Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Ποσες δεν κανουν ή δεν γνωρίζουν για την ωορηξια τους?

Ωορηξια δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο???  

76

1. 1. Ωορηξια δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο???

• ΑΚΑΝΟΝΙΣΤΟΣ ΚΥΚΛΟΣ
    • ΠΟΛΥΚΥΣΤΙΚΈΣ ΩΟΘΗΚΕΣ
    • ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΩΟΡΗΞΙΑ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σήμερα είμαι στην 17η μέρα...Όταν πήγα για υπέρηχο την 9η μερα μου είπε ότι δεν δούλεψε η κλομιφαίνη και οτι δεν εχω κατάλληλο ωάριο...δεν μου είπε να ξαναπάω για υπέρηχο.

Σίγουρα δεν έχω μικρό κύκλο. Ρυθμισμένο στις 28-30 μέρες λόγω αντισυλληπτικών από το 2011... Όταν έμεινα έγκυος, πιθανολογώ ότι ήμουν στην 20η μέρα κύκλου...και λέω πιθανολογώ γιατί δεν είχα προηγούμενα με γιατρούς όσο αφορά τις ωορρηξιες ή τις προσπάθειες εγκυμοσύνης. 40-45 μέρες από την ΤΗΠ έκανα πρεντικτορ για να παρω ή όχι πριμολουτ και ήμουν έγκυος!!!

Και εγώ αυτές τις μέρες έχω λίγα υγρά...δεν ξέρω αν είναι από θάλασσες και τέτοια, αλλά μέσα μου εύχομαι να είναι κανά ωαριάκι που ψιλοδουλεύει...Προσπαθούμε να τηρούμε το "άθλημα" ανά 2 μέρες και ότι γίνει!

Ναι αυτο ηθελα να σου πω και εγω ειναι η αληθεια,πολυ βλακεια μου ακουστηκε που σε εβαλε να κανεις υπερηχο μονο μια φορα και μαλιστα τοσο νωρις και αβγαλε και οριστικο συμπερασμα...Εμενα την τελευταια φορα μου ειπε να παω στη 10 ημερα και εγω εκανα ωορηξια τελικα στην 17...Φυσικα αμαν εκανα να την πισω οτι εκανα ωορηξια γιατι μου ελεγε πως λαθος καταλαβα,αλλα τα γεγονοτα την διεψευσαν...Αν νιωθεις παντως πονακια και εχεις και υγρα,εγω θα ελεγα να το εκμεταλευτεις!;)

Ναι αυτο ηθελα να σου πω και εγω ειναι η αληθεια,πολυ βλακεια μου ακουστηκε που σε εβαλε να κανεις υπερηχο μονο μια φορα και μαλιστα τοσο νωρις και αβγαλε και οριστικο συμπερασμα...Εμενα την τελευταια φορα μου ειπε να παω στη 10 ημερα και εγω εκανα ωορηξια τελικα στην 17...Φυσικα αμαν εκανα να την πισω οτι εκανα ωορηξια γιατι μου ελεγε πως λαθος καταλαβα,αλλα τα γεγονοτα την διεψευσαν...Αν νιωθεις παντως πονακια και εχεις και υγρα,εγω θα ελεγα να το εκμεταλευτεις!;)

Το εκμεταλλεύομαι και θα δείξει το αποτέλεσμα!!! ;););)

Στον έναν γιατρό είχα κάνει 12η μέρα, μου είπε οχι ωαριο και δεν ξανακανα αλλη μερα υπερηχο και πηρα πριμολουτ για να αδιαθετησω...

Τώρα στον δευτερο γιατρο πήγα μόνο την 9η μερα αλλά όπως σας εχω ξαναπει, ειπα οτι δεν θα παρω πριμολουτ για να αδιαθετησω στις 28 μερες αλλά θα αφησω να δω πόσο κυκλο εχω από μόνη μου...

Αν βεβαια δω ότι κοντευει να τελειώσει και ο Αύγουστος, έχοντας αδιαθετήσει 2/7, τότε θα τα πάρω τα πριμολουτ...

Το εκμεταλλεύομαι και θα δείξει το αποτέλεσμα!!! ;););)

Στον έναν γιατρό είχα κάνει 12η μέρα, μου είπε οχι ωαριο και δεν ξανακανα αλλη μερα υπερηχο και πηρα πριμολουτ για να αδιαθετησω...

Τώρα στον δευτερο γιατρο πήγα μόνο την 9η μερα αλλά όπως σας εχω ξαναπει, ειπα οτι δεν θα παρω πριμολουτ για να αδιαθετησω στις 28 μερες αλλά θα αφησω να δω πόσο κυκλο εχω από μόνη μου...

Αν βεβαια δω ότι κοντευει να τελειώσει και ο Αύγουστος, έχοντας αδιαθετήσει 2/7, τότε θα τα πάρω τα πριμολουτ...

Γιατι φοβασαι να το αφησεις πανω απο μηνα;

Γιατι φοβασαι να το αφησεις πανω απο μηνα;

Απλά για να έχω ελεγχόμενους κύκλους...και μήπως ξαναπροσπαθήσω και 4η φορά με κλομιφαινη τον Σεπτέμβριο....

Διαφημίσεις

Απλά για να έχω ελεγχόμενους κύκλους...και μήπως ξαναπροσπαθήσω και 4η φορά με κλομιφαινη τον Σεπτέμβριο....

Ναι δικιο εχεις,απλα εγω το ειπα με το σκεπτικο να ζορισεις λιγο τις ωοθηκες μπας και ξυπνησουν,αλλα δεν βολευει να το κανεις τωρα!!!

Καλά δεν το σκεφτομαι;

Γιατί ουσιαστικά από το 2011 έως αρχές του 2013, ρομποτικά αδιαθετούσα λόγω αντισυλληπτικών! Και από το Φεβρουάριο που τα σταμάτησα, αδιαθέτησα μετά από 63 μέρες παίρνοντας πριμολουτ και ακολούθησαν 3 προσπάθειες με κλομιφαίνη... Οπότε δεν άφησα λίγο το σύστημα να δω με τι ρυθμούς θα δουλέψει από μόνο του!

Καλά δεν το σκεφτομαι;

Γιατί ουσιαστικά από το 2011 έως αρχές του 2013, ρομποτικά αδιαθετούσα λόγω αντισυλληπτικών! Και από το Φεβρουάριο που τα σταμάτησα, αδιαθέτησα μετά από 63 μέρες παίρνοντας πριμολουτ και ακολούθησαν 3 προσπάθειες με κλομιφαίνη... Οπότε δεν άφησα λίγο το σύστημα να δω με τι ρυθμούς θα δουλέψει από μόνο του!

Οχι καλα το σκεφτεσαι,εμενα μου ειπε ο γιατρος εξαμηνο αλλα ημουν και μικρη τοτε,24 και δεν ηθελα να κανω και μωρο,οποτε μαλλον βλακεια ειπα...:oops::oops::oops:

Σου είχε πει ότι δεν πειράζει να περάσει 6μηνο μέχρι να ξανααδιαθετήσεις;

Εγώ όταν ήμουν μικρότερη, είχα κάνει λίγες φορές το πολύ 3-4 μήνες χωρίς περίοδο...

Σίγουρα παίζε ρόλο και η ηλικία!!!

Σου είχε πει ότι δεν πειράζει να περάσει 6μηνο μέχρι να ξανααδιαθετήσεις;

Εγώ όταν ήμουν μικρότερη, είχα κάνει λίγες φορές το πολύ 3-4 μήνες χωρίς περίοδο...

Σίγουρα παίζε ρόλο και η ηλικία!!!

καλα εγω εχω κατσει και 4 χρονια χωρις περιοδο,οι 6 μηνες ηταν λεπτομερεια :P

Διαφημίσεις

Καλα από περίοδο σκίζουμε όλες...... μια φορά στα δέκα χρόνια :) :) :) μπράβο μας!!!!!

Εγώ παίρνω και τη λυγαριά σε χαπάκι.... να δω τι άλλο θα πάρουμε... χημείο έχουμε γίνει.... η σε καλό θα μας βγει ή σε κουλό, αλλά και πάλι χειρότερα πώς να γίνουν τα πράγματα???

ρε παιδια η Αναστασία τι απέγινε???

Καλα από περίοδο σκίζουμε όλες...... μια φορά στα δέκα χρόνια :) :) :) μπράβο μας!!!!!

Εγώ παίρνω και τη λυγαριά σε χαπάκι.... να δω τι άλλο θα πάρουμε... χημείο έχουμε γίνει.... η σε καλό θα μας βγει ή σε κουλό, αλλά και πάλι χειρότερα πώς να γίνουν τα πράγματα???

ρε παιδια η Αναστασία τι απέγινε???

Ειδε το τεστ και ανεβασε δεκατα;Ωχ μωρε Μαρακι μου τι σκας,αν μαζευτουμε ολες μαζι κανουμε μια σωστη περιοδο,η μια αδειαθετει σε 10 χρονια η αλλη σε τεσσερα,θα βγαλουμε το μεσω ορο!!!Βασικα ολες που πηγαν,δεν ειναι μονο η Αναστασια...

Ειδε το τεστ και ανεβασε δεκατα;Ωχ μωρε Μαρακι μου τι σκας,αν μαζευτουμε ολες μαζι κανουμε μια σωστη περιοδο,η μια αδειαθετει σε 10 χρονια η αλλη σε τεσσερα,θα βγαλουμε το μεσω ορο!!!Βασικα ολες που πηγαν,δεν ειναι μονο η Αναστασια...

αν είδε το + σίγουρα θα ανέβασε δέκατα :) :)

χαχαχαχαχα όντως εμείς με ΣΠΩ, μόνο ο μέσος όρος όλων μας κάνει μια σωστή περίοδο.... έτσι πρέπει να το βλέπουμε και να ευθυμούμε!

σήμερα όλες εξαφανίστηκαν!!!! μάλλον θα κάνουν άλλες δουλειές πιο γόνιμες!!!!! ;);););););););)

αν είδε το + σίγουρα θα ανέβασε δέκατα :) :)

χαχαχαχαχα όντως εμείς με ΣΠΩ, μόνο ο μέσος όρος όλων μας κάνει μια σωστή περίοδο.... έτσι πρέπει να το βλέπουμε και να ευθυμούμε!

σήμερα όλες εξαφανίστηκαν!!!! μάλλον θα κάνουν άλλες δουλειές πιο γόνιμες!!!!! ;);););););););)

Αχ μη μου τις θυμιζεις αυτες τις δουλειες,καλα τις εχω ξεχασει 4 μηνες τωρα...:?:-?:?...εσυ ομως;ποια ειναι η δικιολογια σου;ε;ε;ε;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...