Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια!

Θα προχωρήσουμε σε προεμφυτευτικό έλεγχο PGT-A.

Έχετε να προτείνετε κάποιο εργαστήριο και αν γνωρίζετε το κόστος περίπου; 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων. 

On 18/3/2025 at 12:39 ΜΜ, Venus. είπε:

Όχι 2 βλαστοκυστες έχω βάλει κ εγω 

Λόγω προεμφυτετικου ελέγχου για μεσογειακή αναιμία έχω μόνο βλαστοκυστες..

Καλησπέρα!

Αν επιτρέπεται σε ποιο κέντρο κάνατε τον προεμφυτευτικό και πόσο ήταν το κόστος; 

Ποσες δεν κανουν ή δεν γνωρίζουν για την ωορηξια τους?

Ωορηξια δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο???  

76

1. 1. Ωορηξια δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο???

• ΑΚΑΝΟΝΙΣΤΟΣ ΚΥΚΛΟΣ
    • ΠΟΛΥΚΥΣΤΙΚΈΣ ΩΟΘΗΚΕΣ
    • ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΩΟΡΗΞΙΑ

Recommended Posts

Ναι εχω παρει 3 φορες κλομιφειν, εκανα ωαρια αλλα δεν εσπασε ενα απο αυτα και κυστοποιηθηκε!Μετα 3 μηνες αντισυλυπτικα για να φυγει η κυστη!Μετα εκανα ενα κυκλο με ενεσης, εκανα ωαρια σπασανε αλλα εγκυμοσυνη δεν ειχα και βασικα σπασανε πολυ καθυστερημενα, οχι σε 48 ωρες οπως ειχε πει ο γυναικολογος!Ειχα και μια αποτυχημενη 2 εγκυμοσυνη, δεν κρατησε ουτε 1βδομαδα στο διαστημα αυτο η οποια ηρθε απο μονη της!Ποτε δεν ειχα σταθερη περιοδο, εχει κανει και 3μηνο να μου ερθει!

Να χαιρεσαι το παιδακι σου και γρηγορα να ερθει το αδελφακι του!

Εχεις ΣΠΩ ή απλα πολυκυστικες;

jPnnp3.png

P92Ip3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγω αυτο το σεξ το προγραμματισμενο δεν το χαιρομαι καθολου!Ισως το εχω δει πολυ σοβαρα και μαλλον πρεπει να το παρω πιο χαλαρα!:-P:razz::-P

Ειμαι μεσα στο αγχος μην φυγει τιποτα:-P:razz::-P!Ποδια ψηλα, ποδηλατο και αλλα τετοια και μενει ο αντρας μου να με κοιταει και να γελαει!

Τον λυπαμαι τον καημενο...

Στις 6 θα ξυπνησει.....:(:(:(:(

Ναι σιγα μην τον λυπηθεις,οταν θα καμαρωνει για το γιο ή για την κορη θα ειναι καλα;;;Οι αντρες δεν εχουν θεμα με τον υπνο,κοιμουνται πριν καν τους παρει ο υπνος...!!!

Εγω αυτο το σεξ το προγραμματισμενο δεν το χαιρομαι καθολου!Ισως το εχω δει πολυ σοβαρα και μαλλον πρεπει να το παρω πιο χαλαρα!:-P:razz::-P

Ειμαι μεσα στο αγχος μην φυγει τιποτα:-P:razz::-P!Ποδια ψηλα, ποδηλατο και αλλα τετοια και μενει ο αντρας μου να με κοιταει και να γελαει!

Μαξιλαρι βαζεις κατω απο την λεκανη σου;;;;

Διαφημίσεις

Ναι σιγα μην τον λυπηθεις,οταν θα καμαρωνει για το γιο ή για την κορη θα ειναι καλα;;;Οι αντρες δεν εχουν θεμα με τον υπνο,κοιμουνται πριν καν τους παρει ο υπνος...!!!

Ε δεν μπορω να το κανω ρε γμτ!

Θα στεναχωρηθω πολυ μετα....

Ε καλα, δεν πειραζει!!

Αν ειναι να ερθει ερχεται και με 1 μονο φορα!!!!

jPnnp3.png

P92Ip3.png

Καλως ηρθες και απο εμενα...Αχ ποιος το διασκεδαζει κουκλα μου αυτο το σεξ;Αλλα τι να κανεις;Εγω για να δω ωορηξια επρεπε να κανω σπερματενχυση,δεν υπηρχε περιπτωση να αφησω να παει χαμενη μια ωορηξια που ηρθε απο μονη της...Μεσα στην τοση ατυχια σου δεν μου ακουγεσαι για απελπιστικη περιπτωση ομως και μονη σου εμεινες και σε φαρμακα ανταποκρινεσαι,μια χαρα μου φαινεται εμενα...φυσικα δεν αναφερομαι καν στο οτι εχασες το μωρακι ετσι,λυπαμαι για αυτο!!!

Να χαιρεσαι το παιδακι σου και γρηγορα να ερθει το αδελφακι του!

Εχεις ΣΠΩ ή απλα πολυκυστικες;

Πραγματικα δεν ξερω τι εχω, η μαλλον την ονομασια του!Και οι 2 γυναικολογοι που ειχα ενας θεσσαλονικη και αλλος αθηνα που ειμαι τωρα λενε ομως το ιδιο πραγμα!Εχω μικροπολυκυστηκες ωοθηκες που κανουνε πολλα ωαρια τα πιο πολλα ομως μικρα, δεν ωριμαζουνε για να ανοιξουνε ή γινονται κυστες 25 30 εκατοστα μενουνε ετσι και μετα φευγουνε και αυτες!Για πειτε μου τι εχω?

Ε δεν μπορω να το κανω ρε γμτ!

Θα στεναχωρηθω πολυ μετα....

Ε καλα, δεν πειραζει!!

Αν ειναι να ερθει ερχεται και με 1 μονο φορα!!!!

Ε, τοτε αστου σημειωμα για το πρωι, πριν φυγει για δουλεια να σε βιασει αυτος!!!:D:D:D:D

Εχει τυχει να το κανουμε πριν φυγει τα χαραματα για δουλεια και πραγματικα τον λυπαμαι γιατι η δουλεια του ειναι χειρωνακτικη και στην θαλασσα και ξεπατωνεται...

Και εγω τον "ξυπναω¨οταν παω στο κρεβατι μας!!!! Εμενα ξυπναει καθημερινα στις 4.30 για να παει για δουλεια!!!!!!! Βιασμος θεωρειται;;;;););)

Κοιτα επειδη ειμαστε φιλες τωρα εδω μεσα θα σε παρηγορησω,οχι καλε τι βιασμος μια χαρα...ου δεν ντρεπεσαι λυσσαρααααααα!!!χαχαχαχαχ μου αρεσει η ξεδιαντροπια σου,εγω μαζι σου,αντε να κανουν κατι και αυτοι,ολα στο χερι τα περιμενουν!!!

Διαφημίσεις

Πραγματικα δεν ξερω τι εχω, η μαλλον την ονομασια του!Και οι 2 γυναικολογοι που ειχα ενας θεσσαλονικη και αλλος αθηνα που ειμαι τωρα λενε ομως το ιδιο πραγμα!Εχω μικροπολυκυστηκες ωοθηκες που κανουνε πολλα ωαρια τα πιο πολλα ομως μικρα, δεν ωριμαζουνε για να ανοιξουνε ή γινονται κυστες 25 30 εκατοστα μενουνε ετσι και μετα φευγουνε και αυτες!Για πειτε μου τι εχω?

25-30 εκατοστα αποκλειεται να ειναι!!!Μαλλον χιλιοστα εννοεις!!!!

Ορμονικο ελεγχο εχεις κανει;

jPnnp3.png

P92Ip3.png

Πολυκυστικες ωοθηκες εχεις,το ιδιο πραγμα ειναι,απλα οι κυστε σου δεν εχουν μεγαλο μεγεθος που ισως απετουσε επεμβαση,το ιδιο εχουμε ολες...

Καλως ηρθες και απο εμενα...Αχ ποιος το διασκεδαζει κουκλα μου αυτο το σεξ;Αλλα τι να κανεις;Εγω για να δω ωορηξια επρεπε να κανω σπερματενχυση,δεν υπηρχε περιπτωση να αφησω να παει χαμενη μια ωορηξια που ηρθε απο μονη της...Μεσα στην τοση ατυχια σου δεν μου ακουγεσαι για απελπιστικη περιπτωση ομως και μονη σου εμεινες και σε φαρμακα ανταποκρινεσαι,μια χαρα μου φαινεται εμενα...φυσικα δεν αναφερομαι καν στο οτι εχασες το μωρακι ετσι,λυπαμαι για αυτο!!!

Καλως σε βρηκα!

Ενταξει απελπιστικη ναι δεν ειναι η κατασταση θα τα καταφερω καποια στιγμη ετσι ελπιζω και εγω απλα θελω να μεγαλωσει το παιδι μου μαζι με ενα αδερφακι και οχι μονο του!Σκεφτομαι αμα εχουνε 6-7 χρονια διαφορα δεν θα παιζουνε μαζι!Το δευτερο μωρακι μου το εχασα πολυ γρηγορα παρασκευη εμαθα οτι ημουνα εγκυος με πολυ χαμηλη χοριακη και τριτη ειχα περιοδο κανονικα!Οποτε ναι στεναχωρεθηκα αλλα δεν το πηρα παρα πολυ βαρια!Με το καλο να ερθει το μωρακι σου!:-P

Ε, τοτε αστου σημειωμα για το πρωι, πριν φυγει για δουλεια να σε βιασει αυτος!!!:D:D:D:D

Εχει τυχει να το κανουμε πριν φυγει τα χαραματα για δουλεια και πραγματικα τον λυπαμαι γιατι η δουλεια του ειναι χειρωνακτικη και στην θαλασσα και ξεπατωνεται...

Μμμ ναι σωθηκες!!

Αυτος δεν βλεπει την πορτα να ανοιξει να βγει θα δει και σημειωμα!!!

Πλακατ να του βαλω και παλι δεν θα ειμαι σιγουρη αν το ειδε!!!!:tongue::tongue::tongue:

jPnnp3.png

P92Ip3.png

25-30 εκατοστα αποκλειεται να ειναι!!!Μαλλον χιλιοστα εννοεις!!!!

Ορμονικο ελεγχο εχεις κανει;

Αχ γινονται και παραγινονται,εγω οταν επαθα υπερδιεγερση ειχαν φτασει 40 ωοθηλακια 6 εκατοστα το ενα...μαλλον εχει καποια ορμονη που ερεθιζει πολυ το ωοθηλακιο και το μεγαλωνει τοσο πολυ,οντως φευγει αυτο με αντισσυλιπτικα ή και μονο του!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...