Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Δυστυχώς και αυτό δεν ισχύει. Αποδεδειγμένα πλέον με μελέτες τα σπερματοζωάρια φθίνουν με την ηλικία σε μορφολογίες, βλάβες dfi, διπλασιασμούς κλπ κλπ. Απλα οι γιατροί μας δεν είναι ανδρολόγοι και δεν ασχολούνται οι περισσότεροι. Ευτυχώς έχω χτίσει ένα πολύ καλό team και αυτό με βοηθάει κ εμένα πολύ να ξέρω που βρίσκομαι και δεν πάω στα χαμένα. Με βοηθάει και το υπόβαθρο μου δεν θα πω ψέματα, γι αυτό και έχω ψάξει τόσα πολλά που στις περισσότερες γυναίκες τα ψάχνουν μετά από αποβολές. Η αλήθεια είναι πως πάω με άλλον αέρα αυτή τη φορά. Πολύ πιο ήρεμη και συγκρατημένη, πιο σίγουρη πώς να το πω. Αν δεν είχα κάνει όσα έκανα θα με έτρωγαν τα αν και οι υποθέσεις. Τουλαχιστον δεν χάνω άλλο χρόνο και πάω για έμβρυα, αυτό ψάχνω τα καλά έμβρυα. Ε που θα πάει βρε κορίτσια δεν θα τα βρω; Δεν μπορώ να εντοπίσω κάτι ουσιαστικό που να μου τα χαλάει. Μέχρι και η ΑΜΗ μου για την ηλικία μου είναι απλά μέτρια. Συζητήσαμε και για το εύθραυστο χ αν και την γνώμη μου την είπα στον γιατρό μου αλλά δεν υπάρχουν και ενδείξεις. Θα δω, μπορεί να την κάνω την εξέταση από περιέργεια και μόνο. 

Δυστυχώς δεν δικαιούμαι προεμφυτευτικό 🫠 τον έχω ζητήσει από πριν ακόμα κάνω την πρώτη μου ένεση. Το θεωρώ πολύ άδικο που στην Ελλάδα δεν επιτρέπουν τον προεμφυτευτικό σε όλες τις περιπτώσεις ivf. 

Μωρε προφανως και φθινουν και τα σπερματοζωαρια, αλλα καλως η κακως στην εμβρυομητρικη δεν τους ενδιαφερει η ηλικια του σπερμαροζωαριου,παρα μονο η ηλικια του ωαριου. αυτο σαφως και εχει καποια λογικη κι αιτιολογια. πιθανοτατα κι αυτο που λενε κι οι εμβρυολογοι σχετικα με το ρολο του σπερματοζωαριου στα αρχικα σταδια της γονιμοποιησης και οχι μετεπειτα. γι αυτο λεω οτι εφοσον υπαρχει στην περιπτωση σας ικανοποιητικος αριθμος σπερματοζωαριων για γονιμοποιησεις και βλαστοκυστες, δεν παιζει να φταιει το σπερμα. στην τελικη 36 χρονων ειναι ο ανθρωπος, οχι 56. σιγουρα θα τα βρεις τα καλα εμβρυα, αυτο σου γραφω και στα δυο μηνυματα κι εκει πρεπει να επικεντρωθεις σε αυτη τη φαση. διεγερση με πρωτοκολο ικανο να σου δωσει εναν καλο αριθμο ωαριων, ωστε να χεις πιο πολλες βλαστοκυστες και εννοειται να ελπιζεις σε αριστες/πολυ καλες. μετα εφοσον ολα ειναι τοσο σωστα ελεγμενα, ειναι πραγματικα θεμα τυχης, αλλα θα εχεις την τυχη με το μερος σου. δεν ξερω αν τα θυμαμαι καλα και ποσα χρονια προσπαθεις μετα την φυσικη συλληψη, αλλα αν εχεις κανει μονο μια ετ και μαλιστα με μετρια εμβρυα, σιγουρα δεν μπορεις να πεις οτι εχεις αξιολογες προσπαθειες για να βγει καποιο συμπερασμα. δηλαδη και στατιστικα να το δεις, επαιζες με μικρες πιθανοτητες. νομιζω εχεις πει οτι στο ειχε αναφερει κι ο γιατρος. θεωρω αν ηταν καλα εμβρυα, ισως να ησουν ηδη εγκυος. επικεντρωσου λοιπον σε αυτο. και πραγματικα να εισαι σιγουρη πως θα βρεθει το ενα το καλο. οσον αφορα τον προεμφυτευτικο, συμφωνω οτι εφοσον στην τελικη εμεις τον πληρωνουμε, θα έπρεπε να δικαιουμαστε να τον κανουμε. θα γλιτωναμε πολυ κοπο. απλα παιζουν απο πισω αλλα κομματια ηθικης και δεοντολογιας, γιατι δεν ξερεις πως θα μπορουσε να χρησιμοποιηθει απο καποιους (πχ επιλογη φυλου κτλ). 

• Μου αρέσει 1

Ποσες δεν κανουν ή δεν γνωρίζουν για την ωορηξια τους?

Ωορηξια δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο???  

76

1. 1. Ωορηξια δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο???

• ΑΚΑΝΟΝΙΣΤΟΣ ΚΥΚΛΟΣ
    • ΠΟΛΥΚΥΣΤΙΚΈΣ ΩΟΘΗΚΕΣ
    • ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΩΟΡΗΞΙΑ

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια μου!!!

Ιοκάστη καλώς ήρθες!!!

Starkieser μακάρι να πάνε όλα καλά για την φίλη σου!!!

Μαράκι απο συμπτώματα έχω περιόδου..Δηλαδή έχει πρηστεί το στήθος μου με ενοχλούσαν οι θηλές μου τώρα όχι απλά με ενοχλεί οταν ξαπλώνω,έχω πρηστεί γενικά,με ψιλοενοχλεί η κοιλιά μου που και που,έχω συχνοουρία,και νιώθω σαν να έχω υγρά..Αυτα!

Επίσης μετρήθηκα το πρωί γύρω στις 6 και κάτι πρίν σηκωθώ και είχα 37 πήγα τουαλέτα,ξανα κοιμήθηκα και μετρήθηκα μετά πάλι πριν σηκωθώ και είχα 37.1..Δεν ξέρω βρε κορίτσια μου...Το μόνο που μου κάνει εντύπωση είναι η συχνοουρία,γιατι δεν πίνω τόσα πολλά νερά και δεν το συνήθιζα να πηγαίνω 100 φορές την μέρα τουαλέτα και επίσης να σηκώνομαι τόσο νωρίς πάλι για τουαλέτα!Χαχχαχαχαχχα!

Λέτε βρε κορίτσια?

Καλως σε βρηκα!

Εγω αυτο με την θερμοκρασια και το πρησμενο στηθος το ειχα και ειναι πολυ πιθανον!

Μακαρι να εισαι να σου εχω φερει τυχη τωρα που ηρθα και εγω και να παρουμε σειρα ολοι μετα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλως σε βρηκα!

Εγω αυτο με την θερμοκρασια και το πρησμενο στηθος το ειχα και ειναι πολυ πιθανον!

Μακαρι να εισαι να σου εχω φερει τυχη τωρα που ηρθα και εγω και να παρουμε σειρα ολοι μετα!

Αλήθειαααααααα?Μακάρι!!!Ευχαριστώ πολύ!!!

Τί να κάνουμε; Ζεσταινόμαστε;

Μόλις έφαγα και περιμένω λίγο να χωνέψω για να πάω να ξαπλώσω λιγακι μεχρι να σχολάσει ο άντρας μου...

Εσύ δουλεύεις ή είσαι σπίτι;

Τί να κάνουμε; Ζεσταινόμαστε;

Μόλις έφαγα και περιμένω λίγο να χωνέψω για να πάω να ξαπλώσω λιγακι μεχρι να σχολάσει ο άντρας μου...

Εσύ δουλεύεις ή είσαι σπίτι;

Δούλευα...Τώρα είμαι σπίτι..! :D

Ούφ θα με φάει η αγωνία βρε κορίτσια!!!Πφφφφφφφφφ

Διαφημίσεις

Δούλευα...Τώρα είμαι σπίτι..! :D

Ούφ θα με φάει η αγωνία βρε κορίτσια!!!Πφφφφφφφφφ

Ποτε περιμενεις να μην;;;

Μακαρι να εισαι εγκυος!!!

:D:D:D

Τι δουλεια κανεις αν επιτρεπεται;;

jPnnp3.png

P92Ip3.png

Γεια σας Κορίτσια!!!!!!

Έφαγα και γω η ταλαίπωρη, έχει καμιά μισή ώρα που ήρθα από τη δουλειά.....

Αχ μακάρι Αναστασία μου!!!! Τα συμπτώματα που περιγράφεις είναι ενθαρρυντικά..... ΜΑΚΑΡΙ!!!!!!!

Είμαι νοσηλεύτρια!ΔΕΝ περιμένω αύριο!Για να δούμε!

Αχ μακάρι βρε κορίτσια!!!Εύχομαι για όλες μας το ίδιο!!!!

Ελα ρε συναδελφακι!!!

Οπως καταλαβες κι εγω νοσηλευτρια ειμαι!!!!:tongue::tongue::tongue:

Αντε ευχομαι λοιπον αυριο να μας πεις ειτε μεγαλο νουμερο χοριακης ειτε να δεις εναν σταυρο ΝΑ με το συμπαθειο!!!:D:D:D

jPnnp3.png

P92Ip3.png

Ελα ρε συναδελφακι!!!

Οπως καταλαβες κι εγω νοσηλευτρια ειμαι!!!!:tongue::tongue::tongue:

Αντε ευχομαι λοιπον αυριο να μας πεις ειτε μεγαλο νουμερο χοριακης ειτε να δεις εναν σταυρο ΝΑ με το συμπαθειο!!!:D:D:D

Συνάδελφος? :P:p:p:p

Μακάρι κοριτσάκι μου!!Το θέλουμε τοσο πολύ!!!Σήμερα είδα και ένα όνειρο βρε κορίτσια!Δεν ξέρω αν είναι το υποσυνείδητο μου ή είναι κάποιο σημάδι.. :shock:

Διαφημίσεις

Συνάδελφος? :P:p:p:p

Μακάρι κοριτσάκι μου!!Το θέλουμε τοσο πολύ!!!Σήμερα είδα και ένα όνειρο βρε κορίτσια!Δεν ξέρω αν είναι το υποσυνείδητο μου ή είναι κάποιο σημάδι.. :shock:

Ναι ναι συναδελφος!

Ασχολεισαι με το επαγγελμα μας ή με κατι αλλο;

Δεν βγαινουν και θεσεις ρε γμτ...

Μας εχουν διαλυσει πια....

Να σου πω την αληθεια αλλα μην με παρεξηγησεις....

Νομιζω οτι το σκεφτεσαι τοσο πολυ που αθελα σου βαζεις το υποσυνειδητο σε λειτουργια....Ετσι ημουν κι εγω...

Μολις σταματησα να σχολουμαι ουτε ονειρα βλεπω ουτε τιποτα!

jPnnp3.png

P92Ip3.png

Καλησπερα ρε κοριτσια.νομιζω οτι οι μανουλες πρεπει αν κοψουν τις παρεες με συγκεκριμενα ατομΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥς ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΤΟΜΟ ΚΟΝΤΑ ΣΑς ΠΟΥ ΣΑς ΚΟΙΤΑΕΙ υποτιμητικα γιατι εχετε ενα μονο παιδι τοτε τι να πω,δηλαδη εμεις τι να πουμε;ολοκλιρη η Ελλαδα απαρτιζεται πλεον απο οικογενειες με ενα ή το πολυ δυο παιδια...εγω παντως ειδα το ποσο κακοι ειναι καποιοι φιλοι οταν εμεινα εγκυος και οχι πριν,πριν ημουν η καημενη που δεν εκανε μωρο και τωρα δεν εχουν καποιο λογο για να με βλεπουν σαν κατωτερη,οχι οτι με ενοιαζε κι ολας,δεν εκανα μωρο για τους φιλους,για εμενα το εκανα...

Η Μαρια που ειναι;Μαριαααααααααααααααααααααααααααααα

Παρούσα!!!!!!!

Starkieser, έχεις απόλυτο δίκιο για αυτούς που μας κοιτάνε απαξιωτικά, εμάς που δεν έχουμε παιδιά... εσύ αλλάζεις κατηγορία γιατί είσαι έγκυος αλλά μετά θα σε ζαλίζουν γιατί δεν κάνεις 2ο..... τελικά παντού τα ίδια...... Εγώ έχω μια συνάδελφο στη δουλειά και μου έχει σπάσει τα νεύρα.... με θεωρεί και το καταλαβαίνω από το ύφος και τα λεγόμενα της ότι ε εσύ δεν έχεις παιδιά θα γυρίσεις σπίτι και θα αράξεις.... και γω να σκάω με τη λαχτάρα μου για μωρό...... πως πληγώνουν τον άλλο, χωρις να ξέρουν τι τραβάω στο θέμα μωρου....

πηγα για υπέρηχο και τίποτα πάλι..... μ΄νο το ενδομήτριο μεγάλωσε γύρω στα 9 έφτασε..... μου είπε τον άλλο μήνα να κάνω αιματολογικές και να παίρνω το ινοφερτ όπωσδηποτε γιατί θα με βοηθησει πολύ και στα κιλά.... μου έλεγε για μια περίπτωση που την βοήθησε... τον άλλο μηνα θα μου γράψει και ορμονολογικές.... θα δω τι θα κάνω... το σκέφτομαι πως θα κινηθώ.....

όταν ήμουν στη γιατρό πήρε μια κοπέλα τηλέφωνο, είχε κάνει τεστ και βγήκε θετικό αλλά κρατηθείτε........ ήθελε να κάνει έκτρωση... γιατί είχε ήδη ένα παιδί και η γιατρός μου λέει κοίτα τώρα, εσύ να το θέλεις τόσο πολύ και η άλλη να μην το θέλει.......

Σας ζάλισα!!!! :tongue::tongue::tongue:

Παρούσα!!!!!!!

Starkieser, έχεις απόλυτο δίκιο για αυτούς που μας κοιτάνε απαξιωτικά, εμάς που δεν έχουμε παιδιά... εσύ αλλάζεις κατηγορία γιατί είσαι έγκυος αλλά μετά θα σε ζαλίζουν γιατί δεν κάνεις 2ο..... τελικά παντού τα ίδια...... Εγώ έχω μια συνάδελφο στη δουλειά και μου έχει σπάσει τα νεύρα.... με θεωρεί και το καταλαβαίνω από το ύφος και τα λεγόμενα της ότι ε εσύ δεν έχεις παιδιά θα γυρίσεις σπίτι και θα αράξεις.... και γω να σκάω με τη λαχτάρα μου για μωρό...... πως πληγώνουν τον άλλο, χωρις να ξέρουν τι τραβάω στο θέμα μωρου....

πηγα για υπέρηχο και τίποτα πάλι..... μ΄νο το ενδομήτριο μεγάλωσε γύρω στα 9 έφτασε..... μου είπε τον άλλο μήνα να κάνω αιματολογικές και να παίρνω το ινοφερτ όπωσδηποτε γιατί θα με βοηθησει πολύ και στα κιλά.... μου έλεγε για μια περίπτωση που την βοήθησε... τον άλλο μηνα θα μου γράψει και ορμονολογικές.... θα δω τι θα κάνω... το σκέφτομαι πως θα κινηθώ.....

όταν ήμουν στη γιατρό πήρε μια κοπέλα τηλέφωνο, είχε κάνει τεστ και βγήκε θετικό αλλά κρατηθείτε........ ήθελε να κάνει έκτρωση... γιατί είχε ήδη ένα παιδί και η γιατρός μου λέει κοίτα τώρα, εσύ να το θέλεις τόσο πολύ και η άλλη να μην το θέλει.......

Σας ζάλισα!!!! :tongue::tongue::tongue:

ασε Μαρακι και εχω παρει πολλες αμαρτιες με αυτο το θεμα...προχθες ακομα οργιστηκα με την ναρκωμανη που εκανε υγειες μωρο και το σκοτωσε γιατι εκλαιγε...Η αδερφη μου ειχε ριξει 5 και εχασε αλλα δυδιμα και εκανε μια χαρα παιδι οταν ακριβως το ηθελε και εγω χτυπιομουνα τοσα χρονια και μου ειχε πει οτι εκβιαζω τη μανα μου με τις αρρωστιες μου,γιατι εγω θελω να αρρωσταινω,περναω τελεια!!Ναι το ιδιο μου ελεγαν και εμενα στο παιδικο και εγω τους απαντησα με πολυ θρασσος πως οταν ανοιγεις τα ποδια ξερεις τι θα συμβει δεν ηρθε το μωρο καταλαθος,το βουλωσανε και δεν μου ξαναειπαν μαλ...Εχω ενα σοβαρο προβλημα,οτι οταν ακουω μαλ...απο ατομα που δεν θα επρεπε να μιλανε δεν μπορω και απανταω...θα μου πεις τι σε νοιαζει...απλα η αχαριστεια με χτυπαει στα νευρικα μου κυτταρα...Κατσε ακομα δεν το γεννησα,δεν εχω γλιτωσει ακομα τα βλεματα.Παρεπιπτωντος πηρα και τις εξετασεις με το αιμα σημερα και το μωρο μου επισημα ειναι βρυκολακας...δεν μπορω να ανεβασω τον αιματοκριτη μου με τιποτα...με ρουφαει με το καλαμακι το τερατακι μου!!!Ασε ο θυροειδης τα εχει παιξει τελειως!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...