Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Losr είπε:

Εγώ πάντως όσο παρακολουθώ το θέμα και διαβάσω γενικά όσα γράφονται εδώ καταλήγω ότι τελικά είναι και θέμα τύχης, θεού δεν ξέρω πως να το εκφράσω. Πάντως ότι και να κάνεις υπάρχει και ένας παράγοντας που δεν μπορείς να τον ελέγξεις και όσο περνάει ο καιρός το νιώθω. Ίσως να είχε δίκιο και εκείνος ο γιατρός που μου είχε πει τότε ότι αυτές που είναι Γιόλο έχουν και παιδιά. Και έχω αρχίσει και το πιστεύω ότι όσο το πολύ ψάχνεις η το κυνηγάς γίνεται πιο δύσκολο.

Έτσι ακριβώς.. παίρναμε βιταμίνες, πήγαινα διαιτολόγο, περπατούσα, όλα πήγαιναν στραβά. Τα καλύτερα έμβρυα τα πήρα 40+ όντας υπέρβαρη, μες στο άγχος, και τρώγοντας γλυκό κάθε μέρα. Μικροβίωμα 12% γαλακτοβακιλλοι, κοιλιά μέσα κακό χάλι από συμφυσεις κι υδροσαλπιγγα, κι όμως τότε ήρθε το θετικό αποτέλεσμα (εννοείται έκανα απολίνωση τη σάλπιγγα). 

Τείνω κι εγώ στο ότι είναι σε πολύ μεγάλο ποσοστό και θέμα τύχης, εκτός κι αν υπάρχει κάποιο πολύ συγκεκριμένο προβλημα που δεν ξεπερνάται.

Καλό σκ σε όλες! Έρχεται καλοκαιράκι σιγά σιγά😍

• Μου αρέσει 1

Ποσες δεν κανουν ή δεν γνωρίζουν για την ωορηξια τους?

Ωορηξια δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο???  

76

1. 1. Ωορηξια δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο???

• ΑΚΑΝΟΝΙΣΤΟΣ ΚΥΚΛΟΣ
    • ΠΟΛΥΚΥΣΤΙΚΈΣ ΩΟΘΗΚΕΣ
    • ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΩΟΡΗΞΙΑ

Recommended Posts

Μακάρι! το γρηγορότερον και χάριν έχει δεν λένε; :-)

έχω το σύνδρομο, ήπιο μάλλον χωρίς ακραίες "αναφορές" και ακόμη παλεύω να βγάλω μια άκρη. Εστω να μείνω έγκυος κι ας μην καταλάβω ποτέ μου το πως και το γιατί!

τεστ χρησιμοποιείς; για την ωορρηξία; μπορεί να βοηθηθείς αν βαριέσαι τους υπερήχους..

Χρησιμοποιησα τον Νοεμβριο-Δεκεμβριο αλλα με αγχωνουν παρα πολυ....

Προτιμω να περιμενω να ερθει μονο του....

Μονο που αυτη τη φορα οταν ερθει να μεινει....

jPnnp3.png

P92Ip3.png

• 3 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Συγχαρητήρια Μαριμπελ! μια καλή και τελειόμηνη εγκυμοσύνη να έχεις! Θέλω τόσο πολύ να πιστέψω ότι το Ινοφέρτ κάνει θαύματα στην περίπτωσή μας... Πολλές ευχές σε όλες! Μαράκι 27, πολλούς χαιρετισμούς !!!!

ΚΑταρχάς συγχαρητήρια στην εγκυούλα μας!!!!

Present Μου, εγώ τα παράτησα όλα και απογοητεύτηκα είναι η αλήθεια... είχα κάνει 5 κύκλους με κλομιφένη και τίποτα.... δεν ξέρω πως να προχωρήσω πλέον. Μια φίλη μου θα κάνει εξωσωματική και το σκέφτομαι και γω αλλά και πάλι δεν είμαι σίγουρη..... νιώθω χαμένη!!!! εύχομαι τα καλύτερα για σένα και όλες τις κοπέλες!!!

έλα βρε Μαράκι, μπήκα μετά από καιρό και σε ξαναβρίσκω! Μην σε παίρνει κορίτσι μου από κάτω,, μπορεί να θέλεις λίγο χρόνο για να μην επικεντρώνεσαι αρκετά στο καυτό "θεμα", να ξεκουραστείς, να κάνεις τις διακοπές σου, να μην το σκέφτεσαι και κυρίως να μη στενοχωριέσαι! κι εγώ τα έχω περάσει και ξεπεράσει όλα τα στάδια. Κι εγώ 6 κύκλους με σερπαφάρ και τελευταία και με σπερματέγχυση και τίποτε! Κι ενώ όλα κατά τα άλλα φαίνονται καλά! Ακόμη και πολυκυστική εικόνα δεν φαίνεται πλέον στον υπέρηχο! Οπότε τι μένει; Έχει πέσει πολύ ταλαιπωρία και όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην εξωσωματική...μέχρι εκεί μου μένει να το πάρω απόφαση και απλά να την πάρω ήρεμα. ίσως και να επαναλάβω μια σπερματέγχυση. Κάνε κι έναν 6ο κύκλο με κλομιφαίνη αφού έχεις το περιθώριο (εγώ όπως βλέπεις τα εξάντλησα όλα) και δεν ξέρεις ποτέ! Για σπερματέγχυση δεν το σκέφτεσαι καθόλου;

qouUp3.png76k7p2.png

147.gif

έλα βρε Μαράκι, μπήκα μετά από καιρό και σε ξαναβρίσκω! Μην σε παίρνει κορίτσι μου από κάτω,, μπορεί να θέλεις λίγο χρόνο για να μην επικεντρώνεσαι αρκετά στο καυτό "θεμα", να ξεκουραστείς, να κάνεις τις διακοπές σου, να μην το σκέφτεσαι και κυρίως να μη στενοχωριέσαι! κι εγώ τα έχω περάσει και ξεπεράσει όλα τα στάδια. Κι εγώ 6 κύκλους με σερπαφάρ και τελευταία και με σπερματέγχυση και τίποτε! Κι ενώ όλα κατά τα άλλα φαίνονται καλά! Ακόμη και πολυκυστική εικόνα δεν φαίνεται πλέον στον υπέρηχο! Οπότε τι μένει; Έχει πέσει πολύ ταλαιπωρία και όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην εξωσωματική...μέχρι εκεί μου μένει να το πάρω απόφαση και απλά να την πάρω ήρεμα. ίσως και να επαναλάβω μια σπερματέγχυση. Κάνε κι έναν 6ο κύκλο με κλομιφαίνη αφού έχεις το περιθώριο (εγώ όπως βλέπεις τα εξάντλησα όλα) και δεν ξέρεις ποτέ! Για σπερματέγχυση δεν το σκέφτεσαι καθόλου;

Present Μου, από ότι θυμάμαι είχες πολυκυστικές και τώρα έφυγαν ???? βοήθησε λες το ινοφερτ??? εγώ το σταμάτησα και αυτό... ο άντρας μου λέει να το πάρα ξανά. έχω να αδιαθετήσω 3 μήνες.... ό κύκλος μου είναι χάλια μαύρα.

Και συ ταλαιπωρήθηκες πολύ βρε κορίτσι μου και μπράβο σου που είσαι θετική!!!! σπερματέγχυση δεν έκανα και η αλήθεια είναι ότι ίσως πρέπει να δοκιμάσω.... η εξωσωματική είναι μια διαδικασία στην οποία πρέπει να μαζέψεις ένα κάρο εξετάσεις να κλείσεις ραντεβού στην επιτροπή στην Θεσσ/κη (η πιο κοντινή σε μας πόλη), το ραντεβού κάνει γύρω στο 4μηνο... θέλει πολλή υπομονή και πολλά έξοδα! το κράτος γενικώς δεν βοηθάει οικονομικά τα υπογόνιμα ζευγάρια γιατί μάλλον θέλουν να μας εξαφανίσουν σαν λαό... είχα χαθεί και δεν έμπαινα στο φόρουμ γιατί με είχε πάρει από κάτω... τώρα ξεκινάμε δυναμικά και θέλω να μαθαίνω και τα δικά σου τα νέα, όποια κι αν είναι αυτά!!!! και ότι αποφάσεις παίρνεις, τουλάχιστον να βοηθιόμαστε ψυχολογικά!!!! :D;)

καλησπερα κοριτσια,τι κανετε?λοιπον σας ειχα γραψει πως θα επερνα ινοσιτολη και φυλλικο οξυ για να κανω μονη μου το σκευασμα ινοφερτ για το οποιο ειδα οτι μιλατε...τα αποτελεσματα ηταν τον πρωτο μηνα ενα μικρο ωαριο που εσκασε προωρα και περιοδο χωρις χαπια και τον δευτερο μηνα εγκυμοσυνη.ειμαι στις 12 βδομαδες τωρα και ελπιζω να φτασω μεχρι το τελος με τη βοηθεια του Θεου,πολυ ανχος τι να πω!!!θελω να πω πως πανω απο ολα ο Θεος αλλα αν εχετε προβλημα σαν το δικο μου θα σας βοηθησει η ινοσιτολη και δεν εχει παρενεργειες γιατι εγω την περνω και τωρα που ειμαι εγκυος με την παροτρινση του γιατρου φυσικα,αφου μειωνει τις αρνητικες παρενεργιες που εχουν οι πολυκυστικες στην εγκυμοσυνη.εγω δν εκανα ποτε οωρηξια,οποτε χειροτερο απο εμενα δεν εχει,μετα απο 2 αποτυχιμενες σπερματενχυσεις πηρα την ινοσιτολη και κλομιφενη και ειδα ωαριο.διαβασα μια κοπελα που θελει να παει κατευθειαν για εξωσωματικη,επειδη παλευω 18 χρονια με την κατασταση μου,θα την συμβουλευα να μην παει και να δοκιμασει σπερματενχυση πρωτα,γιατι και να μην μεινει τα φαρμακα μου δοθηκε η εντυπωση πως ρυθμιζουν το συστημα μας!συγνωμη για το μεγαλο μηνυμα αλλα ηθελα τοσο πολυ να σας δωσω κουραγιο γιατι εμενα δεν μου εδεινε ελπιδα κανενας γιατρος με ειχαν ξεγραμμενη στο θεμα μητροτητας!!να τελειωσω λεγοντας πως βασανιστηκα αρκετα αλλα καταλαβα πως οτι περασα τα επετρεψε ο Θεος για να φτασω εδω που ειμαι σημερα και τον ευχαριστω...!

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια,τι κανετε?λοιπον σας ειχα γραψει πως θα επερνα ινοσιτολη και φυλλικο οξυ για να κανω μονη μου το σκευασμα ινοφερτ για το οποιο ειδα οτι μιλατε...τα αποτελεσματα ηταν τον πρωτο μηνα ενα μικρο ωαριο που εσκασε προωρα και περιοδο χωρις χαπια και τον δευτερο μηνα εγκυμοσυνη.ειμαι στις 12 βδομαδες τωρα και ελπιζω να φτασω μεχρι το τελος με τη βοηθεια του Θεου,πολυ ανχος τι να πω!!!θελω να πω πως πανω απο ολα ο Θεος αλλα αν εχετε προβλημα σαν το δικο μου θα σας βοηθησει η ινοσιτολη και δεν εχει παρενεργειες γιατι εγω την περνω και τωρα που ειμαι εγκυος με την παροτρινση του γιατρου φυσικα,αφου μειωνει τις αρνητικες παρενεργιες που εχουν οι πολυκυστικες στην εγκυμοσυνη.εγω δν εκανα ποτε οωρηξια,οποτε χειροτερο απο εμενα δεν εχει,μετα απο 2 αποτυχιμενες σπερματενχυσεις πηρα την ινοσιτολη και κλομιφενη και ειδα ωαριο.διαβασα μια κοπελα που θελει να παει κατευθειαν για εξωσωματικη,επειδη παλευω 18 χρονια με την κατασταση μου,θα την συμβουλευα να μην παει και να δοκιμασει σπερματενχυση πρωτα,γιατι και να μην μεινει τα φαρμακα μου δοθηκε η εντυπωση πως ρυθμιζουν το συστημα μας!συγνωμη για το μεγαλο μηνυμα αλλα ηθελα τοσο πολυ να σας δωσω κουραγιο γιατι εμενα δεν μου εδεινε ελπιδα κανενας γιατρος με ειχαν ξεγραμμενη στο θεμα μητροτητας!!να τελειωσω λεγοντας πως βασανιστηκα αρκετα αλλα καταλαβα πως οτι περασα τα επετρεψε ο Θεος για να φτασω εδω που ειμαι σημερα και τον ευχαριστω...!

Καλημέρα!!!

όταν ακούω περιστατικά παρόμοια με το δικό μου παίρνω πολύ θάρρος και σευχαριστούμε που το μοιράζεσαι μαζί μας!!! Καλή και τελειόμηνη εγκυμοσύνη σου εύχομαι και να πάνε όλα καλά!!!!!

τελικά ρε κορίτσια η ινοσιτόλη κάνει θαύματα.....

starkieser, και γω δεν κάνω ωορρηξία χωρίς χάπια.... απλά γενικώς και οι γιατροί έχω την εντύπωση ότι δεν μας κατευθύνουν και πολύ.. εγώ προσωπικά νιώθω χαμένη στο διάστημα πάνω στο θέμα απόκτησης μωρού!

Καλημέρα!!!

όταν ακούω περιστατικά παρόμοια με το δικό μου παίρνω πολύ θάρρος και σευχαριστούμε που το μοιράζεσαι μαζί μας!!! Καλή και τελειόμηνη εγκυμοσύνη σου εύχομαι και να πάνε όλα καλά!!!!!

τελικά ρε κορίτσια η ινοσιτόλη κάνει θαύματα.....

starkieser, και γω δεν κάνω ωορρηξία χωρίς χάπια.... απλά γενικώς και οι γιατροί έχω την εντύπωση ότι δεν μας κατευθύνουν και πολύ.. εγώ προσωπικά νιώθω χαμένη στο διάστημα πάνω στο θέμα απόκτησης μωρού!

Αν εμεινα εγω εγκυος μπορουνε ολες.δεν ειναι οτι εκανα ωορηξια με χαπια,μαλλον δεν τα ειπα καλα,δεν εκανα καθολου,επερνα χαπια απλα για να εχω περιοδο,εχω κατσει και 4 χρονια χωρις περιοδο γιατι με ειχαν πειραξει τα χαπια και δεν μπορουσα να παρω.Ωορηξια εκανα πρωτη φορα με τα φαρμακα της σπερματενχυσης.Για αυτο σας λεω,αν εγω καταφερα να παλεψω με γιατρους,κακοτυχια και χαλια ψυχολογια για 18 χρονια και καταφερα να εχω αποτελεσμα,τοτε ο μονος τροπος μια γυναικα να μην κανει μωρο ειναι να μην εχει μητρα!Θα κανετε μωρο ολες,απλα μην το απετειτε να ερθει οταν εσεις το θελετε,εκει την παταμε ολες,αχ Θεε μου να πιασω αυτη τη φορα και να πιασω αυτη τη φορα,μην το σκεφτεστε καν,να λετε οταν ειναι να ερθει θα ερθει και αν δεν ερθει πρακαλεστε για δυναμη ψυχης.Τωρα θα μου πειτε,ναι εσυ εμεινες και τα λες,αυτο ειναι το θεμα,μολις εκατσα και ειπα στον εαυτο μου,τελος οτι ηταν να κανεις το εκανες ας μου δωσει ο Θεος δυναμη να αντεξω χωρις μωρο,τοτε ηρθε το μωρακι.Και αν νομιζει καποια οτι τελειωσα μετα ψυχολογικα μου,κανει λαθος,καθε μερα φοβαμαι μην ξυπνησω και δεν ειναι στην κοιλια μου,η παω για υπερηχο και μου πουνε,λυπαμε αλλα δεν ζει.Οταν τοσα χρονια σου εχουν περασει οι γιατροι και οι συγγενεις τον τιτλο της αχρηστης δυσκολα τον αποβαλεις.Μην κανετε σε κανεναν το χατηρι να σας ριξει και αν δεν γινει καποια μαμα δεν παυει να ειναι ενας υπεροχος και μοναδικος ανθρωπος που μπορει να προσφερει πολλα.Η ταμπελα "ή μανα ή αχρηστη" πρεπει να πεθανει καποια στιγμη...Αχ τα ειπα και ξελαφρωσα!!!

Αν εμεινα εγω εγκυος μπορουνε ολες.δεν ειναι οτι εκανα ωορηξια με χαπια,μαλλον δεν τα ειπα καλα,δεν εκανα καθολου,επερνα χαπια απλα για να εχω περιοδο,εχω κατσει και 4 χρονια χωρις περιοδο γιατι με ειχαν πειραξει τα χαπια και δεν μπορουσα να παρω.Ωορηξια εκανα πρωτη φορα με τα φαρμακα της σπερματενχυσης.Για αυτο σας λεω,αν εγω καταφερα να παλεψω με γιατρους,κακοτυχια και χαλια ψυχολογια για 18 χρονια και καταφερα να εχω αποτελεσμα,τοτε ο μονος τροπος μια γυναικα να μην κανει μωρο ειναι να μην εχει μητρα!Θα κανετε μωρο ολες,απλα μην το απετειτε να ερθει οταν εσεις το θελετε,εκει την παταμε ολες,αχ Θεε μου να πιασω αυτη τη φορα και να πιασω αυτη τη φορα,μην το σκεφτεστε καν,να λετε οταν ειναι να ερθει θα ερθει και αν δεν ερθει πρακαλεστε για δυναμη ψυχης.Τωρα θα μου πειτε,ναι εσυ εμεινες και τα λες,αυτο ειναι το θεμα,μολις εκατσα και ειπα στον εαυτο μου,τελος οτι ηταν να κανεις το εκανες ας μου δωσει ο Θεος δυναμη να αντεξω χωρις μωρο,τοτε ηρθε το μωρακι.Και αν νομιζει καποια οτι τελειωσα μετα ψυχολογικα μου,κανει λαθος,καθε μερα φοβαμαι μην ξυπνησω και δεν ειναι στην κοιλια μου,η παω για υπερηχο και μου πουνε,λυπαμε αλλα δεν ζει.Οταν τοσα χρονια σου εχουν περασει οι γιατροι και οι συγγενεις τον τιτλο της αχρηστης δυσκολα τον αποβαλεις.Μην κανετε σε κανεναν το χατηρι να σας ριξει και αν δεν γινει καποια μαμα δεν παυει να ειναι ενας υπεροχος και μοναδικος ανθρωπος που μπορει να προσφερει πολλα.Η ταμπελα "ή μανα ή αχρηστη" πρεπει να πεθανει καποια στιγμη...Αχ τα ειπα και ξελαφρωσα!!!

Τα ειπες ολα γλυκια μου!!!!!ουαου!!!!!!!!!!Η ρετσινια της αχρηστης...:evil:

Τα περιγράφεις και τα λες όπως ακριβαίνουν συμβαίνουν τα πράγματα!!!!!

Τώρα δηλαδή έμεινες έγκυος χωρίς χάπια???? και εγώ δεν κάνω καθόλου ωορρηξία, ούτε έχω περίοδο χωρίς χάπια!!! έκανα 5 μήνες κλομιφένη και δεν έμεινα... τους 2 πρωτους με κλομιφένη δεν έκανα ωορρηξία, ουσιαστικά 3 μήνες ήταν οι προσπάθειες... χτες πήγα έκανα υπέρηχο και θα πάρω και πάλι κλομιφένη και θα δοκιμάσω σπερματέγχυση αυτό το μήνα για πρωτη φορά... και 6ο μήνα κλομιφένης !!

Τα περιγράφεις και τα λες όπως ακριβαίνουν συμβαίνουν τα πράγματα!!!!!

Τώρα δηλαδή έμεινες έγκυος χωρίς χάπια???? και εγώ δεν κάνω καθόλου ωορρηξία, ούτε έχω περίοδο χωρίς χάπια!!! έκανα 5 μήνες κλομιφένη και δεν έμεινα... τους 2 πρωτους με κλομιφένη δεν έκανα ωορρηξία, ουσιαστικά 3 μήνες ήταν οι προσπάθειες... χτες πήγα έκανα υπέρηχο και θα πάρω και πάλι κλομιφένη και θα δοκιμάσω σπερματέγχυση αυτό το μήνα για πρωτη φορά... και 6ο μήνα κλομιφένης !!

εγω προσπαθουσα 5 χρονια για μωρο αλλα το προβλημα μου το ηξερα απο τα 12 οποτε ημουνα πρωτη φιρμα στα ιατρεια,εξετασεις και παλι εξετασεις και συμπερασμα κανενα.συνδρομο πολυκυστικων βαριας μορφης.μου δωσαν αντισυληπτικα και εξω απο την πορτα.οταν θελησα να κανω παιδι ολοι με τη μια μου ειπαν εξωσωματικη και αν θα τα καταφερω γιατι δεν κανω και ωορηξια.εγω ειπα να προσπαθησω με κλομιφενη πρωτα,αλλα δεν εκανα ωαριο.το πηρα αποφαση και ειπα για σπερματενχυση.την πρωτη φορα επιασα αλλα το χασαμε σχεδον αμεσως και την δευτερη εκανα υπερδιεγερση και με το ζορι δεν με κλεισανε στο νοσοκομειο για κανενα μηνα.τωρα εγω πιστευω πως το σοκ που επαθαν οι ωοθηκες απο ολο αυτο λιγο τις εβαλε σε μια σειρα.αρχισα να περνω ινοσιτολη με φυλλικο οξυ και ειχα τον πρωτο μηνα ενα μικρο ωαριο χωρις χαπια χωρις τιποτα και μετα περιοδο μονη μου.τον επομενο ειπα να δοκιμασω και κλομιφενη,εκανα μια ωορηξια τουμπανη και εμεινα εγκυος με μια μονο επαφη κυριολεκτικα.να σημειωσω πως ολα αυτα θεωρω πως δεν ηταν τυχαια.πως μου τα εστειλε ο Θεος για να εχω αυτο το αποτελεσμα.προσωπικα δεν πιστευω πως τα θαυματα γινονται με μαγικα ραβδακια σε μια μονο μερα,αλλα θεωρω πως ο Θεος σου δινει καποιες δοκιμασιες για να σε φτασει εκει που πρεπει...ελπιζω να μην τα ειπα πολυ μπερδεμενα...

Διαφημίσεις

Καλησπέρα στα κορίτσια, να είστε όλες πολύ καλά! starkieser με τις ευχές μας να έχεις την πιο τέλεια εγκυμοσύνη! Η εμπειρία σου είναι γεμάτη με θετικότητα και τα λόγια που μας είπες δίνουν μεγάλο κουράγιο, να ξέρεις. όλα θα πάνε καλά και σε λίγο καιρό, πρώτα ο Θεός θα κρατάς ένα υγιέστατο παιδάκι! Αυτή είναι μια ευχή για όλες μας!

Είτε συμβεί τώρα ή σε 6 μήνες, σε ένα ή σε δυο χρόνια, να αξιωθούμε να γίνουμε μανούλες. Κι αν πάλι δεν γίνουμε και ο Θεός έχει άλλα σχέδια, φυσικά δεν θα είμαστε "άχρηστες" για/στην κοινωνία όσο θα συμμετέχουμε στην κοινωνία με ο,τι δυνατότητες έχει η καθεμιά μας, και πάλι άξιες θα είμαστε, αυτό πιστεύω.

Μαράκι, πολύ χαίρομαι βρε κορίτσι, εδώ θα είμαστε και θα τα λέμε!Να βοηθιόμαστε και ψυχολογικά γιατί και αυτό χρειάζεται. Και να λέμε και καμια πληροφορία παραπάνω! όπως έμαθα από το φόρουμ για το ινοφερτ, περισσότερα μυαλά, τόσο το καλύτερο!

Κι εμένα πιθανολογώ ότι πράγματι με βοήθησε η ινοσιτόλη, οπότε ναι ενθαρρύνω να το ξαναπάρεις κι εσύ μαζί με την κλομιφαίνη! Εσύ δεν είδες διαφορά;

Τα δικά μας. Εμείς πήγαμε σε νέο γιατρό στον οποίο μάλλον θα καταλήξουμε, και από την εικόνα που εκείνος είδε για πρώτη φορά στον υπέρηχο μας είπε ότι "ανήκουμε στην κατηγορία της ανεξήγητης υπογονιμότητας!" Με άλλα λόγια για συνεχόμενο 3ο κύκλο -φτου φτου φτου-καθαρές οι ωοθήκες!

θυμισέ μου Μαράκι, σαλπιγγογραφία και σπρομοδιάγραμμα έχετε κάνει έτσι;

καλό βράδυ και να τα λέμε κορίτσια μου!

qouUp3.png76k7p2.png

147.gif

Κοριτσάκια μου, καλημέρα!

Present, Μου δεν έχω κάνει ούτε σάλπιγγογραφία, ούτε σπερμοδιάγραμμα. Μήπως η γιατρός μου είναι λίγο επιπόλαιη??? Δεν ξέρω... μάλλον την επόμενη φορά που θα πάω μερίπου σε 10 μέρες για έλεγχο ωορρηξίας θα της πω....

Δηλαδή με το ινοφερτ σου καθάρισαν οι ωοθήκες σου???? εγώ τα ξεκίνησα σήμερα, είχα μερικά στο σπίτι.... και γω τότε ενώ δεν έκανα ωορρηξία με την κλομιφένη, σε συνδυασμό με ίνοφερτ έκανα... αρα με βοήθησαν!!!

Εσύ τώρα με τον καινουργιο γιατρό σου, τι σχεδιάζετε να κάνετε???? τι σου προτείνει????? Ποιο είναι το επόμενο βήμα σας????

Κορίτσια, το θέλω τόσο πολύ.... όπως και σεις (είμαι σίγουρη), τώρα πήρα πάλι τα πάνω μου και λέω θα προσπαθήσω... απλά και το οικονομικό θέμα είναι ζόρικο, πολλά χρήματα για υπερήχους, τώρα με τη σπερματέγχυση, θέλει γύρω στα 300 ευρώ... και είναι ένας παράγοντας τα λεφτά που λίγο μας κόβουν τα φτερά...

Γεια σας κορίτσια! Μόλις γράφτηκα στο καφέ!

Διάβασα τις ιστορίες σας και βλέπω πόσο ταλαιπωρούνται αρκετές κοπέλες και πως ευτυχώς υπάρχουν και ευτυχείς καταλήξεις!!!

Να σας πω και εγώ την ιστορία μου:

Από μικρή είχα μεγάλους ασταθείς κύκλους, μπορεί να πέρναγαν και 2-3 μήνες χωρίς περίοδο, ψαχνόμουν σε γιατρούς και ποτέ δεν μου ανέφεραν οτιδήποτε για πολυκυστικές. Την αστάθεια της περιόδου την είχα αποδώσει στην εναλλαγή του βάρους μου (πάχαινα χειμώνα και αδυνάτιζα καλοκαίρι) και στο άγχος. Επαιρνα μόνο τα πριμολουτ για να αδιαθετώ χωρίς να περνούν περισσότερες από 45 μέρες ανάμεσα στις περιόδους. Μετά τα 25 μου όμως τα κιλά που έπαιρνα το χειμώνα, δεν έφευγαν το καλοκαίρι και συσσωρεύονταν χωρίς να μπορώ να αδυνατίσω! Στα 30,5 παντρεύτηκα και αμέσως βάλαμε μπρος για παιδί! Έμεινα έγκυος σε 1,5 μήνα προσπαθειών με φυσική σύλληψη και χωρίς φάρμακα!!! Τότε από την τελευταία μου περίοδο είχαν περάσει 35 μέρες κάνω τεστ πρεντικτορ αρνητικό. Όμως κάτι μέσα μου μου έλεγε μην πάρω ακόμη τα πριμολουτ. Ξανακάνω τεστ μετά από μία εβδομάδα και βγήκε θετικό!!!:D Έτσι χωρίς δυσκολία και σε μια περίοδο ευτυχισμένη της ζωής μου (νιόπαντρη) απέκτησα την κόρη μου το 2009!!!

Μετά την γέννα και τον θηλασμό 7 μηνών, είχαν περάσει τουλάχιστον 10 μήνες και η περίοδος άφαντη!!! Και έπαιρνα κιλά!!! (κατά την εγκυμοσύνη πήρα μόνο 6 κιλά, μολις γέννησα έχασα 15 και μετα τους επόμενους μηνες παχαινα δίχως αλλαγή διατροφικών συνηθειών.) Πάω στον γυναικολόγο που με ξεγέννησε, και τότε στα 32+ μου αναφέρει για πρώτη φορά τις πολυκυστικές! Του λέω μήπως αυτές φταίνε για την αυξηση βάρους κλπ. Τίποτα αυτός, δεν έδωσε σημασία. Αλλάζω γιατρό, κάνω εξετάσεις και διαγνώστηκα με σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών και αντίσταση στην ινσουλίνη. Ξεκινώ από αρχές του 2011 τα αντισυλληπτικά Gynofen35 και τα glucophage. Με διατροφή έχασα καμιά 12αρια κιλά. Περίοδος τακτικότατη ανά 28ημέρες και μενω σταθερή στο βάρος παρόλου που δεν κάνω διατροφή. Σταμάτησα 4-5 μήνες τα αντισυλληπτικά και η περίοδος πάλι άτακτη και έπαιρνα πάλι βάρος.

Τώρα από τέλος Ιανουρίου 2013 σταμάτησα τα αντισυλληπτικά για 2η εγκυμοσύνη. Όμως ο γιατρός μου λέει οτι δεν κάνω συνέχεια ωορρηξίες. Παίρνω 3 μήνες σίδηρο λόγω χαμηλής φεριτίνης και φολλικό οξύ. Μου συνέστισε και τα ινοφερτ (2φακ/ ημέρα απί 1η μέρα κύκλου έως την ωορρηξία)και τα πίνω από Μαϊο. Προσπαθήσαμε σε 2 κύκλους με κλομιφαίνη (Μάϊο και Ιούνιο). Στον πρώτο έκανα 1 ωάριο, έκανα πρεγνυλ, προγραμματισμένες επαφές, πήρα και ουτρπτζεσατν και σαλοσπίρ αλλά δεν έμεινα έγκυος. Στον δεύτερο κύκλο, πήγα στον γιατρό την 12η μερα και δεν είχα κανένα ωάριο.Μου είπε να πάρω πριμολουτ για να αδιαθετήσω αρχές Ιουλίου.

Μου είπε να μην ξαναπάρω κλομιφαίνη σε 3ο κύκλο για να μην λεπτύνει το ενδομήτριο και να κάνω ενέσιμη θεραπεία που κοστίζει περίπου 250? ανά κύκλο και ότι για να τα πάρω από εοπυυ, πρεπει να περάσω από επιτροπή.

Ένα ακόμη πρόβλημα είναι ότι επιθυμούσα να έχω καταφέρει εγκυμοσύνη μέχρι αρχές Αυγούστου για να έχω τα 200 ένσημα μέχρι την πιθανή ημερομηνία τοκετού και να δικαιούμαι τα επιδόματα μητρότητας...

Όλα αυτά συμβαίνουν στην ζωή μας που μετά το 2010 έχει αλλάξει, με μία απόλυση, με δυσκολίες οικονομικές, έχοντας φτάσει σχεδόν τα 36 και με άγχος πολύ...

Μέσα στον Ιούλιο θα κάνουμε σαλπιγγογραφία και σπερμοδιάγραμμα για πρώτη φορά και οι δύο μας. Πώς να κινηθώ;;;

Θα πάω και σε άλλο γιατρό για 2η γνώμη...

Σας ζάλισα με τα δικά μου...Αλλά αν θέλετε να πείτε την γνώμη σας, καλοδεχούμενη!!!

Hλιοβασίλεμα, καλως ήρθες στην παρέα μας!!!

Τελικά οι πολυλυστικές ωοθήκες ταλαιπωρούν πάρα πολλές γυναικες..... και ειλικρινά και γω δεν ήξερα ότι είμαστε τόσες πολλές... εγώ από τα 12 που μου ήρθε 1η φορά περίοδος είχα άστατο κύκλο, όσο μεγάλωνα γινόταν χειρότερα τα πράγματα!! και κανένας δεν μου έλεγε που οφείλονταν αυτό. τα τελευταία χρόνια το έμαθα.

Είσαι τυχερή που η πρώτη σου εγκυμοσύνη ήρθε τόσο εύκολα και χωρίς γιατρούς και τα σχετικά.

Τώρα όσον αφορά το τι να κάνεις αυτή τη στιγμή, θα κάνεις αυτό που σου προτείνει ο γιατρός σου. δηλαδή η κλομιφένη επηρέασε αρνητικά το ενδομήτριό σου???? οι ενέσεις δεν θα κάνουν το ίδιο??? αυτό δεν το γνωρίζω για να σε βοηθήσω.

Σκεφτόμουν και γω για ενέσεις ώστε να κάνω περισσότερα ωάρια σε κάθε κύκλο, αλλά όταν άκουσα τις τιμές και ότι περνάς επιτροπή, το άφησα! και για να περάσεις επιτροπή από ότι ξέρω πρέπει να έχεις σαλπιγγογραφία και σπερμοδιάγραμμα...

Γεια σας κορίτσια! Μόλις γράφτηκα στο καφέ!

Διάβασα τις ιστορίες σας και βλέπω πόσο ταλαιπωρούνται αρκετές κοπέλες και πως ευτυχώς υπάρχουν και ευτυχείς καταλήξεις!!!

Να σας πω και εγώ την ιστορία μου:

Από μικρή είχα μεγάλους ασταθείς κύκλους, μπορεί να πέρναγαν και 2-3 μήνες χωρίς περίοδο, ψαχνόμουν σε γιατρούς και ποτέ δεν μου ανέφεραν οτιδήποτε για πολυκυστικές. Την αστάθεια της περιόδου την είχα αποδώσει στην εναλλαγή του βάρους μου (πάχαινα χειμώνα και αδυνάτιζα καλοκαίρι) και στο άγχος. Επαιρνα μόνο τα πριμολουτ για να αδιαθετώ χωρίς να περνούν περισσότερες από 45 μέρες ανάμεσα στις περιόδους. Μετά τα 25 μου όμως τα κιλά που έπαιρνα το χειμώνα, δεν έφευγαν το καλοκαίρι και συσσωρεύονταν χωρίς να μπορώ να αδυνατίσω! Στα 30,5 παντρεύτηκα και αμέσως βάλαμε μπρος για παιδί! Έμεινα έγκυος σε 1,5 μήνα προσπαθειών με φυσική σύλληψη και χωρίς φάρμακα!!! Τότε από την τελευταία μου περίοδο είχαν περάσει 35 μέρες κάνω τεστ πρεντικτορ αρνητικό. Όμως κάτι μέσα μου μου έλεγε μην πάρω ακόμη τα πριμολουτ. Ξανακάνω τεστ μετά από μία εβδομάδα και βγήκε θετικό!!!:D Έτσι χωρίς δυσκολία και σε μια περίοδο ευτυχισμένη της ζωής μου (νιόπαντρη) απέκτησα την κόρη μου το 2009!!!

Μετά την γέννα και τον θηλασμό 7 μηνών, είχαν περάσει τουλάχιστον 10 μήνες και η περίοδος άφαντη!!! Και έπαιρνα κιλά!!! (κατά την εγκυμοσύνη πήρα μόνο 6 κιλά, μολις γέννησα έχασα 15 και μετα τους επόμενους μηνες παχαινα δίχως αλλαγή διατροφικών συνηθειών.) Πάω στον γυναικολόγο που με ξεγέννησε, και τότε στα 32+ μου αναφέρει για πρώτη φορά τις πολυκυστικές! Του λέω μήπως αυτές φταίνε για την αυξηση βάρους κλπ. Τίποτα αυτός, δεν έδωσε σημασία. Αλλάζω γιατρό, κάνω εξετάσεις και διαγνώστηκα με σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών και αντίσταση στην ινσουλίνη. Ξεκινώ από αρχές του 2011 τα αντισυλληπτικά Gynofen35 και τα glucophage. Με διατροφή έχασα καμιά 12αρια κιλά. Περίοδος τακτικότατη ανά 28ημέρες και μενω σταθερή στο βάρος παρόλου που δεν κάνω διατροφή. Σταμάτησα 4-5 μήνες τα αντισυλληπτικά και η περίοδος πάλι άτακτη και έπαιρνα πάλι βάρος.

Τώρα από τέλος Ιανουρίου 2013 σταμάτησα τα αντισυλληπτικά για 2η εγκυμοσύνη. Όμως ο γιατρός μου λέει οτι δεν κάνω συνέχεια ωορρηξίες. Παίρνω 3 μήνες σίδηρο λόγω χαμηλής φεριτίνης και φολλικό οξύ. Μου συνέστισε και τα ινοφερτ (2φακ/ ημέρα απί 1η μέρα κύκλου έως την ωορρηξία)και τα πίνω από Μαϊο. Προσπαθήσαμε σε 2 κύκλους με κλομιφαίνη (Μάϊο και Ιούνιο). Στον πρώτο έκανα 1 ωάριο, έκανα πρεγνυλ, προγραμματισμένες επαφές, πήρα και ουτρπτζεσατν και σαλοσπίρ αλλά δεν έμεινα έγκυος. Στον δεύτερο κύκλο, πήγα στον γιατρό την 12η μερα και δεν είχα κανένα ωάριο.Μου είπε να πάρω πριμολουτ για να αδιαθετήσω αρχές Ιουλίου.

Μου είπε να μην ξαναπάρω κλομιφαίνη σε 3ο κύκλο για να μην λεπτύνει το ενδομήτριο και να κάνω ενέσιμη θεραπεία που κοστίζει περίπου 250? ανά κύκλο και ότι για να τα πάρω από εοπυυ, πρεπει να περάσω από επιτροπή.

Ένα ακόμη πρόβλημα είναι ότι επιθυμούσα να έχω καταφέρει εγκυμοσύνη μέχρι αρχές Αυγούστου για να έχω τα 200 ένσημα μέχρι την πιθανή ημερομηνία τοκετού και να δικαιούμαι τα επιδόματα μητρότητας...

Όλα αυτά συμβαίνουν στην ζωή μας που μετά το 2010 έχει αλλάξει, με μία απόλυση, με δυσκολίες οικονομικές, έχοντας φτάσει σχεδόν τα 36 και με άγχος πολύ...

Μέσα στον Ιούλιο θα κάνουμε σαλπιγγογραφία και σπερμοδιάγραμμα για πρώτη φορά και οι δύο μας. Πώς να κινηθώ;;;

Θα πάω και σε άλλο γιατρό για 2η γνώμη...

Σας ζάλισα με τα δικά μου...Αλλά αν θέλετε να πείτε την γνώμη σας, καλοδεχούμενη!!!

λοιπον ελπιζω να μην θυμωσεις με αυτα που θα πω και να τα παρεις καθαρα σαν δικια μου αποψη και οχι σαν κατι επικριτικιο.εχεις ενα ομορφο μωρακι που στο χαρισε ο Θεος χωρις να σε βαλει σε ταλαιπωρια και σε διαδικασιες που μπικαμε πολλες με επικυνδυνα φαρμακα και πειραματα με γιατρους και διαλεγεις να μπεις απο μονη σου σε αυτες τις διαδικασιες?ξερεις πως ολα αυτα τα φαρμακα αυξανουν το κυνδινο για καρκινους της μητρας και του στηθους και αν ο γιατρος σου δεν ειναι κανενας κολοκυθας θα επρεπε να σε εχει ενημερωσει για αυτο.αν χτυπα ξυλο αρρωστησεις,θελω να σε ρωτησω,θα αξιζει τον κοπο να αφισεις το μωρακι σου με αυτο το τραυμα μονο και μονο για να κανεις ενα ακομα μωρο?το καταλαβαινω να το εκανες ανα δεν ειχες παιδια αλλα τωρα πιο ειναι το νοημα?για πιο λογο ρισκαρεις?δεν σε κρινω προς Θεου,αλλα εγω μολις με το καλο ερθει το μωρο μου θα πω ευχαριστω στο Θεο και αν μου στειλει αλλο εχει καλος αν οχι δεν προκειτε να ξαναβαλω δηλητηρια στον οργανισμο μου.καμια μας πιστευω δε εχει την αυταπατη πως ολα αυτα που κανουμε ειναι ασφαλη και χωρις παρενεργειες και μαλιστα σοβαρες και καμια μας δεν πιστευω πως ειναι τοσο αφελης ωστε να θεωρησει πως οι γιατροι δεν μας λενε την μιση αληθεια!!!ευχομαι να σου πανε ολα καλα,αλλα ευχομαι επισεις να εκτιμησεις αυτα που εχεις και να βαλεις τη ζωη σου πανω απο υπερβολες,γιατι το παιδι σου και ο αντρας σου σε εχουν αναγκη γερη και δυνατη...Αν σε ανδιαφερει η γνωμη μου,κοιτα να ρυθμιζεις την περιοδο σου και ασε την τυχη και το Θεο να σου στειλει ενα μωρο αν ειναι να αποκτισεις και αλλο!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...