Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια!

Θα προχωρήσουμε σε προεμφυτευτικό έλεγχο PGT-A.

Έχετε να προτείνετε κάποιο εργαστήριο και αν γνωρίζετε το κόστος περίπου; 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων. 

On 18/3/2025 at 12:39 ΜΜ, Venus. είπε:

Όχι 2 βλαστοκυστες έχω βάλει κ εγω 

Λόγω προεμφυτετικου ελέγχου για μεσογειακή αναιμία έχω μόνο βλαστοκυστες..

Καλησπέρα!

Αν επιτρέπεται σε ποιο κέντρο κάνατε τον προεμφυτευτικό και πόσο ήταν το κόστος; 

Ποσες δεν κανουν ή δεν γνωρίζουν για την ωορηξια τους?

Ωορηξια δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο???  

76

1. 1. Ωορηξια δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο???

• ΑΚΑΝΟΝΙΣΤΟΣ ΚΥΚΛΟΣ
    • ΠΟΛΥΚΥΣΤΙΚΈΣ ΩΟΘΗΚΕΣ
    • ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΩΟΡΗΞΙΑ

Recommended Posts

Τελεια με την εκδρομουλα,γεμισες τις μπαταριες σου.Εγω αρχισα με εμετους παλι σημερα,αλλα μαλλον ειναι το ανχος γιατι λογο οικονομικων προβληματων θα πρεπει να μετακομισω και με εχει φαει η αγωνια για το πως θα τα καταφερω με το νινικο μου!!!Τα παιδακια στα ορφανοτροφια ειναι πραγματικα θηματα,ειναι να τρελενεσε που υπαρχουν τοσες που θελουν μωρα και δεν τους δινουν.Εγω που ειχα ψαξει για υιοθεσια,εμαθα πως κρατανε τα παιδια μεχρι μια ηλικια γιατι τα λεφτα που περνουν για καθε κεφαλι απο το κρατος ειναι παρα πολλα,οσο πιο μικρο τοσο πιο κερδοφορο και μια κοπελα που υιοθετησε τελικα με νομιμο-παρανομο τροπο,ειδε ποσο ασχημα ειναι τα πραγματα απο μεσα...κανονικο εμποριο!Τωρα δεν ξερω αν ισχυει σε ολα τα ιδρυματα αλλα εγω προσωπικα εχω χασει την εμπιστοσυνη μου στο ανθρωπινο γενος οταν υπαρχει προοπτικη για ευκολο χρημα!!!

Τα παιδακια βρισκονται σε μοναστηρι με καλογριες.

Τα εχουν μια χαρα,δεν μπορω να πω το αντιθετο!!!

Τα φροντιζουν πολυ καλα...Καμια μοναχη δεν μας ειπε οτι πχ ζοριζομαστε οικονομικα και θελουμε βοηθεια....

Απλα εγω στεναχωρηθηκα διοτι εβλεπα θλιψη στα ματακια τους...

Ειδα μονο 2 κοριτσακια...Το ενα δεν μου μιλησε γιατι επαιζε με το πατινι του και το αλλο μου ειπε μονο το ονομα του και αυτο με δυσκολια.Καλα εβλεπε και παιδικα στην τηλεοραση και ετρωγε γιαουρτακι οποτε σιγα να μην ασχοληθει με εμενα!χαχαχα!!!

Μπορει να ειναι απο το αγχος μπορει να ειναι και απο το μπεμπε!!!Τσαμπουκαλακι θα σου βγει!!!χιχιχι!!!!

jPnnp3.png

P92Ip3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερα ρε κοριτσια,τι ειναι αυτα που διαβαζω,μου εχει ανεβει η πιεση 500,τι δημοσιες τουαλετες και κολοκυθια σας λενε,τι σκατογιατρους εχετε εκει περα,ο Χριστος και η Παναγια...Θα τρελαθω!!!Θα δωσει σπερμα ο αντρας σου σε δημοσια τουαλετα και θεωρουν πως το δειγμα θα ειναι αποστηρωμενο και πως το αποτελεσμα θα ειναι καλο μετα απο τοσο ανχος;Εμεις δωσαμε μια φορα και για καλλιεργεια και για ολα και αν και ειμασταν κοντα ,οποτε το πηγε ο αντρας μου με τα ποδια,το μικροβιολογικο ειχε ειδικο χωρο οπου μπορουσες να κατσεις και εκει...Αχ ρε κοριτσια που εχουμε μπλεξει...Σε φανταζομαι Ηλιοβασιλεμε με χειροπεδες να φωναζεις στους μπατσους,αφηστεμε να φυγω,εχουμε μονο 20 λεπτα,κυνδινευουν εκατομμυρια ζωες...χαχαχαχαχα!!!Δεν περιμενα παντως να ακουσω χειροτερα για γιατρους απο οτι εχω δει με τα ματια μου!!!

:D:D:D:D:D:D Χειροπέδες και να μαζεύω και τα βρακιά μου;;;!!!!! αχ και βαχ....ντροπή!!!!

Το ξερω οτι θα αγχωθεί ο ήδη αγχωμενος αντρουλης μου στη τουαλεττα, τωρα αν τα αποτελεσματα βγουν νορμαλ...εχει ο Θεός αλλιώς θα πάμε σε ιδιωτικό εργαστηριο και θα τα σκασουμε...για να εχουμε πιο εγκυρα αποτελεσματα!

Αν προλάβω λοιπόν αυριο θα παρω να συννενοηθω και για καλλιεργεια...γιατι την Πέμπτη εχουμε κλεισει ραντεβου για το σπερμοδιαγραμμα.

Αν δεν στο γραψει ο ουρολογος πειτε στο μικροβιολογικο να το κανει και ας την πληρωσετε...

Ειναι καλο να ξερετε οτι δεν υπαρχει μικροβιο...Γιατι μια στις 100 να υπαρχει κατι χαλαει στο σπερμα και θα χρειαστει αντιβιωση!Μακαρι να βγουν τελειες οι εξετασεις σας!!!!

Εμας παντως στο διαγνωστικο εδω τα κανουν και τα 2 θες δεν θες...

Δλδ το σπερμοδιαγραμμα το κανεις στανταρ μαζι με καλλιεργεια.

Η καλλιεργεια μπορει να γινει και μονη της.

jPnnp3.png

P92Ip3.png

:D:D:D:D:D:D Χειροπέδες και να μαζεύω και τα βρακιά μου;;;!!!!! αχ και βαχ....ντροπή!!!!

Το ξερω οτι θα αγχωθεί ο ήδη αγχωμενος αντρουλης μου στη τουαλεττα, τωρα αν τα αποτελεσματα βγουν νορμαλ...εχει ο Θεός αλλιώς θα πάμε σε ιδιωτικό εργαστηριο και θα τα σκασουμε...για να εχουμε πιο εγκυρα αποτελεσματα!

Αν το ακνει στο σπιτι ειναι μακρυα μετα για να παραδωσει το δειγμα;;

Ο δικος μου εκανε οτι εκανε στο σπιτι και μετα το πηγε...

Μεσα σε 30 λεπτα δεν προλαβαινει;;;

jPnnp3.png

P92Ip3.png

Τα παιδακια βρισκονται σε μοναστηρι με καλογριες.

Τα εχουν μια χαρα,δεν μπορω να πω το αντιθετο!!!

Τα φροντιζουν πολυ καλα...Καμια μοναχη δεν μας ειπε οτι πχ ζοριζομαστε οικονομικα και θελουμε βοηθεια....

Απλα εγω στεναχωρηθηκα διοτι εβλεπα θλιψη στα ματακια τους...

Ειδα μονο 2 κοριτσακια...Το ενα δεν μου μιλησε γιατι επαιζε με το πατινι του και το αλλο μου ειπε μονο το ονομα του και αυτο με δυσκολια.Καλα εβλεπε και παιδικα στην τηλεοραση και ετρωγε γιαουρτακι οποτε σιγα να μην ασχοληθει με εμενα!χαχαχα!!!

Μπορει να ειναι απο το αγχος μπορει να ειναι και απο το μπεμπε!!!Τσαμπουκαλακι θα σου βγει!!!χιχιχι!!!!

Ασε κουκλα μου και εχουν πεσει ολοι πανω μου να με σκασουν και φοβαμε πως θα παρω τον αντρα μου και θα εξαφανιστω...το εχω τρελανει το μωρακι μου,χθες πηγα στο γιατρο και εφυγα τρεχοντας γιατι επαθα κρισει πανικου στην αναμονη...αληθεια οταν μενεις εγκυος ετσι ειναι σε ολες;πεφτουν σαν τα κορακια πανω σου οι συγγενεις;ειμαι απλα ατυχη;Φανταζομαι πως εχεις απολυτο δικιο με τις συνθηκες και ολα αυτα που λες αλλα εγω εχω το κακο συνηθειο να βλεπω πολλα και να πιστευω τα μισα...Ο Θεος να με συγχωρεσει αλλα εχω χασει την πιστη μου στους ανθρωπους οποια στολη και αν φορανε!!

Διαφημίσεις

Αν προλάβω λοιπόν αυριο θα παρω να συννενοηθω και για καλλιεργεια...γιατι την Πέμπτη εχουμε κλεισει ραντεβου για το σπερμοδιαγραμμα.

Εμας μας πηρε το μικροβιολογικο για ολα 23 ή 28 ευρω...!Ποτε ειπες πως πας για σπερμα,να εχω την τηλεοραση ολη μερα ανοιχτη να σε χειροκροτισω.Δολια μανα θυσιαστηκε για το αγεννητο παιδι της...τυφλα να εχει ο Φωσκολος!

Αν το ακνει στο σπιτι ειναι μακρυα μετα για να παραδωσει το δειγμα;;

Ο δικος μου εκανε οτι εκανε στο σπιτι και μετα το πηγε...

Μεσα σε 30 λεπτα δεν προλαβαινει;;;

Μένουμε Μεσολόγγι και θα το πάμε στο Πανεπιστημιακό του Ριου, είναι μια απόσταση κανά 35Km!!!

Αν δεν στο γραψει ο ουρολογος πειτε στο μικροβιολογικο να το κανει και ας την πληρωσετε...

Ειναι καλο να ξερετε οτι δεν υπαρχει μικροβιο...Γιατι μια στις 100 να υπαρχει κατι χαλαει στο σπερμα και θα χρειαστει αντιβιωση!Μακαρι να βγουν τελειες οι εξετασεις σας!!!!

Εμας παντως στο διαγνωστικο εδω τα κανουν και τα 2 θες δεν θες...

Δλδ το σπερμοδιαγραμμα το κανεις στανταρ μαζι με καλλιεργεια.

Η καλλιεργεια μπορει να γινει και μονη της.

Τωρα αυτο που λες στεκει για τα ιδωτικά εργαστήρια. Αλλά στο νοσοκομείο σκοτιστηκαν αν πρεπει να κανουμε και καλλιεργεια εκτος του σπερμοδιαγραμματος. Όταν εκλεισα ραντεβου, δεν μου ανεφεραν κατι...Αυριο θα τους παρω τηλ να ρωτησω αν γινεται και καλλιεργεια με το ίδιο δείγμα και αν μου πουν ναι, θα παω στο ΙΚΑ να μου γραψει ο ουρολογος και καλλιεργεια.

Εμας μας πηρε το μικροβιολογικο για ολα 23 ή 28 ευρω...!Ποτε ειπες πως πας για σπερμα,να εχω την τηλεοραση ολη μερα ανοιχτη να σε χειροκροτισω.Δολια μανα θυσιαστηκε για το αγεννητο παιδι της...τυφλα να εχει ο Φωσκολος!

Εμένα το ιδιωτικό που μου συνεστησε ο γυναικολογος είπε 75? μόνο το σπερμοδιαγραμμα!!! Χωρίς τα εξοδα για Πατρα από Μεσολόγγι.... Γι αυτό είπαμε να προσπαθήσουμε με το δημόσιο νοσοκομείο...

Τώρα μου απάντησε σε 2ο μήνυμα ο γυναικολόγος κ. Μιχαλοπουλους του φορουμ... Τελικά δεν υπάρχει θέμα λήψης κλομιφαίνης παράλληλα με σαλπιγγογραφία στον ίδιο κύκλο αν επέρθει εγκυμοσύνη μετά την σαλπιγγογραφία... Στο πρώτο του μηνυμα είχε πει να μην παρω κλομιφαίνη!!!

Τελικά καλά εκανα και τα πηρα τα χάπια...

Διαφημίσεις

Εμένα το ιδιωτικό που μου συνεστησε ο γυναικολογος είπε 75? μόνο το σπερμοδιαγραμμα!!! Χωρίς τα εξοδα για Πατρα από Μεσολόγγι.... Γι αυτό είπαμε να προσπαθήσουμε με το δημόσιο νοσοκομείο...

Κατσε βρε πουλακι μου,εισαι στο γιατρο ωραια;μπαινει στο συστημα του ΕΟΠΠΥ και γραφει τις εξετασεις,το χαρτι που θα βγει εχει το ποσο που θα πληρωσεις.Αν δεν εχεις ΕΟΠΠΥ τοτε αποκλειεται να υπαρχει ενας μονο μικροβιολογος που κανει τη διαδικασια,γιατι να πας σε αυτο που σου ειπε ο γιατρος και οχι στο μικροβιολογικο που θα σου πει την καλυτερη τιμη...;

Δεν καλυπτει η ασφαλεια σας το σπερμοδιαγραμμα και την καλλιεργεια;;

Γιατι εμεις με την ασφαλεια μας πληρωσαμε καλλιεργεια και σπερμοδιαγραμμα 15?

jPnnp3.png

P92Ip3.png

Είμαστε στο εοπυυ και εγω και ο αντρας μου. Μου λεει ο γυναικολογος να κανουμε σπερμοδιαγραμμα και οτι με το παραπεμπτικό μπορώ να το κάνω μόνο στο νοσοκομειο δωρεαν αλλιως στα ιδιωτικα κεντρα πληρωνεις. Παιρνω και τηλεφωνο στο ιδιωτικό κεντρο και ρωταω και μου λενε οτι κοστιζει 75? και οτι δεν δεχονται το παραπεμπτικό. Σε άλλο ιδωτικό έμαθα οτι κανει 50? αλλά δεν μπηκα σε περισσότερες λεπτομερειες...

Θα παμε στο ριο και αν τελικά δεν μας βγει καλη η εμπειρια, θα ψαξω περισσοτερο για αλλα ιδιωτικα εργαστηρια...

Είμαστε στο εοπυυ και εγω και ο αντρας μου. Μου λεει ο γυναικολογος να κανουμε σπερμοδιαγραμμα και οτι με το παραπεμπτικό μπορώ να το κάνω μόνο στο νοσοκομειο δωρεαν αλλιως στα ιδιωτικα κεντρα πληρωνεις. Παιρνω και τηλεφωνο στο ιδιωτικό κεντρο και ρωταω και μου λενε οτι κοστιζει 75? και οτι δεν δεχονται το παραπεμπτικό. Σε άλλο ιδωτικό έμαθα οτι κανει 50? αλλά δεν μπηκα σε περισσότερες λεπτομερειες...

Θα παμε στο ριο και αν τελικά δεν μας βγει καλη η εμπειρια, θα ψαξω περισσοτερο για αλλα ιδιωτικα εργαστηρια...

Ρε που εχεις μπλεξει!!!Κουραγιο τι να πω!!!Ελπιζω να ειναι καλα τα αποτελεσματα και να μην χρειαστει να κανεις τιποτα αλλο!

Δεν καλυπτει η ασφαλεια σας το σπερμοδιαγραμμα και την καλλιεργεια;;

Γιατι εμεις με την ασφαλεια μας πληρωσαμε καλλιεργεια και σπερμοδιαγραμμα 15?

Εχουμε ΕΟΠΥΥ και οι δυο μας και ναι δικαιουται εξετασεις και σπερμοδιαγραμμα και καλλιεργεια. Ουφ...Τώρα αρχίζω να τα παιρνω παλι...Θα παρω το απόγευμα σε 2ο ιδιωτικό κεντρο που εχω υπόψιν μου να ρωτησω ...

Οπως οταν εκανα μαστογραφία για πρωτη αναφοράς, και μου ελεγε ο γυναικολογος του εοπυυ, οτι μονο στο ριο μπορώ δωρεαν και οτι δεν δεχονται το παραπεμπτικό αλλού και τελικά ετυχε και ρωτησα σε ιδιωτικό κεντρο και μου πηραν συμμετοχή 40? από 70-80? αρχική τιμή και έκανα ψηφιακή μαστογραφία...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...