Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, linaa είπε:

Αποψυχουν μόνο αυτά που είναι να μεταφέρεις. Προφανώς στην φίλη σου τα είχαν καταψυξει 3 μέρα Κ θα της είπαν ότι θα αποψυξουν τα μισά για να δουν πια θα πάνε 5η μέρα για βλαστοκυστη για να της μεταφέρουν βλαστοκυστη . 

Αυτά βέβαια τα συμφωνείς από πριν με το γιατρό. 

Κατάλαβα. Αυτό βγάζει περισσότερο νοημα. Γιατί μου φάνηκε παραξενο αυτό που μου ειπε. Ευχαριστώ!

11 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Καλησπέρα και σε σένα! Όσα έμβρυα βάλεις,τόσα θα βγάλουν από την κατάψυξη και γίνεται το πρωί της ίδιας μέρας.Κοιταζουν τις αξιολογήσεις των εμβρύων μερικές μέρες πρίν και σου λένε ποια είναι τα πιο κατάλληλα για να μεταφερθούν.Υπαρχει συνεχής ενημέρωση, τουλάχιστον στο κέντρο που ήμουν εγώ.Καλη επιτυχία 🥰 

Καλημέρα! Ευχαριστώ πολύ πολύ!!

Ποσες δεν κανουν ή δεν γνωρίζουν για την ωορηξια τους?

Ωορηξια δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο???  

76

1. 1. Ωορηξια δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο???

• ΑΚΑΝΟΝΙΣΤΟΣ ΚΥΚΛΟΣ
    • ΠΟΛΥΚΥΣΤΙΚΈΣ ΩΟΘΗΚΕΣ
    • ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΩΟΡΗΞΙΑ

Recommended Posts

Μπράβο με τα κιλά και θα δεις θα σε βοηθήσουν και πολύ στην καλή διάθεση!!! Και εγώ πρέπει να ξεκινήσω διατροφή και δεν μπορώ......θέλω γλυκά!!!!!!!!!!!:oops::oops::oops:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγω οταν εκανα ωορρηξια 2 ηταν τα συμπτωματα που μου εβαλαν ιδεες και εκανα τεστ,τα πονακια και τα υγρα και το τεστ βγηκε κατακκοκινο.Δεν λεω οτι ειμαστε ολες ιδιες αλλα μην τα υποτιμας τα πονακια...Ασε δε που οι δυνατοι πονοι ηταν και το πρωτο σημαδι απο το μωρακι μου,απο τοτε αρχισα να τους εκτιμαω,χαχαχχα!!!Καλα σουπερ τα κιλα,εισαι σε πολυ καλο δρομο,σε ζηλευωωω,με την καλη εννοια!

και εγω στην 1η εγκυμοσυνη το 1ο συμπτωμα ηταν οτι 2 μερες μετα την ωο διπλωθηκα στους πονους...αφου πηγα να κοιμηθω μπας και μου περσει λιγο(απογευμα ηταν)και ξπνησα την αλλη μερα το πρωι!

Οσο για τα κιλα...συνεχιζω με υπομονη και επιμονη!;););)

jPnnp3.png

P92Ip3.png

I want to be mama καλησπέρα!

Μην νομίζεις ότι και εσύ είσαι εντελώς αδικαιολόγητη! Όλα αυτά με το κυνηγητό της ωορρηξίας, της αμφιβολίας αν θα κάνουμε ωορρηξία τον κάθε μήνα ή κάθε πότε, των κιλών ή και των εξετάσεων, μας ψιλοεπηρεάζει όλες, μια κατάθλιψη την νιώθουμε ή μια αδιαφορία ή μια τεμπελιά για να μην κάνουμε τίποτα!!! Ανασκουμπώσου και εσύ και ονειρέψου, πώς θα είστε όταν θα πετύχετε τον στόχο σας και σιγά σιγά θα τον φτάσετε να γίνει πραγματικότητα!!!

Ευτυχώς το παιδάκι μου με βοηθάει πολύ στο να μην βυθιστώ σε μια κατάσταση χωρίς κανένα ενδιαφέρον... Παρεπιπτόντως, τώρα με έχει βάλει κάτω και καθόμαστε στον καναπέ και με χτενίζει και μου έχει βάλει όοοολα τα τσιμπήδια της!!! Ακούς starkieser, τί θα πάθεις αν έχεις τσούπρα;;; Θα σε ζαλίζει στα μποτέ!!!

Μια χαρα ειμαι απο ψυχολογια....Απλα οταν ο συζυγος λειπε βαριεμαι γενικοτερα....Σε λιγακι λεω να παω καμια βολτιτσα σε καμια φιλη να ξεσκασω λιγο!!!:):):):)

jPnnp3.png

P92Ip3.png

I want to be mama καλησπέρα!

Μην νομίζεις ότι και εσύ είσαι εντελώς αδικαιολόγητη! Όλα αυτά με το κυνηγητό της ωορρηξίας, της αμφιβολίας αν θα κάνουμε ωορρηξία τον κάθε μήνα ή κάθε πότε, των κιλών ή και των εξετάσεων, μας ψιλοεπηρεάζει όλες, μια κατάθλιψη την νιώθουμε ή μια αδιαφορία ή μια τεμπελιά για να μην κάνουμε τίποτα!!! Ανασκουμπώσου και εσύ και ονειρέψου, πώς θα είστε όταν θα πετύχετε τον στόχο σας και σιγά σιγά θα τον φτάσετε να γίνει πραγματικότητα!!!

Ευτυχώς το παιδάκι μου με βοηθάει πολύ στο να μην βυθιστώ σε μια κατάσταση χωρίς κανένα ενδιαφέρον... Παρεπιπτόντως, τώρα με έχει βάλει κάτω και καθόμαστε στον καναπέ και με χτενίζει και μου έχει βάλει όοοολα τα τσιμπήδια της!!! Ακούς starkieser, τί θα πάθεις αν έχεις τσούπρα;;; Θα σε ζαλίζει στα μποτέ!!!

ειναι ενας λογος που θελω να κανω κοριτσι,ασχολουμε με καθε ηδους κατασκευη και τεχνη,εχω ενα δωματιο γεματο με χαντρες,μπογιες χαρτονια γκλιτερ κολλες και οτι μπορεις να φανταστεις και θα ηθελα πολυ να εχω ενα μωρακι που μπορουμε να κανουμε πραγματα μαζι...

Μια χαρα ειμαι απο ψυχολογια....Απλα οταν ο συζυγος λειπε βαριεμαι γενικοτερα....Σε λιγακι λεω να παω καμια βολτιτσα σε καμια φιλη να ξεσκασω λιγο!!!:):):):)

Α! Μόνο επειδή λείπει ο άντρας σου βαριέσαι;;;εντάξει, με ανησύχησες!!!

Καλή βόλτα!

Α, έχει υπηρεσία είπες... Και παίρνει μαζεμένα ρεπό;

Διαφημίσεις

ειναι ενας λογος που θελω να κανω κοριτσι,ασχολουμε με καθε ηδους κατασκευη και τεχνη,εχω ενα δωματιο γεματο με χαντρες,μπογιες χαρτονια γκλιτερ κολλες και οτι μπορεις να φανταστεις και θα ηθελα πολυ να εχω ενα μωρακι που μπορουμε να κανουμε πραγματα μαζι...

α! φτιάχνεις κατασκευές και τέτοια!!! Πολύ μου αρέσουν! Εγώ έφτιαξα μόνη μου τα προσκλητήρια της βάπτισης και τους στολισμούς των τραπεζιών στον γάμο και στη βάπτιση και μερικές χειροποίητες ευχετήριες κάρτες...Αλλά πχ πλέξιμο που λες ότι τα καταφέρνεις, θα ήθελα να μάθω και εγώ..

Στα γενέθλια της κόρης μου ζωγράφισα χειροποίητα πινακάκια σε καμβάδες με πριγκίπισσες και πρίγκιπες και τα κάναμε δωράκια στα παιδάκια...

Ασχολείσαι επαγγελματικά;

Α! Μόνο επειδή λείπει ο άντρας σου βαριέσαι;;;εντάξει, με ανησύχησες!!!

Καλή βόλτα!

Α, έχει υπηρεσία είπες... Και παίρνει μαζεμένα ρεπό;

Αμα του τα δωσει ο λοχαγος του ναι..

Για παραδειγμα αυριο θα παρει ρεπο.Αλλα του χρωστανε αλλα 5 και δεν ξερω ποτε θα μπορεσει να τα παρει.:(:(

jPnnp3.png

P92Ip3.png

α! φτιάχνεις κατασκευές και τέτοια!!! Πολύ μου αρέσουν! Εγώ έφτιαξα μόνη μου τα προσκλητήρια της βάπτισης και τους στολισμούς των τραπεζιών στον γάμο και στη βάπτιση και μερικές χειροποίητες ευχετήριες κάρτες...Αλλά πχ πλέξιμο που λες ότι τα καταφέρνεις, θα ήθελα να μάθω και εγώ..

Στα γενέθλια της κόρης μου ζωγράφισα χειροποίητα πινακάκια σε καμβάδες με πριγκίπισσες και πρίγκιπες και τα κάναμε δωράκια στα παιδάκια...

Ασχολείσαι επαγγελματικά;

οχι επαγγελματικα,απλα επειδη οτι φτιαχνω το φοραω,οπως τα πλεκτα μου,τα κοσμηματα,τα ρουχα που φτιαχνω,πολλες φορες ατομα που τα βλεπουν θελουν να τα αγορασουν.Δεν το κυνηγαω το θεμα αλλα οταν καποιος μου το ζηταει δεν εχω λογο να μην το κανω!!

οχι επαγγελματικα,απλα επειδη οτι φτιαχνω το φοραω,οπως τα πλεκτα μου,τα κοσμηματα,τα ρουχα που φτιαχνω,πολλες φορες ατομα που τα βλεπουν θελουν να τα αγορασουν.Δεν το κυνηγαω το θεμα αλλα οταν καποιος μου το ζηταει δεν εχω λογο να μην το κανω!!

Να σε έχουμε υπόψιν μας δηλαδή!!! χι χι!!!

Καλησπέρα! Μαράκι πήρατε τα αποτελέσματα της καλλιεργειας σπέρματος; και του αντιβιογράμματος; Πώς πήγαν;

Εμείς πήγαμε στο ΙΚΑ στον ουρολόγο. Μας είπε ότι είναι αρκετά καλό το σπερμοδιάγραμμα, δεν υπάρχει πρόβλημα και ούτε να κάνουμε καλλιέργεια. Αλλά μετά από δική μου ερώτηση, αν θέλουμε να κάνουμε επαναληπτικό σπερμοδιάγραμμα και καλλιέργεια.

Καμάρι ο άντρας μου, δεν φαντάζεστε!!! Ανακουφίστηκε, πού δεν θα έχει συνέχεια το θέμα του σπέρματος.

Τώρα αυτό που μας μένει, είναι να κάνουμε συστηματικά το ¨άθλημα¨ανά 2 μέρες μήπως πετύχουμε καμιά γόνιμη μέρα...;)

Μπράβο ρε κορίτσι, τουλάχιστον σε αυτόν τον τομέα είστε μια χαρά......τώρα χαλάρωσε και το αβγουλάκι θα σκάσει μύτη!!! καλά οι άντρες σε αυτόν τον τομέα αν έχουν κάτι θίγεται η αυτοπεποίθησή τους :) :)

Εμείς δεν πήγαμε να πάρουμε την καλλιέργεια... θα πάω μια και καλή την Δευτερα για να πάω και το νέο υλικό του άντρα μου....

Πω πω σε νιωθω,αν και εμενα ειναι σχεδον καθημερινο φαινομενο η μοναξια.Σημερα αποφασησα να ξεθαψω κατι μυθιστοριματα που ειχα γραψει πριν καιρο και να τα διορθωσω,δεν παλευεται αλλο αυτη η ακινησια!!

είσαι και καλλιτέχνης, ρε κορίτσι???? δεν παίζει να τα δημοσιεύσεις???? θα έχουμε και μια διαδικτυακή φίλη μυθιστοριογραφο και θα καμωρώνουμε...... :) :) :)

Διαφημίσεις

Μπράβο ρε κορίτσι, τουλάχιστον σε αυτόν τον τομέα είστε μια χαρά......τώρα χαλάρωσε και το αβγουλάκι θα σκάσει μύτη!!! καλά οι άντρες σε αυτόν τον τομέα αν έχουν κάτι θίγεται η αυτοπεποίθησή τους :) :)

Εμείς δεν πήγαμε να πάρουμε την καλλιέργεια... θα πάω μια και καλή την Δευτερα για να πάω και το νέο υλικό του άντρα μου....

Καλησπέρα!

Ναι εννοείται ότι θίγονται οι άντρες!!! Και από μέσα τους προσεύχονται ή να αλλάξουμε γνώμη και να τους πούμε να μην κάνουν αυτοί εξετάσεις ή να πάνε ολα καλά με την πρώτη και να γλυτώσουν τα παραπέρα...

Την επόμενη Δευτέρα θα πάτε για σπερμοδιάγραμμα;

Καλησπέρα!

Ναι εννοείται ότι θίγονται οι άντρες!!! Και από μέσα τους προσεύχονται ή να αλλάξουμε γνώμη και να τους πούμε να μην κάνουν αυτοί εξετάσεις ή να πάνε ολα καλά με την πρώτη και να γλυτώσουν τα παραπέρα...

Την επόμενη Δευτέρα θα πάτε για σπερμοδιάγραμμα;

Ναι, Ηλιοβασίλεμα, την επόμενη γιατί δουλεύει βραδινός αυτή την βδομάδα και γι αυτό Δευτερα ώστε να είναι ξεκούραστος και να έχει κοιμηθεί... και μάλιστα θα πάρω άδεια την δευτέρα για να το πάω πάλι εγώ γιατί ντρέπεται.... ΄΄αντρες τι να πεις, θα το πάω γιατί δεν θέλω να τον αγχώσω....

και μάλιστα θα πάρω άδεια την δευτέρα για να το πάω πάλι εγώ γιατί ντρέπεται.... ΄΄αντρες τι να πεις, θα το πάω γιατί δεν θέλω να τον αγχώσω....

Φαντάσου εικόνα, όταν πηγαίναμε στο νοσοκομείο για το σπερμοδιάγραμμα: Μπαίνουμε πρώτα στο εργαστήριο να συννενοηθούμε και μας μιλάει ένας νεαρός. Τον βλέπω τον άντρα μου, ότι ασθάνεται καλύτερα που απευθυνόμαστε σε άντρα. Βγαίνουμε και πάμε να μαζέψει το δείγμα και ξαναγυρίζουμε, πάμε στον ίδιο τον νεαρό και του δίνει το δείγμα αγχωμένος για την ποσότητα κλπ σαν να ζήταγε παρηγοριά στον νεαρό γιατρό!!!

Για γέλια και για κλάματα η υπόθεση αλλά ευτυχως είναι οκ. Θα τα δείξω βεβαια και στους γυναικολόγους και ελπίζω να συμφωνήσουν και αυτοί!!!!!!

Καλησπέρα! Μαράκι πήρατε τα αποτελέσματα της καλλιεργειας σπέρματος; και του αντιβιογράμματος; Πώς πήγαν;

Εμείς πήγαμε στο ΙΚΑ στον ουρολόγο. Μας είπε ότι είναι αρκετά καλό το σπερμοδιάγραμμα, δεν υπάρχει πρόβλημα και ούτε να κάνουμε καλλιέργεια. Αλλά μετά από δική μου ερώτηση, αν θέλουμε να κάνουμε επαναληπτικό σπερμοδιάγραμμα και καλλιέργεια.

Καμάρι ο άντρας μου, δεν φαντάζεστε!!! Ανακουφίστηκε, πού δεν θα έχει συνέχεια το θέμα του σπέρματος.

Τώρα αυτό που μας μένει, είναι να κάνουμε συστηματικά το ¨άθλημα¨ανά 2 μέρες μήπως πετύχουμε καμιά γόνιμη μέρα...;)

είσαι και καλλιτέχνης, ρε κορίτσι???? δεν παίζει να τα δημοσιεύσεις???? θα έχουμε και μια διαδικτυακή φίλη μυθιστοριογραφο και θα καμωρώνουμε...... :) :) :)

με ολα αυτα ασχολουμε για να χαλαρωνω απο το αγχος...τα ειχα δωσει στη φιλολογο μου στο λυκειο και μου ειπε οτι ειναι πολυ καλα,αλλα πιο πολυ απο περιεργια τα εδωσα!!

Φαντάσου εικόνα, όταν πηγαίναμε στο νοσοκομείο για το σπερμοδιάγραμμα: Μπαίνουμε πρώτα στο εργαστήριο να συννενοηθούμε και μας μιλάει ένας νεαρός. Τον βλέπω τον άντρα μου, ότι ασθάνεται καλύτερα που απευθυνόμαστε σε άντρα. Βγαίνουμε και πάμε να μαζέψει το δείγμα και ξαναγυρίζουμε, πάμε στον ίδιο τον νεαρό και του δίνει το δείγμα αγχωμένος για την ποσότητα κλπ σαν να ζήταγε παρηγοριά στον νεαρό γιατρό!!!

Για γέλια και για κλάματα η υπόθεση αλλά ευτυχως είναι οκ. Θα τα δείξω βεβαια και στους γυναικολόγους και ελπίζω να συμφωνήσουν και αυτοί!!!!!!

Καλα μονο ο δικος μου ειναι τοσο αναισθητος;κανενα αγχος,σε γυναικα τα εδωσε ολες τις φορες και οταν τον ρωτησα αν βγουνε χαλια πως θα νιωσεις μου ειπε απλα θα υιοθετησουμε.Η αληθεια ειναι οτι μπορει να ηθελε μωρο και να χαιρεται πολυ τωρα αλλα δεν χολοσκασε για ττο θεμα ιδιαιτερα,το μονο που ελεγε ειναι να ειμαστε εμεις για παντα μαζι και τα αλλα θα τα βρουμε...φυσικα τα δικα μου νευρα τα εκανε κορδονια!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...