Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια!

Θα προχωρήσουμε σε προεμφυτευτικό έλεγχο PGT-A.

Έχετε να προτείνετε κάποιο εργαστήριο και αν γνωρίζετε το κόστος περίπου; 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων. 

On 18/3/2025 at 12:39 ΜΜ, Venus. είπε:

Όχι 2 βλαστοκυστες έχω βάλει κ εγω 

Λόγω προεμφυτετικου ελέγχου για μεσογειακή αναιμία έχω μόνο βλαστοκυστες..

Καλησπέρα!

Αν επιτρέπεται σε ποιο κέντρο κάνατε τον προεμφυτευτικό και πόσο ήταν το κόστος; 

Ποσες δεν κανουν ή δεν γνωρίζουν για την ωορηξια τους?

Ωορηξια δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο???  

76

1. 1. Ωορηξια δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο???

• ΑΚΑΝΟΝΙΣΤΟΣ ΚΥΚΛΟΣ
    • ΠΟΛΥΚΥΣΤΙΚΈΣ ΩΟΘΗΚΕΣ
    • ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΩΟΡΗΞΙΑ

Recommended Posts

Εγω πηρα και εκλεισα ραντεβου στην επιτροπη εοπυυ της Πάτρας για 29/10 για χορηγηση φαρμακων προκλησης ωορρηξιας...

Μέχρι τοτε αν το θέλει ο Θεός και εχω ωορρηξία μπορεί να τα καταφερουμε διχως φαρμακα και επιτροπές...

Εσυ αυτη την διαδικασία την εχεις κανει; Δηλαδή εκτος της κλομιφαινης, εχεις δοκιμασει αλλιως να προκαλεσεις την ωορρηξία; Αυτό είναι βήμα πριν την εξωσωματική!

Όσο για την υιοθεσία, βεβαια να κανεις αιτηση και θα δειτε πως θα πορευτείτε!!!

29 Οκτωβρίου.... πωπω... και γω σκέφτομαι να πάω σε μία άλλη γιατρό που κάνει ενέσεις για πρόκληση ωορρηξίας.... να δοκιμάσω και αυτή τη μέθοδο!!! αλλά πρέπει να κλείσω και γω ραντεβού στην επιτροπή γιατί αργεί πολύ.......

η σαλπιγγογραφία πώς ήταν σαν διαδικασία????? πόνεσες τελικά???

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

29 Οκτωβρίου.... πωπω... και γω σκέφτομαι να πάω σε μία άλλη γιατρό που κάνει ενέσεις για πρόκληση ωορρηξίας.... να δοκιμάσω και αυτή τη μέθοδο!!! αλλά πρέπει να κλείσω και γω ραντεβού στην επιτροπή γιατί αργεί πολύ.......

η σαλπιγγογραφία πώς ήταν σαν διαδικασία????? πόνεσες τελικά???

Σε ποια επιτροπή ανηκεις; πατρα , αθηνα ή θεσσαλονικη;

Οι ενεσεις για προκληση κοστιζουν περιπου 250?/κυκλο!!! χωρις εοπυυ. Πολλά λεφτά...

Κλεισε ραντεβου να υπαρχει και κανε και εσυ τις εξετασεις που χρειαζονται: σαλπιγγογραφια τελευταιας διετιας και σπερμοδιαγραμμα, υπερηχο και ειδικο εντυπο απο συμβεβλημενο γυναικολογο.

Σαν διαδικασία, ηταν γρηγορη αν και λιγο ενοχλητική. Ειχα πιει 2 παυσιπονα νωριτερα αλλά λιγα πονακια τα ενιωσα. Ευτυχως διαβατες οι σαλπιγγες μου...

Σε ποια επιτροπή ανηκεις; πατρα , αθηνα ή θεσσαλονικη;

Οι ενεσεις για προκληση κοστιζουν περιπου 250?/κυκλο!!! χωρις εοπυυ. Πολλά λεφτά...

Κλεισε ραντεβου να υπαρχει και κανε και εσυ τις εξετασεις που χρειαζονται: σαλπιγγογραφια τελευταιας διετιας και σπερμοδιαγραμμα, υπερηχο και ειδικο εντυπο απο συμβεβλημενο γυναικολογο.

Σαν διαδικασία, ηταν γρηγορη αν και λιγο ενοχλητική. Ειχα πιει 2 παυσιπονα νωριτερα αλλά λιγα πονακια τα ενιωσα. Ευτυχως διαβατες οι σαλπιγγες μου...

Ανήκω στη Θεσσαλονίκη! θα κλείσω ραντεβού να υπάρχει και θα αρχίζω να μαζεύω τις εξετάσεις που θέλουν.... και θα πάω σε άλλη γιατρό που έχω ακούσει καλά λόγια.... Πρέπει να κάνω και γω σαλπιγγογραφία....θέλει και ορμονικές εξετάσεις, και για εϊτζ, υπατίτιδα..ένα κάρο εξετάσεις... σιγά - σιγά θα τις κάνω....

να δεις ακριβώς τι θέλει η επιτροπή γιατί σε κόβουν μπαμ - μπαμ!

Ανήκω στη Θεσσαλονίκη! θα κλείσω ραντεβού να υπάρχει και θα αρχίζω να μαζεύω τις εξετάσεις που θέλουν.... και θα πάω σε άλλη γιατρό που έχω ακούσει καλά λόγια.... Πρέπει να κάνω και γω σαλπιγγογραφία....θέλει και ορμονικές εξετάσεις, και για εϊτζ, υπατίτιδα..ένα κάρο εξετάσεις... σιγά - σιγά θα τις κάνω....

να δεις ακριβώς τι θέλει η επιτροπή γιατί σε κόβουν μπαμ - μπαμ!

Για την προκληση ωορρηξιας θελει μονο:

1. σαλπιγγογραφια τελευταιας διετιας
  2. υπερηχο τελευαταιο εξαμηνου
  3. σπερμοδιαγραμμα
  4. ειδικο εντυπο απο συμβεβλημενο γυναικολογο
  5. ταυτοτητα
  6. βιβλιαριο υγειας.

Τα παραπανω χρειαζονται μεχρι στιγμης. Πριν το ραντεβου θα το ξαναελεγξω μηπως εχει αλλαξει κατι

http://www.eopyy.gov.gr/%CE%88%CE%B3%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B1%20%CE%95%CE%9F%CE%A0%CE%A5%CE%A5/%CE%9D%CE%AD%CE%B1%20-%20%CE%91%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CF%8E%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82%20-%20%CE%94%CE%B5%CE%BB%CF%84%CE%AF%CE%B1%20%CE%A4%CF%8D%CF%80%CE%BF%CF%85/%CE%94%CE%B9%CE%B1%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CF%83%CE%AF%CE%B5%CF%82%20%CE%AD%CE%B3%CE%BA%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%B7%CF%82%20%CE%B5%CE%BE%CF%89%CF%83%CF%89%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82%2012-04-2013.pdf

Κορίτσια, τα νέα είναι χάλια..... τώρα γύρισα σπίτι γιατι μετά τη γιατρό πήγα για καφέ με φίλη μου γιατί δεν ήθελα να γυρίσω σπίτι....

Κανένα ωάριο δεν μεγάλωσε.... στην 13η μέρα του κυκλου.... το ενδομήτριο 7.

η γιατρός μου λέει ότι μέχρι και την 21 μέρα υπάρχει ελπίδα αλλά μπορεί και όχι. Θα πάω την Δευτέρα για έναν τελευταία επανέλεγχο και μου είπε αν θέλω να κάνω άλλους 2 κύκλους με κλομιφένη από Σεπτέμβριο ή να πάω σε κέντρο εξωσωματικής στη Θεσσαλονίκη.... όμως δεν υπάρχει φράγκο για κάτι τέτοιο..... Μου είπε να χάσω κιλά και να γυμναστώ.... Αν και έλεγα δεν απογοητευτώ, απογοητευτηκα με την παλιοωορρηξία... γιατί ούτε και αυτή μας κάνει την τιμή.... είπε ότι είμαι δύσκολη περίπτωση γιατί δεν έχω καθόλου κύκλο απο μόνη μου και είναι δύσκολο...... Δεν μπορώ να παλέψω άλλο...

Μαρια θα σε δειρω,ειμαστε η ιδια περιπτωση,τι λεμε τοσο καιρο;Δεν θα της περαση της ωορηξιας,στο κατω κατω ποιος την ρωτησε,θα κανεις ωορηξια αργα η γρηγορα και θα πουν και ενα τραγουδι οι σαλπιγκες.Εχεις καθε δικαιωμα να φρικαρεις,κατσε χτυπησου,κλαψε βγαλτο απο μεσα σου και μετα οταν ηρεμισεις σκεψου το παρακατω...αστο μεχρι το σεπτεμβρη ηρεμισε δεν εισαι μεγαλη...ψαξτο καλα και μετα κανε την πιο σωστη επιλογη...και αν δεν μπορεις να το παλεψεις μονη σου θα το παλεψουμε μαζι,εγω θα σου δινω τα χαστουκια και εσυ θα νευριαζεις και θα ορμας πιο δυνατα,ξερεις μπας και συνελθουμε και απο το αλλο το θεμα μας...:tongue::P

Διαφημίσεις

Για την προκληση ωορρηξιας θελει μονο:

1. σαλπιγγογραφια τελευταιας διετιας
  2. υπερηχο τελευαταιο εξαμηνου
  3. σπερμοδιαγραμμα
  4. ειδικο εντυπο απο συμβεβλημενο γυναικολογο
  5. ταυτοτητα
  6. βιβλιαριο υγειας.

Τα παραπανω χρειαζονται μεχρι στιγμης. Πριν το ραντεβου θα το ξαναελεγξω μηπως εχει αλλαξει κατι

http://www.eopyy.gov.gr/%CE%88%CE%B3%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B1%20%CE%95%CE%9F%CE%A0%CE%A5%CE%A5/%CE%9D%CE%AD%CE%B1%20-%20%CE%91%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CF%8E%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82%20-%20%CE%94%CE%B5%CE%BB%CF%84%CE%AF%CE%B1%20%CE%A4%CF%8D%CF%80%CE%BF%CF%85/%CE%94%CE%B9%CE%B1%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CF%83%CE%AF%CE%B5%CF%82%20%CE%AD%CE%B3%CE%BA%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%B7%CF%82%20%CE%B5%CE%BE%CF%89%CF%83%CF%89%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82%2012-04-2013.pdf

Εμενα μου ζητησαν και σεξουαλικος μεταδιδομενα νοσηματα και βεβαιωση γαμου...

Εμενα μου ζητησαν και σεξουαλικος μεταδιδομενα νοσηματα και βεβαιωση γαμου...

Για την προκληση ωορρηξιας ζητησαν και τα νοσηματα και τη βεβαιωση γαμου; Εμενα ο υπαλληλος που εκλεισα το ραντεβου, μου ειπε αυτα που εγραψα στη Μαρια και ειναι τα ιδια που γραφει το σαιτ του εοπυυ...

Θα ξαναπαρω τηλεφωνο για επιβεβαιωση πριν το ραντεβου. Αν και ελπιζω, να μην το χρειαστώ!

Να την ακους την γκαστρωμενη βρικολακα!!!!!!;););)

Ελα μου πως εισαι; Το μπεμπε;

Καλα ειμαι απλα ζαλιζομαι πολυ τις τελευταιες μερες και αυριο θα δωσω αιμα για θυροειδη και ερυθρα αιμοσφαιρια μηπως κατι δεν ειναι οπως πρεπει...Δεν δαγκωσα πολλους λαιμους φαινεται αυτη τη βδομαδα...Αιμααααααααααααα:evil::evil::evil:

Καλα ειμαι απλα ζαλιζομαι πολυ τις τελευταιες μερες και αυριο θα δωσω αιμα για θυροειδη και ερυθρα αιμοσφαιρια μηπως κατι δεν ειναι οπως πρεπει...Δεν δαγκωσα πολλους λαιμους φαινεται αυτη τη βδομαδα...Αιμααααααααααααα:evil::evil::evil:

Οι ζαλαδες υπαρχουν για να σου θυμίζουν το θαυματακι που εχεις στη κοιλιά σου!!!!

Διαφημίσεις

Για την προκληση ωορρηξιας ζητησαν και τα νοσηματα και τη βεβαιωση γαμου; Εμενα ο υπαλληλος που εκλεισα το ραντεβου, μου ειπε αυτα που εγραψα στη Μαρια και ειναι τα ιδια που γραφει το σαιτ του εοπυυ...

Θα ξαναπαρω τηλεφωνο για επιβεβαιωση πριν το ραντεβου. Αν και ελπιζω, να μην το χρειαστώ!

Ναι,μου ειπαν πως ειναι παρανομο να μου γραψει παραπεπτικο ο γιατρος χωρις αυτα...!!Τι να πω,μπορει να αλλαξαν τα πραγματα,χαμος γινεται!!!

Ναι,μου ειπαν πως ειναι παρανομο να μου γραψει παραπεπτικο ο γιατρος χωρις αυτα...!!Τι να πω,μπορει να αλλαξαν τα πραγματα,χαμος γινεται!!!

Οτι θελουν, λενε!!!

Οι ζαλαδες υπαρχουν για να σου θυμίζουν το θαυματακι που εχεις στη κοιλιά σου!!!!

Ζαλιζομουνα και στην αρχη αλλα αυτες ειναι διαφορετικες,νιωθω λες και μου βγαινει η ψυχη ενα πραγμα σαν να μην εχει δυναμη να χτυπησει η καρδια μου,δεν χρειαζεται να πω πως μου παει ναααααα!!!

Ζαλιζομουνα και στην αρχη αλλα αυτες ειναι διαφορετικες,νιωθω λες και μου βγαινει η ψυχη ενα πραγμα σαν να μην εχει δυναμη να χτυπησει η καρδια μου,δεν χρειαζεται να πω πως μου παει ναααααα!!!

Την πιεση σου την ελεγχεις καθολου;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...