Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, little miracle είπε:

δεν ξερω πως το εννοει η bluey , αλλα γενικα απο οσα μου εχουν πει εμενα εικονα ειναι οταν απλα στον υπερηχο φαινονται πολλα ωοθυλακια, ενω συνδρομο οταν συνοδευεται η εικονα απο συγκεκριμενες τιμες στις lh-fsh καθως και συμπτωματολογια (μεγαλοι αστατοι κυκλοι, τριχοφυια, ευκολη αυξηση βαρους με πολυ λιπος η το αντιθετο / ανδρικο φαινοτυπο κτλ)

Δεν έχω καταλάβει την διαφορά αλλά έχω ακούσει όλα αυτά που λες και εσύ και εγώ δεν έχω τίποτα από όλα αυτά απλά φαίνεται στον υπέρηχο πολλά ωοθυλάκια για αυτό λέω πως μάλλον έχω εικόνα και όχι σύνδρομο 

Just now, Blu24 είπε:

Δεν έχω καταλάβει την διαφορά αλλά έχω ακούσει όλα αυτά που λες και εσύ και εγώ δεν έχω τίποτα από όλα αυτά απλά φαίνεται στον υπέρηχο πολλά ωοθυλάκια για αυτό λέω πως μάλλον έχω εικόνα και όχι σύνδρομο 

Και για αυτό μάλλον και η ΑΜΗ μου είναι λίγο πάνω από το όριο 

Ποσες δεν κανουν ή δεν γνωρίζουν για την ωορηξια τους?

Ωορηξια δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο???  

76

1. 1. Ωορηξια δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο???

• ΑΚΑΝΟΝΙΣΤΟΣ ΚΥΚΛΟΣ
    • ΠΟΛΥΚΥΣΤΙΚΈΣ ΩΟΘΗΚΕΣ
    • ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΩΟΡΗΞΙΑ

Recommended Posts

Χοριακή δεν μου ζήτησε ο γιατρός!Σκέφτηκα να πάω να κάνω μόνη μου,όμως μετα το μετάνιωσα! :-D

Εννοείτε ο γιατρός σε επιφυλακή!Χαχχαχα!Δόξα το Θεό μέχρι τώρα δεν χρειάστηκε να του τηλεφωνήσω και ελπίζω να μην χρειαστεί μέχρι να πάμε!

Μην ανυσηχεις Αναστασια ολα ειναι φυσιολογικα απο αυτα που περιγραφεις και σε λιγο καιρο θα περασουν και θα εχεις τη μεγαλη σου κοιλιτσα για να χαιδευεις και να καμαρωνεις...Παντως πηγαινε να κανεις χοριακη γιατι πρεπει να δεις την εξελιξει του μωρου σου,δεν ειναι απλα για να δεις αν εισαι εγκυος αλλα και για να δεις αν ολα ειναι καλα...!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα κορίτσια!Εκανα σήμερα χοριακή και η τιμή της είναι 7800..Απο το μικροβιολογικό μου είπανε οτι είναι πάρα πολύ καλή και να μην αγχώνομαι!Τι λέτε?

Καλησπέρα κορίτσια!Εκανα σήμερα χοριακή και η τιμή της είναι 7800..Απο το μικροβιολογικό μου είπανε οτι είναι πάρα πολύ καλή και να μην αγχώνομαι!Τι λέτε?

Στις ποσες μερες καθυστερησης εισαι;;;

Συμπτωματα εχεις;;;Πες μαρη να ξερουμε κι εμεις!!!!!:D:D:D:D

jPnnp3.png

P92Ip3.png

Στις ποσες μερες καθυστερησης εισαι;;;

Συμπτωματα εχεις;;;Πες μαρη να ξερουμε κι εμεις!!!!!:D:D:D:D

Τελευταία περίοδο είχα στις 18/7 :-D

Συμπτώματα έχω:Πονάκια περιόδου και πονάκια στην μέση,πρήστηκε το στήθος όμως δεν με πονάει,πονοκεφάλους που και που,κόπωση και υπνηλία!Αυταααααααα χαχαχαχαχααχχ

Με το καλό και σε εσάς κορίτσια!!!Σας το εύχομαι ολόψυχα!!!

Διαφημίσεις

Τελευταία περίοδο είχα στις 18/7 :-D

Συμπτώματα έχω:Πονάκια περιόδου και πονάκια στην μέση,πρήστηκε το στήθος όμως δεν με πονάει,πονοκεφάλους που και που,κόπωση και υπνηλία!Αυταααααααα χαχαχαχαχααχχ

Με το καλό και σε εσάς κορίτσια!!!Σας το εύχομαι ολόψυχα!!!

Τι κυκλο εχεις;;;Ποτε περιμενες να αδιαθετησεις!!!Βοηθα μαρη λιγοοοοο!!!!!!!!

Οσο για το τικερακι θα πατας εκει που λεει bb code και ψευδοκατιαλλο που δεν θυμαμαι!!!

jPnnp3.png

P92Ip3.png

Χαχαχχαχα!Οκ το διόρθωσα!!! :P:p:p Λοιπόν ο κύκλος μου δεν ήταν σταθερός!Παρακολουθούσα την ωορρηξία με υπέρηχο στο γιατρό και μου είχε πεί πως 14 μέρες μετα την ωορρηξία μας έρχετε περίοδος!Αν έχεις σταθερό κύκλο θα μετράς απο την 1η μέρα περιόδου 14 ημέρες πίσω και θα βλέπεις πότε έκανες ωορρηξία!

Χαχαχχαχα!Οκ το διόρθωσα!!! :P:p:p Λοιπόν ο κύκλος μου δεν ήταν σταθερός!Παρακολουθούσα την ωορρηξία με υπέρηχο στο γιατρό και μου είχε πεί πως 14 μέρες μετα την ωορρηξία μας έρχετε περίοδος!Αν έχεις σταθερό κύκλο θα μετράς απο την 1η μέρα περιόδου 14 ημέρες πίσω και θα βλέπεις πότε έκανες ωορρηξία!

Ναι βρε πουλακι μου αυτα τα ξερω που μου λες...Αλλο σε ρωταω!Ποτε ειχες ωορρηξια τελικα;;;Αφου την παρακολουθουσες με υπερηχο θα το ξερεις!Ποσες μερες καθυστερηση εχεις και εκανες την χοριακη;;;;

jPnnp3.png

P92Ip3.png

Αναστασία Με γεια το τικεράκι σου, άλλαξε το χρώμα από μαυρο σε πιο χαρούμενο!!!!!!!!!χαχαχα

7800 η χοριακή!!! Μπράβο!!! θα κανεις και επαναληπτικη; ποτε; την Δευτερα;;; στο ιδιο το εργαστηριο να πας για αξιοπιστη συγκριση!!!!

Διαφημίσεις

Ναι βρε πουλακι μου αυτα τα ξερω που μου λες...Αλλο σε ρωταω!Ποτε ειχες ωορρηξια τελικα;;;Αφου την παρακολουθουσες με υπερηχο θα το ξερεις!Ποσες μερες καθυστερηση εχεις και εκανες την χοριακη;;;;

Ωορρηξία είχα στις 2/8..είχα υγρά κτλ και το κατάλαβα(είχα παέι στον γιατρό 30/7 και μου είχε πεί το πολύ σε 3 μέρες θα έκανα) και σε επαφή ήρθαμε στις 3/8 & 4/8!Αρα αφου περίοδο περίμενα στις 16/8 (2/8+14 μέρες) σήμερα είναι η 8η μέρα καθυστέρησης!

Αναστασία Με γεια το τικεράκι σου, άλλαξε το χρώμα από μαυρο σε πιο χαρούμενο!!!!!!!!!χαχαχα

7800 η χοριακή!!! Μπράβο!!! θα κανεις και επαναληπτικη; ποτε; την Δευτερα;;; στο ιδιο το εργαστηριο να πας για αξιοπιστη συγκριση!!!!

Λέω να μην κάνω άλλη χοριακή μιας και είναι καλή η τιμή και Τρίτη ή Τετάρτη θα πάω στον γιατρό!

Μπραβο βρε Αναστασία!!! Με το καλό!!!!!!!!

Και σίγουρα τα καλά σου νεα, μας δίνουν χαρά και ελπίδες...

Η PRESENT τί να γίνεται;;;;;;εχει καιρό να μπει...............Ολα καλά να της πηγαίνουν!!!

Ενημερωμένος πίνακας 23/8 από Ηλιοβασίλεμα!!!! Δημιουργός: maria-maraki27

Έγκυες ή ήδη φρεσκομανούλες:

• Anastasia1988--->Φρεσκοεγκυούλα η μικρή της παρέας!!!! θετικό τεστ 21/8! Το μπεμπέ έρχεται τον Απρίλιο 2014!!!

• starkieser ----->Εγκυούλα στο πρώτο μπεμπέ!!!!!!!!!! το μπεμπέ της έρχεται Δεκέμβριο 2013!!!!!
  • Μαριμπελ ----->φρεσκομανούλα καλοκαίρι 2013!!!!!!!!!!

Θέλουν να γίνουν Μανούλες:

• Present: 36 ετών, προετοιμάζεται κατάλληλα για να κερδίσει την μάχη!!!
  • Ηλιοβασίλεμα : 36 ετών, μανούλα και θέλει αδερφάκι για την κόρη της!!!
  • Iokasth79 : 34 ετών, μανούλα και θέλει 2ο μπεμπέ!!!
  • Maria - Maraki27: 29 ετών, προσπαθεί δυναμικά για το 1ο!!!
  • Ι want to be mama: 27 ετών, ατύχησε αλλά θα τα καταφέρει ξανά!!!
  • Sophi@ : 24 ετών, θέλει να γίνει μανούλα και αυτή!!!

Ωορρηξία είχα στις 2/8..είχα υγρά κτλ και το κατάλαβα(είχα παέι στον γιατρό 30/7 και μου είχε πεί το πολύ σε 3 μέρες θα έκανα) και σε επαφή ήρθαμε στις 3/8 & 4/8!Αρα αφου περίοδο περίμενα στις 16/8 (2/8+14 μέρες) σήμερα είναι η 8η μέρα καθυστέρησης!

Λέω να μην κάνω άλλη χοριακή μιας και είναι καλή η τιμή και Τρίτη ή Τετάρτη θα πάω στον γιατρό!

Δεν νομιαω οτι χρειαζεσαι αλη χοριακη....Η τιμη της ειναι υπεραρκετη για την εβδομαδα που εισαι!!!!Με το καλο κοπελα μου!!!Μια ανεφελη και τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!!!:D:D:D:D:D

jPnnp3.png

P92Ip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...