Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια!

Θα προχωρήσουμε σε προεμφυτευτικό έλεγχο PGT-A.

Έχετε να προτείνετε κάποιο εργαστήριο και αν γνωρίζετε το κόστος περίπου; 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων. 

On 18/3/2025 at 12:39 ΜΜ, Venus. είπε:

Όχι 2 βλαστοκυστες έχω βάλει κ εγω 

Λόγω προεμφυτετικου ελέγχου για μεσογειακή αναιμία έχω μόνο βλαστοκυστες..

Καλησπέρα!

Αν επιτρέπεται σε ποιο κέντρο κάνατε τον προεμφυτευτικό και πόσο ήταν το κόστος; 

Ποσες δεν κανουν ή δεν γνωρίζουν για την ωορηξια τους?

Ωορηξια δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο???  

76

1. 1. Ωορηξια δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο???

• ΑΚΑΝΟΝΙΣΤΟΣ ΚΥΚΛΟΣ
    • ΠΟΛΥΚΥΣΤΙΚΈΣ ΩΟΘΗΚΕΣ
    • ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΩΟΡΗΞΙΑ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα!!!!!!!! Παρηγγειλες καφεδακι; :D:D:D:D:D

Μολις εφτιαξα και ανοιξα το λαπτοπ....πριν παω για νοικοκυριο....

Περιμενω να ερθει!!χαχαχα

Ασε κι εγω εχω ενα σπιτι βομβαρδισμενο!!!

Σε λιγακι θα παρω κι εγω τα ποδια μου να συμμαζεψω!!!!

jPnnp3.png

P92Ip3.png

Διαφημίσεις

Αυτες οι δουλειες δεν τελειωνουν ποτέ!!!!

Εχω και την κορη μου 4χρονων που παει η νοικοκυρα να με βοηθησει και σπαταλά ενα μπουκαλι αζαξ για το δωματιο της!!!!:D:D:D

Εσυ που μενεις; επαρχια;

Εγω Μεσολογγι.

Αυτες οι δουλειες δεν τελειωνουν ποτέ!!!!

Εχω και την κορη μου 4χρονων που παει η νοικοκυρα να με βοηθησει και σπαταλά ενα μπουκαλι αζαξ για το δωματιο της!!!!:D:D:D

Εσυ που μενεις; επαρχια;

Εγω Μεσολογγι.

Χαχαχαχα!!!Απο μικρη στα βασανα!!!

Κρητη μενω αλλα δεν ειμαι κρητικια!

jPnnp3.png

P92Ip3.png

Α! ναι Κρητη, τα εχουμε ξαναπει νομιζω! Ξερεις μιλαω με εσας σε αυτό το θέμα και με καμια δεκαρια αλλες τσουπρες στο θέμα: "θα γινουμε μανουλες το 2013!!!" και τα εχω μπερδεψει...ελαφρώς :oops::oops::oops::D:D:D

Ειναι ωραια που μιλαμε εδω μεσα γιατί οσο να΄ναι πλεον δεν ειναι ευκολο να τα μοιραζεσαι με φιλους πραγματικους... Εννοω, προχωρωντας τα χρονια, ολοι κανουν τις ζωες τους, αλλαζουν συνηθειες ίσως και πιστευω και καπου χανεσαι...Εγω ολα αυτα που ζω με τις προσπαθειες για δευτερο παιδι, τα εχω πει απεξω απεξω σε μια μονο φιλη/κουμπαρα αλλά δεν τα λεω όπως θα ηθελα ή οπως θα έκανα παλιοτερα...

Α! ναι Κρητη, τα εχουμε ξαναπει νομιζω! Ξερεις μιλαω με εσας σε αυτό το θέμα και με καμια δεκαρια αλλες τσουπρες στο θέμα: "θα γινουμε μανουλες το 2013!!!" και τα εχω μπερδεψει...ελαφρώς :oops::oops::oops::D:D:D

Ειναι ωραια που μιλαμε εδω μεσα γιατί οσο να΄ναι πλεον δεν ειναι ευκολο να τα μοιραζεσαι με φιλους πραγματικους... Εννοω, προχωρωντας τα χρονια, ολοι κανουν τις ζωες τους, αλλαζουν συνηθειες ίσως και πιστευω και καπου χανεσαι...Εγω ολα αυτα που ζω με τις προσπαθειες για δευτερο παιδι, τα εχω πει απεξω απεξω σε μια μονο φιλη/κουμπαρα αλλά δεν τα λεω όπως θα ηθελα ή οπως θα έκανα παλιοτερα...

Το διαβαζω το αλλο θεματακι που λες!!!!

Ξερω την πατουσιτσα και την Καλλιοπη....

Ετσι ειναι κι εγω δεν μιλαω πλεον σε φιλες γιατι ολες μου ελεγαν σιγα τι εγινε;;;Αγχος εχεις γι'αυτο δεν μενεις!Οταν εμεινα και το εχασα μου ειπαν οκ θα κανεις αλλο....Και τωρα με τις πολυκυστικες δεν βγαζεις ακρη παλι....Ελα μωρε μου λενε σιγα....Οποτε κι εγω πλεον δεν μιλαω καθολου γι'αυτο το θεμα ουτε στην μαμα μου!!!

jPnnp3.png

P92Ip3.png

Και με τη μαμα μου απεξω απεξω. Η ιδια μου λεει μονο να χασω πρωτα κιλα και μετα να μεινω εγκυος...Ενταξει, δεν λεω δικιο εχει και για μενα νοιαζεται αληθινα αλλά όσο να ναι, θελεις και καποια στιγμη συμπαρασταση και κατανοηση και οχι να σου πετανε μια ατάκα του στυλ: "Δεν πειραζει, ισως ειναι το γραπτο σου να μεινεις με ενα παιδί "ή του στυλ: "τι εγινε με τον γιατρο;" ετσι απλα για να τους δωσεις αναφορά!!!

Α! ποια ειναι η Καλλιοπη;

Διαφημίσεις

Και με τη μαμα μου απεξω απεξω. Η ιδια μου λεει μονο να χασω πρωτα κιλα και μετα να μεινω εγκυος...Ενταξει, δεν λεω δικιο εχει και για μενα νοιαζεται αληθινα αλλά όσο να ναι, θελεις και καποια στιγμη συμπαρασταση και κατανοηση και οχι να σου πετανε μια ατάκα του στυλ: "Δεν πειραζει, ισως ειναι το γραπτο σου να μεινεις με ενα παιδί "ή του στυλ: "τι εγινε με τον γιατρο;" ετσι απλα για να τους δωσεις αναφορά!!!

Α! ποια ειναι η Καλλιοπη;

Αααα σορρυ....Σε αλλο θεματακι ηταν!!!

Ακυρο!!!:tongue::tongue::tongue:

jPnnp3.png

P92Ip3.png

Καλημερα και απο μενα!Εγω με το ποδι εχω την μαμα μου εδω κανει η καημενη τα παντα, κουραστηκε, τις εχω γλυτωσει τις δουλειες!Εμενα με νευριαζουνε οι ασχετοι που ρωτανε, ακομα δεν εκανες ενα δευτερο με ενα θα μεινεις?Που ξερεις εσυ ρε ανθρωπε τι θελω και τι κανω?Ολοι οι γνωστοι και συναδερφοι ξερουνε οτι θελω δευτερο και δεν ρωτανε αλλα την βλεπω στα ματια τους μια δηθεν συμπονια και μου την δινει!Οι φιλοι μου με στηριζουνε και δεν εχω προβλημα να τους μιλαω, φυσικα 2 φιλους εχω.:-P

Καλημερα iokasth!!!

Εμενα τα σογια λενε αντε καντε δευτερο, αλλα τους λεω το κλασσικο, οτι δεν μπορουμε λογω κρισης!!! ουτε οτι προσπαθουμε ουτε τιποτα...

Τα πεθερικα και το αδερφια του αντρα μου, δεν με ρωτανε ποτε για το αν θα κανουμε δευτερο, ουτε καν το ευχονται και ουτε τους λεμε και εμεις...

Τί δουλεια κάνεις;;; Εγω ανεργη...Γεννησα το 2009, γυρισα μετα το εξαμηνο στη δουλεια μου και μολις περασε ενα 11μηνο, με απελυσε ενα πρωι διχως προειδοποιηση από τα τελη του 2010. Δουλεψα ακομη ενα 7μηνο σε αλλη δουλεια μεσα στο 2012...και τωρα τιποτα... Είμαι χημικός...

Καλημέρα κορίτσια μου!!!

Ιοκάστη καλώς ήρθες!!!

Starkieser μακάρι να πάνε όλα καλά για την φίλη σου!!!

Μαράκι απο συμπτώματα έχω περιόδου..Δηλαδή έχει πρηστεί το στήθος μου με ενοχλούσαν οι θηλές μου τώρα όχι απλά με ενοχλεί οταν ξαπλώνω,έχω πρηστεί γενικά,με ψιλοενοχλεί η κοιλιά μου που και που,έχω συχνοουρία,και νιώθω σαν να έχω υγρά..Αυτα!

Επίσης μετρήθηκα το πρωί γύρω στις 6 και κάτι πρίν σηκωθώ και είχα 37 πήγα τουαλέτα,ξανα κοιμήθηκα και μετρήθηκα μετά πάλι πριν σηκωθώ και είχα 37.1..Δεν ξέρω βρε κορίτσια μου...Το μόνο που μου κάνει εντύπωση είναι η συχνοουρία,γιατι δεν πίνω τόσα πολλά νερά και δεν το συνήθιζα να πηγαίνω 100 φορές την μέρα τουαλέτα και επίσης να σηκώνομαι τόσο νωρίς πάλι για τουαλέτα!Χαχχαχαχαχχα!

Λέτε βρε κορίτσια?

Καλημερα iokasth!!!

Εμενα τα σογια λενε αντε καντε δευτερο, αλλα τους λεω το κλασσικο, οτι δεν μπορουμε λογω κρισης!!! ουτε οτι προσπαθουμε ουτε τιποτα...

Τα πεθερικα και το αδερφια του αντρα μου, δεν με ρωτανε ποτε για το αν θα κανουμε δευτερο, ουτε καν το ευχονται και ουτε τους λεμε και εμεις...

Τί δουλεια κάνεις;;; Εγω ανεργη...Γεννησα το 2009, γυρισα μετα το εξαμηνο στη δουλεια μου και μολις περασε ενα 11μηνο, με απελυσε ενα πρωι διχως προειδοποιηση από τα τελη του 2010. Δουλεψα ακομη ενα 7μηνο σε αλλη δουλεια μεσα στο 2012...και τωρα τιποτα... Είμαι χημικός...

Κανονικα ειμαι ιταλικη φιλολογος εχω σπουδασει στην ιταλια!Αλλα κανω δουλεια γραφειου, ιδιωτικη υπαλληλος!Δεν εχω προβλημα μαζι τους για την ωρα και με το πρωτο παιδι οτι δικαιουμουνα το πηρα και ελπιζω και στο 2 αν μεινω εγκυος να γινει το ιδιο!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...