Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια!

Θα προχωρήσουμε σε προεμφυτευτικό έλεγχο PGT-A.

Έχετε να προτείνετε κάποιο εργαστήριο και αν γνωρίζετε το κόστος περίπου; 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων. 

On 18/3/2025 at 12:39 ΜΜ, Venus. είπε:

Όχι 2 βλαστοκυστες έχω βάλει κ εγω 

Λόγω προεμφυτετικου ελέγχου για μεσογειακή αναιμία έχω μόνο βλαστοκυστες..

Καλησπέρα!

Αν επιτρέπεται σε ποιο κέντρο κάνατε τον προεμφυτευτικό και πόσο ήταν το κόστος; 

Ποσες δεν κανουν ή δεν γνωρίζουν για την ωορηξια τους?

Ωορηξια δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο???  

76

1. 1. Ωορηξια δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο???

• ΑΚΑΝΟΝΙΣΤΟΣ ΚΥΚΛΟΣ
    • ΠΟΛΥΚΥΣΤΙΚΈΣ ΩΟΘΗΚΕΣ
    • ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΩΟΡΗΞΙΑ

Recommended Posts

Ναι αν δεν μπορεις να το αποφυγεις,να σε βλεπει εννοω,ειναι περιεργη η κατασταση και θα εξαρτιθει απο το πως θα το παρει η ιδια...Απλα θα ηταν καλο να μαθει σταδιακα πως καποια στιγμη θα πρεπει να μοιραστει τη μαμα γιατι αν μεινεις εγκυος και το προσπαθησεις μετα θα ειναι πολυ δυσκολο και για εσενα και το παιδι...κανενα μωρο δεν το παιρνει καλα το αδερφακι του,απλα αλλα το περνουν καλυτερα και αλλα χειροτερα...οσο πιο καλα το προετοιμασεις τοσο πιο ευκολο θα ειναι κυριος για εκεινη...Οσο για την αγαπη που λες,ειμαι μαζι σου ποτε δεν εβλαψε η πολυ αγαπη,μονο η εξαρτιση απο το παιδι για λαθος λογους...!

Ηδη το μαθημα εχει γινει για το πιθανο αδερφακι και οτι θα εχει την ιδια μαμά!!! Αλλά από τη θεωρια μεχρι την πράξη, ακομη απεχουμε!!!

Βεβαια επειδη απεκτησα 2 ανηψια απο τους αδερφους μου και τωρα ειναι και τα δυο 10μηνων, η κορη μου καπως μπηκε στο νοημα και με ειδε να παιρνω αγκαλια τα μωρα και τετοια!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ηδη το μαθημα εχει γινει για το πιθανο αδερφακι και οτι θα εχει την ιδια μαμά!!! Αλλά από τη θεωρια μεχρι την πράξη, ακομη απεχουμε!!!

Βεβαια επειδη απεκτησα 2 ανηψια απο τους αδερφους μου και τωρα ειναι και τα δυο 10μηνων, η κορη μου καπως μπηκε στο νοημα και με ειδε να παιρνω αγκαλια τα μωρα και τετοια!

Ναι δυστιχως θελει πολυ υπομονη και επαναληψη και οταν δεις περιεργα πραγματακια που θα κανει να μην της θυμωνεις...κατα 90% οταν η κοιλια σου θα αρχισει να φουσκωνει θα στην χτυπαει και πολυ πιθανων να γυρισει σε συμπεριφορες που εκοψε,να τα κανει πανω της να πιπιλιζει,να μπουσουλαει,ειδικα οταν θα γεννηθει το μωρο...προετοιμασου και οπλισου με υπομονη...!!

Ναι δυστιχως θελει πολυ υπομονη και επαναληψη και οταν δεις περιεργα πραγματακια που θα κανει να μην της θυμωνεις...κατα 90% οταν η κοιλια σου θα αρχισει να φουσκωνει θα στην χτυπαει και πολυ πιθανων να γυρισει σε συμπεριφορες που εκοψε,να τα κανει πανω της να πιπιλιζει,να μπουσουλαει,ειδικα οταν θα γεννηθει το μωρο...προετοιμασου και οπλισου με υπομονη...!!

Θελω να πιστευω και ειμαι αισιοδοξη οτι η κορη μου θα συμπεριφερθει σωστά. Αλλωστε ειναι ηδη 4 χρονων και νομιζω τα πισωγυρισματα τα ηλικιακα να τα γλυτωσουμε. θα δειξει!!!

Ολα μεσα στο προγραμμα ειναι και μαθαινουμε να προσαρμοζομαστε ολοι οικογενειακως!!!

Σε αφηνω και εγω, παω για νανακια!!! Καλη ξεκουραση και σε σενα!!!

Καλημερα κοριτσακια!!!!!!!!!!!!!!! Κοιμαστε ή πήγατε κυριακατικες βολτες;;;

Εμενα με περιμενει απιστευτο σιδερωμα....Θαλασσα μαλλον θα παμε το απογευμα!

Καλημερα κοριτσακια!!!!!!!!!!!!!!! Κοιμαστε ή πήγατε κυριακατικες βολτες;;;

Εμενα με περιμενει απιστευτο σιδερωμα....Θαλασσα μαλλον θα παμε το απογευμα!

Καλημέρα Ηλιοβασίλεμα!!!!

Εγώ εβαλα μια σκούπα κ σφουγγάρισα... σε λίγο θα πάμε να φάμε στη μαμά μου!

Καλό σιδέρωμα.... δεν υποφέρεται το άτιμο!!! Θάλασσα Κυριακή ουτε κατα διάνοια... γίνεται χαμός!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα Ηλιοβασίλεμα!!!!

Εγώ εβαλα μια σκούπα κ σφουγγάρισα... σε λίγο θα πάμε να φάμε στη μαμά μου!

Καλό σιδέρωμα.... δεν υποφέρεται το άτιμο!!! Θάλασσα Κυριακή ουτε κατα διάνοια... γίνεται χαμός!!!

Γλυτωσες τουλαχιστον το μαγειρεμα!!!!

Εγω μαγειρευω κατι γρηγορο...Και ασε, κοιταω την στοιβα και ιδρωνω...σιδερωνω και ακομη το βουναλακι απο πισω μου!!!

καλημέρα κορίτσια!!!Τι κάνετε?Εγω καλά...:P Μετρήθηκα πάλι σήμερα κατα τις 8:30 και είχα 36.8 οπότε νομίζω πως η παλιοπερίοδος έρχετε..:mad: Δεν πειράζει τον άλλο μήνα!Χαχα!! Εσείς όλες καλά?

Starkieser το διακωμωδώ κιόλας!Αμέ!Χαχχαχαχα!

καλημέρα κορίτσια!!!Τι κάνετε?Εγω καλά...:P Μετρήθηκα πάλι σήμερα κατα τις 8:30 και είχα 36.8 οπότε νομίζω πως η παλιοπερίοδος έρχετε..:mad: Δεν πειράζει τον άλλο μήνα!Χαχα!! Εσείς όλες καλά?

Καλημερα!!! Η ελπιδα πεθαινει τελευταια, περιμενε να δεις τους ρωσσους αν και δεν στο εύχομαι!!! Πηγαινοερχομαι στη κουζινα από το σαλονι που σειδερωνω για να προσεχω το φαι και ριχνω και μια ματια στο λαπτοπ!!! Νοικοκυρα που ειμαι, ετσι;;;:tongue::tongue::tongue:;););)

Καλημερα!!! Η ελπιδα πεθαινει τελευταια, περιμενε να δεις τους ρωσσους αν και δεν στο εύχομαι!!! Πηγαινοερχομαι στη κουζινα από το σαλονι που σειδερωνω για να προσεχω το φαι και ριχνω και μια ματια στο λαπτοπ!!! Νοικοκυρα που ειμαι, ετσι;;;:tongue::tongue::tongue:;););)

Χχαχαχααχαχχαχαχαχαχχαχα!

Γλυτωσες τουλαχιστον το μαγειρεμα!!!!

Εγω μαγειρευω κατι γρηγορο...Και ασε, κοιταω την στοιβα και ιδρωνω...σιδερωνω και ακομη το βουναλακι απο πισω μου!!!

Το γλύτωσα και πήρα και ταπεράκι.... οι γονείς μου ακόμα μας νταντέβουν και μας βοηθάνε αρκετά γιατί αλλιώς δεν βγαίνει ρε κορίτσια....

Αναστασία, έχεις ελπίδες ακόμα....θα δούμε αυριο - μεθαύριο από ότι θυμάμαι..... εγώ προσωπικά αυτό με τις θερμοκρασίες το θεώρω δύσκολο και μπερδεμενο... αλλά όπως βολεύεται η καθεμιά μας!!!! ;);)

χαχαχαχα τελικά όλες τα ίδια κάνουμε.... :D:D

Διαφημίσεις

Αύριο θα πάω πάλι για υπέρηχο στις 18και45... για μια τελευταία ματιά στις ωοθήκες... είδα το χαρτάκι από τον υπέρηχο και είδα ότι υπήρχε και ένα ωάριο λίγο πιο κάτω από το 1 εκατοστό.... ελπίζω μπας και μεγάλωσε αυτό.... γιατί έχει 2 μερες η μια η ωοθήκη την νιωθω κάπως διογκωμένη... ίσως να είναι και η ιδέα μου... τέλος πάντων δεν έχω και πολλές ελπίδες αλλά θα πάω για να μου φύγει και η ιδέα....

το ενδομητριο ήταν 7mm στην 13η μέρα... λίγο δεν είναι?????? εσείς πόσο έχετε??

Εμενα δεν μου ειπαν τιποτα για ενδομητριο...Μόνο οτι δεν εχω ωαριο....

Όσο για τα ταπερακια, εννοείται!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Αλλά εγω εχω το πατρικο μου σε αποσταση αναπνοής, μενουν από κατω μας και οπως καταλαβαίνεις, το φαγητο είναι από τα καλά που τους έχω κοντά!!!!;);););)

Εμενα δεν μου ειπαν τιποτα για ενδομητριο...Μόνο οτι δεν εχω ωαριο....

Όσο για τα ταπερακια, εννοείται!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Αλλά εγω εχω το πατρικο μου σε αποσταση αναπνοής, μενουν από κατω μας και οπως καταλαβαίνεις, το φαγητο είναι από τα καλά που τους έχω κοντά!!!!;);););)

Τι τυχερή που έχεις τους γονείς σου τόσο κοντά.... πολύ θα μάρεσε... μόνο για τους γονείς μου όχι τα πεθερικά μου... ;););)

Εσύ τι θα κάνεις τώρα??? Θα ξαναπάρεις κλομιφένη????

Τι τυχερή που έχεις τους γονείς σου τόσο κοντά.... πολύ θα μάρεσε... μόνο για τους γονείς μου όχι τα πεθερικά μου... ;););)

Εσύ τι θα κάνεις τώρα??? Θα ξαναπάρεις κλομιφένη????

Ευτυχως τα πεθερικα μου :evil::evil::evil: τα εχω σε διπλανο χωριο αλλά δεν μας επισκεπτονται, περιμενουν εμας να παμε και ετσι γλυτωνω τα πολλα πολλα!!!

Τωρα θα αφησω αυτο τον κυκλο με ΤΗΠ 2/7 να δω πώς θα κυλήσει...Αν δω οτι στις 40 μερες δεν εχω αδιαθετησει, θα δω μηπως παρω πριμολουτ για να ερθει η περιοδος... Σήμερα ειμαι 13η μερα... Έχουμε μελλον ακομη!

Εσυ; Ποσες φορες εχεις παρει κλομιφαινη; Εχεις κανει και σπερματεγχυση; εμεις οχι...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...