Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, little miracle είπε:

δεν ξερω πως το εννοει η bluey , αλλα γενικα απο οσα μου εχουν πει εμενα εικονα ειναι οταν απλα στον υπερηχο φαινονται πολλα ωοθυλακια, ενω συνδρομο οταν συνοδευεται η εικονα απο συγκεκριμενες τιμες στις lh-fsh καθως και συμπτωματολογια (μεγαλοι αστατοι κυκλοι, τριχοφυια, ευκολη αυξηση βαρους με πολυ λιπος η το αντιθετο / ανδρικο φαινοτυπο κτλ)

Δεν έχω καταλάβει την διαφορά αλλά έχω ακούσει όλα αυτά που λες και εσύ και εγώ δεν έχω τίποτα από όλα αυτά απλά φαίνεται στον υπέρηχο πολλά ωοθυλάκια για αυτό λέω πως μάλλον έχω εικόνα και όχι σύνδρομο 

Just now, Blu24 είπε:

Δεν έχω καταλάβει την διαφορά αλλά έχω ακούσει όλα αυτά που λες και εσύ και εγώ δεν έχω τίποτα από όλα αυτά απλά φαίνεται στον υπέρηχο πολλά ωοθυλάκια για αυτό λέω πως μάλλον έχω εικόνα και όχι σύνδρομο 

Και για αυτό μάλλον και η ΑΜΗ μου είναι λίγο πάνω από το όριο 

Ποσες δεν κανουν ή δεν γνωρίζουν για την ωορηξια τους?

Ωορηξια δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο???  

76

1. 1. Ωορηξια δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο???

• ΑΚΑΝΟΝΙΣΤΟΣ ΚΥΚΛΟΣ
    • ΠΟΛΥΚΥΣΤΙΚΈΣ ΩΟΘΗΚΕΣ
    • ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΩΟΡΗΞΙΑ

Recommended Posts

Κοριτσαρες μου ομορφες τι κανετε;;

Εγω καλα!!

Κοριτσια σημερα το πρωι που σηκωθηκα το στηθος μου ηταν κι'αλλο πρησμενο και ποναειιιιιιι!!!!!!

Λετε να εχει ανεβει καμια προλακτινη;;;

Αλλα ουτε αγχωμενη ειμαι...Ισα ισα ειμαι πολυ πολυ χαλαρηηηη!!!!

Επισης συνεχιζω να χανω γραμμαρια με αργο ρυθμο αλλα χανω...

Μονο το στηθος μου τωρα παιζει να ζυγιζει ενα κιλο απο μονο του!!!χαχαχα

Τι Παμελα και μλκες!!!!:tongue::tongue::tongue:

jPnnp3.png

P92Ip3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσαρες μου ομορφες τι κανετε;;

Εγω καλα!!

Κοριτσια σημερα το πρωι που σηκωθηκα το στηθος μου ηταν κι'αλλο πρησμενο και ποναειιιιιιι!!!!!!

Λετε να εχει ανεβει καμια προλακτινη;;;

Αλλα ουτε αγχωμενη ειμαι...Ισα ισα ειμαι πολυ πολυ χαλαρηηηη!!!!

Επισης συνεχιζω να χανω γραμμαρια με αργο ρυθμο αλλα χανω...

Μονο το στηθος μου τωρα παιζει να ζυγιζει ενα κιλο απο μονο του!!!χαχαχα

Τι Παμελα και μλκες!!!!:tongue::tongue::tongue:

Ελα μου ντε!!! Εμένα ο άντρας μου όταν έχανα κιλά, έλεγε πάντα το στήθος μην το πειράξεις, το θέλω μεγάλο!!!!!!!;););) Οπότε δεν με πολυνοιάζει που έχω αυτό το χαρακτηριστικό...άλλο που όταν πρήζονται, τα νιώθω ακόμη πιο μεγάλα....

Σε ποια μέρα του κύκλου είσαι; Πότε περιμένεις περίοδο;

Ελα μου ντε!!! Εμένα ο άντρας μου όταν έχανα κιλά, έλεγε πάντα το στήθος μην το πειράξεις, το θέλω μεγάλο!!!!!!!;););) Οπότε δεν με πολυνοιάζει που έχω αυτό το χαρακτηριστικό...άλλο που όταν πρήζονται, τα νιώθω ακόμη πιο μεγάλα....

Σε ποια μέρα του κύκλου είσαι; Πότε περιμένεις περίοδο;

Ειμαι στην 24η και αν υποθεσω οτι εκανα ωορρηξια την 17η 18η που ειδα και τα υγρα τοτε θα κανω κυκλο 32αρη...

Οποτε περιμενω να αδιαθετησω 26/7 με 27/7 Θεου θελοντος!:):):)

jPnnp3.png

P92Ip3.png

Ειμαι στην 24η και αν υποθεσω οτι εκανα ωορρηξια την 17η 18η που ειδα και τα υγρα τοτε θα κανω κυκλο 32αρη...

Οποτε περιμενω να αδιαθετησω 26/7 με 27/7 Θεου θελοντος!:):):)

Το μωρο μου θα φαει σοκολατοπιταααα!!!!:D:D:D

Διαφημίσεις

Εμενα ακομα κολπικο μου κανει και μπηκα στον πεμπτο μηνα,λεει πως εχω χοντρη κοιλια,αλλα το θεμα ειναι οτι η κοιλια μου ειναι φυσιολογικη,ποτε δεν ξεχωριζε ασ πουμε απο το σωμα μου και τωρα ακομα με τα παλια μου ρουχα δεν φαινεται η κοιλια μου...απλα αρχιζω να φοβαμαι μην μου κανει κατι,αλλα οσο και να επιμενω δεν αλλαζει γνωμη!!!

Τι θα πει χοντρή κοιλιά;Δηλαδή όταν θα είσαι στον μήνα σου τότε τι θα έχεις;;;;;Δεν θα ήθελες να δεις πόσο τεράστια ήταν η δική μου πριν γεννήσω!!Ο δικός μου γιατρός που σημειωτέον ειδικεύεται στο β επιπέδου δεν μου έκανε ποτέ κολπικό υπέρηχο, ούτε καν την πρώτη φορά που ήμουν 8 εβδομάδων!Στον 5ο μου ακούγεται εξωφρενικό!!

FuWlp3.png 2ebBp3.png

Τι θα πει χοντρή κοιλιά;Δηλαδή όταν θα είσαι στον μήνα σου τότε τι θα έχεις;;;;;Δεν θα ήθελες να δεις πόσο τεράστια ήταν η δική μου πριν γεννήσω!!Ο δικός μου γιατρός που σημειωτέον ειδικεύεται στο β επιπέδου δεν μου έκανε ποτέ κολπικό υπέρηχο, ούτε καν την πρώτη φορά που ήμουν 8 εβδομάδων!Στον 5ο μου ακούγεται εξωφρενικό!!

Και εμενα μου φαινεται περιεργο,ελπιζω την επομενη φορα να μου κανει απο την κοιλια.Ο αντρας μου λεει πως η γυναικολογος με εχει δει πιο πολυ απο οτι με εχει δει εκεινος...:D:D

Kαλημερα κοριτσια και απο μενα!μολις τελειωσα να διαβαζω τα νεα σας!

Εβγαλα το γυψο και ειμαι ολη την ημερα βολτα με τις πατεριτσες φυσικα,χα,χα,χα γιατι ακομα ο γιατρος μου ειπε δεν κανει να βαλω ολο το βαρος μου!

Και εμενα ο γιατρος μου μεχρι τον 4 μηνα μου εκανε κολπικο υπερηχο γιατι ητανε παχια τα τοιχωματα οπως ελεγε,χα,χα,χα!Τωρα νομιζω θα το δει το μωρακι απο την κοιλια!:P

Σημερα ειμαι στην 31 μερα του κυκλου μου, δεν εχω κανενα συμπτωμα ουτε περιοδου, ουτε εγκυμοσυνης.Αρα καποια ελπιδα εχω αλλα πολυ πολυ μικρη, εγω και τις 2 φορες στην εμφυτευση ειχα λιγο ροζ, και τωρα ροζ δεν υπαρχει, αραααα...........:confused:!Ευτυχως 27 φευγω 5 μερες διακοπουλες!

Ρε κοριτσια αυτα τα ινοφερτ που περνετε τι ειναι?

Kαλημερα κοριτσια και απο μενα!μολις τελειωσα να διαβαζω τα νεα σας!

Εβγαλα το γυψο και ειμαι ολη την ημερα βολτα με τις πατεριτσες φυσικα,χα,χα,χα γιατι ακομα ο γιατρος μου ειπε δεν κανει να βαλω ολο το βαρος μου!

Και εμενα ο γιατρος μου μεχρι τον 4 μηνα μου εκανε κολπικο υπερηχο γιατι ητανε παχια τα τοιχωματα οπως ελεγε,χα,χα,χα!Τωρα νομιζω θα το δει το μωρακι απο την κοιλια!:P

Σημερα ειμαι στην 31 μερα του κυκλου μου, δεν εχω κανενα συμπτωμα ουτε περιοδου, ουτε εγκυμοσυνης.Αρα καποια ελπιδα εχω αλλα πολυ πολυ μικρη, εγω και τις 2 φορες στην εμφυτευση ειχα λιγο ροζ, και τωρα ροζ δεν υπαρχει, αραααα...........:confused:!Ευτυχως 27 φευγω 5 μερες διακοπουλες!

Ρε κοριτσια αυτα τα ινοφερτ που περνετε τι ειναι?

Καλημέρα!!!!!!!! το ινοφερτ ειναι βιταμινες (σε σκονη διαλυμενο σε νερο) για γυναικες με πολυκυστικες....περιεχουν ινοσιτολη και φολικο οξυ.

Καλές διακοπές!!! Πού θα πάτε;

Εμείς από σήμερα είναι σε αδεια ο αντρας μου μια βδομαδα και θα παμε μεσοβδομαδα 3-4 μερες σε φιλες μου φιλοξενουμενοι....

Α ωραια θα το πω στον γυναικολογο μου οτι θα τις παρω και εγω!

Θα παμε στο Τολο και θα παρουμε και το παιδι μαζι μας, περισι ητανε 1,5 χρονων και πηγαμε σε νησι και δεν τον πηραμε!

Διαφημίσεις

Α ωραια θα το πω στον γυναικολογο μου οτι θα τις παρω και εγω!

Θα παμε στο Τολο και θα παρουμε και το παιδι μαζι μας, περισι ητανε 1,5 χρονων και πηγαμε σε νησι και δεν τον πηραμε!

Εχεις ωραίες θάλασσες το Τολό.

Τις ινοφερτ εμενα μου τις συνεστισε ο γυναικολογος μου αλλά μπορείς να τις πάρεις και απο μονη σου. Δεν θέλει συνταγη.

Ιοκάστη, εμείς τις πρωτες διακοπές όταν η μικρή ήταν 1,5 πήγαμε Πρέβεζα σε ενοικιαζόμενα δωμάτια και με παραλία σε απόσταση αναπνοής, με τα πόδια πηγαίναμε...

Τώρα θα πάμε στο Κιάτο σε φίλες μου, παλιές συμφοιτητριες που ειναι εργενισσες και θα μας φιλοξενήσουν η μια από τις δυο στο σπιτι τους!!! Ωραία θα είναι γιατί θα μαζευτούμε και εχουμε καιρό να τα πούμε!

Starkieser, έπαιρνες και συ λυγαριά?? θυμάμαι που είχες πει κάτι??? Αν ναι πόσο καιρό???

Διάβασα για τη λυγαριά ότι θέλει περίπου ένα τριμηνο για να δράσει...

Επίσης, η ωορρηξία που έκανες όταν έμεινες έγκυος, έγινε χωρίς να πάρεις φάρμακα?? καλά θυμάμαι?? και χωρίς να έχεις περίοδο??

Η εγκυμοσύνη πώς πάει???? τι ακολουθεί τώρα από εξετάσεις???

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...