως μάλλον έχω εικόνα και όχι σύνδρομο 

Και για αυτό μάλλον και η ΑΜΗ μου είναι λίγο πάνω από το όριο 

Ποσες δεν κανουν ή δεν γνωρίζουν για την ωορηξια τους?

Ωορηξια δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο???  

76

1. 1. Ωορηξια δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο???

• ΑΚΑΝΟΝΙΣΤΟΣ ΚΥΚΛΟΣ
    • ΠΟΛΥΚΥΣΤΙΚΈΣ ΩΟΘΗΚΕΣ
    • ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΩΟΡΗΞΙΑ

Recommended Posts

γεια σου Ηλιοβασίλεμα!!!

Και δω έχει ζέστη σήμερα.... αχ να ρθει ο Χειμώνας!!!!

Starkieser, δεν φταις εσύ για το σώμα σου... ουτε και γω αλλά ουτε και καμία μας!!! πρεπει να το αγαπήσουμε γι αυτό που είναι αλλά συνήθως επειδή μας ταλαιπωρεί, δεν το έχουμε σε ιδιαίτερη εκτίμηση.... το ΣΠΩ έχει περιπλέξει τα πράγματα σε σωματικό και ψυχολογικό τομέα και μας έχει κάνει άνω κάτω... πολλές φορές δεν αντέχω τον εαυτό μου με όλες αυτές τις ορμονικές ανωμαλίες... και όσο αγχωνόμαστε τόσο χειροτερεύουν αυτές... φαύλος κύκλος!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγω παιδιά, αυτη την βδομαδα περνω χαλαρα...παμε για μπανακια και καφεδες και ειμαστε και οι 3 μαζί ολη μερα...Εκτος της ακυρωσης του ταξιδιου που μας χαλασε λιγο τα σχεδια, κατα τ΄αλλα ηρεμησαμε λιγο και δεν πολυσκεφτομουν τα ορμονικα/ γυναικολογικά μου....

Από βδομάδα, θα επιστρεψω στα συνηθισμενα...

γεια σου Ηλιοβασίλεμα!!!

Και δω έχει ζέστη σήμερα.... αχ να ρθει ο Χειμώνας!!!!

Starkieser, δεν φταις εσύ για το σώμα σου... ουτε και γω αλλά ουτε και καμία μας!!! πρεπει να το αγαπήσουμε γι αυτό που είναι αλλά συνήθως επειδή μας ταλαιπωρεί, δεν το έχουμε σε ιδιαίτερη εκτίμηση.... το ΣΠΩ έχει περιπλέξει τα πράγματα σε σωματικό και ψυχολογικό τομέα και μας έχει κάνει άνω κάτω... πολλές φορές δεν αντέχω τον εαυτό μου με όλες αυτές τις ορμονικές ανωμαλίες... και όσο αγχωνόμαστε τόσο χειροτερεύουν αυτές... φαύλος κύκλος!

και λιγα λες...εμενα οπως εχω πει ειναι γενικο το κακο,ειμαι ατα νοσοκομεια απο 2 χρονων ασταματητα,το ΣΠΩ απλα ηταν το κερασακι στη τουρτα για εμενα...Ποσο φοβαμαι μην ειναι κοριτσι το μωρο μου και παρει απο εμενα δεν λεγεται...Ευτυχως ο αντρας μου,φτου φτου,ειναι γερος σαν ταυρος,δεν εχει δει απο μεσα νοσοκομειο στη ζωη του,εκτος οταν πηγαινε εμενα χαχαχαχ!!!Δεν ξερω καν αν ολα υατ που συζηταμε μπορουν να καταληξουν σε συμπερασμα,μερικες φορες οι σκεψεις μου μοιαζουν με καυγαδες που δεν μπορεις να θυμιθεις απο τι αρχισαν...

Εγω παιδιά, αυτη την βδομαδα περνω χαλαρα...παμε για μπανακια και καφεδες και ειμαστε και οι 3 μαζί ολη μερα...Εκτος της ακυρωσης του ταξιδιου που μας χαλασε λιγο τα σχεδια, κατα τ΄αλλα ηρεμησαμε λιγο και δεν πολυσκεφτομουν τα ορμονικα/ γυναικολογικά μου....

την καλυτερη δουλεια κανεις....εγω κοιταω τη θαλασσα απο μακρια με τα κυαλια,ειπαμε του χρονου φυλαχτειτε η πεταλουδιτσα του αφρου θα παρει την εκδικηση της...

καλά κάνετε... ξέχνα τα όλα... γιατί και που τα σκεφτόμαστε τα γυναικολογικά μας δεν κερδίζουμε τίποτα... μόνο το μυαλουδάκι μας τριβελίζουμε...

και λιγα λες...εμενα οπως εχω πει ειναι γενικο το κακο,ειμαι ατα νοσοκομεια απο 2 χρονων ασταματητα,το ΣΠΩ απλα ηταν το κερασακι στη τουρτα για εμενα...Ποσο φοβαμαι μην ειναι κοριτσι το μωρο μου και παρει απο εμενα δεν λεγεται...Ευτυχως ο αντρας μου,φτου φτου,ειναι γερος σαν ταυρος,δεν εχει δει απο μεσα νοσοκομειο στη ζωη του,εκτος οταν πηγαινε εμενα χαχαχαχ!!!Δεν ξερω καν αν ολα υατ που συζηταμε μπορουν να καταληξουν σε συμπερασμα,μερικες φορες οι σκεψεις μου μοιαζουν με καυγαδες που δεν μπορεις να θυμιθεις απο τι αρχισαν...

σε συμπεράσματα δεν θα καταλήξουμε απλά κάτι κερδίζεις από τις συζητησεις... τροφή για σκέψη και προβληματισμό.. όλες οι απόψεις καλοδεχούμενες είναι!!! τα κορίτσια με ΣΠΩ είμαστε λίγο τρελάρες..... :) :)

Αχ πότε θα δείτε τι φύλο είναι???

Διαφημίσεις

Το φύλο του παιδιού το λένε με σιγουρια στη β επιπεδου αλλά το πιθανολογούν και νωριτερα. Αν ειναι αγορι, κατι θα προεξέχει και θα το δουν οι γιατροί!!!:D:D:D

Εμας η δικια μας δεν μας είχε κανει την χαρη να δούμε τί εχουμε, κορίτσι ή αγορι πριν την 20-22η βδομαδα που ειχα κανει την β επιπέδου...

καλά κάνετε... ξέχνα τα όλα... γιατί και που τα σκεφτόμαστε τα γυναικολογικά μας δεν κερδίζουμε τίποτα... μόνο το μυαλουδάκι μας τριβελίζουμε...

σε συμπεράσματα δεν θα καταλήξουμε απλά κάτι κερδίζεις από τις συζητησεις... τροφή για σκέψη και προβληματισμό.. όλες οι απόψεις καλοδεχούμενες είναι!!! τα κορίτσια με ΣΠΩ είμαστε λίγο τρελάρες..... :) :)

Αχ πότε θα δείτε τι φύλο είναι???

Αν κανεις μια προσευχη και για εμενα,να μη με πιασει η γνωστη τρελα και κατσω να με κανει υπερηχο αυριο,μπορει το πισματαρικο μου να μου κανει το χατηρι...ειμαι στη 18 βδομαδα,δεν μπορει κατι θα φαινεται τωρα,ο αδερφος μου το δικο του επειδη ηταν αγορι το καταλαβαν απο τη 12 βδομαδα...

Καλημέρα κορίτσια!!!

Starkieser, τι έγινε με τον υπέρηχο?? Περιμένω νέα σου... θα αντέξεις είσαι παλικάρι εσυ.... θα ξεχαστείς με το μωράκι σου!!!

Ευχομαι να πάνε όλα καλά!!!!! ;)

Τα άλλα κορίτσια τι κάνουν????

Καλημέρα!!!!!!!!!!!!!

Ησυχα στο σπιτάκι μας....κανω λιγο νοικοκυριό και σε λίγο θα ετοιμαστούμε για θάλασσα....

Για να δούμε, θα τον κάνει τον υπέρηχο η starkieser; Θα δει το μωρό της και θα τρελαθεί!!!

Διαφημίσεις

Καλημερα και απο μενα κοριτσια!

Και εμεις ηρεμα, μαγειρεμα και ετοιμαζομαστε αυριο παμε 5ημερες διακοπουλες στο Τολο!

Περιοδο ακομα δεν εχω και δεν εχω και κανενα συμπτωμα!Μπορει και να με ξεχασει τελειος και να ερθει σε κανενα 2μηνο!:-P!Φυσικα ελπιζω να ερθει σε κανενα χρονο λογω εγκυμοσυνης αλλα δεν το κοβω, ουτε τετοια συμτωματα εχω!:oops:

Καλημεραααα!!!

Περιμενουμε το σταροφιλακι μας να μας πει νεα απο τον υπερηχο!!!

:D:D:D:D:D

Εγω καλα ειμαι...

Εχω πονακια στην κοιλιτσα μου και τα βυζομπαλα μου τουμπανο και εννοειται οτι πονανε!

Αν οντως εκανα ωορρηξια 18η 19η μερα αυριο μεθαυριο πρεπει να αδιαθετησω...

Ελπιζω βεβαια να γινει κανενα θαυμα και να εχω μπεμπε....

Αλλα χλωμοοο!!!

Τι κανετε εσεις;;;;

Καλες βουτιες ηλιοβασιλεμα!!!:D:D:D:D

Καλημερα Μαρακι συνονοματη!!!:D:D:D

Καλημερα Ιοκαστη!!!!:D:D:D:D

jPnnp3.png

P92Ip3.png

Καλό μεσημέρι κορίτσια...έφερα το λαπτοπ στη κρεβατοκαμαρα με το κλιματιστικό και μπηκα να πω ενα γεια...

Κάναμε και το μπανάκι μας το σημερινό...Ωραία ήταν, αύριο πάλι!!!

I want to be mama μακάρι να μην σου έρθει η περίοδος και όντως να είχες ωορρηξία τότε που νόμιζες!!! Για να δούμε!!!

Ιοκάστη και εγω αναρωτιέμαι πότε θα αδιαθετήσω!!! Εχω δώσει στον ευατό μου ένα όριο γύρω στις 45 μέρες, αλλιώς θα πάρω πριμολούτ για να έρθουν οι Ρώσσοι...Σήμερα είμαι στην 25η μέρα...

Καλές διακοπές να έχετε στο Τολό! Θα μείνετε σε ενοικιαζόμενα; Εγώ τα προτιμώ από τα ξενοδοχεία, ειδικά με το παιδί!!

Mακαρι ρε κοριτσια να μην ερθει σε καμια μας η περιοδος και να φουσκωσουμε σιγα σιγα σαν μπαλονακια!:-P:razz:Ηλιοβασιλεμα θα παμε σε στουντιο με μικρη κουζινουλα!

i want to be mama μετα την ωορηξια δεν ερχεται η περιοδος σε 15 μερες???Εγω ετσι μετρουσα, βασικα ετσι νομιζα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...