Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια!

Θα προχωρήσουμε σε προεμφυτευτικό έλεγχο PGT-A.

Έχετε να προτείνετε κάποιο εργαστήριο και αν γνωρίζετε το κόστος περίπου; 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων. 

On 18/3/2025 at 12:39 ΜΜ, Venus. είπε:

Όχι 2 βλαστοκυστες έχω βάλει κ εγω 

Λόγω προεμφυτετικου ελέγχου για μεσογειακή αναιμία έχω μόνο βλαστοκυστες..

Καλησπέρα!

Αν επιτρέπεται σε ποιο κέντρο κάνατε τον προεμφυτευτικό και πόσο ήταν το κόστος; 

Ποσες δεν κανουν ή δεν γνωρίζουν για την ωορηξια τους?

Ωορηξια δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο???  

76

1. 1. Ωορηξια δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο???

• ΑΚΑΝΟΝΙΣΤΟΣ ΚΥΚΛΟΣ
    • ΠΟΛΥΚΥΣΤΙΚΈΣ ΩΟΘΗΚΕΣ
    • ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΩΟΡΗΞΙΑ

Recommended Posts

ΥΓ Τώρα που γνωρίζω πότε κάνω ωορρηξία ξέρω πως σε 14 μέρες μετά θα αδιαθετήσω!

Ναι η στανταρ ωχρινικη φαση ειναι 14 μερες μετα την ωο...

Αλλα ειναι γυναικες που εχουν 12 μερες (ανεπαρκης ωχρινικη φαση) και αλλες που περναει τις 18!!!

Εγω πχ στην 14η μερα τσουπ ηρθε τον προηγουμενο μηνα...Οπως επισης μετρουσα και την θερμοκρασια και μολις επεσε στο 36.6 για το δικο μου σωμα αδιαθετησα!

jPnnp3.png

P92Ip3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα mama!! :)

Η αλήθεια είναι πως την θερμοκρασία την μετράω ότι ώρα ξυπνήσω!Απλά σήμερα ποια να θεωρήσω σωστή?Αυτη που ξεχάστηκα πήγα τουαλέτα και μετρήθηκα μετά και μου έδειξε 36.8 ή την επόμενη που κοιμήθηκα ξύπνησα και πρίν σηκωθώ μου έδειξε 37.1?

Οσο για την ωχρινική φάση αυτο θα δούμε και εμείς τώρα! ;) Μακάρι να μείνουμε γρήγορα εγκυούλες!!!

Καλημέρα mama!! :)

Η αλήθεια είναι πως την θερμοκρασία την μετράω ότι ώρα ξυπνήσω!Απλά σήμερα ποια να θεωρήσω σωστή?Αυτη που ξεχάστηκα πήγα τουαλέτα και μετρήθηκα μετά και μου έδειξε 36.8 ή την επόμενη που κοιμήθηκα ξύπνησα και πρίν σηκωθώ μου έδειξε 37.1?

Οσο για την ωχρινική φάση αυτο θα δούμε και εμείς τώρα! ;) Μακάρι να μείνουμε γρήγορα εγκυούλες!!!

Αυτην που πηγες τουαλετα και μετα μετρηθηκες.

Δεν θα ειναι στανταρ 100% σωστη αλλα η αλλη δεν ειναι σιγουρα σωστη...;););)

Αχ ποσο το θελω...

Περυσι τετοιο μηνα το ωαριακι μου γονιμοποιηθηκε και τον Αυγουστο ειχα μαθει τα νεα τα καλα....Ελπιζω να γινει το ιδιο και φετος!!!!

jPnnp3.png

P92Ip3.png

Αυτην που πηγες τουαλετα και μετα μετρηθηκες.

Δεν θα ειναι στανταρ 100% σωστη αλλα η αλλη δεν ειναι σιγουρα σωστη...;););)

Αχ ποσο το θελω...

Περυσι τετοιο μηνα το ωαριακι μου γονιμοποιηθηκε και τον Αυγουστο ειχα μαθει τα νεα τα καλα....Ελπιζω να γινει το ιδιο και φετος!!!!

Την πρώτη ε?Αρα θα αδιαθετήσω..Τέσπα για να δούμε!!!Καλή επιτυχία σε εσένα λοιπόν!!!!Και όχι άγχος!!! :D

Την πρώτη ε?Αρα θα αδιαθετήσω..Τέσπα για να δούμε!!!Καλή επιτυχία σε εσένα λοιπόν!!!!Και όχι άγχος!!! :D

Εγω θα επαιρνα την πρωτη παντως...Σου απαντω με το τι θα εκανα εγω...

Μην το δενεις κομπο οτι θα αδιαθετησεις διοτι ειναι και καλοκαιρι και οπως και να εχει συμβαλει και η ζεστη στην θερμοκρασια....Αν δεις οτι δεν αδιαθετεις φανταζομαι ξερεις την διαδικασια....Τεστακι ή χοριακη!!!!:):):):)

Εγω αγχος πλεον δεν εχω καθολου....

Απολαμβανω πλεον και δεν το εχω στο μυαλο μου...

Αλλωστε πρωτα κανουμε οτι κανουμε για δικη μας ευχαριστηση και αν με το καλο ερθει και το μπεμπε θα χαρουμε πολυ περισσοτερο!!!!

jPnnp3.png

P92Ip3.png

Διαφημίσεις

Γεια σου Μαράκι!!!Ο κύκλος μου παίζει συνήθως +-3,4 μέρες!Μακάρι να μην μου έρθει!!! :-P Παρακολουθώ την ωορρηξία μου με υπέρηχο και έτσι ξέρω οτι 15 του μηνός περιμένω!!!

Χαλάρωσε Ανστασία μου και σε λίγες μέρες θα ξέρεις τότε... μακάρι να μας ανακοινώσεις τα ευχάριστα!!!! να μας ενημερώνεις!!!

Γιατι ρε κουκλες μου ταλαιπωριστε με μαντεψιες και υποθεσεις;Γιατι το κανετε αυτο στον εαυτο σας,παρτε τεστ ωορηξιας και τελειωνεται με το θεμα...αν θελει καποια να τις στειλω το site που επερνα εγω τεστ που ειναι δοκιμασμενα και 100% αποτελεσματικα και πανω απο ολα πανφθηνα...40 τεστ αν θυμαμαι δεν κοστιζουν πανω απο 8-9 ευρω και τεστ εγκυμοσυνης στις ιδιες τιμες...Δεν ειναι τιποτα σιγουρο αν δεν κανεις τεστ ή υπερηχο αν και τα υγρα ειναι ενα μεγαλο θετικο σημαδι...η θερμοκρασια απο την αλλη ιδικα το καλοκαιρι δεν μπορει να θεωρηθει εως κατι αξιοπιστο ο γιατρος μου μου ελεγε πως τα θερμομετρα και τα πιεσομετρα μετρανε κατα προσεγγιση και με αποκλιση παντα,μικρη μεν αλλα εχουν αποκλιση!!!

Εγω θα επαιρνα την πρωτη παντως...Σου απαντω με το τι θα εκανα εγω...

Μην το δενεις κομπο οτι θα αδιαθετησεις διοτι ειναι και καλοκαιρι και οπως και να εχει συμβαλει και η ζεστη στην θερμοκρασια....Αν δεις οτι δεν αδιαθετεις φανταζομαι ξερεις την διαδικασια....Τεστακι ή χοριακη!!!!:):):):)

Εγω αγχος πλεον δεν εχω καθολου....

Απολαμβανω πλεον και δεν το εχω στο μυαλο μου...

Αλλωστε πρωτα κανουμε οτι κανουμε για δικη μας ευχαριστηση και αν με το καλο ερθει και το μπεμπε θα χαρουμε πολυ περισσοτερο!!!!

Μπραβο ρε κοριτσι μου αυτο ειναι το νοημα στο τελος, να περνας καλα και αν ερθει και το μωρο ακομα καλυτερα...εγω αργισα πολυ να το καταλαβω και χαιρομαι που εσυ εισαι ετσι!!!

Γιατι ρε κουκλες μου ταλαιπωριστε με μαντεψιες και υποθεσεις;Γιατι το κανετε αυτο στον εαυτο σας,παρτε τεστ ωορηξιας και τελειωνεται με το θεμα...αν θελει καποια να τις στειλω το site που επερνα εγω τεστ που ειναι δοκιμασμενα και 100% αποτελεσματικα και πανω απο ολα πανφθηνα...40 τεστ αν θυμαμαι δεν κοστιζουν πανω απο 8-9 ευρω και τεστ εγκυμοσυνης στις ιδιες τιμες...Δεν ειναι τιποτα σιγουρο αν δεν κανεις τεστ ή υπερηχο αν και τα υγρα ειναι ενα μεγαλο θετικο σημαδι...η θερμοκρασια απο την αλλη ιδικα το καλοκαιρι δεν μπορει να θεωρηθει εως κατι αξιοπιστο ο γιατρος μου μου ελεγε πως τα θερμομετρα και τα πιεσομετρα μετρανε κατα προσεγγιση και με αποκλιση παντα,μικρη μεν αλλα εχουν αποκλιση!!!

Το site της hometest λες;Αν θυμαμαι καλα εγω ειχα παρει 20 ωορρηξιας και δωρο 5 τεστ εγκυμοσυνης 25?...Εκτος και αν λες καποιο αλλο που δεν το ξερω!

jPnnp3.png

P92Ip3.png

Το site της hometest λες;Αν θυμαμαι καλα εγω ειχα παρει 20 ωορρηξιας και δωρο 5 τεστ εγκυμοσυνης 25?...Εκτος και αν λες καποιο αλλο που δεν το ξερω!

κοριτσια το γραφω,ελπιζω να μην βρω κανενα μπελα...χαχαχα!!! www.homehealth-uk.com . Μου βρικε το τεστ την εγκυμοσυνη μου 3 μερες πριν αδιαθετησω και την ωορηξια την εβγαζαν 2 μερες πριν την ημερα που επρεπε να ερθεις σε επαφη,δηλαδη γινοταν το τεστ σταδιακα και πιο κοκκινο μεχρι που στην ημερα ωορηξιας γινοταν κατακοκκινο...ειχα και χρονο να προετοιμαστω...χαχαχχαχαχ!!!

Διαφημίσεις

ναι δεν διευκρινησα πως εγω περνω τα τεστακια που ειναι μια λωριδα χαρτακι και οχι αυτα με τα πλαστικα θηκακια και τις μαρκες.μια χαρα μου εβγαζαν τα αποτελεσματα,η μονη ταλαιπωρια αν μπορεις να το πεις ετσι ,ειναι οτι θελουν ποτηρακι.Μπηκα ττωρα αι τα 40 τεστ ωορηξιας τα βγαζει 7,84 ευρω με εξοδα αποστολης στα 2 ευρω.πολυ διαφημιση εκανα φτανει χαχχα

Κορίτσια, τα νέα είναι χάλια..... τώρα γύρισα σπίτι γιατι μετά τη γιατρό πήγα για καφέ με φίλη μου γιατί δεν ήθελα να γυρίσω σπίτι....

Κανένα ωάριο δεν μεγάλωσε.... στην 13η μέρα του κυκλου.... το ενδομήτριο 7.

η γιατρός μου λέει ότι μέχρι και την 21 μέρα υπάρχει ελπίδα αλλά μπορεί και όχι. Θα πάω την Δευτέρα για έναν τελευταία επανέλεγχο και μου είπε αν θέλω να κάνω άλλους 2 κύκλους με κλομιφένη από Σεπτέμβριο ή να πάω σε κέντρο εξωσωματικής στη Θεσσαλονίκη.... όμως δεν υπάρχει φράγκο για κάτι τέτοιο..... Μου είπε να χάσω κιλά και να γυμναστώ.... Αν και έλεγα δεν απογοητευτώ, απογοητευτηκα με την παλιοωορρηξία... γιατί ούτε και αυτή μας κάνει την τιμή.... είπε ότι είμαι δύσκολη περίπτωση γιατί δεν έχω καθόλου κύκλο απο μόνη μου και είναι δύσκολο...... Δεν μπορώ να παλέψω άλλο...

Καλησπέρα κορίτσια!!!

Σήμερα κάναμε σαλπιγγογραφία και σπερμοδιαγραμμα. Εμένα οκ οι σάλπιγγες ενώ το σπερμοδιάγραμμα πρεπει πρώτα να το δειξουμε σε κανα γιατρό να μας το εξηγησει γιατι δεν ξερω να το κρινω!

Μαρία- Μαράκι27 και εμένα δεν με έπιασε για 2η φορά η κλομιφαίνη αλλά ειπα οκ , θα αφήσω να τελειώσει το καλοκαίρι, να ηρεμήσει λίγο το σώμα και η αλήθεια είναι οτι πρεπει να χασω και κιλά και από Σεπτέμβρη βλέπουμε! Πάρε τα πάνω σου και εσύ και δες το πιο χαλαρά (προσπάθησε, έτσι;!!!)

Καλησπέρα κορίτσια!!!

Σήμερα κάναμε σαλπιγγογραφία και σπερμοδιαγραμμα. Εμένα οκ οι σάλπιγγες ενώ το σπερμοδιάγραμμα πρεπει πρώτα να το δειξουμε σε κανα γιατρό να μας το εξηγησει γιατι δεν ξερω να το κρινω!

Μαρία- Μαράκι27 και εμένα δεν με έπιασε για 2η φορά η κλομιφαίνη αλλά ειπα οκ , θα αφήσω να τελειώσει το καλοκαίρι, να ηρεμήσει λίγο το σώμα και η αλήθεια είναι οτι πρεπει να χασω και κιλά και από Σεπτέμβρη βλέπουμε! Πάρε τα πάνω σου και εσύ και δες το πιο χαλαρά (προσπάθησε, έτσι;!!!)

Ωραία με τις σάλπιγγές!!! αφού είναι ανοιχτές, είναι θετικός παράγοντας!!!!!

Ηλιοβασίλεμα, όσο κα να χαλαρώσουμε ωορρηξία δεν γίνεται με τίποτα, αν δεν περάσουμε σε δραστικά μέσα........... η γιατρός δεν μου τα είπε καλά τα πράγματα.... Για εξωσωματική δεν υπάρχει μία..... γενικώς ότι έχει σχέση με υπογονομότητα είναι πανάκριβα.... σκέφτηκα να κάνω μία αίτηση για υιοθεσία αλλά μπορεί να περάσουν και πολλά χρόνια μέχρι να γινει νόμιμα....

Ωραία με τις σάλπιγγές!!! αφού είναι ανοιχτές, είναι θετικός παράγοντας!!!!!

Ηλιοβασίλεμα, όσο κα να χαλαρώσουμε ωορρηξία δεν γίνεται με τίποτα, αν δεν περάσουμε σε δραστικά μέσα........... η γιατρός δεν μου τα είπε καλά τα πράγματα.... Για εξωσωματική δεν υπάρχει μία..... γενικώς ότι έχει σχέση με υπογονομότητα είναι πανάκριβα.... σκέφτηκα να κάνω μία αίτηση για υιοθεσία αλλά μπορεί να περάσουν και πολλά χρόνια μέχρι να γινει νόμιμα....

Εγω πηρα και εκλεισα ραντεβου στην επιτροπη εοπυυ της Πάτρας για 29/10 για χορηγηση φαρμακων προκλησης ωορρηξιας...

Μέχρι τοτε αν το θέλει ο Θεός και εχω ωορρηξία μπορεί να τα καταφερουμε διχως φαρμακα και επιτροπές...

Εσυ αυτη την διαδικασία την εχεις κανει; Δηλαδή εκτος της κλομιφαινης, εχεις δοκιμασει αλλιως να προκαλεσεις την ωορρηξία; Αυτό είναι βήμα πριν την εξωσωματική!

Όσο για την υιοθεσία, βεβαια να κανεις αιτηση και θα δειτε πως θα πορευτείτε!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...