Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια!

Θα προχωρήσουμε σε προεμφυτευτικό έλεγχο PGT-A.

Έχετε να προτείνετε κάποιο εργαστήριο και αν γνωρίζετε το κόστος περίπου; 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων. 

On 18/3/2025 at 12:39 ΜΜ, Venus. είπε:

Όχι 2 βλαστοκυστες έχω βάλει κ εγω 

Λόγω προεμφυτετικου ελέγχου για μεσογειακή αναιμία έχω μόνο βλαστοκυστες..

Καλησπέρα!

Αν επιτρέπεται σε ποιο κέντρο κάνατε τον προεμφυτευτικό και πόσο ήταν το κόστος; 

Ποσες δεν κανουν ή δεν γνωρίζουν για την ωορηξια τους?

Ωορηξια δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο???  

76

1. 1. Ωορηξια δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο???

• ΑΚΑΝΟΝΙΣΤΟΣ ΚΥΚΛΟΣ
    • ΠΟΛΥΚΥΣΤΙΚΈΣ ΩΟΘΗΚΕΣ
    • ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΩΟΡΗΞΙΑ

Recommended Posts

Εμένα με επιασε η δοσολογια με τα 2 χαπια από 2η εως και 6η μερα κυκλου την πρωτη φορά που τα πήρα. Τις μετεπειτα 2 φορες δεν με επιασε. Δεν μου ειπε να ξαναπαω για υπερηχο, αλλά θα πάω να του δειξω τα αποτελεσματα της σαλπιγγογραφιας και θα του το ζητησω εγω να ξαναελεγξουμε...

Μου είπαν και οι δυο οι γυναικολογοι να μην παρω παραπάνω δοση για να μην επηρεαστει το ενδομητριο.

Όμως ειπα, θα αφησω να δω αν θα αδιαθετησω και πότε μονη μου με ΤΗΠ 2/7. Μπορεί να ξαναδοκιμάσω κλομιφαίνη 4η φορά μετά προς Σπετέμβρη...

i want to be mama οι γιατροί λένε να τα παιρνεις μεχρι 6 μηνες τα χαπια...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εμένα με επιασε η δοσολογια με τα 2 χαπια από 2η εως και 6η μερα κυκλου την πρωτη φορά που τα πήρα. Τις μετεπειτα 2 φορες δεν με επιασε. Δεν μου ειπε να ξαναπαω για υπερηχο, αλλά θα πάω να του δειξω τα αποτελεσματα της σαλπιγγογραφιας και θα του το ζητησω εγω να ξαναελεγξουμε...

Μου είπαν και οι δυο οι γυναικολογοι να μην παρω παραπάνω δοση για να μην επηρεαστει το ενδομητριο.

Όμως ειπα, θα αφησω να δω αν θα αδιαθετησω και πότε μονη μου με ΤΗΠ 2/7. Μπορεί να ξαναδοκιμάσω κλομιφαίνη 4η φορά μετά προς Σπετέμβρη...

i want to be mama οι γιατροί λένε να τα παιρνεις μεχρι 6 μηνες τα χαπια...

Ναι το γνωριζω οτι μπορεις να τα παρεις για ενα 6μηνο αλλα ρωταω πχ αν εχει καποια πρενεργεια του τυπου εμετους διαρροιες κοιλιακο αλγος τετοια πραγματα!!!

Καλα θα κανεις να αφησεις λιγο το σωμα σου ανφ χαπιων να δεις πως θα αντιδρασει και επειτα βλεπετε με τον γιατρο πως θα συνεχισετε!

jPnnp3.png

P92Ip3.png

Ναι το γνωριζω οτι μπορεις να τα παρεις για ενα 6μηνο αλλα ρωταω πχ αν εχει καποια πρενεργεια του τυπου εμετους διαρροιες κοιλιακο αλγος τετοια πραγματα!!!

Καλα θα κανεις να αφησεις λιγο το σωμα σου ανφ χαπιων να δεις πως θα αντιδρασει και επειτα βλεπετε με τον γιατρο πως θα συνεχισετε!

Οχι εμενα δεν μου έφεραν τετοια συμπτώματα... Αλλωστε παιρνω τα glucophage και έχω από αυτα διαρροιες...:oops:

Ναι θα αφησω ανευ χαπιών το σωμα μου για να δω αν θα αδιαθετησω και ποτε από μονη μου....με ΤΗΠ 2/7 Θα δούμε πότε θα ξαναδιαθετησω και πώς!!!

Οχι εμενα δεν μου έφεραν τετοια συμπτώματα... Αλλωστε παιρνω τα glucophage και έχω από αυτα διαρροιες...:oops:

Ναι θα αφησω ανευ χαπιών το σωμα μου για να δω αν θα αδιαθετησω και ποτε από μονη μου....με ΤΗΠ 2/7 Θα δούμε πότε θα ξαναδιαθετησω και πώς!!!

Καλα κι εμενα τα gloucopfage στην αρχη μου εκαναν τρελες διαρροιες αλλα τωρα δεν εχω προβλημα....Λες και δεν τα πηρα ποτε αυτα τα χαπια!!!

Κατσε το καλοκαιρακι και απολαυσε τα μπανακια σου και τις βολτες και μετα βλεπεις πως θα κινηθεις!Γνωμη μου να ηρεμησεις και σωματικα και ψυχικα!!!Ας τα ολα στην ακρη και μην ασχολεισαι!!!

jPnnp3.png

P92Ip3.png

Ηλιοβασιλεμα μην ανχονεσαι,υπαρχουν πολυ λογοι που μπορει να μην επιασε η κλομιφαινη αυτη τη φορα,τον πιο απλο να σκεφτεις ειναι οτι το καλοκαιρι καθε γυναικα περναει μια αλλαγη στα ορμονικα,εξου και καθυστεριμενες περιοδοι που ειναι πιο συχνο φαινομενο το καλοκαιρι...glucophage σε μισωωωωωω...απαισιο φαρμακο ειδικα αν σου το δωσουν χωρις να εχεις προβλημα με το ζαχαρο σου!

Διαφημίσεις

Κορίτσια, καλημέρα!!!!

Σήμερα στις 18:45, έχω ραντεβού για τον περιβόητο υπέρηχο!!!

Θα σας ενημερώσω το βραδάκι.....

Έχω λίγη αγωνία, αλλά είπα και στον εαυτό μου ότι αν δεν μεγάλωσε δεν θα πέσω και στα πατώματα........

Κορίτσια, καλημέρα!!!!

Σήμερα στις 18:45, έχω ραντεβού για τον περιβόητο υπέρηχο!!!

Θα σας ενημερώσω το βραδάκι.....

Έχω λίγη αγωνία, αλλά είπα και στον εαυτό μου ότι αν δεν μεγάλωσε δεν θα πέσω και στα πατώματα........

Καλη επιτυχιαααα!!!

Ευχομαι με ενα ωαριο ναααααα με το συμπαθειο!!!χιχιχι!!!

Κοριτσια να σας ρωτησω κατι;;

Σημερα εχω υγρα διαφανα λευκα και ελαστικα!!!Αυτα δεν ειναι υγρα ωορρηξιας;;;

Να σημειωσω οτι εγω εχω απλα εικονα πολυκυστικων ωοθηκων και οχι το συνδρομο.Παιζει αυτο κανενα ρολο;;;Ο γιατρος μου ειπε οτι πχ αντι να κανω ωορρηξια καθε μηνα οπως αλλες κοπελες θα κανω πχ 8-9 φορες το χρονο....Λετε το ωαριακι μου να ειναι καθ'οδον;;;;;;;

jPnnp3.png

P92Ip3.png

Καλημέρα!!!Παραθέτω εδώ το πρόβλημα μου αν και άνοιξα θέμα όμως δεν πήρα καμία απάντηση..Συγνώμη..

Καλημέρα κορίτσια!Είμαι νέα στην παρέα!Με το καλό οι εγκυούλες και με το καλό τα θετικά τέστ σε εμάς τις υπόλοιπες!

Ήθελα να σας ρωτήσω αν ξέρετε τι γίνετε με την θερμοκρασία..

Είμαι στην 10η μέρα μετα την ωορρηξία..έχω συμπτώματα περιόδου και επίσης έχω και δέκατα..Μπορεί να σημαίνει αυτο κάτι?Επίσης το πρωί ξεχάστηκα και σηκώθηκα για τουαλέτα χωρίς να μετρηθώ και οταν ξάπλωσα και μετρήθηκα η θερμοκρασία μου ηταν 36.8 σκέφτηκα πως θα αδιαθετήσω.. Κοιμήθηκα ξανά και όταν ξύπνησα πρίν πατήσω τα πόδια μου κάτω μετρήθηκα και είχα 37.1..Ποια μέτρηση να θεωρήσω σωστή?

Να σημειωσω οτι εγω εχω απλα εικονα πολυκυστικων ωοθηκων και οχι το συνδρομο.Παιζει αυτο κανενα ρολο;;;Ο γιατρος μου ειπε οτι πχ αντι να κανω ωορρηξια καθε μηνα οπως αλλες κοπελες θα κανω πχ 8-9 φορες το χρονο....Λετε το ωαριακι μου να ειναι καθ'οδον;;;;;;;

Ναι!Αυτο σημαίνει οτι το αυγουλάκι σου έσπασε και σήμερα πρέπει να έρθεις σε επαφή!!!Επίσης να σας πω οτι ο γιατρός μου μου είπε πως ωορρηξία κάνουμε 14 μέρες πρίν την αναμενόμενη περίοδο!

Καλη επιτυχιαααα!!!

Ευχομαι με ενα ωαριο ναααααα με το συμπαθειο!!!χιχιχι!!!

Σευχαριστώ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ξεκίνα επαφές γιατί μάλλον το αυγουλάκι έγινε ομελετα!!!!!!!! άντε μακάρι ρε κορίτσι να είναι η τυχερή σου φορά!!!!!!! εφόσον έχεις κύκλο, μεγάλο μεν αλλά έχεις, τότε θα κάνεις και ωορρηξία αλλά όχι όπως οι γυναίκες με κανονικο κύκλο....

Διαφημίσεις

Να σας πω επίσης πως έχω κάνει και εγω θεραπεία με κλομιφέν και πρεγκνύλ,έχω πάρει γλουκοφάζ,έχω πάρει ντοστινέξ και ακόμη είμαι εδώ και προσπαθώ!Πήγα σε πάρα πολλούς γιατρούς ανειδίκευτους και φιλοχρήματους!Τελικά σαν να μου τον έστειλε ο Θεός στον δρόμο μου τον γιατρούλη μου τον τωρινό!Είναι άνθρωπος πάνω απο όλα!Καθόλου φιλοχρήματος και νοιάζεται πραγματικά!Συζητήσιμος,μου λύνει κάθε απορία,μας εξηγεί τα πάντα και έκανε και πάρα πολύ καλό στην ψυχολογία μου!Μου έδιωξε το άγχος κορίτσια!Φεύγουμε απο το ιατρείο του και είμαστε αισιόδοξοι!Ξέρω πως αργά ή γρήγορα θα έχουμε στην αγκαλιά μας το δικό μας μωρό αρκεί να τον ακούω και να κάνω οτι μου λέει!Χαχα!!Ειδικεύετε σε θέματα υπογονιμότητας 20 χρόνια περίπου!Είναι τέλειος!!!!Βρίσκετε στην Καβάλα!Αν κάποια κοπέλα έχει "θεματάκια" ας μου πεί να της πω περισσότερες λεπτομέρειες!Εχω βοηθηθεί πάρα πάρα πολύ και επειδή πέρασα πολλά και επιτέλους βρήκα έναν σωστό γιατρό και άνθρωπο πάνω απο όλα θέλω να βοηθήσω και εγω με την σειρά μου!!!

Καλημέρα!!!Παραθέτω εδώ το πρόβλημα μου αν και άνοιξα θέμα όμως δεν πήρα καμία απάντηση..Συγνώμη..

Καλημέρα κορίτσια!Είμαι νέα στην παρέα!Με το καλό οι εγκυούλες και με το καλό τα θετικά τέστ σε εμάς τις υπόλοιπες!

Ήθελα να σας ρωτήσω αν ξέρετε τι γίνετε με την θερμοκρασία..

Είμαι στην 10η μέρα μετα την ωορρηξία..έχω συμπτώματα περιόδου και επίσης έχω και δέκατα..Μπορεί να σημαίνει αυτο κάτι?Επίσης το πρωί ξεχάστηκα και σηκώθηκα για τουαλέτα χωρίς να μετρηθώ και οταν ξάπλωσα και μετρήθηκα η θερμοκρασία μου ηταν 36.8 σκέφτηκα πως θα αδιαθετήσω.. Κοιμήθηκα ξανά και όταν ξύπνησα πρίν πατήσω τα πόδια μου κάτω μετρήθηκα και είχα 37.1..Ποια μέτρηση να θεωρήσω σωστή?

Γεια σου Αναστασία!!!!

Έχεις σταθερό κύκλο??? Άρα σε 4 μέρες δεν περιμένεις την περίοδό σου.... και μακάρι να μην έρθει!!! ;) με τις θερμοκρασίες εγω προσωπικά δεν έχω ιδέα.... ας μας πει κάμια άλλη κοπελιά που ξέρει.....

Γεια σου Μαράκι!!!Ο κύκλος μου παίζει συνήθως +-3,4 μέρες!Μακάρι να μην μου έρθει!!! :-P Παρακολουθώ την ωορρηξία μου με υπέρηχο και έτσι ξέρω οτι 15 του μηνός περιμένω!!!

Γεια σου Μαράκι!!!Ο κύκλος μου παίζει συνήθως +-3,4 μέρες!Μακάρι να μην μου έρθει!!! :-P Παρακολουθώ την ωορρηξία μου με υπέρηχο και έτσι ξέρω οτι 15 του μηνός περιμένω!!!

ΥΓ Τώρα που γνωρίζω πότε κάνω ωορρηξία ξέρω πως σε 14 μέρες μετά θα αδιαθετήσω!

Ναι!Αυτο σημαίνει οτι το αυγουλάκι σου έσπασε και σήμερα πρέπει να έρθεις σε επαφή!!!Επίσης να σας πω οτι ο γιατρός μου μου είπε πως ωορρηξία κάνουμε 14 μέρες πρίν την αναμενόμενη περίοδο!

Σευχαριστώ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ξεκίνα επαφές γιατί μάλλον το αυγουλάκι έγινε ομελετα!!!!!!!! άντε μακάρι ρε κορίτσι να είναι η τυχερή σου φορά!!!!!!! εφόσον έχεις κύκλο, μεγάλο μεν αλλά έχεις, τότε θα κάνεις και ωορρηξία αλλά όχι όπως οι γυναίκες με κανονικο κύκλο....

Αναστασια καλως ηρθες!Εγω μετρουσα θερμοκρασια αλλα πλεον δεν ασχολουμαι.Θα παρεις την πρωινη ως σημερινη μετρηση!Επισης πρεπει να την μετρας καθε μερα σε συγκεκριμενη ωρα....Πχ καθε μερα στις 8-8:30 και οχι μια στις 8 και μια στις 12!Καταλαβες;

Λετε ρε κοριτσια τα gloucophage να βοηθησαν;;;

Επισης ξερω οτι μολις δουμε υγρα ωορρηξιας συνηθως μετα απο 1-2 μερες γινεται και οχι την ιδια μερα!

Εμεις θα ερθουμε σημερα και μεθαυριο σε επαφη οπως μας ειπε ο γιατρος!!!Μακαρι να μας χαρισει η Παναγια σε ολες το παιδακι που λαχταραμε!!!!!:D:D:D:D

jPnnp3.png

P92Ip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...