Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια!

Θα προχωρήσουμε σε προεμφυτευτικό έλεγχο PGT-A.

Έχετε να προτείνετε κάποιο εργαστήριο και αν γνωρίζετε το κόστος περίπου; 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων. 

On 18/3/2025 at 12:39 ΜΜ, Venus. είπε:

Όχι 2 βλαστοκυστες έχω βάλει κ εγω 

Λόγω προεμφυτετικου ελέγχου για μεσογειακή αναιμία έχω μόνο βλαστοκυστες..

Καλησπέρα!

Αν επιτρέπεται σε ποιο κέντρο κάνατε τον προεμφυτευτικό και πόσο ήταν το κόστος; 

Ποσες δεν κανουν ή δεν γνωρίζουν για την ωορηξια τους?

Ωορηξια δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο???  

76

1. 1. Ωορηξια δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο???

• ΑΚΑΝΟΝΙΣΤΟΣ ΚΥΚΛΟΣ
    • ΠΟΛΥΚΥΣΤΙΚΈΣ ΩΟΘΗΚΕΣ
    • ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΩΟΡΗΞΙΑ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μμμ ναι σωθηκες!!

Αυτος δεν βλεπει την πορτα να ανοιξει να βγει θα δει και σημειωμα!!!

Πλακατ να του βαλω και παλι δεν θα ειμαι σιγουρη αν το ειδε!!!!:tongue::tongue::tongue:

Εμενα παλι ξυπναει 1 ωρα νωριτερα απο την ωρα που πρεπει να φυγει απο σπιτι...να πιει το καφε του, να φαει πρωινο κλπ κλπ οποτε αν του αφηνα σημειωμα, θα το εβλεπε!!! Εχει τυχει να εχει γινει σεξ ετσι πριν παει για δουλεια και στο ιχ με τον συναδελφο ειχε ριξει ενα ροχαλητο!!!!!

25-30 εκατοστα αποκλειεται να ειναι!!!Μαλλον χιλιοστα εννοεις!!!!

Ορμονικο ελεγχο εχεις κανει;

χα,χα,χα, ναι χιλιοστα τα εκανα μεγαλυτερα απο την ωοθηκη!εχω κανει ορμονικο ελεγχο!Η απαντηση σε αυτον ειναι χασιμο κιλων (εχουμε τα κιλακια μας) Glucophage και gynofen για να ξεκουραζονται οι ωοθηκες!στο gynofen χρωσταω και τις 2 εγκυμοσυνες, τα επερνα για 1 χρονο και με το που τα σταματησα στον 2 μηνα μωρο!

Καλως σε βρηκα!

Ενταξει απελπιστικη ναι δεν ειναι η κατασταση θα τα καταφερω καποια στιγμη ετσι ελπιζω και εγω απλα θελω να μεγαλωσει το παιδι μου μαζι με ενα αδερφακι και οχι μονο του!Σκεφτομαι αμα εχουνε 6-7 χρονια διαφορα δεν θα παιζουνε μαζι!Το δευτερο μωρακι μου το εχασα πολυ γρηγορα παρασκευη εμαθα οτι ημουνα εγκυος με πολυ χαμηλη χοριακη και τριτη ειχα περιοδο κανονικα!Οποτε ναι στεναχωρεθηκα αλλα δεν το πηρα παρα πολυ βαρια!Με το καλο να ερθει το μωρακι σου!:-P

Νομιζω πως θελεις απλα λιγο χρονο και τιποτα αλλο,να καστει οπως πρεπει το ολο θεμα...τωρα τι κανεις με το γιατρο σου;περνεις κατι ή απλα προσπαθεις μονη σου;

χα,χα,χα, ναι χιλιοστα τα εκανα μεγαλυτερα απο την ωοθηκη!εχω κανει ορμονικο ελεγχο!Η απαντηση σε αυτον ειναι χασιμο κιλων (εχουμε τα κιλακια μας) Glucophage και gynofen για να ξεκουραζονται οι ωοθηκες!στο gynofen χρωσταω και τις 2 εγκυμοσυνες, τα επερνα για 1 χρονο και με το που τα σταματησα στον 2 μηνα μωρο!

Αυτα τα κιλα!!!ολοι οι γιατροι λενε να χασουμε κιλα για να φτιαξει ο κυκλος!!!

Και εγω τα gynofen πηρα για 2 χρονια μετα το παιδι, αλλα με το που σταματησα τελη Γεναρη, ξαναδιαθετησα παιρνοντας πριμολουτ τον Απριλιο...

Διαφημίσεις

Εμενα παλι ξυπναει 1 ωρα νωριτερα απο την ωρα που πρεπει να φυγει απο σπιτι...να πιει το καφε του, να φαει πρωινο κλπ κλπ οποτε αν του αφηνα σημειωμα, θα το εβλεπε!!! Εχει τυχει να εχει γινει σεξ ετσι πριν παει για δουλεια και στο ιχ με τον συναδελφο ειχε ριξει ενα ροχαλητο!!!!!

Εχω ριξει τρελο γελιο σημερα,το μωρο μου πρεπει να εχει ζαλιστει απο τις τουμπες,τους εχουμε κανει ρομπα τους αντρες μας!!!

Καλα ας το για τα κιλα!!

Εγω αυτη την στιγμη ειμαι 74.7...Τοσο εδειξε το πρωι η ζυγαρια....

Εχω χασει 2 κιλα σε 1 μηνα...

Αλλα δεν φευγουν και ευκολα ρε γμτ....

Σκεφτομαι να ξεκινησω γυμναστηριο ή να παω παλι ταε κβον ντο μπας και ενεργοποιηθει ο μεταβολισμος μου!

Οσο για τα gloucophage ειμαι μολις στον 2ο μηνα που τα λαμβανω οποτε δεν ξερω αν δουλευουν ή οχι!!!

jPnnp3.png

P92Ip3.png

Καλα ας το για τα κιλα!!

Εγω αυτη την στιγμη ειμαι 74.7...Τοσο εδειξε το πρωι η ζυγαρια....

Εχω χασει 2 κιλα σε 1 μηνα...

Αλλα δεν φευγουν και ευκολα ρε γμτ....

Σκεφτομαι να ξεκινησω γυμναστηριο ή να παω παλι ταε κβον ντο μπας και ενεργοποιηθει ο μεταβολισμος μου!

Οσο για τα gloucophage ειμαι μολις στον 2ο μηνα που τα λαμβανω οποτε δεν ξερω αν δουλευουν ή οχι!!!

Βοηθουν τα glucophage στην απωλεια βαρους. Ποση δοση παιρνεις; εγω με 2 χαπια την ημερα και σωστη διατροφη ειχα χασει 14κιλα σε 3,5μηνες...

Τωρα αυτο το μηνα τα εχω κανει σαλατα!

Ειχα παλι μια κυστη και αυτος θα ητανε ο δευτερος κυκλος και τελευταιος με αντισυλυπτικα και μετα παλι προσπαθειες!Ελα ομως που εσπασα τον αστραγαλο και ειμαι 30 μερες με γυψο ακινησια και επειδη επρεπε να κανω και ενεσης για θρομβωση επρεπε να κοψω τα αντισυλιπτικα!Ετσι λοιπον τα εκοψα και σε 20 μερες απο την τελευταια φορα ξανα ηρθε η περιοδος!Μολις τελειωσα λοιπον την περιοδο και αφου με διαβεβαιωσαν οτι το ποδι παει καλα, εκανα και τις τελευταιες ακτινες στο ποδι και ειπα προσπαθουμε!Φανταζεσαι με το ποδι στο γυψο τι γινεται!:-PΣτα τυφλα ειμαι, δεν ξερω αν εφυγε η κυστη, αν εκανα ωορρηξια και ποτε?ποτε περιμρνω περιοδο?θα ερθει?Πρωτη μερα περιοδου ητανε 21/6

Διαφημίσεις

Βοηθουν τα glucophage στην απωλεια βαρους. Ποση δοση παιρνεις; εγω με 2 χαπια την ημερα και σωστη διατροφη ειχα χασει 14κιλα σε 3,5μηνες...

2 χαπια των 850 παιρνω...

Απλα εγω δεν δουλευω και ολη μερα ειμαι στο σπιτι....Δεν κινουμαι.....

Να χασω 14 κιλα σε 3,5 μηνες δεν το κοβω!:(:(:(

jPnnp3.png

P92Ip3.png

Ειχα παλι μια κυστη και αυτος θα ητανε ο δευτερος κυκλος και τελευταιος με αντισυλυπτικα και μετα παλι προσπαθειες!Ελα ομως που εσπασα τον αστραγαλο και ειμαι 30 μερες με γυψο ακινησια και επειδη επρεπε να κανω και ενεσης για θρομβωση επρεπε να κοψω τα αντισυλιπτικα!Ετσι λοιπον τα εκοψα και σε 20 μερες απο την τελευταια φορα ξανα ηρθε η περιοδος!Μολις τελειωσα λοιπον την περιοδο και αφου με διαβεβαιωσαν οτι το ποδι παει καλα, εκανα και τις τελευταιες ακτινες στο ποδι και ειπα προσπαθουμε!Φανταζεσαι με το ποδι στο γυψο τι γινεται!:-PΣτα τυφλα ειμαι, δεν ξερω αν εφυγε η κυστη, αν εκανα ωορρηξια και ποτε?ποτε περιμρνω περιοδο?θα ερθει?Πρωτη μερα περιοδου ητανε 21/6

Πω πω εχεις και τον αστραγαλο να σε εμποδιζει; Περπατας με πατεριτσα;

Ειμαστε παλαβες...

Οταν πεφτουν πολλα μαζι ειναι δυσκολο να βαλεις μια σειρα και σε πιανει ανγχος.Δεν πειραζει δες πως θα παει αυτο το μηνα και τα υπολογιζεις καλυτερα τον επομενο...Περαστικουλια με το ποδι!

Σκεφτομαι να χαλαρωσω λιγο και με διακοπες και απο σεπτεμβριο βλεπουμε γιατι και το αγχος ειναι οτι χειροτερο! Glucophage και εγω 2 την μερα αλλα τωρα δεν τα περνω και δεν κανω και διαιτα!:oops:

Το γυψο σε 5 μερες τον βγαζω επιτελους!

Σας ευχαριστω για την παρεα αποψε!παω για υπνο!καληνυχτα!

2 χαπια των 850 παιρνω...

Απλα εγω δεν δουλευω και ολη μερα ειμαι στο σπιτι....Δεν κινουμαι.....

Να χασω 14 κιλα σε 3,5 μηνες δεν το κοβω!:(:(:(

Ουτε εγω το πιστευα!!!! Δεν μπορουσα να χασω με τιποτα τα κιλα που μαζευονταν μετα τα 25-27 μου χρονια. Εμεινα εγκυος οντας 79 κιλα, ευτυχως πηρα μονο 5-6 κιλα και βγηκα απο κλινικη με -1,5!!! Ομως μετα πηρα πολλα κιλα και εφτασα στα 88!!! Τοτε ξεκινησα τα Glucophage και κατεβηκα στα 74. Και για 2 χρονια τα διατηρουσα, παλι πραγμα αξιοπεριεργο χωρις να κανω προσεχτικη διατροφη. Τωρα απο Φεβρουαριο με την ασταθεια της περιοδου, ξαναπηρα λιγα κιλα και ειμαι 78-80...Αλλα η αληθεια ειναι οτι δεν μπορω να κανω σωστη διατροφη, ειμαι γλυκατζου και το ριχνω στο φαι σαν διασκεδαση...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...