Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια!

Θα προχωρήσουμε σε προεμφυτευτικό έλεγχο PGT-A.

Έχετε να προτείνετε κάποιο εργαστήριο και αν γνωρίζετε το κόστος περίπου; 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων. 

On 18/3/2025 at 12:39 ΜΜ, Venus. είπε:

Όχι 2 βλαστοκυστες έχω βάλει κ εγω 

Λόγω προεμφυτετικου ελέγχου για μεσογειακή αναιμία έχω μόνο βλαστοκυστες..

Καλησπέρα!

Αν επιτρέπεται σε ποιο κέντρο κάνατε τον προεμφυτευτικό και πόσο ήταν το κόστος; 

Ποσες δεν κανουν ή δεν γνωρίζουν για την ωορηξια τους?

Ωορηξια δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο???  

76

1. 1. Ωορηξια δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο???

• ΑΚΑΝΟΝΙΣΤΟΣ ΚΥΚΛΟΣ
    • ΠΟΛΥΚΥΣΤΙΚΈΣ ΩΟΘΗΚΕΣ
    • ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΩΟΡΗΞΙΑ

Recommended Posts

Κοριτσάκια μου καλημέρα!!!Βοηθήστε με γιατι θα λαλήσω...Χαχαχαχααχ!Μετρήθηκα σήμερα 10 παρά πρίν σηκωθώ και είχα 37.1 ενώ χθές είχα 36.6...Τι γίνετε βρε κορίτσια? :?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσάκια μου καλημέρα!!!Βοηθήστε με γιατι θα λαλήσω...Χαχαχαχααχ!Μετρήθηκα σήμερα 10 παρά πρίν σηκωθώ και είχα 37.1 ενώ χθές είχα 36.6...Τι γίνετε βρε κορίτσια? :?

Βρε Αναστασία, δεν ξέρω από θερμοκρασίες...Δεν μπηκα σε αυτη την διαδικασία. Πότε περιμένεις να αδιαθετήσεις; Σε ποια μερα του κυκλου σου εισαι;

ΧΙ ΧΙ ΦΑΚΕΛΩΜΑ ΚΑΝΟΝΙΚΟ, Ε, ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ, ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ ΛΙΓΑΚΙ!!!;);););)

θα το πας σημερα Σάββατο το πολύτιμο υλικό;;; Σε ιδιωτική κλινική; Καλά αποτελεσματα...

Όταν τα παρεις, να τα συζητησουμε λιγο...μεχρι να τα παμε σε γιατρους...Θέλω να μάθω σε πόσες ώρες εκαναν μετρησεις. Στο δικο μας εκαναν μετρησεις στην 1η και στις 3ωρες και τελος... Μηπως επειδη πηγαμε στο νοσοκομειο, δεν κανουν αναλυτικες μετρησεις....Μεσα στη βδομαδα, περιμενω να παρει ρεπό ο αντρας μου, να παμε παρεα στον ουρολογο...

βέβαια να γνωριστούμε... μακάρι να είμασταν και κοντά να βρισκόμασταν κι όλας για συμπαράσταση.....

Ακούστε τι έγινε με το σπερμοδιάγραμμα. Αν και ξυπνήσαμε από τις 8, είπα να το πάω στις 11 γιατί είχα κανονίσει καφέ με μια φίλη... μου το δίνει ο άντρας μου στις 10και30 και στις 10και45 ήμουν στο μικροβιολογικό..... μου λέει αυτή δεν μπορεί να γίνει η εξέταση γιατί κλείνουμε στη μία και η εξέταση του σπέρματος διαρκεί 4 ώρες... έπρεπε να το φέρεις το πρωί... το κράτησε να γίνει μόνο η καλλιέργεια που διαρκεί 2 ώρες και τη Δευτέρα θα παώ νέο υλικό για να γίνει το σπερμοδιάγραμμα και το αντιοβιόγραμμα....

Τι γκαντεμιά ρε κορίτσια.... και τα έπαθα αυτά γιατί δεν ήθελα να κατέβω 2 φορές στο κέντρο..... και τα πήγα αργά!!!

Αναστασία, μήπως είσαι έγκυος???? πότε περιμένεις περίοδο??? Ξέρω ότι όταν είσαι έγκυος έχεις δέκατα...... Δεν θέλω να σε αναστατώσω αλλά μήπως???

Ακούστε τι έγινε με το σπερμοδιάγραμμα. Αν και ξυπνήσαμε από τις 8, είπα να το πάω στις 11 γιατί είχα κανονίσει καφέ με μια φίλη... μου το δίνει ο άντρας μου στις 10και30 και στις 10και45 ήμουν στο μικροβιολογικό..... μου λέει αυτή δεν μπορεί να γίνει η εξέταση γιατί κλείνουμε στη μία και η εξέταση του σπέρματος διαρκεί 4 ώρες... έπρεπε να το φέρεις το πρωί... το κράτησε να γίνει μόνο η καλλιέργεια που διαρκεί 2 ώρες και τη Δευτέρα θα παώ νέο υλικό για να γίνει το σπερμοδιάγραμμα και το αντιοβιόγραμμα....

Α! Θα έκανες σπερμοδιαγραμμα και καλλιεργεια και αντιοβιογραμμα (τί ειναι αυτό παλι;) με το ιδιο δειγμα;;; Καλά αποτελεσματα στα 2 πρωτα! Πρεπει να ξαναεχετε αποχή από σεξ, για να δωσει ξανα δειγμα. Εμας μας ειχαν πει τουλαχιστον 3 μερες!

Και μενα ο βλακας ο ουρολογος δεν μου εγραψε εκτος απο σπερμοδιαγραμμα, καλλιεργεια γιατι ειπε οτι δεν φτανει το δειγμα και μας περιμενει στο ιατρειο του....:evil::evil::evil: Περιμενω να παρει ρεπο μεσοβδομαδα ο αντρας μου, να παμε στον ιδιο ουρολογο στο υποκαταστημα εοπυυ και οχι στο ιδιωτικο του ιατρείο... Λες και μας περισσευουν τα λεφτά για τις επισκέψεις;;;

Επομενως θα σου ελεγξουν την κινητικότητα στην 1 και στην 3η ωρα, για αυτο σου ειπε θελουν 4 ωρες για σπερμοδιαγραμμα. Οτι εκαναν και στο δικο μας...

Καλησπέρα σας κορίτσια!Περίοδο περιμένω στις 15 του μηνός αφου ωορρηξία έκανα στις 2/7..Απλά αναρωτιέμαι γιατι ενω είχα δέκατα τις προηγούμενες μέρες χθές μετρήθηκα και είχα 36.6 και σήμερα πάλι δέκατα..Δεν ξέρω,ίσως παίζει ρόλο και το οτι έχει υπερβολική ζέστη...Μακάρι βέβαια να είμαιιιιιιιιιι!!! :P

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σας κορίτσια!Περίοδο περιμένω στις 15 του μηνός αφου ωορρηξία έκανα στις 2/7..Απλά αναρωτιέμαι γιατι ενω είχα δέκατα τις προηγούμενες μέρες χθές μετρήθηκα και είχα 36.6 και σήμερα πάλι δέκατα..Δεν ξέρω,ίσως παίζει ρόλο και το οτι έχει υπερβολική ζέστη...Μακάρι βέβαια να είμαιιιιιιιιιι!!! :P

Εκανες κανα τεστ ή κρατιέσαι;;; ;););) Καλη επιτυχια!!!

Εκανες κανα τεστ ή κρατιέσαι;;; ;););) Καλη επιτυχια!!!

Μπα..Κρατιέμαι γιατι δεν νομίζω να είμαι και τζάμπα θα στενοχωρηθώ!Ενώ τώρα?Χχαχαχα!Βασικά μου είπε ο γιατρός οτι να περάσουν οι 14 μέρες μετα την ωορρηξία και μετά!

Ευχαριστώ!!!

βέβαια να γνωριστούμε... μακάρι να είμασταν και κοντά να βρισκόμασταν κι όλας για συμπαράσταση.....

Τι γκαντεμιά ρε κορίτσια.... και τα έπαθα αυτά γιατί δεν ήθελα να κατέβω 2 φορές στο κέντρο..... και τα πήγα αργά!!!

Αναστασία, μήπως είσαι έγκυος???? πότε περιμένεις περίοδο??? Ξέρω ότι όταν είσαι έγκυος έχεις δέκατα...... Δεν θέλω να σε αναστατώσω αλλά μήπως???

Ακριβως το ιδιο ειχε γινει και με εμας....Βεβαια σε εμας οταν πηρα να ενημερωθω για το τι πρεπει να γινει με το σπερμοδιαγραμμα δεν μας ειπαν οτι το θελουνε πρωι το δειγμα.Ετσι το πηγαμε απογευμα...Και βεβαια μας εβγαλαν μονο την καλλιεργεια την οποια την ειχαμε κανει πριν 1 μηνα παλι και ξεραμε οτι θα εβγαινε καθαρη...Και οντως βγηκε...Ε μετα απο 3 μερες αποχης ξαναπηγε το δειγμα ο αντρας μου πρωι πρωι και τα αποτελεσματα τα πηραμε την επομενη μερα....Εμας μας το μετρησαν μεχρι και την 6η ωρα.

jPnnp3.png

P92Ip3.png

Μπα..Κρατιέμαι γιατι δεν νομίζω να είμαι και τζάμπα θα στενοχωρηθώ!Ενώ τώρα?Χχαχαχα!Βασικά μου είπε ο γιατρός οτι να περάσουν οι 14 μέρες μετα την ωορρηξία και μετά!

Ευχαριστώ!!!

Αναστασια στο λεω με ολη μου την αγαπη,σταματα να μετρας την θερμοκρασια σου,δεν ειναι ενδειξη που μπορει να σε βαλει σε τοσες σκεψεις...Ειναι τοσοι πολλοι οι παραγοντες που μπορει να την επιρρεασουν,εγω εγκυος 4 μηνες δεν ανεβηκε καθολου η θερμοκρασια μου...μην ταλαιπωρεις τον εαυτο σου,εκτος αν αυτες οι ενδειξεις σε κανουν να νιωθεις καλα...Δεν ξερω αν σου ακουγομαι κακια,αλλα αν απο τα 24 μια θερμοκρασια σου προκαλει τοσο ανγχος τι θα γινει μετα;κανε υπομονη και κανε ενα τεστ,η συγκρατημενη αισιοδοξια κατα τη γνωμη μου ειναι καλυτερος δρομος!!Δεν λεω οτι δεν μπορει να εισαι εγκυος,λεω να βρεις εναν πιο σιγουρο τροπο για να σε οδηγει σε αυτη τη σκεψη!!!μη με βρισετε με αγαπη τα λεω!!!

Ακριβως το ιδιο ειχε γινει και με εμας....Βεβαια σε εμας οταν πηρα να ενημερωθω για το τι πρεπει να γινει με το σπερμοδιαγραμμα δεν μας ειπαν οτι το θελουνε πρωι το δειγμα.Ετσι το πηγαμε απογευμα...Και βεβαια μας εβγαλαν μονο την καλλιεργεια την οποια την ειχαμε κανει πριν 1 μηνα παλι και ξεραμε οτι θα εβγαινε καθαρη...Και οντως βγηκε...Ε μετα απο 3 μερες αποχης ξαναπηγε το δειγμα ο αντρας μου πρωι πρωι και τα αποτελεσματα τα πηραμε την επομενη μερα....Εμας μας το μετρησαν μεχρι και την 6η ωρα.

Μεχρι την 6η?? μπράβο!!! και σεις την πατήσατε ε? και γω τα έβαλα με τον εαυτό μου.... η καλλιέργεια τι δείχνει???? 3 μερες αποχή μας είπαν και μας αλλά η Δευτέρα θεωρείται 3η μέρα από σήμερα που έδωσε??? ρωτάω γιατί έχει ρεπό την Δευτέρα και τοτε μπορεί να δωσει........ αλλιώς την άλλη δευτέρα.....

Α! Θα έκανες σπερμοδιαγραμμα και καλλιεργεια και αντιοβιογραμμα (τί ειναι αυτό παλι;) με το ιδιο δειγμα;;; Καλά αποτελεσματα στα 2 πρωτα! Πρεπει να ξαναεχετε αποχή από σεξ, για να δωσει ξανα δειγμα. Εμας μας ειχαν πει τουλαχιστον 3 μερες!

Και μενα ο βλακας ο ουρολογος δεν μου εγραψε εκτος απο σπερμοδιαγραμμα, καλλιεργεια γιατι ειπε οτι δεν φτανει το δειγμα και μας περιμενει στο ιατρειο του....:evil::evil::evil: Περιμενω να παρει ρεπο μεσοβδομαδα ο αντρας μου, να παμε στον ιδιο ουρολογο στο υποκαταστημα εοπυυ και οχι στο ιδιωτικο του ιατρείο... Λες και μας περισσευουν τα λεφτά για τις επισκέψεις;;;

Επομενως θα σου ελεγξουν την κινητικότητα στην 1 και στην 3η ωρα, για αυτο σου ειπε θελουν 4 ωρες για σπερμοδιαγραμμα. Οτι εκαναν και στο δικο μας...

Εννοείται ότι δεν θα πάτε στο ιατρείο του.. εφόσον σας κάνει τον κινέζο για να πάτε στο ιατρείο του και σεις θα πάτε στον ΕΟΠΥΥ... το αντιβιογραμμα δειχνει τι θεραπεία θα πρέπει να του δώσει ο γιατρός αν υπάρχουν μικρόβια στο σπέρμα. Αλλά αυτο που σας είπε ότι δεν φτάνει η ποσότητα δεν το έχω ξανακούσει!!!

Διαφημίσεις

starkieser, πώς πας με τις ζαλάδες???? τις εξετάσεις πότε θα τις πάρεις???

αυτό που λένε ότι σου μυρίζουν φαγητά στην εγκυμοσύνη, το έπαθες??? λιγουρεύεσαι κάποιο φαγητό ή γλυκό ή φρούτο???

starkieser, πώς πας με τις ζαλάδες???? τις εξετάσεις πότε θα τις πάρεις???

αυτό που λένε ότι σου μυρίζουν φαγητά στην εγκυμοσύνη, το έπαθες??? λιγουρεύεσαι κάποιο φαγητό ή γλυκό ή φρούτο???

Οχι Μαρακι μου,νομιζω πως ειναι λιγο υπερβολικο αυτο που λενε με τις υστεριες της εγκυου για φαγητα...νομιζω πως καποιες γυναικες απλα το βλεπουν σαν ευκαιρια να φανε ελευθερα αυτο ακριβως που θελουν με δικιολογια το μωρο...ναι θελω να φαω πραγματα αλλα οπως ηθελα και πριν...εσυ δεν λες μερικες φορες αχ να ειχα μια πιτσα;αλλα οχι και να σκασω για να φαω κατι και να το ψαχνω τα βραδια!!!απο ζαλαδες μπολικες και απο εμετους αστα να πανε...κλεινω δευτερα τους 4 μηνες και χθες εκανα εμετο...αχ για τις ζαλαδες που ειχα τελευταια ρωτας ε;στοκος ειμαι..χαχαχ!!εμαι καλυτερα απο αυτες τις ζαλαδες και θα δουμε τη δευτερα αν ειναι κατι στο αιμα ή ο θυροειδης μου...

Μεχρι την 6η?? μπράβο!!! και σεις την πατήσατε ε? και γω τα έβαλα με τον εαυτό μου.... η καλλιέργεια τι δείχνει???? 3 μερες αποχή μας είπαν και μας αλλά η Δευτέρα θεωρείται 3η μέρα από σήμερα που έδωσε??? ρωτάω γιατί έχει ρεπό την Δευτέρα και τοτε μπορεί να δωσει........ αλλιώς την άλλη δευτέρα.....

Από σήμερα έως Δευτέρα πρωί θεωρουνται 2 μερες αποχή. Την Δευτερα το πρωι τηλεφωνηστε στο εργαστηριο και αν σας πουν οκ, τοτε να μπει στη διαδικασια ο αντρας σου. Αλλιώς στο επόμενο ρεπό σας!

Οχι Μαρακι μου,νομιζω πως ειναι λιγο υπερβολικο αυτο που λενε με τις υστεριες της εγκυου για φαγητα...νομιζω πως καποιες γυναικες απλα το βλεπουν σαν ευκαιρια να φανε ελευθερα αυτο ακριβως που θελουν με δικιολογια το μωρο...ναι θελω να φαω πραγματα αλλα οπως ηθελα και πριν...εσυ δεν λες μερικες φορες αχ να ειχα μια πιτσα;αλλα οχι και να σκασω για να φαω κατι και να το ψαχνω τα βραδια!!!απο ζαλαδες μπολικες και απο εμετους αστα να πανε...κλεινω δευτερα τους 4 μηνες και χθες εκανα εμετο...αχ για τις ζαλαδες που ειχα τελευταια ρωτας ε;στοκος ειμαι..χαχαχ!!εμαι καλυτερα απο αυτες τις ζαλαδες και θα δουμε τη δευτερα αν ειναι κατι στο αιμα ή ο θυροειδης μου...

Λεώ πώς δεν λέω... ειδικά για πίτσες και μακαρονάδες!!!!!! (εγώ είμαι χειρότερη από σένα που είσαι έγκυος και έχεις και το ακαταλόγιστο).

μπαίνεις στον 5ο !!!!! έχεις περάσει την μισή διαδρομή σχεδόν.... φτάνεις στο τέλος.... πώς περνάει ο καιρός!!!

ζαλάδες και εμετούς με αυτή την ζέστη.... άρχισες να ψάχνεις πράγματα για το μωρό???? που θα κάνεις την καισαρική σε κλινική ή νοσοκομείο??? με τις δουλειες του σπιτιού πώς τα βγάζεις πέρα??? (έχω πολλές απορίες) :tongue:

Λεώ πώς δεν λέω... ειδικά για πίτσες και μακαρονάδες!!!!!! (εγώ είμαι χειρότερη από σένα που είσαι έγκυος και έχεις και το ακαταλόγιστο).

μπαίνεις στον 5ο !!!!! έχεις περάσει την μισή διαδρομή σχεδόν.... φτάνεις στο τέλος.... πώς περνάει ο καιρός!!!

ζαλάδες και εμετούς με αυτή την ζέστη.... άρχισες να ψάχνεις πράγματα για το μωρό???? που θα κάνεις την καισαρική σε κλινική ή νοσοκομείο??? με τις δουλειες του σπιτιού πώς τα βγάζεις πέρα??? (έχω πολλές απορίες) :tongue:

Σαμπος εγω ξερω βρε Μαρακι μου οτι μου κατεβει κανω και προσπαθω να μην ειμαι υπερβολικη...Η αληθεια ειναι πως επειδη ποναει αρκετα η κοιλια μου δεν με αφηνει ο αντρας μου να κανω τιποτα,μαγειρευει μια η μανα μου μια εκεινος γιατι εγω κανω εμετο με της μυρωδιες και απο δουλειες κανουμε τα βασικα,αν δεις ενα μπαλκονι που εχω θα φρικαρεις χαχαχαχα!!!Στα κιλα που εμεινα εγκυος δεν υπαρχει δικιολογια ουτε και για εμενα...παρακαλαω να συνεχισει ετσι και να μην παρω κιλα,εχασα 3,5κιλα με το μωρο και μενω σταθερη απο τοτε που σημαινει πως οτι βαρος περνει το μωρο εγω το χανω απο το δικο μου βαρος...Δεν μπορω να πω οτι δεν ετρωγα καλα πριν,δεν ετρωγα ουτως η αλλος τηγανιτα,τρελενομαι για σαλατες και λαχανικα και δεν μου αρεσουν τα πολυ λιπαρα...εγω ειχα μεγαλο προβλημα με τα γλυκα...αλλα και τωρα τρωω,εχω παρει μικρα σοκολατακια σε στυλ μαρς και τρωω ενα την ημερα...καισαρικη θα κανω αναγκαστηκα λογο του ογκου στο κεφαλι που σου ειχα πει,απλα εχω φρικαρει με τα λεφτα που θελει και δεν ξερω πως θα τα βγαλω περα,3.000 ευρω θελει...δεν μπορω να παω και Θεσσαλονικη σε δημοσιο νοσοκομειο γιατι μου ειπε η γιατρος οτι θα με αφησει στον 6 μηνα αν αποφασησω να παω σε γιατρο εκει και φοβαμαι να μεινω χωρις γιατρο κοντα μου για 3 μηνες...!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...