Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, little miracle είπε:

δεν ξερω πως το εννοει η bluey , αλλα γενικα απο οσα μου εχουν πει εμενα εικονα ειναι οταν απλα στον υπερηχο φαινονται πολλα ωοθυλακια, ενω συνδρομο οταν συνοδευεται η εικονα απο συγκεκριμενες τιμες στις lh-fsh καθως και συμπτωματολογια (μεγαλοι αστατοι κυκλοι, τριχοφυια, ευκολη αυξηση βαρους με πολυ λιπος η το αντιθετο / ανδρικο φαινοτυπο κτλ)

Δεν έχω καταλάβει την διαφορά αλλά έχω ακούσει όλα αυτά που λες και εσύ και εγώ δεν έχω τίποτα από όλα αυτά απλά φαίνεται στον υπέρηχο πολλά ωοθυλάκια για αυτό λέω πως μάλλον έχω εικόνα και όχι σύνδρομο 

Just now, Blu24 είπε:

Δεν έχω καταλάβει την διαφορά αλλά έχω ακούσει όλα αυτά που λες και εσύ και εγώ δεν έχω τίποτα από όλα αυτά απλά φαίνεται στον υπέρηχο πολλά ωοθυλάκια για αυτό λέω πως μάλλον έχω εικόνα και όχι σύνδρομο 

Και για αυτό μάλλον και η ΑΜΗ μου είναι λίγο πάνω από το όριο 

Ποσες δεν κανουν ή δεν γνωρίζουν για την ωορηξια τους?

Ωορηξια δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο???  

76

1. 1. Ωορηξια δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο???

• ΑΚΑΝΟΝΙΣΤΟΣ ΚΥΚΛΟΣ
    • ΠΟΛΥΚΥΣΤΙΚΈΣ ΩΟΘΗΚΕΣ
    • ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΩΟΡΗΞΙΑ

Recommended Posts

Καλησπέρα.................

Είμαι να σκάσω....................................και εγώ και ο άντρας μου!!! Έμεινε από μπαταρία το αυτοκινητο μας και μας έφυγαν απρόοπτα 100?.......οπότε άκυρες οι διακοπές μας!!!!!!!!!:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

Δεν είχαμε σκοπό, ούτε την δυνατότητα να χαλάσουμε πολλά για διακοπές και γι αυτό θα πηγαιναμε φιλοξενούμενοι σε σπίτι φίλης μου από τα φοιτητικά χρόνια μου...Όμως με αυτό το 100ρικο για την ζημιά πάει πλέον το ακυρώνουμε.........................Θα καθήσουμε σπιτάκι μας και ελπίζω από αυτή την γκαντεμιά να βγει επιτέλους κάτι καλό.......................

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χαχαχα, θα με κλείσουν μέσα και θα με απαλλάξουν λόγω χαζομάρας!!! βλέπω μωράκια και μου τρέχουν τα σάλια... ειδικά μέχρι 1 χρονων, είναι το καλύτερό μου!!!!

και σεις βλέπω δεν είστε καλά... αρχίσατε να αποτρελένεστε με τα μωράκια!!! χαχαχα είμαστε για δέσιμο!!!!! :) :) αλλά δικαίωμά σας είναι να κάνετε ότι πιο χαζό και ταυτόχρονα τρυφερό θέλετε με το μωράκι σας!!!!! να γινετε χαζομπαμπάς και χαζομαμά... ούτως ή αλλώς από υλικά αγαθά δεν πάσχουν τα μωρά, το μόνο που χρειάζονται είναι πολλή αγάπη!!!!

Είναι μια τόση δα μικρή ζωούλα και σου βγάζει ότι πιο όμορφο και θετικό έχεις μέσα σου.... τελικά το πιο αγνό πράγμα στον κόσμο είναι τα μωρά... μετά πώς γινομαστε θηρία εμείς οι άνθρωποι δεν έχω καταλάβει???

δεν μπορεις να καταλαβεις πως γινομαστε θυρια;οι γονεις φταινε για οτι γινονται τα παιδια,αν ο γονιος σου δωσει μια οδο απο μικρο αυτη την οδο θα ακολουθισεις σε ολη σου τη ζωη...βαρεθηκα να ακουω γονεις να λενε πως το παιδι τους γεννηθηκε ετσι,δηλαδη σαν γονιος εισαι αχρηστος και χωρις εσενα μια χαρα θα ηταν το παιδι...οταν φερνουμε ενα παιδι στον κοσμο πρεπει να αναλαμβανουμε τις ευθυνες,δεν ειναι μονο δικο μας κατορθωμα οταν το παιδι ειναι καλο,δικο μας ειναι και οταν ειναι κακο!!!!Κοιτα οι μπεμποπαρακολουθηση και το σταξιμο του σαλιου ειναι ενα χομπυ που δεν εχω κοψει ακομα...Ελπιζω να γιατρευτω μολις παρω αγκαλια το δικο μου!!!

Καλησπέρα.................

Είμαι να σκάσω....................................και εγώ και ο άντρας μου!!! Έμεινε από μπαταρία το αυτοκινητο μας και μας έφυγαν απρόοπτα 100?.......οπότε άκυρες οι διακοπές μας!!!!!!!!!:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

Δεν είχαμε σκοπό, ούτε την δυνατότητα να χαλάσουμε πολλά για διακοπές και γι αυτό θα πηγαιναμε φιλοξενούμενοι σε σπίτι φίλης μου από τα φοιτητικά χρόνια μου...Όμως με αυτό το 100ρικο για την ζημιά πάει πλέον το ακυρώνουμε.........................Θα καθήσουμε σπιτάκι μας και ελπίζω από αυτή την γκαντεμιά να βγει επιτέλους κάτι καλό.......................

Το γελας;Φανταζεσαι σε ενα μηνα να ευχαριστεις την μπαταρια που χαλασε;Ποτε δεν ξερεις τι μπορει να φερει μια ατυχια!!!Ελα θα σου κανουμε παρεα εμεις...

Το γελας;Φανταζεσαι σε ενα μηνα να ευχαριστεις την μπαταρια που χαλασε;Ποτε δεν ξερεις τι μπορει να φερει μια ατυχια!!!Ελα θα σου κανουμε παρεα εμεις...

Μονο αυτό σκέφτομαι!!!!!! Οτι τουλάχιστον θα κάνουμε το "άθλημα" με τον άντρα μου γιατί εκεί που θα πηγαιναμε, με την κόρη στο ίδιο δωματιο και πιθανώς και στο κρεβατι μαζί μας , δεν θα ήταν ευκολο να γινει............

Μπορει καποια απο τις μανουλες να μου πει αν καποια στιγμη στην κοιλια της εμφανιστηκε μια κοκκινη εντνη γραμμη;Εχω ακουσει για τις ραγαδες αλλα δεν εχω παρει κιλα ακομα και η γραμμη ειναι στο σημειο που σου κανουν την καισαρικη και ειναι και οριζοντια...μου φαινεται αρκετα περιεργη...Και δεν πηρα την γυναικολογο μου γιατι βαριεμαι να την ακουω να με λεει μια υπερβολικη και μια οτι ειμαι η πιο ηρεμη μανουλα που ειχε...!!!

Διαφημίσεις

Μπορει καποια απο τις μανουλες να μου πει αν καποια στιγμη στην κοιλια της εμφανιστηκε μια κοκκινη εντνη γραμμη;Εχω ακουσει για τις ραγαδες αλλα δεν εχω παρει κιλα ακομα και η γραμμη ειναι στο σημειο που σου κανουν την καισαρικη και ειναι και οριζοντια...μου φαινεται αρκετα περιεργη...Και δεν πηρα την γυναικολογο μου γιατι βαριεμαι να την ακουω να με λεει μια υπερβολικη και μια οτι ειμαι η πιο ηρεμη μανουλα που ειχε...!!!

Καλημέρα!!!

Είχες και φαγούρα ή μόνο την κοκκινάδα;

Συνηθίζονται τα δερματικά...αλλά και οι ραγάδες που ανεξαρτήτων κιλών, αν έχεις την τάση να κάνεις, δεν τις γλυτώνεις.... Καμιά ενυδατική κρέμα ή βαζελίνη βοηθάει στην ενυδάτωση...

Τώρα στο σημείο που λες, ίσως έπαθες και απλό συγκαμα, ξέρεις να μην σκουπίστηκες καλά από τνερά του ντους και με την επαφή με την κοιλιά, να σου κοκκίνησε!

Καλημεραααα!!!

Τι κανετε;;;

Ξυπνηστε να πουμε να πουμε καμια κουβεντα!!!

Αντε υπναρουδες!!!!!:tongue::tongue::tongue:

Εγώ ξυπνησα αλλά σε λιγο θα παω την μικρή για κολύμβηση.

Καλημέρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εσύ τί κάνεις; Πού σε πετυχαίνω, σπίτι;

Ακυρώθηκαν και οι διακοπές μας......................:cry::cry::cry: Χθες πάθαμε ζημιά στη μπαταρία του αυτοκινητου και μας έφυγαν 100?, απρόοπτα οπότε δεν μας παίρνει να πάμε και εκτός έδρας....

Διαφημίσεις

Εσύ τί κάνεις; Πού σε πετυχαίνω, σπίτι;

Ακυρώθηκαν και οι διακοπές μας......................:cry::cry::cry: Χθες πάθαμε ζημιά στη μπαταρία του αυτοκινητου και μας έφυγαν 100?, απρόοπτα οπότε δεν μας παίρνει να πάμε και εκτός έδρας....

Σπιτι,μονη σαν το λεμονι...

Αν δεν εχεις δουλεια,που να πας;

Ξεχασα να ανανεωσω την καρτα ανεργιας μου ρε γμτ....

Στις 16/7 ηταν....Τωρα,καλα κρασια....Μαλλον θα πρεπει να βγαλω καινουργια....

Κριμα...Παλι καλα που σας εφυγαν μονο τοσα....

Εμεις περυσι ηταν να παμε διακοπες αλλα στα καλα καθουμενα εκει που ειχαμε παρκαρισμενο το αυτοκινητο μας το τρακαραν και η ζημια ηταν πανω απο 2.000....Και τοτε ημουν και εγκυος...Ολα στραβα μας ειχαν παει...

Δεν πειραζει,μπορει τον επομενο μηνα να καταφερετε να πατε!

jPnnp3.png

P92Ip3.png

Καλημερα και απο μενα!

Λειπαμε Ηλιοβασιλεμα για τις διακοπες σας, αλλα ενα κακο εγινε τωρα περιμενουμε το καλο!!!!Αλλωστε εχετε και τον Αυγουστο κατι μπορει να γινει τοτε με διακοπουλες!

Εγω starkieser στην εγκυμοσυνη σε ολη την κοιλια (επισης δεν ειχα παρει κιλα, αντιθερα ειχα χασει 11) ειχα απιστευτη φαγγουρα, την εξυνα και ητανε κατακοκκινη ωσπου πηγα σε δερματολογο και μου εδωσε μια κρεμα και μια χαρα μετα!Μπορει να ξυθηκες στον υπνο σου ή και καποια αλεργια, και να ρωτας και ας λενε οι αλλοι οτι θελουνε γιατι να μενεις με την ανησυχια στην κατασταση σου!Περνεις ρωτας, λες ευχαριστω το περιμενα οτι δεν ειναι τιποτα, να στε καλα και κλεινεις!

Kαλημέρα κορίτσια.... εγώ είμαι στη δουλειά και ξυπνάω από τις 5 γιατί εργάζομαι σε διπλανό νομό.................... είμαι κομμάτια!!!

Ρε κορίτσια, όλες αδυνατίζετε με την εγκυμοσύνη... το είπα εγω ότι θα γίνουμε μανεκεν και η starkieser με κορόιδευε....

Ηλιοβασίλεμα, κάθε εμπόδιο για καλό!!!!!! πάρε παρηγοριά διοτι φέτος ελάχιστοι θα πάνε διακοπές!!!!

Present, πότε δεν περιμένεις???????????? πώς είσαι????

maria-maraki27 εγω τα κιλα τα εχασα γιατι ειχα ζαχαρο στο οριο και φοβομουνα μην παθει κατι το μωρο και εκανα την υγιεινοτερη διατροφη στην ζωη μου!Μετα τα ξαναεβαλα χα,χα,χα:-P

maria-maraki27 εγω τα κιλα τα εχασα γιατι ειχα ζαχαρο στο οριο και φοβομουνα μην παθει κατι το μωρο και εκανα την υγιεινοτερη διατροφη στην ζωη μου!Μετα τα ξαναεβαλα χα,χα,χα:-P

Ιοκάστη, δηλαδή στην εγκυμοσύνη ήσουνα κορμάρα!!!!!! μετά πάει η υγιεινή διατροφή....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...