Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Losr είπε:

Εγώ πάντως όσο παρακολουθώ το θέμα και διαβάσω γενικά όσα γράφονται εδώ καταλήγω ότι τελικά είναι και θέμα τύχης, θεού δεν ξέρω πως να το εκφράσω. Πάντως ότι και να κάνεις υπάρχει και ένας παράγοντας που δεν μπορείς να τον ελέγξεις και όσο περνάει ο καιρός το νιώθω. Ίσως να είχε δίκιο και εκείνος ο γιατρός που μου είχε πει τότε ότι αυτές που είναι Γιόλο έχουν και παιδιά. Και έχω αρχίσει και το πιστεύω ότι όσο το πολύ ψάχνεις η το κυνηγάς γίνεται πιο δύσκολο.

Έτσι ακριβώς.. παίρναμε βιταμίνες, πήγαινα διαιτολόγο, περπατούσα, όλα πήγαιναν στραβά. Τα καλύτερα έμβρυα τα πήρα 40+ όντας υπέρβαρη, μες στο άγχος, και τρώγοντας γλυκό κάθε μέρα. Μικροβίωμα 12% γαλακτοβακιλλοι, κοιλιά μέσα κακό χάλι από συμφυσεις κι υδροσαλπιγγα, κι όμως τότε ήρθε το θετικό αποτέλεσμα (εννοείται έκανα απολίνωση τη σάλπιγγα). 

Τείνω κι εγώ στο ότι είναι σε πολύ μεγάλο ποσοστό και θέμα τύχης, εκτός κι αν υπάρχει κάποιο πολύ συγκεκριμένο προβλημα που δεν ξεπερνάται.

Καλό σκ σε όλες! Έρχεται καλοκαιράκι σιγά σιγά😍

• Μου αρέσει 1

Ποσες δεν κανουν ή δεν γνωρίζουν για την ωορηξια τους?

Ωορηξια δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο???  

76

1. 1. Ωορηξια δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο???

• ΑΚΑΝΟΝΙΣΤΟΣ ΚΥΚΛΟΣ
    • ΠΟΛΥΚΥΣΤΙΚΈΣ ΩΟΘΗΚΕΣ
    • ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΩΟΡΗΞΙΑ

Recommended Posts

Καλησπέρα στα κορίτσια, να είστε όλες πολύ καλά! starkieser με τις ευχές μας να έχεις την πιο τέλεια εγκυμοσύνη! Η εμπειρία σου είναι γεμάτη με θετικότητα και τα λόγια που μας είπες δίνουν μεγάλο κουράγιο, να ξέρεις. όλα θα πάνε καλά και σε λίγο καιρό, πρώτα ο Θεός θα κρατάς ένα υγιέστατο παιδάκι! Αυτή είναι μια ευχή για όλες μας!

Είτε συμβεί τώρα ή σε 6 μήνες, σε ένα ή σε δυο χρόνια, να αξιωθούμε να γίνουμε μανούλες. Κι αν πάλι δεν γίνουμε και ο Θεός έχει άλλα σχέδια, φυσικά δεν θα είμαστε "άχρηστες" για/στην κοινωνία όσο θα συμμετέχουμε στην κοινωνία με ο,τι δυνατότητες έχει η καθεμιά μας, και πάλι άξιες θα είμαστε, αυτό πιστεύω.

Μαράκι, πολύ χαίρομαι βρε κορίτσι, εδώ θα είμαστε και θα τα λέμε!Να βοηθιόμαστε και ψυχολογικά γιατί και αυτό χρειάζεται. Και να λέμε και καμια πληροφορία παραπάνω! όπως έμαθα από το φόρουμ για το ινοφερτ, περισσότερα μυαλά, τόσο το καλύτερο!

Κι εμένα πιθανολογώ ότι πράγματι με βοήθησε η ινοσιτόλη, οπότε ναι ενθαρρύνω να το ξαναπάρεις κι εσύ μαζί με την κλομιφαίνη! Εσύ δεν είδες διαφορά;

Τα δικά μας. Εμείς πήγαμε σε νέο γιατρό στον οποίο μάλλον θα καταλήξουμε, και από την εικόνα που εκείνος είδε για πρώτη φορά στον υπέρηχο μας είπε ότι "ανήκουμε στην κατηγορία της ανεξήγητης υπογονιμότητας!" Με άλλα λόγια για συνεχόμενο 3ο κύκλο -φτου φτου φτου-καθαρές οι ωοθήκες!

θυμισέ μου Μαράκι, σαλπιγγογραφία και σπρομοδιάγραμμα έχετε κάνει έτσι;

καλό βράδυ και να τα λέμε κορίτσια μου!

Πραγματικα ελπιζω να εχω αναπτερωσει ηθικα γιατι εμενα με ειχαν βαλει στην κατηγορια "στειρα".Ειμαι πολυ οργισμενη γιατι πολλες απο εμας αργησαμε τοσο πολυ να κανουμε μωρο και βασανιζομαστε τοσο γιατι οι περισοτεροι γιατροι με το ενα χερι ανοιγουν το πορτοφολι και με το αλλο ξυνουν το κεφαλι με απορια...αν εχω κατι τελευταιο να πω ειναι να μην εχετε σε κανενα γιατρο 100% εμπιστοσυνη,καντε κινησεις να ενημερωθειτε και μονες σας,προσπαθηστε να καταλαβετε το σωμα σας,εχει σαιτ με φτηνα τεστ ωορηξιας και εγκυμοσυνης που θα ελαττωσουν τα πηγενε ελα στο γιατρο και θα σας δωσουν τον ελενχο σε καποια θεματα στη ζωη σας...και κατι τελευταιο,αν δεν εισαι μεγαλη σε ηλικια θα σου προτεινα να χαλαρωσεις να πας διακοπουλες και συγνωμη για το θαρρος,να βαλεις τον αντρα σου κατω και να ευχαριστηθεις την σχεση σας χωρις να απλωνεις τα ποδια στο ταβανι παντα στο τελος κανοντας τις μαγικες στασεις της συλληψης.με αγαπη στα λεω μην με παρεξηγεις,ολες τα ιδια κανουμε :P

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

λοιπον ελπιζω να μην θυμωσεις με αυτα που θα πω και να τα παρεις καθαρα σαν δικια μου αποψη και οχι σαν κατι επικριτικιο.εχεις ενα ομορφο μωρακι που στο χαρισε ο Θεος χωρις να σε βαλει σε ταλαιπωρια και σε διαδικασιες που μπικαμε πολλες με επικυνδυνα φαρμακα και πειραματα με γιατρους και διαλεγεις να μπεις απο μονη σου σε αυτες τις διαδικασιες?ξερεις πως ολα αυτα τα φαρμακα αυξανουν το κυνδινο για καρκινους της μητρας και του στηθους και αν ο γιατρος σου δεν ειναι κανενας κολοκυθας θα επρεπε να σε εχει ενημερωσει για αυτο.αν χτυπα ξυλο αρρωστησεις,θελω να σε ρωτησω,θα αξιζει τον κοπο να αφισεις το μωρακι σου με αυτο το τραυμα μονο και μονο για να κανεις ενα ακομα μωρο?το καταλαβαινω να το εκανες ανα δεν ειχες παιδια αλλα τωρα πιο ειναι το νοημα?για πιο λογο ρισκαρεις?δεν σε κρινω προς Θεου,αλλα εγω μολις με το καλο ερθει το μωρο μου θα πω ευχαριστω στο Θεο και αν μου στειλει αλλο εχει καλος αν οχι δεν προκειτε να ξαναβαλω δηλητηρια στον οργανισμο μου.καμια μας πιστευω δε εχει την αυταπατη πως ολα αυτα που κανουμε ειναι ασφαλη και χωρις παρενεργειες και μαλιστα σοβαρες και καμια μας δεν πιστευω πως ειναι τοσο αφελης ωστε να θεωρησει πως οι γιατροι δεν μας λενε την μιση αληθεια!!!ευχομαι να σου πανε ολα καλα,αλλα ευχομαι επισεις να εκτιμησεις αυτα που εχεις και να βαλεις τη ζωη σου πανω απο υπερβολες,γιατι το παιδι σου και ο αντρας σου σε εχουν αναγκη γερη και δυνατη...Αν σε ανδιαφερει η γνωμη μου,κοιτα να ρυθμιζεις την περιοδο σου και ασε την τυχη και το Θεο να σου στειλει ενα μωρο αν ειναι να αποκτισεις και αλλο!

Δεν θυμώνω με αυτά που έγραψες. Σίγουρα δεν θέλω από μόνη μου να βάλω τον οργανισμό μου σε αυτή την διαδικασία. Όλα αυτά μου τα πρότεινε και τα συνιστά ο γυναικολόγος μου... Όσο αφορά τις παρενέργειες των φαρμάκων, το να λαμβάνεις μια φαρμακευτική αγωγή εμπεριέχει το θέμα ρίσκου και ελπίζεις να μην σου εμφανιστούν εσένα άσχημες και επιβαρυντικές παρενέργειες.

Και φυσικά ευχαριστώ τον Θεό και την τύχη μου που απέκτησα την κόρη μου και έχουμε την οικογένειά μας χωρίς να αντιμετωπίσω δυσκολία!!! Όταν όμως θέλεις να κάνεις 2ο μωράκι για να χαρίσεις αδερφάκι στην κόρη σου και βλέπεις ότι έχεις δυσκολία, τότε τί κάνεις; Δεν ψάχνεις λύση;

Από την άλλη σκέφτομαι μήπως είναι το τυχερό μου να έχω μόνο ένα παιδί και τείνω το να μην πιέσω καταστάσεις...

Δεν θυμώνω με αυτά που έγραψες. Σίγουρα δεν θέλω από μόνη μου να βάλω τον οργανισμό μου σε αυτή την διαδικασία. Όλα αυτά μου τα πρότεινε και τα συνιστά ο γυναικολόγος μου... Όσο αφορά τις παρενέργειες των φαρμάκων, το να λαμβάνεις μια φαρμακευτική αγωγή εμπεριέχει το θέμα ρίσκου και ελπίζεις να μην σου εμφανιστούν εσένα άσχημες και επιβαρυντικές παρενέργειες.

Και φυσικά ευχαριστώ τον Θεό και την τύχη μου που απέκτησα την κόρη μου και έχουμε την οικογένειά μας χωρίς να αντιμετωπίσω δυσκολία!!! Όταν όμως θέλεις να κάνεις 2ο μωράκι για να χαρίσεις αδερφάκι στην κόρη σου και βλέπεις ότι έχεις δυσκολία, τότε τί κάνεις; Δεν ψάχνεις λύση;

Από την άλλη σκέφτομαι μήπως είναι το τυχερό μου να έχω μόνο ένα παιδί και τείνω το να μην πιέσω καταστάσεις...

εγραψα ενα μηνυμα αλλα το εσβησα,ο καθενας ειναι υπευθυνος για το σωμα του και για να μπενεις σε αυτη τη διαδικασια ειναι σημαντικο για εσενα.δεν νομιζω να σε ξερω εγω καλυτερα απο οτι ξερεις εσυ τον εαυτο σου.καλη επιτυχια σου ευχομαι και οτι απορια εχεις εδω ειμαστε εμεις!

Καλησπέρα σε όλα τα κορίτσια και καλωσηρθες Ηλιοβασίλεμα!

κατ' αρχήν να πω στο Μαράκι ότι είναι καλό να γίνουν αυτές οι εξετάσεις, που μπορούν να γίνουν και σε δημόσιο νοσοκομείο, γιατί είναι αρκετά βασικές και να γίνουν ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΙΡΑ: α. Σπερμοδιάγραμμα, Β. Σαλπιγγογραφία. Είναι χρηστικές ώστε να αποκλείονται άλλοι -σοβαροί λόγοι- που εμποδίζουν ας πούμε τη σύλληψη.Και μην σε αγχώσουν Μαράκι, οι περισσότερες μετά από κάποιο καιρό προσπαθειών υποχρεωνόμαστε να τις κάνουμε,για να αποκλείονται άλλα εμπόδια και να χορηγείται αναλόγως η πιο κατάλληλη "αγωγή".

Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου starkieser!

καμία απόλυτη εμπιστοσύνη στους γιατρούς, άλλωστε για εκείνους τι είμαστε, αλλη μια υπόθεση, άλλη μια περίπτωση!Εμείς όμως είμαστε η δικής μας περίπτωση...να ακούμε το σώμα μας, εμένα μου πήρε αρκετό χρόνο για να το καταλάβω αυτό, τώρα όμως το συνειδητοποιώ.

Από την άλλη επειδή κι εγώ όπως η νέα φίλη το Ηλιοβασίλεμα είμαι 36 και προσπαθούμε 2 χρόνια δεν μπορώ να μην το σκέφτομαι ότι θα ακολουθήσω κι εγώ την πεπατημένη που προτείνουν οι γιατροί. Απλά θέλω να προσπαθήσω να το κάνω με ένα τρόπο που θα ενταχθεί στο δικό μου χαρακτήρα, τώρα δεν ξέρω πως να το αναλύσω καλύτερα αυτό.

Ας πούμε ότι τώρα λέμε να κάνουμε μια σπερματέχγυση με 10 ενέσεις για την παραγωγή περισσότερων ωαρίων... εγώ σκέφτομαι παράλληλα ότι ταυτόχρονα θα προσέξω τη διατροφή μου αυτό το διάστημα ώστε να υποστηρίξω καλύτερα το σώμα μου (ξέρω γω έχω και μια φοβία ότι οι ορμόνες με πρήζουν αλλά είναι πιο πολύ ιδέα...) Θέλω να πω προσπαθώ λίγο να το προσαρμόσω στα δικά μου δεδομέα, κάτι που θεωρώ ότι κανείς γιατρός δεν θα ασχοληθεί για να το κάνει...

Εγώ πχ είχα πάει σε μεγαλογιατρό, οκ δεν μπορώ ότι με έκλεβε στο πορτοφόλι ήταν πολύ δίκαιος σε αυτό, όμως τι να το κάνεις όταν στο τέλος (μετά από 4 προσπάθειες με κλομιφαίνη) με πάσσαρε σε συνεργάτη του λέγοντας μου ότι δεν έχει τον χρόνο να ασχοληθεί με την "ειδική" περίπτωσή μου! Ναι,ναι "ειδική"... και δώστου μετά κλάματα και στενοχώρια να κάθομαι να λέω μα τι έχω ρε γμτ και κανένας δεν μπορεί να κάνει κάτι;

οπότε.Με λίγο πιο καθαρό κεφαλι τώρα σκέφτομαι, οι γιατροί κάνουν τα τυπικά, εγώ πρέπει να καταλάβω εμένα. Και ελπίζω.Γιατί θέλω να πω ότι ούτε λίγο ούτε πολύ με είχαν απελπίσει...

qouUp3.png76k7p2.png

147.gif

Καλησπέρα σε όλα τα κορίτσια και καλωσηρθες Ηλιοβασίλεμα!

κατ' αρχήν να πω στο Μαράκι ότι είναι καλό να γίνουν αυτές οι εξετάσεις, που μπορούν να γίνουν και σε δημόσιο νοσοκομείο, γιατί είναι αρκετά βασικές και να γίνουν ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΙΡΑ: α. Σπερμοδιάγραμμα, Β. Σαλπιγγογραφία. Είναι χρηστικές ώστε να αποκλείονται άλλοι -σοβαροί λόγοι- που εμποδίζουν ας πούμε τη σύλληψη.Και μην σε αγχώσουν Μαράκι, οι περισσότερες μετά από κάποιο καιρό προσπαθειών υποχρεωνόμαστε να τις κάνουμε,για να αποκλείονται άλλα εμπόδια και να χορηγείται αναλόγως η πιο κατάλληλη "αγωγή".

Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου starkieser!

καμία απόλυτη εμπιστοσύνη στους γιατρούς, άλλωστε για εκείνους τι είμαστε, αλλη μια υπόθεση, άλλη μια περίπτωση!Εμείς όμως είμαστε η δικής μας περίπτωση...να ακούμε το σώμα μας, εμένα μου πήρε αρκετό χρόνο για να το καταλάβω αυτό, τώρα όμως το συνειδητοποιώ.

Από την άλλη επειδή κι εγώ όπως η νέα φίλη το Ηλιοβασίλεμα είμαι 36 και προσπαθούμε 2 χρόνια δεν μπορώ να μην το σκέφτομαι ότι θα ακολουθήσω κι εγώ την πεπατημένη που προτείνουν οι γιατροί. Απλά θέλω να προσπαθήσω να το κάνω με ένα τρόπο που θα ενταχθεί στο δικό μου χαρακτήρα, τώρα δεν ξέρω πως να το αναλύσω καλύτερα αυτό.

Ας πούμε ότι τώρα λέμε να κάνουμε μια σπερματέχγυση με 10 ενέσεις για την παραγωγή περισσότερων ωαρίων... εγώ σκέφτομαι παράλληλα ότι ταυτόχρονα θα προσέξω τη διατροφή μου αυτό το διάστημα ώστε να υποστηρίξω καλύτερα το σώμα μου (ξέρω γω έχω και μια φοβία ότι οι ορμόνες με πρήζουν αλλά είναι πιο πολύ ιδέα...) Θέλω να πω προσπαθώ λίγο να το προσαρμόσω στα δικά μου δεδομέα, κάτι που θεωρώ ότι κανείς γιατρός δεν θα ασχοληθεί για να το κάνει...

Εγώ πχ είχα πάει σε μεγαλογιατρό, οκ δεν μπορώ ότι με έκλεβε στο πορτοφόλι ήταν πολύ δίκαιος σε αυτό, όμως τι να το κάνεις όταν στο τέλος (μετά από 4 προσπάθειες με κλομιφαίνη) με πάσσαρε σε συνεργάτη του λέγοντας μου ότι δεν έχει τον χρόνο να ασχοληθεί με την "ειδική" περίπτωσή μου! Ναι,ναι "ειδική"... και δώστου μετά κλάματα και στενοχώρια να κάθομαι να λέω μα τι έχω ρε γμτ και κανένας δεν μπορεί να κάνει κάτι;

οπότε.Με λίγο πιο καθαρό κεφαλι τώρα σκέφτομαι, οι γιατροί κάνουν τα τυπικά, εγώ πρέπει να καταλάβω εμένα. Και ελπίζω.Γιατί θέλω να πω ότι ούτε λίγο ούτε πολύ με είχαν απελπίσει...

ω καλα να εισαι γλυκια μου,απο μεγαλογιατρους ειδα τα χειροτερα.μονο ελα και εσυ στο χοιροστασιο δεν μου ειπαν,να σε τιγκαρουμε στις ορμονες μπας και μας βγαλεις κανενα γουρουνι...εννοειται πως θα σε πασαρουν στο γνωστο καλη μου απο εκει περνουν την μιζα...εχω φυγει απο πολλους που μου το ειπαν αυτο.εγω προσπαθησα να νιωσω την ωορηξια μου.εκανα και τεστ.αποδειχτικε με αυτο τον τροπο οτι εγω δεν εκανα ωορηξια οταν ελεγαν τα χαπια της κλομιφενης αλλα 5 ημερες μετα.δεν το ηξερα ομως γιατι δεν ηξερα πως νιωθεις οταν κανεις ωορηξια...με τα κιλα που λες,εγω εχανα πριν απο τις ενεσεις και επιαναν καλυτερα,δηλαδη επερνα μικροτερη δοση και δεν ειναι ιδεα σου πραγματικα κανεις μεγαλη κατακρατηση απο τις ορμονες...

Διαφημίσεις

Present μου, σε ευχαριστώ για την ενημέρωση!!! Ότι ξέρει η καθεμιά ας ενημερώνει και την άλλη, είναι πολύ βοηθητικό!!! ;);)

Τώρα όσον αφορά τους γιατρούς είναι μεγάλη ιστορία...... δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μας φέρονται έτσι?? επειδή μας βλέπουν σαν λεφτά ή επειδή δεν ξέρουν πως να μας βοηθήσουν καλύτερα??? Σε κάθε περίπτωση θα συμφωνήσω μαζί σας ότι πρέπει να ακούμε και το σώμα μας και να ενημερωνόμαστε ακόμα και από το ίντερνετ για όλα αυτά που προσπαθούν να μας πασάρουν, βλέποντας την μεγάλη επιθυμία μας για ένα μωράκι!!!!

Κουράγιο σε όλα τα κορίτσια που προσπαθούν και ότι επιθυμεί η καθεμία να το έχει!!!

Ηλιοβασίλεμα, αν θέλεις κι άλλο παιδάκι τόσο πολύ, θα κάνεις αυτό που θέλεις εσύ και ο άντρας σου!!! νομιζω ότι δεν πρέπει να παραιτούμαστε από τα όνειρά μας, και φυσικά κάθε στόχος που βάζουμε έχει και ψυχικό και σωματικό και οικονομικό κόστος, το οποίο πρέπει να αναλογιστούμε.... τα όνειρα κοστίζουν σε πολλούς τομείς, δυστυχώς!!!

starkieser, νομιζω πως πρέπει να βάλεις τικεράκι από κάτω για να ξέρουμε σε ποιο μήνα βρίσκεσαι.......

και αν μπορούσες να μας λες για τα συμπτώματα που νιώθεις σε κάθε φάση της εγκυμοσύνης σου!!! (για να ενημερωνόμαστε και μεις σιγά - σιγά πολύ αισιόδοξη είμαι :tongue::tongue:)

starkieser, νομιζω πως πρέπει να βάλεις τικεράκι από κάτω για να ξέρουμε σε ποιο μήνα βρίσκεσαι.......

και αν μπορούσες να μας λες για τα συμπτώματα που νιώθεις σε κάθε φάση της εγκυμοσύνης σου!!! (για να ενημερωνόμαστε και μεις σιγά - σιγά πολύ αισιόδοξη είμαι :tongue::tongue:)

]

δεν ξερω πως μπαινει.ειχα βαλει ενα αλλα δεν αλλαζε βδομαδα...:(

οτι θελετε να σας πω,απλα δεν ηρθα εδω για να τριψω την χαρα μου σε κανενος το προσωπο,ηθελα να πω οτι για ολες απεχει ενα μηνα η ευτυχια και να προλαβω ισως καποια απο το να παθει οτι επαθα εγω..την παρασκευη πηγα για αυχενικη,ειμαι στη 13 βδομαδα,και το μωρο μου το ειδα να κουνιετε για πρωτη φορα,πονεσε το στομα μου να γελαω,εκανε μπουνιτσες και εκλεινε τα αυτακια του και κουνιοταν σαν ψαρακι.η καρδια μου ελιωσεεεεεεεεεεεεε!!!σαν συπτωμα αυτη τη στιγμη εχω εμετους καπου καπου και πονακια χαμηλα στη κοιλια.δεν ξερω τι αλλο να σου πω.αν δεν στεναχωρω καποια να σας τα πω ολα!

εγραψα ενα μηνυμα αλλα το εσβησα,ο καθενας ειναι υπευθυνος για το σωμα του και για να μπενεις σε αυτη τη διαδικασια ειναι σημαντικο για εσενα.δεν νομιζω να σε ξερω εγω καλυτερα απο οτι ξερεις εσυ τον εαυτο σου.καλη επιτυχια σου ευχομαι και οτι απορια εχεις εδω ειμαστε εμεις!

Καλημέρα! Το διάβασα και το αρχικό σου μήνυμα...Το μόνο που θα ήθελα να πω, είναι ότι η κάθε περίπτωση είναι μοναδική είτε αφορά μία κοπέλα που παλεύει να κάνει το πρώτο της παιδί είτε μία άλλη που προσπαθεί για δεύτερο.

Σίγουρα η δεύτερη περίπτωση γεύεται ήδη την μητρότητα αλλά δεν ωφελεί να μπαίνουν σε συγκρίσεις οι διαφορετικές ιστορίες... Το βράδυ που κοιμόμουν, αναλογιζόμουν τα λόγια σου, σκεφτόμουν τί θα σου απαντήσω... Δεν νιώθω εχθρότητα με σένα ή με τα λόγια σου και προφανώς έχεις περάσει πολλά μέχρι να μείνεις έγκυος αλλά για μένα όλα αυτά είναι καινούργια και τόσα διαφορετικά από αυτά που έζησα το 2008. Το να μείνω έγκυος αμέσως και να αποκτήσω το παιδί μου το 2009 ήταν και είναι δώρο Θεού, δεν είμαι αχάριστη!!!

Από τότε όμως άλλαξαν οι συνθήκες της οικογενειακής μου ζωής, μετά από απολύσεις και τρέχοντα δάνεια, η προϋπάρχουσα επιθυμία για 2ο παιδί πάγωσε... Αφηνα τον χρόνο να περνάει μήπως βελτιωθούν τα πράγματα αλλά κοντεύοντας πια τα 36, αποφάσισα να προσπαθήσω για 2ο παιδί και ας μην έχουμε λύσει το οικονομικό μας. Το να τρέξω σε ακριβές θεραπείες δεν είναι εφικτό ούτε επιθυμητό!!! Είναι μεγάλη μου επιθυμία να κάνω 2ο παιδί αλλά δεν μπορώ να ξανοιχτώ... Μακάρι να το πιάσω φυσικά!!!!!!!!!!!!!!!!

Όμως μέχρι τότε, η κουβέντα μαζί σας βοηθάει... Όλες έχουν ανάγκη να ακούσουν, να συμβουλευτούν, να πάρουν και να δώσουν κουράγιο!!!

Το ότι έχω ήδη γίνει μανούλα, μετά από φυσική σύλληψη και χωρίς φάρμακα, έχοντας ΣΠΩ και αντίσταση στην ινσουλίνη, αυτό δεν δίνει κουράγιο και ελπίδα σε πολλές κοπέλες;;;;;; Δεν το λέω για να περηφανευτώ αλλά για να δώσω δυνάμεις σε άλλες ομοιπαθούσες γυναίκες... Έτσι έχω ανάγκη και εγώ, να μιλήσω για την τωρινή μου κατάσταση...

Καλημέρα! Το διάβασα και το αρχικό σου μήνυμα...Το μόνο που θα ήθελα να πω, είναι ότι η κάθε περίπτωση είναι μοναδική είτε αφορά μία κοπέλα που παλεύει να κάνει το πρώτο της παιδί είτε μία άλλη που προσπαθεί για δεύτερο.

Σίγουρα η δεύτερη περίπτωση γεύεται ήδη την μητρότητα αλλά δεν ωφελεί να μπαίνουν σε συγκρίσεις οι διαφορετικές ιστορίες... Το βράδυ που κοιμόμουν, αναλογιζόμουν τα λόγια σου, σκεφτόμουν τί θα σου απαντήσω... Δεν νιώθω εχθρότητα με σένα ή με τα λόγια σου και προφανώς έχεις περάσει πολλά μέχρι να μείνεις έγκυος αλλά για μένα όλα αυτά είναι καινούργια και τόσα διαφορετικά από αυτά που έζησα το 2008. Το να μείνω έγκυος αμέσως και να αποκτήσω το παιδί μου το 2009 ήταν και είναι δώρο Θεού, δεν είμαι αχάριστη!!!

Από τότε όμως άλλαξαν οι συνθήκες της οικογενειακής μου ζωής, μετά από απολύσεις και τρέχοντα δάνεια, η προϋπάρχουσα επιθυμία για 2ο παιδί πάγωσε... Αφηνα τον χρόνο να περνάει μήπως βελτιωθούν τα πράγματα αλλά κοντεύοντας πια τα 36, αποφάσισα να προσπαθήσω για 2ο παιδί και ας μην έχουμε λύσει το οικονομικό μας. Το να τρέξω σε ακριβές θεραπείες δεν είναι εφικτό ούτε επιθυμητό!!! Είναι μεγάλη μου επιθυμία να κάνω 2ο παιδί αλλά δεν μπορώ να ξανοιχτώ... Μακάρι να το πιάσω φυσικά!!!!!!!!!!!!!!!!

Όμως μέχρι τότε, η κουβέντα μαζί σας βοηθάει... Όλες έχουν ανάγκη να ακούσουν, να συμβουλευτούν, να πάρουν και να δώσουν κουράγιο!!!

Το ότι έχω ήδη γίνει μανούλα, μετά από φυσική σύλληψη και χωρίς φάρμακα, έχοντας ΣΠΩ και αντίσταση στην ινσουλίνη, αυτό δεν δίνει κουράγιο και ελπίδα σε πολλές κοπέλες;;;;;; Δεν το λέω για να περηφανευτώ αλλά για να δώσω δυνάμεις σε άλλες ομοιπαθούσες γυναίκες... Έτσι έχω ανάγκη και εγώ, να μιλήσω για την τωρινή μου κατάσταση...

για αυτο το εσβησα το μηνυμα γιατι το σκεφτομουν και εγω και καταλαβα πως επειδη εγω υπεφερα δεν σημαινει πως καποια αλλη δεν εχει το δικαιωμα της επιλογης.Το αν ειναι καλη και η δικη μου επιλογη μονο το μελλον θα το δειξει!

Διαφημίσεις

Έτσι μπράβο κοριτσάκι! :D και πολύ συμφωνώ με το Μαράκι

να μπαίνεις και να μας λες και τα "φωτεινά" σου νέα starkieser! τα έχουμε κι αυτά πολύ ανάγκη, να μαθαίνουμε δηλ. ότι γυναίκες σαν εμάς τα κατάφεραν! Και άστα να φεύγουν τα παλιά ...

Ηλιοβασίλεμα, να χαίρεσαι την κορούλα σου και με το καλό και το δεύτερο ;)

Να μας τα λες κι εσύ ! Ας ενώσουμε τη δύναμή μας κορίτσια, είτε με γνώσεις είτε με κουράγια, σίγουρα κάτι καλύτερο μπορεί να μας συμβεί από το να είμαστε παραδομένες αποκλεστικά στα χέρια των γιατρών μας!

qouUp3.png76k7p2.png

147.gif

Γεια σας κοριτσάκια!!!

Συμφωνώ Present, με όσα είπες!!!! Ας ενώσουμε τις δυνάμεις μας!!! ΚΑι φυσικά χαιρόμαστε με τις εγκυούλες και ταυτόχρονα παίρνουμε δυνάμεις και αισιοδοξία και για μας!!!

δεν μπορώ να φανταστώ πως είναι να βλέπεις στον υπέρηχο ότι μέσα στην κοιλιά σου έχεις μια ζωούλα!!! Εγώ την τελευταία φορά (την Πέμπτη) που πήγα για υπέρηχο είδα στην οθόνη του υπέρηχου ένα μωράκι, είχε μείνει η εικόνα από την προηγούμενη κοπέλα που ήταν έγκυος και έμεινα να το χαζεύω.... ήταν στον 7ο (ρώτησα τη γιατρό) και ήταν κανονικό μωρό!!! ξετρελάθηκα!

Εγώ τελειώνω τα πριμολουτ αύριο και μετά περιμένω να αδιαθετήσω για να πάρω την κλομιφένη, παίρνω και το ίνοφερτ. Έχει και πανσέληνο απόψε, παίρνω και αυτά τα χάπια και από την ζέστη ήμουν σαν φυτό όλη μέρα και λίγο down...

Γεια σας κοριτσάκια!!!

Συμφωνώ Present, με όσα είπες!!!! Ας ενώσουμε τις δυνάμεις μας!!! ΚΑι φυσικά χαιρόμαστε με τις εγκυούλες και ταυτόχρονα παίρνουμε δυνάμεις και αισιοδοξία και για μας!!!

δεν μπορώ να φανταστώ πως είναι να βλέπεις στον υπέρηχο ότι μέσα στην κοιλιά σου έχεις μια ζωούλα!!! Εγώ την τελευταία φορά (την Πέμπτη) που πήγα για υπέρηχο είδα στην οθόνη του υπέρηχου ένα μωράκι, είχε μείνει η εικόνα από την προηγούμενη κοπέλα που ήταν έγκυος και έμεινα να το χαζεύω.... ήταν στον 7ο (ρώτησα τη γιατρό) και ήταν κανονικό μωρό!!! ξετρελάθηκα!

Εγώ τελειώνω τα πριμολουτ αύριο και μετά περιμένω να αδιαθετήσω για να πάρω την κλομιφένη, παίρνω και το ίνοφερτ. Έχει και πανσέληνο απόψε, παίρνω και αυτά τα χάπια και από την ζέστη ήμουν σαν φυτό όλη μέρα και λίγο down...

αν σου πω οτι το μηνα πριν μεινω εγκυος ειχα δει και εγω ετσι ενα μωρακι στον υπερηχο?ειχε απλωσει τα πατουσακια του και ειχα παθει πλακα.Καλα μην νομιζεις και εγω βλεπω τον υπερηχο μου και δεν μπορω να το συνδιασω πως αυτο το μωρακι ειναι στην κοιλια μου.αντι να μιλαω στην κοιλια μιλαω στον υπερηχο.Να ανεβεις ψυχολογικα βοηθαει τα ωαριακια σου,εγω οταν επεφτα πολυ εριχνα ενα γερο κλαμα και μετα με επιανε το πισμα...Ελεγα στον εαυτο μου πως δεν τελειωσα ακομα εχω πολλα να προσπαθησω,μετα απο 18 χρονια εγκατελειψα!Πιστευω πως εχεις κανει ενα πολυ καλο συνδιασμο με ινοφερτ και κλομιφενη και ακομα και αν δεν πιασει με τη μια φορα να ξαναδοκιμασεις.Αχ την επομενη φορα μπορει να βλεπεις ενα μικρο σακουλακι στην κοιλιτσα σου.το φανταζεσαι?:P:p:p

Έτσι μπράβο κοριτσάκι! :D και πολύ συμφωνώ με το Μαράκι

να μπαίνεις και να μας λες και τα "φωτεινά" σου νέα starkieser! τα έχουμε κι αυτά πολύ ανάγκη, να μαθαίνουμε δηλ. ότι γυναίκες σαν εμάς τα κατάφεραν! Και άστα να φεύγουν τα παλιά ...

Ηλιοβασίλεμα, να χαίρεσαι την κορούλα σου και με το καλό και το δεύτερο ;)

Να μας τα λες κι εσύ ! Ας ενώσουμε τη δύναμή μας κορίτσια, είτε με γνώσεις είτε με κουράγια, σίγουρα κάτι καλύτερο μπορεί να μας συμβεί από το να είμαστε παραδομένες αποκλεστικά στα χέρια των γιατρών μας!

δυστυχως σε να μηνα θα ξαναπαω για υπερηχο,δεν ξερω πως θα αντεξω μεχρι τοτε,ειμαι ερωτευμενη με τα παχουλα του μπρατσακια και το μικρο πατουσακι που φενεται στον υπερηχο,εχω σοβαρο προβλημα :oops::oops::oops:!Μου εκανε εναν υπερηχο που δειχνει τις λεπρομερειες 4d οχι τον απλο 3d και φανηκαν κοιλιτσες και μαγουλιθρες,αλλα εβαλε το χερακι μπροστα και δεν ειδαμε φατσουλα,αν και ειναι τοσο μικρο που δεν εχει ακομα χαρακτηριστικα μωρου.Ειδες,δωσε θαρρος στο χωριατη να σου μιλαει μια ωρα για το μωρο του...χαχα!

δυστυχως σε να μηνα θα ξαναπαω για υπερηχο,δεν ξερω πως θα αντεξω μεχρι τοτε,ειμαι ερωτευμενη με τα παχουλα του μπρατσακια και το μικρο πατουσακι που φενεται στον υπερηχο,εχω σοβαρο προβλημα :oops::oops::oops:!Μου εκανε εναν υπερηχο που δειχνει τις λεπρομερειες 4d οχι τον απλο 3d και φανηκαν κοιλιτσες και μαγουλιθρες,αλλα εβαλε το χερακι μπροστα και δεν ειδαμε φατσουλα,αν και ειναι τοσο μικρο που δεν εχει ακομα χαρακτηριστικα μωρου.Ειδες,δωσε θαρρος στο χωριατη να σου μιλαει μια ωρα για το μωρο του...χαχα!

Και που να δεις τον υπέρηχο της ντοπλερ στο τρίτο τρίμηνο που σου δίνει ο γιατρός έγχρωμη φωτογραφία του μωρού! Μου είχε δώσει της κόρης μου και είδα μεγάλα μαγουλακια! Λέω εντάξει δικό μας παιδάκι είναι, μιας που και οι δύο έχουμε τα μαγουλάκια μας!!! Και μόλις γεννήθηκε το μωρό μου, τότε είδα και τις υπόλοιπες ομοιότητες με εκείνη την φωτογραφία!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...