Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, linaa είπε:

Αποψυχουν μόνο αυτά που είναι να μεταφέρεις. Προφανώς στην φίλη σου τα είχαν καταψυξει 3 μέρα Κ θα της είπαν ότι θα αποψυξουν τα μισά για να δουν πια θα πάνε 5η μέρα για βλαστοκυστη για να της μεταφέρουν βλαστοκυστη . 

Αυτά βέβαια τα συμφωνείς από πριν με το γιατρό. 

Κατάλαβα. Αυτό βγάζει περισσότερο νοημα. Γιατί μου φάνηκε παραξενο αυτό που μου ειπε. Ευχαριστώ!

11 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Καλησπέρα και σε σένα! Όσα έμβρυα βάλεις,τόσα θα βγάλουν από την κατάψυξη και γίνεται το πρωί της ίδιας μέρας.Κοιταζουν τις αξιολογήσεις των εμβρύων μερικές μέρες πρίν και σου λένε ποια είναι τα πιο κατάλληλα για να μεταφερθούν.Υπαρχει συνεχής ενημέρωση, τουλάχιστον στο κέντρο που ήμουν εγώ.Καλη επιτυχία 🥰 

Καλημέρα! Ευχαριστώ πολύ πολύ!!

Ποσες δεν κανουν ή δεν γνωρίζουν για την ωορηξια τους?

Ωορηξια δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο???  

76

1. 1. Ωορηξια δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο???

• ΑΚΑΝΟΝΙΣΤΟΣ ΚΥΚΛΟΣ
    • ΠΟΛΥΚΥΣΤΙΚΈΣ ΩΟΘΗΚΕΣ
    • ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΩΟΡΗΞΙΑ

Recommended Posts

Κορίτσια με πολυκυστικές δείτε αυτό.......

Έκλεισα ραντεβού με ομοιοπαθητικό και σε 2 βδομάδες θα πάω... εκανα και παλιά ομοιοπαθητική.. άκουσα περιπτωσεις που βοηθήθηκαν πολύ με την ομοιοπαθητική και σταθεροποίησαν και τον κύκλο τους.....

η ομοιοπαθητική χρησιμοποιεί φυσικά φάρμακα και έχει άλλη φιλοσοφία... αντιμετωπίζει την αιτία του προβλήματος και δεν εστιάζει στο σύμπτωμα.. δεν ξέρω αν σας μπέρδεψα αλλά πριν βομβαρδίσω το σώμα μου με ορμόνες λέω να την δοκιμάσω, μήπως και απαλλαχτώ και από τις ΚΠ.... γενικώς φέρνει μία ισορροπία στον άνθρωπο, ψυχική και σωματική........

Φαρμακοποιός μου είπε μια φορά, τα βλεπεις όλα τα φαρμακα που πουλάω, ε καταστρεφουν τον ανθρώπινο οργανισμό, τον διαλύουν, τον αποσυντονίζουν, τον αδρανοποιούν, αλλά οι φαρμακευτικές υποτιμούν την ομοιοπαθητική γιατί θα χάσουν τα λεφτά τους.... ειδικά μου λέει οι αντιβιώσεις και το εμβόλιο για τον καρκίνο της μητρας!

Κορίτσια, δεν θέλω να σας μπερδέψω αλλά προσπαθώ να βρω τρόπους να βοηθηθώ και να σας βοθήσω γιατί τόσα χρόνια τα δοκίμασα όλα και βλέπω ότι καταστρεφεται ο οργανισμός μου και κανένας δεν μπόρεσε να με βοηθήσει.........

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια με πολυκυστικές δείτε αυτό.......

Έκλεισα ραντεβού με ομοιοπαθητικό και σε 2 βδομάδες θα πάω... εκανα και παλιά ομοιοπαθητική.. άκουσα περιπτωσεις που βοηθήθηκαν πολύ με την ομοιοπαθητική και σταθεροποίησαν και τον κύκλο τους.....

η ομοιοπαθητική χρησιμοποιεί φυσικά φάρμακα και έχει άλλη φιλοσοφία... αντιμετωπίζει την αιτία του προβλήματος και δεν εστιάζει στο σύμπτωμα.. δεν ξέρω αν σας μπέρδεψα αλλά πριν βομβαρδίσω το σώμα μου με ορμόνες λέω να την δοκιμάσω, μήπως και απαλλαχτώ και από τις ΚΠ.... γενικώς φέρνει μία ισορροπία στον άνθρωπο, ψυχική και σωματική........

Φαρμακοποιός μου είπε μια φορά, τα βλεπεις όλα τα φαρμακα που πουλάω, ε καταστρεφουν τον ανθρώπινο οργανισμό, τον διαλύουν, τον αποσυντονίζουν, τον αδρανοποιούν, αλλά οι φαρμακευτικές υποτιμούν την ομοιοπαθητική γιατί θα χάσουν τα λεφτά τους.... ειδικά μου λέει οι αντιβιώσεις και το εμβόλιο για τον καρκίνο της μητρας!

Κορίτσια, δεν θέλω να σας μπερδέψω αλλά προσπαθώ να βρω τρόπους να βοηθηθώ και να σας βοθήσω γιατί τόσα χρόνια τα δοκίμασα όλα και βλέπω ότι καταστρεφεται ο οργανισμός μου και κανένας δεν μπόρεσε να με βοηθήσει.........

φυσικα και θα συνφωνησω μαζι σου,ειναι προτιμοτερο να χασεις 2-3μηνες με μια φυσικη θεραπεια παρα να πεσεις αμεσως στα φαρμακα...πολλες φορες το σωμα γιατρευεται γιατι πιστευει πως κατι το βοηθαει,η ψυχολογια ειναι μεγαλη υποθεση.πολλες κοπελες εμειναν εγκυες με το vitex(λιγαρια) που τους το εδωσαν ομοιπαθητικοι.Το δοκιμασα και εγω αλλα επειδη εχω προβλημα με στομαχι και εντερο δεν το αντεξα,εχει παρομοια δραση με το glucophage ή οπως γραφεται τελος παντων...

φυσικα και θα συνφωνησω μαζι σου,ειναι προτιμοτερο να χασεις 2-3μηνες με μια φυσικη θεραπεια παρα να πεσεις αμεσως στα φαρμακα...πολλες φορες το σωμα γιατρευεται γιατι πιστευει πως κατι το βοηθαει,η ψυχολογια ειναι μεγαλη υποθεση.πολλες κοπελες εμειναν εγκυες με το vitex(λιγαρια) που τους το εδωσαν ομοιπαθητικοι.Το δοκιμασα και εγω αλλα επειδη εχω προβλημα με στομαχι και εντερο δεν το αντεξα,εχει παρομοια δραση με το glucophage ή οπως γραφεται τελος παντων...

Αχ λυγαριά έπαιρνα και γω αλλά τα παράτησα... όντως αυτές οι θεραπείες θέλουν υπομονή.. μπορεί να χρειαστούν και μήνες αλλά θα το δοκιμάσω!!! Ας στραφούμε και στην αναλλακτική ιατρική μπας και δούμε φως στο τούνελ, εξάλλου είναι και πολύ οικονομική και δεν έχω να χάσω και τίποτα!!!!!!!! Συμφωνώ ότι η ψυχολογία είναι μεγάλη υπόθεση.......

Αχ λυγαριά έπαιρνα και γω αλλά τα παράτησα... όντως αυτές οι θεραπείες θέλουν υπομονή.. μπορεί να χρειαστούν και μήνες αλλά θα το δοκιμάσω!!! Ας στραφούμε και στην αναλλακτική ιατρική μπας και δούμε φως στο τούνελ, εξάλλου είναι και πολύ οικονομική και δεν έχω να χάσω και τίποτα!!!!!!!! Συμφωνώ ότι η ψυχολογία είναι μεγάλη υπόθεση.......

Εχεις χρονο,δεν εισαι για εξωσωματικη ακομα.Σε ενα χρονο μπορουν να αλλαξουν τα παντα...χαιρομαι που ενω εχουμε ενα πολυ κακο προβλημα δεν σε πιανουν υστεριες...Στο εχω ξαναπει,εγω στα 29 ειχα πολλα που πηγαιναν χαλια και ουτε που φανταζομουνα οτι θα ημουν σε αυτη τη θεση μετα απο ενα χρονο.Του χρονου θα εισαι συ στη θεση μου!

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια!Σορρυ για τους τονους,ειμαι απο το κινητο..Εγω ακομη εδω..ποναει λιγο η μεση μου κ εχω υγρα..Δεν κανω τεστ κοριτσια ηιατι ο γιατρος ειπε να περιμενω..Εκτος αυτου ψαχνοντας στο ιντερνετ ειδα για ωχρινικες δυσλειτουργειες κ το επιμονο ωχρο σωματιο και κοπηκαν λιγο οι ελπιδες μου.. :-(

Λυγαριά σαν συμπλήρωμα διατροφης;

Βλέπω τα βιντεακια για ΣΠΩ κλπ....Το πιο σημαντικό απ'ολα η απώλεια βαρους.....Πώς;;;;;;;;;

Αν μπεις στο ιντερνετ εχει πολλες ερευνες για τη λυγαρια,βοηθαει στην απολεια βαρους,στη ρυθμιση της ωορρηξιας και τον μεταβολισμο του ζαχαρου.

Καλησπερα κοριτσια!Σορρυ για τους τονους,ειμαι απο το κινητο..Εγω ακομη εδω..ποναει λιγο η μεση μου κ εχω υγρα..Δεν κανω τεστ κοριτσια ηιατι ο γιατρος ειπε να περιμενω..Εκτος αυτου ψαχνοντας στο ιντερνετ ειδα για ωχρινικες δυσλειτουργειες κ το επιμονο ωχρο σωματιο και κοπηκαν λιγο οι ελπιδες μου.. :-(

Με το να βγαζεις συμπερασματα μονη σου και να μην εχεις κατι σιγουρο δεν κανεις καλο στον εαυτο σου...αν μπαινεις στο ιντερνετ και με κστι που διαβαζεις αμεσως λες οτι σου συμβαινει και εσενα τοτε το μονο που καταφερνεις ειναι να βαζεις αγχος στο σωμα σου και τιποτα αλλο.Σταματα τις υποθεσεις και να χαιρεσει ή να λυπασει οταν εχεις δεδομενα στα χερια σου,αλλιως σε βλεπω να μου ζητας σε καναδυο χρονια το τηλεφωνο του ψυχολογου μου!!ΗΡΕΜΙΣΕ!

Διαφημίσεις

Με το να βγαζεις συμπερασματα μονη σου και να μην εχεις κατι σιγουρο δεν κανεις καλο στον εαυτο σου...αν μπαινεις στο ιντερνετ και με κστι που διαβαζεις αμεσως λες οτι σου συμβαινει και εσενα τοτε το μονο που καταφερνεις ειναι να βαζεις αγχος στο σωμα σου και τιποτα αλλο.Σταματα τις υποθεσεις και να χαιρεσει ή να λυπασει οταν εχεις δεδομενα στα χερια σου,αλλιως σε βλεπω να μου ζητας σε καναδυο χρονια το τηλεφωνο του ψυχολογου μου!!ΗΡΕΜΙΣΕ!

Εχεις δικιο..Βρε κοριτσια αν ημουν δεν θα ειχα κανενα συμπτωμα;Περα απο κατι πονακια κ τωρα η μεση μου λιγο πρησμενο στηθος δεν εχω κατι αλλο.. :-( Μετρηθηκα πριν λιγο κ ειχα 37.. Και παγωνουν τα ποδια μου..

Χελοου!!!

Τι κανετε;;;

Εγω βραζω ενα αυγο να φαω μαζι με λιγο τυρακι γαλοπουλα και ελιτσες!!!

Χαχαχα!!!

Πως μου ηρθε να φαω αυγο ουτε κι εγω δεν ξερω!!!:shock::shock::shock:

Ααα μια χαρα και εγω δεν μπορω να καταλαβω πως μπηκε αυτη η σοκολατα πριν στο στομα μου και εκεινο το κομμαι της τυροπιτας...χαχαχχα!!Τουλαχιστον σε εσενα μπαινουν υγιεινα πραγματα...πολυ καλο για βραδυνο νομιζω!!

Χελοου!!!

Τι κανετε;;;

Εγω βραζω ενα αυγο να φαω μαζι με λιγο τυρακι γαλοπουλα και ελιτσες!!!

Χαχαχα!!!

Πως μου ηρθε να φαω αυγο ουτε κι εγω δεν ξερω!!!:shock::shock::shock:

Γεια!Καλα εσυ;Καλη ορεξη!!

Ααα μια χαρα και εγω δεν μπορω να καταλαβω πως μπηκε αυτη η σοκολατα πριν στο στομα μου και εκεινο το κομμαι της τυροπιτας...χαχαχχα!!Τουλαχιστον σε εσενα μπαινουν υγιεινα πραγματα...πολυ καλο για βραδυνο νομιζω!!

Τελικα δεν θα φαω την γαλοπουλα....

Ειπα να μην το παραχ?σω!!!!

Καλα κ εγω στην εγκυμοσυνη απορουσα πως ετρωγα 2-2 τα κομματια κανταιφι!!!:tongue::tongue::tongue:

jPnnp3.png

P92Ip3.png

Γεια!Καλα εσυ;Καλη ορεξη!!

Σε ευχαριστω Αναστασια μου!!!

Οσο για αυτα που διαβαζεις στο νετ οταν ειπα στον γιατρο μου οτι καθομαι και διαβαζω διαφορα με πατησε ενα σκ@το τι να σου λεω...

Μου ειπε να μην διαβαζω τιποτα γιατι το 90% στις παθησεις εχει σαν πρωτη διαγνωση τον καρκινο....

Οποτε μην ασχολεισαι!

jPnnp3.png

P92Ip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...