Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, little miracle είπε:

δεν ξερω πως το εννοει η bluey , αλλα γενικα απο οσα μου εχουν πει εμενα εικονα ειναι οταν απλα στον υπερηχο φαινονται πολλα ωοθυλακια, ενω συνδρομο οταν συνοδευεται η εικονα απο συγκεκριμενες τιμες στις lh-fsh καθως και συμπτωματολογια (μεγαλοι αστατοι κυκλοι, τριχοφυια, ευκολη αυξηση βαρους με πολυ λιπος η το αντιθετο / ανδρικο φαινοτυπο κτλ)

Δεν έχω καταλάβει την διαφορά αλλά έχω ακούσει όλα αυτά που λες και εσύ και εγώ δεν έχω τίποτα από όλα αυτά απλά φαίνεται στον υπέρηχο πολλά ωοθυλάκια για αυτό λέω πως μάλλον έχω εικόνα και όχι σύνδρομο 

Just now, Blu24 είπε:

Δεν έχω καταλάβει την διαφορά αλλά έχω ακούσει όλα αυτά που λες και εσύ και εγώ δεν έχω τίποτα από όλα αυτά απλά φαίνεται στον υπέρηχο πολλά ωοθυλάκια για αυτό λέω πως μάλλον έχω εικόνα και όχι σύνδρομο 

Και για αυτό μάλλον και η ΑΜΗ μου είναι λίγο πάνω από το όριο 

Ποσες δεν κανουν ή δεν γνωρίζουν για την ωορηξια τους?

Ωορηξια δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο???  

76

1. 1. Ωορηξια δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο???

• ΑΚΑΝΟΝΙΣΤΟΣ ΚΥΚΛΟΣ
    • ΠΟΛΥΚΥΣΤΙΚΈΣ ΩΟΘΗΚΕΣ
    • ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΩΟΡΗΞΙΑ

Recommended Posts

Καλα οτι να ναι ειμαι!Ελπιζω να γελασατε οσοι διαβασατε το τεχνηκους πονους!Ελεος τεχνητοι ηθελα να πω και το επαναλαμβανω και λαθος πιο κατω!Μια ακομα αναγνωση πριν την δημοσιευση δεν θα με εβλαπτε!!:oops:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Άνθρωποι είμαστε, λάθη κάνουμε!!!!!!!!;)

Εγώ έχω το θεματάκι μου με τους τόνους...Πάντα έβαζα αλλά τώρα με τον υπολογιστή λόγω βαρεμάρας ή γρήγορου γραψίματος, αμελώ και δεν βάζω... Το προσπαθώ να το διορθώσω και να γράφω πλήρως τονισμένα τα μηνύματά μου...

Τί νέα; Πώς είστε; ο γιος σου;

Hi girls!!

How bou you bou? (οσες εβλεπαν παρα 5 θα το ξερετε!:tongue::tongue:)

Πως ειστε κοριτσακια μου;;;

Ηλιοβασιλεμα εκανε η τριανταφυλλενια σου τις βουτιες της;;;

Σταρακι τι κανεις;Πολυ χαρηκα για την φιλη σου...Αντε και στα δικα μας οι ξεφουσκωτες!!!!!:D:D:D:D

jPnnp3.png

P92Ip3.png

ηλιοβασίλεμα, μπράβο σου... έσπασαν τα νερά και συ δεν είπες τίποτα?? εγώ θα ξεσήκωνα ..... μπράβο σας κορίτσια!!!! και με μενα με τρομάζει ο πρώτος καιρος που είναι και τα ορμονικά, το παίδι είναι μικρούλη και πολλά άλλα... αλλά ο Θεός μας έπλασε με δύναμη και κουράγιο για να αντέχουμε!!!!!!

Thalia, σευχαριστούμε που μοιράστηκες την εμπειρία σου μαζί μας. Hταν και ο άντρας σου μέσα????? Μπράβο του!!! θα μου άρεσε αυτο!!!!! παίρνεις κουράγιο και δύναμη!!! πρέπει να είναι πολύ θαρραλέος, ο δικός μου αίμα φοβάται να δώσει.....

Ιοκάστη και συ με καισαρική...

Starkieser να παίρνεις κουράγιο!!! θα ξυπνήσεις από την νάρκωση και θα έχεις το μωράκι σου, έτοιμο!!!!!!!!!!! Μεγάλη χοριακή η φίλη σου, σίγουρα διδυμα είναι!!!!! ;););)

Καλα οτι να ναι ειμαι!Ελπιζω να γελασατε οσοι διαβασατε το τεχνηκους πονους!Ελεος τεχνητοι ηθελα να πω και το επαναλαμβανω και λαθος πιο κατω!Μια ακομα αναγνωση πριν την δημοσιευση δεν θα με εβλαπτε!!:oops:

τι να πω εγω κοπελα μου που πασχω απο δυσορθογραφια και με τα ορθογραφικα που κανω μοιαζει λες και δεν εχω παει ουτε μια μερα στο σχολειο;;;Δεν νομιζω οτι οποια μπαινει σε αυτο το σαιτ να μπαινει για να κοροιδεψει την αλλη για το πως γραφει αλλα για να την συμπαρασταθει για το πως νιωθει!!!Μια χαρα τα λες,δεν φτανει που κανεις τον κοπο να μας κατατοπισεις θα γελασουμε και απο πανω;!

Διαφημίσεις

Αχ κοριτσια μου κοριτσια μου,χοροπηδαω,ουτε δικα μου να ηταν τα μωρα...Ειναι τοσο καλη κοπελα,μου ειχε στειλει ενεσεις για την τριτη σπερματενχυση που δεν εκανα ποτε χωρις να με ξερει και απο τοτε αρχισαμε να μιλαμε...Μη με πειτε θρησκοληπτη αλλα της εστειλα το βαμβακι που ειχα φαει και εγω απο τον Αγιο δημητρη και εμαθε σε 15 ημερες πως ειναι εγκυος οπως και εγω,για αυτο ειμαι τοσο συγκινημενη,βεβαια αυτη εκανε εξωσωματικη,αλλα δεν εχει σημασια το αποτελεσμα μετραει!!!!

Μαράκι θυμαμαι τοτε με τα νερά, ήμουν στη τουαλέτα της ταβέρνας και κοιτάω κάτω και σχολιάζω" μωρε πότε πρόλαβαν και την λέρωσαν την τουαλέτα οι απρόσεχτοι;' Πού να καταλαβω οτι μου ειχαν σπασει τα νερα...Γυρίζω στο τραπέζι μας και επειδή αρχισα να νιωθω βρεγμενη, αρχιζα να είμαι σε αναμμένα κάρβουνα!!! Πληρώσαμε και χωριστηκαμε από την παρέα μας και περπατούσαμε για το σπίτι και του το ειπα του αντρα μου" νομιζω μου εσπασαν τα νερά!" και συνεχίζαμε να περπαταμε...Με μια ηρεμία αφύσικη...Ότι έφτασε η μεγάλη ώρα, της γέννησης της κόρης μου!!!

starkieser καλά κάνεις και πιστεύεις στον Θεό...Μας δίνει δύναμη να πιστευουμε σε βοήθεια από τον Θεό. Αυτό με το βαμβάκι του Αγ. Δημητρίου τί είναι; λαδάκι αγιασμένο; και το τρως;

i want to be mama καναμε το μαθημα μας μια χαρα και ηταν κανονικοτατη γοργονίτσα!!!

Μαράκι θυμαμαι τοτε με τα νερά, ήμουν στη τουαλέτα της ταβέρνας και κοιτάω κάτω και σχολιάζω" μωρε πότε πρόλαβαν και την λέρωσαν την τουαλέτα οι απρόσεχτοι;' Πού να καταλαβω οτι μου ειχαν σπασει τα νερα...Γυρίζω στο τραπέζι μας και επειδή αρχισα να νιωθω βρεγμενη, αρχιζα να είμαι σε αναμμένα κάρβουνα!!! Πληρώσαμε και χωριστηκαμε από την παρέα μας και περπατούσαμε για το σπίτι και του το ειπα του αντρα μου" νομιζω μου εσπασαν τα νερά!" και συνεχίζαμε να περπαταμε...Με μια ηρεμία αφύσικη...Ότι έφτασε η μεγάλη ώρα, της γέννησης της κόρης μου!!!

starkieser καλά κάνεις και πιστεύεις στον Θεό...Μας δίνει δύναμη να πιστευουμε σε βοήθεια από τον Θεό. Αυτό με το βαμβάκι του Αγ. Δημητρίου τί είναι; λαδάκι αγιασμένο; και το τρως;

i want to be mama καναμε το μαθημα μας μια χαρα και ηταν κανονικοτατη γοργονίτσα!!!

Αυτο Ηλιοβασιλεμα μου το εστειλαν στη μαμα μου κατι θειες μου απο αθηνα ή θεσσαλονικη,δεν θυμαμαι καλα,ειναι ενα βαμβακι που το εχουν περασει απο τα λιψανα του Αγιου δημητριου και μοσχοβολαει υπερβολικα...σου δινουν πολυ λιγο,εγω εφαγα και εστειλα και στην κοπελα βαμβακι ισο με μια φακι...Η μαμα μου μου ειχε πει οτι μια μανουλα το ειχε παρει πριν κανει μωρο και οταν γεννηθικε το μωρο το κρατουσε στο χερι,δεν ξερω αν αυτες οι ιστοριες ειναι αληθινες αλλα ενω ο αντρας μου το κοροιδεψε οταν του το ειπα,τωρα που εχουμε το μωρακι στην κοιλιτσα με ρωταει καμια φορα αν θα εχει το βαμβακακι στο χρακι του οταν βγει χαχαχα!!!

καλα εδω που τα λεμε και εσυ το παραπηρες ψυχραιμα...χαχαχ!!εγω θα τσιριζω και δεν ντρεπομαι που το λεω,ειμαι κοτα!!!Η αληθεια ομως ειναι οτι αφου ησουν ηρεμη εσυ ηταν ηρεμο και το γοργονακι σου!!!

Να πω την αλήθεια μου, το τελευταίο καιρό μετά τον 8ο και αφού είχα μπει στον μήνα μου είχα μεγάλη ανησυχία να πάνε όλα καλά και να γεννηθεί υγιές το μωρό μου!!! Και όταν τελικά έσπασαν τα νερά, δεν ξέρω πώς αλλά ήμουν χαλαρή , ίσως και παγωμενη σαν όλο αυτό να μην συμβαίνει σε μένα...Δεν πονούσα κιόλας στην αρχή οπότε δεν το συνηδειτοποίησα αμέσως ότι έφτασε η μεγάλη ώρα.

Όταν μπήκα στη κλινική, και σιγά σιγά άρχισαν οι πόνοι, τότε η αληθεια είναι ότι δεν ηξερα πόσο θα άντεχα...Με πονούσε η μεση μου αφορητα και ακόμη δεν είχα διαστολή...Και όταν μου ανοκοίνωσε ο γιατρος για καισαρική, ανακουφίστηκα γιατί θα γλυτωνα τους πόνους αλλά ζήτησα επισκληρίδιο για να δω πρώτη εγω στο χειρουργείο το μωρό μου!!!

Διαφημίσεις

καλα εδω που τα λεμε και εσυ το παραπηρες ψυχραιμα...χαχαχ!!εγω θα τσιριζω και δεν ντρεπομαι που το λεω,ειμαι κοτα!!!Η αληθεια ομως ειναι οτι αφου ησουν ηρεμη εσυ ηταν ηρεμο και το γοργονακι σου!!!

STARKIESER, νομίζω ότι και συ ψυχραιμη θα είσαι γιατί εκεινη την στιγμή δεν συνειδητοποιείς τι ακριβώς γίνεται... και εξάλλου μας έχει εφοσιάσει ο ΘΕός και η Φύση με δύναμη.. φαντάσου να γεννούσαν οι άντρες???? εμείς είμαστε φτιαγμένες για την διαιώνιση του είδους και προγραμματισμένες για τέτοιες καταστασεις - γέννα.....

Αυτο Ηλιοβασιλεμα μου το εστειλαν στη μαμα μου κατι θειες μου απο αθηνα ή θεσσαλονικη,δεν θυμαμαι καλα,ειναι ενα βαμβακι που το εχουν περασει απο τα λιψανα του Αγιου δημητριου και μοσχοβολαει υπερβολικα...σου δινουν πολυ λιγο,εγω εφαγα και εστειλα και στην κοπελα βαμβακι ισο με μια φακι...Η μαμα μου μου ειχε πει οτι μια μανουλα το ειχε παρει πριν κανει μωρο και οταν γεννηθικε το μωρο το κρατουσε στο χερι,δεν ξερω αν αυτες οι ιστοριες ειναι αληθινες αλλα ενω ο αντρας μου το κοροιδεψε οταν του το ειπα,τωρα που εχουμε το μωρακι στην κοιλιτσα με ρωταει καμια φορα αν θα εχει το βαμβακακι στο χρακι του οταν βγει χαχαχα!!!

Μπορείς να μάθεις από που το πήραν οι θείες σου???? με συγκινούν και με ανατριχιάζουν τέτοιες ιστορίες..... εγώ έχω φάει και το μηλαράκι από Αγία Ειρήνη χρυσοβαλάντου, αλλά τίποτα ρε κορίτσια.... δεν ξέρω ίσως κάποιοι άνθρωποι πιστεύουν περισσότερο και βιωνουν θαυματα.....

Ηλιοβασίλεμα, αυτη η ηρεμία που ένιωθες, είναι αυτό που λέω παραπάνω... ο Θεός μας προικίζει με αυτό το χάρισμα..... αλλιώς θα τρέχαμε πανικόβλητες...... (αν και για μας Starkieser, δεν παίρνω και όρκο :D:D )

ηλιοβασίλεμα, μπράβο σου... έσπασαν τα νερά και συ δεν είπες τίποτα?? εγώ θα ξεσήκωνα ..... μπράβο σας κορίτσια!!!! και με μενα με τρομάζει ο πρώτος καιρος που είναι και τα ορμονικά, το παίδι είναι μικρούλη και πολλά άλλα... αλλά ο Θεός μας έπλασε με δύναμη και κουράγιο για να αντέχουμε!!!!!!

Thalia, σευχαριστούμε που μοιράστηκες την εμπειρία σου μαζί μας. Hταν και ο άντρας σου μέσα????? Μπράβο του!!! θα μου άρεσε αυτο!!!!! παίρνεις κουράγιο και δύναμη!!! πρέπει να είναι πολύ θαρραλέος, ο δικός μου αίμα φοβάται να δώσει.....

Ιοκάστη και συ με καισαρική...

Starkieser να παίρνεις κουράγιο!!! θα ξυπνήσεις από την νάρκωση και θα έχεις το μωράκι σου, έτοιμο!!!!!!!!!!! Μεγάλη χοριακή η φίλη σου, σίγουρα διδυμα είναι!!!!! ;););)

να σ πω την αλήθεια δεν το είχε να μπει μέσα στο χειρουργείο.ήταν βέβαια μαζί μου στον προθάλαμο αλλά τελικά καθώς με πηγαίνανε στο χειρουργείο του είπε η γιατρός μου ελα ελα κ ήρθε.αλλά με το που του είπε κάθισε σηκώθηκε γιατί γεννησα .κ αυτό γιατί οι μαίες με προετοίμαζαν από τον προθάλαμο δλδ εσπρωχνα με αποτέλεσμα ίσα που πρόλαβε η γιατρός μου να πιάσει το μωρό κ σκιστηκα κιόλας γιατί δεν πρόλαβε όπως είπα να με κόψει.έπειτα με έραβε μια ώρα αλλά οκ μετά.πάντως τους ξεχεσε μετά εκεί κ καλά έκανε!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

να σ πω την αλήθεια δεν το είχε να μπει μέσα στο χειρουργείο.ήταν βέβαια μαζί μου στον προθάλαμο αλλά τελικά καθώς με πηγαίνανε στο χειρουργείο του είπε η γιατρός μου ελα ελα κ ήρθε.αλλά με το που του είπε κάθισε σηκώθηκε γιατί γεννησα .κ αυτό γιατί οι μαίες με προετοίμαζαν από τον προθάλαμο δλδ εσπρωχνα με αποτέλεσμα ίσα που πρόλαβε η γιατρός μου να πιάσει το μωρό κ σκιστηκα κιόλας γιατί δεν πρόλαβε όπως είπα να με κόψει.έπειτα με έραβε μια ώρα αλλά οκ μετά.πάντως τους ξεχεσε μετά εκεί κ καλά έκανε!!!!

Με την επισκληρίδιο δεν καταλαβαίνεις πόνο?? καθόλου?? γιατί δεν κάνουν όλες οι γυναίκες για να μην πονάνε???? Πρέπει να κάνεις και μαθήματα από πριν σε μαία??? με τις ανάσες που λένε κτλ???

Κορίτσια σας ρωτάω γιατί εσείς έχετε εμπειρία και επίσης θέλω να μάθω τι σας δυσκόλεψε στην αρχή, τι σας άγχωσε???

Διότι φαντάζομαι ότι ναι μεν όλες θέλουμε ένα μωρό άλλα δεν θα είναι όλα ρόδινα στην αρχή...... θα υπάρχουν και πολλές δυσκολίες και απροοπτα..... και καλό θα ήταν να μαθαίνουμε και για αυτές ώστε να είμαστε προετοιμασμένες........

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...