Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, little miracle είπε:

δεν ξερω πως το εννοει η bluey , αλλα γενικα απο οσα μου εχουν πει εμενα εικονα ειναι οταν απλα στον υπερηχο φαινονται πολλα ωοθυλακια, ενω συνδρομο οταν συνοδευεται η εικονα απο συγκεκριμενες τιμες στις lh-fsh καθως και συμπτωματολογια (μεγαλοι αστατοι κυκλοι, τριχοφυια, ευκολη αυξηση βαρους με πολυ λιπος η το αντιθετο / ανδρικο φαινοτυπο κτλ)

Δεν έχω καταλάβει την διαφορά αλλά έχω ακούσει όλα αυτά που λες και εσύ και εγώ δεν έχω τίποτα από όλα αυτά απλά φαίνεται στον υπέρηχο πολλά ωοθυλάκια για αυτό λέω πως μάλλον έχω εικόνα και όχι σύνδρομο 

Just now, Blu24 είπε:

Δεν έχω καταλάβει την διαφορά αλλά έχω ακούσει όλα αυτά που λες και εσύ και εγώ δεν έχω τίποτα από όλα αυτά απλά φαίνεται στον υπέρηχο πολλά ωοθυλάκια για αυτό λέω πως μάλλον έχω εικόνα και όχι σύνδρομο 

Και για αυτό μάλλον και η ΑΜΗ μου είναι λίγο πάνω από το όριο 

Ποσες δεν κανουν ή δεν γνωρίζουν για την ωορηξια τους?

Ωορηξια δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο???  

76

1. 1. Ωορηξια δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο???

• ΑΚΑΝΟΝΙΣΤΟΣ ΚΥΚΛΟΣ
    • ΠΟΛΥΚΥΣΤΙΚΈΣ ΩΟΘΗΚΕΣ
    • ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΩΟΡΗΞΙΑ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσάκια τί κάνετε;

Μόλις γυρίσαμε από θάλασσα, αφού πρώτα είχαμε πάει στο πρώτο μάθημα κολύμβησης σε πισίνα. Την ξεπάτωσα την κόρη μου αλλά της αρέσει το νερό σαν ψαράκι που είναι!!!

Ζεσταίνω φαγητό και τρώμε...

Και εγώ σαν την Ιοκάστη...εξασκούμε το άθλημα και θα δείξει...Και εγώ θα αφήσω να δω σε κύκλο 45 ημερών τί θα γίνει; αν φτασουν 40-45 μέρες που δεν έχω αδιαθετήσει από μόνη μου, θα πάρω πριμολουτ για να έρθει η περίοδος...Υπολογίζω κύκλο 45 ημερών κοντά της Παναγίας. Εχουμε μέρες ως τότε!!!

Ενημερωμένος πίνακας!!!

Αρχικό μήνυμα απο maria-maraki27

• starkieser -------> Εγκυούλα στο πρώτο μπεμπέ!!!!!!!!!!
  • Μαριμπελ -----> Εγκυούλα στο πρώτο μπεμπέ!!!!!!!!!!

Θέλουν να γίνουν Μανούλες:

1)Present: 36 ετών, προετοιμάζεται κατάλληλα για να κερδίσει την μάχη!!!

2)Ηλιοβασίλεμα : 36 ετών, μανούλα και θέλει αδερφάκι για την κόρη της!!!

3)Maria - Maraki27: 29 ετών, προσπαθεί δυναμικά για το 1ο!!!

4)Ι want to be mama: 27 ετών, ατύχησε αλλά θα τα καταφέρει ξανά!!!

5)Σμαρώ

6) Anastasia1988: 24 ετών, έτοιμη για μαμά και το προσπαθεί!!!

Διάβασα παλιότερα μηνύματα και είδα ότι και η Μαραμπελ εμεινε έγκυος την άνοιξη του 2013. Καλή της λευτεριά!!!

Με επομενες πληροφορίες, συμπληρωνουμε τον πινακα.

Μαράκι σε πειράζει που τον εμπλούτισα;;;

Καλησπέρα κοριτσάκια!!!Μπήκα σήμερα μετά από πολύ καιρό και σας διάβασα. Για εμάς ήταν μεγάλη έκπληξη το μπεμπάκι και ομολογώ ότι ήρθε πολύ εύκολα-από την άποψη ότι δεν είχα μπει ακόμη σε διαδικασίες με εξετάσεις, ορμόνες κτλ. Μόνο τα inofert πήρα και με την πρώτη "απροσεξία"...ΤΣΟΥΠ(!!!!) να το το μωράκι!

Εύχομαι σε όλες σας ολόψυχα να γίνετε μανούλες μέσα στο 2014!!!

Εγώ ακόμη δεν το έχω πολυ-συνειδητοποιήσει. Μόνο όταν μου ρίχνει κάτι γλυκά χτυπηματάκια λέω.."ουπς!κάποιος είναι εδώ..."!

Μάλλον είναι κοριτσάκι όπως μας είχαν πει στην αυχενική διάφανεια στις 31/5. πό τότε δεν ξαναάνοιξε τα ποδαράκια του!Την Πέμπτη έχω ραντεβού για τον καθιερωμένο υπέρηχο και στις 12/8 Β' Επιπέδου!

Καλή επιτυχία σε όλες σας μέσα από την καρδιά μου!!!!!!

jqZCp3.png

kC34p3.png

065Kp2.png

Μαριμπελ καλά αποτελέσματα για την β επιπέδου!!! Είναι καταπληκτικό συναίσθημα η μητρότητα και από καρδιάς στο εύχομαι να το ζήσεις και να το απολαύσεις!!!!

Με το καλό να γεννήσεις γερή την μπεμπούλα σου!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!! Εχω τον αντρα μου με αδεια και τωρα ετοιμαζομαστε για θαλασσα!!! Αυριο θα παμε και 3-4 μερες ενα ταξιδακι...

Διάβαζα στο Parent's μια κοπέλα που εκανε συνδυαστική θεραπεία: πήρε κλομιφενη 4η-8η μερα και μετά 9η έως 13η εκανε 5 ενεσεις μεριοναλ75, παρακολουθούσε με υπερηχους το μεγάλωμα των 4 ωαρίων που είχε, μετά έκανε ένεση οβιτρελ (αντί για την pregnyl) και σπερματέγχυση και πέτυχε εγκυμοσύνη με την ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!

Καταλήγω στο ότι οι γιατροί παίζουν με τους συνδυασμούς των θεραπειών για να μας παιδεύουν!!!!!!!!!!!!!

Καλημερα κοριτσια και απο μενα!!!!

Μπορει συνειδητα να μην περιμενω εγκυμοσυνη αλλα αν κρινω απο τα ονειρα μου( οτι γενναω, οτι βλεπω αιμα περιοδου και αλλα τετοια) μαλλον περιμενω πολλα υποσυνειδητα! Ηλιοβασιλεμα καλες διακοπουλες να εχετε και εμεις φευγουμε (καλα να ειμαστε ) το σαββατο!

i want to be mama γιατι κοριτσακι εισαι σε κατασταση αναγκης????

Οσο για τις διαφορες θεραπειες που ακολουθουνε οι γιατροι πιστευω οτι ειναι λιγο θεμα τυχης και οργανισμου!Εγω για παραδειγμα 2 φορες που εμεινα εγκυος με 1 μηνα προσπαθειας μονο (μια επιτυχης εγκυμοσυνη και μια οχι απο τις πρωτες μερες) ητανε χαρης στα gynofen, τα επερνα για 1 χρονο ξεκουραστηκαν οι ωοθηκες μου και πεταξανα καλα ωαρια!Απο το τοτε ξαναπροσπαθησα ετσι, να παρω δηλαδη αντισυλιπτικα για 3 μηνες και μετα ελευθερα και δεν εμεινα!Ο γυναικολογος μου , μου ειπε κανα δυο φορες, ενω μιλουσαμε για τα φαρμακα και τις δοσεις οτι λογω πολυκιστικων παει βαση εγκυκλιου, βαση νομου καπως ετσι μου το ειπε.Πειστευω οτι ειναι θεμα τυχης, προσπαθειας δηλαδη εναλακτικες λυσης (να μην το αφηνουμε και τελειως στην τυχη) και ψυχολογιας (οχι αγχος)!

Διαφημίσεις

Ναι δίκιο έχεις Ιοκάστη, αλλά πόσο θα ήθελα να πετύχαιναν με την πρώτη την κατάλληλη προσέγγιση στη καθεμία μας!!!

Καλές διακοπές και σε σένα!!!

Το μήνυμα της εκτάκτου ανάγκης της i want to be mama εγώ το κατάλαβα οτι ακόμη δεν έχει πιει καφέ, ότι το εγραφε χιουμοριστικά!!! Ετσι δεν είναι;

Καλημέρα κορίτσια!!! Εχω τον αντρα μου με αδεια και τωρα ετοιμαζομαστε για θαλασσα!!! Αυριο θα παμε και 3-4 μερες ενα ταξιδακι...

Διάβαζα στο Parent's μια κοπέλα που εκανε συνδυαστική θεραπεία: πήρε κλομιφενη 4η-8η μερα και μετά 9η έως 13η εκανε 5 ενεσεις μεριοναλ75, παρακολουθούσε με υπερηχους το μεγάλωμα των 4 ωαρίων που είχε, μετά έκανε ένεση οβιτρελ (αντί για την pregnyl) και σπερματέγχυση και πέτυχε εγκυμοσύνη με την ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!

Καταλήγω στο ότι οι γιατροί παίζουν με τους συνδυασμούς των θεραπειών για να μας παιδεύουν!!!!!!!!!!!!!

Ουαου πολυ επικυνδινο μου ακουστικε ολο αυτο...!!!Η ηταν τυχερη ή αυτος ο γιατρος ξερει κατι που οι αλλοι δεν το λενε...Θαλασσα,διακοπουλες,ζηλευωωωω!!!Να περασεις τελεια!!!!

Starkieser, στο τικεράκι το μωράκι σου μεγάλωσε... έτσι είναι δηλαδή μέσα στην κοιλιά σου!!! σχηματίστηκε κανονικά!!!!

Ηλιοβασίλεμα, καλά να περάσετε στις διακοπές!!!! και μακάρι να ρθεις διπλή πίσω (όχι σε κιλά), ξέρεις εσύ!!!!!

Ιοκάστη, είναι θέμα πολλών συγκυριών η εγκυμοσύνη... το κατάλληλο timing που λένε.... και το άγχος και οι ορμονες, όλα παιζουν το ρόλο τους!!!!

Η κόρη της απέναντι γέννησε (δεν τους ξέρω) και το είχε στο μπαλκόνι.... τη ρώτησα ποσο είναι και είναι 10 ημερών!!!! Δεν κρατηθηκα, χωρίς να την ξερω της μίλησα!!!! την έβλεπα ότι ήταν πολύ φουσκωμένη και έλεγα είναι στο μήνα της!!!!!! το μωράκι είναι σαν κουταβάκι, μικρούλη!!!!! το θέλω!!!!!!!

Εγώ δεν έχω νέα........ ησυχία!!!

Starkieser, στο τικεράκι το μωράκι σου μεγάλωσε... έτσι είναι δηλαδή μέσα στην κοιλιά σου!!! σχηματίστηκε κανονικά!!!!

Ηλιοβασίλεμα, καλά να περάσετε στις διακοπές!!!! και μακάρι να ρθεις διπλή πίσω (όχι σε κιλά), ξέρεις εσύ!!!!!

Ιοκάστη, είναι θέμα πολλών συγκυριών η εγκυμοσύνη... το κατάλληλο timing που λένε.... και το άγχος και οι ορμονες, όλα παιζουν το ρόλο τους!!!!

Η κόρη της απέναντι γέννησε (δεν τους ξέρω) και το είχε στο μπαλκόνι.... τη ρώτησα ποσο είναι και είναι 10 ημερών!!!! Δεν κρατηθηκα, χωρίς να την ξερω της μίλησα!!!! την έβλεπα ότι ήταν πολύ φουσκωμένη και έλεγα είναι στο μήνα της!!!!!! το μωράκι είναι σαν κουταβάκι, μικρούλη!!!!! το θέλω!!!!!!!

Εγώ δεν έχω νέα........ ησυχία!!!

Φανταζομαι πως με χρωματακι ετσι θα ειναι,στον υπερηχο φαινοταν σαν κανονικο μωρακι,απλα εκει φαινονται πιο πολυ τα κοκκαλακια του,τα οργανα του και το περιγραμμα του μωρου...!!Οχι δεν θελεις εκεινο το μωρο,το δικο σου θελεις...μη λες τετοια θα σε κλεισουν μεσα:D:D:D:D!!!!Εγω που καθομαι στο you tube με τον αντρα μου και μας τρεχουν τα σαλια πανω απο καθε νεογεννητο που θα πετυχουμε???Σε ποια κατηγορια ψυχασθενους ειμαστε αραγε???

Φανταζομαι πως με χρωματακι ετσι θα ειναι,στον υπερηχο φαινοταν σαν κανονικο μωρακι,απλα εκει φαινονται πιο πολυ τα κοκκαλακια του,τα οργανα του και το περιγραμμα του μωρου...!!Οχι δεν θελεις εκεινο το μωρο,το δικο σου θελεις...μη λες τετοια θα σε κλεισουν μεσα:D:D:D:D!!!!Εγω που καθομαι στο you tube με τον αντρα μου και μας τρεχουν τα σαλια πανω απο καθε νεογεννητο που θα πετυχουμε???Σε ποια κατηγορια ψυχασθενους ειμαστε αραγε???

χαχαχα, θα με κλείσουν μέσα και θα με απαλλάξουν λόγω χαζομάρας!!! βλέπω μωράκια και μου τρέχουν τα σάλια... ειδικά μέχρι 1 χρονων, είναι το καλύτερό μου!!!!

και σεις βλέπω δεν είστε καλά... αρχίσατε να αποτρελένεστε με τα μωράκια!!! χαχαχα είμαστε για δέσιμο!!!!! :) :) αλλά δικαίωμά σας είναι να κάνετε ότι πιο χαζό και ταυτόχρονα τρυφερό θέλετε με το μωράκι σας!!!!! να γινετε χαζομπαμπάς και χαζομαμά... ούτως ή αλλώς από υλικά αγαθά δεν πάσχουν τα μωρά, το μόνο που χρειάζονται είναι πολλή αγάπη!!!!

Είναι μια τόση δα μικρή ζωούλα και σου βγάζει ότι πιο όμορφο και θετικό έχεις μέσα σου.... τελικά το πιο αγνό πράγμα στον κόσμο είναι τα μωρά... μετά πώς γινομαστε θηρία εμείς οι άνθρωποι δεν έχω καταλάβει???

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...