Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, little miracle είπε:

δεν ξερω πως το εννοει η bluey , αλλα γενικα απο οσα μου εχουν πει εμενα εικονα ειναι οταν απλα στον υπερηχο φαινονται πολλα ωοθυλακια, ενω συνδρομο οταν συνοδευεται η εικονα απο συγκεκριμενες τιμες στις lh-fsh καθως και συμπτωματολογια (μεγαλοι αστατοι κυκλοι, τριχοφυια, ευκολη αυξηση βαρους με πολυ λιπος η το αντιθετο / ανδρικο φαινοτυπο κτλ)

Δεν έχω καταλάβει την διαφορά αλλά έχω ακούσει όλα αυτά που λες και εσύ και εγώ δεν έχω τίποτα από όλα αυτά απλά φαίνεται στον υπέρηχο πολλά ωοθυλάκια για αυτό λέω πως μάλλον έχω εικόνα και όχι σύνδρομο 

Just now, Blu24 είπε:

Δεν έχω καταλάβει την διαφορά αλλά έχω ακούσει όλα αυτά που λες και εσύ και εγώ δεν έχω τίποτα από όλα αυτά απλά φαίνεται στον υπέρηχο πολλά ωοθυλάκια για αυτό λέω πως μάλλον έχω εικόνα και όχι σύνδρομο 

Και για αυτό μάλλον και η ΑΜΗ μου είναι λίγο πάνω από το όριο 

Ποσες δεν κανουν ή δεν γνωρίζουν για την ωορηξια τους?

Ωορηξια δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο???  

76

1. 1. Ωορηξια δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο???

• ΑΚΑΝΟΝΙΣΤΟΣ ΚΥΚΛΟΣ
    • ΠΟΛΥΚΥΣΤΙΚΈΣ ΩΟΘΗΚΕΣ
    • ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΩΟΡΗΞΙΑ

Recommended Posts

Για να δούμε!!!!!!!!!!

Από κιλά εσύ πώς είσαι; φυσιολογικό βάρος;;;

Με ενα 1.68 ειμαι 73.5 τωρα....

Πρεπει να χασω κι αλλα κιλα....

Απο την εγκυμοσυνη και μετα πηρα την ανηφορα αλλα υπηρχε το αιτιο!!!

ΟΙ ΠΟΛΥΚΥΣΤΙΚΕΣ:twisted::twisted::twisted:

Πριν την εγκυμοσυνη ημουν 62 κιλα!!!!:(:(:(:(

jPnnp3.png

P92Ip3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αυτές οι πολυκυστικες....

Εγω μεχρι τα 25 όταν ειχα περιττα κιλά, με διατροφη κατεβαινα στα φυσιολογικα μου κιλα...δηλαδή ανεβαινα τον χειμωνα μεχρι 66-67, κατεβαινα προς καλοκαιρι παλι κατω στα 54-56. Δηλαδη με σωστη διατροφη και ασκηση, παντα εχανα τα περιττα κιλα...

Μετα τα 25 ομως, αρχισαν τα κιλα του χειμωνα, να μην φευγουν με τιποτα και ετσι εφτασα στα 79 κιλα οταν εμεινα εγκυος και ημουν 30,5...Κατα την διαρκεια της εγκυμοσυνης ευτυχως δεν πηρα παραπάνω από 6 κιλα!!! Και μόλις σαράντησα ειχα χασει 15κιλα...Μετά το αλλαλουμ των ορμονων και ίσως και ο θηλασμος, με ανέβασαν πάλι στον Θεό και εφτασα 88κιλα μεχρι να βρεθει γιατρος και να μου διαγνωσει ΣΠΩ κ αντίσταση στην ινσουλινη.

Γνωριζοντας το πρόβλημα, είδα πλεον αποτελεσμα με απωλεια βαρους κ σωστη διατροφη. Δηλαδη τα Glucophage και η σταθερη περιοδος λογω αντισυλληπτικων με βοήθησαν και εχασα 14 κιλα σε 3,5 μηνες!!!!! Πραγμα που για δεν γινοταν παρα τις προσπαθειες μου μεταξυ 25-33!!!

ΜΠΛΕΞΙΜΟ.....

Καλημέρα κοριτσάκια!!!!!!

Εγώ αναμένω από στιγμή σε στιγμή περίοδο....με ΤΗΠ 2/7, σήμερα μπήκα στην 50η μέρα...αλλά έχω πάρει πριμολούτ και λογικά σήμερα θα αδιαθετίσω! Και θα πάρω για 4η φορά την κλομιφαίνη....

Αναστασία τί γίνεται;;;;;;;;το έκανες το τεστ;;;;;;;;;;

Μαράκι εσύ πώς είσαι;

Καλά είμαι Ηλιοβασίλεμα... στη δουλειά και σέρνομαι.... ακολουθώ την ομοιοπαθητική μου, γιατί βασικό για μένα είναι να βελτιώσω και την ψυχολογία μου γιατί οι κρίσεις πανικου παραμονεύουν σε κάθε γωνιά και η ζωή καταντάει κόλαση, ώρες - ώρες........

Κορίτσια, αυτά τα κιλά, τα έχω ένα άγχος και γω.... όλες βλέπω θέλουμε να χάσουμε αλλα το ΣΠΩ μας δυσκολεύει... αν και η ομοιοπαθητικός μου είπε ότι με το φαγητο καταπίνω τα συναίσθηματα που δεν εκφράζω!!!

Ηλιοβασίλεμα, μέχρι να έρθει ο καιρός για να περάσεις επιτροπή, συνέχισε με κλομιφένη και ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται!!!!!

i want be mama, καλώς ήρθες!! να πάρει λίγο φόρα το παρεάκι μας γιατί ερήμωσε.......

Αναστασία, τι έγινε τελικά????? μας κρατάς σε αγωνία....

Σοφή, καλή επιτυχία με τα χάπια που παίρνεις... ελπίζω να γίνει κάτι!!!

Starkieser, τι γίνεται??? σήμερα θα πήγαινες στη γιατρό???

Μετα τα 25 εχω ακουσει ειναι δυσκολο να χασεις κιλα.. οποτε ισα που προλαβαινω :-) τα glucophage πως τα παιρνεις? Των 850 ειναι? Εγω παιρνω ενα τη μερα

Ναι ε;;;Εγω που ειμαι 27 παει πεταξε το πουλι;;;;

χαχαχα!!!

Εγω παιρνω 2...Ενα μεσημερι και ενα βραδυ!

jPnnp3.png

P92Ip3.png

Διαφημίσεις

Καλά είμαι Ηλιοβασίλεμα... στη δουλειά και σέρνομαι.... ακολουθώ την ομοιοπαθητική μου, γιατί βασικό για μένα είναι να βελτιώσω και την ψυχολογία μου γιατί οι κρίσεις πανικου παραμονεύουν σε κάθε γωνιά και η ζωή καταντάει κόλαση, ώρες - ώρες........

Κορίτσια, αυτά τα κιλά, τα έχω ένα άγχος και γω.... όλες βλέπω θέλουμε να χάσουμε αλλα το ΣΠΩ μας δυσκολεύει... αν και η ομοιοπαθητικός μου είπε ότι με το φαγητο καταπίνω τα συναίσθηματα που δεν εκφράζω!!!

Ηλιοβασίλεμα, μέχρι να έρθει ο καιρός για να περάσεις επιτροπή, συνέχισε με κλομιφένη και ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται!!!!!

i want be mama, καλώς ήρθες!! να πάρει λίγο φόρα το παρεάκι μας γιατί ερήμωσε.......

Αναστασία, τι έγινε τελικά????? μας κρατάς σε αγωνία....

Σοφή, καλή επιτυχία με τα χάπια που παίρνεις... ελπίζω να γίνει κάτι!!!

Starkieser, τι γίνεται??? σήμερα θα πήγαινες στη γιατρό???

Χρονια μας πολλα Μαρακι!!!Του χρονου να κραταμε τα μωρα μας αγκαλια με την βοηθεια της Παναγιας!!!!

Κατσε να μπει ο Σεπτεμβρης και θα παρουμε φορα μια και καλη ολες μας!!!!

jPnnp3.png

P92Ip3.png

Αυτό πήγα να γράψω μόλις...η ηλικία παίζει ρόλο!!!!!!

Μεχρι τα 25 ειχα ελεγχόμενο βάρος και λίγα κιλά πάνω που τα έχανα και ήμουν οκ!!!

Μετά τα 25, μπλόκαρε εντελώς ο μεταβολισμος μου...

Όμως δεν βρέθηκε κάποιος γιατρός, κάποιος διαιτολόγος που πηγαινα τοτε και ελεγα οτι παχαινω και δεν μπορω να αδυνατίσω, να συνδυάσει την αστάθεια περιόδου με μεγαλους κυκλους με τα κιλά...να μου εντοπίσει το πρόβλημα...

Εγω πρωτοπήρα τα glucophage το 2011, 2 χρονια μετά την γεννηση της κορης, 33,5...

Από τοτε πίνω 2 χαπια ημερησίως, 1 με το μεσημεριανό και 1 με το βραδυνό! (στις πρωτες μερες τα αρχισα σταδιακα από μισο χαπι...εφτασα στα 2).

Και πλέον είδα ότι με τα χαπια αυτα και οταν εχω περιοδο σταθερη και με διατροφη, χανω βαρος...

Ελπίζω και τωρα να επαναληφθει αυτο, να χασω μερικα κιλα μήπως και ρυθμιστει και η ωορρηξια....

Χρόνια πολλά κορίτσια για τις γιορτές σας!!!!της Παναγίας εχω πολλους συγγενεις που γιορταζουν και δεν προλαβαινω σε ευχες...μαλλον εσας σας ξέχασα!!!!:oops:

Μαράκι Ετσι το σκέφτομαι και εγω με την κλομιφαίνη...να συνεχίσω κ βλεπουμε...

Η Starkieser νομίζω έχει ραντεβου στις 23!!! Θα μπει να μας πει τα νεα της!!!

Χρονια πολλα μαρακια :-) δεν πεταξε το πουλακι... αλλα το κλουβι ειναι ανοιχτο χαχαχαχαχα ολα θεμα θέλησης ειναι! Εμενα ο γιατρος μου ειπε 1 να παιρνω γιατι μεγαλυτερη δοση θα μου φερει δυάρια..:-/

Διάρροια φέρνουν αλλά ελεγχόμενη....εγω εχω ενοχλησεις γαστρεντερικες αλλά δεν πτοουμαι, τα συνεχιζω!!! Και γι αυτο οταν τα ξεκινα καποια τα χαπια, τα πινει σταδιακα μεχρι να φτασει στα 2 την ημερα.

Η δοσολογια όμως που δίνουν οι γυναικολογοι ειναι 2χ/ημερα, τουλάχιστον οι περισσότεροι γιατροι! Καπου διαβαζα στο φορουμ, οτι ελεγε ο επισημος γιατρος συνεργατης σε μια κοπελα, ότι ειναι λαθος μικροτερη δοση....

Διαφημίσεις

Χρονια πολλα μαρακια :-) δεν πεταξε το πουλακι... αλλα το κλουβι ειναι ανοιχτο χαχαχαχαχα ολα θεμα θέλησης ειναι! Εμενα ο γιατρος μου ειπε 1 να παιρνω γιατι μεγαλυτερη δοση θα μου φερει δυάρια..:-/

Εγω ειχα διαρροια μονο τον 1ο μηνα...

Τωρα ειναι σαν να μην τα παιρνω....

Δεν εχω καμια παρενεργεια του φαρμακου!!!

jPnnp3.png

P92Ip3.png

Διάρροια φέρνουν αλλά ελεγχόμενη....εγω εχω ενοχλησεις γαστρεντερικες αλλά δεν πτοουμαι, τα συνεχιζω!!! Και γι αυτο οταν τα ξεκινα καποια τα χαπια, τα πινει σταδιακα μεχρι να φτασει στα 2 την ημερα.

Η δοσολογια όμως που δίνουν οι γυναικολογοι ειναι 2χ/ημερα, τουλάχιστον οι περισσότεροι γιατροι! Καπου διαβαζα στο φορουμ, οτι ελεγε ο επισημος γιατρος συνεργατης σε μια κοπελα, ότι ειναι λαθος μικροτερη δοση....

Ετσι κι εγω ξεκινησα με 1 χαπι την ημερα για 10 μερες να το συνηθιζει ο οργανισμος και μετα πηγα στα 2!;););)

jPnnp3.png

P92Ip3.png

εχει καμιά σας και αντισταση στην ινσουλινη;;; Εχετε κανει καμπυλη σακχαρου και ινσουλινης οπως οι εγκυες;

Εγω δεν εχω κανει....

Βασικα δεν μου το εχει ανφερει ο γιατρος και δεν του το εχω πει κι εγω...!!!

jPnnp3.png

P92Ip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...