Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Δυστυχώς και αυτό δεν ισχύει. Αποδεδειγμένα πλέον με μελέτες τα σπερματοζωάρια φθίνουν με την ηλικία σε μορφολογίες, βλάβες dfi, διπλασιασμούς κλπ κλπ. Απλα οι γιατροί μας δεν είναι ανδρολόγοι και δεν ασχολούνται οι περισσότεροι. Ευτυχώς έχω χτίσει ένα πολύ καλό team και αυτό με βοηθάει κ εμένα πολύ να ξέρω που βρίσκομαι και δεν πάω στα χαμένα. Με βοηθάει και το υπόβαθρο μου δεν θα πω ψέματα, γι αυτό και έχω ψάξει τόσα πολλά που στις περισσότερες γυναίκες τα ψάχνουν μετά από αποβολές. Η αλήθεια είναι πως πάω με άλλον αέρα αυτή τη φορά. Πολύ πιο ήρεμη και συγκρατημένη, πιο σίγουρη πώς να το πω. Αν δεν είχα κάνει όσα έκανα θα με έτρωγαν τα αν και οι υποθέσεις. Τουλαχιστον δεν χάνω άλλο χρόνο και πάω για έμβρυα, αυτό ψάχνω τα καλά έμβρυα. Ε που θα πάει βρε κορίτσια δεν θα τα βρω; Δεν μπορώ να εντοπίσω κάτι ουσιαστικό που να μου τα χαλάει. Μέχρι και η ΑΜΗ μου για την ηλικία μου είναι απλά μέτρια. Συζητήσαμε και για το εύθραυστο χ αν και την γνώμη μου την είπα στον γιατρό μου αλλά δεν υπάρχουν και ενδείξεις. Θα δω, μπορεί να την κάνω την εξέταση από περιέργεια και μόνο. 

Δυστυχώς δεν δικαιούμαι προεμφυτευτικό 🫠 τον έχω ζητήσει από πριν ακόμα κάνω την πρώτη μου ένεση. Το θεωρώ πολύ άδικο που στην Ελλάδα δεν επιτρέπουν τον προεμφυτευτικό σε όλες τις περιπτώσεις ivf. 

Μωρε προφανως και φθινουν και τα σπερματοζωαρια, αλλα καλως η κακως στην εμβρυομητρικη δεν τους ενδιαφερει η ηλικια του σπερμαροζωαριου,παρα μονο η ηλικια του ωαριου. αυτο σαφως και εχει καποια λογικη κι αιτιολογια. πιθανοτατα κι αυτο που λενε κι οι εμβρυολογοι σχετικα με το ρολο του σπερματοζωαριου στα αρχικα σταδια της γονιμοποιησης και οχι μετεπειτα. γι αυτο λεω οτι εφοσον υπαρχει στην περιπτωση σας ικανοποιητικος αριθμος σπερματοζωαριων για γονιμοποιησεις και βλαστοκυστες, δεν παιζει να φταιει το σπερμα. στην τελικη 36 χρονων ειναι ο ανθρωπος, οχι 56. σιγουρα θα τα βρεις τα καλα εμβρυα, αυτο σου γραφω και στα δυο μηνυματα κι εκει πρεπει να επικεντρωθεις σε αυτη τη φαση. διεγερση με πρωτοκολο ικανο να σου δωσει εναν καλο αριθμο ωαριων, ωστε να χεις πιο πολλες βλαστοκυστες και εννοειται να ελπιζεις σε αριστες/πολυ καλες. μετα εφοσον ολα ειναι τοσο σωστα ελεγμενα, ειναι πραγματικα θεμα τυχης, αλλα θα εχεις την τυχη με το μερος σου. δεν ξερω αν τα θυμαμαι καλα και ποσα χρονια προσπαθεις μετα την φυσικη συλληψη, αλλα αν εχεις κανει μονο μια ετ και μαλιστα με μετρια εμβρυα, σιγουρα δεν μπορεις να πεις οτι εχεις αξιολογες προσπαθειες για να βγει καποιο συμπερασμα. δηλαδη και στατιστικα να το δεις, επαιζες με μικρες πιθανοτητες. νομιζω εχεις πει οτι στο ειχε αναφερει κι ο γιατρος. θεωρω αν ηταν καλα εμβρυα, ισως να ησουν ηδη εγκυος. επικεντρωσου λοιπον σε αυτο. και πραγματικα να εισαι σιγουρη πως θα βρεθει το ενα το καλο. οσον αφορα τον προεμφυτευτικο, συμφωνω οτι εφοσον στην τελικη εμεις τον πληρωνουμε, θα έπρεπε να δικαιουμαστε να τον κανουμε. θα γλιτωναμε πολυ κοπο. απλα παιζουν απο πισω αλλα κομματια ηθικης και δεοντολογιας, γιατι δεν ξερεις πως θα μπορουσε να χρησιμοποιηθει απο καποιους (πχ επιλογη φυλου κτλ). 

• Μου αρέσει 1

Ποσες δεν κανουν ή δεν γνωρίζουν για την ωορηξια τους?

Ωορηξια δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο???  

76

1. 1. Ωορηξια δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο???

• ΑΚΑΝΟΝΙΣΤΟΣ ΚΥΚΛΟΣ
    • ΠΟΛΥΚΥΣΤΙΚΈΣ ΩΟΘΗΚΕΣ
    • ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΩΟΡΗΞΙΑ

Recommended Posts

Κορίτσια, το παρεάκι μας το έχω συνηθίσει και μαρέσει πολύ που βρισκόμαστε εδώ και βοηθάμε η μία την άλλη!!!

Ελπίζω να μην χαθείτε και να ανταλλάζουμε εμπειρίες από τα παθήματά μας!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια, το παρεάκι μας το έχω συνηθίσει και μαρέσει πολύ που βρισκόμαστε εδώ και βοηθάμε η μία την άλλη!!!

Ελπίζω να μην χαθείτε και να ανταλλάζουμε εμπειρίες από τα παθήματά μας!!!!!

Καληνύχτα και καλή ξεκούραση! Το πρωί εχω υπερηχο και θα σας γραψω και τα αυριανά νεα μου...Να δω τί αλλο θα μου πουν αυριο!!!

Εσύ σε ποια φάση είσαι τωρα; Σε ποια μερα του κυκλου; Πήρες κλομιφαίνη;

Καληνύχτα και καλή ξεκούραση! Το πρωί εχω υπερηχο και θα σας γραψω και τα αυριανά νεα μου...Να δω τί αλλο θα μου πουν αυριο!!!

Εσύ σε ποια φάση είσαι τωρα; Σε ποια μερα του κυκλου; Πήρες κλομιφαίνη;

Καληνύχτα κοριτσάκια!!! πάω και γω για ύπνο γιατί ξυπνάω στις 5 για δουλειά!!!!

Θα περιμένουμε νέα σου Ηλιοβασίλεμα!!!!! να μας τα γράψεις!!!

Εγώ θα πάω την Πέμπτη για υπέρηχο, δηλαδή 13η μέρα του κύκλου για να δούμε αν η κλομιφένη με βοήθησε να κάνω ωάριο...... Την Πέμπτη θα έχω νέα!!!!

Ναι βρε καταλαβα τι εννοεις, δεν σου μιλαω εχθρικά!!! Απλά επειδή ημουν αθωα στο θεμα εκμεταλλευσης από γιατρους κλπ που τοσα εχεις δει από τις εμπειρειες σου, εγώ αργώ να τα αντιληφθώ ή θελω να ειμαι αφελης ακομη και να λεω ότι δεν με εκμεταλλευονται!!!

Πιστευω πως θελεις να εισαι αθωα γιατι δεν θελεις να πιστεψεις πως μπορει να το κανουν αυτο ανθρωποι που βλεπουν πονο,το ζηλευω αυτο,δεν μου αρεσει που εχω γινει τοσο σκληρη και υποπτευομαι τα παντα και τους παντες αλλα για εμενα δεν υπηρχε αλλος τροπος...μακαρι να ειχα καλυτερες εμπειριες να μοιραστω,αλλα μαλλον εκανα πολλεεεεςςςςςςςς λαθος επιλογες μεχρι να κανω μια σωστη!!!

Καλα,καλα παντε ολες για υπνο και αφηστε τον γκαστρωμενο βρικολακα μονο με τις αυπνιες του...χαχαχαχαχ!!!καληνυχτα κουκλαρες,Ηλιοβασιλεμα ευχομαι αυριο να με βριζεις και ολα να ειναι τελεια,Μαρακι και να μη μιλαμε εδω καποια στιγμη, υπαρχουν και αλλοι τροποι μη μου σκας, θεληση να υπαρχει...ονειρα γλυκααααααααααααα!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Πιστευω πως θελεις να εισαι αθωα γιατι δεν θελεις να πιστεψεις πως μπορει να το κανουν αυτο ανθρωποι που βλεπουν πονο,το ζηλευω αυτο,δεν μου αρεσει που εχω γινει τοσο σκληρη και υποπτευομαι τα παντα και τους παντες αλλα για εμενα δεν υπηρχε αλλος τροπος...μακαρι να ειχα καλυτερες εμπειριες να μοιραστω,αλλα μαλλον εκανα πολλεεεεςςςςςςςς λαθος επιλογες μεχρι να κανω μια σωστη!!!

starkieser Δεν πειράζει που εκανες και αν εκανες λαθος επιλογες, ξέχνα το παρελθόν όσο μπορείς για να είναι ηρεμη η καρδια σου και η ψυχη σου και απολαυσε το ταξίδι που διανύεεις!!!!!!!!! ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ, ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΚΑΙ ΚΟΥΒΑΛΑΣ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΘΑ ΣΕ ΛΥΤΡΩΣΕΙ ΑΠΟ ΟΛΑ!!! Ακόμη και από τις κρίσεις πανικού που διαβασα οτι υποφερεις..το μωρακι σου θα σου δωσει οση δυναμη χρειαζεσαι και θα ηρεμήσεις!!!

Μαρία Μαρακι καλό υπνο και τα λεμε αυριο. Εγω αυριο θα ειμαι 9η μερα κυκλου και παω για υπερηχο...

Καλα,καλα παντε ολες για υπνο και αφηστε τον γκαστρωμενο βρικολακα μονο με τις αυπνιες του...χαχαχαχαχ!!!καληνυχτα κουκλαρες,Ηλιοβασιλεμα ευχομαι αυριο να με βριζεις και ολα να ειναι τελεια,Μαρακι και να μη μιλαμε εδω καποια στιγμη υπαρχουν κα αλλοι τροποι μου μου σκας θεληση να υπαρχει...ονειρα γλυκααααααααααααα!!!!!!!!!

Βρε εγκυος γυναικα και δεν κοιμασαι με τις ωρες!!!;;; Σαν την κουμπαρα μου που στην εγκυμοσύνη ειχε αϋπνιες και ξυπναγε μεσα στη νυχτα και εκανε νοικοκυριό!!!!!!

Κοιταξε να ευχαριστηθεις τωρα υπνο γιατι μετα με το μπεμπε ξεχνα την πολυτελεια του υπνου!!!

Τί εκανες με την παπ α;

Βρε εγκυος γυναικα και δεν κοιμασαι με τις ωρες!!!;;; Σαν την κουμπαρα μου που στην εγκυμοσύνη ειχε αϋπνιες και ξυπναγε μεσα στη νυχτα και εκανε νοικοκυριό!!!!!!

Κοιταξε να ευχαριστηθεις τωρα υπνο γιατι μετα με το μπεμπε ξεχνα την πολυτελεια του υπνου!!!

Τί εκανες με την παπ α;

Προσπαθησα να παω στη γυναικολογο αλλα επαθα κριση και δεν εχω συνεννοηθει τιποτα...απο την αλλη σκεφτομαι οτι οτι και να διχναν οι εξετασεις δεν υπηρχε περιπτωση να ριξω οικειοθελως το μωρο οποτε δεν εχουν και πολυ μεγαλη σημασια για εμενα...Μου το μεγαλωνει ο Θεος τωρα,ειναι σε καλα χερια!!!Αστα και κοιμαμαι 6 η ωρα το πρωι και ξυπναω 3 το μεσημερι,το εχω κανει αλανι το σπορακι μου χαχαχα!!!Μετα ας με κραταει και μερες ξυπνια,αρκει να βλεπω τα γλυκα του τα ματακια και δεν με νοιαζει,εχω νανουρισει τοσα ξενα που το δικο μου μονο ευτυχια θα μου δινει!!!

Προσπαθησα να παω στη γυναικολογο αλλα επαθα κριση και δεν εχω συνεννοηθει τιποτα...απο την αλλη σκεφτομαι οτι οτι και να διχναν οι εξετασεις δεν υπηρχε περιπτωση να ριξω οικειοθελως το μωρο οποτε δεν εχουν και πολυ μεγαλη σημασια για εμενα...Μου το μεγαλωνει ο Θεος τωρα,ειναι σε καλα χερια!!!Αστα και κοιμαμαι 6 η ωρα το πρωι και ξυπναω 3 το μεσημερι,το εχω κανει αλανι το σπορακι μου χαχαχα!!!Μετα ας με κραταει και μερες ξυπνια,αρκει να βλεπω τα γλυκα του τα ματακια και δεν με νοιαζει,εχω νανουρισει τοσα ξενα που το δικο μου μονο ευτυχια θα μου δινει!!!

ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΝΕ!!! ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ ΓΕΡΟ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΛΑΧΤΑΡΑΤΕ!!! Πότε έχεις πιθανη ημερομηνια τοκετου;

ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΝΕ!!! ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ ΓΕΡΟ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΛΑΧΤΑΡΑΤΕ!!! Πότε έχεις πιθανη ημερομηνια τοκετου;

30 δεκεμβριου αλλα επειδη θα κανω καισσαρικη λογο του ογκου που εχω στο κεφαλι μαλλον θα μου το παρουν πριν τις γιορτες 16-20 Δεκεμβριου,εχω ακομα πολυυυυυυυυυ δρομο!!!Θελω να το νιωσω να κουνιεται η υστερικια μανα...ζηταω πολλα;

Διαφημίσεις

30 δεκεμβριου αλλα επειδη θα κανω καισσαρικη λογο του ογκου που εχω στο κεφαλι μαλλον θα μου το παρουν πριν τις γιορτες 16-20 Δεκεμβριου,εχω ακομα πολυυυυυυυυυ δρομο!!!Θελω να το νιωσω να κουνιεται η υστερικια μανα...ζηταω πολλα;

Καλημέρα Κορίτσια!!!!!!!!!!!!!!!!

ΘΑ είναι το μωράκι σου, ωραία χριστουγεννιάτικο δωράκι!!!!!!!

Καλα,καλα παντε ολες για υπνο και αφηστε τον γκαστρωμενο βρικολακα μονο με τις αυπνιες του...χαχαχαχαχ!!!καληνυχτα κουκλαρες,Ηλιοβασιλεμα ευχομαι αυριο να με βριζεις και ολα να ειναι τελεια,Μαρακι και να μη μιλαμε εδω καποια στιγμη, υπαρχουν και αλλοι τροποι μη μου σκας, θεληση να υπαρχει...ονειρα γλυκααααααααααααα!!!!!!!!!

χαχαχα, άκου "γκαστρωμένος βρικόλακας"!!!!

σίγουρα θα βρούμε τρόπο να μιλάμε γιατί αυτό το θέμα που έχουμε θέλει πολύ εμψύχωση για να το αντέξεις!!!!!!!!!!

Ηλιοβασίλεμα, θελουμε τα νέα σου!!!

Καλημέρα!!!

Τζίφος και ο σημερινός υπέρηχος!!!!! Κανένα ωάριο σε κατάλληλο μέγεθος... Δεν με έπιασε η κλομιφαίνη σε 2ο συνεχομενο κύκλο. Μου ειπε ο γιατρος να μην ξεχναω οτι εχω παιδί, να κανουμε την σαλπιγγογραφια και το σπερμοδιαγραμμα και θα δουμε αν και ποτε θα δοκιμασουμε προκληση ωορρηξιας με ενεσεις...

Πάντως εγω σημερα το εκλεισα το ραντεβου στη Πάτρα για 29/10!!!

Αλλά τωρα θα αφησω τον οργανισμό μου ησυχο για να δω αν θα αδιαθετησω από μονη μου και ποτε...μονο παιρνοντας τα glucophage, το φολικό και τα ινοφερτ.... Μακάρι να μην χρειαστώ το ραντεβού!!!!!!!!

Καλημέρα!!!

Τζίφος και ο σημερινός υπέρηχος!!!!! Κανένα ωάριο σε κατάλληλο μέγεθος... Δεν με έπιασε η κλομιφαίνη σε 2ο συνεχομενο κύκλο. Μου ειπε ο γιατρος να μην ξεχναω οτι εχω παιδί, να κανουμε την σαλπιγγογραφια και το σπερμοδιαγραμμα και θα δουμε αν και ποτε θα δοκιμασουμε προκληση ωορρηξιας με ενεσεις...

Αλλά τωρα θα αφησω τον οργανισμό μου ησυχο για να δω αν θα αδιαθετησω από μονη μου και ποτε...μονο παιρνοντας τα glucophage, το φολικό και τα ινοφερτ.... Μακάρι να μην χρειαστώ το ραντεβού!!!!!!!!

ΓΕια σου Ηλιοβασίλεμα!!!!

Μην απελπίζεσαι και μένα οι 2 πρώτοι κύκλοι κλομιφένης δεν με έπιασαν. Αυξήσαμε την δόση σε 3 χάπια ημερησίως και είχα κάνει ωορρηξία...... Συνέχισε το ινοφερτ κτλ, κάνε τις εξετάσεις σου και έχει ο Θεός!!!!

Καλημέρα!!!

Καλημερα!Μηπως πρεπει να αυξησετε την δοση βρε;;;Μπορει να ειναι αυτο μονο και στο τελος να κανεις ωαριακι...Μην στεναχωριεσαι...Το χαπακι μπορει να μην λειτουργει αμεσως!Δεν γνωριζω κιολας υποθεσεις κανω γιατι δεν εχω παρει ποτε...Εχει τιποτα παρενεργειες αυτο ή οχι;;;;

Καλημερα και στα υπολοιπα κοριτσακια!!!!:):):)

jPnnp3.png

P92Ip3.png

Α Ηλιοβασίλεμα θυμήθηκα και το άλλο... τον 3ο μήνα όταν πήγα για υπέρηχο είχα 3 ωάριο γύρω στο 1 και είπαμε μπα τίποτα και αυτό το μήνα, αλλά η γιατρός μου λέει δεν έρχεσαι και 14 μέρα για έλεγχο και είχε φτάσει το ένα 2,34..... μήπως να ξαναπήγαινες για υπέρηχο???

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...