Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, little miracle είπε:

δεν ξερω πως το εννοει η bluey , αλλα γενικα απο οσα μου εχουν πει εμενα εικονα ειναι οταν απλα στον υπερηχο φαινονται πολλα ωοθυλακια, ενω συνδρομο οταν συνοδευεται η εικονα απο συγκεκριμενες τιμες στις lh-fsh καθως και συμπτωματολογια (μεγαλοι αστατοι κυκλοι, τριχοφυια, ευκολη αυξηση βαρους με πολυ λιπος η το αντιθετο / ανδρικο φαινοτυπο κτλ)

Δεν έχω καταλάβει την διαφορά αλλά έχω ακούσει όλα αυτά που λες και εσύ και εγώ δεν έχω τίποτα από όλα αυτά απλά φαίνεται στον υπέρηχο πολλά ωοθυλάκια για αυτό λέω πως μάλλον έχω εικόνα και όχι σύνδρομο 

Just now, Blu24 είπε:

Δεν έχω καταλάβει την διαφορά αλλά έχω ακούσει όλα αυτά που λες και εσύ και εγώ δεν έχω τίποτα από όλα αυτά απλά φαίνεται στον υπέρηχο πολλά ωοθυλάκια για αυτό λέω πως μάλλον έχω εικόνα και όχι σύνδρομο 

Και για αυτό μάλλον και η ΑΜΗ μου είναι λίγο πάνω από το όριο 

Ποσες δεν κανουν ή δεν γνωρίζουν για την ωορηξια τους?

Ωορηξια δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο???  

76

1. 1. Ωορηξια δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο???

• ΑΚΑΝΟΝΙΣΤΟΣ ΚΥΚΛΟΣ
    • ΠΟΛΥΚΥΣΤΙΚΈΣ ΩΟΘΗΚΕΣ
    • ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΩΟΡΗΞΙΑ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αναστασία πόσο εβδομάδων είσαι; αν είσαι κοντά στις 7, θα ακούσετε και καρδούλα!!!!!!!!!! τικ τακ!!!!!!!!!!!

Σόφη καλημέρα!!!!!!!!!!

Το όνομά μου δεν σας το αποκαλύπτω δημόσια, γιατί όταν πρωτομπήκα στο φορουμ, είχα εγγραφεί με το μικρό μου ονομα μόνο και σε κάποιο ποστ θέμα που έιχα σχολιάσει και είχε βρεθεί η παιδίατρος της πόλης μου και μου είχε πει οτι διάβασε αυτά που έλεγα και γιατί την αμφισβητώ!!!!!!!!!!

Οκ για το όνομα!!!

Αν υπολογίζω σωστά και το τικεράκι μου επίσης είμαι στις 5w3d!ΤΕΡ 18/7/2013 ωορρηξία 2/8 και περίοδο περίμενα στις 16/8...Τώρα πέρα απο κάποιους υπολογισμούς εδώ στο google που άλλα με βγάζουν 5w άλλα 5w3d δεν ξέρω! :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Αναστασία σου εστειλα π.μ.!!!!!!!!!!!!!!

Κράτα το μυστικό!!!!!!!!!!!!!!!χιχιχιχιχι

Μήνυμα ελήφθη!Χαχχαχαχχα!

Κορίτσια το άλλαξ το ραντεβού και τελικά πάω σήμερα στις 5 το απόγευμα στον γιατρό!!Εύχομαι να είναι όλα καλά!!!

Διαφημίσεις

Μήνυμα ελήφθη!Χαχχαχαχχα!

Κορίτσια το άλλαξ το ραντεβού και τελικά πάω σήμερα στις 5 το απόγευμα στον γιατρό!!Εύχομαι να είναι όλα καλά!!!

Καλη επιτυχια αναστασια,σου ευχομαι να δεις ενα υπεροχο ζουμερο σακουλακι,με ενα εξισου ζουμερο μωρακι μεσα...!

Καλησπέρα κορίτσια!!Χθές κάναμε τον πρώτο μας υπέρηχο!!5w3d,είδαμε σάκο και λεκιθικό ασκό και σε 2 εβδομάδες θα πάμε για να ακούσουμε την καρδούλα μας!!!! :D:D:D:D

Καλησπέρα κορίτσια!!Χθές κάναμε τον πρώτο μας υπέρηχο!!5w3d,είδαμε σάκο και λεκιθικό ασκό και σε 2 εβδομάδες θα πάμε για να ακούσουμε την καρδούλα μας!!!! :D:D:D:D

Μπραβο Αναστασια πολυ ευχαριστα νεα!Χαλαρωσε και απολαυσε το μωρακι σου να μεγαλωνει μεσα σου!Το αγχος ειναι φυσιολογικο σαν νεα μανουλα που εισαι το ειχαμε ολες αλλα μην το παρακανεις!:-D:-D:-Dολα θα πανε καλα!

Διαφημίσεις

Αναστασία μπράβο!!!!!!!!!!!!!! Φαντάζομαι χαμόγελα που κάνατε όταν βλέπατε τον υπέρηχο!!!

Ιοκάστη πώς είσαι; ο μικρός σας;

Εμείς ήσυχα...είμαι 8η μέρα κύκλου σήμερα...θα παω για υπέρηχο αύριο/μεθαύριο να δω μήπως εχω κανα ωαριο...(πήρα και κλομιφαίνη).

Αναστασία μπράβο!!!!!!!!!!!!!! Φαντάζομαι χαμόγελα που κάνατε όταν βλέπατε τον υπέρηχο!!!

Ιοκάστη πώς είσαι; ο μικρός σας;

Εμείς ήσυχα...είμαι 8η μέρα κύκλου σήμερα...θα παω για υπέρηχο αύριο/μεθαύριο να δω μήπως εχω κανα ωαριο...(πήρα και κλομιφαίνη).

Καλησπερα Ηλιοβασιλεμα!

Καλα ειναι το παιδακι μου δοξα το θεο και εγω σε γενικες γραμμες!

Περνω cyclacur και δεν ξερω τι να περιμενω αυτο τον μηνα!Ειχα πολλα υγρα 11 και 12 μερα απο την περιοδο και κατι πονακια δεξια αριστερα ελεγα οτι μεγαλωνει κανενα ωαριο αλλα 14 μερα που με ειδε ο γιατρος μου ειπε οτι δεν εχω κανενα ωαριο, αρα παει και αυτος ο μηνας!

Μακαρι να δεις ενα ωραιο και στρουμπουλο ωαριο, ενα και καλο σου αρκει για το θαυμακι που περιμενεις!:-D:-D:-D

η γοργονα σου τι κανει?συνεχιζει τα μπανακια της!

Ναι , συνεχίζουμε τα μπανάκια μας με πιο αραιό ρυθμο μεν αλλά ακόμη πηγαίνουμε!!!

Και στα μαθήματα κολυμβησης ακόμη την πηγαινω την μικρή και θα κάνουν μαθήματα μέχρι τις 10/9!!!Ήταν πολύ καλή ενέργεια εκμερους ομίλων και εκαναν μαθηματα με προσιτο κοστος σε παιδια απο τον Ιούλιο κ μεχρι τελος καλοκαιριου.

Ενα ωάριο θέλω!!!!!!!!!!! Για να δουμε....

Γεια σας Κορίτσια!!!

Ηλιοβασίλεμα, μακάρι να δεις ένα τέλειο ωάριο!!! αύριο θα πας για υπέρηχο????

Ιοκάστη, cyclacur πόσους μήνες πήρες?? έκανε καθόλου ωορρηξια με αυτα???

Αναστασία, μπράβο κορίτσι μου!!!! τώρα απόλαυσέ το!!!!!

Εγώ αυτό το μήνα ούτε αδιαθετησα από μόνη μου, ούτε πριμολουτ πήρα και δεν περιμένω τίποτα... δεν ελπίζω τίποτα....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...