Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, little miracle είπε:

δεν ξερω πως το εννοει η bluey , αλλα γενικα απο οσα μου εχουν πει εμενα εικονα ειναι οταν απλα στον υπερηχο φαινονται πολλα ωοθυλακια, ενω συνδρομο οταν συνοδευεται η εικονα απο συγκεκριμενες τιμες στις lh-fsh καθως και συμπτωματολογια (μεγαλοι αστατοι κυκλοι, τριχοφυια, ευκολη αυξηση βαρους με πολυ λιπος η το αντιθετο / ανδρικο φαινοτυπο κτλ)

Δεν έχω καταλάβει την διαφορά αλλά έχω ακούσει όλα αυτά που λες και εσύ και εγώ δεν έχω τίποτα από όλα αυτά απλά φαίνεται στον υπέρηχο πολλά ωοθυλάκια για αυτό λέω πως μάλλον έχω εικόνα και όχι σύνδρομο 

Just now, Blu24 είπε:

Δεν έχω καταλάβει την διαφορά αλλά έχω ακούσει όλα αυτά που λες και εσύ και εγώ δεν έχω τίποτα από όλα αυτά απλά φαίνεται στον υπέρηχο πολλά ωοθυλάκια για αυτό λέω πως μάλλον έχω εικόνα και όχι σύνδρομο 

Και για αυτό μάλλον και η ΑΜΗ μου είναι λίγο πάνω από το όριο 

Ποσες δεν κανουν ή δεν γνωρίζουν για την ωορηξια τους?

Ωορηξια δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο???  

76

1. 1. Ωορηξια δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο???

• ΑΚΑΝΟΝΙΣΤΟΣ ΚΥΚΛΟΣ
    • ΠΟΛΥΚΥΣΤΙΚΈΣ ΩΟΘΗΚΕΣ
    • ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΩΟΡΗΞΙΑ

Recommended Posts

Δεν θυμάμαι στα σίγουρα αλλά νομίζω στους πρωτους υπερηχους καναμε κολπικους... στο α τριμηνο...

Εμενα ακομα κολπικο μου κανει και μπηκα στον πεμπτο μηνα,λεει πως εχω χοντρη κοιλια,αλλα το θεμα ειναι οτι η κοιλια μου ειναι φυσιολογικη,ποτε δεν ξεχωριζε ασ πουμε απο το σωμα μου και τωρα ακομα με τα παλια μου ρουχα δεν φαινεται η κοιλια μου...απλα αρχιζω να φοβαμαι μην μου κανει κατι,αλλα οσο και να επιμενω δεν αλλαζει γνωμη!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τελειος διαφορετικη περιπτωση ομως η δικια σου,δεν εβαλες σε τοσο κοπο και κυνδινο το σωμα σου για να το ρισκαρεις μετα για να κανεις απλα σεξ.καταλαβες πως το εννοω.η πραξη ειναι πολυ ασημαντη μπροστα στις μεχρι τωρα θυσιες...εγω εχω ριξει ολα μου τα λεφτα σε αυτο το μωρο,μετα απο αυτο τελειωνει το θεμα για εμενα...

Ναι σίγουρα, είχα άγνοια...

Όμως θέλω να πω απλά ότι είχα σεξουαλική διάθεση (πολλές έγκυες έχουν) αλλά μέναμε στη διάθεση. Ο άντρας μου φοβόταν πολύ, ενώ και εγώ φοβομουν αλλά ήθελα και τελικά δεν κάναμε... Μετά που γέννησα, δεν είχα καθόλου όρεξη.... Ορμόνες τρελες!!!

Καλά κάνεις και προσέχεις starkieser!!!Εγώ τι να πώ ήμουν λυσσάρα, ήθελα αλλά δεν κάναμε!!! :tongue::tongue::tongue:

Πότε έχεις β επιπέδου;

μου ειπαν οταν μπω στη 20 βδομαδα να κλεισω για την 22 ραντεβου,ακομα δεν ξερω αν θελω να παω...δεν ξερω αν θελω να μαθω αν κατι δεν παει καλα με το μωρο,αφου δεν μπορουν να το βοηθησουν σε κατι και εγω δεν εχω σκοπο να τερματισω την εγκυμοσυνη για κανενα λογο...θελω αρκετη σκεψη και αποψεις για το θεμα...α τωρα ειμαι 16 βδομαδες και 4 ημερες

Εμενα ακομα κολπικο μου κανει και μπηκα στον πεμπτο μηνα,λεει πως εχω χοντρη κοιλια,αλλα το θεμα ειναι οτι η κοιλια μου ειναι φυσιολογικη,ποτε δεν ξεχωριζε ασ πουμε απο το σωμα μου και τωρα ακομα με τα παλια μου ρουχα δεν φαινεται η κοιλια μου...απλα αρχιζω να φοβαμαι μην μου κανει κατι,αλλα οσο και να επιμενω δεν αλλαζει γνωμη!!!

Αυτό με την κοιλιά και τον υπέρηχο το έχω ακούσει και εγώ... Μήπως έχει παλιά μηχανήματ, μικρής ακρίβειας;

Αλλά και εγώ είχα μεγάλη κοιλιά, αλλά δεν μου έκανε κολπικούς υπέρηχους 5 μηνών! Την αυχενική πώς την έκανες; με κολπικό;

Ναι σίγουρα, είχα άγνοια...

Όμως θέλω να πω απλά ότι είχα σεξουαλική διάθεση (πολλές έγκυες έχουν) αλλά μέναμε στη διάθεση. Ο άντρας μου φοβόταν πολύ, ενώ και εγώ φοβομουν αλλά ήθελα και τελικά δεν κάναμε... Μετά που γέννησα, δεν είχα καθόλου όρεξη.... Ορμόνες τρελες!!!

Καταλαβαινω τι λες αλλα πολλες φορες φοβαμαι πως ενω θελω να πω κατι ακουγομαι επικριτικη και προσπαθω να εξηγησω οσο πιο καλα μπορω τι εννοω για να μην παρεξηγηθω.Ειμαι λιγο ατομο με αποψεις ισως ακρεες σε καποιους και ισως ενοχλητικες,αλλα υποστηριζω πολυ αυτες τις αποψεις και κατα 99% αφορουν μονο εμενα και οχι σποντα σε καποιον αλλο...;)Μακαρι να ημουν πιο χαλαρη με τον εαυτο μου αλλα ενα μεγαλο λαθος δεν θα μου το συγχωρουσα ποτε!!

Διαφημίσεις

μου ειπαν οταν μπω στη 20 βδομαδα να κλεισω για την 22 ραντεβου,ακομα δεν ξερω αν θελω να παω...δεν ξερω αν θελω να μαθω αν κατι δεν παει καλα με το μωρο,αφου δεν μπορουν να το βοηθησουν σε κατι και εγω δεν εχω σκοπο να τερματισω την εγκυμοσυνη για κανενα λογο...θελω αρκετη σκεψη και αποψεις για το θεμα...α τωρα ειμαι 16 βδομαδες και 4 ημερες

Την β επιπέδου θα την κάνεις για να δεις αν είναι καλά το μωρό σου αλλά και για να μάθεις το φύλο του παιδιού, καθώς και αν υπάρχει κάτι που προληπτικώς πρέπει να κάνεις, προς ενίσχυση της εγκυμοσύνης!!! Είναι φυσικά απόφασή σου να ξέρεις ότι δεν θα τερματίσεις με τίποτα την εγκυμοσύνη σου αλλά πίστεψέ με, οφείλεις να κάνεις ότι καλύτερο μπορείς για το μωρό σου!!! Γιατί αν πχ σου πουν ότι θα υπάρχει κάποιο θέμα, να το ξέρεις από πριν για να είσαι ενημερωμένη όταν γεννηθεί πώς θα λειτουργήσετε για το καλύτερο του μωρού!!!!

Κάνε τον σταυρό σου, ακολούθα τις συμβουλές του γιατρού, πίνε τα φάρμακά σου και ΟΛΑ ΚΑΛΑ θα πάνε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ολες παιρνούμε από τέτοιες αμφιβολίες, μην αγχώνεσαι!!!!!!!!! Το μωρό σου είναι γερό!!!!!!!!!!!!

Αυτό με την κοιλιά και τον υπέρηχο το έχω ακούσει και εγώ... Μήπως έχει παλιά μηχανήματ, μικρής ακρίβειας;

Αλλά και εγώ είχα μεγάλη κοιλιά, αλλά δεν μου έκανε κολπικούς υπέρηχους 5 μηνών! Την αυχενική πώς την έκανες; με κολπικό;

Ναι κολπικο και μαρτυρισα μεχρι να τελειωσει,πονουσα μια βδομαδα!!!Δεν ξερω τι συμβαινει,μηπως να της βαλω της φωνες;Μηπως το να κανω υπομονη ειναι βλακια τελικα?

Ναι κολπικο και μαρτυρισα μεχρι να τελειωσει,πονουσα μια βδομαδα!!!Δεν ξερω τι συμβαινει,μηπως να της βαλω της φωνες;Μηπως το να κανω υπομονη ειναι βλακια τελικα?

Μήπως να πας για απλο υπερηχο σε ενα αλλο γιατρο να δεις αν θα σου κανει υπερηχο κοιλιάς και τί θα σου πει; Ετσι για συγκριση!

Μήπως να πας για απλο υπερηχο σε ενα αλλο γιατρο να δεις αν θα σου κανει υπερηχο κοιλιάς και τί θα σου πει; Ετσι για συγκριση!

Εδω εχουμε κατι χαζο που λεγεται κουτσομπολιο σε ακραιω βαθμο,ολοι οι γιατροι γνωριζονται και ολοι οι ασθενεις γνωριζονται οποτε αν μ δει κανενας θα το μαθει με τη μια η δικια μου και δεν μπορω να ρισκαρω να αλλαζω γιατρο στο 5 μηνα...Μετα το μωρο η αληθεια ειναι πως δεν ξερω αν θα ξαναπαω,ασε που μενει ακριβως απο πανω μου η γιατρος μου!!!

Α, κατάλαβα!!!

Πάντως εγω πηγαινοερχομαι στους γιατρούς και ας με παρεξηγήσουν...

Ε, τότε ρωτα την ξανά μήπως να σταματησετε τους κολπικους επειδή πονας...

Διαφημίσεις

Α, κατάλαβα!!!

Πάντως εγω πηγαινοερχομαι στους γιατρούς και ας με παρεξηγήσουν...

Ε, τότε ρωτα την ξανά μήπως να σταματησετε τους κολπικους επειδή πονας...

Καλα αν δεν ηταν το μωρο στη μεση ουτε που θα το σκεφτομουν,αλλα τωρα που ξερει το μωρο καλα και την περιπτωση μου δεν λεει να το ρισκαρω!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...