Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, little miracle είπε:

δεν ξερω πως το εννοει η bluey , αλλα γενικα απο οσα μου εχουν πει εμενα εικονα ειναι οταν απλα στον υπερηχο φαινονται πολλα ωοθυλακια, ενω συνδρομο οταν συνοδευεται η εικονα απο συγκεκριμενες τιμες στις lh-fsh καθως και συμπτωματολογια (μεγαλοι αστατοι κυκλοι, τριχοφυια, ευκολη αυξηση βαρους με πολυ λιπος η το αντιθετο / ανδρικο φαινοτυπο κτλ)

Δεν έχω καταλάβει την διαφορά αλλά έχω ακούσει όλα αυτά που λες και εσύ και εγώ δεν έχω τίποτα από όλα αυτά απλά φαίνεται στον υπέρηχο πολλά ωοθυλάκια για αυτό λέω πως μάλλον έχω εικόνα και όχι σύνδρομο 

Just now, Blu24 είπε:

Δεν έχω καταλάβει την διαφορά αλλά έχω ακούσει όλα αυτά που λες και εσύ και εγώ δεν έχω τίποτα από όλα αυτά απλά φαίνεται στον υπέρηχο πολλά ωοθυλάκια για αυτό λέω πως μάλλον έχω εικόνα και όχι σύνδρομο 

Και για αυτό μάλλον και η ΑΜΗ μου είναι λίγο πάνω από το όριο 

Ποσες δεν κανουν ή δεν γνωρίζουν για την ωορηξια τους?

Ωορηξια δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο???  

76

1. 1. Ωορηξια δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο???

• ΑΚΑΝΟΝΙΣΤΟΣ ΚΥΚΛΟΣ
    • ΠΟΛΥΚΥΣΤΙΚΈΣ ΩΟΘΗΚΕΣ
    • ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΩΟΡΗΞΙΑ

Recommended Posts

Μαράκι μας την έσκασε την μπόμπα η Αναστασία και τώρα σιγή ιχθύος!!!!!!!!! Ανυπομονώ να μας πεί τί και πώς!!!!

starkieser κάνε τα κουμάντα σου και καλή τύχη!!! απλά να έχεις υπόψιν σου ότι το βοήθημα τοκετού που δίνει ο ΕΟΠΥΥ σαν διαφορα στη κλινικη δεν ειναι 1000 αλλά πλεόν λιγότερα!!! καπου 600-700!!!

Και ότι οι περισσότερες κλινικές δεν κάνουν σωστά την αφαίρεση!!! πχ αν σου πουν 3000 χωρίς ασφάλιση, δεν θα σου πουν 2300+(700 βοηθημα απο ικα) αλλά αυθαίρετη τιμή κοντα στα 3000 πάλι!!!

Παρε τηλεφωνο και ρωτα τιμη γεννας χωρις ασφαλιση και με ασφαλιση....μπορουν να σου στειλουν και τιμοκαταλογο σε καποιο φαξ ή μειλ!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα σε όλες!!!

Ηλιοβασίλεμα, όντως μας την έσκασε την μπόμπα η Αναστασια και τέλος..... ΘΕΛΟΥΜΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tα άλλα κοριτσακια τι κάνουν??

Αναστασια μου συγχαρητηρια κοπελα μου!!!

Με το καλο να γεννησεις ενα πανεμορφο ζουζουνι!!!

Αντε κοριτσια και στα δικα μας και γρηγορααααα!!!!!:D:D:D:D:D:D

Καλημερα κιολας!!!:tongue::tongue::tongue:

jPnnp3.png

P92Ip3.png

Γεια σας κορίτσια!!!!!!!!!!!!!

Μόλις μπήκα σπίτι, από το πρωί στους δρόμους...και μπήκα να διαβάσω τα νέα σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αναστασία πού είσαιιιιιιιιιιιιιιι;;;;;;;;;;;;;

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια!!!!!!!!!!!!!

Μόλις μπήκα σπίτι, από το πρωί στους δρόμους...και μπήκα να διαβάσω τα νέα σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αναστασία πού είσαιιιιιιιιιιιιιιι;;;;;;;;;;;;;

Ηλιοβασιλεμα εισαι μια του δρομου σημερα ε;;;

Χαχαχα!!!Τι κανεις;

Μα καλα και αυτη η Αναστασια που ειναι να μας πει λεπτομερειες;;;;;;

jPnnp3.png

P92Ip3.png

Ελα μου, I WANT TO BE MAMA!!!

Τί να κάνω και εγώ, είχε ρεπό σημερα ο αντρας μου και επρεπε να παμε σε γειτονικη πόλη να κοιτάξουμε για ψυγειοκαταψυκτη...Τον κλείσαμε ευυτχώς και ησυχάσαμε...Ψώνισα και 2 φορεματακια της μικρης μου για να τα βρω μπροστα μου για του χρονου...Πήγαμε και από Τζάμπο, κλασσικά και γυρίσαμε...

Κατα τ΄αλλα ησυχα, σήμερα 3η μέρα περιόδου με ελάχιστο αίμα...Οι τελευαταιες περιόδοι που εχω, όσο πάνε και λιγοστευουν σε αίμα κ σε διάρκεια...Παίρνω κ κλομιφαινη κ θα δουμε...

Ελα μου, I WANT TO BE MAMA!!!

Τί να κάνω και εγώ, είχε ρεπό σημερα ο αντρας μου και επρεπε να παμε σε γειτονικη πόλη να κοιτάξουμε για ψυγειοκαταψυκτη...Τον κλείσαμε ευυτχώς και ησυχάσαμε...Ψώνισα και 2 φορεματακια της μικρης μου για να τα βρω μπροστα μου για του χρονου...Πήγαμε και από Τζάμπο, κλασσικά και γυρίσαμε...

Κατα τ΄αλλα ησυχα, σήμερα 3η μέρα περιόδου με ελάχιστο αίμα...Οι τελευαταιες περιόδοι που εχω, όσο πάνε και λιγοστευουν σε αίμα κ σε διάρκεια...Παίρνω κ κλομιφαινη κ θα δουμε...

Ευχομαι να κανεις αυγα σαν της στρουθοκαμηλου!!!

Με γιες τα νεα ψωνια που κανατε!!!!!

Καλοστεριωτα!!!!

jPnnp3.png

P92Ip3.png

Ευχομαι να κανεις αυγα σαν της στρουθοκαμηλου!!!

χαχαχα, ωραία παρομοίωση!!!!!!!! αυγα στρουθοκαμηλου !!! Καλά ας υπάρχουν και ας είναι αυγά χηνας!!!! (πιο μεγαλα απο κοτας χιχιιχ)

Καλησπέρα κοριτσάκια μου!!!Ευχαριστώ πολύ πολύ όλες για τις ευχές σας!!!Αφήστε κορίτσια σαν ψέματα μου φαίνεται!!!Οπως θυμόσαστε μετρούσα την θερμοκρασία μου κάθε πρωί!Οταν είδα πως έπεσε στο 36,9 και λόγω του οτι ήρθαμε σε επαφή τις επόμενες 2 μέρες μετα την ωορρηξία ήμουν σίγουρη πως θα μου έρθει και έλεγα πως θα κρύωσα απο την θάλασσα για αυτο και η καθυστέρηση μετα τις 16 μέρες μετα την ωορρηξία..Το είχα δέσει κόμπο οτι θα μου έρθει και δεν το σκεφτόμουν καθόλου!Στέλνω τον αντρούλη μου στο φαρμακείο με σκοπό να κάνω το τέστ την επόμενη το πρωί αφου θα μετρούσα θερμοκρασία και δεν είχε πέσει κι'αλλο..Μου φέρνει το predictor early το οποίο είχε 2 μέσα,1 με 4 μέρες προ περιόδου και 1 απο την 1η μέρα καθυστέρησης..Καθόμαστε στο μπαλκόνι και μετα πολλά αποφασίζουμε μετα απο παρότρυνση του να κάνω το 4 μέρες προ περιόδου..Το κάνω και κατευθείαν να σου έντονη η γραμμούλα!Πετάξαμε απο την χαρά μας!Την επόμενη το πρωί κάνω και το 2ο το οποίο βγαίνει και αυτο θετικότατο!Παίρνω τον γιατρό μου τηλ ο οποίος μου είπε να πάω στις 10 μέρες καθυστέρησης και αρχίζουμε να το ανακοινώνουμε στους δικούς μας!Κλάματα,γέλια όλα μαζί!Χαχχαχα!Η αλήθεια είναι οτι προσέχω πολύ και φοβάμαι λίγο όμως το παλεύω!!Πέρα απο πονάκια περιόδου και πονάκια στην μέση,αρκετά υγρά,κόπωση και υπνηλία δεν έχω κάτι αλλο!Επίσης είχα κάποιες σουβλιές στις θηλές που μου πέρασαν,το στήθος είναι πρησμένο και επίσης έχει πρηστεί και η κοιλιά μου!Ανυπομονώ να πάμε στον γιατρό και να δούμε το μικρό μας θησαυρούλι,να ακούσουμε την καρδούλα του και να ηρεμήσω λίγο,γιατι όπως σας είπα ένα άγχος με έπιασε..!Αυτα τα νέα μου κορίτσια!Τελικά το άγχος είναι ο χειρότερος εχθρός!Για αυτο όχι άγχος και εύχομαι γρήγορα το μωράκι μου να φέρει γούρι και σε εσάς!Σας ευχαριστώ πολύ και πάλι!!!

Διαφημίσεις

Αναστασία μου γλυκιά, αυτό το άγχος είναι γλυκό!!! Να κάνετε τον σταυρό σας, να ακολουθείτε τις οδηγίες του γιατρού και να είστε προσεχτικοί (διατροφή, κινήσεις κλπ) και όλα θα κυλήσουν μια χαρά, από τον πρώτο υπέρηχο που θα δειτε τον σάκο, μετά στην 7η βδομαδα περίπου το τικ τακ και σταδιακά θα περάσουν οι εβδομάδες και θα φτάσετε στο όνειρό σας!!!

Τώρα σε ποια μέρα του κύκλου είσαι;

Αναστασία μου γλυκιά, αυτό το άγχος είναι γλυκό!!! Να κάνετε τον σταυρό σας, να ακολουθείτε τις οδηγίες του γιατρού και να είστε προσεχτικοί (διατροφή, κινήσεις κλπ) και όλα θα κυλήσουν μια χαρά, από τον πρώτο υπέρηχο που θα δειτε τον σάκο, μετά στην 7η βδομαδα περίπου το τικ τακ και σταδιακά θα περάσουν οι εβδομάδες και θα φτάσετε στο όνειρό σας!!!

Τώρα σε ποια μέρα του κύκλου είσαι;

Ευχαριστώ ηλιοβασίλεμα μου!Προσέχω πάρα πολύ!Δεν κάνω τίποτα!Χαχα!!Σήμερα είμαι στην 21η μέρα μετα την ωορρηξία!Αρα στις 7 μέρες καθυστέρησης!Ε?χαχα

Α επίσης έχω πονοκέφαλο..όχι συνέχεια βέβαια..

Είναι φυσιολογικά όλα αυτα ε?

Όλα είναι φυσιολογικά αλλά το ένστικτό σου θα σου λέει κάθε φορά το σωστό και σίγουρα το τηλέφωνο του γιατρού σου θα το έχεις πάντα σε πρώτη θέση!!! Θα του τηλεφωνείς για κάθε απορία σου και αν τον εχεις και κοντά σου, όποτε νιώθεις κάτι έντονο για να σας κοιτάει και να σε καθυσηχάζει!

Χοριακή έκανες; συνήθως κάνουν 2 φορές χοριακη ανα 2 μερες για να ελεγξουν τον διπλασιασμο της. εγω δεν ειχα κανει τοτε, αλλα δεν μου το ειχε ζητησει και ο γιατρος

Όλα είναι φυσιολογικά αλλά το ένστικτό σου θα σου λέει κάθε φορά το σωστό και σίγουρα το τηλέφωνο του γιατρού σου θα το έχεις πάντα σε πρώτη θέση!!! Θα του τηλεφωνείς για κάθε απορία σου και αν τον εχεις και κοντά σου, όποτε νιώθεις κάτι έντονο για να σας κοιτάει και να σε καθυσηχάζει!

Χοριακή έκανες; συνήθως κάνουν 2 φορές χοριακη ανα 2 μερες για να ελεγξουν τον διπλασιασμο της. εγω δεν ειχα κανει τοτε, αλλα δεν μου το ειχε ζητησει και ο γιατρος

Χοριακή δεν μου ζήτησε ο γιατρός!Σκέφτηκα να πάω να κάνω μόνη μου,όμως μετα το μετάνιωσα! :-D

Εννοείτε ο γιατρός σε επιφυλακή!Χαχχαχα!Δόξα το Θεό μέχρι τώρα δεν χρειάστηκε να του τηλεφωνήσω και ελπίζω να μην χρειαστεί μέχρι να πάμε!

Και εγω τοτε 2 τεστ πρεντικτορ ειχα κάνει (τοτε δεν υπηρχαν αυτα των 4 μερων προ την περιοδο.... Το πρώτο αρνητικο την 35η μερα κυκλου, αρνητικο αλλα επεμενα, δεν πηρα τα πριμολουτ και ξανακανα το τεστ στην 42-45η μερα και ειχα το θετικο αποτελεσμα!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...