Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, little miracle είπε:

δεν ξερω πως το εννοει η bluey , αλλα γενικα απο οσα μου εχουν πει εμενα εικονα ειναι οταν απλα στον υπερηχο φαινονται πολλα ωοθυλακια, ενω συνδρομο οταν συνοδευεται η εικονα απο συγκεκριμενες τιμες στις lh-fsh καθως και συμπτωματολογια (μεγαλοι αστατοι κυκλοι, τριχοφυια, ευκολη αυξηση βαρους με πολυ λιπος η το αντιθετο / ανδρικο φαινοτυπο κτλ)

Δεν έχω καταλάβει την διαφορά αλλά έχω ακούσει όλα αυτά που λες και εσύ και εγώ δεν έχω τίποτα από όλα αυτά απλά φαίνεται στον υπέρηχο πολλά ωοθυλάκια για αυτό λέω πως μάλλον έχω εικόνα και όχι σύνδρομο 

Just now, Blu24 είπε:

Δεν έχω καταλάβει την διαφορά αλλά έχω ακούσει όλα αυτά που λες και εσύ και εγώ δεν έχω τίποτα από όλα αυτά απλά φαίνεται στον υπέρηχο πολλά ωοθυλάκια για αυτό λέω πως μάλλον έχω εικόνα και όχι σύνδρομο 

Και για αυτό μάλλον και η ΑΜΗ μου είναι λίγο πάνω από το όριο 

Ποσες δεν κανουν ή δεν γνωρίζουν για την ωορηξια τους?

Ωορηξια δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο???  

76

1. 1. Ωορηξια δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο???

• ΑΚΑΝΟΝΙΣΤΟΣ ΚΥΚΛΟΣ
    • ΠΟΛΥΚΥΣΤΙΚΈΣ ΩΟΘΗΚΕΣ
    • ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΩΟΡΗΞΙΑ

Recommended Posts

εγω κορίτσια, όπως σας είπα νωρίτερα με τα κιλά που μαζεύονταν κ δεν μπορούσα να χασω με τιποτα, όταν έμεινα εγκυος, εχοντας φτασει 79κιλα, φοβήθηκα μην φτασω τα 100 με την εγκυμοσύνη...Παρόλο ομως που πήρα μονο 6 κιλα στην εγκυμοσυνη, ηθελα γλυκα ως συνηθως αλλα ειχα περιορισει το φαγητο χωρις στερησεις... Έπαθα και διαβητη κυησης και ολα αυτα καπου οφειλονταν....Οταν πηγα σε γιατρο 2 χρονια μετα την γεννα, και του ειπα για την αδυναμια απωλειας κιλων, την ασταθεια περιοδου κλπ κλπ, με εβαλε και εκανα ορμονικες και καμπυλες. Εχω ΣΠΩ και αντισταση στην ινσουλίνη, που σημαίνει οτι ο οργανισμός μου παραγει παραπανω ινσουλινη και δεν μεταβολιζει σωστα την γλυκοζη των τροφων και οτι αποθηκευονται ολα σαν λιπος!!! Το κοιλιακο λιπος που εχω, δικαιολογειται λογω ΣΠΩ.

Βαρος, ΣΠΩ κ αντισταση στην ινσουλινη όλα αλληλοεξαρτόμενα!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Χρονια μας πολλα Μαρακι!!!Του χρονου να κραταμε τα μωρα μας αγκαλια με την βοηθεια της Παναγιας!!!!

Κατσε να μπει ο Σεπτεμβρης και θα παρουμε φορα μια και καλη ολες μας!!!!

Χρόνια πολλά κορίτσια για τις γιορτές σας!!!!της Παναγίας εχω πολλους συγγενεις που γιορταζουν και δεν προλαβαινω σε ευχες...μαλλον εσας σας ξέχασα!!!!:oops:

Μαράκι Ετσι το σκέφτομαι και εγω με την κλομιφαίνη...να συνεχίσω κ βλεπουμε...

Η Starkieser νομίζω έχει ραντεβου στις 23!!! Θα μπει να μας πει τα νεα της!!!

Χρονια πολλα μαρακια :-) δεν πεταξε το πουλακι... αλλα το κλουβι ειναι ανοιχτο χαχαχαχαχα ολα θεμα θέλησης ειναι! Εμενα ο γιατρος μου ειπε 1 να παιρνω γιατι μεγαλυτερη δοση θα μου φερει δυάρια..:-/

χρόνια μας πολλά κοριτσάκια!!! Με υγεία (σωματική και ψυχική) και του χρόνου όλες με κοιλίτσες φουσκωμένες!!!!!!

Ούτως η άλλως με την κλομιφένη δεν έχεις κανένα ρίσκο.... προσπάθησσε με αυτήν....

η Αναστασία, μας ξέχασε?? η τρεχει για χοριακή???

Σόφη Καλημέρα!!!

Εχω κλεισει ραντεβου με εοπυυ τελη οκτωβρη για ενέσεις πρόκλησης ωορρηξίας...Δεν μπορώ να ζοριστώ να αγοράσω χωρίς συνταγή τις ενέσεις...αν και είμαι σε δίλημμα...ηθελα να εχω μείνει έγκυος μέχρι τέλη Αυγούστου για να δικαιούμαι τα επιδόματα μητρότητας από ΙΚΑ αλλά τώρα αν προκύψει εγκυμοσύνη από φθινόπωρο κ μετά, τα χάνω....

Για τα φεμάρα δεν ρώτησα...Τί μας είχες πει οτι είναι τα φεμαρα; χάπια που τα δίνουν για καρκίνο στήθους αλλά παράλληλα έχουν δράση στην καλύτερη ωορρηξία; Πόσο κοστίζουν;

Καλησπερα ηλιοβασιλεμα,τι ειναι το επιδομα μητροτητας?Γιατι πρεπει να μεινεις μεχρι τον Αυγουστο για να το παρεις?

Πω πω κοριτσια μου τι φουργια ειναι αυτη σημερα?Δεν προλαβαινω να διαβαζω...Τι σας επιασε με τα παλιοκιλα με επιασε καταθληψη χαχαχαχα!!Εγω που ειμαι και το μεγαλυτερο πυροβολικο εδω μεσα τι να πω?Και εκει που χαιρομουνα οτι δεν εχω βαλει κιλα με το μωρο εβαλα 1,5 κιλο σε μια βδομαδα...Εφαγα φρικηηηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!Ενταξει μαζι με τη φρικη εφαγα και κατι γλυκακια,κατι σουβλακια,κατι μακαροναδες,γεμιστα,παγωτα...τα γνωστα μωρε,ετσι για το δοντακι μη φανταστειτε υπερβολες...!!!Μαρακι μου Παρασκευη παω Θεσσαλονικη,πρωτα ο Θεος,εχω τοσο ανχος που δεν λεγεται,τουλαχιστον τωρα ξερω οτι ειναι ζωντανο το μωρο μου αφου κλωτσαει καθε μερα και πιο πολυ,μακαρι να ειναι και γερο σαν τον μπαμπα του και θα ειμαι η πιο χαρουμενη γυναικα του κοσμου...!!

εγω κορίτσια, όπως σας είπα νωρίτερα με τα κιλά που μαζεύονταν κ δεν μπορούσα να χασω με τιποτα, όταν έμεινα εγκυος, εχοντας φτασει 79κιλα, φοβήθηκα μην φτασω τα 100 με την εγκυμοσύνη...Παρόλο ομως που πήρα μονο 6 κιλα στην εγκυμοσυνη, ηθελα γλυκα ως συνηθως αλλα ειχα περιορισει το φαγητο χωρις στερησεις... Έπαθα και διαβητη κυησης και ολα αυτα καπου οφειλονταν....Οταν πηγα σε γιατρο 2 χρονια μετα την γεννα, και του ειπα για την αδυναμια απωλειας κιλων, την ασταθεια περιοδου κλπ κλπ, με εβαλε και εκανα ορμονικες και καμπυλες. Εχω ΣΠΩ και αντισταση στην ινσουλίνη, που σημαίνει οτι ο οργανισμός μου παραγει παραπανω ινσουλινη και δεν μεταβολιζει σωστα την γλυκοζη των τροφων και οτι αποθηκευονται ολα σαν λιπος!!! Το κοιλιακο λιπος που εχω, δικαιολογειται λογω ΣΠΩ.

Βαρος, ΣΠΩ κ αντισταση στην ινσουλινη όλα αλληλοεξαρτόμενα!!!!!!!

Πολυ το φοβαμαι αυτο το διαβητη της κυησης.ξερεις αν πρεπει να εχεις προιστορια με την ινσουλινη για να τον αμφανισεις ή ειναι οπως κατσει στην εγκυμοσυνη.Εγω δεν ειχα ποτε προβλημα με το ζαχαρο και δεν ξερω αν αυτο βοηθαει ή οχι...Την αμαρτια μου να την πω,τα γλυκα μου τα τρωω,αλλα μεχρι στιγμης στις γενικες αιματος δεν εδειξε κατι...Αυτη την καμπυλη ζαχαρου στην κανουν οπως και να εχει ή μονο αν εχεις ανεβασμενο ζαχαρο?

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!!!!!

Starkieser εσύ κάτσε να απολαύσεις την κοιλιά σου και τα κιλά σου γιατί έχεις το μωράκι σου μέσα!!!!!!!!!!!!

Στις εγκύους στις μηνιαίες εξετάσεις κανεις το σακχαρο νηστειας... Όμως είναι στάνταρ εξεταση και η καμπύλη σακχάρου (με λήψη 75G γλυκόζης και λήψεις αίματος 0΄,60', 120΄). Αν θυμάμαι καλά, την κάνει η εγκυος μετα την β επιπεδου...

Αν παρουσιάσεις διαβήτη κύησης, θα πρέπει να κάνεις διατροφή διαβητικών και να μετρας τουλάχιστον 3φορες την ημερα το σακχαρο (στο σπιτι με ταινιες και τρυπημα στο δαχτυλο του χεριου). Αν δεν ελεγχεται το πρόβλημα, τοτε προχωράει η εγκυος σε ενεσεις ινσουλινης.

Εγω μονο διατροφη εκανα (οχι τελεια) αλλά ήμουν 8 μηνων εγκυος κ δεν προλαβα πολλα πολλα....Αν και η τωρινη ενδοκρινολογος, βλεποντας τις τοτε εξετασεις μου, μου ειπε οτι ο γυναικολογος τοτε επρεπε απο νωριτερα να μου θεσει θεμα διαβητη! Και λογικά σε επόμενη εγκυμοσυνη, θα ξαναεχω προβλημα διαβητη κυησης!

Μετα την γεννα, εντοπισα το θεμα με την αντισταση στην ινσουλινη που με καθιστα ατομο με κινδυνο να παθω διαβητη αν δεν αλλαξω τροπο διατροφης!!!!!!!!!

Πω πω κοριτσια μου τι φουργια ειναι αυτη σημερα?Δεν προλαβαινω να διαβαζω...Τι σας επιασε με τα παλιοκιλα με επιασε καταθληψη χαχαχαχα!!Εγω που ειμαι και το μεγαλυτερο πυροβολικο εδω μεσα τι να πω?Και εκει που χαιρομουνα οτι δεν εχω βαλει κιλα με το μωρο εβαλα 1,5 κιλο σε μια βδομαδα...Εφαγα φρικηηηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!Ενταξει μαζι με τη φρικη εφαγα και κατι γλυκακια,κατι σουβλακια,κατι μακαροναδες,γεμιστα,παγωτα...τα γνωστα μωρε,ετσι για το δοντακι μη φανταστειτε υπερβολες...!!!Μαρακι μου Παρασκευη παω Θεσσαλονικη,πρωτα ο Θεος,εχω τοσο ανχος που δεν λεγεται,τουλαχιστον τωρα ξερω οτι ειναι ζωντανο το μωρο μου αφου κλωτσαει καθε μερα και πιο πολυ,μακαρι να ειναι και γερο σαν τον μπαμπα του και θα ειμαι η πιο χαρουμενη γυναικα του κοσμου...!!

Καλημέρα Κοριτσάκια!!!!

Starkieser, εντάξει δεν έβαλες πολλά κιλά στην εγκυμοσύνη... και γω αυτό παθαίνω... και όσο λέω στον εαυτό μου να μην τρώω, τόσο το ρίχνω στα γλυκά.... Ε'υχομαι να πάνε όλα καλά την Παρασκευή.... ;) φτάνεις στο τέλος και σε λίγο θα κρατάς το μωρό σου... ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ε? :):):)

Χτες ειχα τον 10χρονο ανιψιό μου από τις 5κ30 έως τις 9κ30, ρε κορίτσια τι ενέργεια έχουν τα άτιμα... δεν με άφησε σε χλωρό κλαρί.... παίζαμε και μιλούσαμε συνεχώς.. άσε αυτά που λένε και σε κουφαίνουν !!!!

Καλησπέρα!!!!!

Starkieser εσύ κάτσε να απολαύσεις την κοιλιά σου και τα κιλά σου γιατί έχεις το μωράκι σου μέσα!!!!!!!!!!!!

Στις εγκύους στις μηνιαίες εξετάσεις κανεις το σακχαρο νηστειας... Όμως είναι στάνταρ εξεταση και η καμπύλη σακχάρου (με λήψη 75G γλυκόζης και λήψεις αίματος 0΄,60', 120΄). Αν θυμάμαι καλά, την κάνει η εγκυος μετα την β επιπεδου...

Αν παρουσιάσεις διαβήτη κύησης, θα πρέπει να κάνεις διατροφή διαβητικών και να μετρας τουλάχιστον 3φορες την ημερα το σακχαρο (στο σπιτι με ταινιες και τρυπημα στο δαχτυλο του χεριου). Αν δεν ελεγχεται το πρόβλημα, τοτε προχωράει η εγκυος σε ενεσεις ινσουλινης.

Εγω μονο διατροφη εκανα (οχι τελεια) αλλά ήμουν 8 μηνων εγκυος κ δεν προλαβα πολλα πολλα....Αν και η τωρινη ενδοκρινολογος, βλεποντας τις τοτε εξετασεις μου, μου ειπε οτι ο γυναικολογος τοτε επρεπε απο νωριτερα να μου θεσει θεμα διαβητη! Και λογικά σε επόμενη εγκυμοσυνη, θα ξαναεχω προβλημα διαβητη κυησης!

Μετα την γεννα, εντοπισα το θεμα με την αντισταση στην ινσουλινη που με καθιστα ατομο με κινδυνο να παθω διαβητη αν δεν αλλαξω τροπο διατροφης!!!!!!!!!

Αυτό με το διαβητη το φοβάμαι παρα πολύ......... αυτό μας έλειπε.... λίγα έχουμε με την υγεία μας, να έχουμε και αυτό το άγχος.....

Καλημέρα κορίτσια!!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν είναι απαραίτητο να πάθετε διαβήτη κύησης επειδή έχετε Πολυκυστικές ή Σπω!!!! Ούτε να έχετε αντίσταση στην ινσουλίνη, επειδή έχω κ εγώ. Δεν ήθελα να σας αγχώσω....:(

Starkieser αυτό με τα επιδόματα.....Το ΙΚΑ δίνει επιδόματα μητρότητας (κυοφορίας 56 μερες πριν) και (λοχείας 63 μέρες μετά) σε μία εγκυο γυναίκα που είναι ασφαλισμένη η ίδια στο όνομά της και έχει 200 ένσημα κολλημένα εντός της τελευταίας διετίας πριν την ΠΗΤ!!! είτε είναι εργαζόμενη είτε είναι άνεργη, τα δικαιούται (αν δεν τα καταργήσουν κ αυτα)...

Δηλαδή εγώ μάζεψα αυτά τα 200 ενσημα και έχω υπολογίσει ότι δικαιούμαι τα επιδόματα, αρκεί να γεννήσω μέχρι και Μάιο 2014, οπότε έγκυος να εμενα μεχρι και Αυγουστο 2013......

Θα μου πείτε, τί βάζεις και αυτό το άγχος μέσα στη ζωή σου;;; ΕΜ, όλα τα υπολογίζουμε πια...με ανεργία, με δάνεια, με χαμηλό μισθο του ενός μας....θέλουμε 2ο παιδί και αυτά τα επιδόματα θα ήταν καλή βοήθεια...

Καλημέρα κορίτσια!!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν είναι απαραίτητο να πάθετε διαβήτη κύησης επειδή έχετε Πολυκυστικές ή Σπω!!!! Ούτε να έχετε αντίσταση στην ινσουλίνη, επειδή έχω κ εγώ. Δεν ήθελα να σας αγχώσω....:(

Starkieser αυτό με τα επιδόματα.....Το ΙΚΑ δίνει επιδόματα μητρότητας (κυοφορίας 56 μερες πριν) και (λοχείας 63 μέρες μετά) σε μία εγκυο γυναίκα που είναι ασφαλισμένη η ίδια στο όνομά της και έχει 200 ένσημα κολλημένα εντός της τελευταίας διετίας πριν την ΠΗΤ!!! είτε είναι εργαζόμενη είτε είναι άνεργη, τα δικαιούται (αν δεν τα καταργήσουν κ αυτα)...

Δηλαδή εγώ μάζεψα αυτά τα 200 ενσημα και έχω υπολογίσει ότι δικαιούμαι τα επιδόματα, αρκεί να γεννήσω μέχρι και Μάιο 2014, οπότε έγκυος να εμενα μεχρι και Αυγουστο 2013......

Θα μου πείτε, τί βάζεις και αυτό το άγχος μέσα στη ζωή σου;;; ΕΜ, όλα τα υπολογίζουμε πια...με ανεργία, με δάνεια, με χαμηλό μισθο του ενός μας....θέλουμε 2ο παιδί και αυτά τα επιδόματα θα ήταν καλή βοήθεια...

Ωχ εγω πρεπει να εχω τοσα ενσημα γιατι συμπληρωσα για επιδομα ανεργιας, θα πρεπει να παω να το ψαξω γιατι δεν ειμαστε να χανουμε λεφτα τωρα που δεν εχουμε...!!!Κοριτσια ενημερωστε οσες ξερετε για τετοια γιατι χανομαστε :):):):)!

Διαφημίσεις

Νόμιζα οτι τα ξέρατε!!!!!!!!!!!

www.ika.gr/gr/infopages/asf/benefits/money/home.cfm

Λοιπόν, πόσο ακριβως είσαι; πόσων εβδομάδων; Τωρα θα κανεις την β επιπέδου, οπότε θα σου πουνε ΠΗΤ. 1ο) Ζήτησε από τον γιατρό σου να σου γράψει σε ενα χαρτι την ΠΗΤ, για να το πας στο ΙΚΑ της περιοχής σου μαζί τα αποτελέσματα της επιπέδου

2ο) θα πας στο ΙΚΑ στα διοικητικα και θα ζητήσεις το ειδικο εντυπο (μια σελιδα ειναι, χωρισμένη σε 3 μερη) και να σου δωσουν φυλλαδιο με τα δικαιολογητικα που χρειαζονται.

3ο) θα κλείσεις τηλεφωνικα ραντεβου με γυναικολογο στο ικα και θα πας μαζί με β επιπεδου αποτελέσματα και χαρτι δικου σου γιατρου και μαζι το τριπτυχο ειδικο εντυπο, να σου συμπληρωσει ο γυναικολογος του ΙΚΑ το 1 τμημα του εντυπου. Το 2 τμημα του εντυπου αν εισαι ανεργη, λογικα θα μενει ασυμπληρωτο και το 3ο τμημα το συμπληρωεις η ιδια.

4ο) 56 μερες πριν την πητ (δεν μετράς την μερα της ΠΗΤ, δηλαδή πχ εχεις ΠΗΤ 1/12, αρχίζεις και μετράς αντίστροφα 56 μέρες πριν δηλαδή στις 7/10) πας στα δοικητικα και καταθετεις τα δικαιολογητικα και πληρωνεσαι μεσω τραπεζης το επιδομα κυοφοριας

5ο) μετα την γεννα καταθετεις παλι τα απαραιτητα δικαιολογητικα και παιρνεις κ το επιδομα λοχειας.

6ο) τα ποσα των επιδομάτων εξαρτώνται απο τον τελευταίο μισθό μικτα που ειχες (λένε του τελευταιου Δεκεμβριου, αν δουλευες...)

πχ για μικτο μισθο 1000? και 8ωρο και τα δυο επιδοματα μαζί φτανουν περίπου τα 2500?!!!!!!!!!!!

Επίσης δινουν και βοηθημα τοκετου αν γεννάς σε ιδιωτική συμβεβλημενη κλινική. Δεν το παιρνεις στα χέρια, αλλά πάει απο ΙΚΑ απευθείας στην κλινικη.

Νόμιζα οτι τα ξέρατε!!!!!!!!!!!

www.ika.gr/gr/infopages/asf/benefits/money/home.cfm

Λοιπόν, πόσο ακριβως είσαι; πόσων εβδομάδων; Τωρα θα κανεις την β επιπέδου, οπότε θα σου πουνε ΠΗΤ. 1ο) Ζήτησε από τον γιατρό σου να σου γράψει σε ενα χαρτι την ΠΗΤ, για να το πας στο ΙΚΑ της περιοχής σου μαζί τα αποτελέσματα της επιπέδου

2ο) θα πας στο ΙΚΑ στα διοικητικα και θα ζητήσεις το ειδικο εντυπο (μια σελιδα ειναι, χωρισμένη σε 3 μερη) και να σου δωσουν φυλλαδιο με τα δικαιολογητικα που χρειαζονται.

3ο) θα κλείσεις τηλεφωνικα ραντεβου με γυναικολογο στο ικα και θα πας μαζί με β επιπεδου αποτελέσματα και χαρτι δικου σου γιατρου και μαζι το τριπτυχο ειδικο εντυπο, να σου συμπληρωσει ο γυναικολογος του ΙΚΑ το 1 τμημα του εντυπου. Το 2 τμημα του εντυπου αν εισαι ανεργη, λογικα θα μενει ασυμπληρωτο και το 3ο τμημα το συμπληρωεις η ιδια.

4ο) 56 μερες πριν την πητ (δεν μετράς την μερα της ΠΗΤ, δηλαδή πχ εχεις ΠΗΤ 1/12, αρχίζεις και μετράς αντίστροφα 56 μέρες πριν δηλαδή στις 7/10) πας στα δοικητικα και καταθετεις τα δικαιολογητικα και πληρωνεσαι μεσω τραπεζης το επιδομα κυοφοριας

5ο) μετα την γεννα καταθετεις παλι τα απαραιτητα δικαιολογητικα και παιρνεις κ το επιδομα λοχειας.

6ο) τα ποσα των επιδομάτων εξαρτώνται απο τον τελευταίο μισθό μικτα που ειχες (λένε του τελευταιου Δεκεμβριου, αν δουλευες...)

πχ για μικτο μισθο 1000? και 8ωρο και τα δυο επιδοματα μαζί φτανουν περίπου τα 2500?!!!!!!!!!!!

Επίσης δινουν και βοηθημα τοκετου αν γεννάς σε ιδιωτική συμβεβλημενη κλινική. Δεν το παιρνεις στα χέρια, αλλά πάει απο ΙΚΑ απευθείας στην κλινικη.

Εγω ειμαι παντελος ασχετη με θεματα δημοσιου και χαρτουρας...Ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες,αν οντως το δικαιουμαι θα φυγει ενα μεγαλο βαρος απο πανω μου...!

Μακάρι να τα δικαιούσαι και σαφώς είναι μεγάλη βοήθεια! Πάντως μπορείς να πας εσύ ή με εξουσιοδότηση ο άντρας σου να ζητησεις εκτύπωση ενσήμων των 2 τελευταιων χρονων! πχ αν γεννας εντος του 2013, ζήτα ενσημα για 2011-2012-2013.

πχ με ΠΗΤ 15/12/2013, σε νοιαζει να εχεις τα 200 ενσημα από 15/12/2011 έως κ 56 μερες πριν την πητ....

Καλησπέρα κορίτσια!!!Τα νέα μου είναι πως...ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!Εύχομαι σε όλες ολόψυχα γρήγορα με ένα θετικό καραμπινάτο τέστ σαν τα δικά μου!!! :P:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Καλησπέρα κορίτσια!!!Τα νέα μου είναι πως...ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!Εύχομαι σε όλες ολόψυχα γρήγορα με ένα θετικό καραμπινάτο τέστ σαν τα δικά μου!!! :P:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Μπράβοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!! Ανατρίχιασα...........

Πολλά συγχαρητήρια και καλά στεριώματα!!!!!!!!!!!!!!!

Πες μας λεπτομέρειες καλέ!!!!!!!!!!!!Εκανες χοριακή ή τεστ φαρμακείου;;;;;;;;;;;;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...