Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Losr είπε:

Εγώ πάντως όσο παρακολουθώ το θέμα και διαβάσω γενικά όσα γράφονται εδώ καταλήγω ότι τελικά είναι και θέμα τύχης, θεού δεν ξέρω πως να το εκφράσω. Πάντως ότι και να κάνεις υπάρχει και ένας παράγοντας που δεν μπορείς να τον ελέγξεις και όσο περνάει ο καιρός το νιώθω. Ίσως να είχε δίκιο και εκείνος ο γιατρός που μου είχε πει τότε ότι αυτές που είναι Γιόλο έχουν και παιδιά. Και έχω αρχίσει και το πιστεύω ότι όσο το πολύ ψάχνεις η το κυνηγάς γίνεται πιο δύσκολο.

Έτσι ακριβώς.. παίρναμε βιταμίνες, πήγαινα διαιτολόγο, περπατούσα, όλα πήγαιναν στραβά. Τα καλύτερα έμβρυα τα πήρα 40+ όντας υπέρβαρη, μες στο άγχος, και τρώγοντας γλυκό κάθε μέρα. Μικροβίωμα 12% γαλακτοβακιλλοι, κοιλιά μέσα κακό χάλι από συμφυσεις κι υδροσαλπιγγα, κι όμως τότε ήρθε το θετικό αποτέλεσμα (εννοείται έκανα απολίνωση τη σάλπιγγα). 

Τείνω κι εγώ στο ότι είναι σε πολύ μεγάλο ποσοστό και θέμα τύχης, εκτός κι αν υπάρχει κάποιο πολύ συγκεκριμένο προβλημα που δεν ξεπερνάται.

Καλό σκ σε όλες! Έρχεται καλοκαιράκι σιγά σιγά😍

• Μου αρέσει 1

Ποσες δεν κανουν ή δεν γνωρίζουν για την ωορηξια τους?

Ωορηξια δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο???  

76

1. 1. Ωορηξια δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο???

• ΑΚΑΝΟΝΙΣΤΟΣ ΚΥΚΛΟΣ
    • ΠΟΛΥΚΥΣΤΙΚΈΣ ΩΟΘΗΚΕΣ
    • ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΩΟΡΗΞΙΑ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αχ παναγιτσα μου μολις με πηρανε για την αυχενικη του μωρου και μου ειπαν οτι ειναι μια χαρα...5 μερες κοντευα να παθω εγκεφαλικο,δεν μου εδιναν τα αποτελεσματα απο την Παρασκευη και δεν μου ελεγαν τον λογο...τελικα ενα ηλιθιο μηχανιμα χαλασε και δεν μπορουσαν να βγαλουν πορισμα...Μερικες φορες οι ανθρωποι δεν σκεφτονται ,ποσο δυσκολο θα ηταν να μου πουν οτι απλα το μηχανιμα χαλασε?το παιδι μου θα βγει νευρικο και ανχωτικο μεχρι αηδιας...τα βασανα μας δεν τελειωνουν ποτε τελικα χαχαχαχαχα!!!Ηλιοβασιλεμα εγω δεν εχω την πραμικρη ιδεα για αυτη την εξεταση αλλα μηπως την κανουν 3-5 ημερα περιοδου οπως και τις αλλες ορμονικες?Φανταζομαι πως θα σου πει ο γιατρος!

Αχ παναγιτσα μου μολις με πηρανε για την αυχενικη του μωρου και μου ειπαν οτι ειναι μια χαρα...5 μερες κοντευα να παθω εγκεφαλικο,δεν μου εδιναν τα αποτελεσματα απο την Παρασκευη και δεν μου ελεγαν τον λογο...τελικα ενα ηλιθιο μηχανιμα χαλασε και δεν μπορουσαν να βγαλουν πορισμα...Μερικες φορες οι ανθρωποι δεν σκεφτονται ,ποσο δυσκολο θα ηταν να μου πουν οτι απλα το μηχανιμα χαλασε?το παιδι μου θα βγει νευρικο και ανχωτικο μεχρι αηδιας...τα βασανα μας δεν τελειωνουν ποτε τελικα χαχαχαχαχα!!!Ηλιοβασιλεμα εγω δεν εχω την πραμικρη ιδεα για αυτη την εξεταση αλλα μηπως την κανουν 3-5 ημερα περιοδου οπως και τις αλλες ορμονικες?Φανταζομαι πως θα σου πει ο γιατρος!

Καλή συνέχεια στην εγκυμοσύνη, πάει πέρασε και η αυχενική, πας για τα επόμενα στάδια!!!

Πήρα τον πρώτο γιατρό που με παρακολουθεί από 2011, αλλά έλειπε ο ίδιος και η γραμματέας είναι σε άδεια και η αντικατάστριά της δεν ήξερε να με εξυπηρετήσει... Μου ειπε να ξαναπάρω αυριο αλλά τα εχω παρει γιατι ξερω οτι και αυριο δεν θα τον βρω! Ο δεύτερος ο καινουριος που πηγα τις προαλλες, μου ανεφερε οτι δεν χρειαζεται να ξανακάνω εξετάσεις.

Σκέφτηκα αυριο να πάω στον ΕΟΠΥΥ, στο γυναικολόγο του υποκαταστήματος, να γλυτώσω και την επίσκεψη :oops: να μου γραψει αυτός τις ορμονικές εξετάσεις. Και θα ρωτήσω αυτόν για την ΑΜΗ... Ο γυναικολόγος συνταγογραφεί και το σπερμοδιάγραμμα του συζύγου; Έτσι μου είχε πει ο πρώτος ιδιώτης γυναικολόγος μου...

Μετά με τα αποτελέσματα θα πάω στο δευτερο ιδιώτη να τα δείξω και βλέπουμε...

starkieser, πολύ χαίρομα που το μωράκι σου είναι μια χαρά... είσαι η ελπίδα μας εδώ μέσα..... και η ψυχολόγος μας θα έλεγα και η εμψυχωτριά μας......

κορίτσια αυτή την κλομιφένη μου έρχεται να την πετάξω από το μπαλκόνι... έχω πρηστεί πάλι................................................................................. ΟΥΦ!

3η μέρα που την πάιρνω σήμερα άλλες 2 έμειναν.... την άλλη Πέμτπη θα πάω για υπέρηχο, ελπίζω το ωάριο να μας κάνει την τιμή και να μεγαλώσει... μακάρι και 2 δηλαδή.....

Διαφημίσεις

Ηλιοβασίλεμα, αν μπορείς να τα γράψεις στν ΕΟΠΥΥ καλυτερα,,, από ότι ξέρω το σπερμοδιάγραμμα το γράφουν οι ουρολόγοι - ανδρολόγοι και όχι γυναικολόγοι.....

Μου είχε πει ο γυναικολόγος οτι μπορεί να την γράψει και αυτός! Δεν ξέρω, μακάρι να ισχύει για να γλυτώσω την ταλαιπωρία.

κορίτσια αυτή την κλομιφένη μου έρχεται να την πετάξω από το μπαλκόνι... έχω πρηστεί πάλι................................................................................. ΟΥΦ!

3η μέρα που την πάιρνω σήμερα άλλες 2 έμειναν.... την άλλη Πέμτπη θα πάω για υπέρηχο, ελπίζω το ωάριο να μας κάνει την τιμή και να μεγαλώσει... μακάρι και 2 δηλαδή.....

Μαρία-μαρακι 27 πίνεις 2 χάπια από 2η εως και 6η μέρα; Πόσες φορές έχεις πάρει; Κάνεις κάθε φορά ωάριο;

Αύριο την ξεκινάω για 3η προσπάθεια... Στην 1η εκανα 1 ωαριο. στην 2η κανένα μετά από υπέρηχο την 12η μέρα κύκλου...

Μαρία-μαρακι 27 πίνεις 2 χάπια από 2η εως και 6η μέρα; Πόσες φορές έχεις πάρει; Κάνεις κάθε φορά ωάριο;

Αύριο την ξεκινάω για 3η προσπάθεια... Στην 1η εκανα 1 ωαριο. στην 2η κανένα μετά από υπέρηχο την 12η μέρα κύκλου...

εγώ παίρνω 3 χάπια την ημέρα από 2η έως 6η μέρα.... τον π΄ρωτο μήνα που πήρα 2 δεν έκανα ωορρηξία, αλλά ούτε και τον 2ο μηνα... μετά έκανα αλλά από ένα κάθε φορά. εγώ θα πάω για έλεγχο ωοορηξίας την 13η μέρα του κύκλου γιατί αργούσε να μεγαλώσει.....

εγώ παίρνω 3 χάπια την ημέρα από 2η έως 6η μέρα.... τον π΄ρωτο μήνα που πήρα 2 δεν έκανα ωορρηξία, αλλά ούτε και τον 2ο μηνα... μετά έκανα αλλά από ένα κάθε φορά. εγώ θα πάω για έλεγχο ωοορηξίας την 13η μέρα του κύκλου γιατί αργούσε να μεγαλώσει.....

Και μετά θα κάνεις ένεση Pregnyl; Ο πρωτος γιατρος που εκανα τους 2 πρώτους κύκλους με κλομιφένη, μου είπε να μην παρω 3 χαπια για να μην μικρύνει το ενδομήτριο... Και να προχωρήσεω σε ενέσεις για προκληση ωορρηξίας...

Τώρα θα ξαναπάρω για 3ο κυκλο 2 χαπια την ημέρα και βλεπουμε...

starkieser, πολύ χαίρομα που το μωράκι σου είναι μια χαρά... είσαι η ελπίδα μας εδώ μέσα..... και η ψυχολόγος μας θα έλεγα και η εμψυχωτριά μας......

Μαρακι μου υπομονη,να σκεφτεσε πως δεν ειναι μονημο και θα ξεπριστεις μολις τελειωσεις,αν και εγω σου ευχομαι να γινεις διπλασια με μια κοιλαρα στρογγυλη σαν πεπονακι και φυσικα με ενα μωρακι μεσα...!Ενα βηματακι ακομα και τελειωσες,ενα βηματακι ακομα,κουραγιο!

Διαφημίσεις

Μου είχε πει ο γυναικολόγος οτι μπορεί να την γράψει και αυτός! Δεν ξέρω, μακάρι να ισχύει για να γλυτώσω την ταλαιπωρία.

Εμας μας τις εγραψε μια χαρα η γυναικολογος,στην αρχη μας ειχαν πει για ουρολογο αλλα την ειπα οτι βαριεμαι να τρεχω,ειπαμε παμε παντου μαζι με τον αντρουλη...χαχαχαχα,τεμπελα που ειμαι!!!Μαλλον ειναι στο χερι του γιατρου και ποσο θελει να σε εξυπηρετησει.Και αν ο αλλος γιατρος δεν θελει να σου γραψει απο μονος του ορμονικες,πες του πως εσυ θελεις να τις κανεις οποσδηποτε για να δεις που βρισκεσε και οτι δεν σε νοιαζει αν μετρανε η οχι!Θελεις για την ψυχολογια σου να δεις βρε αδερφε,αν σου πει και παλι οχι μη μασσας και πανε αλλου...καλυτερα 100 διαφορετικοι γιατροι παρα ενα λαθος αποτελεσμα!!!

Εμας μας τις εγραψε μια χαρα η γυναικολογος,στην αρχη μας ειχαν πει για ουρολογο αλλα την ειπα οτι βαριεμαι να τρεχω,ειπαμε παμε παντου μαζι με τον αντρουλη...χαχαχαχα,τεμπελα που ειμαι!!!Μαλλον ειναι στο χερι του γιατρου και ποσο θελει να σε εξυπηρετησει.Και αν ο αλλος γιατρος δεν θελει να σου γραψει απο μονος του ορμονικες,πες του πως εσυ θελεις να τις κανεις οποσδηποτε για να δεις που βρισκεσε και οτι δεν σε νοιαζει αν μετρανε η οχι!Θελεις για την ψυχολογια σου να δεις βρε αδερφε,αν σου πει και παλι οχι μη μασσας και πανε αλλου...καλυτερα 100 διαφορετικοι γιατροι παρα ενα λαθος αποτελεσμα!!!

Έτσι έτσι, θα τους πάρω σβάρνα όλους τους γυναικολογους της περιοχής μου!!! Ζω και σε μικρή πολη και θα με πάρουν είδηση !!! :oops:;)

Θα μου γράψει ο παλιός μου γιατρός τα παραπεμπτικά για σαλπιγγογραφία και σπερμοδιάγραμμα, ο γιατρος του εοπυυ τις ορμονικές και θα πάω στον τρίτο γιατρο για παρακολουθηση κυκλου με την κλομιφαίνη!!!

Έτσι έτσι, θα τους πάρω σβάρνα όλους τους γυναικολογους της περιοχής μου!!! Ζω και σε μικρή πολη και θα με πάρουν είδηση !!! :oops:;)

Θα μου γράψει ο παλιός μου γιατρός τα παραπεμπτικά για σαλπιγγογραφία και σπερμοδιάγραμμα, ο γιατρος του εοπυυ τις ορμονικές και θα πάω στον τρίτο γιατρο για παρακολουθηση κυκλου με την κλομιφαίνη!!!

και εγω εδω που μενω πηγα σχεδον σε ολους,σιγα μη κατσω να σκασω τι θα πει ο γιατρος,ας κανει καλη δουλεια να μην φευγουν οι πελατες.οταν παιζουν με την υγεια μας ή μας βλεπουν να καταρρεουμε και κοιτανε πως να το εκμεταλευτουνε ειναι καλα;θα εχεις εγωισμο για το καλο της υγειας σου του παιδιου που εχεις και του παιδιου που θα ερθει,τιποτα δεν ειναι πιο σημαντικο απο αυτο!!!

και εγω εδω που μενω πηγα σχεδον σε ολους,σιγα μη κατσω να σκασω τι θα πει ο γιατρος,ας κανει καλη δουλεια να μην φευγουν οι πελατες.οταν παιζουν με την υγεια μας ή μας βλεπουν να καταρρεουμε και κοιτανε πως να το εκμεταλευτουνε ειναι καλα;θα εχεις εγωισμο για το καλο της υγειας σου του παιδιου που εχεις και του παιδιου που θα ερθει,τιποτα δεν ειναι πιο σημαντικο απο αυτο!!!

Σήμερα όλη μερα τηλεφωνώ και άκρη δεν βρίσκω... για να γράψω τις ορμονικές. Ο ένας ο παλιός μου γιατρός κλασσικά δεν τον βρίσκεις στο τηλ. ουτε το φαξ του λειτουργουσε σημερα! Ο νέος επιμενει ότι δεν χρειάζονται ακόμη οι ορμονικές και ο γιατρός του εοπυυ απουσιαζε σημερα. Αυριο θα πάω στον εοπυυ, 3η μερα κυκλου και αν τις γράψω θα τις κάνω την 4η μέρα!!!

Έκλεισα για την άλλη βδομάδα ραντεβού για σπερμοδιάγραμμα και σαλπιγγογραφία.

Εσύ τώρα θα κάνεις β- επιπέδου γύρω στην 20η βδομάδα, αν θυμάμαι καλά; θα κάνεις και αμνιοπαρακέντηση; ή όχι;

Γεια σας κι από εμένα, καλό μήνα να πω (αν δεν το είπα ) :-P

με επισκέφθηκε κι εμένα η περίοδος, αύριο πάω στο γιατρό και λογικά αρχίζω από αύριο ή μεθαύριο τις ενέσεις. ευχηθείτε μου κορίτσια να πάνε όλα καλά! :-P καλή μας τύχη!

qouUp3.png76k7p2.png

147.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...