Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, little miracle είπε:

δεν ξερω πως το εννοει η bluey , αλλα γενικα απο οσα μου εχουν πει εμενα εικονα ειναι οταν απλα στον υπερηχο φαινονται πολλα ωοθυλακια, ενω συνδρομο οταν συνοδευεται η εικονα απο συγκεκριμενες τιμες στις lh-fsh καθως και συμπτωματολογια (μεγαλοι αστατοι κυκλοι, τριχοφυια, ευκολη αυξηση βαρους με πολυ λιπος η το αντιθετο / ανδρικο φαινοτυπο κτλ)

Δεν έχω καταλάβει την διαφορά αλλά έχω ακούσει όλα αυτά που λες και εσύ και εγώ δεν έχω τίποτα από όλα αυτά απλά φαίνεται στον υπέρηχο πολλά ωοθυλάκια για αυτό λέω πως μάλλον έχω εικόνα και όχι σύνδρομο 

Just now, Blu24 είπε:

Δεν έχω καταλάβει την διαφορά αλλά έχω ακούσει όλα αυτά που λες και εσύ και εγώ δεν έχω τίποτα από όλα αυτά απλά φαίνεται στον υπέρηχο πολλά ωοθυλάκια για αυτό λέω πως μάλλον έχω εικόνα και όχι σύνδρομο 

Και για αυτό μάλλον και η ΑΜΗ μου είναι λίγο πάνω από το όριο 

Ποσες δεν κανουν ή δεν γνωρίζουν για την ωορηξια τους?

Ωορηξια δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο???  

76

1. 1. Ωορηξια δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο???

• ΑΚΑΝΟΝΙΣΤΟΣ ΚΥΚΛΟΣ
    • ΠΟΛΥΚΥΣΤΙΚΈΣ ΩΟΘΗΚΕΣ
    • ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΩΟΡΗΞΙΑ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια, εσείς που γεννήσατε, δεν πάθατε σοκ???

Περιγράψτε μας λίγο τη γέννα.... και ειδικά το μετά που κλείνεσαι στο σπίτι και αλλάζει ολοκληρωτικά η ζωή σου.... πώς ήταν η εμπειρία σας????

(Starkieser, αν σε αγχώνουν όλα αυτά μην τα διαβάσεις)

Καλημέρα!!!

Είχες και φαγούρα ή μόνο την κοκκινάδα;

Συνηθίζονται τα δερματικά...αλλά και οι ραγάδες που ανεξαρτήτων κιλών, αν έχεις την τάση να κάνεις, δεν τις γλυτώνεις.... Καμιά ενυδατική κρέμα ή βαζελίνη βοηθάει στην ενυδάτωση...

Τώρα στο σημείο που λες, ίσως έπαθες και απλό συγκαμα, ξέρεις να μην σκουπίστηκες καλά από τνερά του ντους και με την επαφή με την κοιλιά, να σου κοκκίνησε!

Τιποτα δεν νιωθω,ουτε φαγουρα,ουτε πονο ,ουτε τσουξιμο,μονο ειναι μια κατακοκκινη γραμμη λες και μου εχουν τραβηξει μια μολυβια οριζοντια στη κοιλια...απλα με τρομαξε γιατι εμοιαζε με αιμα και ξερεις ειμαι υπερβολικη,δεν ηθελα και πολυ!!!Βαζω παιδικο λαδακι για το σωμα,μου ειπαν πως το λαδι αντιδρα καλυτερα με το δερμα,θα δειξει...Ευχαριστω παντως!!!

Περιγράψτε μας λίγο τη γέννα.... και ειδικά το μετά που κλείνεσαι στο σπίτι και αλλάζει ολοκληρωτικά η ζωή σου.... πώς ήταν η εμπειρία σας????

Λοιπόν....................

Μόλις μου εσπασαν τα νερα, 38η βδομαδα 12 τα μεσανυχτα ήμουν εξω για φαγητό και αγεροχη, δεν ειπα κατι στην παρεα, πληρωσαμε και φυγαμε για σπιτι. Στο δρόμο λεω του αντρα μου¨πρεπει να σπασανε τα νερά". Παμε σπιτι και φευγουμε για κλινική χωρίς την βαλίτσα και ξαναγυρισαμε να την παρουμε...

Παμε 2 παρα στη κλινικη, χωρις πονους μονο βρεγμενη....Με γδυνουν, με ετοιμαζουν, με ψαχουλευουν και 0 διαστολή....Κοιμησου μου ελεγαν, πού εγώ που ακουγα την καρδια του μωρού και ημουν ανησυχη....Ξεκινησαν και οι πόνοι, και πεθαινα από τον πονο της μεσης αλλά ξημέρωσε και η διαστολή μηδαμινή και ερχεται ο γιατρος και μου λεει ' και να σε αφησω μεχρι το απογευμα, δεν θα εχεις διαστολή, ειναι λωροδεμενη ψηλα και δεν κατεβαινει, να παμε για καισαρική"

Την γενναω λοιπον με καισαρικη και επισκληριδιο, την βγαζουν από μενα σε 5 λεπτα, την βλέπω με το ενα της ματακι ανοιχτο και λεω" εχει κατι που ειναι μονο το ενα ματι ανοιχτο; και γελαγαν οι γιατροι... Μου φανηκε αιωνας μεχρι να με ετοιμασουν και να παω και εγω στο δωματιο που περιμεναν οι δικοι μου με την μπεμπα....

Τις μερες της κλινικης...δεν καταλαβαινεις και πολλά...Εχεις γινει μαμά αλλά εισαι μεσα στο ασφαλες περιβαλλον της κλινικής, ειχα και την βοήθεια της μητερας μου και το ηλεγχα!!!

Και φτανει η μερα που γυρισζουμε στο σπίτι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εκει ήταν σαν οι 24 ωρες της μερας έγιναν 2...............Μέχρι να εξοικιωθεις με τον θηλασμό και να μάθεις να πιανεις το μωρό, θελει τον χρονο του. Θυμαμαι το πρωτο της μπανιο!!! Δεν ηθελα, φοβομουν στον νιπτηρα και λογω καισαρικης δεν μπορούσα και σκιμμενη στη μπανιερα...Και την καναμε με κατσαρολα ζεστο νερο και καθαρη λεκανη στην κρεβατοκαμαρα μας!!!!!!!!!!!!

Από την κούραση με επιαναν τα κλαματα...

Ολα αυτα λιγες μερες....σταδιακά βελτιωνονταν τα πραγματα...στις 20 μερες ημασταν καλυτερα και στις 40 σαν να ειχα αλλο μωρό...Είναι αυτο που λενε για τις λεχωνες και τα μωρά ότι θελουν τις 40 μερες για να στρωσουν....

Μετά ολα προχωρανε σταδιακά μαζί με το μεγάλωμα του μωρού, αλλάζουμε και εμείς σαν ανθρωποι, γινομαστε γονεις και στην πράξη!!!!!!!!

Και όλα αυτά δεν τα αλλάζω για τιποτα στον κόσμο!!!!!!!!!!!!!! Και σας το εύχομαι να το ζήσετε και να το απολαύσετε και εσείς!!!!!!!!!!!!

Μην ανχωνεσαι Μαρακι εγω φρικαρω και απο μονη μου δεν χρειαζομαι βοηθεια,τουλαχιστον ειμαι ειλικρινης!!!Χθες παρακολουθησα στο ιντερνετ μια ζωντανη καισαρικη και μετα μια μαμα περιεγραφε ακρυβως πως ειναι στο νοσοκομειο και στο σπιτι,το εχω παρει αποφαση οτι θα υποφερω αρκετα...Δεν βαριεσαι εχω κανει αλλες δυο ενχειρισεις,το μωρο να ειναι καλα!!!

Διαφημίσεις

Αχ πεταω απο τη χαρα μου,η φιλη μου που ειχε χασει 2 μωρακια που σας ελεγα,εκανε τεστ σημερα και βγηκε θετικο,11ημερα 312 μοναδες,ισως ειναι και 2...Θα τρελαθω,εχω να παρω τετοια χαρα απο τοτε που ειδα τη δικη μου χοριακη....Απο εδω μεσα τη γνωρισα και μιλαμε στο facebook,αχ ο Αγιος δημητρης εκανε παλι το θαυμα του...Εχω ανατριχιασει...!!!Και σε σας ρε κοριτσια μου ευχομαι να παρετε και να μας δωσετε αυτη τη χαρα!!!!

Αχ πεταω απο τη χαρα μου,η φιλη μου που ειχε χασει 2 μωρακια που σας ελεγα,εκανε τεστ σημερα και βγηκε θετικο,11ημερα 312 μοναδες,ισως ειναι και 2...Θα τρελαθω,εχω να παρω τετοια χαρα απο τοτε που ειδα τη δικη μου χοριακη....Απο εδω μεσα τη γνωρισα και μιλαμε στο facebook,αχ ο Αγιος δημητρης εκανε παλι το θαυμα του...Εχω ανατριχιασει...!!!Και σε σας ρε κοριτσια μου ευχομαι να παρετε και να μας δωσετε αυτη τη χαρα!!!!

Καλά στεριωματα στη φίλη σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μπορει καποια απο τις μανουλες να μου πει αν καποια στιγμη στην κοιλια της εμφανιστηκε μια κοκκινη εντνη γραμμη;Εχω ακουσει για τις ραγαδες αλλα δεν εχω παρει κιλα ακομα και η γραμμη ειναι στο σημειο που σου κανουν την καισαρικη και ειναι και οριζοντια...μου φαινεται αρκετα περιεργη...Και δεν πηρα την γυναικολογο μου γιατι βαριεμαι να την ακουω να με λεει μια υπερβολικη και μια οτι ειμαι η πιο ηρεμη μανουλα που ειχε...!!!

λοιπόν για την γραμμή που λες αν είναι κάθετη προς την κοιλία σου είναι η μελαινα γραμμή.αυτή ξεκινάει από κάτω χαμηλά κ προχωράει καθώς μεγαλώνει η κύηση προς τα επανω προς τον ομφαλό.εγώ την είχα κ ήταν από χαμηλά μέχρι πάνω στο στομάχι.είναι μια γραμμή είτε σκουρόχρωμη είτε πιο κιτρινη .ανάλογα το φύλο λένε:στο μεν πρώτο είναι αγόρι(εγώ την εχω ακόμα αλλά είναι πολύ αχνη ,σημ.εχω γεννήσει εδώ κ 7 μήνες), κ στο μεν δεύτερο είναι κορίτσι.εμένα βγήκε πάντως κ είναι αγόρι.επίσης δεν εμφανίζεται σε όλες τις εγκυμονουσες .

[sIGPIC][/sIGPIC]

λοιπόν θα τα πω γρήγορα:εμένα με έπιασαν οι πόνοι αρρυθμοι ακόμα στις 4.30 το πρωί.(σηκώθηκα κιόλας γιατί ήθελα τουαλέτα για χοντρό πράγμα περίεργο για εκείνη την ώρα κ αυτό γιατί λόγο της συσπασης που κάνει η μήτρα(όπως στην περίοδο)).οι πόνοι είναι όπως της περιόδου αλλά σιγά σιγά δυναμώνουν.μετά από μίση ώρα καθώς πήγαινα στο δωμάτιο νιώθω ότι κατουρηθηκα που όμως ήταν αίμα....πήρα την γιατρό μου οι πόνοι συνέχιζαν κ δώσαμε ραντεβού στο Μητέρα στις 10 το πρωί.τελικά είχα κάνει 2εκ διαστολη όμως ο μικρός δεν είχε κατέβει.έτσι 10-14.00 ανεβοκατεβαινα τα σκαλιά αλλά τππ.τελικά στις 14.00 μου έσπασαν τα νερα κ κατέβηκε λίγο...έπειτα επειδή έκανα καλές συσπασεις από μόνη μου άντεξα μέχρι κ τα 4εκ διαστολη ώσπου δεν άντεξα άλλο από τον πόνο κ έκανα επισκληριδιο....μετά όλα καλά κ τελικά γεννησα στις 5.30 το απογευμα!!!!!!!!

***σημ.ήταν μέσα κ ο άντρας μου στη γεννά.απορώ πως άντεξε!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

λοιπόν για την γραμμή που λες αν είναι κάθετη προς την κοιλία σου είναι η μελαινα γραμμή.αυτή ξεκινάει από κάτω χαμηλά κ προχωράει καθώς μεγαλώνει η κύηση προς τα επανω προς τον ομφαλό.εγώ την είχα κ ήταν από χαμηλά μέχρι πάνω στο στομάχι.είναι μια γραμμή είτε σκουρόχρωμη είτε πιο κιτρινη .ανάλογα το φύλο λένε:στο μεν πρώτο είναι αγόρι(εγώ την εχω ακόμα αλλά είναι πολύ αχνη ,σημ.εχω γεννήσει εδώ κ 7 μήνες), κ στο μεν δεύτερο είναι κορίτσι.εμένα βγήκε πάντως κ είναι αγόρι.επίσης δεν εμφανίζεται σε όλες τις εγκυμονουσες .

Ναι διαβασα για αυτη τη γραμμη αλλα η δικια μου ειναι οριζοντια στο σημειο που κανει ο γιατρος την καισαρικη τομη...!Μαλλον θα παω παρασκευη στο γιατρο και θα δουμε τι θα πει και αυτη!!

Διαφημίσεις

Ναι διαβασα για αυτη τη γραμμη αλλα η δικια μου ειναι οριζοντια στο σημειο που κανει ο γιατρος την καισαρικη τομη...!Μαλλον θα παω παρασκευη στο γιατρο και θα δουμε τι θα πει και αυτη!!

μμμμ....δεν ξέρω τότε .μπορεί να μην είναι τπτ ευχάριστο.μην αγχώνεσαι !!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πηρα τη γιατρο για να κλεισω ραντεβου και τη ρωτησα και για τη γραμμη,εξω,εξω σαν να μην τρεχει τιποτα..χαχαχαχ!!Μου ειπε πως μαλλον διπλωνει η κοιλια μου σε εκεινο το σημειο και επειδη ειναι πιο ευαισθητο το δερμα τωρα εκανε σημαδι...Ειπε πως ισως φυγει σε καμια βδομαδουλα που θα μεγαλωσει κι αλλο η κοιλια μου και θα διπλωνει διαφορετικα!!!Κοριτσια απορρω πως αντεχουμε εμεις οι γυναικες και τι μηχανισμος εινα αυτος στομυαλο μας που μας κανει να κραταμε μονο τη χαρα του μωρου και να ξεχναμε ολα τα φρικτα που συμβαινουν μεχρι να ερθει!!!

Πηρα τη γιατρο για να κλεισω ραντεβου και τη ρωτησα και για τη γραμμη,εξω,εξω σαν να μην τρεχει τιποτα..χαχαχαχ!!Μου ειπε πως μαλλον διπλωνει η κοιλια μου σε εκεινο το σημειο και επειδη ειναι πιο ευαισθητο το δερμα τωρα εκανε σημαδι...Ειπε πως ισως φυγει σε καμια βδομαδουλα που θα μεγαλωσει κι αλλο η κοιλια μου και θα διπλωνει διαφορετικα!!!Κοριτσια απορρω πως αντεχουμε εμεις οι γυναικες και τι μηχανισμος εινα αυτος στομυαλο μας που μας κανει να κραταμε μονο τη χαρα του μωρου και να ξεχναμε ολα τα φρικτα που συμβαινουν μεχρι να ερθει!!!

Πάντως να σκουπίζεσαι καλά για να αποφεύγεις την υγρασία... Εγω το παθαίνω σε διάφορα σημεία του σωματος πχ στο στηθος γιατι εχω την συνηθεια να μην σκουπίζομαι καλά, σχεδόν βρεγμένη ντυνομαι και το καλοκαίρι παθαίνω κοκκινίλες...Και βάζω λιγη ταλκ σκονη για να με αφήνει η φαγούρα...

Καλά εκανες και τηλεφωνησες στη γιατρο και την ρωτησες. Πότε εχεις ραντεβού τωρα;

Πάντως να σκουπίζεσαι καλά για να αποφεύγεις την υγρασία... Εγω το παθαίνω σε διάφορα σημεία του σωματος πχ στο στηθος γιατι εχω την συνηθεια να μην σκουπίζομαι καλά, σχεδόν βρεγμένη ντυνομαι και το καλοκαίρι παθαίνω κοκκινίλες...Και βάζω λιγη ταλκ σκονη για να με αφήνει η φαγούρα...

Καλά εκανες και τηλεφωνησες στη γιατρο και την ρωτησες. Πότε εχεις ραντεβού τωρα;

Αν δεν με πιασει καμια υστερια παλι με τις κρισεις πανικου,θα παω παρασκευη πρωι,αν μου κανει τη χαρη να ανοιξει ποδια θα σας βαλω τον υπερηχο...χαχαχαχ!!Σημερα ημουνα πολυ καλυτερα και πηγαμε και μια βολτα με τον αντρα μου,ανεβηκε λιγο η πιεση,ισως εφτιαξε λιγο το αιμα ποιος ξερει!!

Εγω επειδη ειχα ζαχαρο στο οριο ειπε ο γιατρος μου στην 38 βδομαδα να κλεισουμε ραντεβου για να γεννησω με τεχνικους πονους!

Πηγα λοιπον στο Ιασω στις 7 το πρωι και ξεκινησανε οι τεχνικοι πονοι( δεν πονουσα καθολου), εκανα ως τις 2 το μεσημερι μονο 2 διαστολη!το μωρο ητανε πολυ ψηλα δεν κατεβαινει ητανε καπως σφινομενος και ετσι 2και 30 πηγαμε για καισαρικη!Η καισαρικη με ενοχλησε τις 2 πρωτες μερες, ωσπου να σε σηκωσουνε και να πας τουαλετα μετα δεν ητανε τιποτα!5 μερες μετα απλα τραβιγματακια ενοιωθα!Ουτε πονους γεννας καταλαβα!Οσο για τον θηλασμο ο οποιος λογω ανατομιας μου με δυσκολεψε, γνωμη μου ειναι αν θελει καμια να θυλασει να κανει ασκησεις απο πριν!Και φυσικα οποιος σας αγχωνει και δεν υποστηριζει τον ρολο σας σαν μαμα μακρια, μονες και παλι μονες!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...