Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, little miracle είπε:

δεν ξερω πως το εννοει η bluey , αλλα γενικα απο οσα μου εχουν πει εμενα εικονα ειναι οταν απλα στον υπερηχο φαινονται πολλα ωοθυλακια, ενω συνδρομο οταν συνοδευεται η εικονα απο συγκεκριμενες τιμες στις lh-fsh καθως και συμπτωματολογια (μεγαλοι αστατοι κυκλοι, τριχοφυια, ευκολη αυξηση βαρους με πολυ λιπος η το αντιθετο / ανδρικο φαινοτυπο κτλ)

Δεν έχω καταλάβει την διαφορά αλλά έχω ακούσει όλα αυτά που λες και εσύ και εγώ δεν έχω τίποτα από όλα αυτά απλά φαίνεται στον υπέρηχο πολλά ωοθυλάκια για αυτό λέω πως μάλλον έχω εικόνα και όχι σύνδρομο 

Just now, Blu24 είπε:

Δεν έχω καταλάβει την διαφορά αλλά έχω ακούσει όλα αυτά που λες και εσύ και εγώ δεν έχω τίποτα από όλα αυτά απλά φαίνεται στον υπέρηχο πολλά ωοθυλάκια για αυτό λέω πως μάλλον έχω εικόνα και όχι σύνδρομο 

Και για αυτό μάλλον και η ΑΜΗ μου είναι λίγο πάνω από το όριο 

Ποσες δεν κανουν ή δεν γνωρίζουν για την ωορηξια τους?

Ωορηξια δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο???  

76

1. 1. Ωορηξια δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο???

• ΑΚΑΝΟΝΙΣΤΟΣ ΚΥΚΛΟΣ
    • ΠΟΛΥΚΥΣΤΙΚΈΣ ΩΟΘΗΚΕΣ
    • ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΩΟΡΗΞΙΑ

Recommended Posts

Starkieser, έπαιρνες και συ λυγαριά?? θυμάμαι που είχες πει κάτι??? Αν ναι πόσο καιρό???

Διάβασα για τη λυγαριά ότι θέλει περίπου ένα τριμηνο για να δράσει...

Επίσης, η ωορρηξία που έκανες όταν έμεινες έγκυος, έγινε χωρίς να πάρεις φάρμακα?? καλά θυμάμαι?? και χωρίς να έχεις περίοδο??

Η εγκυμοσύνη πώς πάει???? τι ακολουθεί τώρα από εξετάσεις???

Πηρα μονο για μια βδομαδα και χρυσοπληρωσα και το κουτι...Εχω ευαισθησια στο εντερο και το στομαχι και με πηραξε,οπως με ειχε πηραξει και το γκλουκοφαζ που λενε οτι κανουν παρομοια δουλεια...Ωορρηξια εκανα με την ινοσιτολη και το φυλικο οξυ,2 βδομαδες αφου το ξεκινησα κα εμεινα εγκυος 1,5 μηνα μετα...Το μωρο φανταζομαι πως ειναι καλα,δεν ξαναεκανα υπερηχο,τωρα πρεπει να κανω β επιπεδου αλλα δεν ξερω αν τα καταφερω,νομιζα πως παθενα κρισεις πανικου αυτες τις μερες αλλα τελικα ειναι η πιεση μου συνεχεια κατεβασμενη και δεν ξερω τι να κανω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κορίτσια!!!!!!!!

starkieser αυτό με την χαμηλή πίεση δεν σε έχει ξαναενοχλήσει τώρα στην εγκυμοσύνη; ο γιατρός σου τί λέει; δεν σου ζήτησε καμιά εξέταση;

Βέβαια η πίεση με την ζέστη και την εγκυμοσύνη είναι συνδεόμενα!!!

Μαράκι πώς είσαι;

starkieser αυτό με την χαμηλή πίεση δεν σε έχει ξαναενοχλήσει τώρα στην εγκυμοσύνη; ο γιατρός σου τί λέει; δεν σου ζήτησε καμιά εξέταση;

Μαράκι πώς είσαι;

Γεια σου Ηλιοβασίλεμα!!!!

Έτσι και έτσι... δεν είμαι στα καλύτερα μου και αυτή τη φορά δεν έχει να κάνει με την υπογόνιμότητά μου :D:D έχουμε και άλλα θέματα (ψυχολογίας κυρίως) και ξεχνάμε το θεματάκι μωρού... καλό ή κακό δεν ξέρω......

Εσείς πότε φεύγετε για διακοπές???? τυχερούλα!!! εγώ θα πάρω άδεια αλλα΄δεν θα πάμε πουθενά... ούτε ψυχολογία καλή υπάρχει και ούτε και λεφτά.....

Πηρα μονο για μια βδομαδα και χρυσοπληρωσα και το κουτι...Εχω ευαισθησια στο εντερο και το στομαχι και με πηραξε,οπως με ειχε πηραξει και το γκλουκοφαζ που λενε οτι κανουν παρομοια δουλεια...Ωορρηξια εκανα με την ινοσιτολη και το φυλικο οξυ,2 βδομαδες αφου το ξεκινησα κα εμεινα εγκυος 1,5 μηνα μετα...Το μωρο φανταζομαι πως ειναι καλα,δεν ξαναεκανα υπερηχο,τωρα πρεπει να κανω β επιπεδου αλλα δεν ξερω αν τα καταφερω,νομιζα πως παθενα κρισεις πανικου αυτες τις μερες αλλα τελικα ειναι η πιεση μου συνεχεια κατεβασμενη και δεν ξερω τι να κανω...

Ρε κορίτσι, αυτό με την πίεση πρέπει να το δεις... δεν θέλω να σε αγχώσω αλλά δεν μπορείς να κλείσεις ένα πρωινό ραντεβού, να είσαι η πρώτη δηλαδή και να πας στη γιατρό σου??? να συνεννοηθείς από το τηλ με τη γιατρό και μόλις φτάσεις να μπεις για εξέταση... (προσπαθώ να προτείνω κάτι)....

Δηλαδή το baby το οφείλεις στην ινοσιτόλη..... απίστευτο..... σε πιάνουν τα φυτικά εσένα εύκολα, είσαι φυτικό κορίτσι!!!!! ;);)

Μαράκι πώς είσαι;

Ειναι χαμηλος ο αιματοκριτης και μου ειπε μερα παρα μερα να περνω ενα χαπι σιδηρο παραπανω και εγω τρωω πιο πολυ κρεας κοκκινο με το ζορι μπας και βοηθησω,πρεπει να περασουν 15 μερες να ξανακανω αιμα.ο θυροειδης ανεβαινει συνεχεια και μου εδωσαν Τ4 τον 100μοναδων...δεν ξερω αν φταιει αυτο που ζαλιζομαι αλλα η πιεση μου ειναι 9 η μεγαλη και 6 η μικρη μετα ποα φαγητο,που υποτιθεται πως η πιεση ανεβαινει για να χονεψεις, η ταχυκαρδια μου παλι ειναι 103 χωρις να κανω τιποτα...δεν μου κανει για φυσιολογικο ολο αυτο και πανω απο ολα εγω σαν Σοφια νιωθω λες και δεν εχει αιμα η καρδια μου να δουλεψει...Ενιωθα ετσι και πριν κανα δυο βδομαδες που βγηκαν "κακες" οι εξετασεις αλλα δεν αλλαξε τιποτα...!Εχει νιωσει καμια σας ετσι;

Γεια σου Ηλιοβασίλεμα!!!!

Έτσι και έτσι... δεν είμαι στα καλύτερα μου και αυτή τη φορά δεν έχει να κάνει με την υπογόνιμότητά μου :D:D έχουμε και άλλα θέματα (ψυχολογίας κυρίως) και ξεχνάμε το θεματάκι μωρού... καλό ή κακό δεν ξέρω......

Εσείς πότε φεύγετε για διακοπές???? τυχερούλα!!! εγώ θα πάρω άδεια αλλα΄δεν θα πάμε πουθενά... ούτε ψυχολογία καλή υπάρχει και ούτε και λεφτά.....

Ρε κορίτσι, αυτό με την πίεση πρέπει να το δεις... δεν θέλω να σε αγχώσω αλλά δεν μπορείς να κλείσεις ένα πρωινό ραντεβού, να είσαι η πρώτη δηλαδή και να πας στη γιατρό σου??? να συνεννοηθείς από το τηλ με τη γιατρό και μόλις φτάσεις να μπεις για εξέταση... (προσπαθώ να προτείνω κάτι)....

Δηλαδή το baby το οφείλεις στην ινοσιτόλη..... απίστευτο..... σε πιάνουν τα φυτικά εσένα εύκολα, είσαι φυτικό κορίτσι!!!!! ;);)

Το μωρο νομιζω πως το οφειλω σε συνδιασμο καταστασεων,δεν ηταν μονο η ινοσιτολη...Ηταν η υπερδιεγερση και τα φαρμακα ηταν το γεγονος οτι το ειχα παρει αποφαση πως για εμενα τελειωσε το θεμα και ημουν απολυτα ηρεμη και πανω απο ολα ηταν η ανακοχη που εκανα με το Θεο και σταματησα να απαιτω απο Εκεινον πραγματα και ειπα ενα ευχαριστω για οτι εχω...

Διαφημίσεις

starkieser Κοίταξε ο χαμηλός αιματοκρίτης και χαμηλή φεριτινη δηλαδή η αναιμία προκαλούν ζαλαδες και ταχυκαρδια...εγω τα νιωθω παρόλο που δεν ειμαι εγκυος. πίνω 2 χαπια ημερησίως από τον Απρίλιο...Μαλιστα εμένα τα λευκα αιμοπετάλια ειχαν ανεβει στο θεό!!! αλλή πίεση δεν είχα μετρήσει...γενικώς πάντα εχω σταθερή...

Μαράκι ούτε εμείς εχουμε λεφτά καθόλου και η γκρίνια μου είναι αυτή, τί θα κάνουμε, πώς θα τα καταφέρουμε...Αλλα επειδή εχουμε κανά 3αρι χρόνια να πάμε οπουδήποτε, φέτος θα πάμε 3-4 μερες (από Τετάρτη) σε μια φίλη μου φιλοξενουμενη...να βρεθούμε με τις παλιες μου συμφοιτητριες κλπ κλπ...συντηρητικά βέβαια θα κινηθούμε και απλά θα τρενάρουμε αλλλες μας υποχρεώσεις Δεη, δάνειο κλπ....

Και το κάνω μόνο και μόνο για αν χαλαρώσω και να φτάξω την ψυχολογία μου λιγάκι...κάνοντας πράγματα αγαπημένα που λόγω συνθηκών τα έχω σταματήσει... Ενα ποτό, κορίτσια, ξέρετε πόσο καιρό έχουμε να βγούμε με τον άντρα μου;;; Χρόνια....Αλλά πού να περισσέψουν λεφτά έστω και για μια έξοδο και 2 ποτά;;;Προτιμάμε να χαλάμε τα λεφτά στο παιδί, να το παμε σε μια καφετερια με παιδότοπο να παίξει...Έτσι είναι, αλλάζουν οι προτεραιότητες...βάζοντας κάποιες ανάγκες μας σε δεύτερη μοίρα...

Δεν εχω θεμα με το αιμα,επειδη ζαλιζομαι και εχω αναγουλα η κοπελα που δινω αιμα ή ερχετε σπιτι ή παω εγω κατω απο το αιματολογικο με το αμαξι και κατεβαινει και μου περνει το αιμα...εδωσα αιμα δεν βγηκε καλο αλλα θελει να περασει καποιος χρονος να ξαναδωσω για να δουμε τι εκαναν τα φαρμακα και αν αλλαξε κατι με τον σιδηρο και το Τ4...το κακο ειναι πως επειδη παθαινω κρισεις πανικου δεν με περνουν σατ σοβαρα και λενε πως ειναι ψυχολογικο...το θεμα ειναι πως ξεχωριζω πλεον ποτε ειναι στο μυαλο μου και ποτε πραγματικα δεν ειμαι καλα,αντε πιστους ομως!!!Υπερηχο εκανα πριν μια βδομαδα,δεν κανω καθε βδομαδα,οταν το παρω αποφαση θα ξαναπαω αλλα θα πρεπει να περασουν 3 βδομαδες αλλιως κατανταει ψυχοση χαχαχα!

:-PΚαλησπερα και απο μενα κοριτσια!

Πρεπει να το παρουμε ολοι αποφαση οτι λεφτα δεν υπαρχουνε και δεν θα υπαρχουνε, αλλα και με λιγα κανεις μπορει να περασει καλα!Ενα παγωτακι, μια βολτουλα σε ενα παρκο, ενα πικ νικ με φαγητα απο το σπιτι!Πολλες οικονομικες ιδεες που βοηθανε πολυ την ψιχολογια, που ειναι πεσμενη σε πολυ κοσμο και φυσικα και σε μενα!

δεν ξερω starkieser αν υπαρχουνε και μερικα παθολογικα προβληματα παντως η ψυχολογια παιζει μεγαλο ρολο!Καθε μερα ειχα ταχυκαρδιες 103 και εγω και 110 σφιγμους και ελεγα δεν υπαρχει θα πεθανω και στην αδεια παντα ειμαι μια χαρα, 1μηνα τωρα σπιτι με το ποδι πουπουλο η καρδια μου!Και στην εγκυμοσυνη ενοιωθω (απο φοβο) παντα ενα βαρος, μολις μπηκα στον 7 που ειπα τωρα οτι και να γινει το παιδι εγινε μονο βαρος θελει να παρει χαλαρωσα και ημουνα ολο βολτες και ολα ητανε πολυ καλυτερα!Οταν πηγαινα στον γυναικολογο πριν ακουσω το παιδι 15 πιεση μολις το ακουγα 11!χα.χα.χα!:-P:razz::-PΤα ξερεις βεβαια και εσυ ολα αυτα οπως τοτε και εγω αλλα στα λεω και εγω να ξερεις οτι δεν εισαι μονη!

Starkieser, θα παριμένεις τότε λιγο να δούμε τι θα γίνει, εφόσον σου αύξησε Τ4. Εντάξει υπέρηχο έκανες πρόσφατα, άρα είσαι οκ και με αυτό..... Η πίεση βέβαια θέλει προσοχή...

εγώ αιματοκρίτη έχω 47 και όταν δεν παίρνω φάρμακα για ΚΠ δίνω αίμα, είμαι εθελόντρια αιμόδότρια...

Ηλιοβασίλεμα, ξέρω ότι όλος ο κόσμος ζορίζετε πολύ με τα λεφτά και αν έχεις και παιδί ένα παραπάνω.... απλά εμείς πριν 4 μήνες πήραμε σπίτι με δάνειο φυσικά αλλά ε΄χουμε και πολλές δόσεις σε κουρτίνες, κλιματιστικό.... και μέχρι να βάλουμε και κάποια άλλα πράγματα θα κάνουμε πίσω σε πολλά... του χρόνου πρώτα ο θεός αν μπούμε σε μια ρεγουλα μπορεί να πάμε καπου κοντά για λίγες μέρες....

Ιοκάστη, εσύ τι κανεις???

:-PΚαλησπερα και απο μενα κοριτσια!

Πρεπει να το παρουμε ολοι αποφαση οτι λεφτα δεν υπαρχουνε και δεν θα υπαρχουνε, αλλα και με λιγα κανεις μπορει να περασει καλα!Ενα παγωτακι, μια βολτουλα σε ενα παρκο, ενα πικ νικ με φαγητα απο το σπιτι!Πολλες οικονομικες ιδεες που βοηθανε πολυ την ψιχολογια, που ειναι πεσμενη σε πολυ κοσμο και φυσικα και σε μενα!

δεν ξερω starkieser αν υπαρχουνε και μερικα παθολογικα προβληματα παντως η ψυχολογια παιζει μεγαλο ρολο!Καθε μερα ειχα ταχυκαρδιες 103 και εγω και 110 σφιγμους και ελεγα δεν υπαρχει θα πεθανω και στην αδεια παντα ειμαι μια χαρα, 1μηνα τωρα σπιτι με το ποδι πουπουλο η καρδια μου!Και στην εγκυμοσυνη ενοιωθω (απο φοβο) παντα ενα βαρος, μολις μπηκα στον 7 που ειπα τωρα οτι και να γινει το παιδι εγινε μονο βαρος θελει να παρει χαλαρωσα και ημουνα ολο βολτες και ολα ητανε πολυ καλυτερα!Οταν πηγαινα στον γυναικολογο πριν ακουσω το παιδι 15 πιεση μολις το ακουγα 11!χα.χα.χα!:-P:razz::-PΤα ξερεις βεβαια και εσυ ολα αυτα οπως τοτε και εγω αλλα στα λεω και εγω να ξερεις οτι δεν εισαι μονη!

ναι τα εχω ολα αυτα αλλα πλεον τα αναγνωριζω...αυτη τη φορα η πιεση ειναι απο αλλο λογο...και εγω τοιδιο παθαινω με το γιατρο,μεχρι να ακουσω καρδια,φευγει η δικιαμου καρδια απο τη θεση της...μακαρι ρε κοριτσι μολις αρχισει να κλωτσαει να ηρεμισω γιατι οτι και να εχω θα το νιωθω ζωντανο,εχω καταντησει γραφικη!!!

Διαφημίσεις

Starkieser, θα παριμένεις τότε λιγο να δούμε τι θα γίνει, εφόσον σου αύξησε Τ4. Εντάξει υπέρηχο έκανες πρόσφατα, άρα είσαι οκ και με αυτό..... Η πίεση βέβαια θέλει προσοχή...

εγώ αιματοκρίτη έχω 47 και όταν δεν παίρνω φάρμακα για ΚΠ δίνω αίμα, είμαι εθελόντρια αιμόδότρια...

Ηλιοβασίλεμα, ξέρω ότι όλος ο κόσμος ζορίζετε πολύ με τα λεφτά και αν έχεις και παιδί ένα παραπάνω.... απλά εμείς πριν 4 μήνες πήραμε σπίτι με δάνειο φυσικά αλλά ε΄χουμε και πολλές δόσεις σε κουρτίνες, κλιματιστικό.... και μέχρι να βάλουμε και κάποια άλλα πράγματα θα κάνουμε πίσω σε πολλά... του χρόνου πρώτα ο θεός αν μπούμε σε μια ρεγουλα μπορεί να πάμε καπου κοντά για λίγες μέρες....

Ιοκάστη, εσύ τι κανεις???

47;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;εγω εχω 30!!!!!!το φελεκι μου!!!!

47;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;εγω εχω 30!!!!!!το φελεκι μου!!!!

Αχ ρε Σοφάκι, μακάρι να μπορούσα να σου έδινα...... όλες οι φίλες μου σέρνονται στα πατώματα με τον αιματοκρίτη τους και όταν ακούνε τον δικο μου, κοντεύουν να φρικάρουν..... (ξέρεις είμαι βαμπιράκι :) )

Αχ ρε Σοφάκι, μακάρι να μπορούσα να σου έδινα...... όλες οι φίλες μου σέρνονται στα πατώματα με τον αιματοκρίτη τους και όταν ακούνε τον δικο μου, κοντεύουν να φρικάρουν..... (ξέρεις είμαι βαμπιράκι :) )

Ευχαριστω ρε Μαρακι για την προσφορα,αν πεταξω απο τα μερη σας θα επισκεφτω τον λαιμο σου αφου μου τον προσφερεις τοσο απλωχερα...Δεν ειχα ποτε προβλημα,δοξα το Θεο,για αυτο τωρα ο οργανισμος μου κλωτσαει!!!Ο αντρας μου ειναι 2 μετρα ακριβως λες να μεγαλωνω κανενα γιγαντακι στο μικρο ευαισθητο,πεταλουδισιο κορμι μου!!!

Καλημερα σε ολους και καλη βδομαδα!

Εγω maria-maraki27 περιμενα να αδιαθετισω στις 20 αλλα δεν και δεν εχω και κανενα συμπτωμα!Φυσικα δεν κανω ουτε σκεψη να κανω τεστ πριν τις 5 αυγουστου (δηλαδη σε κυκλο 45 ημερων)!Αυτο το μηνα πηγα στα τυφλα και δεν ξερω καν αν εχω κανει ωορηξια(πολυ πιθανον να μην εχω κανει)!Το σπορ εξακολουθω να το εξασκω:-P λεγοντας μεσα μου καλα να περναμε και ποτε δεν ξερεις θαυματα γινονται κατα καιρους!:-P

Καλημερα σε ολους και καλη βδομαδα!

Εγω maria-maraki27 περιμενα να αδιαθετισω στις 20 αλλα δεν και δεν εχω και κανενα συμπτωμα!Φυσικα δεν κανω ουτε σκεψη να κανω τεστ πριν τις 5 αυγουστου (δηλαδη σε κυκλο 45 ημερων)!Αυτο το μηνα πηγα στα τυφλα και δεν ξερω καν αν εχω κανει ωορηξια(πολυ πιθανον να μην εχω κανει)!Το σπορ εξακολουθω να το εξασκω:-P λεγοντας μεσα μου καλα να περναμε και ποτε δεν ξερεις θαυματα γινονται κατα καιρους!:-P

καλημέρα κορίτσια!!!!

Ιοκάστη, καλύτερα... απόλαυσε το και μη μετράς τιποτα.... καμιά φορά αυτό είναι καλύτερο από το να μετράς θερμοκρασίες και τα λοιπά.... και πότε έγινε η ωορρηξία και πότε όχι!!! Θα σκάσει μύτη το baby χωρις να το περιμένεις!!!! ¨οπως έπαθε και η starkieser!!!! περίμενε τότε μέχρι τον Αυγουστο και βλέπεις τι γίνεται... μακάρι να έχουμε ευχάριστα!!!!! :) :)

Ευχαριστω ρε Μαρακι για την προσφορα,αν πεταξω απο τα μερη σας θα επισκεφτω τον λαιμο σου αφου μου τον προσφερεις τοσο απλωχερα...Δεν ειχα ποτε προβλημα,δοξα το Θεο,για αυτο τωρα ο οργανισμος μου κλωτσαει!!!Ο αντρας μου ειναι 2 μετρα ακριβως λες να μεγαλωνω κανενα γιγαντακι στο μικρο ευαισθητο,πεταλουδισιο κορμι μου!!!

χαχαχα, για σένα θα την κάνω αυτη τη θυσία - θα σου προσφέρω το λαιμο μου!!!!! Ε αν ο άντρας σου είναι 2 μέτρα, τότε το μωράκι σου θα είναι ψηλό εννοείται!!!!! Ε με τόση άνάπτυξη τι περιμένεις.......... για αυτό ο αιματοκρίτης σου είναι στο 30... ;);)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...