Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια!

Θα προχωρήσουμε σε προεμφυτευτικό έλεγχο PGT-A.

Έχετε να προτείνετε κάποιο εργαστήριο και αν γνωρίζετε το κόστος περίπου; 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων. 

On 18/3/2025 at 12:39 ΜΜ, Venus. είπε:

Όχι 2 βλαστοκυστες έχω βάλει κ εγω 

Λόγω προεμφυτετικου ελέγχου για μεσογειακή αναιμία έχω μόνο βλαστοκυστες..

Καλησπέρα!

Αν επιτρέπεται σε ποιο κέντρο κάνατε τον προεμφυτευτικό και πόσο ήταν το κόστος; 

Ποσες δεν κανουν ή δεν γνωρίζουν για την ωορηξια τους?

Ωορηξια δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο???  

76

1. 1. Ωορηξια δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο???

• ΑΚΑΝΟΝΙΣΤΟΣ ΚΥΚΛΟΣ
    • ΠΟΛΥΚΥΣΤΙΚΈΣ ΩΟΘΗΚΕΣ
    • ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΩΟΡΗΞΙΑ

Recommended Posts

Ευχαριστώ που με προσθέσατε και εμένα στην λίστα κορίτσια μου!!!Εύχομαι σύντομα ο τίτλος της λίστας μας να ονομάζετε εγκυούλες!!! :P

Αυτα και τώρα πάω να μπανιαριστώ και να κάνω μποτέ!Χαχαχααχ!

Πολύ χαίρομαι που σας βρήκα!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Φακελωμα κανονικο!!!:tongue::tongue:

Ειμαι η Μαρια,ειμαι 27 και κατι μηνες.

Ειμαι παντρεμενη 1 χρονο!!

1 μηνα μετα τον γαμο μας μενω εγκυος.Χαρες και πανηγυρια!!!!

Αλλα το χασαμε....

Πριν 2 μηνες εμεαθα οτι εχω πολυκυστικες...Καναμε εξετασεις ορμονικες εγω οι οποιες βγηκαν μια χαρα και ο συζυγος σπερμοδιαγραμμα και καλλιεργεια επισης καλες...Κανω θεραπεια με gloucophage και πρεπει να χασω κιλα...Αυτα!

Μαρία, είσαι μικρούλα και συ!!! Αυτός είναι ένας πολύ θετικός παράγοντας!!!!! Ουσιαστικά οι εξετάσεις σας είναι καλές!!!! οι πολυκυστικές και τα κιλάκια πάνε πακέτο... και μενα η γιατρός όποτε με βλέπει αυτό μου λέει..... και 60 κιλά που ήμουν πάλι δεν είχα κύκλο....

Έμεινες πολύ γρήγορα έγκυος πάντως!!!! Είναι θέμα χρόνου και τώρα, έτσι πιστεύω!!! Έρχεται το baby!!!!

(Copy-paste απο προηγούμενη σελίδα..χααχχαχα)

Να σας πω επίσης πως έχω κάνει και εγω θεραπεία με κλομιφέν και πρεγκνύλ,έχω πάρει γλουκοφάζ,έχω πάρει ντοστινέξ και ακόμη είμαι εδώ και προσπαθώ!Πήγα σε πάρα πολλούς γιατρούς ανειδίκευτους και φιλοχρήματους!Τελικά σαν να μου τον έστειλε ο Θεός στον δρόμο μου τον γιατρούλη μου τον τωρινό!Είναι άνθρωπος πάνω απο όλα!Καθόλου φιλοχρήματος και νοιάζεται πραγματικά!Συζητήσιμος,μου λύνει κάθε απορία,μας εξηγεί τα πάντα και έκανε και πάρα πολύ καλό στην ψυχολογία μου!Μου έδιωξε το άγχος κορίτσια!Φεύγουμε απο το ιατρείο του και είμαστε αισιόδοξοι!Ξέρω πως αργά ή γρήγορα θα έχουμε στην αγκαλιά μας το δικό μας μωρό αρκεί να τον ακούω και να κάνω οτι μου λέει!Χαχα!!Ειδικεύετε σε θέματα υπογονιμότητας 20 χρόνια περίπου!Είναι τέλειος!!!!Βρίσκετε στην Καβάλα!Αν κάποια κοπέλα έχει "θεματάκια" ας μου πεί να της πω περισσότερες λεπτομέρειες!Εχω βοηθηθεί πάρα πάρα πολύ και επειδή πέρασα πολλά και επιτέλους βρήκα έναν σωστό γιατρό και άνθρωπο πάνω απο όλα θέλω να βοηθήσω και εγω με την σειρά μου!!!

Είμαι 24 ετών,3 χρόνια παντρεμένη πηγαίνω στον Άρη και ξέρω πως πολύ γρήγορα θα μείνω έγκυος!Χαχχαχα!Αυτά :P!!!

Μαράκι πήγαινε στον Άρη και θα με θυμηθείς!!! ;)

Αναστασία, και συ είσαι πολύ μικρούλα!!!!! 24?? έχεις καιρό μπροστά σου.... ο Άρης, έχει πολύ καλό όνομα..... και εφόσον αισθάνεσαι καλά μαζί του και σε καλύπτει σαν γιατρός, αυτό βοηθάει και στην ψυχολογία μας... όταν αισθάνεσαι σιγουριά στα χέρια του, το άγχος πάει περίπατο!!!

Θα τον επισκεφτώ και γω, θέλω να πάω και σε μια άλλη (έχω να κάνω πολλές επισκέψεις γενικά), γιατί από την δικιά μου δεν είμαι ευχαριστημένη και παίζει σημαντικο ρόλο να αισθανεσαι καλά με το γιατρό σου!!!!

Με τα κιλα δεν βγαζεις ακρη δυστυχως...εγω οπως εχω πει ξεκινησα απο 54 κιλα και περιοδο 0 και εφτασα 92,5 κιλα να μεινω εγκυος και τωρα ειμαι 85...αλλα εγω απο την αλλη δεν εχω αντισταση στην ινσουλινη οποτε μαλλον ειμαι διαφορετικη περιπτωση...Θεωρω οτι το Ηλιοβασιλεμα θα επρεπε να μπει στο πινακα ως "Μανουλα!Παμε για δευτερο" ετσι δεν ειναι;Κοριτσια ειστε τοσο μικρες που το ανχος ειναι απλα αδικιολογητο...Ηρεμια,δεν υπαρχει κανενας λογος να παρετε ουτε ορμονες ουτε τιποτα,ενα πραγμα που μου ειπε μια γιατρος στη Θεσσαλονικη ηταν,οτι αν παρεις μικρη ορμονες το μονο που καταφερνεις ειναι να κανεις πιο τεμπελες τις ωοθηκες σου και να οδηγησεις τον εαυτο σου στην εξωσωματικη...Στοχος σας θα επρεπε να ειναι να εχετε σταθερη περιοδο και εναν ευτυχισμενο γαμο,γιατι αν ξεκινησετε απο τωρα,ο αντρουλης θα κουραστει γρηγορα...Δεν τραβανε λιγα οι δικοι μας...!!!

Είδες που σε έβαλα??? Πρώτη και καλύτερη!!! Σαν έγκυούλα, πρέπει να σε προσέχουμε, είσαι το τιμώμενο πρόσωπο στο θέμα μας γιατί νίκησες το ΣΠΩ!!! Σε στέφουμε Βασίλισσα starkieser και σου απονέμουμε τον τίτλο ΤΗΕ QUEEN STARKIESER!!!!!

(κορίτσια, τα έχω παίξει λίγο... κάνω και πλάκα μην με παρεξηγείτε)

Χαχαχαχαχ εισαι τρελη,ναι ειμαι η βασιλισσα της μητρας,η βασιλισσα του καταπιεσμενου ωαριου,ο μαχιτης της καθυστεριμενης ωορηξιας...Το παιδι μου ειναι το συμβολο του νικημενου ορμονικου συστηματος και της διαφθορας της κλομιφαινης...!!!Νομιζω πως το αποτελειωσα...!!

Starkieser έχεις δίκιο σε όλα!Οσο για τις ορμόνες και ο Άρης αυτο μου είπε!Οτι κακό μου κάνανε παρά καλό!Ασε που όσο έπαιρνα τα κλομιφέν και τις πρεγκνύλ δεν είχα κάνει κάν ορμονικό έλεγχο :cry:! Και:"Είσαι μικρή,δεν χρειάζεσαι ούτε ορμονικό έλεγχο ούτε σαλπιγγογραφία.." :cry: Σαλπιγγογραφία μόνη μου έκλεισα τότε ραντεβού και πήγα!Απλά είχα πάρει παραπεμπτικό απο άλλο γιατρό.. Για να καταλάβετε περίπου σε τι γιατρούς έπεσα... Οταν είπα όλο το ιστορικό μου στον γιατρό μόνο που δεν με έβρισε καθότι νοσηλεύτρια και μέσα στα πράγματα!Τέλοσπάντων αυτα πέρασαν!Κοιτάμε μπροστά και όλα θα πάνε καλά!!! :P

Αααααααχ αυτο το άγχος!!!Το πέρασα και είναι πολύ δύσκολο να το αποβάλλεις!Εμένα μόνο ο Άρης με έκανε να χαλαρώσω και να σκέφτομαι θετικά!Και τώρα δεν αγχώνομαι απλά ανυπομονώωωωωωω!!!Και δεν θέλω να χάνω καιρό!Για αυτο λέω αν είναι να μου έρθει ας έρθει να τελειώνουμε και να πάμε παρακάτω!!!Χαχαχα :P

Διαφημίσεις

Καταρχήν καλησπέρα κοριτσάκια!!!

Λοιπόν, συμφωνώ με την starkieser όσο αφορά τα κοριτσια τα νεαρά της παρέας μας. Ναι, έχουν πολυκυστικές και πρόβλημα στην ωορρηξία, αλλά πρώτα ας χαρουν τον γαμο τους και πού ξέρετε, ,μπορεί να ερθει φυσικά το μπεμπέ σας, όπως εγινε και σε μενα η εγκυμοσύνη, όταν ημουν νιοπαντρη στα 30,5!!! Δοκιμάστε το, παράλληλα ελεγξτε πώς δουλευει το σωμα σας και η ωορρηξία σας και βάλτε ενα όριο χρονικό για να μπειτε σε φαρμακευτική προκληση ωορρηξιας!

Κιλα και πολυκυστικές και αντισταση στην ινσουλινη αλληλοεξαρτωμενα μεταξυ τους!!! Είχα φτασει τα 88κιλά μετα την γεννηση της κορης και την απουσια περιόδου και με τα glucophage και αντισυλληπτικά, έχασα 14 κιλά σε 3,5 μηνες φτανοντας 74!!! Χαλαρωσα από θεμα διατροφης και ημουν για 2 χρονια σταθερή στα 76 κιλα, πραγμα πρωτοφανες να ειμαι σταθερη σε κιλά... Τωρα που σταματησα τα αντισυλληπτικά και λόγω κλομιφαινης, ξαναεχω παει στα 79-80 αλλά όντως τα glucophage βοηθούν στον μεταβολισμό!!! Πρέπει και εγω να κατεβω κιλά, αλλά...

Starkieser έχεις δίκιο σε όλα!Οσο για τις ορμόνες και ο Άρης αυτο μου είπε!Οτι κακό μου κάνανε παρά καλό!Ασε που όσο έπαιρνα τα κλομιφέν και τις πρεγκνύλ δεν είχα κάνει κάν ορμονικό έλεγχο :cry:! Και:"Είσαι μικρή,δεν χρειάζεσαι ούτε ορμονικό έλεγχο ούτε σαλπιγγογραφία.." :cry: Σαλπιγγογραφία μόνη μου έκλεισα τότε ραντεβού και πήγα!Απλά είχα πάρει παραπεμπτικό απο άλλο γιατρό.. Για να καταλάβετε περίπου σε τι γιατρούς έπεσα... Οταν είπα όλο το ιστορικό μου στον γιατρό μόνο που δεν με έβρισε καθότι νοσηλεύτρια και μέσα στα πράγματα!Τέλοσπάντων αυτα πέρασαν!Κοιτάμε μπροστά και όλα θα πάνε καλά!!! :P

Αααααααχ αυτο το άγχος!!!Το πέρασα και είναι πολύ δύσκολο να το αποβάλλεις!Εμένα μόνο ο Άρης με έκανε να χαλαρώσω και να σκέφτομαι θετικά!Και τώρα δεν αγχώνομαι απλά ανυπομονώωωωωωω!!!Και δεν θέλω να χάνω καιρό!Για αυτο λέω αν είναι να μου έρθει ας έρθει να τελειώνουμε και να πάμε παρακάτω!!!Χαχαχα :P

Για την σαλπιγκογραφια,κατα τη γνωμη μου,εκανες πολυ καλα και την εκανες γιατι οι σαλπιγκες βουλωνουν απο ασθενειες οπως ενδομητριωση και τετοια,αυτο ειναι σοβαρο θεμα και καλο ειναι να προλαβαινετε οσο πιο νωρις γινεται...εγω αν εχεις διαβασει ειμαι λιγο κατα των βεβιασμενων κινησεων με τις βαριες ορμονες γιατι φοβαμαι πως μερικες φορες δεν σκεφτομαστε τις επιπτωσεις που θα εχουν στο μελλον μεσα στον πανικο μας για μωρο...εγω οταν ενιωθα ετσι σαν και εσενα και ελεγα αντε να ερθει να τελειωνο με αυτο το ανχος,μετα σκεφτομουν πως ισως δεν ερχετε γιατι δεν ειμαι ετοιμη και το θελω για λαθος λογους,πχ να ηρεμισω ,να σταματησουν να με πριζουν με τις ερωτησεις του τυπου εσυ γιατι δεν κανεις μωρο και τετοια...εχε εμπιστοσυνη στο Θεο πιστευω πως αν αξιζει τον κοπο τοτε στελνει τα μωρακια την στιγμη που και οι μανουλες ειναι ετοιμες!!!

Ενημερωμένος πίνακας!!!

Αρχικό μήνυμα απο maria-maraki27

• starkieser -------> Εγκυούλα στο πρώτο μπεμπέ!!!!!!!!!!
  • Μαριμπελ -----> Εγκυούλα στο πρώτο μπεμπέ!!!!!!!!!!

Θέλουν να γίνουν Μανούλες:

1)Present: 36 ετών, προετοιμάζεται κατάλληλα για να κερδίσει την μάχη!!!

2)Ηλιοβασίλεμα : 36 ετών, μανούλα και θέλει αδερφάκι για την κόρη της!!!

3)Maria - Maraki27: 29 ετών, προσπαθεί δυναμικά για το 1ο!!!

4)Ι want to be mama: 27 ετών, ατύχησε αλλά θα τα καταφέρει ξανά!!!

5)Σμαρώ

6) Anastasia1988: 24 ετών, έτοιμη για μαμά και το προσπαθεί!!!

Διάβασα παλιότερα μηνύματα και είδα ότι και η Μαραμπελ εμεινε έγκυος την άνοιξη του 2013. Καλή της λευτεριά!!!

Με επομενες πληροφορίες, συμπληρωνουμε τον πινακα.

Μαράκι σε πειράζει που τον εμπλούτισα;;;

Καταρχήν καλησπέρα κοριτσάκια!!!

Λοιπόν, συμφωνώ με την starkieser όσο αφορά τα κοριτσια τα νεαρά της παρέας μας. Ναι, έχουν πολυκυστικές και πρόβλημα στην ωορρηξία, αλλά πρώτα ας χαρουν τον γαμο τους και πού ξέρετε, ,μπορεί να ερθει φυσικά το μπεμπέ σας, όπως εγινε και σε μενα η εγκυμοσύνη, όταν ημουν νιοπαντρη στα 30,5!!! Δοκιμάστε το, παράλληλα ελεγξτε πώς δουλευει το σωμα σας και η ωορρηξία σας και βάλτε ενα όριο χρονικό για να μπειτε σε φαρμακευτική προκληση ωορρηξιας!

Κιλα και πολυκυστικές και αντισταση στην ινσουλινη αλληλοεξαρτωμενα μεταξυ τους!!! Είχα φτασει τα 88κιλά μετα την γεννηση της κορης και την απουσια περιόδου και με τα glucophage και αντισυλληπτικά, έχασα 14 κιλά σε 3,5 μηνες φτανοντας 74!!! Χαλαρωσα από θεμα διατροφης και ημουν για 2 χρονια σταθερή στα 76 κιλα, πραγμα πρωτοφανες να ειμαι σταθερη σε κιλά... Τωρα που σταματησα τα αντισυλληπτικά και λόγω κλομιφαινης, ξαναεχω παει στα 79-80 αλλά όντως τα glucophage βοηθούν στον μεταβολισμό!!! Πρέπει και εγω να κατεβω κιλά, αλλά...

Εγω με τα κιλα εχω αλλο θεμα,απο τα ανδρογονα που εχω,εχω το μεγιστο ποσοστο σε μυες στο σωμα μου ενω δεν γυμναζομαι καθολου,οι διαιτολογος με μετρισες 2 φορες γιατι δεν πιστευε πως ειμαι τοσα πολλα κιλα,δεν μου φαινεται...αυτες οι πολυκιστικες μας χτυπανε υπουλα απο παντου!!!

Ενημερωμένος πίνακας!!!

Αρχικό μήνυμα απο maria-maraki27

• starkieser -------> Εγκυούλα στο πρώτο μπεμπέ!!!!!!!!!!
  • Μαριμπελ -----> Εγκυούλα στο πρώτο μπεμπέ!!!!!!!!!!

Θέλουν να γίνουν Μανούλες:

1)Present: 36 ετών, προετοιμάζεται κατάλληλα για να κερδίσει την μάχη!!!

2)Ηλιοβασίλεμα : 36 ετών, μανούλα και θέλει αδερφάκι για την κόρη της!!!

3)Maria - Maraki27: 29 ετών, προσπαθεί δυναμικά για το 1ο!!!

4)Ι want to be mama: 27 ετών, ατύχησε αλλά θα τα καταφέρει ξανά!!!

5)Σμαρώ

6) Anastasia1988: 24 ετών, έτοιμη για μαμά και το προσπαθεί!!!

Ωχ ποια ειναι η Μαριμπελ;εχω παρεουλα!!!Το ζαλισαμε το πινακακι αλλα νομιζω πως τωρα ειναι τελειοοοοοοοοο!!!

Διαφημίσεις

Ωχ ποια ειναι η Μαριμπελ;εχω παρεουλα!!!Το ζαλισαμε το πινακακι αλλα νομιζω πως τωρα ειναι τελειοοοοοοοοο!!!

Το ζάλισα, ετσι;;;:oops::tongue::tongue::tongue: Εψαχνα να βρω τις συνομιλιες με την Present και βρήκα την Μαραμπελ...που τα ινοφερτ την βοηθησαν στην ωορρηξία και είναι εγκυος, νομίζω ακόμη δεν γέννησε...

Τις ινοφερτ τις εχω βρει και τις παραγγελνω γυρω στα 13?/κουτι. Σήμερα ενα φαρμακειο του Βολου που παραγγειλα μια φορα ενυδατικη της κορης μου, μου ειπε οτι θα τα φερνει και αυτος 12,9?/κουτι. Επομένως την επομενη φορα θα τα παρω από κει. Όποια θέλει, να της στειλω σε πμ τα στοιχεια του φαρμακειου. Δεν ξερω αν επιτρεπεται να το κοινοποιησω...

Καλημέρα στο τρελό παρεάκι....

ηλιοβασίλεμα, δεν με πειράζει καθόλου ο εμπλουτισμός του πίνακα... ίσα - ίσα.... (το είπα εγώ θα μας φακελώσεις, μηπως θέλεις και ΑΦΜ????????) :tongue::tongue::tongue:

Σήμερα θα παώ το πολύτιμο υλικό του άντρα μου για εξέταση..... άντε να δούμε και απο κει τι γίνεται...

Βασίλισσα starkieser, όντως τον αποτελείωσες τον τίτλο χαχαχαχαχαχα (έχεις μπόλικη φαντασία και συ...)

Καλημέρα στο τρελό παρεάκι....

ηλιοβασίλεμα, δεν με πειράζει καθόλου ο εμπλουτισμός του πίνακα... ίσα - ίσα.... (το είπα εγώ θα μας φακελώσεις, μηπως θέλεις και ΑΦΜ????????) :tongue::tongue::tongue:

Σήμερα θα παώ το πολύτιμο υλικό του άντρα μου για εξέταση..... άντε να δούμε και απο κει τι γίνεται...

Βασίλισσα starkieser, όντως τον αποτελείωσες τον τίτλο χαχαχαχαχαχα (έχεις μπόλικη φαντασία και συ...)

ΧΙ ΧΙ ΦΑΚΕΛΩΜΑ ΚΑΝΟΝΙΚΟ, Ε, ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ, ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ ΛΙΓΑΚΙ!!!;);););)

θα το πας σημερα Σάββατο το πολύτιμο υλικό;;; Σε ιδιωτική κλινική; Καλά αποτελεσματα...

Όταν τα παρεις, να τα συζητησουμε λιγο...μεχρι να τα παμε σε γιατρους...Θέλω να μάθω σε πόσες ώρες εκαναν μετρησεις. Στο δικο μας εκαναν μετρησεις στην 1η και στις 3ωρες και τελος... Μηπως επειδη πηγαμε στο νοσοκομειο, δεν κανουν αναλυτικες μετρησεις....Μεσα στη βδομαδα, περιμενω να παρει ρεπό ο αντρας μου, να παμε παρεα στον ουρολογο...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...