Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, little miracle είπε:

δεν ξερω πως το εννοει η bluey , αλλα γενικα απο οσα μου εχουν πει εμενα εικονα ειναι οταν απλα στον υπερηχο φαινονται πολλα ωοθυλακια, ενω συνδρομο οταν συνοδευεται η εικονα απο συγκεκριμενες τιμες στις lh-fsh καθως και συμπτωματολογια (μεγαλοι αστατοι κυκλοι, τριχοφυια, ευκολη αυξηση βαρους με πολυ λιπος η το αντιθετο / ανδρικο φαινοτυπο κτλ)

Δεν έχω καταλάβει την διαφορά αλλά έχω ακούσει όλα αυτά που λες και εσύ και εγώ δεν έχω τίποτα από όλα αυτά απλά φαίνεται στον υπέρηχο πολλά ωοθυλάκια για αυτό λέω πως μάλλον έχω εικόνα και όχι σύνδρομο 

Just now, Blu24 είπε:

Δεν έχω καταλάβει την διαφορά αλλά έχω ακούσει όλα αυτά που λες και εσύ και εγώ δεν έχω τίποτα από όλα αυτά απλά φαίνεται στον υπέρηχο πολλά ωοθυλάκια για αυτό λέω πως μάλλον έχω εικόνα και όχι σύνδρομο 

Και για αυτό μάλλον και η ΑΜΗ μου είναι λίγο πάνω από το όριο 

Ποσες δεν κανουν ή δεν γνωρίζουν για την ωορηξια τους?

Ωορηξια δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο???  

76

1. 1. Ωορηξια δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο???

• ΑΚΑΝΟΝΙΣΤΟΣ ΚΥΚΛΟΣ
    • ΠΟΛΥΚΥΣΤΙΚΈΣ ΩΟΘΗΚΕΣ
    • ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΩΟΡΗΞΙΑ

Recommended Posts

καλημερα και απο μενα κοριτσια!

Λοιπον maria-maraki27, να σου πω εγω προσωπικα πονοι γεννας δεν καταλαβα με τιποτα!Δεν πονεσα καθολου, στην επισκληριδιο επισης ενοιωσα απλα ενα τσιμπιματακι!Την πρωτη μερα μονο ζητησα ενα παυσιπονο πονουσανε τα κοκαλα μου ημουνα ολη μερα αγχομενη και στο κρεβατι( ειχα κανει προκληση και μετα καισαρικη) και λιγο πονουσα την δευτερη μετα ολα μια χαρα τραβηγματακια μονο!

Οσο για μετα με το παιδακι εναλογα με τον ανθρωπο, εγω ειμαι πολυ αγχωδης γενικα και στην αρχη δεν μπορουσα να κοιμηθω μην παθει κατι το μωρο(φυσικα δεν παθαινει κατι μια χαρα ειναι ολα τα μωρακια)!Μετα η μανα μου, που δεν μπορω να πω βοηθησε παρα παρα πολυ( σαν πρωτο εγγονι στο οποιο ειχε και εχει απεραντη αγαπη), με τρελανε κιολας αφου με εβγαζε αχρηστη σε ολα!Μην κανεις αυτο, κανε εκεινο, κλαιει το μωρο ετσι κουνα οχι ετσι, μου δημιουργησε καταθλιψη!Οταν μετα απο μηνα ειπε να φυγει, εκλαιγα και σκεφτομουνα να της το δωσω μην παθει τιποτα με μενα!Φυσικα δεν επαθε τιποτα κανεις και μετα απο λογικη σκεψη με τον εαυτο μου ολα ξεπεραστηκαν!Το παιδι σε αλλαζει πολυ, δεν μπορεις να εισαι πια ξενοιαστος το εχεις παντα στο μυαλο σου!Δεν ξερω αν μπορει κανεις να προετοιμαστει ειναι ολα τοσο πρωτογνωρα και καινουργια οπως και να στα πουνε εσυ αλλιως θα τα νοιωσεις!Μακαρι γρηγορα να το νοιωσουμε ολες εδω, καποιες για πρωτη αλλες για δευτερη φορα!Φανταζομαι και η δευτερη φορα που θα γινω μαμα θα ειναι διαφορετικη ή οχι????δεν ξερω??

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Με την επισκληρίδιο δεν καταλαβαίνεις πόνο?? καθόλου?? γιατί δεν κάνουν όλες οι γυναίκες για να μην πονάνε???? Πρέπει να κάνεις και μαθήματα από πριν σε μαία??? με τις ανάσες που λένε κτλ???

ναι με την επισκληριδιο δεν πονας καθόλου.σου βάζουν τόσο όσο να καταλαβαίνεις να σπρώχνεις.όσο για την μαία εγώ δεν είχα...κ για της ανάσες μου είπε η γυναικολόγος μου πως να το κάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κορίτσια σας ρωτάω γιατί εσείς έχετε εμπειρία και επίσης θέλω να μάθω τι σας δυσκόλεψε στην αρχή, τι σας άγχωσε???

Διότι φαντάζομαι ότι ναι μεν όλες θέλουμε ένα μωρό άλλα δεν θα είναι όλα ρόδινα στην αρχή...... θα υπάρχουν και πολλές δυσκολίες και απροοπτα..... και καλό θα ήταν να μαθαίνουμε και για αυτές ώστε να είμαστε προετοιμασμένες........

όσο αφορά το μωρό δεν είχα άγχος.λίγο στην αρχή για το θηλασμό μόνο αλλά μετά μεγαλώνοντας μου παρουσίασε αλλεργία στη πρωτεϊνη του αγελαδινού γάλακτος.οκ δεν είναι κάτι σοβαρό το ξεπερνάει σιγά σιγά,απλά εγώ σταματησα τον θηλασμό 4,5 μηνών λόγο του γεγονότος αυτού.τώρα βέβαια κάποια κορίτσια από δω λένε ότι το θηλαζουν ακόμα παρ'ολο την αλλεργία απλά πρέπει να προσέχει τι τρώει η μητέρα.....γενικά με ένα παιδί ένα άγχος το έχεις.είτε γιατί έχει κολοικους είτε γιατί κάτι τον ενοχλεί είτε γιατί μετά βγάζει δόντια......κ αλλά πολλά!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Που χαθήκατε ρε κορίτσια??????????

Thalia και Ιοκάστη, σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!!!! Πάντως ένα σοκ το παθαίνεις από ότι κκατάλαβα με την γέννηση του πρώτου μωρού..... όσο και να πεις αλλάζει η ζωή σου... και το μυαλό σου πάντα γυρνάει γύρω από το μωρό.. κατάλαβα πάλι άγχος θα έχουμε... τώρα αγχωνόμαστε που δεν μένουμε, μετά για άλλα θέματα...

γυναίκες... τι περιμένεις για όλα ένα άγχος!!!!!

Ιοκάστη, οι μανάδες μας έτσι κάνουν.... και γω αν γεννούσα έτσι θα έκανε και η δικιά μου... μας παραγκωνίζουν επειδή πρώτον είναι η εμπειρία που έχουν ή νομίζουν πως έχουν γιατί έχουν περάσει και 30 χρόνια που γεννηθήκαμε (σχεδόν) και δεύτερον τρελαίνονται με τα εγγόνια τους και θέλουν να φαίνονται χρήσιμες και ότι τα ξέρουν όλα........

Οι άλλες που είστε καλέ??? χαθήκατε σήμερα!!!!!! αλλά με αυτη την ζέστη θα τριγυρνάτε στις παραλίες.......... :)

Που χαθήκατε ρε κορίτσια??????????

Thalia και Ιοκάστη, σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!!!! Πάντως ένα σοκ το παθαίνεις από ότι κκατάλαβα με την γέννηση του πρώτου μωρού..... όσο και να πεις αλλάζει η ζωή σου... και το μυαλό σου πάντα γυρνάει γύρω από το μωρό.. κατάλαβα πάλι άγχος θα έχουμε... τώρα αγχωνόμαστε που δεν μένουμε, μετά για άλλα θέματα...

γυναίκες... τι περιμένεις για όλα ένα άγχος!!!!!

Ιοκάστη, οι μανάδες μας έτσι κάνουν.... και γω αν γεννούσα έτσι θα έκανε και η δικιά μου... μας παραγκωνίζουν επειδή πρώτον είναι η εμπειρία που έχουν ή νομίζουν πως έχουν γιατί έχουν περάσει και 30 χρόνια που γεννηθήκαμε (σχεδόν) και δεύτερον τρελαίνονται με τα εγγόνια τους και θέλουν να φαίνονται χρήσιμες και ότι τα ξέρουν όλα........

Οι άλλες που είστε καλέ??? χαθήκατε σήμερα!!!!!! αλλά με αυτη την ζέστη θα τριγυρνάτε στις παραλίες.......... :)

Δυστυχως αυτο ειναι το προβλημα,προτρεχουμε για ολα,ακομα δεν εχουμε μωρο και το εχουμε στειλει και πανεπιστημιο...για την Αγια Ειρηνη που ειπες οτι εφαγες το μηλο και δεν εγινε τιποτα εχω να σου πω πως αυτο εννοουσα οταν ελεγα πως δεν μπορουμε να εχουμε απαιτησεις απο το Θεο και να θεωρουμε πως θα κατεβει απο εκει που ειναι και θα μας κανει το θαυμα με το μαγικο ραβδακι...πρεπει να μαθουμε να εχουμε ταπεινωση πρωτα και να εχουμε ευγνωμοσυνη για ολα τα υπολοιπα στη ζωη μας...Ευτυχως που δεν λειτουργουν ετσι τα πραγματα γιατι δεν θα ξεραμε την εννοια του αγωνα και της θυσιας για να πετυχουμε ενα σκοπο,Ποσο μεγαλη πρεπει να ειναι η θυσια;Οσο μεγαλη ειναι και η καρδια του καθενος!!!

Διαφημίσεις

Δυστυχως αυτο ειναι το προβλημα,προτρεχουμε για ολα,ακομα δεν εχουμε μωρο και το εχουμε στειλει και πανεπιστημιο...για την Αγια Ειρηνη που ειπες οτι εφαγες το μηλο και δεν εγινε τιποτα εχω να σου πω πως αυτο εννοουσα οταν ελεγα πως δεν μπορουμε να εχουμε απαιτησεις απο το Θεο και να θεωρουμε πως θα κατεβει απο εκει που ειναι και θα μας κανει το θαυμα με το μαγικο ραβδακι...πρεπει να μαθουμε να εχουμε ταπεινωση πρωτα και να εχουμε ευγνωμοσυνη για ολα τα υπολοιπα στη ζωη μας...Ευτυχως που δεν λειτουργουν ετσι τα πραγματα γιατι δεν θα ξεραμε την εννοια του αγωνα και της θυσιας για να πετυχουμε ενα σκοπο,Ποσο μεγαλη πρεπει να ειναι η θυσια;Οσο μεγαλη ειναι και η καρδια του καθενος!!!

Δίκιο έχεις starkieser.... προτρέχουμε και βιαζόμαστε για όλα και ξεχνάμε όλα τα καλά που εχουμε γύρω μας..... απλά σε άλλους έρχονται εύκολα κάποια πραγματα και άλλοι πρέπει να αγωνίζονται συνεχώς... καμιά φορά όμως κουράζεσαι και θες να σου έρθει και κάτι εύκολα.... ανθρώπινη αδυναμία είναι δεν ξέρω, απογοήτευση αλλά ξέρω ότι δεν πρεπει να χάνουμε την πίστη μας!!!

Δίκιο έχεις starkieser.... προτρέχουμε και βιαζόμαστε για όλα και ξεχνάμε όλα τα καλά που εχουμε γύρω μας..... απλά σε άλλους έρχονται εύκολα κάποια πραγματα και άλλοι πρέπει να αγωνίζονται συνεχώς... καμιά φορά όμως κουράζεσαι και θες να σου έρθει και κάτι εύκολα.... ανθρώπινη αδυναμία είναι δεν ξέρω, απογοήτευση αλλά ξέρω ότι δεν πρεπει να χάνουμε την πίστη μας!!!

Να σου πω κατι,σε κανεναν δεν ερχονται ευκολα και ωραια στη ζωη,απλα εμεις που εχουμε καψα για μωρο βλεπουμε την αλλη να τα πεταει 2-2 και λεμε τι τυχερη που ειναι,εχεις σκεφτει πως αυτη η γυναικα κανει μωρα για να κρατησει τον αντρα της και ειναι πιο δυστυχισμενη απο μια που δεν εχει παιδια;Ενα παραδειγμα λεω!!Εκεινη η μανουλα η Ελενη που γεννησε το παιδι της και επαθε καρκινο απο την εγκυμοσυνη,τι επρεπε να πει που χαρηκε το μωρο της μονο για 5 χρονια;Οχι,ολοι περνανε τον γολγοθα τους αλλα μας ειναι πιο ευκολο να κλαιγομαστε για τα δικα μας και να εχουμε το συνδρομο του μαρτηρα απο το να λεμε ευχαριστω με μονο οσα εχουμε...Εχουμε μαθει στον εγωισμο και να θεωρουμε οτι δικαιουμαστε πραγματα...Εχεις πραγματικα σκεφτει τις δικιολογιες που λεμε για την αποκτιση παιδιου;Οι μισες ειναι γιατι νιωθουμε λιγοτερο γυναικες σε σχεση με τις αλλες και το γνωστο τι λεει ο κοσμος για εμας,σου κανουν αυτες οι δικιολογιες αρκετες στα ματια του Θεου για να μας δωσει παιδι?Δεν πρεπει καποια στιγμη να δουμε και τι πραγματικα αξιζουμε να εχουμε και οχι μονο το τι θελουμε να εχουμε;Με εχουν ταλαιπωρισει πολυ αυτες οι σκεψεις στη ζωη μου και οι λαθος απαντησεις που εχω δωσει τοσα χρονια!!!

Να σου πω κατι,σε κανεναν δεν ερχονται ευκολα και ωραια στη ζωη,απλα εμεις που εχουμε καψα για μωρο βλεπουμε την αλλη να τα πεταει 2-2 και λεμε τι τυχερη που ειναι,εχεις σκεφτει πως αυτη η γυναικα κανει μωρα για να κρατησει τον αντρα της και ειναι πιο δυστυχισμενη απο μια που δεν εχει παιδια;Ενα παραδειγμα λεω!!Εκεινη η μανουλα η Ελενη που γεννησε το παιδι της και επαθε καρκινο απο την εγκυμοσυνη,τι επρεπε να πει που χαρηκε το μωρο της μονο για 5 χρονια;Οχι,ολοι περνανε τον γολγοθα τους αλλα μας ειναι πιο ευκολο να κλαιγομαστε για τα δικα μας και να εχουμε το συνδρομο του μαρτηρα απο το να λεμε ευχαριστω με μονο οσα εχουμε...Εχουμε μαθει στον εγωισμο και να θεωρουμε οτι δικαιουμαστε πραγματα...Εχεις πραγματικα σκεφτει τις δικιολογιες που λεμε για την αποκτιση παιδιου;Οι μισες ειναι γιατι νιωθουμε λιγοτερο γυναικες σε σχεση με τις αλλες και το γνωστο τι λεει ο κοσμος για εμας,σου κανουν αυτες οι δικιολογιες αρκετες στα ματια του Θεου για να μας δωσει παιδι?Δεν πρεπει καποια στιγμη να δουμε και τι πραγματικα αξιζουμε να εχουμε και οχι μονο το τι θελουμε να εχουμε;Με εχουν ταλαιπωρισει πολυ αυτες οι σκεψεις στη ζωη μου και οι λαθος απαντησεις που εχω δωσει τοσα χρονια!!!

Η αλήθεια είναι ότι είμαστε εγωιστικά όντα.... και συνεχώς ζητάμε... τώρα σχετικά με τον λόγο που θέλουμε παιδί το σκέφτομαι και πραγματικά δεν ξέρω ακριβώς... είναι στο dna μας, είναι γιατί μας βγαίνουν τα ένστικτα της μητρότητας, είναι γιατί θέλουμε να καλύψουμε δικές μας ανάγκες, γιατί θεωρείται δεδομένο ότι όταν παντρευτείς πρέπει να κάνεις παιδί, επειδή οι γονείς μας περνάνε εμμέσως μηνύματα ότι θέλουν να γίνουν παππούδες, επειδή θελουμε να φροντίζουμε κάποιον??? δεν ξέρω, ίσως και ακόμα πιο υποσυνείδητα κίνητρα που ούτε καν τα φανταζόμαστε..... πάντως όλα γίνονται για κάποιο λόγο.... που μάλλον δεν θα μάθουμε ποτέ!!! Αν δεν γίνω ποτέ μάνα τουλάχιστον θα λέω ότι προσπάθησα, απλά βλέπω και τον άντρα μου που τι θέλει πολύ και πληγώνομαι που φταίω εγώ που δεν μπορώ να του δώσω αυτή την χαρα του παιδιού και δεν θέλω να στερηθεί την πατρότητα επειδή εγώ έχω πρόβλημα... ασε μπερδεμα....

Η αλήθεια είναι ότι είμαστε εγωιστικά όντα.... και συνεχώς ζητάμε... τώρα σχετικά με τον λόγο που θέλουμε παιδί το σκέφτομαι και πραγματικά δεν ξέρω ακριβώς... είναι στο dna μας, είναι γιατί μας βγαίνουν τα ένστικτα της μητρότητας, είναι γιατί θέλουμε να καλύψουμε δικές μας ανάγκες, γιατί θεωρείται δεδομένο ότι όταν παντρευτείς πρέπει να κάνεις παιδί, επειδή οι γονείς μας περνάνε εμμέσως μηνύματα ότι θέλουν να γίνουν παππούδες, επειδή θελουμε να φροντίζουμε κάποιον??? δεν ξέρω, ίσως και ακόμα πιο υποσυνείδητα κίνητρα που ούτε καν τα φανταζόμαστε..... πάντως όλα γίνονται για κάποιο λόγο.... που μάλλον δεν θα μάθουμε ποτέ!!! Αν δεν γίνω ποτέ μάνα τουλάχιστον θα λέω ότι προσπάθησα, απλά βλέπω και τον άντρα μου που τι θέλει πολύ και πληγώνομαι που φταίω εγώ που δεν μπορώ να του δώσω αυτή την χαρα του παιδιού και δεν θέλω να στερηθεί την πατρότητα επειδή εγώ έχω πρόβλημα... ασε μπερδεμα....

Δεν μπορεις να φανταστεις ποσο πολυ το εχω σκεφτει,οι γονεις μου θελουν,ο νατρας μου θελει,τα πεθερικα θελουν,ο κοσμος θελει...τελικα μηπως ολα τα κανω για τους αλλους;και μεχρι που ειμαι ικανη να φτασω για να ικανοποιησω τους αλλους;και αν ο Θεος δεν μου δινει παιδι γιατι βλεπει τι πραγματικα κρυβετε στην καρδια μου;Μεχρι που ειναι θεμιτη η αναγκη και που ξεκιναει η ψυχωση;(ξερουμε εμεις απο αυτα χαχαχα)...

Δεν μπορεις να φανταστεις ποσο πολυ το εχω σκεφτει,οι γονεις μου θελουν,ο νατρας μου θελει,τα πεθερικα θελουν,ο κοσμος θελει...τελικα μηπως ολα τα κανω για τους αλλους;και μεχρι που ειμαι ικανη να φτασω για να ικανοποιησω τους αλλους;και αν ο Θεος δεν μου δινει παιδι γιατι βλεπει τι πραγματικα κρυβετε στην καρδια μου;Μεχρι που ειναι θεμιτη η αναγκη και που ξεκιναει η ψυχωση;(ξερουμε εμεις απο αυτα χαχαχα)...

Η ψυχωση είναι το φόρτε μας....... :) :) γενικα στη ζωή περισσότερο προσπαθούμε να ικανοποιούμε τους άλλους και τον εαυτό μας τον βάζουμε στην άκρη.... μέσα στην καθημερινότητα πόσα πράγματα κάνουμε τα οποία πραγματικά θέλουμε εμείς??? ελάχιστα υποθέτω.....

Διαφημίσεις

Η ψυχωση είναι το φόρτε μας....... :) :) γενικα στη ζωή περισσότερο προσπαθούμε να ικανοποιούμε τους άλλους και τον εαυτό μας τον βάζουμε στην άκρη.... μέσα στην καθημερινότητα πόσα πράγματα κάνουμε τα οποία πραγματικά θέλουμε εμείς??? ελάχιστα υποθέτω.....

Μα η ηρωνεια ειναι οτι για να ικανοποιησουμε τους αλλουσ βαζουμε σε κινδυνο τον εαυτο μας με τη δικιολογια οτι αφου εμεις εχουμε το προβλημα εμεις πρεπει να τα τραβηξουμε...Θα μπορουσες να δεχτεις το θελιμα του Θεου και να πεις αφου το σωμα μου δεν μπορει απο μονο του θα δεχτω τη μοιρα μου;εγω οχι!!Βρισκουμε χιλιαδες δικιολογιες για αυτα που κανουμε για να νιωσουμε καλα χωρις να εχουμε παρει 2 λεπτα απο την τρελα να κοιταχτουμε στον καθρεφτη και αν πουμε "Ειμαι ευτυχισμενη με οτι εχω" γιατι αν δεν εισαι το απιδι δεν θα φτιαξει τιποτα...Καταλαβαινω πως η αναγκη αυτη καθεαυτη εινα ενα εγωιστικο ενστικτο που μας καθοδηγει,αλλιως καμια δεν θα εμπενε σε αυτη την επωδυνη διαδικασια,αλλα μεχρι που μας ελενγχουν τα ενστικτα και μεχρι που πρεπει να βαλουμε τη λογικη...Εγω αυτοτιμωριθηκα παρα πολυ για κατι που δεν εφτεξα,δεν διαλεξα εγω ενα αρρωστο σωμα!Αλλα απο τη στιγμη που το εχω αυτο το σωμα δεν το αποδεχτικα και ποτε,μηπως αυτο ειναι χειροτερο?

Ναι όντως...φιλοσοφείτε!!! δεν πειράζει, καλό είναι να αναλογίζεσαι τις πράξεις σου και τα θελω σου...και να βλέπεις πόσο κοντά ή πόσο συγκρούονται με των γυρω σου...

Ναι όντως...φιλοσοφείτε!!! δεν πειράζει, καλό είναι να αναλογίζεσαι τις πράξεις σου και τα θελω σου...και να βλέπεις πόσο κοντά ή πόσο συγκρούονται με των γυρω σου...

Εχει μια ζεστη εδω σημερα που ειναι βαρια η φιλοσοφικη διαθεση...Κοριτσια λιωνωωωωωω!!!Το μωρο μου κολυμπαει σε σουπιτσα χαχαχα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...