Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , dimi.tra είπε:

Εμ ούτε θέμα περιβάλλοντος μήτρας είναι εκεί να δεις τι έχω κάνει. Ο γιατρός μου είναι πολύ υπέρ των προβιοτικών ξεκίνησα τον κύκλο εμβρυομεταφορας με 2 κουτιά προβιοτικά κολπικά και άλλα δύο από το στόμα (έχω μεγάλους κύκλους και πολλές ημέρες μέχρι την εμβρυομεταφορα). Μικροβιωμα 97% γαλακτοβακιλους και 3% φυσική μικροχλωριδα, υστεροσκοπηση για διόρθωση σχήματος, η μήτρα μου ήταν σαν «θρόνος» 🤭, το ενδομήτριο άψογο οκ λίγο προς το λεπτό αλλά πάντα έτσι ήταν στην ζωή μου, δεν είχα ποτέ μεγαλύτερο και δεν υπάρχει λόγος , όπως μου είπε ο γιατρός μου, ανησυχίας. Βέβαια μου είπε στην επόμενη εμβρυομεταφορά θα πάμε σε τεχνητό κύκλο γιατί φοβάται μην αγχώνομαι με τον φυσικό. Μου έχει δώσει συστάσεις για την διατροφή από την πρώτη ημέρα που ξεκινήσαμε κουβέντα για εξωσωματική. Ομοίως και ο ενδοκρινολόγος μου. Δεν σε φορτώνει φάρμακα και από αντιβιώσεις το ελάχιστο δυνατό, μόνο αν είναι απολύτως απαραίτητο. Και ο σύζυγος το θέμα με τον εντεροκοκκο η αντιβίωση ήταν για το ελάχιστο και ότι πιο φιλικό, πάντα σε συνδυασμό με προβιοτικά και τις βιταμίνες του και έγινε κατόπιν συνεννόησης μεταξύ των γιατρών μας δεν ήταν άντε πάρε κ εσύ έτσι για να έχεις. Γενικά και να αρρωστήσουμε το πρώτο πράγμα που λέμε σε όποιο γιατρό έχουμε είναι πως προσπαθούμε για παιδί και ευτυχώς κανένας δεν μας φορτώνει φάρμακα και αντιβιώσεις χωρίς σοβαρή αιτία. 
      Γενικά τα προβιοτικά, πρεβιοτικά, διατροφή, αντιοξειδωτικά και ενισχυτικά είναι στην καθημερινότητά μας ούτως ή άλλως δλδ δεν τα ξεκίνησα τώρα, έτσι ήμουν από πάντα. Είναι και μερος της δουλειάς μου. Χρησιμοποιούμε συγκεκριμένα βότανα, ανθοιαματα και βάμματα ειδικά σχεδιασμένα για υποβοήθηση στην υπογονιμότητα. Βελονισμό δεν έχω κάνει πρόσφατα. Στο παρελθόν ναι αλλά κ αυτό ότι είχε να μου δώσει μου το έδωσε. Ισως ξανά πάω για κάποιες συνεδρίες, θα το συζητήσω με τον ειδικό. Δεν λέω δεν βοηθάνε όλα αυτά, ο σύζυγος μου που ζήτησε να βάλει κάποια πράγματα στη ζωή του, από 3% μορφολογία πήγε στο 7%. Προφανώς κάτι από όλα αυτά δουλεύει, μπορεί και όλα μαζί δεν ξέρω. Αλλα δεν τα κάνω γιατί ψάχνω να βρω μια λύση, είναι ο τρόπος ζωής μας να χρησιμοποιούμε πράσινο σαπούνι από ελαιόλαδο και στερεά σαμπουάν χωρίς parabens και να πίνουμε τριβόλι ή λυγαριά, δλδ δεν είναι κάτι που δεν θα έκανα ούτως ή άλλως. Γενικά η άποψη μου είναι πως δεν είναι σωστό να κάνει κάποιος ακραίες αλλαγές στην ζωή του, δεν θα δει κάποια άμεση διαφορά, ίσως σε βάθος χρόνου αλλά όταν λέμε χρόνο εννοούμε χρόνο όχι μέρες ή μήνες. Θέλει να το έχεις αποφασίσει και να είσαι εκεί όχι να το κάνεις γιατί κάποιος στο είπε. 
      Κι εδώ έρχομαι σε αυτό που λέει η @Losr να είσαι γιολο! Γενικά έχω καλή διάθεση. Το έχω δουλέψει πάρα πολύ αυτό μέσα μου, να είμαι ήρεμη, χαρούμενη με την ζωή μου και τις επιλογές μου. Τι να κάνω; Να το ρίξω στα ναρκωτικά;;; 😂 Κάπνιζα παλιά, το έκοψα εδώ και 7 χρόνια προφανώς δεν θέλω να το αρχίσω πάλι αλλά αν είναι να κάνω παιδί ε ας γίνω τσιμινιέρα! Δεν θεωρώ πως είναι θέμα τύχης, απλά δεν έχουν αποσαφηνιστεί όλοι οι μηχανισμοί που οδηγούν στην σύλληψη. Δλδ κάτι υπάρχει στα υπογόνιμα ζευγάρια που σε άλλα δεν υπάρχει και απλά δεν έχει βρεθεί και ίσως να μην βρεθεί ποτέ. Για εμένα σημασία έχει να είσαι καλά με τον εαυτό σου σε κάθε βήμα σου και μπορεί να λέτε ότι όντως είμαι γιολο ή παίρνω τίποτα ναρκωτικά αλλά όχι. Εχω φτάσει εδώ περνώντας από όλα τα στάδια, την θλίψη, την απώλεια, την ελπίδα, την απογοήτευση, την απόγνωση, τις ατέλειωτες νύχτες που κλαις στα σκοτάδια μην σε πάρει κανένας χαμπάρι… μέσα από κάθε βήμα έφτασα εδώ. Το επόμενο βήμα θέλω να είναι η εσωτερική μου γαλήνη αυτό προσπαθώ. Δεν είμαι καμία τρελή με τα ματζούνια επιστήμονας είμαι (οκ λίγο τρελή μπορεί και να είμαι ποιος σπουδάζει βιοεπιστημες και είναι νορμαλ στα μυαλά;) και έξω βγαίνω και ταξίδια πήγαινα (τώρα δεν έχουμε λεφτά 🤭 ) και θα πιω κι ένα κρασάκι και θα φάω κ ένα γλυκό όταν το θέλω και κιλά έβαλα και κιλά έχασα. Άνθρωπος είμαι κι εγώ. Και αυτό είναι το σημαντικότερο να μην ξεχνάμε ότι είμαστε άνθρωποι με ανάγκες και συναισθήματα! 

Καλημερα κοριτσι μου. Διαβασα τα τελευταια σου μηνυματα. πραγματικα εχεις τα παντα ελεγμενα, ολα ιδανικα κι εναν παρα πολυ καλο και μετρημενο τροπο ζωης (τωρα δηλδη οπως λες το να κανεις κι ενα βελονισμο και να παρεις σαμπουαν πλακα χωρις χημικα, μεταξυ μας δεν θα σε αφησει εγκυο, ας ειμαστε ρεαλιστες). κατα την αποψη μου το σπερμα σας ειναι ικανοποιητικοτατο για εξωσωματικη. δεν ξερω αν εχει και κανενα απολυτως νοημα να κανετε περαιτερω ελεγχο και γιατι τωρα στο γυρναει εκει ο γιατρος, διοτι οτι και να βρεθει… τι;;; εφοσον υπαρχει ενας ικανοποιητικος αριθμος φυσιολογικων σπερματοζωαριων, το θεμα σπερμα, τελος. τα λεω και τα ξαναλεω διοτι εχω ψαχτει τοσο πολυ στο κομματι αυτο σε οτι γιατρο υπαρχει και δεν υπαρχει και το εχω αναλυσει και κανει νια νια… πως να το πω… και προσωπικα εχω πετυχει τοσες εμφυτευσεις με σπερμα απο βιοψιες απο εναν ανθρωπο με αζωοσπερμια που βρισκαμε μετρημενα κουκια κυριολεκτικα κι αυτα μετα απο χρονια ορμονοθεραπεια. και παλι εβλεπες ολοι οι γιατροι να λενε αφου τα βρισκουμε, προχωραμε. δεν χωλαινει εκει το πραγμα. το θεμα ειναι να βρεθει ενα καλο εμβρυο. αν με ρωτας, μην χανεις χρονο με προσθετες εξετασεις, εισαι 36, η ηλικια προφανως κι ειναι μια χαρα απο την αλλη ομως οσο περναει, παλι θα το γυρνανε σε σενα και θα σου λενε ααα εισαι πανω απο 35, πεφτει η ποιοτητα των ωαριων, περισσοτερες χρωμοσωμιακες κτλ κτλ κτλ. οποτε δωσε τωρα φορτσα να κανεις διεγερση να μαζεψεις ωαριακια και να ελπιζεις οτι θα προκυψουν καλες ποιοτικα βλαστοκυστες. εκει πρεπει να πονταρεις κατα την αποψη μου. θα σου κατσει το καλο το εμβρυο. να εισαι σιγουρη. εφοσον εχεις τα παντα ολα ελεγμενα, βουρ για διεγερση. μην αποπροσανατολιζεσαι με εξετασεις και ματζουνια. κανεις ηδη υπεραρκετα πραγματα και μπραβο σου. οι περισσοτερες γυναικες δεν κανουν ουτε το 1/10. μιλαγα χτες με την αρχιμαια του κεντρου που ειμαι και τις μερες του πασχα ειχανε πανω απο 20 θετικες χοριακες, (αν θες σου στελνω σε πμ το κεντρο γιατι εχει ενδιαφερον να μπεις ινσταγκραμ να διαβασεις που καθε τοσο αναρτουν γρηγορο ιστορικο ανα περιπτωση και ποτε πετυχανε τελικα, ετσι πληροφοριακα ρε παιδι μου) συζητουσαμε για διατροφες κτλ και της λεω τελικα ολες αυτες οι κοπελες που ανεβαζετε καθε τοσο κανουνε τιποτα φοβερο και τρομερο στον τροπο ζωης; και μου απανταει θα σου ειμαι ειλικρινης και θα σου πω οτι 8/10 δεν κανουν καθολου αλλαγες στον τροπο ζωης τους. εσυ ηδη εχεις πολυ σωστο και χελθι λαιφ σταιλ. πραγματικα εχεις καθε προγνωστικο να εχεις πολυ καλα ωαρια, μην χανεις χρονο. παρτα. δεν ξερω αν καταλαβαινεις τον τροπο που τα λεω, αλλα πραγματικα πιστευω οτι αυτο που θες ειναι καλες βλαστοκυστες. τιποτα περισσοτερο τιποτα λιγοτερο. εκει ειναι το κλειδι. εχεις κανει μια ετ μονο κι αυτο με μετριες. στην ουσια εγω θα σου λεγα μηδενισε κοντερ, γιατι ειναι σαν να μην εκανες. αν μου ελεγες οτι εχεις κανει 2-3ετ με αριστες , να καθομασταν να ψαξουμε και το ενα και το αλλο και το παραλλο. αλλα εσυ κοπελα μου εισαι το ακρως αντιθετο. οοοολα τα χεις ελεγμενα , πραγματα που αλλες ελεγχουν μετα απο απανωτες αποτυχιες. οποτε το θεμα ειναι τα εμβρυα. θα στο λεω και θα στο ξαναλεω. 

Ποσες δεν κανουν ή δεν γνωρίζουν για την ωορηξια τους?

Ωορηξια δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο???  

76

1. 1. Ωορηξια δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο???

• ΑΚΑΝΟΝΙΣΤΟΣ ΚΥΚΛΟΣ
    • ΠΟΛΥΚΥΣΤΙΚΈΣ ΩΟΘΗΚΕΣ
    • ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΩΟΡΗΞΙΑ

Recommended Posts

Καλησπερα κουκλα μου,νομιζω πως ολες εχουμε περασει αυτο το σταδιο με τα τσιμπιματακια και το τι μπορει να ειναι και το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν μπορεις να βγαλεις συμπερασμα χωρις να κανεις εναν υπερηχο .Τα τσιμπηματα μπορει να ειναι η αρχη της ωορηξιας σου,πονοι απο το εντερο σου,καποια κραμπα μικρη απο τη μητρα σου ή απολυτος τιποτα!αν θελεις να βεβαιωθεις πρεπει να κανεις υπερηχο αλλα κατα τη γνωμη μου δεν υπαρχει λογος!!!οτι και να ειναι θα φανει ξεκαθαρα σε λιγες ημερες!

Υπερηχο ειχα κανει τελος του Μαη και η μητρα μου ηταν μια χαρα!

Ο τραχηλος το ιδιο....

Ωορρηξια τοοοοοσοοοοοο νωρις χλωμο το κοβω....

Με 44αρη κυκλο ή που θα κανω αργα η οπως ειπε και ο γιατρος με τοσους μεγαλυς κυκλους αν δεν στρωσει μπορει να μην κανω ωορρηξια...

Αλλα αφου βγηκαν καλες οι ορμονικες μου πως στα κομματια εχω πολυκυστικες;Βεβαια τον ρωτησα αν εχω το συνδρομο και μου ειπε οτι δεν υπαρχει καμια περιπτωση...

Αυτο με την ωορρηξια θα με φαει!

Κανω τελικα με τοσο μεγαλο κυκλο ή οχι;:confused::confused::confused:

jPnnp3.png

P92Ip3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Υπερηχο ειχα κανει τελος του Μαη και η μητρα μου ηταν μια χαρα!

Ο τραχηλος το ιδιο....

Ωορρηξια τοοοοοσοοοοοο νωρις χλωμο το κοβω....

Με 44αρη κυκλο ή που θα κανω αργα η οπως ειπε και ο γιατρος με τοσους μεγαλυς κυκλους αν δεν στρωσει μπορει να μην κανω ωορρηξια...

Αλλα αφου βγηκαν καλες οι ορμονικες μου πως στα κομματια εχω πολυκυστικες;Βεβαια τον ρωτησα αν εχω το συνδρομο και μου ειπε οτι δεν υπαρχει καμια περιπτωση...

Αυτο με την ωορρηξια θα με φαει!

Κανω τελικα με τοσο μεγαλο κυκλο ή οχι;:confused::confused::confused:

Αχ εισαι πολυ μικρη αγαπη μου,μονο 44 μερες κανει?Εγω δεν ειχα περιοδο ποτε...χαχαχαχα!!!Οχι χωρις πλακα εγω δεν ειχα περιοδο.Αρα απο οτι καταλαβα εσυ εχις την εικονα πολυκυστικων χωρις ιδιαιτερες ανωμαλιες...καλο ειναι αυτο!ειναι κατι που διορθωνετε πιο ευκολα,με μια απλη παρακολουθηση για να βρητε ποτε κανεις ωορηξια ή κλομοφενη για να την κανονισετε εσεις,απλα με την κλομιφενη μπορει να μην κανεις στις 15 και να κανεις αργοτερα οπως την πατησα εγω...μου εκανε υπρηχο στις 13-15 ημερες και δεν εβλεπε ωαρια και τελικα οταν τυχαια ζητησα να κανω απο μονη μου στις 17 ημερες γιατι αισθανομουνα τσιμπηματα εντονα εκει κατω,βρηκαμε ωαριο...Μην ανχωνεσαι εισαι σε πολυυυυυυυυυυυυυυυυ καλη κατασταση.Ηρεμα και σταθερα βαλτε ενα στοχο με το γιατρο σου και ολα θα γινουν.παρε κουραγιο απο εμενα,χαλια ορμονικα,θυροειδης,καθολου περιοδος,κυστες παντουυυυ,ογκος στο κεφαλι,παχος,καπνισμα,καθιστικη ζωη,καταθληψη και ενα νινι στην κοιλιτσα μου!!!Χα στα μουτρα σας γιατροι!!!:P

Αχ εισαι πολυ μικρη αγαπη μου,μονο 44 μερες κανει?Εγω δεν ειχα περιοδο ποτε...χαχαχαχα!!!Οχι χωρις πλακα εγω δεν ειχα περιοδο.Αρα απο οτι καταλαβα εσυ εχις την εικονα πολυκυστικων χωρις ιδιαιτερες ανωμαλιες...καλο ειναι αυτο!ειναι κατι που διορθωνετε πιο ευκολα,με μια απλη παρακολουθηση για να βρητε ποτε κανεις ωορηξια ή κλομοφενη για να την κανονισετε εσεις,απλα με την κλομιφενη μπορει να μην κανεις στις 15 και να κανεις αργοτερα οπως την πατησα εγω...μου εκανε υπρηχο στις 13-15 ημερες και δεν εβλεπε ωαρια και τελικα οταν τυχαια ζητησα να κανω απο μονη μου στις 17 ημερες γιατι αισθανομουνα τσιμπηματα εντονα εκει κατω,βρηκαμε ωαριο...Μην ανχωνεσαι εισαι σε πολυυυυυυυυυυυυυυυυ καλη κατασταση.Ηρεμα και σταθερα βαλτε ενα στοχο με το γιατρο σου και ολα θα γινουν.παρε κουραγιο απο εμενα,χαλια ορμονικα,θυροειδης,καθολου περιοδος,κυστες παντουυυυ,ογκος στο κεφαλι,παχος,καπνισμα,καθιστικη ζωη,καταθληψη και ενα νινι στην κοιλιτσα μου!!!Χα στα μουτρα σας γιατροι!!!:P

Ναι εχω εικονα πολυκυστικων.

Πριν την εγκυμοσυνη (ατυχης δυστυχως) δεν ειχα προβληματα με τον κυκλο μου.Σταθεροτατος στις 32 ημ...Μετα την αποξεση τρελαθηκε εκανε να μου ερθει 70 μερες....και ειχα τον προηγουμενο μηνα 46 και τωρα 44....Δεν μειωθηκε αισθητα και οταν το ειπα στον γιατρο δεν εμεινε ευχαριστημενος...Μου ειπε οτι με τοσο μεγαλο κυκλο ωορρηξια μαλλον δεν κανω.

Μου ειπε να συνεχισω το gloucophage και αν δεν εχω μεινει εγκυος μεχρι τον Οκτωμβρη τοτε να παω να με δει.Επισης πρεπει να χασω και κιλα γιατι την εγκυμοσυνη μου την ξεκινησα 65 και τωρα ειμαι 75!

Το τσιγαρο πως θα το κοψω δεν ξερω,αν και δεν κανω πολλα συνηθως μεχρι 7 την μερα....

Πραγματικα με τοσα που εχεις περασει εισαι η δυναμη μας και η ελπιδα μας!

Ευχομαι με ολη μου την ψυχη να εχεις μια τελεια εγκυμοσυνη και σε λιγους μηνες να κρατας το μωρο σου αγκαλια!!!!:D:D:D

jPnnp3.png

P92Ip3.png

Ναι εχω εικονα πολυκυστικων.

Πριν την εγκυμοσυνη (ατυχης δυστυχως) δεν ειχα προβληματα με τον κυκλο μου.Σταθεροτατος στις 32 ημ...Μετα την αποξεση τρελαθηκε εκανε να μου ερθει 70 μερες....και ειχα τον προηγουμενο μηνα 46 και τωρα 44....Δεν μειωθηκε αισθητα και οταν το ειπα στον γιατρο δεν εμεινε ευχαριστημενος...Μου ειπε οτι με τοσο μεγαλο κυκλο ωορρηξια μαλλον δεν κανω.

Μου ειπε να συνεχισω το gloucophage και αν δεν εχω μεινει εγκυος μεχρι τον Οκτωμβρη τοτε να παω να με δει.Επισης πρεπει να χασω και κιλα γιατι την εγκυμοσυνη μου την ξεκινησα 65 και τωρα ειμαι 75!

Το τσιγαρο πως θα το κοψω δεν ξερω,αν και δεν κανω πολλα συνηθως μεχρι 7 την μερα....

Πραγματικα με τοσα που εχεις περασει εισαι η δυναμη μας και η ελπιδα μας!

Ευχομαι με ολη μου την ψυχη να εχεις μια τελεια εγκυμοσυνη και σε λιγους μηνες να κρατας το μωρο σου αγκαλια!!!!:D:D:D

Οπως εχεις μαλλον διαβασει εχω ενα θεματακι με τους γιατρους και ειδικα με αυτους που τα κανουν τοσο τραγικα και σε οδηγουν σε λαθος σκεψεις και δρομους.Δηλαδη αν απογοητευεται με εσενα τοτε αν ειχα παει εγω θα ειχε αυτοκτονισει,αχ δεν μπορω αναβω καντιλια!!!ειχα παει σε ενα γιατρο και μου ειχε πει,τι θες εσυ μωρο κοπελα μου,η μητρα σου ειναι σαν 75 χρονων γριας!!!Για εμενα ο γιατρος δεν πρεπει να εγκαταλειπει μεχρι να φρασει στο αμην και θα πρεπει να λεει σε καθε κοπελα πως θα τελειωσει ο πολεμος οταν δεν εχει μεινει κανενας ορθιος,οχι να σε ανχωνει!Εσυ να σκεφτεσε πως δεν εχεις τιποτα και η αληθεια ειναι πως δεν εχεις,πιστευω πως ολες οι ανωμαλιες ειναι κυριως γιατι ταραχτηκε η ψυχη σου απο την απωλεια του μωρου σου και χεις καθε δικαιωμα να εισαι ταραγμενη,θα ηρεμισεις ομως καποια στιγμη,θα ηρεμισεις πραγματικα,γιατι μερικες φορες σκεφτομαστε πως ειμαστε μια χαρα αλλα ο οργανισμος μας ξερει πως δεν ειμαστε.Εγω το καπνισμα το εκοψα μαχειρι με το που εμαθα πως ειμαι εγκυος και απο κιλα δεν εχεις τιποτα,εγω ειμαι 90 και εχω χασει και 5 με την εγκυμοσυνη.Κατι γιατροι με υπεροχες ιδεες με εχουν φτασει εδω και απο 53 κιλα με εκαναν βοδι!!!Αλλα δεν πανε να πνιγουνε σαν τον Θεο δεν εχει!Σε ευχαριστω πολυ για τις ευχες και εγω ευχομαι να πανε ολα καλα με το νινι μου,αν και φοβαμαι καθ μερα μην γινει κατι,εχω πισει τον εαυτο μου ομως πως οτι και να συμβει θα παρακαλεσω για δυναμη και δεν θα ξαναμπω σε τετοιες διαδικασιες γιατι σαν την υγεια δεν εχει!!!

Οπως εχεις μαλλον διαβασει εχω ενα θεματακι με τους γιατρους και ειδικα με αυτους που τα κανουν τοσο τραγικα και σε οδηγουν σε λαθος σκεψεις και δρομους.Δηλαδη αν απογοητευεται με εσενα τοτε αν ειχα παει εγω θα ειχε αυτοκτονισει,αχ δεν μπορω αναβω καντιλια!!!ειχα παει σε ενα γιατρο και μου ειχε πει,τι θες εσυ μωρο κοπελα μου,η μητρα σου ειναι σαν 75 χρονων γριας!!!Για εμενα ο γιατρος δεν πρεπει να εγκαταλειπει μεχρι να φρασει στο αμην και θα πρεπει να λεει σε καθε κοπελα πως θα τελειωσει ο πολεμος οταν δεν εχει μεινει κανενας ορθιος,οχι να σε ανχωνει!Εσυ να σκεφτεσε πως δεν εχεις τιποτα και η αληθεια ειναι πως δεν εχεις,πιστευω πως ολες οι ανωμαλιες ειναι κυριως γιατι ταραχτηκε η ψυχη σου απο την απωλεια του μωρου σου και χεις καθε δικαιωμα να εισαι ταραγμενη,θα ηρεμισεις ομως καποια στιγμη,θα ηρεμισεις πραγματικα,γιατι μερικες φορες σκεφτομαστε πως ειμαστε μια χαρα αλλα ο οργανισμος μας ξερει πως δεν ειμαστε.Εγω το καπνισμα το εκοψα μαχειρι με το που εμαθα πως ειμαι εγκυος και απο κιλα δεν εχεις τιποτα,εγω ειμαι 90 και εχω χασει και 5 με την εγκυμοσυνη.Κατι γιατροι με υπεροχες ιδεες με εχουν φτασει εδω και απο 53 κιλα με εκαναν βοδι!!!Αλλα δεν πανε να πνιγουνε σαν τον Θεο δεν εχει!Σε ευχαριστω πολυ για τις ευχες και εγω ευχομαι να πανε ολα καλα με το νινι μου,αν και φοβαμαι καθ μερα μην γινει κατι,εχω πισει τον εαυτο μου ομως πως οτι και να συμβει θα παρακαλεσω για δυναμη και δεν θα ξαναμπω σε τετοιες διαδικασιες γιατι σαν την υγεια δεν εχει!!!

Δεν απογοητευεται ισα ισα καθε φορα που με βλεπει αγχωμενει με ριχνει και ενα χεσιμο να στανιαρω....

Οσο για το θεμα της απωλειας το εχω σκεφτει κι εγω οτι μπορει ο οργανισμος μου να επαθε κοκομπλοκο!!!!

Γιατι ποτε μα ποτε σε τοσους υπερηχους δεν ειχα πολυκυστικες.Τοσα χρονια δεν ειχα τιποτα.Ημουν σταθερη και εμφανιστηκαν ολα μετα την εγκυμοσυνη....

Ισως να το προκαλεσα κι εγω με την στεναχωρια μου!!!!

Ολα θα πανε μια χαρααα!!!Και σε λιγο καιρο θα μας γραφεις γενναωωωωω κοριτσιαααα!!!!!!:D:D:D:D:D

Ε μετα θα μας λες για πανες,κλαμματα,δοντια φρουτοκρεμες και παει λεγοντας!!!!Και οταν με το καλο γινουμε και οι υπολοιπες μανουλες θα σε ζαλιζουμε για συμβουλες!!!!:):):):):)

jPnnp3.png

P92Ip3.png

Διαφημίσεις

Δεν απογοητευεται ισα ισα καθε φορα που με βλεπει αγχωμενει με ριχνει και ενα χεσιμο να στανιαρω....

Οσο για το θεμα της απωλειας το εχω σκεφτει κι εγω οτι μπορει ο οργανισμος μου να επαθε κοκομπλοκο!!!!

Γιατι ποτε μα ποτε σε τοσους υπερηχους δεν ειχα πολυκυστικες.Τοσα χρονια δεν ειχα τιποτα.Ημουν σταθερη και εμφανιστηκαν ολα μετα την εγκυμοσυνη....

Ολα θα πανε μια χαρααα!!!Και σε λιγο καιρο θα μας γραφεις γενναωωωωω κοριτσιαααα!!!!!!:D:D:D:D:D

Ε μετα θα μας λες για πανες,κλαμματα,δοντια φρουτοκρεμες και παει λεγοντας!!!!Και οταν με το καλο γινουμε και οι υπολοιπες μανουλες θα σε ζαλιζουμε για συμβουλες!!!!:):):):):)[/quote}]

Βρε να σας συμβουλεψω και απο τωρα βρεφονηπιοκομος ειμαι...τραγικο ε?να μην εχεις μωρο και να εισαι μεσα στα μωρα..χαχαχα!!!Κανε τα παντα να ηρεμισεις την ψυχουλα σου,εχεις ολα τα δικια του Θεου να εισαι πληγωμενη και εγω εχασα το πρωτο μου αλλα ημουνα καπως τυχερη γιατι επεσε μονο του και δεν περασα την τραυματικη εμπειρια της αποξεσης και δεν τραβηξε στα ακρα την ψυχη μου!!!Μιλα σε καποιον κανε καθε προσπαθεια πριν φτασεις να παρεις βαρια φαρμακα,γιατι εκει θα φτασει η κουβεντα καποια στιγμη,σε ολες μας παει η κουβεντα εκει.Και σταματηστε ολες σας να νιωθετε οτι ειστε ανηκανες και οτι φτετε και οτι πρεπει να απολογιθειτε για κατι,δεν φτεει καμια μας,απλα ειμαστε λιγο ατυχουλες...για οποια τυχον νιωθει ετσι το λεω!!

Ε μετα θα μας λες για πανες,κλαμματα,δοντια φρουτοκρεμες και παει λεγοντας!!!!Και οταν με το καλο γινουμε και οι υπολοιπες μανουλες θα σε ζαλιζουμε για συμβουλες!!!!:):):):):)[/quote}]

Βρε να σας συμβουλεψω και απο τωρα βρεφονηπιοκομος ειμαι...τραγικο ε?να μην εχεις μωρο και να εισαι μεσα στα μωρα..χαχαχα!!!Κανε τα παντα να ηρεμισεις την ψυχουλα σου,εχεις ολα τα δικια του Θεου να εισαι πληγωμενη και εγω εχασα το πρωτο μου αλλα ημουνα καπως τυχερη γιατι επεσε μονο του και δεν περασα την τραυματικη εμπειρια της αποξεσης και δεν τραβηξε στα ακρα την ψυχη μου!!!Μιλα σε καποιον κανε καθε προσπαθεια πριν φτασεις να παρεις βαρια φαρμακα,γιατι εκει θα φτασει η κουβεντα καποια στιγμη,σε ολες μας παει η κουβεντα εκει.Και σταματηστε ολες σας να νιωθετε οτι ειστε ανηκανες και οτι φτετε και οτι πρεπει να απολογιθειτε για κατι,δεν φτεει καμια μας,απλα ειμαστε λιγο ατυχουλες...για οποια τυχον νιωθει ετσι το λεω!!

Πλεον εχω ηρεμησει!

Θα μιλησω με τον γιατρο μου γιατι δεν θελω ουτε να φορτωθω με του κοσμου τις ορμονες ουτε να μπω σε αλλες διαδικασιες και να γινει καμια υπερδιεγερση ωοθηκων και να τρεχω και να μην φτανω.Τα ξερω καλα ολα διοτι το επεγγελμα μου ειναι νοσηλευτρια...Ξερω την συνεχεια!Την κλομιφενη μπορω να την αντεξω,αλλα δεν θα πεσω σε πιο βαρια φαρμακα....Αλλωστε το θεμα μου δεν ειναι και τοσο δυσκολο...Απλα θελει μεθοδικοτητα!Και εννοειται οτι δεν νοιωθω ανικανη!!!Σε καμια πειπτωση δεν θα δεχτω να με πουν ή να νοιωσω ετσι!!!Απλα λιγο θα δυσκολευτουμε να γινουμε μανουλες αν και το πρωτο το επιασα στον 3ο μηνα προσπαθειων.Αν χασω τα κιλα θα συνελθει ο οργανισμος μου πιστευω!

jPnnp3.png

P92Ip3.png

Πλεον εχω ηρεμησει!

Θα μιλησω με τον γιατρο μου γιατι δεν θελω ουτε να φορτωθω με του κοσμου τις ορμονες ουτε να μπω σε αλλες διαδικασιες και να γινει καμια υπερδιεγερση ωοθηκων και να τρεχω και να μην φτανω.Τα ξερω καλα ολα διοτι το επεγγελμα μου ειναι νοσηλευτρια...Ξερω την συνεχεια!Την κλομιφενη μπορω να την αντεξω,αλλα δεν θα πεσω σε πιο βαρια φαρμακα....Αλλωστε το θεμα μου δεν ειναι και τοσο δυσκολο...Απλα θελει μεθοδικοτητα!Και εννοειται οτι δεν νοιωθω ανικανη!!!Σε καμια πειπτωση δεν θα δεχτω να με πουν ή να νοιωσω ετσι!!!Απλα λιγο θα δυσκολευτουμε να γινουμε μανουλες αν και το πρωτο το επιασα στον 3ο μηνα προσπαθειων.Αν χασω τα κιλα θα συνελθει ο οργανισμος μου πιστευω!

Επιτελους,τετοια θελω να ακουω,οχι πανικους και με τα μουτρα στα φαρμακα...καλα αν σκεφτεσε ετσι το μωρακι το εχεις στο τσεπακι!!!Αχ αντε να γεμισουμε μωρακια να βαλουμε ολες τα τικερακια απο κατω και να μετραμε μερες...αν και το δικο μου ακομα κολλημενο θα ειναι :evil:

Επιτελους,τετοια θελω να ακουω,οχι πανικους και με τα μουτρα στα φαρμακα...καλα αν σκεφτεσε ετσι το μωρακι το εχεις στο τσεπακι!!!Αχ αντε να γεμισουμε μωρακια να βαλουμε ολες τα τικερακια απο κατω και να μετραμε μερες...αν και το δικο μου ακομα κολλημενο θα ειναι :evil:

Ολα θα γινουν απλα χρειαζεται υπομονη και επιμονη!!!

Και να ειμαστε και λιγο διαβασμενες πανω στο θεμα μας για να μην την πατησουμε!!!

Οσο για τα τικερακια ας μεινουμε και ας μην βαλουμε και ποτε!!!:tongue::tongue::tongue:

jPnnp3.png

P92Ip3.png

Καλησπέρα κορίτσια!

Σήμερα αδιαθέτησα και θα πάρω για τρίτο κύκλο κλομιφαίνη. Ο νέος γιατρός που πηγα για 2η γνώμη μου είπε ότι δεν εχει σημασία να κάνω ορμονολογικές ξανά (τελευταία φορά που είχα κάνει ήταν το 2011), Στέκει κάτι τέτοιο; Μου ανέφερε μόνο να προγραμματίσουμε να κάνω την αντιμυλλέριο ΑΜΗ (σωστά την λέω;) Τί γνωρίζετε για αυτή την ορμόνη;

Χθες πήγα σε αιματολόγο για έλεγχο. Λόγω χαμηλής φεριτίνης μου είπε δικαιολογείται η αύξηση αιμοπεταλίων που παρατηρείται στις γενικές αίματος που κάνω τα τελευταία χρόνια, ειδικά σε συνδυασμό της σταθερής περιόδου που είχα λογω Glucophage και αντισυλληπτικών και της κακής διατροφής...

Οπότε αυξήθηκε ο σίδηρος από 1 σε 2 χάπια και βλέπουμε τον Σεπτέμβρη ξανά την φεριτίνη.

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια!

Σήμερα αδιαθέτησα και θα πάρω για τρίτο κύκλο κλομιφαίνη. Ο νέος γιατρός που πηγα για 2η γνώμη μου είπε ότι δεν εχει σημασία να κάνω ορμονολογικές ξανά (τελευταία φορά που είχα κάνει ήταν το 2011), Στέκει κάτι τέτοιο; Μου ανέφερε μόνο να προγραμματίσουμε να κάνω την αντιμυλλέριο ΑΜΗ (σωστά την λέω;) Τί γνωρίζετε για αυτή την ορμόνη;

Χθες πήγα σε αιματολόγο για έλεγχο. Λόγω χαμηλής φεριτίνης μου είπε δικαιολογείται η αύξηση αιμοπεταλίων που παρατηρείται στις γενικές αίματος που κάνω τα τελευταία χρόνια, ειδικά σε συνδυασμό της σταθερής περιόδου που είχα λογω Glucophage και αντισυλληπτικών και της κακής διατροφής...

Οπότε αυξήθηκε ο σίδηρος από 1 σε 2 χάπια και βλέπουμε τον Σεπτέμβρη ξανά την φεριτίνη.

Καλησπερα Ηλιοβασιλεμα!!!

Οσον αφορα την ΑΜΗ.Ειναι εξεταση που δειχνει τα αποθεματα ωαριων στις ωοθηκες σου...

Το gloucophage σε βοηθησε να σταθεροποιησεις τον κυκλο σου;;;

jPnnp3.png

P92Ip3.png

Καλησπέρα κορίτσια!

Εμενα ηλιοβασιλεμα μου εκαναν καθε εξαμηνο γιατι μου ελεγαν πως οι ορμονες καθε εξαμηνο αλλαζουν και ειχαν δικιο γιατι εμενα ποτε δεν ηταν σταθερες,πρωτη φορα ακουω να μην δινουν σημασια στις ορμονες σε ατομα με το προβληματακι μας!!!

Καλησπερα Ηλιοβασιλεμα!!!

Οσον αφορα την ΑΜΗ.Ειναι εξεταση που δειχνει τα αποθεματα ωαριων στις ωοθηκες σου...

Το gloucophage σε βοηθησε να σταθεροποιησεις τον κυκλο σου;;;

Αυτό υποστηρίζουν οι γιατροί μου, ότι βοηθούν... Διεγνώστηκα με συνδρομο πολυκυστικών και αντίσταση στην ινσουλίνη και τα ξεκίνησα από αρχες 2011 αλλά ταυτόχρονα πήρα και αντισυλληπτικά και με βοηθησαν να χάσω κιλά με σωστή διατροφή και ειχα σταθερότατη περίοδο 28 ημερών!!!Τώρα τα σταμάτησα από Φεβρουάριο 2013 τα αντισυλλληπτικά, τα glucophage τα συνεχίζω κανονικά αλλά η περίοδος ήρθε 63 μερες μετα και αφου πηρα πριμολουτ...Από Μάϊο ξεκίνησα κλομιφαίνη και αύριο θα την πάρω για 3η φορά... Την πρώτη μου εκανε ωαριο, την 2η όχι...

Εμενα ηλιοβασιλεμα μου εκαναν καθε εξαμηνο γιατι μου ελεγαν πως οι ορμονες καθε εξαμηνο αλλαζουν και ειχαν δικιο γιατι εμενα ποτε δεν ηταν σταθερες,πρωτη φορα ακουω να μην δινουν σημασια στις ορμονες σε ατομα με το προβληματακι μας!!!

Ναι και μενα μου φανηκε παράξενο, ειδικά που έχω να κάνω τόσα χρόνια από το 2011. Αύριο θα παρω εναν από τους δυο γυναικολόγους που πήγα τελευταία, να μου γράψει ορμονικές.

Ναι και μενα μου φανηκε παράξενο, ειδικά που έχω να κάνω τόσα χρόνια από το 2011. Αύριο θα παρω εναν από τους δυο γυναικολόγους που πήγα τελευταία, να μου γράψει ορμονικές.

Πω πω ετσι σε θελω αποφασηστικη...καλα θα κανεις!!!:cool:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...