Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Losr είπε:

Εγώ πάντως όσο παρακολουθώ το θέμα και διαβάσω γενικά όσα γράφονται εδώ καταλήγω ότι τελικά είναι και θέμα τύχης, θεού δεν ξέρω πως να το εκφράσω. Πάντως ότι και να κάνεις υπάρχει και ένας παράγοντας που δεν μπορείς να τον ελέγξεις και όσο περνάει ο καιρός το νιώθω. Ίσως να είχε δίκιο και εκείνος ο γιατρός που μου είχε πει τότε ότι αυτές που είναι Γιόλο έχουν και παιδιά. Και έχω αρχίσει και το πιστεύω ότι όσο το πολύ ψάχνεις η το κυνηγάς γίνεται πιο δύσκολο.

Έτσι ακριβώς.. παίρναμε βιταμίνες, πήγαινα διαιτολόγο, περπατούσα, όλα πήγαιναν στραβά. Τα καλύτερα έμβρυα τα πήρα 40+ όντας υπέρβαρη, μες στο άγχος, και τρώγοντας γλυκό κάθε μέρα. Μικροβίωμα 12% γαλακτοβακιλλοι, κοιλιά μέσα κακό χάλι από συμφυσεις κι υδροσαλπιγγα, κι όμως τότε ήρθε το θετικό αποτέλεσμα (εννοείται έκανα απολίνωση τη σάλπιγγα). 

Τείνω κι εγώ στο ότι είναι σε πολύ μεγάλο ποσοστό και θέμα τύχης, εκτός κι αν υπάρχει κάποιο πολύ συγκεκριμένο προβλημα που δεν ξεπερνάται.

Καλό σκ σε όλες! Έρχεται καλοκαιράκι σιγά σιγά😍

• Μου αρέσει 1

Ποσες δεν κανουν ή δεν γνωρίζουν για την ωορηξια τους?

Ωορηξια δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο???  

76

1. 1. Ωορηξια δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο???

• ΑΚΑΝΟΝΙΣΤΟΣ ΚΥΚΛΟΣ
    • ΠΟΛΥΚΥΣΤΙΚΈΣ ΩΟΘΗΚΕΣ
    • ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΩΟΡΗΞΙΑ

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια!Καλώς σας βρήκα!Είμαι καινούργια στην παρέα σας και σε φάση που προσπαθούμε και εμείς για το μωράκι μας!Μετά κόπων και βασάνων βρήκαμε επιτέλους έναν καταπληκτικό γιατρό και άνθρωπο και μαζί βρήκαμε το θεματάκι μας και μπρός ολοταχώς!!! :)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα κορίτσια!Καλώς σας βρήκα!Είμαι καινούργια στην παρέα σας και σε φάση που προσπαθούμε και εμείς για το μωράκι μας!Μετά κόπων και βασάνων βρήκαμε επιτέλους έναν καταπληκτικό γιατρό και άνθρωπο και μαζί βρήκαμε το θεματάκι μας και μπρός ολοταχώς!!! :)

Καλη επιτυχια σου ευχομαι Αναστασια και συντομα να κρατας το μωρακι σου αγκαλια!

starkieser Μέχρι τώρα πήγαινα στους γιατρούς περιμένοντας τί θα μου πουν. Τώρα ψάχνομαι περισσότερο και διεκδικώ εναλλακτικές προτάσεις προσέγγισης του ιστορικού μου και μακάρι να ανέβει λίγο η αυτοπεποίθησή μου γιατί ζούμε σε δύσκολες εποχές! Καμαρώνω και πολύ μάλιστα γιατί έχω την κοράκλα μου και ζω για αυτήν και παίρνω δυνάμεις από αυτή!!! :D

Ινοφερτ πίνω από Μαϊο (από 1η μερα έως και ωορρηξία 2 φακ/ημέρα) και τώρα έχω ένα μήνα που πίνω καθημερινά 1 φακ. Παράλληλα πίνω και φολικό 3 μήνες τουλάχιστον 1 χάπι καθημερινά. Σκεφτόμουν να δω πόσο κοστίζει και η ινοσιτόλη χωριστά, για να παραγγείλω και να πίνω ινοσιτόλη χώρια και 1 φολικό.

Αναστασία1988 καλώς ήρθες στη παρέα και καλή τύχη να έχετε!!!

starkieser Μέχρι τώρα πήγαινα στους γιατρούς περιμένοντας τί θα μου πουν. Τώρα ψάχνομαι περισσότερο και διεκδικώ εναλλακτικές προτάσεις προσέγγισης του ιστορικού μου και μακάρι να ανέβει λίγο η αυτοπεποίθησή μου γιατί ζούμε σε δύσκολες εποχές! Καμαρώνω και πολύ μάλιστα γιατί έχω την κοράκλα μου και ζω για αυτήν και παίρνω δυνάμεις από αυτή!!! :D

Ινοφερτ πίνω από Μαϊο (από 1η μερα έως και ωορρηξία 2 φακ/ημέρα) και τώρα έχω ένα μήνα που πίνω καθημερινά 1 φακ. Παράλληλα πίνω και φολικό 3 μήνες τουλάχιστον 1 χάπι καθημερινά. Σκεφτόμουν να δω πόσο κοστίζει και η ινοσιτόλη χωριστά, για να παραγγείλω και να πίνω ινοσιτόλη χώρια και 1 φολικό.

Αναστασία1988 καλώς ήρθες στη παρέα και καλή τύχη να έχετε!!!

Και δεν ερχετε και παλι μονη της;η ινοσιτολη απο οτι ειδα την εχει μονο μια εταιρια και στοιχιζει 28 ευρω αλλα αν παρεις ενα γραμμαριο οπως λενε οι οδηγιες τοτε σε παει 3 μηνες,οποτε μακροπροθεσμα ειναι πιο οικονομικη απο το ινοφερτ,το φυλλικο οξυ ειναι δωρεαν,στο γραφει ο γιατρος οποτε δεν το μετραμε!Εγω τι εμαθα σημερα?τελικα μου εκαναν μονο για συνδρομο down και οχι για τις τρισωμιες ενω το εγραψε ο γιατρος και τωρα πρεπει να βρω τροπο να τις ξανακανω...ειναι και πολυ μεγαλοι καραγκιοζιδες,καθε φορα με κανουν να τους θαυμαζω και περισσοτερο!!!

Διαφημίσεις

Και δεν ερχετε και παλι μονη της;η ινοσιτολη απο οτι ειδα την εχει μονο μια εταιρια και στοιχιζει 28 ευρω αλλα αν παρεις ενα γραμμαριο οπως λενε οι οδηγιες τοτε σε παει 3 μηνες,οποτε μακροπροθεσμα ειναι πιο οικονομικη απο το ινοφερτ,το φυλλικο οξυ ειναι δωρεαν,στο γραφει ο γιατρος οποτε δεν το μετραμε!Εγω τι εμαθα σημερα?τελικα μου εκαναν μονο για συνδρομο down και οχι για τις τρισωμιες ενω το εγραψε ο γιατρος και τωρα πρεπει να βρω τροπο να τις ξανακανω...ειναι και πολυ μεγαλοι καραγκιοζιδες,καθε φορα με κανουν να τους θαυμαζω και περισσοτερο!!!

Πήγες για αυχενική σε πιστοποιημένο γιατρό; ή είναι ο ίδιος που σε παρακολουθεί στην εγκυμοσύνη; Όταν σου εκαναν την αυχενική, δεν σου πήραν και αίμα;;;Υπάρχει λίστα με πιστοποιημένους για την αυχενική και λίστα για την β- επιπέδου!

Θα το ψάξω για ινοσιτόλη τιμές κλπ και από επόμενο κύκλο (αν δεν προκύψει εγκυμοσύνη) θα δω πώς λειτουργεί ο οργανισμός μου μόνο με φολικό και ινοσιτόλη και glucophage. 3/2 είχα τελευταία περίοδο μετά από αντισυλληπτικά, μετά αδιαθέτησα μετά από 62 μέρες τον Απρίλιο αφού πήρα πριμολουτ και από Μαιο έως τώρα κλομιφαίνη και πριμολουτ οπότε κύκλους λόγω χαπιών... Αν δεν προκυψει τώρα εγκυμοσύνη και η κλομιφαίνη δεν με πιάσει πάλι, θα αφήσω να δω πότε θα αδιαθετήσω από μόνη μου... Ίσως πάρω και αυτά τα τεστ ωορρηξίας...και αν δω υγρα αυξημένα να παρακολουθήσω την ωορρηξία...

Πήγες για αυχενική σε πιστοποιημένο γιατρό; ή είναι ο ίδιος που σε παρακολουθεί στην εγκυμοσύνη; Όταν σου εκαναν την αυχενική, δεν σου πήραν και αίμα;;;Υπάρχει λίστα με πιστοποιημένους για την αυχενική και λίστα για την β- επιπέδου!

Θα το ψάξω για ινοσιτόλη τιμές κλπ και από επόμενο κύκλο (αν δεν προκύψει εγκυμοσύνη) θα δω πώς λειτουργεί ο οργανισμός μου μόνο με φολικό και ινοσιτόλη και glucophage. 3/2 είχα τελευταία περίοδο μετά από αντισυλληπτικά, μετά αδιαθέτησα μετά από 62 μέρες τον Απρίλιο αφού πήρα πριμολουτ και από Μαιο έως τώρα κλομιφαίνη και πριμολουτ οπότε κύκλους λόγω χαπιών... Αν δεν προκυψει τώρα εγκυμοσύνη και η κλομιφαίνη δεν με πιάσει πάλι, θα αφήσω να δω πότε θα αδιαθετήσω από μόνη μου... Ίσως πάρω και αυτά τα τεστ ωορρηξίας...και αν δω υγρα αυξημένα να παρακολουθήσω την ωορρηξία...

εκανα τον υπερηχο στη γυναικολογο μου και ειχε 1,6 αυχενικη το νινικο μου,μια χαρα δηλαδη,μετα πηγα στη μικροβιολογο και εδωσα αιμα για να τα στειλει θεσσαλονικη σε μεγαλο μικροβιολογικο.Κατι πρεπει να εγινε γιατι μια δεν μου εδειναν τα αποτελεσματα,μια χαλουσε το μηχανιμα και τωρα μου ειπαν οτι δεν βγαινουν οι τρισωμιες στη 13 βδομαδα αλλα στην 16 βδομαδα.τα λεφτα παντως τα πηραν για ολες τις εξετασεις...!!Η γυναικολογος μου μου ειπε οτι κατι εκαναν αυτοι απο εκει και δεν ξερουν πως να το σωσουν,αλλα αφου εχουμε τοσο λιγες πιθανοτητες για συνδρομο down να μην ανησυχω.

Είμαι ακόμη μπερδεμένη με τα γυναικολογικά μου... Οι γιατροί έχουν διαφορετικές απόψεις, ακόμη και οι 2 γιατρούς που ρώτησα στο φόρουμ, τα αντίθετα μου είπαν... Την Πέμπτη θα κάνω σαλπιγγογραφία και η ερώτησή μου ήταν αν επιτρέπεται να πάρω κλομιφαίνη σε αυτόν το κύκλο! Ο κ. Μιχαλόπουλος είπε όχι για να μην παρασύρει το σκιαγραφικό την κύηση σε εξωμήτριο!!! Η νέα γιατρός του φόρουμ κα. Χριστίνα Βάντζου είπε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα να μείνω έγκυος αν έχω κάνει σαλπιγγογραφία και μάλιστα ότι οι 3 πρώτοι μήνες αυξάνουν τις πιθανότητες επιτυχίας!!!

Εγώ τελικά τα χάπια τα πήρα (σήμερα τα τελειώνω), δεν ξέρω αν ακόμη θα με πιάσουν, θα δείξει με υπέρηχο όταν πάω στον γυναικολόγο. Και θα κάνω και την σαλπιγγογραφία και ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ!!!!!!!!!!!

Να μείνω έγκυος και να είναι ενδομήτρια κύηση!!!

Είμαι ακόμη μπερδεμένη με τα γυναικολογικά μου... Οι γιατροί έχουν διαφορετικές απόψεις, ακόμη και οι 2 γιατρούς που ρώτησα στο φόρουμ, τα αντίθετα μου είπαν... Την Πέμπτη θα κάνω σαλπιγγογραφία και η ερώτησή μου ήταν αν επιτρέπεται να πάρω κλομιφαίνη σε αυτόν το κύκλο! Ο κ. Μιχαλόπουλος είπε όχι για να μην παρασύρει το σκιαγραφικό την κύηση σε εξωμήτριο!!! Η νέα γιατρός του φόρουμ κα. Χριστίνα Βάντζου είπε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα να μείνω έγκυος αν έχω κάνει σαλπιγγογραφία και μάλιστα ότι οι 3 πρώτοι μήνες αυξάνουν τις πιθανότητες επιτυχίας!!!

Εγώ τελικά τα χάπια τα πήρα (σήμερα τα τελειώνω), δεν ξέρω αν ακόμη θα με πιάσουν, θα δείξει με υπέρηχο όταν πάω στον γυναικολόγο. Και θα κάνω και την σαλπιγγογραφία και ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ!!!!!!!!!!!

Να μείνω έγκυος και να είναι ενδομήτρια κύηση!!!

Καλημέρα!να σου πω οτι θεωρώ μεγάλη χαζομαρα αυτό που σου είπε ο πρώτος γιατρός για το σκιαγραφικο.το μεταγραφικό φεύγει όλο μετά την εξέταση,θα το καταλάβεις και εσύ γιατί όταν θα σηκωθείς θα σου φύγει και θα αισθάνεσαι λες και κατουριεσαι πάνω σου (εγώ αΥτο έπαθα).τη κύηση Εξωμήτρια σου λέει και παπαριες!η σαλπιγγογραφια γι'αυτό γίνεται εκείνες τις μέρες του κύκλου για να έχεις καθαρίσει τελείως από την περίοδο και να μην υπάρχει το ενδεχόμενο εγκυμοσύνης.

Συμφωνώ απόλυτα με

Συμφωνώ απόλυτα με τη δεύτερη γιατρό όσουΣ γιατρούς εχω ρωτήσει τα ίδια μου έχουν πει.Και πριν την κάνω και εγώ το είχα ψάξει πολύ.ισχύει αστο που σου είπε για τους τρεις πρώτους μήνες

Διαφημίσεις

Δεν εχω ξανακάνει σαλπιγγογραφία και δεν ξέρω τί ακριβώς γίνεται... 'Οτι μου ειπαν, σας τα μεταφέρω...

S-MARIA και εγώ αυτό πιστεύω, αφού δεν έχουμε επαφές ελεύθερες από 1η μέρα κύκλου έως και 10η της σαλπιγγογραφίας... Μετά την 10η θα γίνουν οι ελεύθερες επαφές!!!

Να σε ρωτήσω, είχες πάρει παυσίπονο πριν πας να την κάνεις; τι ντεπόν ή πιο δυνατό;

καλημέρα σε όλες!

διάβασα τα νεάκια σας, εύχομαι να είστε όλες πολύ καλά! :)

Ηλιοβασίλεμα, εγώ όταν έκανα την σαλπιγγογραφία είχα πάρει ένα παυσίπονο 3 ώρες πριν και αντιβίωση για 2 ημέρες μετά. Ούτε πόνεσα πάνω από το φυσιολογικό, ούτε είχα σταγόνα αίμα. Στον επόμενο κύκλο, ξεκίνησα τα Σερπαφάρ διότι ο γιατρός μου τότε ήθελε να έχω αυτές τις εξετάσεις (+σπερμοδιάγραμμα) πριν ξεκινήσω οποιαδήποτε θεραπεία.

Τα δικά μου. Ξεκίνησα με τις ενεσούλες απο την Παρασκευή, με πολύ ήπια δόση <Menopur 75>, για να καταλάβετε διαφορά μου είπε ότι στην εξωσ. δίνουν εως και <200> καθημερινά... πήρα δύο κουτιά, κοστίζουν απο 120 ευρώ το καθένα, σύνολο = 240ευρώ για 10 ενέσεις. Το μόνο δύσκολο μέχρι τώρα ήταν πως τρέξαμε πολύ για να τις βρούμε διότι είναι σε έλλειψη. Αυτά από εμένα, να έχετε μια καλή εβδομάδα!

qouUp3.png76k7p2.png

147.gif

καλημέρα σε όλες!

διάβασα τα νεάκια σας, εύχομαι να είστε όλες πολύ καλά! :)

Ηλιοβασίλεμα, εγώ όταν έκανα την σαλπιγγογραφία είχα πάρει ένα παυσίπονο 3 ώρες πριν και αντιβίωση για 2 ημέρες μετά. Ούτε πόνεσα πάνω από το φυσιολογικό, ούτε είχα σταγόνα αίμα. Στον επόμενο κύκλο, ξεκίνησα τα Σερπαφάρ διότι ο γιατρός μου τότε ήθελε να έχω αυτές τις εξετάσεις (+σπερμοδιάγραμμα) πριν ξεκινήσω οποιαδήποτε θεραπεία.

Τα δικά μου. Ξεκίνησα με τις ενεσούλες απο την Παρασκευή, με πολύ ήπια δόση <Menopur 75>, για να καταλάβετε διαφορά μου είπε ότι στην εξωσ. δίνουν εως και <200> καθημερινά... πήρα δύο κουτιά, κοστίζουν απο 120 ευρώ το καθένα, σύνολο = 240ευρώ για 10 ενέσεις. Το μόνο δύσκολο μέχρι τώρα ήταν πως τρέξαμε πολύ για να τις βρούμε διότι είναι σε έλλειψη. Αυτά από εμένα, να έχετε μια καλή εβδομάδα!

Καλή επιτυχία και σε σένα!!! Τιε ενέσεις αυτές τις πήρες χωρίς ταμείο εοπυυ; Λόγω αναμονής, δεν μπορούσες να περιμένεις;

Η αλήθεια είναι ότι θεωρητικά δίκιο έχει ο δικός σου γιατρός, ότι πρώτα πρεπει να γίνουν οι διάφοροι έλεγχοι/ εξετάσεις και μετά να μπεις σε κάποια θεραπεία.

Όμως στη δική μου περίπτωση, ίσως επειδή ήδη έχω αποκτήσει ένα παιδί με φυσιολογική σύλληψη και χωρίς φάρμακα ή εξετάσεις, ο γιατρός μου έδωσε κλομιφαίνη πριν κάνουμε παραπάνω ελέγχους.

Αλήθεια,εμένα μου είπε για αντιβιωση για 10 μέρες (3 μέρες πριν την σαλπιγγογραφία και 7 μερες μετά). Μα καλά ότι θέλουν λένε!!!;;;

Καλή επιτυχία και σε σένα!!! Τιε ενέσεις αυτές τις πήρες χωρίς ταμείο εοπυυ; Λόγω αναμονής, δεν μπορούσες να περιμένεις; Η αλήθεια είναι ότι θεωρητικά δίκιο έχει ο δικός σου γιατρός, ότι πρώτα πρεπει να γίνουν οι διάφοροι έλεγχοι/ εξετάσεις και μετά να μπεις σε κάποια θεραπεία. Όμως στη δική μου περίπτωση, ίσως επειδή ήδη έχω αποκτήσει ένα παιδί με φυσιολογική σύλληψη και χωρίς φάρμακα ή εξετάσεις, ο γιατρός μου έδωσε κλομιφαίνη πριν κάνουμε παραπάνω ελέγχους. Αλήθεια, εμένα μου είπε για αντιβιωση για 10 μέρες (3 μέρες πριν την σαλπιγγογραφία και 7 μερες μετά). Μα καλά ότι θέλουν λένε!!!;;;

τι να περιμένω βρε Ηλιοβασίλεμα; μέχρι τον Ιανουάριο του 2014 που μου έκλεισαν ραντεβού για επιτροπή; :tongue: Δίκιο έχεις αυτό που λες με την πρωτη εγκυμοσύνη σου, μπορεί γι' αυτό να μην στο ζήτησε ο γιατρός. Τώρα για την αντιβίωση επειδή δεν θυμάμαι για να πω την αλήθεια με ακρίβεια, δεν παίρνω και όρκο αν ήταν 2 ημέρες αλλά αποκλείεται να ήταν 10 μέρες, αυτό θα το θυμόμουν σίγουρα!

qouUp3.png76k7p2.png

147.gif

Present καλή επιτυχία!

Ηλιοβασίλεμα εμένα ο γιατρός δε μου έδωσε καθόλου αντιβίωση ούτε πριν ούτε μετά..η αλήθεια είναι ότι 10 μέρες μου φαίνονται πολλές αλλά πιες εσύ.τις μέρες που σου είπε πριν και όταν την κανείς Ρωτάς και τον ακτινολογο.

Εμένα μου είχε πει ο γιατρός μια ώρα πριν να πάρω ένα σπασμοαποτελ και αν δε το βρω γιατί τότε ήταν σε έλλειψη να πάρω 2 μπουσκοπαν.

Εγώ αισθάνθηκα πόνο στην τελευταία λήψη,για λίγο,σαν έντονος πόνος περιόδου ήταν

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...